Nieuw nanodeeltjes vaccin tegen 8 virussen waaronder SARS, MERS en Covid-19

Het mosaic-8 nanodeeltjes vaccin zou tegen minimaal 8 SARS/coronavirussen bescherming bieden. Afbeelding: (1)

—————————————————————————————————————————————–

Alle muizen stierven door SARS-1 en -2 na injectie met enkel nanodeeltjes – Peer-reviewed studie bevestigt levensgevaarlijke bijwerkingen veroorzaakt door mRNA en PEG toevoegingen in ‘vaccins’

—————————————————————————————————————————————–

In weerwil van het doorslaande ‘succes’ van de Covid-19 mRNA genmanipulatie shots, zich uitend in de verwoestte gezondheid van miljoenen mensen en de dood van minimaal vele tien- tot honderdduizenden, hebben wetenschappers een nog geavanceerder nanodeeltjes vaccin ontwikkeld dat tegen maar liefst 8 virussen werkzaam zou zijn, te weten SARS, MERS en diverse corona varianten (dus Covid-19). Testen op muizen en apen zouden dat hebben uitgewezen. En dan weet u het inmiddels wel: de farmaceutische industrie hoeft via de WHO enkel een volgende p(l)andemie te bedenken om de nieuwe injectie straffeloos en naar hartenlust op miljarden nietsvermoedende mensen te kunnen uitproberen.

Researchers van een Caltech lab zeggen dat het vaccin stukjes spike proteïnen van SARS-CoV-2 en zeven andere SARS-achtige betacoronavirussen aan het immuunsysteem presenteert. Deze spikes – het meest toxische deel van het coronavirus dat via de bestaande Covid vaccins in het lichaam wordt aangemaakt, met onder meer hartstoornissen en bloedklonters als gevolg – zijn vastgemaakt aan een nanodeeltjes structuur, waardoor er een breed spectrum van kruisreactieve antilichamen zou worden aangemaakt.

Nadat deze zogenaamde ‘mozaïek nanodeeltjes’ in dieren werden geïnjecteerd, bleken ze volgens de wetenschappers ook te beschermen tegen SARS-CoV(-1), terwijl dat niet tot de 8 virussen behoorde waartegen het vaccin moet ‘beschermen’. De opgewekte antilichamen zouden zelfs bijna ieder SARS-achtig coronavirus herkennen.

Het nieuwe vaccin met brede bescherming zou volgens professor Pamela Bjorkman noodzakelijk zijn omdat ‘we niet kunnen voorspellen welk virus of virussen in het enorme aantal dieren in de toekomst zal ontwikkelen en mensen zal besmetten, en zo een nieuwe epidemie of pandemie zou veroorzaken. We proberen een all-in-one vaccin te maken tegen SARS virussen… dat ook beschermt tegen de huidige en toekomstige varianten, zonder dat er updates nodig zijn.’

Alle muizen stierven na injectie met kale nanodeeltjes

Muizen die enkel met het nanodeeltje werden geïnjecteerd stierven zodra ze met SARS-1 of -2 werden besmet. Was het nanodeeltje gecoat in SARS-2, dan was daar wel bescherming tegen, maar niet tegen SARS-1. Alle muizen die met mosaic-8 nanodeeltjes werden ingespoten overleefden beide varianten, zonder daarbij gewichtsverlies of andere ernstige symptomen te krijgen. (1)

Wanneer het ‘mozaïek vaccin’ preklinisch wordt getest op mensen is nog onbekend, maar de afgelopen jaren hebben aangetoond dat tegenwoordig gewoon gekozen wordt om dit soort experimentele stoffen ‘live’ op de wereldbevolking uit te proberen.

Science erkent gevaar mRNA en PEG

Ook het gevestigde Science wordt nu erkend dat de stoffen in de Covid injecties ‘ernstige allergie-achtige reacties’ kunnen veroorzaken. In de afgelopen weken zou dat ‘minstens 8 mensen’ zijn overkomen, maar de ervaringen en onderzoeken wijzen keer op keer uit dat het werkelijke aantal slachtoffers minimaal 20 tot 100 keer hoger ligt dan in de statistieken wordt vermeld. Volgens MIT-wetenschapper Steve Kirsch zijn er in de VS al 750.000 vaccindoden gevallen en 5 miljoen arbeidsongeschikt/gehandicapt geraakt door de corona ‘vaccins’. In IJsland zijn in het eerste kwartaal van 2022 zelfs 30% meer doden gevallen t.o.v. dezelfde periode in 2021, en is het aantal doodgeboren kinderen en de zuigelingensterfte bijna verdubbeld.

Wetenschappers wijzen de mRNA nanodeeltjes in het Pfizer vaccin als boosdoeners aan, en daarnaast een andere stof die we op deze website al eens besproken hebben: polyethyleen glycol, oftewel PEG. Dat zou ‘nooit eerder gebruikt zijn in een goedgekeurd vaccin, maar zit in veel medicijnen die soms een anafylactische reactie veroorzaken, wat potentieel levensbedreigend is (dalende bloeddruk, kortademigheid, uitslag, snelle hartslag).’

Ons artikel ‘Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch‘ (21 november 2020) had als ondertitel ‘Synthetische stof PEG in vaccins steeds controversiëler vanwege heftige tegenreacties immuunsysteem’. Uit documenten en publicaties bleek dat Moderna zich heel goed bewust was van de veiligheidsrisico’s van het gebruikt van PEG en andere aspecten van de mRNA technologie, maar het bedrijfsresultaat boven de volksgezondheid stelde.

Peer reviewed studie: Pfizer en Moderna levensgevaarlijk voor hart

In een peer-reviewed studie wordt bevestigd wat maandenlang door media en politiek werd genegeerd, namelijk dat de bestaande coronavaccins het risico op hartaandoeningen zoals myocarditis inderdaad gigantisch verhogen, te weten 30 x (Moderna) en 8 x (Pfizer). Voor jonge mensen tussen de 18 en 24 zijn de cijfers nog erger: een 44 x zo hoog risico na een Moderna shot, en een 13 x zo hoog risico na een Pfizer prik. (2)

Een rechter in Uruguay heeft Pfizer inmiddels een ultimatum gegeven: het bedrijf moet binnen 48 uur bewijzen dat het Covid vaccin werkt en effectief is, anders zal het injecteren van kinderen moeten worden gestopt.

De Canadese minister van Gezondheid kondigde ondanks de groeiende stroom peer-reviewed studies die waarschuwen voor de vele (ernstige) bijwerkingen zelfs doodleuk aan dat iedere Canadees zich binnenkort elke 9 maanden moet laten prikken, en niemand dus permanent ‘volledig gevaccineerd’ zal zijn.

 

Xander

(1) Phys Org
(2) Legitim.ch
(3) Science

2020:

08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam