Viral op social media: Man die ervoor gekozen heeft om als baby door het leven te gaan

—————————————————————————————————————————————

‘De heersende cultuur wordt geïnfantiliseerd door mannen softer en vrouwelijker te maken, en van hun mannelijkheid te ontdoen’

—————————————————————————————————————————————-

Een video van een volwassen man die ervoor gekozen heeft om thuis als baby door het leven te gaan, compleet met luiers, gaat viral op social media. Er schuilt een bloedserieus en gevaarlijk addertje onder het gras als dit soort krankzinnige uitwassen van het ‘inclusieve’, ‘diverse’ LGBTQ+ transgender beleid geaccepteerd gaan worden. Het omgekeerde, namelijk jonge kinderen die ervoor kunnen ‘kiezen’ om als volwassenen door het leven te gaan, compleet met alle ‘privileges’ die daarbij horen, vooral seks, komt hiermee weer een stapje dichterbij. Van geslacht veranderen mag in Groot Brittannië immers nu al, zelfs als je nog maar een kleuter bent.

‘Wat ik doe als ik terugkeer naar het kind zijn is in kleurboeken tekenen, kinderfilms kijken en met kinderspeelgoed spelen,’ zegt Phil op de video, die voor het eerst op het Britse bouwforum ‘On The Tools’ verscheen. ‘Het haalt de stress van het volwassen zijn weg. Ik hoef me geen zorgen meer te maken om rekeningen en zo.’

‘Ik draag graag luiers als middel om weer terug te keren. Het is eigenlijk heel comfortabel, het is fijn om er alleen al in te zitten. Ik plas er ook graag in, maar dat andere niet. Dat is niet wie ik op dit moment ben.’

Verschonen van luiers mag de baby zelf doen

Zijn vrouw Barbara vindt het leuk om ‘mamma’ te spelen, knuffelt hem en geeft hem te eten, mede omdat ze zelf nooit kinderen hebben gekregen. ‘Het is een soort levensstijl. Sommige mensen houden van sport; Phil houdt ervan een baby te zijn.’ Waar ze alleen niet in meegaat is het verschonen van luiers; dat mag Phil zelf doen. Al wil ze hem wel een schone luier omdoen zodra hij zichzelf heeft gereinigd.

Phil hoopt dat zijn ‘levensstijl keuze’ meer mainstream wordt, zodat het stigma dat een man krijgt opgeplakt als hij thuis als baby leeft, verdwijnt. ‘Dat is een van de moeilijkste dingen, dat ik dit moet verbergen. Ik wil niet dat het mijn werk beïnvloedt, en dat mensen denken dat ik een weirdo ben. Voor mij is het gewoon normaal.’

‘Het is mijn doel om mezelf aan de wereld te laten zien. Het zal het meer normaal doen lijken, waardoor mensen misschien minder snel zullen oordelen.’ (1)

De heersende cultuur in het Westen wordt steeds infantieler

‘Deze video onderstreept dat moderne mannen steeds softer worden, vrouwelijker, en ontdaan van hun mannelijkheid – precies zoals de globalisten het hebben gepland,’ zegt Paul Joseph Watson.

In zijn eerdere video ‘De Infantilisering van de heersende cultuur’ laat hij diverse clipjes zien van de moderne, stikverwende, onuitstaanbaar dom gemaakte en compleet verpeste ‘liberale’ Westerse millennial, die ‘doodsbang is geworden om volwassen te worden.’ En daardoor ook heel vatbaar blijkt te zijn voor sprookjes over zaken zoals klimaatverandering, immigratie, over genders die je zelf zou kunnen kiezen, over ‘foute’ mensen met een andere mening… en vult u zelf maar in.

Waarom? Totale verwarring en controle, en legalisering pedofilie

Waarom toch deze waanzin, waarom? zullen velen zich ongetwijfeld afvragen. Komt dit enkel door de leegheid en doelloosheid die zo kenmerkend is voor onze pijlsnel in verval rakende cultuur? Of is het een doelbewust programma waarmee alle vaste waarden stap voor stap worden afgebroken en omgekeerd, om een totaal verwarde en daardoor makkelijk beïnvloedbare en manipuleerde ‘wereldburger’ te creëren, die volledig vrijwillig naar de pijpen van de globalistische elite zal dansen?

In de eerste alinea suggereerden we dat er een nog veel duisterder motief zit achter het willen uitwissen van alle verschillen en grenzen tussen landen, culturen, religies, rassen, seksuele voorkeuren en genders, namelijk het uitwissen van leeftijdsverschillen. Zo kan de linksgroenliberale elite alsnog gedaan krijgen wat ze in de jaren ’70 net niet gelukt is: het legaliseren van pedofilie. Een 7 jarig kind zou er dan voor kunnen ‘kiezen’ een volwassene te zijn, en in die hoedanigheid een ‘legale’ relatie met een 48 jarige man aan te gaan. En waag het dan niet dat te bekritiseren, want tegen die tijd kan ook dat wel eens ‘discriminatie’, ‘intolerantie’ en zelfs een ‘hate crime’ worden genoemd, en als zodanig worden bestraft.

 

 

Xander

(1) Infowars
(2) Paul Joseph Watson
Afbeelding: social media

Zie ook o.a.:

11-01: Mensenrechtenorganisatie eist andere namen voor geslachtsdelen om transgenders te pleasen

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
20-12: Kritiek op transgender agenda in VS en Engeland bestraft met ontslag en gevangenisstraf
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen (/ Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten)
14-12: Hoe absurd, zuur en krankzinnig is het Westen eigenlijk geworden? Nou zo:
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Vaak zit er iets anders achter , deze man is ontmand , neemt liever geen verantwoordelijkheid , lekker gemakkelijk laat vrouwtje maar zorgen , mischien kon hij vroeger geen baby zijn , ja het is een gekke wereld waarin we leven , zoiets heb ik jaren terug ook meegemaakt . Vaak heeft het te maken dat er iets niet is volgroeit in hun leven . Je ziet ook bij sommigen volwassen die nog als een kind gedragen . Nee het deugt niet en we moeten maar alles accepteren . God houd van de mens maar niet van zondige daden . Ik vind het verschrikkelijk.

 2. Jottum
  Ben net naar de bank geweest
  Heb mijn abn Amro spaarrekening opgeheven 14-1-2020 11u

  Pfff moest ook nog 12km fietsen om bij een grote kantoor te komen, net al vroege tijden, op de fiets naar de grote stad om je bankzaken te doen, wat een bananen-land wordt dit, postbodes die post bezorgen vanuit gehuurde garages, what’s next

  De tijd dat je gratis potjes kon maken met 4 of 5 rekeningen is voorbij,
  Eigenlijk is iedereen ook beter te controleren als iedereen 1 bankrekening beheert, big Brother he

 3. Zo zien abn amro-spaarders er ook uit als ze door hebben geen rente meer te krijgen op hun spaartegoed maar de inflatie wel erodeert, of als ze ook nog eens negatieve spaarrente moeten betalen, en ze zien er allemaal zo uit als ze gaan beleggen en de beurs crasht in meer of mindere mate en alles tot een hoop kwijt zijn.
  En die van de andere (groot)banken volgen.

  Krijg je met een volk dat geen lef heeft om nog voor de britten met hun brexit uit de eu en de muntunie te stappen en voor de eu-ecb werkt als moderne slaaf: wel salaris verdienen maar later niets over kunnen houden, of minder werken en alles op afbetaling kopen. Maar dan zien politici hun geldzakken in gevaar komen en verzinnen weer een list.

 4. In Nederland hebben ze een probleem met mensen die luiers “moeten” dragen.
  Mensen die incontinent zijn, moeten het met steeds minder inco-materiaal doen.
  Het is duur en… o ja milieu verontreinigend.

  Mensen die zich niet kunnen verweren, moeten uren in hun viezigheid zitten.

  De bezetters kunnen zich onbeperkt voortplanten.
  Al het materiaal wordt gratis verstrekt.
  Ze pleuren alle troep, overal weg.

  Daar moet aandacht voor zijn!

  Mij lijkt het wel wat, om Rutte als baby te zien.
  Op schoot bij een baard-zuster.
  Zakdoekje leggen spelend, op zo’n oosters tapijt.
  De gek die door zo’n minaret krijst, die dan enthousiast krijsend mee gaat spelen.

 5. charlotte schreef:
  13/01/2020 om 12:44 am
  Uiteindelijk gaan ze er ook wel aan onderdoor want ook mannen moeten hun emoties uiten.

  Ja hoor Mina, en jij hoopt dat we komen uithuilen aan jou borst(en)?
  Welnu, droom maar lekker verder, maar kom dan wel van andere huize!

 6. Wat een humor . Wat een idioot .je kunt beter je gedragen als een kleuter , dan aan de drugs zitten . Dat dan weer wel. Hij staat er gekleurd op. 🤣🤣

 7. Hoewel het nog steeds actueel is kan ik het toch niet laten om te melden dat deze slag mensen die graag als baby door het leven willen gaan al in de spotlights stonden bij de Jerry Springer show jaren geleden (overigens een zeldzame uitzending zonder ordinair knokken). Alleen toen had je nog geen social media.

 8. kunnen jullie geld aan mij doneren
  zodat ik mijn leven als miljonair kan voort zetten

  ‘Ik geef graag geld uit als middel om weer terug te keren. Het is eigenlijk heel comfortabel, het is fijn om er alleen gebruik van te maken. Ik plas er ook graag op, maar dat andere niet. Dat is niet wie ik op dit moment ben.’ L.O.L

 9. Een komisch artikel ik dacht eerst dat het een één april grap was, jullie brengen me op een fantastisch idee, ik ga vanaf nu ook als klein kindje door het leven, dan kan mijn vrouw eens mijn onderbroeken uitwassen. Shalom

 10. @ Evert: 8:48 pm, op 12/1. Dat is wat er speelt. Goed gezien van U. Ik ben van de jaren ’50 van de vorige eeuw, en ik heb de laatste 30 jaren, de krankzinnigheid zien toenemen. Het gehele verlinkste onderwijs, de socialisten hebben het onderwijs volkomen geïnfiltreerd, is hier het voorbeeld van. Meisjes worden gestimuleerd het mannelijke na te bootsen, en jongens het omgekeerde. En de hele politieke elite, laat het gebeuren. Ik vertrouw momenteel nog eerder een tweedehands autoverkoper dan een politicus van met name: VVD,CDA,PvdA,CU,GL, en de SP.

 11. Dit is een van de reden dat Holland nooit in opstand zal komen . Opstanden worden meestal gemaakt en gedaan door MANNEN . De mannen in Nederland zijn in het algemeen erg verwijfd .
  Ik zou bijna zeggen , de mannen populatie in Nederland is het verwijfse in Europa .

 12. Weer lekker extreem rechts artikel zeg… vooral afzetten tegen alles wat modern is en buiten de norm valt… laten we een tijdmachine bouwen en terug gaan 1900 ofzo.
  sorry maar wat een vergelijking waarom moet je er pedofilie bij betrekken dat wordt echt nooit gelegaliseerd omdat alleen het hokjes denken(bedoel daar mee leeftijd,gender, seksualiteit, etc) weg valt.
  Het stereotype de harde man is niet meer van deze tijd. vrouwen willen geen stuk steen en uiteindelijk splijt zachtheid die steen ook wel net zoals in de natuur het water doet. Uiteindelijk gaan ze er ook wel aan onderdoor want ook mannen moeten hun emoties uiten.

 13. De verheerlijking van LGBTQRSTXYZ, 300 genders, zwangere mannen en nu dit. De verovering en omvolking van Europa is in volle gang, terwijl mannen verwijfd zijn, zelfverdediging praktisch onmogelijk gemaakt wordt en in veel gevallen zelfs strafbaar is.
  Voor autochtonen gelden nationale strafwetten, voor allochtonen gelden internationale VN verdragen die boven nationale wetgeving verheven zijn en allochtonen daarmee onschendbaar maken.
  Het is allemaal zorgvuldig in elkaar gezet.

 14. Beste xander,
  Dit artikel hoort toch niet thuis op uw site. Laat die man toch lekker in z’n broekluier schijten. Lekker warm zou ik zeggen. Geen hulp er bij, gewoon lekker laten lurken aan een fopspeen. Geen verpleging, door laten ‘modderen’ totdat hij een ons weegt …. .
  Zo af en toe trek ik de geloofwaardigheid van uw site ook in twijfel. Artikelen die er in feite ‘niets toe doen’ worden geplaatst. Wellicht om reacties uit te lokken ; wat zal de redactie hierover medelijdend, lachen.
  De aanslag vandaag in de Canadese hoofdstad Ottawa waarbij Mark Esper , de US verdigingsminister is gedood is ondergeschikt aan zo’n in de broek schijtende malloot .

  Sultan: herlees de reden van het plaasten van dit artikel
  Een video van een volwassen man die ervoor gekozen heeft om thuis als baby door het leven te gaan, compleet met luiers, gaat viral op social media. Er schuilt een bloedserieus en gevaarlijk addertje onder het gras als dit soort krankzinnige uitwassen van het ‘inclusieve’, ‘diverse’ LGBTQ+ transgender beleid geaccepteerd gaan worden. Het omgekeerde, namelijk jonge kinderen die ervoor kunnen ‘kiezen’ om als volwassenen door het leven te gaan, compleet met alle ‘privileges’ die daarbij horen, vooral seks, komt hiermee weer een stapje dichterbij. Van geslacht veranderen mag in Groot Brittannië immers nu al, zelfs als je nog maar een kleuter bent.
  Mod.

 15. Maar de links-liberale elite en de NWO vinden dit prachtig. Komt de duivel ook heel goed uit.Los van God en Gebod zal het van kwaad tot erger gaan!

 16. Mag ik ook om deze krankzinnigheid ‘HARTELIJK’ lachen……

  Hoop nooit zo’n krankzinnige tegen te komen, want dan zing ik spontaan het liedje:
  Wie er voor mijn voeten loopt die krijgt een schop en een knal voor z’n kop!

 17. Waanzin ten top, als dit standaard wordt is het Westen niet ver meer van hun eigen gecreëerde ondergang.

 18. En ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig…moet toch ook kunnen, niet dan.

Comments are closed.