BVNL petitie ‘Stop coronadiscriminatie’ in no-time al ruim 155.000 keer ondertekend

—————————————————————————————————————————————–

Alléén een handtekening om deze aangifte te ondersteunen heeft echter geen enkele zin, want rechterlijke macht is niet meer objectief en besluit altijd in het voordeel van de overheid

—————————————————————————————————————————————–

De petitie van Belang van Nederland (BVNL), die de Staat der Nederlanden oproep om subiet te stoppen met het discriminatoire coronabeleid, gaat door het dak. In twee uur tijd werd de petitie meer dan 21.000 keer ondertekend, Inmiddels staat de teller op ruim 155.000, dik 2000 meer dan toen ik aan dit artikeltje begon.  Iedere paar minuten komen er honderden nieuwe handtekeningen bij.

‘Het beleid van minister Hugo de Jonge creëert medische apartheid en sluit ongevaccineerden buiten,’ aldus Wybren van Haga, die stelt dat onze grondwet keer op keer wordt geschonden. ‘Na de lockdown kennen we nu de QR-code, die in strijd is met onze grondwet. De QR-code vraagt om een vaccinatie- en/of testbewijs en grijpt daarmee in de lichamelijke integriteit van een persoon, en dat mag niet. Net zoals het onrechtmatig is om iemand op zijn of haar lichamelijke situatie de toegang tot een restaurant, bioscoop of theater te weigeren.’ Van Haga doet daarom aangifte tegen de Staat der Nederlanden.

Onderteken hier de petitie.

Zo te zien loopt het nog steeds storm, want bij het bevestigen van mijn e-mailadres krijg ik iedere keer een foutmelding dat de server het niet aankan.

Kabinet voert dictaten EU uit

Ook oud-advocaat Frank Stadermann was er onlangs bij het Juridisch Coronajournaal van Café Weltschmerz glashelder over: de QR code gaat tegen de grondwet in, en het handhaven van de code door ondernemers is wettelijk discriminatie. Hij waarschuwde echter ook niet teveel hoop te stellen op de rechter, omdat die heeft laten zien niet meer objectief te zijn en altijd in het voordeel van de overheid te beslissen. (Zie ons artikel van 21 oktober hierover).

Iedereen, ook agenten en BOA’s, die meehelpt de QR-code te handhaven, maakt zich schuldig aan discriminatie en zou om die reden vervolgd kunnen en moeten worden.

De EU heeft al jaren geleden besloten dat er (vanaf 2022) een digitale identiteit / QR code voor iedere burger komt, waar op den duur ALLES aan gekoppeld wordt, inclusief uw ID, rijbewijs, zorgpas, vaxpas, bankpas, en uw volledige elektronische patiëntendossier. Deze gegevens kunnen dan aan derde partijen worden verkocht / verstrekt, en zijn ook bijzonder kwetsbaar voor hackers, zo waarschuwde de bekende Nederlandse economische journalist-analist en ‘Euro Evangelie’ auteur Arno Wellens onlangs.

De QR-dictatuur geeft EU totale controle over alle burgers, inclusief hun uitgaven, bewegingen en alle persoonlijke gegevens. Privacy en vrijheid zullen voorgoed tot het verleden behoren.

Alleen een handtekening heeft geen zin

Onderteken dus zeker de BVNL petitie, maar realiseer dat het geen enkele zin heeft het daarbij te laten. Deze ‘Great Reset’ staatsgreep die ‘onze’ bestuurders nu tegen ons uitvoeren, met de bedoeling ons aan een technocratische communistische Agenda-2030 klimaat-vaccinatiedictatuur te onderwerpen, kan alleen nog gestopt worden door massaal vreedzaam in verzet te komen en NEE te zeggen.

WEIGER allemaal pertinent met deze discriminerende, totalitaire en fascistische maatregelen mee te werken, die volgens alle internationale conventies neerkomen op regelrechte schendingen van de mensenrechten. Misschien denkt u ‘ach, ik heb er nog geen last van, ik zie het wel’, maar als u wacht totdat het noodlot ook door uw voordeur heen beukt en alles afpakt wat u lief is, dan is er niemand meer over die het voor u kan opnemen.

