Duitsland traint honden om mensen met Covid te herkennen

Ruiken deze honden echt specifiek Covid-19, of een algemene virusinfectie?(Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Overheden maken steeds vaker gebruik van Stasi tactieken om bevolking te onderdrukken – Worden honden misbruikt om een valse angstpandemie overeind te houden?

—————————————————————————————————————————————–

Een Duitse dierkliniek heeft honden getraind die mensen met Covid-19 zouden kunnen herkennen. De betrouwbaarheid van de ‘diagnose’ zou maar liefst 94% zijn. Een Duitse deelstaatpremier toonde zich erg enthousiast, en stelt zich al voor dat deze honden straks worden ingezet op vliegvelden, in restaurants, en aan de grenzen.

NTD Deutsch berichtte in januari over de speciaal getrainde honden. Na slechts een week bleken de dieren met een waarschijnlijkheid van 94% corona in mensen te kunnen ruiken, zo bleek uit een onderzoek van de Universiteit van Hannover.

Professor dr. Holger Volk, directeur van een Kleintierklinik van de Stiftung Tierärztliche Hochschule Hannover, verklaarde dat ‘honden werkelijk (het verschil) ruiken tussen mensen met infecties en zonder infecties, tussen symptomatische of asymptomatische Covid patiënten.’

Premier enthousiast: honden straks ingezet op vliegvelden, in restaurants, aan de grens

Van speurhonden is bekend dat ze niet alleen explosieven en drugs, maar ook kanker en diabetici kunnen opsporen. Volgens dr. Esther Schalke, dierenarts en hoofd van het onderzoek, geeft ‘het virus een geur af. Als het virus cellen aantast, verandert de stofwisseling. Hierdoor scheiden de cellen andere stoffen af dan de gezonde cellen… Dit is wat de hond kan ruiken, en aangeeft.’

Stephan Weil, de premier van Niedersachsen, was onder de indruk, en zei dat de virusspeurhonden straks op vliegvelden, in restaurants, en aan de grenzen zouden kunnen worden ingezet.

Worden honden misbruikt om de angstpandemie overeind te houden?

De vooralsnog niet gestelde vraag is of deze honden daadwerkelijk specifiek Covid-19 kunnen ruiken, of al bij een algemene virusinfectie aanslaan. Die 94% betrouwbaarheid lijkt dan ook behoorlijk voorbarig; honden zouden zo op sneaky wijze kunnen worden misbruikt om een zo hoog mogelijk aantal ‘besmettingen’ te kunnen blijven melden, en zo deze valse angstpandemie overeind te houden.

Stasi methodes

‘Het lijkt erop dat Merkel met steeds meer methodes op de proppen komt om met behulp van de Stasi tactieken van Oost Duitsland, waar ze opgroeide, de burgers te beperken,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar. (Zie ook ons artikel van 16 januari: Het is zover: Eerste detentiekamp voor Covid overtreders in Duitsland een feit).

Hij schreef al vaker over een vriend die achter het IJzeren Gordijn opgroeide, en wiens vader na de val van de Muur het Stasi dossier over zichzelf in handen kreeg. Daaruit bleek dat bijna al zijn vrienden Stasi burgerspionnen waren (‘Inoffizielle Mitarbeiter’) en zijn huis vol zat met verborgen microfoontjes.

De Stasi wilde echt ALLES van je weten. Ze hadden zelfs een complete collectie met ‘reukpotjes’. Van elke verdachte burger werd dus zelfs de geur geregistreerd. Stasi medewerkers braken dan bij je in als je niet thuis was, en namen je vuile ondergoed mee. Dat werd dan in een potje bewaard, zodat ze honden konden inzetten voor het geval er besloten werd dat je een gevaar voor de staat was geworden, en je op de vlucht was geslagen.

Systeemvrijwilligers, de nieuwe Inoffizielle Mitarbeiter en NSB’ers, zijn de mensen die een goed gevoel over zichzelf krijgen als ze u terecht wijzen of zelfs aangeven bij de autoriteiten omdat u zogenaamd teveel mensen in huis hebt, geen 1,5 meter afstand houdt of geen mondkapje draagt, zich niet aan de avondklok houdt, en straks ook als na het invoeren van verplichte digitale vaccinatiepaspoorten – die op den duur met een app door iedereen te controleren zullen zijn – blijkt dat u zich niet hebt laten testen en vaccineren, maar het toch waagt om de deur uit te gaan.

De waarheid is de grootste vijand van de staat

‘Bijzonder verontrustend dat regeringen een virus met een sterftepercentage van slechts 0,028% gebruiken om alle vrijheden en mensenrechten weg te vagen, inclusief de vrijheid van meningsuiting,’ besluit Armstrong (1).

Daarbij zal hij ongetwijfeld een van ’s werelds beruchtste propagandisten ooit in gedachten hebben:

Wenn man eine große Lüge erzählt und sie oft genug wiederholt, dann werden die Leute sie am Ende glauben. Man kann die Lüge so lange behaupten, wie es dem Staat gelingt, die Menschen von den politischenwirtschaftlichen und militärischen Konsequenzen der Lüge abzuschirmen. Deshalb ist es von lebenswichtiger Bedeutung für den Staat, seine gesamte Macht für die Unterdrückung abweichender Meinungen einzusetzen. Die Wahrheit ist der Todfeind der Lüge, und daher ist die Wahrheit der größte Feind des Staates.“ (Joseph Goebbels)

‘De waarheid is de grootste vijand van de staat.’ Ik kan geen enkele andere zin bedenken die in een paar woorden zo treffend de huidige trieste toestand van de wereld, en zeker ook Nederland, omschrijft.

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Afbeelding: NTD Deutsch

Zie ook o.a.:
09-02: (/ Corona ‘uitbraak’ Duitsland onder bejaarden die al twee keer het Pfizer vaccin hadden gekregen)
30-01: Voormalige Oostblok landen hebben nieuw IJzeren Gordijn opgericht met keiharde Covid onderdrukking
16-01: Het is zover: Eerste detentiekamp voor Covid overtreders in Duitsland een feit
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU


2020:
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
09-08: Corona terreurstaat Duitsland zoekt medewerkers om kinderen bij hun ouders weg te halen
05-08: Hoofdredacteur Duits magazine: Dag van de Vrijheid in Berlijn was een van grootste demonstraties ooit
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. @Jurgen Heinz. Ik zal uw geheugen even opfrissen:
  Is uit Duitsland ooit wel eens iets goeds gekomen?

  1870 Frans-Duitse oorlog. Koning Wilhelm I vond dat hij de Fransen al genoeg tegemoet was gekomen en weigerde ditmaal. Hij verbleef op dat moment in Bad Ems en stuurde de tekst van zijn weigering om voor het gezag van Napoleon te buigen op 13 juli 1870 in een telegram op naar zijn kanselier Otto von Bismarck.

  1914-1918 Eerste Wereldoorlog met gifgassen. 10 miljoen slachoffers.

  1933-1945. Hitler begon Tweede Wereld oorlog die eindigde met 55 miljoen moorden waarvan 6 miljoen Joodse mannen, vrouwen en bijna 2 miljoen kinderen die doodgeschoten of vergast en verbrand werden..

  Waarom vermeed u te reageren op het goede nieuws uit Israel waarover ik schreef???
  Een veelbelovend Corona-medicijn zonder bijwerkingen. Lees zelf maar verder.

  https://niw.nl/israelis-maken-coronamedicijn/ Dom? Denk even goed na voordat u antwoord.

 2. @ Ramshoorn,

  >>s uit Duitsland ooit wel eens iets goeds gekomen? Zie 1870 en 1914-1918 en 1933-1945.
  Wie het weet mag het zeggen.<<

  Dumb
  Doe eerst je huiswerk alvorens te denken dat je weet waar je over praat!

 3. Is de Covid losgelaten wegens de erge zonden van de door en door slechte mensheid ???

  Mea culpa.

  Wordt nadien Ebola ook losgelaten ???

  De wereld is een nieuw Sodom ! Wie zaait die zal oogsten.

 4. De pers doet net alsof corona-critici onnozele halzen zijn. De waarheid is dat de pers ZELVE bestaat uit onnozele halzen. De echte critici kennen de materie vele, vele malen beter dat het HAVO-volk van de pers: https://www.youtube.com/watch?v=hbQ7r0MkGcs&feature=youtu.be
  Journalisten heden ten dage zijn uiterst beperkt opgeleid. Ze zijn over het algemeen de verliezers van het VO/VWO.
  En daarom moet je die schrijvers NIET en NOOIT beschouwen als de brengers van het betere nieuws. De journalistiek bestaat voornamelijk uit dombo’s: Een pietsie slimmer dan doorsnee, maar veel dommer dan het grotere intellect. Het zijn in feite onderwijzers die denken het beter te weten. Net als De Jonge.

 5. Er zijn moedige mensen uit de praktijk (géén theoretici dus) die de enorme moed hebben zich uit te spreken. Dat is een minderheid uiteraard, want de meesten vrezen voor hun dagelijks brood.
  Maar juist dáárom moeten we die minderheden uiterst serieus nemen. Zulke mensen riskeren veel, maar hebben een geweten waardoor zij niet langer kunnen zwijgen: https://hetstreekblad.nl/artikel/1151362/verpleegkundige-over-coronabeleid-er-wordt-angst-gecreeerd-door-beelden-in-de-media-die-niet-overeenkomen-met-hoe-het-er-in-de-praktijk-aan-toe-gaat.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2FSJ3pXkRGsg%3Famp%3D1&harvest_referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F
  Dit is TOTAAL anders dan de mensen die heel goedkoop meeliften met een gangbare mode als b.v. “inclusieve samenleving”. Die laatsten riskeren niets, maar doen louter mee aan een populistische mode. En hopen daarmee vele positieve duimpjes te krijgen.
  Mensen die hun waarheid verkondigen, tégen alle mode in, zijn veel belangwekkender. Ik denk aan de discipelen van Christus die ooit ook door iedereen veracht werden.
  Het lijkt me zelfs een kenmerk van waarheid: Men verkondigt het tégen alle mode in. Omdat men zwaar overtuigd is.
  Inzake Covid zijn zulke mensen allesbehalve onnozele zielen. Het zijn mensen die zich hun leven lang verdiept hebben en de materie en daarbij een grote reputatie hebben opgebouwd (o.a. Wodarg, Bhakdi en Ionannides).
  Er was een reporter die Merkel de bevindingen van Ioannides voor de voeten wierp en toen stopte de zender met de uitzending. Typisch een Oost-Duitse traditie waarbij men allergisch is geworden voor andere geluiden.

 6. Gaslighting, oneindige lockdowns en klimaatverandering.
  https://www.bitchute.com/video/HYQIU7Kt4Q7s/
  Laat dit goed op u inwerken, want al deze misdadige regels komen ook hier heen.
  We leven in een open gevangenis, en de bewakers zijn Satanische monsters. Let heel goed op uw kinderen, die zijn niet meer veilig voor deze monsters in mensen gedaanten.

 7. Bedenkers van en gelovers in allerlei wezenloze complotten verspreiden ook een typische geur. Is dat je nooit opgevallen?
  Zouden daar al honden op getraind zijn?

 8. Het OMT heeft geen enkele expertise als het om onderwijs gaat. Desalniettemin schrijven zij voor hoe de scholen moeten functioneren. Hun adviezen blijken volledig onwerkbaar, maar erger, zelfs volkomen ANTI-pedagogisch!!!!!
  Waar bemoeien zulke figuren zich mee????? Ze beseffen kennelijk niet wat ze allemaal KAPOT maken! Zo’n OMT kan alleen maar de volledige minachting verdienen, en dat vanwege hun waanwijsheid en totale onkunde over de sectoren die zij als onkundige autoriteit zitten te bestieren!
  https://www.youtube.com/watch?v=P4-Lelp51PM
  Menselijkheid bestaat niet in de computermodellen.

 9. @ Svalbard: 11:31 am. Met U eens. En ik heb het vermoeden, dat dit Corona gebeuren, de grote misleiding is, zoals genoemd in de Openbaring van Johannes.

 10. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat mevrouw Halsema met de jongeren in gesprek is gegaan vanwege alle berichten in de alternatieve media. In dat geval is het dus duidelijk dat de mensen voortdurend van zich moeten laten horen in een democratische rechtsstaat.
  We leven hier NIET onder een communistisch systeem.
  En daarom moeten we altijd onze mond opendoen als we menen onrecht te bespeuren!!!
  Dát is de grote rijkdom van het westerse systeem.
  Géén megalomane bestuurders die hun eigen beperkingen aanzien voor de allerhoogste wijsheden! Bestuurt dat lastig? Dat wel. Maar allemaal beter dan domme leiders die zichzelf een godheid wanen.

 11. Nadat talrijke mensen zich tevergeefs hebben beklaagd via de digitale media, horen we nu de stem van mevrouw Halsema over de jongeren. En waarempel: naar die stem wordt dus wel geluisterd. Zo zie je maar dat gelijk hebben iets heel anders is dan gelijk krijgen.
  Naar mevrouw Halsema wordt kennelijk in de kringen van de bestuurders wél geluisterd.
  Het lijkt erop dat die bestuurderskringen een eigen wereld hebben. Als een soort afgescheiden kaste dus, waarbij de onderlinge pikorde meer invloed heeft dat het geroep vanuit “het volk”.

 12. Beleid zonder nadenken op de gevoelens van de onderbuik: Men vreest nu voor grote drukte op de ijsvlaktes. Net zoals men vreesde voor het drukke strandbezoek en de drukke winkelstraten.
  Foto’s die genomen werden met telelenzen versterkten de indruk dat iedereen dicht op elkaar zat.
  In werkelijkheid hielden de mensen steeds afstand.
  Toch werden openbare ruimtes gesloten op basis van die veronderstelde “drukte”.
  Echter werd er geen opvallende stijging van de ziektecijfers geconstateerd na al die “drukte”.
  Een boel geschreeuw om niks dus.
  Maar het gaat nu gewoon door over de schaatsers. Schaatsers die over het ijs zoeven verwaaien op een gigantische wijze uitgeademde eventuele virussen. Dus is er GEEN enkel risico!! Het is wéér alarm om helemaal niets.
  Het is de automatische reflex die een alarmbel laat rinkelen als er iets als “te druk” in het vizier verschijnt. “Te druk” is een soort axioma geworden. Maar zoals altijd dienen bestuurders zich steeds af te vragen: “Maar waarom doen wij dit allemaal. Is daar werkelijk een goede reden voor?”

 13. De Stasi draait overuren in ons land.
  https://niburu.co/binnenland/15989-de-stasi-draait-overuren-in-ons-land
  aufmachen gestapo!
  Hoe komt het toch dat mensen niet willen inzien, dat deze viruswaanzin niets anders dan een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid betreft.
  Hoeveel bewijs moet er dan nog komen, toch iedereen eindelijk inziet dat er een andere bedoeling achter schuil gaat, dan alleen een virus bescherming. Hoe achterlijk denken ze dat wij eigenlijk wel zijn? Wie nu nog slaapt wordt nooit meer wakker.

 14. Kan iemand mijn vraag beatwoorden als iemand de prik heeft wat voor gevaar deze loopt als die in contact komt met iemand die de prik niet heeft.
  Mede omdat men gevaccineerde en niet gevaccineerde wil scheiden en de laatste willen opsluiten. Lijkt mij zinloos omdat alleen de niet vaccineerde een risico nemen. Of ???????

 15. Wat we nu meemaken staat al beschreven in de Bijbel, want God heeft dit 1900 jaar geleden al aan zijn dienstknechten geopenbaard. Er zal een wereldwijde overheersing komen, en er zal op een gegeven moment een teken van het beest geïntroduceerd worden, op het voorhoofd of aan de rechterhand. Zonder dit teken kan niemand kopen of verkopen. Dat betekent, dat wie dit teken weigert, volkomen buitengesloten zal worden uit de maatschappij. Het huidige vaccin is overigens niet dat teken, maar we moeten ons wel realiseren, dat de technologie er al is, om b.v. een onderhuidse chip te implanteren.
  We moeten de ontwikkelingen goed in de gaten houden.
  Er wordt nu al gesproken over een corona paspoort.
  Je kan de vaccinatie weigeren, maar straks kan het zo zijn, dat je niet meer kan vliegen of met de trein, om maar een voorbeeld te noemen.
  Beschouw dit dan maar als een voorbode van dat teken.
  Zonder dat toekomstige teken zal je straks dus helemaal niets meer kunnen. Zover is het thans nog niet.
  Er zal een wereldwijde overheersing komen tegen die tijd.
  Gezien de huidige ontwikkelingen kunnen we zien, dat die tijd zeer nabij is.
  Tegen die tijd moeten Christenen dus hun geloof afzweren en dat teken aannemen, om gewoon aan die maatschappij te kunnen meedoen. Wil je God trouw blijven, dan ben je een paria.
  Alles te vinden in het boek Openbaringen.

 16. Na de drugshond de covidhond!!! Wat gaan we nu nog krijgen, de stinkdierhond? Het loopt echt de spuitgaten uit. Wanneer gaat die onzin eindelijk voorbij zijn???? Shalom

 17. Ik ben 58 jaar, en ik had nooit gedacht dat ik nog een 3de wereldoorlog zou meemaken.
  En dat allemaal vanwege een verkoudheidsvirus.

 18. Zeer toevallig nu dit nieuws dus wat is de bedoeling in Duitsland bij de buren?
  Een nieuwe angst psychose onder burgers te vormen?
  Bij ons hier op het werk bij mijn vrouw in de zorg is het bijna hopeloos geworden.
  Bij een bejaard stel waar zij al jaren werkt is het de angst die regeert en het werk bijna onmogelijk geworden.
  Als zij werkt moet ze ventileren wat bij deze oude mensen totaal niet kan nu bij deze temperaturen.
  Ze waren al zeer bang en erg voorzichtig de man gaat zelfs niet meer naar het ziekenhuis voor controles?
  En nu met de vele mutaties is hun angst bijna onwerkelijk geworden ze komen niet meer buiten geen bezoek meer van zelfs hun kinderen binnen.
  Alles word buiten afgeleverd en ze steigeren voor een vaccinatie uit doods angst en als mijn vrouw niet gevaccineerd is komt ook zij niet meer binnen.
  Dan snap je dat het werkt deze media propaganda de bevolking opzetten tot dwaze besluiten die niet meer wetenschappelijk in orde zijn vind ik.
  En het werk van mijn vrouw nu bijna onmogelijk of zelfs afgelopen na tientallen jaren werken met hart en ziel zonder eenmaal ziek of absent geweest te zijn.
  Hier het artikel dat ze honden en katten gaan testen dus de buren liegen of gaan vals spelen lijkt het mij nu.
  https://newspunch.com/south-korea-launches-covid-test-for-cats-dogs/

 19. Wat een nep bedoeling, alsof je de geur van corona kan isoleren, wat een onzin! En dan dat genoemde percentage, doet me denken aan Pfizer met hun nep percentage. Niets is meer reeel, alles is fake en vol met corruptie. Het enige wat belangrijk lijkt te zijn is het kwellen van de mens, meer en meer. Totale afgunst voor het volk.

