Britse oud-premier Gordon Brown roept op tot wereldregering om corona te bestrijden

—————————————————————————————————————————————-

Topeconoom Armstrong vergelijkt corona met 9/11: Ze wisten wat eraan kwam en maken er nu misbruik van

—————————————————————————————————————————————-

Waar we vanaf ‘dag 1’ van de coronacrisis voor hebben gewaarschuwd, begint nu openlijk vorm te krijgen. De Britse oud-premier Gordon Brown heeft politieke leiders opgeroepen om een ‘tijdelijke vorm van een wereldregering’ op te richten om het coronavirus te bestrijden. Het zal de meeste mensen wel duidelijk zijn dat dit ‘tijdelijk’ hoogstwaarschijnlijk nooit meer zal worden teruggedraaid.

‘Dit is niet iets dat door één land kan worden bestreden. Er moet een gecoördineerd wereldwijd antwoord komen,’ zei Brown, die daarbij denkt aan het geven van meer geld en bevoegdheden aan de WHO en de VN. Die zouden de macht moeten krijgen om soevereine lidstaten te dwingen om bepaalde acties te ondernemen, of ingrepen toe te laten.

Een internationale taakgroep zou ervoor moeten gaan zorgen dat ook de centrale banken hun beleid op elkaar afstemmen. Verder zouden ze moeten gaan helpen bij het vinden van een vaccin, en zien te voorkomen dat er financieel misbruik van de crisis wordt gemaakt.

‘We hebben een soort werkende bewindsman nodig. Als ik het weer zou moeten doen, dan zou ik van de G20 een bredere organisatie maken, omdat je in de huidige omstandigheden moet luisteren naar de landen die het hardst getroffen zijn, de landen die het verschil maken, en de landen waar een enorm aantal mensen besmet kunnen raken, zoals die in Afrika.’

‘Pandemie juist mede veroorzaakt door globalisme’

Paul Joseph Watson (Summit News) schrijft dat ‘we al uitgebreid hebben beschreven dat deze pandemie zich juist kon verspreiden dankzij het globalisme. Zelfs toen het virus in China tekeer ging, stond de WHO (net als de EU en ook de Nederlandse regering) erop dat de landen hun grenzen openhielden. Toen veel Westerse landen eindelijk hun grenzen sloten, was dat te laat en te weinig.’

Armstrong: Ze wisten wat eraan kwam en maken er misbruik van

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong waarschuwde van meet af aan dat de coronacrisis naar zijn overtuiging opzettelijk wordt opgeblazen om de economieën dermate grote schade toe te brengen, dat de zwaar getroffen bevolkingen zich niet meer zullen of kunnen verzetten tegen zo’n overkoepelende Marxistische wereld dictatuur.

‘Trump probeert het land tegen deze absurditeit te verdedigen, maar de pers wijkt niet. Ongeacht de waarheid willen ze dit gebruiken om Trump omver te werpen. Tijdens dat proces vernietigen ze onze vrijheid, en steunen ze de linkse agenda die ook hun eigen gezinnen van hun toekomst zal beroven. Maar hun haat tegen Trump verblindt hen voor hun eigen toekomst.’

Armstrong denkt dat er nu iets vergelijkbaars gebeurt als met 9/11. ‘Toen was er een echte terreuraanslag. Ze wisten dat die ging plaatsvinden, en waar. Ze wachtten op het juiste moment, lieten het gebeuren, en buitten het uit om meer macht te krijgen…. Ik ken persoonlijk een aantal goed ingelichte elite figuren die getipt werden om alles (hun aandelen) te verkopen, wat ze dan ook deden…. Ze wisten wat eraan kwam, en maakten er misbruik van.’ (2)

 

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Armstrong Economics


Zie ook o.a.:

25-03: ‘Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op’
24-03: Tal van analisten zeggen dat de wereld na corona nooit meer hetzelfde zal worden
23-02: Franse artsen lagen premier aan om corona: ‘Regering heeft vanaf het begin gelogen’

22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
………
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?


2019:

31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

14

 1. lang leve de eerste en enige wereldpresident Mohammad bin Salman al-Saoed

 2. Ja. ka. de schaalstukken staan al opgesteld. De voorbereidingen tot de vervulling van Openbaring 13:16-18 zijn al in een vergevorderd stadium. Het is geen kwestie meer van of, maar van wanneer.

 3. ze willen de gegevens van smartphone-gebruikers gaan gebruiken om de verspreiding van het virus te kunnen volgen, ook kunnen ze dan zien waar toch grote groepen van mensen samenkomen en dan evt. beboeten. dit kun je heel eenvoudig frustreren door je oude mobieltje, iedereen heeft er nog wel een of meerdere liggen, te pakken en daar je simkaartje in te duwen als je de deur uitgaat. je hebt dan toch je internet niet echt nodig, je kunt best eventjes zonder je whatsapp berichtje van tante annie toch ? je bent dan in ieder geval niet te volgen. ik doe het al sinds een paar dagen. heb mijn ouwe trouwe nokia uit de lade gevist..ben toch bereikbaar en er is niet exact vast te stellen waar ik ben geweest.

 4. Ten eerste: De snelheid waarmee zich de laatste weken zich alles ontvouwt is duizelingswekkend. Er is blijkbaar haast bij!

  Ten tweede: Bij een (tijdeljike) wereldregering hoort een aanvoerder of leider, een wereldleider.
  Het zou kunnen dat dit al de antichrist, ofwel het beest uit openbaring gaat worden of er nog eerst een andere leider op het toneel verschijnt die op een gegeven moment het veld moet ruimen.

  Het is nog wat gissen maar duidelijk is dat de wereldregering er gaat komen, niet zozeer door dit virus maar alles wat in het kielzog van dit virus nog komt plus de rest van de voorspelde rampen uit de bijbel.

  Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 5. Bijzonder hoe de veroorzaker als oplossing wordt aangedragen. Door het globalisme en open grenzen beleid is dit virus zo erg uit de hand gelopen. En dan zou het opheffen van landen en hun regeringen de oplossing zijn? De waanzin regeert ipv van de waarheid!

 6. @ Günter 3:09 PM. Volledig mee eens. Ons volk is een zeer zwak volk. De Engelsen hadden daar een gezegde voor: “The Dutch disease”. Wat lafheid voor hen betekende.

 7. Die gewezen premier de vervanger van Blair nog zo’n geldwolf, is de grootste onnozelaar van de Britse geschiedenis, hij spreekt alleen maar Engels met een zwaar accent, hij spreekt geen woord Frans en is van oorsprong een Schot, hij was een grote tegenstanden van de Euro, en was tegen elke mondiale regering, hij geloofde alleen maar in het Angelsaksische kapitalistisch model hij was een echte eurofobe , volgens mij is die nu dement aan het worden, een wereldregering is nog niet aan te orde, we zien in de strijd tegen corona dat elk land zijn eigenbelang dient en dan komt de Schot Brown die misschien een helder moment beleefd met de grootste onzin die hij vroeger met alle middelen bestrijd, we moeten serieus blijven nietwaar, die man is totaal ongeloofwaardig en is een zeer slechte premier van Engeland geweest één van de slechtste in de Britse geschiedenis.Shalom

 8. @ Heilig Boontje 12.36 u. Leuk dat u dat allemaal schrijft, af en toe vermakelijk.
  Niet dat ik mij uw ergernissen niet kan voorstellen, integendeel, maar naar mijn opvatting kent u de geest van het overgrote deel van het huidige laffe en lammeloze Nederlandse volk niet (goed).
  Ik schreef vandaag eerder over het boek van Mohammed Rassoul: ‘De ondergang van Nederland. Het land der onnozele dwazen.’ zie onder.
  Uw gedeelte van “De ballon…” tot “…machtiger, dan de duivel !!!” doet mij denken aan wat herhaaldelijk eerder op Xandernieuws is vermeld:
  “De geschiedenis leert dat de mens van de geschiedenis niets leert.”
  Vooral als een groot deel van een volk haar geschiedenis niet kent als gevolg van het wijdverspreide, algemeen aanvaarde links-liberale gif, een dol-dwaas volk dat een deel van haar jeugd in de waan laat dat de Holocaust iets te maken heeft met een man in een rood pak op een wit paard en Pasen iets te maken heeft met de T.T. te Assen, doet mij alle verwachting ontnemen dat het grootste deel van dit volk ooit nog eens bij het verstand komt, laat staan zich inzet voor kennis van haar geschiedenis om daaruit wijsheid te putten door te stemmen op partijen die voor haar eigen welzijn, veiligheid, geschiedenis en cultuur opkomt.

 9. @Motu om 2:54 pm

  Er is hier helemaal niemand die blij is met doden door een virus.

  Het artikel gaat over een thema wat al heel lang belicht wordt op deze website en dat is dat een crisis wordt aangewend voor meer EU en meer NWO.
  Klaarblijkelijk heb jij dit niet door of vind je die ontwikkeling wel best.

 10. Wat ik zeer vreemd vind, is de wijze waarop een virus vanuit het niets met een enorme snelheid de wereld kan besmetten.
  Ik heb een interessante theorie gevonden wat hiervan de oorzaak zou kunnen zijn.
  Wellicht iets voor Xander om hier meer van te weten te komen.

  za 25 jan 2020. ” Coronavirus zou kunnen overgaan tot wereldwijde pandemie, omdat buitenissig minimum voor zonne-energie uitbraak ‘op handen’ betekent. ”

  https://www.express.co.uk/news/world/1232974/coronavirus-china-virus-pandemic-WHO

 11. Dan wordt het Oost-Aziatische surveillancesysteem wereldwijd uitgerold en geïmplementeerd. Anders komt er geen “wereldregering”. De Amerikaanse “way of life” is sowieso voorbij. Amerika stort in elkaar onder deze gezondheidscrisis, tenzij ze er om willen vechten, en dan wordt het “survival of the fittest”.

 12. Heej Xander, maakt dit alle mensen wijs die hun dierbare zijn verloren en de mensen die nu liggen te vechten voor hun leven.

Comments are closed.