 

Xander

(1) BVNL

Zie ook o.a.:

21-10: Oud-advocaat Stadermann: ‘QR code is ongrondwettelijk en discriminatie, maar zo kunt u zich verzetten
18-10: ‘Euro Evangelie’ economisch journalist Arno Wellens: Digitale ID en totale EU controle in 2022
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ (/ ‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’)
25-09: Hierom mogen opsporingsambtenaren niet meewerken aan de QR Apartheid staat
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
15-01: Microsoft – Big Tech – Rockefeller coalitie ontwikkelt wereldwijd verplicht Covid paspoort ( / Mensen zonder vaccinpaspoort dreigen compleet van samenleving te worden uitgesloten)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden

2019:

31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. @ Qvic 29-10-’21 06:13-u pm….Heel veel dank voor jouw zeer nuttige en bruikbare informatie !!!
  De verdragen, die Nederland hft ondertekend en dan NU specifiek het verdrag dd: 27-01-’21 !!!
  Het EU-hof betr. de mensenrechten dat dus inderdaad boven de lidstaten staat !!!
  Rutte is in Overtreding, incl. Al zijn maatschappelijke Handlangers.
  Zelf niet gevaccineerd (i.v.m. heftige lichamelijke allergie protesten; betr. dit soort vaccins) en mag Restaurant v.d. Valk niet binnen konen !!!
  UIT-sluiting, noemt men dit.
  Discriminatie in de volle zin vn ht woord.
  Betreffende het Medisch Geheim, daar hebben zulke lui al helemaal géén enige weet van.
  **Men is Niemand verplicht, zijn of haar Medische Geschiedenis weer te geven** !!!
  Ga zelf (juridische) stappen ondernemen…
  Nogmaals heel veel dank; jij hebt me een laatste duw in de rug gegeven.
  Deze Covid-19 Waanzin moet stoppen, per ‘direct’.
  Shalom…Anneke

 2. Het Joods woonzorgcentrum Mr L.E. Visserhuis in Den Haag heeft te maken met een corona-uitbraak.

  https://niw.nl/corona-uitbraak-in-joods-woonzorgcentrum/

  Dat schrijft het managementteam in een persbericht. “Waar wij de afgelopen maanden konden berichten van versoepelingen, is er afgelopen week in het Visserhuis veel veranderd. Ondanks de hoge vaccinatiegraad (meer dan 95 procent) hebben wij te maken met besmettingen.”

 3. Xander,
  Ik moet toch nog even een ” ei kwijt ” :
  reeds eerder door mij opgemerkt maar ik wil het nog eens herhalen dat die simpele onderwijzer uit Rotterdam WEF lakei Hugo de Jonge en nu nota bene minister is van Volksgezondheid er allerlei onzin& leugens uitkraamt m.b.t. het Wuhan virus en nepvaccin met zijn Ministerie in Den Haag m.i. verdacht veel lijkt op het Ministerie indertijd in Berlijn van Propaganda van minister Joseph Goebbels omdat het anno NU – niet ’33/’45 dus – 2021 de ongevaccineerden zijn als GROEP een probleem zijn voor de zorg.
  Shalom,
  Joost’

 4. @Joost. Dank voor uw reactie.
  Nog eentje dan: Al zijn de leugens van Rutte, de Jonge, Gommers, Kuypers, RIVM, GGD, OMT nog zo snel, de WAARHEID achterhaald haar wel!

  Wat las ik in het Nederlands Dagblad?

  ND 30-10-2021 Veel gevaccineerden op Corona-Afdeling Maastricht. Hoe kan dat?
  8 VAN DE 10 PATIËNTEN waren Gevaccineerd in het UMC Ziekenhuis van Maastricht.

  https://www.nd.nl/nieuws/nederland/1067268/veel-gevaccineerden-op-corona-afdeling-maastricht-vaccinatie-be

 5. @Ramshoorn 29/10/2021 om 1.31 pm
  Prachtige drie zinnen!
  Eens!
  Shalom,
  Joost

 6. helemaal met je eens Henk uit Veliko. Het valt mij idd ook op. waarom maar steeds meer zogenaamde vluchtelingen importeren??? terwijl het overal crisis is te weinig politie te weinig medisch personeel te weinig leraren…boeren worden onderdrukt . leugens over aantallen covid besmettingen. leugens over de qr code…word wakker Nederland maar helaas ons land bestaat uit egoistische hebzuchtige makke schapen die nog liever ziek of erger worden van een spuit .
  De EU Heeft Maar Een Doel…OMVOLKING WORDT WAKKER!!!!!!!

 7. @Paralele Pipido,
  Ja ik weet ook niet wat die meneer nu wil. Stangen? Iedere keer van die vergelijkingen die of topic gaan.

 8. Hier wordt veel langs elkaar heen gepraat, we moeten ons eerst gaan beseffen dat Nederland geen land is als ieder ander land. Want Nederland bestaat officieel niet eens meer en dat al sinds 18-05-1940. Toen werd Nederland bij Duitsland toe gevoegd en de toenmalige commandant over dit grondgebied heeft zich op 29-058-1940 als koning laten kronen. En in 04-05-1945 heeft Duitsland zich overgegeven aan Amerika, sindsdien is het voormalig grondgebied van Nederland Amerikaans bezet grondgebied tot op heden, waar de commerciële coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN is gehuisvest en met een geraffineerde verwissel truc bij ieders geboorte registratie bij de desbetreffende gemeente ben niet jij, maar je placenta geregistreerd die als een natuurlijk persoon, borger/burger met een belastingnummer. Zolang jij gelooft dat jij dat bent ben jij een betaalslaaf en een personeelslid van de coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN. De grondwet in Nederland is na 13-05-1940 niet meer geldig en ook alle bedrijfsregels van de coöperatie niet.

  Daar de coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN een samenwerkingsakkoord is aan gegaan in 1949 met andere landen in Europa, waar later de Raad van Europa tot stand kwam. Deze organisatie staat boven de EU. Nu heeft het Europees hof voor de rechten van de mens op 27-01-2021 uitspraak gedaan over het verbod op verplichte vaccinatie in de resolutie 2361/2021. De uitspraken van het hof zijn bindend en definitief. Noch de klagende partij, noch de aangeklaagde partij kan in beroep gaan. Daar er 47 lidstaten dit akkoord hebben ondertekent zo ook de coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN dat ongevaccineerde niet mogen worden gediscrimineerd en uitgesloten mogen worden. Niet op de werkvloer, geen reisverboden voor ongevaccineerde, deze zijn wettelijk verboden voor de 47 lidstaten. Deze uitspraak is geldig en definitief in elke juridische procedure, tegen elke autoriteit, elke werkgever, elke reisaanbieder en elk verantwoordelijke persoon, die vaccinatie wil afdwingen of discrimineert of uitsluit vanwege ongevaccineerd is in overtreding en begaat een strafbaar feit.

  Deze uitspraak van het hof wordt niet voor niets verzwegen door de lidstaten, wat dit betekent dat er een dikke streep door het vaccinatie beleid met de desbetreffende beperkingen voor de mensen. Om aan de Q.R. codes jouw vaccinatie status mee bij te houden, om jou wel of geen privileges te geven valt hiermee in het water, want als verplichting tot vaccinatie illegaal is verklaard door een hogere rechtelijke macht dan de lidstaten en de EU. Zo ook met de internationale code van Neurenberg en de verklaring van Helsinki en het verdrag van Genève. Dan kan de internationale bedrijfsvereniging WEF van Schwab wel willen dat het niet voor zijn leden geldt, maar zijn vereniging staat niet boven deze internationale juridische akkoorden, verdragen en uitspraken van de rechten van de mens. Besef dat goed, dat wij het volk boven elke autoriteit staan. Laat je rechten daarom niet afpakken door list en bedrog door de leden van deze bedrijfsvereniging.

 9. Mensen, hoe meer mensen ondertekenen hoe meer ogen er schijnbaar opengaan , als het dan staat te gebeuren dat over een bep. tijd er heel veel mensen ziek worden/sterven veel meer als gem. ( En dat is nu al gaande maar dan nog veel meer ) dan is er een reeel kans mogelijk dat er sprake is van massale opstand
  En neen, ik geloof niet in het fabeltje dat de gevaccineerden de schurft aan de ongevaccineerden hebben

 10. En hier een praktijkverhaal over de IC’s: https://twitter.com/mariannezw/status/1451798426321100802/photo/1
  Waaruit maar blijkt dat het pure demagogie is (Paternotte van D66; blater zonder kennis van zaken) om te veronderstellen dat een “ongevaccineerde” zou voorkomen dat een hartpatiënt behandeld kan worden.
  Het is sowieso pure nonsens om te veronderstellen dat een “ongevaccineerde” Covidpatiënt steeds de IC nodig heeft. Er is geen enkel verband tussen IC-opname en ziek zijn aan Covid. Slechts een heel klein deel (reeds ziek en reeds verzwakt) zal de IC nodig hebben.

 11. Leden van het Europarlement dreigt de toegang te worden ontzegd als ze geen QR-code of testbewijs kunnen tonen. Toch vreemd dat leden van het gekozen parlement geweigerd kunnen worden met een maatregel die strenger is dan overal elders. Er ontstaat een kleine protestgroep: https://www.youtube.com/watch?v=lEkvD5To02U
  Ook de SGP is tégen. Laat ze a.u.b óók tegen deze maatregelen zijn als het alle andere burgers aangaat.
  Ze hebben het daar in Brussel altijd over Europese waarden die veruit superieur zouden zijn (zie aanpak Polen). Maar zie hoe ze zelf de moraal aan de kant schuiven!
  Polen heeft ervaring met deze werkwijzen van communistische overheden; overheden die ALTIJD de mond vol hebben van hun zogenaamde hoge moraal, maar die de facto vooral repressief, misdadig en uiterst intolerant blijken te zijn.

 12. Flikker gewoon je “smart”phone weg, koop er eentje van 2 tientjes met pre paid kaartje…..pandemie is opgelost. Al die onzin kan gewoon niet gaan werken. Ik ben analphabeet en snap er niets van. Een virus???? Nog grotere onzin, geen griep of verkoudheid maar een tekort aan vers voedsel of opruiming van een berg vervuiling in het lichaam. Waarschijnlijk komen ze me over een jaar ophalen met een busje Afghaanse boa’s met de mededeling dat ik te weinig geld spendeer in onze economie (geen medicijnen, of boodschappen, of andere luxe producten) een useless eater zeg maar. Opruimen die hap denken ze dan.

 13. Zojuist op het nieuws dat de regering nog weinig weet over de uitbreiding van de coronamaatregelen. Maar wat ze wel weten, is dat er meer uitgebreide toepassingen van de CovidpaSS moeten zijn. Dan is het plaatje toch duidelijk? Het gaat ze om de controlepas die aan en uit kan worden gezet, om de bevolking onder controle te houden. Ze vinden het China-model wel een goeie optie.
  De Chinese ontwikkelaar van het systeem van controles wil zijn vinding naar het westen exporteren. Hij noemde als belangrijk voordeel (en verraadde daarmee zijn communistische achtergrond) dat je dan vroegtijdig b.v. leden van de gele-hesjes kunt opsporen. Typisch communistisch: demonstranten en protestbewegingen dienen vroegtijdig opgespoord te worden.

 14. Als hugo de leugenaar stopt met zijn leugens dan valt de grondslag voor de spoedwet weg en verliezen hij en zijn dictatoriale vriendjes de absolute macht die ze nu op het moment hebben.
  Ook waarschijnlijk een van de redenen waarom de cabinets formatie zo lang duurt.
  Blijf standvastig en trouw aan GOD en wees gezegend met zijn liefde.

 15. Nu op radio 1 een interview met Jan Rotmans (29-10-2021 van half 12 tot 12 uur)
  Volgende week komt zijn nieuwe boek uit OMARM DE CHAOS
  Zeer interessant interview. (naluisteren op internet)
  Hij voorspeld heel veel ellende in de toekomst met opstanden van het volk.
  Maar hij legt ook heel goed uit om door deze periode te komen die minimaal 10 jaar gaat duren en daarna zal het beter gaan maar ALLES wordt anders.
  Deze man heb vroeger gewerkt bij het RIVM samen met knetter positief Ab Osterhaus
  Die Ab Osterhaus zei 20 jaar geleden al tegen collega Jan Rotmans
  En daar komt ie ………………….
  ,,Over 20 jaar komt er een grote pandemie een dan ben ik elke avond op televisie,,
  Hij bevestigde dat ome Ab dat inderdaag gezegd heb.
  Het zal je vader maar zijn.

