Sudden Adult Death Syndrome nieuw medisch excuus voor enorm aantal jongere vax slachtoffers

—————————————————————————————————————————————–

Ruim 45.000 vaxdoden en 2 miljoen ernstig en/of permanent zieken en gehandicapten in EU nog steeds genegeerd door medische wereld – Vrijgegeven documenten bewijzen dat Pfizer wist dat kinderen Vaccin Syndroom zouden kunnen krijgen

—————————————————————————————————————————————–

Sudden Adult Death Syndrome (SADS) is het nieuwste excuus waar de medische wereld het enorme aantal zogenaamd ‘onverwachte’ jongere slachtoffers van de Covid-19 ‘vaccinatie’ slachtoffers mee probeert weg te verklaren.

Mensen onder de 40 krijgen het advies om hun hart te laten controleren, want velen zouden het risico lopen op het Sudden Adult Death Syndrome, kortweg SADS. Het syndroom kan fataal zijn voor alle soorten mensen, ongeacht hun levensstijl en gezondheid.

De grote aantallen hemelsbreed van elkaar verschillende jonge(re) mensen die plotseling dood neervallen – inclusief honderden topfitte sporters – hebben aanwijsbaar maar één ding met elkaar gemeen, en dat is dat ze vrijwel zonder uitzondering zijn ingeënt tegen Covid-19. Maar aangezien de mRNA genmanipulatie injecties heilig zijn verklaard, mogen die nooit als schuldige worden aangewezen. Dat zou tevens tal van internationale politici en medische kopstukken onmiddellijk de kop kosten.

Wegverklaren vaxslachtoffers in 2020 voorspeld

Daarom zegt ook The Royal Australian College of General Practioners niets over de injecties. SADS is volgens de artsenorganisatie slechts ‘een overkoepelende term om onverwachte doden in jonge mensen’ te beschrijven. SADS treft vooral mensen onder de 40. Het wegverklaren van vaxslachtoffers aan een of andere nieuwe ziekte of syndroom is iets dat we overigens al in 2020 hebben voorspeld.

SADS wordt vastgesteld als post-mortem geen duidelijke doodsoorzaak kan worden gevonden. De SADS Foundation in de VS beweert dat meer dan de helft van de 4000 jaarlijkse SADS slachtoffers onder kinderen, tieners en jong volwassenen minimaal één van de twee belangrijkste waarschuwingssignalen heeft. Daaronder valt een familie geschiedenis met onverwachte sterfgevallen, en flauwvallen of toevallen tijdens lichamelijke inspanning, opwinding of gespannenheid.

Als voorbeeld wordt de 31 jarige Catherine Keane gegeven, die vorig jaar in Dublin in haar slaap zou zijn gestorven. Haar moeder verklaarde dat Keane topfit was, iedere dag 10.000 stappen wandelde en naar de sportschool ging.

‘Advies: laat je hart zo snel mogelijk controleren’

In Australië wordt nu het eerste officiële register van SADS slachtoffers ontwikkeld. Volgens het Baker Heart and Diabetes Institute in Melbourne krijgen in de staat Victoria jaarlijks zo’n 750 mensen van onder de 50 een hartaanval. Van ongeveer 100 jongere personen wordt geen doodsoorzaak gevonden, ook niet na een uitgebreide autopsie.

Cardioloog dr. Elizabeth Paratz verklaart het eerdere gebrek aan aandacht voor SADS aan het feit dat ‘veel buiten de traditionele medische setting plaatsvindt’ en ‘90% van deze SADS gevallen buiten het ziekenhuis plaatsvindt’, wat overduidelijk een kul argument is, vooral omdat er sinds begin vorig jaar één extreem opzichte reden voor aan te wijzen is: het ‘vaccineren’ van de hele bevolking tegen Covid-19.