 20. Beetje off topic maar hoe omzeil je de toenemende censuur op het intetnet?

  Hoewel de huidige structuur van het internet centrale actoren in staat stelt kwaadaardige tactieken te gebruiken om de stroom van kennis en informatie te beperken, zijn er snelle nieuwe technologieën in opkomst die helpen bij het decentraliseren van informatie en het omzeilen van knelpunten in censuur.

  De Tor Project-browser – TorProject.org – geeft gebruikers bijvoorbeeld toegang tot het “dark web” van websites met de .onion-extensie. De BBC en de New York Times publiceren hun kranten al op het dark web, en Natural News en Brighteon zullen binnenkort .onion-websites aankondigen, waardoor gebruikers toegang hebben tot enkele, krachtige informatie, zelfs als de kwaadwillende globalisten hele domeinnamen op de zwarte lijst zetten. (U moet de Tor-browser nu downloaden, installeren en gebruiken ter voorbereiding op deze verschuiving.)

  https://www.naturalnews.com/2021-02-03-situation-update-feb-3-america-to-split-censored-slave-states.html

 21. Op het t.v. journaal was een verontrustend onderwerp van de nederlandse geheime diensten die verontrust waren aangaande verontruste Nederlanders .
  Zij hadden informatie dat de oorspronkelijke bevolking zich aan het bewapenen is , en dit is volgens hen volslagen belachelijk .
  Hond is een ruim begrip .

 22. Dus iedereen moet 1.5M afstand houden, handen wassen, en mondkapjes. En deze honden die jan en alleman besnuffelen, zonder mondkapje, ze steken overal hun neus in, en dat is dan niet besmettelijk, en inderdaad dat is het niet. Al die regels zijn flauwe KUL, maar zolang iedereen het “NIEUWS” blijft volgen zal de hypnose steeds weer in takt gehouden worden .
  De LEUGEN REGEERT!!!

 23. Stel ik ben gevaccineerd en heb dan misschien een paspoort waarin staat dat ik ben gevaccineerd. Moet ik dan ook door zo`n honden worden besnuffeld, want iemand die gevaccineerd is, is nog steeds net zo besmettelijk als iemand die niet is gevaccineerd.
  Gesteld dat ik geloof dat een hond in staat is het verschil tussen de Corona varianten waar te nemen. Want ondanks dat een hond een machtig goed reukorgaan heeft is dat volgens mij dus wensdenken. En dat is precies het probleem. Men is volgens mij redelijk in paniek en bedenkt de gekste dingen.
  Of het kan ze geen bal schelen en kijken ze gewoon hoever ze de boel op scherp kunnen zetten, voordat het door dringt.

 24. In mijn jonge jaren ging ik vaak naar wat toen nog West-Berlijn was. Om daar te komen, moesten we een heel stuk door Oost-Duitsland rijden. En dat bracht op de één of andere manier altijd spanning met zich mee …

  Want ook al wisten we dat we niets fout hadden gedaan, de aanwezigheid van die barse Oost-Duitse grenswachten met hun brede kragen en nog bredere schouders, die met een nors gezicht hun hand uitstaken om onze paspoorten minutieus te bestuderen, was meer dan genoeg om je schuldig te voelen. En ze hadden ook altijd honden bij zich.

  Het was pure intimidatie. Alles bij die grensovergang en de wijze waarop zij te werk gingen, was erop gericht om duidelijk te maken wie de macht bezat.

  En wij haalden dan ook altijd opgelucht adem wanneer we na de rit door Oost-Duitsland aankwamen bij de grens en West-Berlijn in konden rijden. Bij die grensovergang werd niet eens naar onze paspoorten gekeken en werden we gewoon ‘doorgewoven’ door de westerse grenswachten.

  Dat bijna vergeten beeld van die norse Oost-Duitse grenswachten drong zich ineens aan me op toen ik dit artikel las …

 25. @ Cefas: 5:18 pm. Zo is het inderdaad, Cefas. En zogenaamde democratische partijen en personen, verlenen hieraan hun medewerking.

 26. Het houdt niet meer op, nooit meer. Alles zal uit de kast gehaald worden, om de angst bij de bevolking erin te houden. In Nederland doet Rutte daar aan mee. Alles voor de NWO, en het WEF, van Schwab!

 27. Hahahaha eindelijk wat grappigs Xander en goed verwoord.
  Zijn wij Nederlanders vergeten dat ook in ons land zelfs honden en katten getest zijn op de ziekte?
  Zie hier.
  https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/huisdieren
  Dan ook hier.
  https://www.uu.nl/organisatie/faculteit-diergeneeskunde/ons-onderzoek/samenwerkingsverbanden/netherlands-centre-for-one-health-ncoh/fighting-covid-19-in-animals-and-humans/onderzoek-naar-sars-cov-2-in-honden-en-katten-in-nederlandse-huishoudens
  En wel hebben we als bevolking geen uitsluitsel gekregen voor zover ik dat weet.
  En ook in China zijn helaas vele en vele huisdieren honden en katten gewoon vermoord of van diverse flat gebouwen gegooid?
  Zoek opdracht duckduckgo.
  Chinese pet owners killing animals fear Covid-19
  https://www.ibtimes.co.uk/hundreds-pet-dogs-cats-brutally-killed-china-amid-covid-19-fears-1675881
  En nog veel meer hits ook de autoriteiten deden hier aan mee .
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8024787/Chinese-officials-continue-beat-dogs-death-fighting-coronavirus.html
  Dan is het mogelijk dat deze ziekte zelfs in de natuur aangetroffen word ook in de V.S.
  Ook in dierentuinen zelfs nu apen?
  En ook bij ons alle nertsen geruimd en in meer landen het is bijna vermakelijk als het niet zeer triest was voor mij.
  Dan is er nog zoveel bekend over dieren en covid hebben ze deze honden al gevaccineerd?
  Domme Duitsers wel zeer gestapo achtig en angst aanjagend voor de bevolking.
  En blijkbaar vertrouwen ze zelf ook hun testen niet zoals vaker vermeld is.
  Bedankt voor dit artikel kon ik even weer zoeken naar antwoorden mensen trap hier niet in dit is bedrog ten top.
  Kijk op deze zoek opdracht voor meer informatie op duckduckgo google is steeds leugenachtiger zelfs wikifreaky pedia.
  Covid infecting animals

 28. De roverheid en hun schandknapen, de reguliere pers en hun journalisten, zijn de vijanden geworden van het volk !
  Wie zegt dat de honden niet getraind worden om de gewone griep ( die wel al genetisch bepaald, gefotografeerd, en geisoleerd is , niet zoals het onzichtbare covidsprookje) te herkennen ?

 29. Hebben die honden ook het Pfizer vaccin gekregen om hun opdracht te vervullen. Zo niet , dan is het pure dierenmishandeling. Hebben ze het wel gekregen dan moeten ze oppassen voor de reactie , veel dieren zijn tijdens die testfase hieraan gestorven. Ook dierenmishandeling.

 30. Langzamerhand wordt Duitsland, en niet alleen Duitsland, een grote openluchtgevangenis, vol met verklikkers, politie en hun hulpjes die bewapend zijn met knuppels en bijtgrage honden, alleen zwepen ontbreken nog vergeleken met de vroegere KZ-kampen in de jaren 30/40 van vorige eeuw.

Comments are closed.