  Over dieJan Rotmans moet ik nog even goed nadenken want het leek wel Klaus Schwab die je daar hoorde praten en het interview bovendien bij de NPO (staatsomroep) uitgezonden.

 16. Petitie ondertekent.Kreeg zonet van de huisarts bericht om de griepprik te halen.Lieve lezers geloof het niet! We worden zo bedonderd door de corona valse geneeskunde en….ik ben al zover dat ik dit denk; De griepprik hebben ze verwisseld om de covid inhoudt ervoor heimelijk in de plaats te zetten.

 17. Ohje schreef:
  28/10/2021 om 7:21 pm
  Rechters die de grondwet negeren ,zijn eigenlijk strafbaar.

  @Ohje
  Dat is een hele goede !!!
  In mijn ogen ook.

  Petitie heb ik ondertekend
  Of het zal helpen ??

 18. opvallend, bij ondertekenen van de petitie willen ze ook al heel wat van me weten .

 19. @ Jan Jansen: Jouw vraag wat het nieuwe Digital ID is of zal worden, heb je hier een mooi voorbeeldje van zo’n straks verplicht Digital ID Wallet:

  https://youtu.be/PxvNzzgoJX8

  En Jan, vraag je collega’s bij de AIVD ook even of ze dit videootje al kende..? 🙂

 20. Jeep. Wat ik doe is het volgende. Als ik heb geklikt op de link ga ik dus naar de betreffende website (en dus weg bij Xandernieuws). Dat nieuwe adres kopieer ik en plak ik vervolgens in nieuw tabblad. Daarna ga ik terug naar het vorige tabblad en klik ik op <- (terug), zodat ik weer ben bij Xandernieuws. Het went snel hoor. Groet, Nicole

  Allen:
  Rechtermuisklik op de link, en dan ‘openen in nieuw venster. Mod.

 21. Ondanks de forse toestroom van asielzoekers en alsmaar stagnerende inhaalzorg, gaan binnen 10 jr de helft van de Ziekenhuizen en Verpleeghuizen dicht in NL….
  Het kabinet verwacht dus een forse bevolkingsafname in ons land!
  Hiermee wordt voor 100% het bewijs geleverd van wetenschappers en medici die wereldwijd alarm slaan over de corona-vaccins die genocide onder de bevolking veroorzaakt.
  De voorspelling van het kabinet van forse bevolkingsafname in NL moet dus door de gifprikken komen, een andere verklaring is er niet!

  https://www.ninefornews.nl/fleur-agema-binnen-10-jaar-wil-het-kabinet-de-helft-van-de-ziekenhuizen-sluiten/

 22. Ben zelf gevaccineerd. Had ik Corona gehad, dan had ik mij nooit laten vaccineren. Het bestuur van het land vindt van wel. Zijn ze plots dokter geworden die voor iedereen hetzelfde voorschrijven, of is het communistisch denken vanuit ‘het volk’ in plaats van kapitalistisch denken vanuit het individu. Heb de petitie ondertekend !

 23. Tycho schreef:
  28/10/2021 om 10:16 pm
  Hugo komt mij over als een katvanger.

  @Tycho
  Dat is hij ook !!

 24. Ohje: niet eigenlijk: FEITELIJK!
  En tegen rechters kan net als tegen andere burgers aangifte worden gedaan…………

 25. Vraagje.

  Niet echt een commentaar maar meer een vraag m.b.t. de website artikelen en links.
  Ik zou het persoonlijk prettiger vinden als links in een nieuw venster openen en niet in hetzelfde venster. Heb je hier bewust voor gekozen?. Nu ga ik steeds van website als ik een link aanklik.

  Het gaat u goed! Bedankt voor je stukjes.

  Jeep

  Beste Jeep
  Rechtermuisklik op de link, en dan openen in nieuw venster. Mod.

 26. En passant kunnen ook al die rechters die virusregels onwettig hebben ‘goedgekeurd’ worden meegenomen in die aangifte:
  hopelijk is dit initiatief geen poging tot het verzamelen van namen van zelfdenkenden in NL?

  Men zou ook een faxnummer ter beschikking kunnen stellen voor ‘meedoeners’ ipv steeds maar emailadressen uit te vissen.