Volgens dr. Paratz is de bestrijding van SADS lastig, aangezien wetenschappers nog steeds de ‘genen’ die SADS zogenaamd zouden veroorzaken niet hebben weten te vinden. Haar ‘beste advies’ aan iedereen met een onverwacht en onverklaarbaar sterfgeval in de familie is om zo snel mogelijk zijn of haar hart te laten controleren. (1)

Ruim 45.000 Covid vaxdoden in EU

Artsen en andere medici zouden natuurlijk ook gewoon naar de officiële statistieken kunnen kijken om de echte oorzaak van de SADS explosie te zien. Volgens de monitor van het European Medicines Agency, EudraVigilance, zijn er in de EU al 45.316 mensen gestorven door de Covid-19 injecties, zijn er ruim 4,4 miljoen mensen ziek van geworden, waarvan een krappe helft (bijna 2 miljoen) ernstig en/of permanent, inclusief handicaps zoals verlamming en blindheid. (2) In Nederland constateert het CBS in mei een oversterfte van ongeveer 700 mensen.

In de VS zijn de cijfers niet minder schrikbarend. Zo zijn er al 37.301 kinderen tussen de 12 en 18 (ernstig) ziek geworden of gestorven na injectie met een Covid ‘vaccin’. Ongeveer 12% van de slachtoffers (3809 gevallen) komt uit Californië. Dat weerhoudt deze links-liberale staat er niet van om kinderen tussen de 12 en 18 zonder instemming van hun ouders tegen Covid-19 te willen gaan vaccineren. Het parlement van Californië beslist daar deze week over. Overigens mogen kinderen in de staat al sinds 2011 zelf beslissen om het zeer schadelijk gebleken HPV vaccin te laten injecteren. (3)

Pfizer en FDA wisten dat kinderen Vaccin Syndroom konden krijgen

Diverse Amerikaanse artsen constateerden namens de University of Colorado dat kinderen Vaccine Associated Enhanced Disease (V-AED) kunnen krijgen. Een nadere analyse van de vertrouwelijke Pfizer documenten die na een gerechtelijk bevel moesten worden vrijgegeven blijkt dat zowel de fabrikant als de FDA (Food & Drug Administration) wisten dat dit zou gaan gebeuren.

De studie was juist bedoeld om te bewijzen dat de Covid injecties kinderen tegen MIS (Multisystem Inflammatory Syndrome) zouden beschermen. Helaas ontdekten de artsen dat de ‘vaccins’ exact het tegenovergestelde doen, en MIS juist veroorzaken. (4)

Al met al gaat één van de allergrootste misdaden uit de menselijke geschiedenis, het injecteren van miljarden mensen met experimentele genmanipulatie ‘vaccins’ onder het mom van de bestrijding tegen een virus dat niet gevaarlijker is gebleken dan een griepje, gewoon door. Zelfs jonge kinderen zijn tot proefkonijn gemaakt van het farmaceutische complex, dat met name de Westerse politici volledig in zijn greep lijkt te hebben gekregen.Xander


(1) Daily Mail
(2) Health Impact News
(3) Health Impact News
(4) The Exposé


Zie ook o.a.:


23-05: Covid expert waarschuwt dat pokkenvaccin tegen apenpokken een epidemie onder gevaccineerden kan veroorzaken
22-05: Hoogleraar (em) Pierre Capel over het apenpokkenvirus: ‘Apenstreken of Broodje Aap?’
20-05: Apenpokken gepland? NTI scenario (2021) gaat uit van 3,2 miljard besmettingen en 271 miljoen doden in 2023
20-05: Bill Gates in interview 2021: ‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’
28-04: Belangrijkste medische vakblad slaat alarm over veiligheid boostershots en waarschuwt voor verzwakt immuunsysteem
27-04: Doctors for Covid Ethics: De vaccins veranderen brein, hersenen, persoonlijkheid en menselijkheid
26-04: ‘Denemarken schort vaccineren op’; Oogproblemen vaxxers vermoedelijk door hersenbloeding
15-04: ‘Vaxxers shedden grafeenoxide en beschadigen bloed en gezondheid ongevaccineerden’ ( / Pfizer document erkende al vorig jaar bestaan ‘Covid vaccin shedding’ dat via huid-op-huid contact en het ‘inademen van dezelfde lucht’ leidt tot verstoring menstruatie en zelfs miskramen)
14-04: Slangengif en Covid vaccins: Vermenging met reptielen DNA al 5 jaar geleden in dit Nederlandse boek voorspeld
17-03: Nu aangetoond: Boostershots stimuleren afweerreactie tegen uw eigen lichaam, met zeer ernstige gevolgen
17-01: European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken 
10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden