Militaire- en politie eenheden VS en Oostenrijk beginnen orders te negeren en kant van het volk te kiezen

De politiek is al ’te ver heen’ en zal zich er daarom niets van aantrekken, maar deze wereldwijde protestdag kan wel dienen om meer mensen bewust te maken van de inktzwarte duisternis die over onze samenlevingen aan het neerdalen is, en de dringende noodzaak om dat zo snel mogelijk met verbondenheid en vastberadenheid te stoppen.

—————————————————————————————————————————————-

Amerikaanse econoom Martin Armstrong roept zelfs op tot ‘een ouderwetse militaire coup om deze politici weg te sleuren… en te vechten tegen deze buitenlandse (‘Great Reset’) invasie’ – ‘Zwitsers moeten World Economic Forum bestormen’ – Komende maanden is het erop of eronder

—————————————————————————————————————————————–

Om te voorkomen dat we onder het mom van de volksgezondheid met keiharde fascistische maatregelen steeds dieper in deze communistische ‘Great Reset’ Agenda-2030 klimaat-vaccindictatuur worden gestort, en ervoor te zorgen dat we onze vrijheid en zelfbeschikking weer terugkrijgen, is het cruciaal dat een substantieel deel van de ordehandhaving de illegale bevelen van de politiek begint te negeren en openlijk de kant van het volk kiest. In Oostenrijk, waar ongevaccineerden huisarrest hebben gekregen en waar letterlijk op hen wordt gejaagd als ze het wagen toch de deur uit te gaan, is deze tegenbeweging inmiddels begonnen. In de Amerikaanse staat Oklahoma heeft een generaal van de Nationale Garde de vaccinatieverplichting voor alle militairen onmiddellijk na zijn aanstelling ingetrokken.

‘We hebben een ouderwetse militaire coup nodig’

‘Politie en leger in Oostenrijk staan op tegen de regering,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Wat we nodig hebben is een ouderwetse militaire coup om deze politici in sommige landen weg te sleuren, zodat de rest bang wordt voor een revolutie. Zo ontvouwt zich een ‘politieke besmetting’. Alleen als het leger en de politie besluiten om de levens van de mensen te beschermen in plaats van de toekomst van hun eigen kinderen te vernietigen, zal het recht weer uit de as omhoog kunnen stijgen.’

In Wenen weigeren grote aantallen agenten en militairen de verplichte vaxpassen (bij ons de QR code) te handhaven. Volgens Armstrong heeft de openlijke erkenning van Bill Gates dat de Covid injecties niet werken zoals verwacht en geen besmettingen kunnen voorkomen, hieraan bijgedragen. Nu zelfs Gates toegeeft dat er geen enkel verschil tussen gevaccineerden en ongevaccineerden is, zijn alle Apartheid maatregelen die de laatste groep van de eerste afscheiden dus onnodig, onterecht en illegaal, en komen dan ook op niets anders neer dan pure totalitaire onderdrukking.

‘Strijd tegen deze buitenlandse invasie, bestorm het W.E.F.’

‘Het Oostenrijkse leger en de politie zijn de eerste ter wereld die opkomen voor de mensenrechten tegen deze buitenlandse (globalistische) agenda. In naam van de ‘vrijheid en menselijke waardigheid’ schieten ze hun land te hulp in de strijd tegen wat in werkelijkheid een buitenlandse invasie is (zoals u weet noem ik het sinds het voorjaar van 2020 een softe staatsgreep, omdat regeringen en parlementen zich tegen de belangen van hun eigen volken hebben gekeerd – X.).’

‘De Zwitsers moeten het World Economic Forum (in Davos) bestormen, en dan zullen we al het bewijs zien van deze gecoördineerde wereldwijde aanval op onze vrijheden,’ besluit Armstrong. (1)

Nationale Garde in Oklahoma trekt vaxverplichting in

In de Verenigde Staten tekent zich het begin van een scheuring in de strijdkrachten af. Gisteren stelde de gouverneur van Oklahoma, Kevin Stitt, brigadier-generaal Thomas Mancino aan als nieuwe adjudant. Hij vervangt vroegtijdig generaal-majoor Michael Thompson, die het commando pas op 15 januari 2022 aan Mancino zou overdragen.

Mancino’s eerste bevel? Het intrekken van de vaccinatieverplichting voor alle militairen van de Nationale Garde zolang die onder zijn gezag staat. Als de troepen door de federale overheid worden gemobiliseerd, gaat die verplichting echter alsnog gelden, omdat ze dan onder het Pentagon vallen. Dat heeft overigens een ‘passende reactie’ aangekondigd. (2)

Volgens officieuze schattingen missen de Amerikaanse strijdkrachten op dit moment enkele tienduizenden mensen omdat die weigeren zich te laten injecteren. De regering Biden heeft sowieso een slechte week nu een federaal Hof van Beroep besloten heeft een door een lagere rechtbank uitgevaardigd voorlopig verbod op de 3G verplichting voor private bedrijven met meer dan 99 werknemers te handhaven. Deze werknemers kunnen even opgelucht ademhalen, omdat ze nu (nog) niet ontslagen kunnen worden vanwege het niet voldoen aan de vax- of test verplichtingen.

Ook in Nederland en Nieuw Zeeland tekenen van verzet

In Nederland is al enige tijd ‘Police for Freedom‘ (P4F) actief, waar behalve actieve en voormalige agenten ook bezorgde militairen, marechaussees, docenten, verpleegkundigen, artsen, psychologen en mensen uit andere beroepsgroepen (zoals journalisten, begrafenisondernemers en ambtenaren) zich bij kunnen aansluiten. Op zaterdag 20 november neemt Police for Freedom deel aan een ‘world wide rally for freedom’. Op de Dam wordt een speciale jongeren ‘mars van menselijke verbinding’ georganiseerd.

Tijdens de jarenlange voorbereidingen voor deze machtsovername is in Nederland de politiestructuur zodanig op zijn kop gezet (Nationale Politie), dat er groot onderling wantrouwen is ontstaan, zo is uit diverse getuigenissen van zowel voormalige als actieve agenten gebleken. Ook is heel veel kennis en expertise verdwenen (wat naar mijn overtuiging eveneens met opzet is gedaan. Als je van plan bent je eigen volk met discriminatie en grof geweld tot absolute gehoorzaamheid te dwingen wil je geen intelligente en empathische ordehandhavers, maar agressieve en hersenloze ‘Befehl ist Befehl’ wappierammers, het liefst zonder enige band met onze Nederlandse cultuur en samenleving).

Een groep agenten in Nieuw Zeeland publiceerden deze video waarin ze aangeven voor vrije keus te zijn en niet te zullen discrimineren tussen vaxxers en ongevaccineerden. Ze eisen ‘My Body My Choice’, ook voor agenten, die zich allemaal verplicht moeten laten injecteren.

‘Mijn medische rechten en vrijheden mogen NIET door de politie worden besloten,’ schreef een agent op de motorkop van een dienstwagen. Een andere agent: ’20 jaar bij de politie, en nu ‘No Jab, No Job’? Dwang is GEEN instemming.’ Een collega: ‘GEEN verplichtingen! GEEN segregatie! GEEN discriminatie!’ Een agent die al 17 jaar bij de politie zit: ‘Dit is meer dan mijn werk, dit is mijn leven. Ik vertrouw mijn immuunsysteem boven een experimentele injectie.’

Komende maanden is het erop of eronder

Er groeit een breed besef dat het de komende maanden erop of eronder is voor onze vrijheid en toekomst. De Westerse overheden kunnen nu op ieder moment de trekker overhalen voor de volgende fase van de ‘Build Back Better – Great Reset’ van het WEF, bedoeld om onze landen met zeer ingrijpend en verwoestend beleid te onderwerpen aan een communistische ‘Agenda-2030’ klimaat-vaccindictatuur. Die volgende fase zou wel eens van start kunnen gaan met een plotselinge dagen- of zelfs wekenlange blackout zoals eerder dit jaar door het WEF feitelijk werd aangekondigd.

Gaan deze vijanden van al wat ons lief is – en zelfs van het leven zelf – winnen? Want die blackout zal waarschijnlijk worden aangegrepen voor een totale financiële, economische en ook maatschappelijke ‘reset’, waarin werkelijk ALLES van burgers en MKB zal worden afgepakt en in de handen van een puissant machtig globalistisch clubje (Big Pharma / Big Tech, VN / EU / WEF / IMF / GAVI / BIS /Trilaterale Commissie,etc.) zal worden gegeven.

Of zeggen mensen en volken eindelijk massaal NEE, en zorgen zij er op vreedzame wijze voor dat de verantwoordelijken worden afgezet en/of gearresteerd, en op eerlijke wijze in een oorlogstribunaal worden berecht wegens het begaan en/of medewerken aan ernstige misdaden tegen de menselijkheid?

2022

Ik weet het natuurlijk niet zeker, maar persoonlijk denk ik dat nog voor het einde van 2022, mogelijk zelfs nog voor het einde van de winter, duidelijk zal zijn geworden of deze wereldwijde machtsovername door ‘Het Kwaad’ zal slagen, of dat ‘Het Licht’ voor die tijd toch nog voldoende zielen zal weten te mobiliseren om de aanstaande zwaarste en bloedigste periode uit de hele menselijke geschiedenis af te wenden.

Of in ieder geval te beperken om erger te voorkomen, want er zijn nu al honderdduizenden dodelijke slachtoffers gevallen, en een niewe geplande pandemie plus een doelbewust veroorzaakte wereldwijde hongersnood in 2022-2023 lijken inmiddels onafwendbaar. Om dat te voorkomen is het waarschijnlijk te laat; daarvoor hadden we op zijn laatst na de uitschakeling van onze democratie middels de Spoedwet in 2020 iedere week met miljoenen op het Malieveld moeten staan.

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Health Impact News

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Vandaag betoging in brussel tegen cst en coronamaatregelen.
  Ik ben benieuwd of daar ook betaalde relschoppers tussen zitten zoals bij de betoging bij jullie in Nederland om opzettelijk vernielingen aan te richten.
  Dat is overigens al jaren geweten dat betaald schorem (zoals undercover/vermomde agenten/speciale eenheden) worden ingezet om zich te mengen tussen vreedzame betogers om rel te schoppen, om de betoging te breken en zodat de politie een smoes heeft om op de vreedzame en onschuldige burgers te kloppen als intimidatie, om de betoging uit elkaar te slaan met waterkannonnen etc…niks nieuws onder de zon..behalve als er nu echt met scherp wordt geschoten, dan begint de onderhuidse en psychologische oorlog tegen het volk toch wel zwaar uit de hand aan het lopen.

 2. WAANZIN als je vandaag op den teevee al die beelden over oproerrellen in het centrum Rotterdam hebt gezien… Welke normale burger steekt in ‘gods naam’ bushokjes, bromfiesten enz. in brand. Dit is zo duidelijk dat het wel degelijk opgezet spel moet zijn, alle ‘hooligans’ haal je er zo uit: ze zijn (bijna) allemaal in het zwart gekleed, onherkenbaar met een zwarte kap of bivakmuts (i.p.v. een zwart mondkapje) op hun kop. Hoe laf! Krijgt dit schorremorrie voor dit schandalig gedrag in ruil soms een gratis ‘boosterprik’? Bewust provoceren van ‘ordehandhavers’… Zo doorzichtig allemaal… En waarom waren deze Rotterdamse politie-MENSEN gewapend met geweren met échte kogels? Gaat Nederland (om dus te beginnen in Rotterdam?) dan écht op de toer van het fascistoïde Australië? Ik houd mijn hart vast… kijk voortaan héél ‘kritsich’ naar dergelijke -spektakel-beelden’ op alle MSM in binnen- én buitenland… En vooral het propaganga-effect dat de ‘overheden’ beogen: het hangt bij de brave, gewone mensen het beeld op van: ‘zie je wel, al die anti-vaxers zijn een stelletje asociale vandalen die de samenleving willen ontwrichten, we moeten ze opjagen, uit hun huis zetten om ze vervolgens op te kunnen sluiten en hen uit ‘onze samenleving’ ‘verwijderen, er zit niks anders op om alzo onze vrijheden terug te kunnen krijgen… Back to the 30thies in nazi-Germany…
  Dit alles belooft het begin van een héle ‘hete winter te worden, in héél de westerse wereld toch…

 3. Je laten inenten hetzelfde als spelen in de Turkse Lotto: Wie in de Turkse Lotto speelt krijgt Turkse prijzen.

 4. Ik sta volledig achter alle demonstraties tegen de huidige dictatuur. Maar dan wel demonstraties zonder geweld, want wat zich gisteravond in Rotterdam heeft afgespeeld is meer dan schandalig. Wat voor nut heeft het om vernielingen te plegen? Nul komma nul!
  Zo werk je alleen maar ergere onderdrukking in de hand en je schiet er niets mee op. Bij de volgende verkiezingen (als die er tenminste nog komen) moeten we de slechte partijen gewoon wegstemmen. De partijen, waarvan de ministers ons al zo vaak belazerd hebben, kappen ermee!
  De huidige overheid is volstrekt onbetrouwbaar en heel erg hypocriet.
  Heel het volk wordt geterroriseerd met een corona dictatuur, zogenaamd om onze gezondheid. Maar tegelijkertijd staat diezelfde overheid toe dat er meer dan 30.000 abortussen per jaar worden gepleegd!

 5. De politie schiet met scherp? Ja. Is dat erg? Nee. Enig idee wat hen overkomt tijdens het handhaven van regels en wetten? Wanneer je daar tegenin gaat ben je tegen de democratische rechtstaat waarin je leeft. En wat een mazzel dat diezelfde rechtstaat jouw/ons nog steeds vrij laat in het wel of niet nemen van die prik. Stop met zeuren en zeiken, jullie willen die prik niet. Prima.

  Ben je tegen de regels en wetten? En schop je wel rotzooi? Dan ben je net zo ondemocratisch bezig als waarvan je de overheid beticht.

 6. Ik ben een klein weekje off line geweest wegens internetproblemen maar ook nu weer dank Xander voor Uw informatie.
  U stelt zich de vraag of de

  Komende maanden is het erop of eronder

  Ik zal zeker aanwezig zijn in Amsterdam maar of het nut heeft ?? Ik weet het niet !!
  De kudde meelopers is namelijk te groot en ze zien het niet of willen het niet zien.
  Neem nu enkel al een voorval van vanmiddag voor mij persoonlijk.
  Mijn maat (die ik al meer dan 50 jaar ken) kwam bij mij op bezoek met zwart mondkapje op.
  Ik zei jij bent zeker al geprikt ?? Antwoord en schrik niet ………..
  Ja ,ja en daar ben ik heel blij mee !!!
  Ik heb hem gefeliciteerd met dit heugelijke feit.
  Heb geen zin om in gesprek te gaan.
  En zi is 70 a 80 procent van de bevolking
  En over meelopers gesproken luister naar Jensen dat zijn moeder op haar sterfbed zei tegen de oudere broer van Robert ,,IK WAS OOK ZO,N MEELOPER,,

  https://jensen.nl/meelopers-de-jensen-show-410

  Er is iemand opgepakt (ben zijn naam even kwijt) die zei
  ,,Ik Zoek Geen Demonstranten Ik Zoek Revolutionaire,,

  Ben bang dat dat toch de enige uitweg gaat worden.

  Kortom ik gun iedereen het aller aller beste maar ik vrees het ergste voor velen waaronder ik.
  Maar we zijn nog niet verslagen.

  Laatste nieuws
  Politie schiet met scherp op coronademonstranten in Rotterdam
  Anders nog iets ??
  Duidelijk waar we naar toe gaan!!!!
  Ik heb ook mijn gereedschapap.

 7. @Realist schreef:
  19/11/2021 om 12:17 pm
  Ondertussen, Oostenrijk geregeerd door fascisten: ‘Iedereen in lockdown, vaccinatieplicht vanaf februari’

  Precies! Vanaf februari….dus niet en nooit want dat kunnen ze juridisch/wettelijk helemaal niet maken (tegenstrijdig met grondwet en mensenrechten!) en dat weten ze maar al te goed – dat willen ze ook niet want bij verplichting tot vaccinatie zijn ze verantwoordelijk en aansprakelijk voor elke vaccinatieschade en kunnen er schadeclaims komen!
  Met alle mogelijke listen en lagen moeten mensen overtuigd worden om zich VRIJWILLIG te laten vaccineren.
  Bedrog, BLUFPOKER en angst zaaien zodat mensen zich toch vrijwillig laten vaccineren, vaccinatiedwang door angst voor een vaccinatieplicht die er nooit zal komen.
  Net zoals de politieke psychopaten dat bij ons ook proberen.

 8. Ik zag gisteravond op een Amerikaans/ Chinese nieuwszender het bericht dat het Chinese vaccin niet werkt, sterfte veroorzaakt en het afweersysteem vernietigd. Artsen roepen op om er onmiddellijk mee te stoppen. Dat Chinese vaccin is toch ongeveer een copie van Pfizer en Moderna? Het begint intussen overal te rommelen.

 9. Ogen gaan meer/meer open
  Zelfs pol. correcte site vandaag Nu.NL sprak over een oversterfte afgelopen wk. EN dat dat al een paar wk. gaande is ( was ) , tuurlijk wordt nog geen connectie gelegd met Vaccinatie ( wat dat mag niet ) maar dat gaat wel boven water komen.
  In Duitsland ( Thuringen ) een politica die IN het parlement duidelijk aangeeft met bewijzen ( Einde ) dat oversterfte synchroom loopt met % gevaccineerden .
  Dit was trouwens al zo bij een x-tal andere landen/provincies ; zelfs billy gates erkent nu dat dat vaccinatie niet werkt en de “besmettingen ” niet tegen te houden zijn .
  Zelfs, zelfs, zelfs opperhoofd van Pfizer erkent nu dat het genetische modificatie is ( Vaccinaties )
  Vraag is eigenlijk : Waarom laten ze die informatie los ??
  Levensgevaarlijk als nog meer mensen hun ogen open krijgen wat gaat het dan worden ?? Een zeer onrustige tijd denk ik , er is nu nog niet echt een onrustige tijd.
  De Bijbel leert mij, los v/d vraag of er wel een Opname is of niet, dat er vlak voor het opkomen v/d antichrist een zeer zeer onrustige periode zal zijn.
  De tijd zal het leren ; ik denk dat er revoluties, opstanden burgeroorlog,rellen zullen plaatsvinden en nee, ik denk niet zonder geweld
  Men gaat het zien : vernietiging van levens DOOR DE prik, men zal het niet pikken !

 10. In de namen/gezichtenlijst ontbreken velen die er thuishoren.
  De Rockefellers, de Bilderbergers, de Rothschilds, Sebastian Kurz, Alexander Schallenberg, Mario Draghi, Sergio Matarella, Justin Trudeau, Mark Qrutte, mevr. Schwab, Hugo en Marien de Jonge, Jaap van Dissel, Marc van Ranst, Hubert Bruls, Femke Halsema,
  Sybrand van Haersma Buma, Boris Johnson, de Windsors, de von Lippe Biesterfeldts, Tim Vos, Dirk Jan Omtzigt, Steven de Gucht,
  Ab Osterhaus, Diederik Gommers, Jacinda Ardern en ga zo nog maar een tijdje door.

 11. MONOPOLY – Who owns the world? [Dutch spoken] [Original]

  https://www.youtube.com/watch?v=s4FsX2EU8FA

  Minder dan een handje vol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s’ ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s’ nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat Tim je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.

 12. Oostenrijk schijnt nog een tandje te gaan bij draaien door een vaccinatie verplichting in te voeren. Dat is natuurlijk gewoon angst aanjagen via media om mensen te overtuigen want juridisch kun je het nooit verplichten. Maar goed, kijken hoe die agenten er daar dan op gaan reageren..

  Regeringen moeten NU door het volk massaal omver geworpen worden om hier nog een beetje uit te kunnen komen. Ook al is dat ook precies wat het script zegt en dat na de Omval de NWO echt geïnstalleerd zal worden.

 13. @NieuwBegin… wat die hbo-student in Heemstede die vrijwillig naar een zgn. ‘corona-besmettingsfeestje’ ging om toch maar dat vaxpassje te kunnen bekomen betreft: ik heb dit ‘gegeven’ ook al eens besproken met mijn huisarts, maar hij gaf daar (om deonthologische redenen wellicht) geen enkel commentaar op…
  We moeten hier toch wel oppassen om dit NIET al te zeer te onder de aandacht te brengen, vooral bij jongeren…
  Maar wat ALS de ‘nieuwe pokken’ en/of ebola/marburg zich ZOU gaan verspreiden, dan komen we als samenleveing pas in écht in de problemen!

 14. Als mensen geen binding meer hebben met de natuur om hen heen zal de natuur zich tegen hen keren.
  Natuur is geen dood element.
  Wie nooit eens omhoog kijkt en niet ziet dat er meer is tussen hemel en aarde of wie nooit eens op zijn knieen een mierennest heeft gadegeslagen, kan nooit een betrouwbaar verhaal vertellen.
  Om te praten over modder moet je er eerst ingelegen hebben.
  Er zijn maar weinig blanke mensen die de blues kunnen zingen en spelen vanuit hun hart.
  Ik kan het in ieder geval niet, en ik ben een muzikant.
  Als je altijd maar getreiterd en uitgesloten wordt zoals de indianen en mensen van kleur ,roodharigen enz. en nu de ongevaccineerden, dan kan met de juiste rituelen, en dat is voor ieder apart,de natuur je een handje kunnen gaan bijstaan.
  Maar het moet wel met hart en ziel.

 15. @willy:
  18/11/2021 om 3:35 pm
  “Vele mensen die zaken doen zullen failliet gaan door al die maatregelen.”
  Neen, die mensen die zaken doen zoals (voorlopig) uitbaters van horeca, nachtclubs etc…die gehoorzamen om als onbevoegden cst (medisch geheime informatie) te eisen van betalende klanten om hun openbare gelegenheid te mogen betreden om geld te besteden, jagen dus zelf ongevaccineerde en gezonde, betalende klanten weg waardoor hun zaak geld verliest.
  Door de onwettige ‘verplichting’ en medische discriminatie van de staat te volgen, zorgen ze zelf voor het faillissement van hun zaak door hun klanten weg te jagen…maw: handelaars broodroven zichzelf.

 16. Dr. David Martin :Wie zij zijn, de namen en gezichten van de mensen die de mensheid doden

  https://forbiddenknowledgetv.net/dr-david-martin-who-they-are-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity/

  (zeer lang artikel, Engelstalig, google vertaald )
  Als je dacht dat de laatste lezing van Dr. David Martin opwindend was, dan is deze, die hij gaf op de Red Pill Expo, zeker opwindend.
  Hij zegt dat dit de “laatste” toespraak is, maar dat we nog van hem zullen horen, alleen zal het een nieuwe versie zijn: Geen meneer Nice Guy meer. In deze presentatie krijgen we daar een beetje van te zien. Hij is boos.

  David heeft de namen en gezichten van alle grote spelers in het theater van de COVID-oorlog op één dia gezet, wat volgens hem belangrijk is, omdat “we de krachten van de duisternis stimuleren wanneer we ze anonimiseren en wanneer we hun gezichten zien op een scherm, realiseren we ons dat het slechts individuen zijn die het sociale contract met de mensheid hebben verloren.”
  Het doel van deze lezing is om de ‘zij’ van de covid-oorlog te ontraadselen.

  De covid privateers

  ‘Hoevelen van jullie kennen het bedrijf, Anser? Ik vind het heerlijk om dit moment te hebben. Weet je dat zij de grootste aannemer zijn in de hele COVID-terrorismecampagne?…

  “De bedrijven aan de rechterkant, waarvan je denkt dat ze deze show runnen [Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Merck Ridgeback, Gilead Sciences], zijn in feite een front [voor de bedrijven aan de linkerkant, Anser, Fors-Marsh , Palantir, Publicis Sapient].

  “En weet je wat een frontorganisatie is? Zij zijn degenen die verondersteld worden de slappe hap te nemen en de hitte te nemen. Degenen aan de linkerkant zijn degenen die het geld hebben gekregen. Operatie Warp Speed ​​ging naar Anser.

  “Dat wist je niet, omdat je door de media werd verteld dat het naar Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson en al dat soort dingen ging. Dat is niet waar. Het hoofdcontract van Operatie Warp Speed ​​ging via Anser, een bedrijf waar niemand van jullie nog van had gehoord!

  “En je hebt er niets over gehoord omdat het contract is ondertekend door ATI, een bedrijf gevestigd in South Carolina, een bedrijf waarvan de geschiedenis bestaat uit defensiecontracten van de overheid voor propagandadoeleinden! Ik wou dat ik dat verzonnen had. De hoofdaannemer die werd geselecteerd om Operatie Warp Speed ​​uit te voeren, was een propaganda-expert voor het Amerikaanse ministerie van Defensie…

  “Anser is de manier voor de federale regering om nooit aansprakelijk te zijn voor de criminele samenzwering waarvan ze weten dat ze ze hebben gerund. Ze behoren nu tot de top tien van federale aannemers in de geschiedenis, onder Lockheed-Martin, Raytheon en al die jongens.

  ‘Die namen ken je wel. U kent Anser niet, het enige bedrijf dat door COVID steeg – de hoogste stijging in de geschiedenis van federale contracten; de hoogste stijging in één jaar ooit was Anser – en niemand van jullie weet wie ze zijn!…

  “Anser Corporation, zij zijn degenen die Operation Warp Speed ​​runnen en ze zijn opgezet om deze fabrikanten te beschermen tegen ooit de financiële aansprakelijkheid voor hun opzettelijk wangedrag op zich te nemen. En op een dag zal iedereen zeggen: ‘Laten we Pfizer aanklagen! Laten we iedereen aanklagen! En het enige probleem is dat als we ze gaan aanklagen, ze zeggen: ‘Hé! Wij waren het niet!’ En ze hebben gelijk en we sliepen allemaal. En ik praat tegen een wakkere menigte, hier en jullie sliepen allemaal.

  “Zeg me niet dat je wakker bent als je nog slaapt, want als je niet wist wie Anser is, slaap je nog steeds!
  Het wordt erger…

  “Het wordt erger. Fors-Marsh, kent iemand Fors-Marsh? … Zij zijn het brandingbureau dat COVID heeft gebrandmerkt. Zij zijn degenen die ervoor zorgen dat we ziekenhuizen vinden die worden overspoeld met mensen. Zij zijn degenen die kinderen vinden die aan covid zijn overleden vlak voordat de FDA moet stemmen over het geven van injecties aan kinderen. Zij zijn degenen die de wereld rondgaan en ervoor zorgen dat elk bericht altijd hetzelfde is: ‘We zullen niet terugkeren naar normaal totdat we een vaccin hebben.’ Bedankt, Justin Trudeau! Waar heb je het script vandaan? Van Fors-Marsh! En hoeveel van jullie wisten dat? Geen van jullie!

  ‘Hoe zit het met Palantir? Hé, dat is een rare, niet? Peter Thiel, die met succes een bedrijf heeft geleid dat elk jaar gedurende ongeveer zeven of acht jaar meer dan 200 miljoen dollar heeft verloren, gaat midden in covid naar de beurs. Is timing niet interessant? Is het niet fascinerend dat een bedrijf dat niets anders heeft gedaan dan miljarden dollars heeft verloren, naar de beurs gaat in het midden van de slechtste economische cyclus die we hebben gehad? Is dat niet grappig? En heb je echt teruggegaan en hun openbare aanbieding gelezen? Ha! Grappig! Ik weet dat je dat niet deed, want er was er echt geen, daarom heb je het niet gelezen!

  “Because they went public in this very bizarre, backdoor way of actually selling founder’s stock into the market, so we got personally-enriched – personally-enriched – using the public market as the laundering facility. Isn’t that brilliant?

  “But let’s look at what they did for our COVID scandal. They actually came up with a thing called Gotham Data Tracking…you know what that does? That’s making sure that every time you turn your phone on, when you get off the plane, when you cross the state line, it gives you a little tag that goes, ‘Hey, do you want a COVID alert in your neighborhood?’ You know why? Because you are being monitored. Your phone is being monitored. Your transactions are being monitored, your credit cards are being monitored, your health behavior’s being monitored, your vaccine status is being monitored and it’s all done under the contract run by Gotham Data Sciences, the company that went public during COVID – and none of you knew about this.
  “And you’ve been to Red Pills! And you still haven’t taken the Red Pill! And by the way, I’m not even to the good slide, yet. So be depressed! ‘Cause it’s getting worse!
  “Publicis Sapient, the Health and Human Services’ IT contract. Have you ever wondered how the data never seems to add up? Somebody always has allegedly the same reportable data?

  “Publicis Sapient heeft het IT-contract van Health and Human Services om alle gegevens te consolideren, dus raad eens wat er gebeurt? Iedereen heeft evenveel COVID-gevallen te melden als iemand van de media belt en zegt: ‘Hé, hoeveel gevallen hebben we?’ ‘O, 40.000’. ‘Oh, rond getal, 40.000’…

  “Wanneer is er in de loop van de menselijke geschiedenis ooit een rond getal voorgekomen met het woord ‘duizend’? Er is nooit een 10.000 hartendag geweest, er is nooit een dag met ronde cijfers geweest – totdat je het volledige IT-platform van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services beheert en niemand van jullie weet dat dat een enkel contract is, gerund door Publicis Sapient …

  “Je bent de hele tijd op de rechterkant gefocust en de linkerkant doet het vuile werk.

  DE COVID PIRATEN

  “Waarom noem ik ze nu ‘kapers’? Hoevelen zijn bekend met het verschil tussen een piraat en een kaper? Piraten gaan verkrachten en plunderen en stelen en … een kaper is hetzelfde, die toestemming heeft om het te doen door een regering die corrupt is geworden. Dat zijn deze (wijst naar de dia van COVID-aannemers). Zij zijn de kapers. Maar goed, aangezien we kapers hebben, voelt het alleen maar gepast dat als we een wereld van kapers hebben, we ook… een wereld van piraten zouden moeten hebben. En hier zijn onze piraten.’

  Nieuwe dia toont de universiteiten die betrokken zijn geweest bij de COVID-oorlog: UNC Chapel Hill, Vanderbilt, Emory, Johns Hopkins, University of California System, MIT, NYU Langone, DZIF, Imperial College, IHME, Erasmus Medical Center.

  “Pirates. UNC Chapel Hill, daar heb ik het over gehad. Dat is de man die het wapen heeft gemaakt, Ralph Baric. Sinds 1999 $ 100 miljoen om de deeltjes van het coronavirus te bewapenen. Meer dan $ 100 miljoen. Je hebt gehoord dat ongeveer $ 3,7 miljoen naar Wuhan gaat – ohhhh – 3,7 miljoen, dat voelt als een slecht aantal.

  “En hoe zit het met $ 28 miljard daarvan die van DARPA komt voor hun biowapeninitiatief? Heeft iemand gehoord van 28 miljard dollar die via Anthony Fauci bij het NIAID is gegaan? Heeft iemand iets gehoord over de $ 20 miljard die rechtstreeks naar UNC Chapel Hill ging, dat bewapende spike-eiwit?

  “Daar heb je nog nooit van gehoord, daar heb je nog nooit van gehoord, want we hebben het gehad over 3,7 miljoen dollar die naar Wuhan gaat. Laat je niet afleiden door het omslagverhaal!…Omdat de afleiding het interessante is.

