British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’

—————————————————————————————————————————————–

Onbevestigd: ‘Quarantaine westkust VS heeft gefaald, virus ook daar uitgebroken’ – Eerste mensen die niet in China zijn geweest besmet – China dreigt burgers met 7 jaar gevangenisstraf voor plaatsen filmpjes op social media

—————————————————————————————————————————————–

Waar we dagen geleden al voor pleitten, begint nu eindelijk te gebeuren: British Airways schrapt alle vluchten van en naar heel China. Andere maatschappijen gaan zover (nog) niet; zo vonden er gisteren nog vluchten plaats van Wuhan (!) naar andere grote Chinese steden, en zelfs naar San Francisco. Sowieso moesten veel vluchten worden geschrapt, omdat het aantal reizigers dat naar China wil enorm is gedaald. Volgens onbevestigde berichten is het coronavirus aan de westkust van de VS uitgebroken, en hebben de quarantaine maatregelen daar gefaald (2).

Naast British schrappen United, American, Delta, Cathay Pacific een groot aantal vluchten, maar vooralsnog niet allemaal. Finnair cancelt vanaf 5 februari tot 29 maart de drie wekelijkse vluchten tussen Helsinki en Beijing, en de twee wekelijkse vluchten met Nanjing. De KLM blijft gewoon wel op China vliegen.

Niemand gelooft officiële Chinese cijfers

Officieel zijn er nog ‘maar’ 6145 mensen besmet, en zijn er 132 doden gevallen. Eigenlijk gelooft niemand deze cijfers nog. Tal van experts, wetenschappers en getuigen zeggen dat het werkelijke aantal vele malen hoger is, en met minstens 10 x moet worden vermenigvuldigd. Indicatie is dat China iedere dag zo’n 100.000 hazmat pakken verspreidt. Tegelijkertijd zouden er opzettelijk te weinig diagnose materialen aan medici worden uitgedeeld, zodat lang niet alle reeds geïnfecteerde mensen aan de beurt komen.

Nadat in Hong Kong de tiende besmetting werd geconstateerd, werden alle HSL treinen met China stilgezet. Meer dan 100 mensen bevinden zich nog steeds in quarantaine.  In Japan werd de eerste mens-op-mens overdracht van het virus bevestigd. Het gaat om een 60 jarige man die niet in China is geweest, maar deze maand twee keer de bestuurder was van een bus met toeristen uit Wuhan. In Europa staat het aantal geïnfecteerden inmiddels op 8 (Frankrijk en Duitsland).

In China zelf zijn er grote zorgen over de agglomeratie rond de megastad Guangzhou, waar in totaal zo’n 100 miljoen mensen wonen. Volgens officials van de gemeente is al van 270 mensen zeker dat ze zijn geïnfecteerd. De kans dat zij een groot aantal anderen hebben besmet is levensgroot. In sommige delen van China beginnen provinciale autoriteiten mensen uit Wuhan te screenen, en werpen burgers illegale wegblokkades op.

Nog lang geen vaccin; Tot 7 jaar gevangenisstraf op plaatsen filmpjes

Wetenschappers in China, de VS, Australië, Rusland en Hong Kong zijn begonnen met de ontwikkeling van een vaccin, maar waarschuwen dat het nog maanden kan duren voordat een effectief middel is ontwikkeld. Wat de zaak extra compliceert is dat het virus lijkt te muteren.

De infectiegraad van het Wuhan coronavirus is nu al zeer hoog: iedere besmette persoon kan twee of drie anderen besmetten, in sommige gevallen ook als de drager zelf nog geen enkele ziekteverschijnselen heeft. Zoals we al eerder schreven wordt 83% van alle mensen ziek na in aanraking te zijn gekomen met het virus. Het sterftepercentage staat nog steeds op 15%.

De communistische regime in Beijing dreigt burgers die filmpjes en getuigenissen over de werkelijke omvang van de epidemie op social media zetten, 3 tot 7 jaar in de gevangenis te gooien. Iedereen die vraagtekens zet bij het optreden van de overheid –of juist het ontbreken daarvan- is nu officieel tot een ‘bedreiging voor de volksgezondheid’ bestempeld. De regering wil zo totale controle over de nieuwsvoorziening aan de buitenwereld proberen te krijgen. Met tientallen miljoenen mensen in quarantaine zal het echter voor iedereen duidelijk zijn dat de cijfers die de Chinese overheid geeft in de verste verte niet kunnen kloppen.

‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’

De R0, de herbesmettingsgraad van anderen, staat voor China nog op 2,6, en buiten China op 2,2. Infectieziekten experts verwachten dat de R0 in het buitenland op 4 februari eveneens 2,6 zal zijn indien niet onmiddellijk AL het vliegverkeer met China wordt gestopt, en de grenzen met het land worden gesloten. Projecties gaan er op basis van deze cijfers uit van tussen de 139.000 en 226.500 besmette mensen op 5 februari, waarvan 1790 tot 1900 zieken. We schreven de afgelopen dagen dat wetenschappers in Hong Kong en Groot Brittannië nu al uitgaan van minimaal 100.000 tot enkele honderdduizenden besmettingen.

Zonder een onmiddellijke internationale stop op al het verkeer met China zal een wereldwijde pandemie vermoedelijk al over een week een feit zijn, en zullen in de weken en maanden erna tal van grote steden in quarantaine moeten worden geplaatst. Dit zal de wereldeconomie doen instorten, wat zal bijdragen aan de totale paniek die dan zal ontstaan.

Voor een aantal belangrijke achtergrond feiten en ontwikkelingen over het Wuhan corona virus verwijzen we u naar enkele artikelen van onderzoeksjournalist Martin Vrijland. Lees in ieder geval het artikel over het plan om in Nederland vaccinaties verplicht aan de bevolking op te leggen:

* Bill Gates 2017: ‘De volgende epidemie kan heel goed op een computerscherm zijn ontstaan’
* Plan verplichte vaccinatie Nederland december 2019 gepresenteerd
* Event 201 corona-virus oefening 6 weken voor de Wuhan uitbraak, simuleert identieke situatie
* Canada: Chinese dr. Xiangguo Qiu en biologische oorlogsvoering Wuhan-virus om wereld afhankelijk van China voor oplossing te maken
* Op het corona-virus (‘Wuhan-virus’) rust een Engels patent: nummer EP3172319B1 (dit bericht werd door het extreemlinkse mainstream propaganda kanaal NU.nl gisteren tot ‘nepnieuws’ verklaard)
* Het coronavirus uit China levert het perfecte alibi voor wereldwijde vaccinatieverplichting.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Hal Turner
(4) Natural News

Zie ook o.a.:

28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten

21

 1. De elite vindt het allemaal wel prima. De wereldbevolking moest toch sowieso tot 500 miljoen zielen worden teruggebracht. Is gelijk ook goed voor het klimaat en milieu.

  En van die 500 miljoen nog zo’n tien miljoen stuks slavenvee om de vuile karweitjes voor de illuminati op te knappen.

  We zijn nog eigenlijk gek ook dat we aan die idi^&*^ten belasting en boetes betalen.

  Schurken zijn het, stuk voor stuk.

 2. Als de politiekers en hun familie op het vliegtuig stappen, in het midden van de nacht, dan weet je pas dat er stront aan de knikker is
  Misschien een nieuwe taak weggelegd voor de vliegtuigspotters

 3. @ Cefas: 5:05 PM. Juist. We moeten en zullen gedecimeerd worden, dat is de opzet van de NWO, en organisaties als de Verenigde Nazies, de Bilderbergbende, de illuminati en vrijmetselaars, en iemand als de rode plutocraat Soros.

 4. Ik blijf het zeggen : weerstand bouwt men op door een gezond leven, waarbij voedsel een cruciale rol speelt. Lees op netzfrauen.org over ‘dodelijk’ voedsel in de goedkoop (ste) supermarkten . Veel, te veel voedsel komt inderdaad uit China. Vol met antibiotica, kleurstoffen en zogenaamde gewas beschermers : groenten, fruit, diepvries, vlees, vis zelfs rijst. Én wat te denken van Alibaba …. ? Miljoenen kilo’s worden ingevoerd en opnieuw verpakt zodat het moeilijk is om er een vinger achter te krijgen …. . Ik zeg het niet voor mijzelf, maar voor de aankomende ‘generatie’. Neem nu eens de moeite, besteed er tijd aan om te ‘scrollen’ naar eerlijk, gezond eten en drinken. Ja, goedkoop gaat zoals altijd gepaard met schade, voor de consument én de producent. [ netzfrauen.org. ] Voor iedereen die zonder schaamte zijn of haar kinderen te eten geeft, feitelijk is dat uw plicht !