 27. Ik snap het niet helemaal. Welke digitale identiteit komt in 2022?
  We hebben nu toch al een BSN nummer waaraan alles gekoppeld zit? (In ieder geval alle genoemde zaken zijn al jaren aan het BSN nummer gekoppeld)

  Wat voor nieuwe identiteit komt er in 2022 en hoe onderscheid deze zich van het BSN nummer qua koppeling?

 28. Ook Marcel Levi (geen groot Covidcriticus) zegt dat de ziekenhuizen niet overbelast zijn door Covid: https://twitter.com/i/status/1453069794165600260
  En ik zag een filmpje waarbij Staphorst diep rood was gekleurd. Als enige regio. Ruim 500 “besmettingen” zouden er gevonden zijn. Maar een alert persoon zag er slechts 1 ziekenhuisopname.

 29. Monday
  Om de grondwet te wijzigen moet men een vast protocol doorlopen.
  Een spoedwet komt niet voor in het protocol.
  Alles wat gebeurt gaat tegen de grondwet in.
  Dus ook rechters zijn schuldig.

 30. Goed om nog eens te memoreren:
  Bij een normale ernstige ziekte zet men de zieke in quarantaine en mag de gezonde gewoon zijn leven leiden.
  Bij de Covid-zwendel is het precies andersom.
  Dat moet te denken geven.
  De sheeple zien het niet en willen het niet zien.

 31. Heeft de Grondwet nog betekenis nu na het Verdrag van Lissabon?
  Prevaleren EU-wetten boven nationale wetten?
  Is het allemaal één groot toneelstuk vol misleiding van de bevolking?
  Is dit de reden dat rechters volledig het regeringsbeleid volgen en dus niet onafhankelijk oordelen?

 32. Ik doe ook mee, bijna 160.000 getekend nu dat is een heel leger.

 33. Zoals het artikel al aan geeft zullen rechters de staat niet terug fluiten en dus de kans dat die coronapas er komt is daarmee wel erg groot geworden.
  Ik kan de lezers hier vergelijkingsmateriaal geven want Ik woon sinds April in Bulgarije en hetzelfde is hier ook aan de hand.
  Er word nog niet zo extreem veel druk uitgevoerd op de burgers hier, maar Ik zie dat de druk langzaam opgevoerd wordt.
  Nou kunnen we stellen dat Bulgarije een corrupt land is, maar vergis je niet in Nederland waar corruptie zo ongeveer geïnstutitionaliseerd is.
  Neem even goed in je op dat overal in Europa een aantal cisissen zijn maar nergens zo veel als in Nederland.
  Het waarom is duidelijk, namelijk bij de Nederlander is nog genoeg geld te halen en de regering kennende zullen ze dat dan ook per omgaande doen.
  Overigens is er weer een nieuwe crisis in aantocht want de zeespiegel schijnt verschrikkelijk te stijgen, zelf in die mate dat men in Drenthe aan het oefenen is met zandzakken vullen.
  Je houd het voor godsonmogelijk.
  Niemand ook die zich afvraagt waarom voor Nederland andere stikstofwaarden gelden als voor andere landen, maar met die waarden word het vrij eenvoudig om de boeren zo veel mogelijk dwars te zitten.
  Die mensen hebben over het algemeen namelijk nogal wat grond om huizen te plaatsen.
  Geen huizen voor Nederlanders uiteraard want als je weet dat een zogenaamde vluchteling binnen een half jaar een woning toegewezen moet krijgen en in sommige delen van het land voor de autochtoon 8 tot 10 jaar wachttijd bestaat hoef je geen Einstein te heten om te begrijpen wat er werkelijk speelt.
  het is voor mij al enige tijd duidelijk dat Nederland kapot moet ter wille van de import van half Afrika en het midden oosten en het hele spel wordt gedicteerd door Brussel en daarom is het zaak om in te zetten op een Nexit goedschiks of kwaadschiks, want hou de politiek wat meer bij dan zie je ook wat er gebeurd met Polen, Hongarije en Slowakije.
  Niet in de Europese pas lopen is hel en verdoemenis over je land uit roepen.

 34. Corona pas petitie zit nu 21:30 uur, op 337000 , dat schiet op

 35. De grondwet is toch ( tijdelijk ) uitgeschakeld door de spoedwet die ze vorig jaar er door jasten …?

Comments are closed.