  “UNC Chapel Hill, Vanderbilt, Emory, Johns Hopkins en University of California: dat zijn de piraten die het meeste geld hebben verdiend met federaal toegekend, bekendgemaakt geld dat naar de universitaire sector gaat. Ik noem ze niet voor niets ‘piraten’. Ze rechtvaardigen dit allemaal in naam van wetenschap en onderwijs…

  “Het kan me niet eens schelen of deze mensen doen alsof ze zich verschuilen achter het ‘Het is een academisch onderzoeksproject’ om te proberen uit de definitie van biowapens te komen. De definitie van biowapens zegt dat als je een buitenlandse entiteit in staat stelt iets te bouwen waarvan bekend is dat het de mensheid schaadt, je al een misdrijf hebt begaan, je voor de rest van je leven naar de gevangenis gaat en je aansprakelijk bent voor een boete van $ 100 miljoen.

  “Dus Raad eens? Welkom in de hel, alle vijf deze universiteiten! Omdat het allemaal misdadigers zijn! Allemaal!

  ‘En hoe zit het met de rechterkant? MIT, New York University Langone – hey, Langone? Waar kwam die naam vandaan? Ken Langone? Iemand? Oh! Ik mag die naam niet hardop zeggen, Ken Langone, behalve dat ik het net deed, nietwaar? Ken Langone…

  “Ze zetten eigenlijk hun naam op het briefhoofd en je weet niet naar wie je moet zoeken! Er wordt je nog steeds verteld: ‘Oh, het zijn de Rothschilds en het zijn de Rockefellers!

  “Nee dat is het niet! Het is de man die zijn naam op de faciliteit heeft gezet! Hoeveel van jullie weten wie Ken Langone is? Raad eens? Zoek het op! Want dat is een vrij groot ding waar je je bewust van moet zijn en helaas ben je je er niet van bewust, om een ​​zeer goede reden omdat hij het op een gewone site verstopte, op naam van het medisch centrum. New York University Langone, alsof dat heel moeilijk te vinden is.

  “DZIF Charité…je hebt gehoord van Dr. Christian Drosten, de gek-in-Chief in Duitsland die een soort van Anthony Fauci is en Ralph Baric’s boosaardige stiefkind, Imperial College, de criminele samenzweerders die met de angstporno kwamen van hoeveel mensen waren gaat sterven, IHME, het programma van de Universiteit van Washington, maar degene waar ik uw aandacht op wil vestigen is die onderaan, Erasmus Medisch Centrum.

  “Bart Haagmans…In 2002 was Bart Haagmans een interessante kerel, omdat hij eigenlijk een manier had bedacht om een ​​heleboel patenten op te bouwen rond de vaccins voor het coronavirus. Op mysterieuze wijze begon de Europese Unie hem in 2012 enorme, enorme subsidies te geven om iets genaamd Zapi te runnen.

  “En Zapi was het laboratorium voor de overdracht van zoönotische ziekten voor de Europese Unie. En Bart leek altijd het geld te krijgen. Dit is fascinerend omdat Bart ook degene was die besloot MERS te patenteren. Het ademhalingssyndroom van het Midden-Oosten, weet je dat nog? Degene die nooit echt is gebeurd, maar een beetje gebeurde in 2012-13? Bart was degene die MERS patenteerde…

  “Erasmus Medical Center, eigenlijk, in hun openbare verklaring, toen ze werden geconfronteerd met de leugen, waarin ze zeiden dat ze geen patent hadden aangevraagd op het eigenlijke genoom – een beetje zoals de CDC zei in 2007 – toen ze werden geconfronteerd met de leugen, zeiden ze in het openbaar – en je kunt dit niet verzinnen, mensen, het is zo grappig! Ze zeiden: ‘Nou, wat we zeiden was niet helemaal onjuist in alle rechtsgebieden in de wereld.’

  HET COVID-ORKEST

  ‘Maar dit, dames en heren, is de glijbaan die u wilde zien. Dit zijn eigenlijk de namen en gezichten van de mensen die in feite de mensheid doden. En dat zijn ze ALLEMAAL. Nu, hier is het slechte nieuws: er zijn veel mensen op die dia, nietwaar? Hier is het betere nieuws … Ik zal je deze dia echt geven, want waarom niet? Laten we ervoor zorgen dat we nooit de namen en gezichten vergeten van de mensen die besloten ons te vermoorden…”

  Hier is een lijst van alle mensen in die dia:

  Mukesh D. Ambani, voorzitter, Reliance Industries
  Peter Brabeck-Letmathe, Vice-Voorzitter van de Board of Trustees WEF
  Mark Carney, speciaal VN-gezant voor klimaatactie
  Chrystia Freeland, vice-premier en minister van Financiën, Canada
  Kristalina Georgieva, directeur van het IMF
  Koningin Rania van Jordanië
  David M. Rubenstein, medeoprichter en uitvoerend voorzitter, Carlyle Group
  Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter, WEF
  Marc Benioff, voorzitter en Chief Executive Officer, Salesforce
  Thomas Buberl, CEO, AXA
  Laurence Fink, voorzitter en CEO, BlackRock
  Orit Gadiesh, voorzitter, Bain & Company
  Fabiola Gianotti, directeur-generaal, CERN
  L. Rafael Reif, voorzitter van MIT
  Mark Schneider, CEO, Nestlé
  Tharman Shanmugaratnam, minister van Defensie, Singapore
  Robert Mercer, Renaissance Fonds
  Larry Page, Google
  Al Gore, milieuactivist
  Angel Gurría, secretaris-generaal OESO
  Paula Ingabire, minister van Informatiecommunicatietechnologie, Rwanda
  Yo-Yo Ma, Cellist
  Luis Alberto Moreno, WEF
  Jim Hagemann Snabe, voorzitter van Siemens en van Maersk
  Feike Sijbesma, Philco
  Zhu Min, adjunct-directeur, IMF
  Mark Zuckerberg, Facebook/Meta
  Bill Gates, Microsoft
  Herman Gref, CEO, Sberbank
  André Hoffmann, Ondervoorzitter Hoffman-La Roche
  Christine Lagarde, President, Europese Centrale Bank
  Peter Maurer, voorzitter, Rode Kruis
  Patrice Motsepe, voorzitter, African Rainbow Minerals
  Julie Sweet, CEO, Accenture
  Heizo Takenaka, econoom
  Dustin Moskovitz, Open Filantropie

  David vervolgt: ‘Ik wil dat je daar een beetje naar kijkt. Sommige zijn best interessant, zoals cellist Yo-Yo Ma. Heb je me dat horen zeggen? Cellist, Yo-Yo Ma.

  ‘Hoe zit het met het hoofd van de Wellcome Trust? Niet verwonderlijk, toch? Wat dacht je van prinses Rania van Jordanië? Oei, dat is raar.

  “Wat dacht je van de vrouw die toevallig aan het roer zit van het leiderschap van de regering van Canada, maar gemakshalve uit het zicht, maar 100% van het geld voor de regering van Canada beheert.

  “Wat dacht je van al deze interessante mensen, zoals Jim Hagemann Snabe, wat dacht je van Zhu Min, voorzitter van het National Institute of Financial Research in China?

  “En wat deze individuen interessant maakt, is dat als je naar ze kijkt, je iets heel belangrijks ontdekt. Bijna geen van hen heeft publieke zichtbaarheid gezocht. Is dat niet grappig? Dat maakt dat ik een van hen kies. De man die ik hier heb, in de benedenhoek. En ik moet hem de eer geven. Hij heeft zoveel gedaan om uit het zicht te blijven.

  “Ik heb nog 12 minuten. Ik moet een paar minuten besteden aan de man die elke zoekmachineoptimalisatie heeft betaald om zijn naam uit de zoekmachines te houden en ik doe het zodat het hem sh!tloads kost om jullie allemaal stil te houden.

  DUSTIN MOSKOVITZ: HET MENSELIJK GENOOM BEWERKEN

  “Dus laten we heel duidelijk zijn over Dustin Moskovitz. Zullen we, Dustin Moskovitz?…Jij klein stuk stront! Laten we het even over hem hebben. De mede-oprichter van Facebook waar je nog nooit van hebt gehoord … ook de man die Open Philanthropy oprichtte, die de eigenlijke chequeschrijver was voor Event201. U werd verteld dat het het World Economic Forum was. Er werd je verteld dat het de Bill and Melinda Gates Foundation was. Er werd je verteld dat het de Johns Hopkins University was. Maar de daadwerkelijke cheque die voor het programma werd goedgekeurd, werd ondertekend door niemand minder dan Dustin Moskovitz…

  “Nu kies ik hem niet voor niets. Hij is een misdadiger, hij is een crimineel. Hij is een van de meest sociopathische, psychopathische, gekke mensen die op aarde rondlopen en hij wordt betaald om zijn naam privé te houden. Dus Raad eens? Laat hem niet! De reden waarom ik je deze dia wil geven, is omdat ik ze allemaal een naam wil geven. Ik wil dat ze allemaal publiekelijk worden genoemd.

  “Omdat het tijd is dat we door de realiteit gaan door te zeggen: ‘Wij, het volk, laten massamoordenaars niet anoniem massamoordende mensen wegkomen. Dat laten we niet gebeuren! Niet op onze wacht! En daarom heb je deze dia…

  “Maar laten we teruggaan naar Dustin. Is het niet interessant dat Dustin gemakshalve besloot om deze hele volksgezondheidscrisis te verhullen in een zelfzuchtige, zelfzuchtige investeringsdoelstelling? Hij is eigenaar van Sherlock biowetenschappen. Sherlock Biosciences is toevallig het bedrijf dat eigenaar is van de CRISPR-technologie, de joint venture tussen de Verenigde Staten en China op het gebied van genbewerking van het menselijk genoom…

  “Dustin Moskovitz wist dat als hij daadwerkelijk zou proberen deze technologie naar het publiek te brengen, niemand bereid zou zijn om het te doen, vooral gezien het feit dat het een joint venture is tussen hem en de regering van China. Dat is de reden waarom we er een probleem mee zouden hebben. Omdat het voelt als eugenetica. Weet je waarom het voelt als eugenetica? Omdat het eugenetica is, daarom voelt het zo! Daarom voelt het als Cold Spring Harbor Labs…

  “De enige manier waarop we de technologie voor het bewerken van genen konden laten goedkeuren, was met een Emergency Use Authorization. Het is niet verrassend dat, toen iedereen werd afgeleid door vaccins en iedereen werd afgeleid door RTPCR en iedereen werd afgeleid door al het andere, Sherlock Biosciences hun aanvraag voor autorisatie voor noodgevallen in de FDA liet glijden – en het kreeg. Met andere woorden, met behulp van de cover van COVID, waarover we allemaal doen alsof we het hebben, werd de bewerking van het menselijk genoom goedgekeurd en heeft niemand van ons iets gezegd.

  “Als je het menselijk genoom zou gaan bewerken, denk je dan dat je een goed dekmantelverhaal nodig hebt om te verbergen wat je echt doet? Je zou waarschijnlijk de man vinden die er het grootste financiële belang bij heeft om het te doen en ervoor zorgen dat, terwijl iedereen naar coronavirus en COVID kijkt en deze probeert te achterhalen Lab Leak Hypothese – er geen Lab Leak Hypothese is, omdat er geen laboratorium is lek!

  “Dus stop met het nemen van laboratoriumlekken! er is geen laboratoriumlek. Dit is de opzettelijke bewapening van een spike-eiwit, dat is wat het is. Het is een oorlogsdaad, het is geen lek. We moeten het gaan noemen wat het is. Het is een oorlogsdaad. Het is een oorlogsdaad tegen de mensheid.

  “We stoppen met doen alsof we hun aas pakken en volgen hun stomme konijnensporen en volgen stomme konijnensporen naar stomme konijnenholen en vragen ons af waarom er een hoop plas en pis en poep is die naar konijnenweiden ruikt. Nou, het ruikt er naar, want dat vind je aan het einde van een konijnenpad.

  “We moeten gefocust zijn op het punt en mensen zoals Dustin Moskovitz en deze dia zal met iedereen in deze kamer worden gedeeld, omdat het jouw plicht is. Nu weet je het. Nu moet je handelen. Want als we het hebben over de ‘zij’, versterken we de ‘zij’.

  “Maar als we het hebben over de namen van mensen, vermenselijken we het sociopathische gedrag. We vermenselijken het feit dat er individuen en organisaties zijn die moedwillig de mensheid vermoorden die we kennen en liefhebben en we kunnen dat niet op onze wacht laten gebeuren. Het is aan ons allemaal om die woorden naar buiten te brengen.”

  DE SAMENZWENDE STATEN VAN COVID

  De volgende dia toont de landen van de VS, Canada, het VK, Duitsland, Zuid-Afrika, China en Australië en de logo’s van de volgende bedrijven: BlackRock, AXA, HSBC, Internationaal Monetair Fonds, United Healthcare, Insurance Corporation of British Columbia.

  David zegt: “Het belangrijkste deel van deze dia is wat ik in de Atlantische Oceaan stop, omdat de echte natiestaat geen natiestaat is. Luister!… Het Verdrag van Westfalen, het stomme idee om lijnen op kaarten te tekenen en ze landen te noemen, is al lang dood.

  “De echte controle is dat,” (wijst naar de dia), “wat ik de ‘Atlantic Coalition of Doom’ noem. De Atlantic Coalition of Doom: BlackRock, AXA, het Internationaal Monetair Fonds, HSBC, ICBC en je raadt het al, Verenigde Gezondheidszorg…

  “United Healthcare is een corrupte organisatie. Het is een corrupte organisatie. Het moet worden genoemd wat het is. Het zijn eigenlijk de meest manipulatieve bedrijfsstructuren die de mensheid kent, want wat het doet is het matchen van levensverzekeringen en verzekeringsproducten met de levering van gezondheidszorg, dus wat kunnen ze? Uw gezondheid beheren? Oh-ho-ho nee! Wed tegen de timing van je overlijden.

  “Dat is de interne arbitrage. Het is de natte droom van het Lloyd’s of London-syndicaat. Ze hadden deze kans graag gehad. Maar Raad eens? Dat deden ze niet. United Healthcare deed dat. Ze brengen twee dingen samen, wat betekent dat ze je leven kunnen beheren, zodat ze je dood kunnen timen, zodat ze van beide kunnen profiteren.”

 17. Student bezocht in het geheim besmettingsfeestjes: ’Ik denk niet dat mijn moeder trots zou zijn’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1124257857/student-bezocht-in-het-geheim-besmettingsfeestjes-ik-denk-niet-dat-mijn-moeder-trots-zou-zijn

  HEEMSTEDE – Hij wil zich per se niet laten vaccineren en bezocht stiekem coronabesmettingsfeestjes.
  De 22-jarige hbo-student uit Heemstede wil anoniem blijven. Hij woont nog thuis en zijn ouders hebben geen idee wat hij heeft uitgespookt. „Het slaat eigenlijk nergens op, dat je ergens heengaat om jezelf te besmetten. Maar het helpt wel, want ik heb nu een herstelbewijs.”
  ( Zo krijgen de vaxxers een koekje van eigen deeg. Briljante oplossing om een herstelbewijs te krijgen als je niet gevaccineerd wil worden. Een zeer logisch denkende intelligente student ..Chapeau -NB)

 18. Ontsnapt uit quarantaine: ’klopjacht op besmette Nederlandse toeristen in Spanje’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1617114737/ontsnapt-uit-quarantaine-klopjacht-op-besmette-nederlandse-toeristen-in-spanje

  NAVAS DEL MODROÑO – De Spaanse politie in de provincie Cáceres is een klopjacht begonnen op een groep van veertien Nederlanders die is ontsnapt uit hun quarantaineverblijf in de stad Navas del Modroño. Enkele leden van het reisgezelschap bleken besmet met corona, maar ze zijn spoorloos verdwenen.

  ( wat een hysterie van onze Policía española…Moet opeens heel erg denken aan :
  https://www.youtube.com/watch?v=uN1hT4bXY4M
  Kinderen kom naar huis Elly en Rikkert -NB)

 19. @Anna 18/11/2021 om 9:06 pm
  De lijst is van:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/must-see-documentaire-wetenschappers-met-een-kritische-blik-op-de-corona-crisis/

  Mijn enige bijdrage is de lijst aan het begin van het artikel te zetten en vaccinvrij zet de lijst gerenommeerde wetenschappers onderaan het artikel.

  Dank voor je reactie Anne
  Shalom

  ( Er is overigens een mondkapje met de wens : blijf gezond ( is van oudsher een Joodse wens )
  https://dutchmuseumgiftshop.nl/nl/product/zay-gesunt-mondkapje/
  ( moet toch niet gekker worden LOL )

 20. Nieuw begin.
  Fijn dat je deze wetenschappers eens op een rijtje zet.
  Dit zijn inderdaad gerenommeerde wetenschappers die hun mening geven op straffe van ontslag ( Sam Brokken. België) hij heeft nu noodgedwongen een baan in India.
  Deze mensen ondervinden veel sencuur maar spreken wel de waarheid.
  Prof Schetters is nu bezig met een onderzoek naar de huidige oversterfte in Nedrland.
  Binnenkort zal zijn rapport hierover wel uitkomen.
  Ik mis Nog wat Amerikanen, maar ook de Engelsman Dr Mike Yeadon staat erbij. Dit was een vaccin ontwikkelaar bij Pfizer en waarschuwt zeer sterk voor de gevaren op langere termijn.
  Hij zegt de komende drie tot vijf jaar zullen catastrofaal verlopen.
  Er staat ons nog een zeer moeilijke periode te wachten.
  Nogmaals dank blijf gezond !!
  Shalom
  Anna

 21. Ook in Rotterdam is het verzet begonnen, maar dan door haven medewerkers, tevens ontstaan er overal tekorten, omdat mensen niet willen werken in het komende systeem, dus de Nederlandse economie zal instorten als ze nog 1 stap te ver gaan.

 22. Hier boven wordt gezegd dat er aan het einde van de winter wel eens een revolutie kan plaatsvinden. In een voorspelling, sorry dat ik het nu niet kan terug vinden net zomin als de naam van de voorspeller. Na een zachte winter (het lijkt er al aardig op tot aan nu) vliegen ze in Italie elkaar in de haren. Dat slaat dan over naar Spanje. En van daaruit over de rest van Europa.
  Dus tja, zou best kunnen en lijkt me hoogst waarschijnlijk dat het naar aanleiding is van verplichte vaccinatie. Mocht u toch bang zijn voor corona; Triphala, te bestellen bij Holisan in Lelystad via internet, gooit alle bacterieen eruit die niet in het lichaam thuis horen.

 23. Je hebt zo dadelijk niet-essentiele winkels, heb je straks ook niet-essentiele mensen?

 24. Het virus vernietigt zichzelf lijkt het.
  https://www.japantimes.co.jp/news/2021/11/18/national/delta-variant-self-destruction-theory/
  Net wat je zou verwachten van iets wat al dan niet per ongeluk na een uit de hand gelopen experiment uit een lab gebroken is. Of het komt toch uit een grot in Laos via een nog onbekende tussengastheer op een wildedierenmarkt terecht maar moet zo snel muteren om zich aan die voor virussen o zo vervelende mensen aan te passen dat het zich kapotmuteert. En af en toe is er eens een voor de overlevingskansen van het virus gelukkige mutatie:
  https://www.demorgen.be/nieuws/nieuwe-besmettelijkere-versie-van-de-deltavariant-in-het-verenigd-koninkrijk~b40e5965/
  Nóg besmettelijke dan de Delta-variant, maar komt al aardig dicht in de buurt van een gewone verkoudheid qua ziekmakerij.
  Zo worden de regeringen nog gered door de gong. En worden ze uitgelachen via het stemhokje.

 25. Fleur,

  die moordenaars in jouw listing zullen nooit gearresteerd worden want véééél te rijk en té machtig !!

 26. op nieuwbegin: u ‘vergeet’ prof. dr Pierre Capel, dr Jean Bernard Fourtillan, drs Rob Elens, dr Heiko Schöning en meer……

 27. Dubbel gevaccineerden leggen een zwaar beslag op de zorg.
  75% van de ziekenhuisbedden wordt ingenomen door ouderen boven de 60 waarvan 90% dubbel gevaccineerd is.
  Allemaal besodemieterd door een turksduits bedrijf en de rest van de medische wetenschap en geldgraaiende big pharma die 95% bescherming beloofde bij de introduktie van het vaccin en de overheid.

  Na de pandemie zou een grote zuivering moeten komen in politiek, media en bij overheden en overheidsdiensten tot handhaving en vervolging toe wegens hand en spandiensten aan de miljarden kostende vaxzwendel en kritiekloos zwijgen.
  Opa zei het reed: an apple a day, keeps the doctor away. En als het je tijd is ga je toch, alle witjassen ten spijt.

 28. Met open ogen lopen wij, domme Nederlanders, stap voor stap in de de fuik van de valstrik, die al jaren geleden gelegd is.

 29. Nederlanders zijn brave meelopers, dus die pikken al die fascistoïde maatregelen. Mensen willen niet inzien dat hun vrijheid wordt afgepakt, door rat Rutte cs. En vergeet maar dat we die terugkrijgen. Het gemak waarmee al die leugens worden geaccepteerd, is stuitend. Teveel mensen laten zich leiden door angst en gaan mee in die totale verdwazing.
  Corona is een zware griep met een navenant sterftecijfer. Wat de MSM besmettingen noemen, zijn positieve PCR testen, die onbetrouwbaar en nietszeggend zijn. Om te janken dat zoveel mensen zich zo laten bedriegen.

 30. Het gros in de 2e kamer heeft het er niet eens over dat er geneesmiddelen bestaan die de IC
  voor besmette patiënten bespaard blijft, maar nee hoor dat noemen we niet. (Dombo’s)
  Waarschijnlijk willen ze geen ander nieuws vinden, en blijven ze zich ervoor afsluiten.
  De tegen de Regering gerichte politieke aanvallen, worden steeds scherper van toon.
  Rutte, De Jonge en Grapperhaus zijn de drie meest verachtelijke figuren, evenzo het RIVM,
  dat oorlogsmisdaden pleegt tegen de eigen bevolking.

 31. LIJFSTRAFFEN
  Gezagsberoepen plegen medische handtastelijkheid om je lichaam aan teraken via coronatesten.De covidprik komt onder zware lijf en orgaanstraffen van onherstelbareschade die tot moord met voorbedachterade op onschuldige mensen worden gepleegd.Er staan 4 jaar gevangenisstraf voor onder art.300 (4) van strafrecht en art 361 Sr. van verduistering van bewijsstukken.

  Even wat humor:
  Ministers hebben hun diploma’s op W.C.papier.

 32. Militairen en politie, ordehandhavers, moeten zich ervan bewust worden dat zij ook behoren tot de bevolking nadat ze ’s avonds hun uniformen hebben uitgetrokken!
  Zij hebben de PLICHT om de bevolking te beschermen, ook tegen onwettige handelingen van de overheid en dus plegen zij plichtsverzuim door hun ongeoorloofde controles dat een inbreuk op het privéleven en het medisch beroepsgeheim betekent.
  Zij moeten weigeren om gedwongen te worden door de illegale opdracht van een overkozen en onbevoegde overheid om de grondwettelijke burger- en mensenrechten van de hele bevolking en ook van zichzelf te schenden door zich politiek te laten misbruiken als gestapo.
  Bij elke controle moeten ze zich bewust worden dat ze ook de rechten van hun familie, ouders, klein/kinderen, vrienden etc..en ook hun eigen rechten schenden door mee te werken aan deze dictatuur met nazi-praktijken.
  Elke militair en agent die bekommerd is voor zijn eigen toekomst en die van hun kinderen heeft de (morele) plicht ons aller vrijheid en rechten te verdedigen door te weigeren om nog onwettige orders en controles uit te voeren tegen de bevolking.
  Militairen en politie horen ten dienste te staan van de bevolking en bescherming te bieden, ook tegen staatsterrorisme.

 33. Voor christenen is het een lastige periode. Velen zijn verblind door de corona crisis en zijn bang voor wat er nog komen gaat. Wat er ook allemaal over deze wereld komen zal, Jezus Christus staat boven alles en heeft alles in de hand. Als je een relatie met hem hebt zul stand houden. Ook al is het moeilijk. Er zal een moment zijn dat Hij zijn gemeente op komt halen. En als je denkt dat dit ¨vaccin¨, het prikje van het beest is, kom je bedrogen uit. Deze periode van het beest zal pas plaats vinden, als een ieder die Jezus toe behoren, weggenomen zullen zijn. Dan gaat God met Israël verder, want dan is de tijd van genade voorbij. Dus m.a.w., zorg dat je relatie met Jezus in orde is…… Niet religie….. Maar een Relatie.

  gr. Zelmer

 34. Van de leiding van ons leger en onze politie is niets, helemaal NIETS te verwachten.
  Ze zullen zich TEGEN de Nederlandse bevolking keren, want de aanvulling aan einde van de maand is voor hen het belangrijkst; evenals dat voor 99 % van de politici dat is.
  Zij hebben immers allemaal trouw gezworen \ beloofd aan een staatshoofd dat naast zijn ongekende van de samenleving toegeschoven rijkdom zoals paleizen, trein(en), vliegtuig(en), auto’s, vacantieverblijven, snoepreisje op snoepreisje op snoepreisje op onze kosten, een bootje van €. 2.000.000 aanschaft en de zoveelste dikke middelvinger naar de alsmaar verarmende bevolking uitsteekt.
  En dat doet hij naast de onmiddellijke nazaat van een junta-criminineel, die met een weerzinwekkende, trotse kwijlb.. lacht.
  Bovendien hebben leger en politie trouw gezworen \ beloofd aan een Grondwet, die naar believen (mede dankzij Donner) even als ‘niet van toepassing’ kan worden verklaard.

  Er zou wel een mogelijkheid kunnen zijn om al die …. enz. … enz. … maar verder schrijf ik hier niet niet over.

  Het beste is om te zien waar wij nu op de profetisch klok aangekomen zijn en hoe laat het is.
  Deze dingen zijn voorspeld en móéten gebeuren; wij houden het niet meer tegen, hoe goed bedoeld ook.
  Daarom val ik andersdenken niet af, maar behoud vooralsnog wel mijn eigen mening totdat iemand mij van iets anders kan overtuigen.
  En dat heel GRAAG zelfs !!!! Wat zou ik blij zijn !!!!

  Niet dat ik van alle ontwikkelingen sta te juichen, integendeel, maar het gáát hoe dan ook door op de ingeslagen weg.
  Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking heeft er tientallen jaren lang ondanks vele, vele waarschuwingen voor gekozen.

  Laatst heb ik een rij namen genoemd van bekende die over- en overduidelijk gewaarschuwd hebben; voeg daar Xandernieuws ook bij en je kunt het zèlf vanaf 2008 lezen.

 35. Lees het einde van de Bijbel! De voorspelde laatste 7 jaren zijn aanstaande en zullen spoedig aanbreken. De voorweeën zijn begonnen en niemand kan nu nog het tij keren, zelfs niet met een wereldwijde volksopstand. Gods oordelen komen over deze zondige wereld.

  Het goede nieuws is dat God Zijn kinderen Thuis haalt en hen bewaart vóór de ure der verzoeking over deze wereld losbarst. Daarom: verneder u en bekeer u, het Koninkrijk der Hemelen is nabij gekomen. En voor Gods kinderen: hef uw hoofden omhoog! Uw verlossing genaakt! Jezus komt spoedig, Maranatha.

  Shalom voor alle broeders en zusters. Hij komt!

 36. Van de Stichting Vaccinvrij:
  Must See Docu: Wetenschappers met een kritische blik op de corona crisis:

  https://stichtingvaccinvrij.nl/must-see-documentaire-wetenschappers-met-een-kritische-blik-op-de-corona-crisis/

  Vooraanstaande wetenschappers en artsen bekijken de Coronacrisis op een nuchtere en kritische manier. Hoe ernstig is de huidige situatie en hoe dodelijk zijn mutaties? Is er nog wel een gezonde, wetenschappelijke discussie mogelijk? Hoe zit het met angst, censuur en de rol van de media?

  Prof. Dr. Theo Schetters – immunoloog en vaccinoloog universiteit Pretoria
  Prof. Ronald Meester – hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening
  Dr. Jan Bonte – neuroloog
  Dr. Robert Malone – co-uitvinder mRNA vaccinatie technologie
  Drs. Maurice de Hond – analist en opiniepeiler
  Prof. Dr. Mattias Desmet – professor psychologie Universiteit Gent
  Prof. Dr. Sucharit Bhakdi – professor University of Mainz
  Prof. Dr. Martin Kulldorff – professor of medicine Harvard University
  Prof. Dr. Jan Grandjean – hoogleraar en hartchirurg
  Dr. Michael Yeadon – Farmaceut en voormalig vice-president Pfizer
  Mr. drs. Raisa Blommestijn – rechtsgeleerde en filosoof
  dr. Ryan Cole – patholoog
  Prof. Dr. Jay Bhattachary – health policy Stanford University
  drs. Sam Brokken – lector Hogeschool Hasselt
  Prof. Cees Hamelink – hoogleraar mensenrechten
  Prof. Dr. Arne Burkhardt – patholoog

  Van mondkapjes en schoolsluitingen tot de avondklok en lockdowns; werken deze maatregelen wel? Is de PCR-test geschikt voor diagnostisch onderzoek? Zijn vaccins de enige manier om uit de crisis te komen of zijn er ook goedkope medicijnen beschikbaar? Hoe zit het met de natuurlijke immuniteit? Is het verstandig om te vaccineren midden in een pandemie of kun je beter alleen de kwetsbaren beschermen?
  Wat is het grote verschil tussen de traditionele vaccins en de nieuwe mRNA- en vectorvaccins van o.a. Pfizer en Moderna? En hoe veilig zijn ze?
  Wat is de noodzaak van het coronapaspoort? Bevinden we ons op een hellend vlak?
  Hoe is het eigenlijk zover gekomen? En hoe nu verder?
  In een bloemlezing van een klein uur worden stapsgewijs alle facetten van de Coronacrisis belicht. De wetenschappers, artsen en professoren zijn werkzaam in Nederland, Duitsland, Engeland en VS.
  Dank aan alle wetenschappers en artsen die de discussie durven aan te gaan.
  Dank aan alle doortastende journalisten en medewerkers van de onafhankelijke nieuwsmedia die zich inzetten voor het vrije woord.
  Productie:
  Tom Ketelings – november 2021

 37. Met instemming van de spoedwet heeft de tweede kamer zichzelf en onze grondwet, dus ook het Nederlandse volk, buiten spel gezet. De tweede kamer zitters zitten er alleen nog maar om hun pluche warm te houden en geld op te strijken van onze belastingcenten. Gecontroleerde oppostie?

 38. Ook in België staakt de politie, ze leggen het verkeer lam, de vlieghaven, de haven van Antwerpen, maar de politie kiest niet de kant van het volk, het is meer een pestgedrag omdat hun lonen te laag zijn. Hun lonen te laag?? De bende van Nijvel is na 40 jaar nog steeds niet opgelost, wie traag werkt krijgt ook traag zijn loon. Maar in de VS en Oostenrijk heeft de ordediensten gelijk, we komen steeds meer en meer in een communistische regime, sinds dat er in België federaal meer een linkse regering zit wint die gedachte ook veld. Vele mensen die zaken doen zullen failliet gaan door al die maatregelen. Die politici leven echt op de planeet Mars, zij zijn die groene aliens waar sommige wetenschappers al jaren naar zoeken, ze zijn onder ons. Shalom

Comments are closed.