 5. Die EU toch, wat denkt zij toch aan haar burgers, maar meer aan de Franse dan de andere. Eerst maar even 250 Fransen evacueren en daarna nog eens 100 overigen. Het klinkt lullig, maar eerst checken of ze besmet zijn alvorens te evacueren. En dan het eten van exotische dieren als een reden noemen, dat doen ze niet plotseling maar al sinds mensenheugenis. Waarom denkt u dat de neushoorn bijna uitgestorven is? O nee dat heeft een andere reden. Hieronder 2 links over dit onderwerp, waarin in 1 ervan 2 liefdadigheidsfoundations genoemd worden t.w. Gates en Bloomberg. Gates die ook aandelen had in Monsanto. De Georgia Guidestones kwamen terloops ook ter sprake. Wat heel treffend opgemerkt werd is dat als er steden afgesloten worden men een voedselvoorraad voor minimaal 5 weken in huis moet hebben. Dat is per persoon en gaat op voor dorpen en kleine steden. Hoe groter de stad des te langer de “lockdown”. Als zo’n virus zich hier verspreidt kan men naderhand van spooksteden spreken, want veel slachtoffers zullen niet door het virus gevallen zijn, want er werd niet bevoorraad. Wat dacht men van alle mondkapjes en andere ziekenhuis voorraden die uit China komen, hoe snel zou men door de voorraad heen zijn en door wie worden ze aangeleverd? Hoe meer landen met een grote uitbraak hoe meer er nodig is en hoe minder de aanvoer. Dit gevoegd bij de natuurrampen die er plaatsvinden maakt het er steeds “prettiger’ op.
  https://watchers.news/

  https://www.youtube.com/watch?v=1LqGiFf5ju8&list=PLejimO9EZ9xh8JQNoGZRH_yW5J145czJY

  https://www.youtube.com/watch?v=OJr5ZeHIe_M

 6. Zoals gewoonlijk weten Nederlanse overheden, instanties en bedrijven het allemaal veel beter. Lekker blijven vliegen en vooral mensen repatriëren. Who cares?

 7. Ergens moet de wereldbevolkingsreductie beginnen volgens de globalistische elite. Als het niet via oorlog of de instorting van de wereldeconomie kan dan maar via gefabriceerde pandemieen. Resultaat hetzelfde.

 8. Nou ja, Rutte en co geloven hete wel. We hebben pas 6 februari een vergadering. Aanpappen en nat houden i.p.v. voorkomen is beter dan genezen.

 9. Niets gebeurd door toeval en de elite wakkerd hiermee weer hun favoriete emoties aan,paniek,schrik chaos maw .Nu de economie,banken geldsysteem op wankelen staat is er ni veel nodig om dat ook te laten instorten dus daarbovenop nog haat nijd en geweld en ideale mix zeker in Europa waar de politieke landverraders al jaren voor het brandhout zorgt ( islam migranten)

 10. Hopelijk zal het geen wereldwijde ramp worden, want op 31 januari vier ik samen met de meeste Engelsen uitgezonderd te Schotten maar die dragen toch rokken de Brexit en gaan we lekker scones eten, Hopelijk blijft die virus maar we, ook zou het beter zijn dat de Chinezen stoppen met slangenvlees te eten vies gebruik eigenlijk. Shalom

 11. al het vlieg verkeer of per boot moet worden gestopt voor zeker een maand om erge te voorkomen geen contact met mensen die uit china komen behalve de mensen die hier wonen. dit land moet een poos op slot. ik vraag mij af of we alles wel weten wat zich daar afspeelt ook de nederlandse overheid moet open en transperant zijn over dit grote gevaar wat op ons afkomt. niks doen is geen optie.

 12. KLM heeft andere belangen vliegt lekker door lak aan de bevolking als het economisch maar klopt. Maar goed Nederland stuurde ook gewoon landgenoten over oorlogsgebied we weten de afloop

 13. Je kan het beste zelf maar eerst het virus krijgen, dan zijn er namelijk nog ziekenhuis bedden en doctors genoeg om je fatsoenlijk te behandelen.

 14. Natuurlijk is het aantal besmettingen hoger dan gemeld dat is altijd zo. men probeert het niet erger te maken dan dat het al is. ach heb mn voorraad eten en water al binnen .

Comments are closed.