Klaus Schwab (WEF) krijgt koekje van eigen deeg en moet veel mensen ontslaan

—————————————————————————————————————————————-

Schwab geraakt door zijn eigen ‘Grote Reset’, moet Forum verplaatsen van Davos naar Singapore

—————————————————————————————————————————————-

Mooi nieuws voor alle mensen die wèl terug willen naar een normaal bestaan met vrijheid en voorspoed: het gaat niet goed met het World Economic Forum van Klaus Schwab, die sinds dit jaar bezig is om met zijn ‘Great Reset’ de Westerse economieën en samenlevingen grotendeels te verwoesten, met de bedoeling deze opnieuw op te bouwen (‘Build Back Better’) en geschikt te maken voor de communistische VN totale controle Agenda 2030. Het WEF heeft de afgelopen maanden 9% van zijn werknemers moeten ontslaan, en moet het volgende Forum verplaatsen naar Singapore.

Schwab , die onlangs ruiterlijk toegaf dat Covid-19 in werkelijkheid helemaal geen grote bedreiging is maar de wereld desondanks nooit meer terugkeert naar normaal, besefte klaarblijkelijk niet dat zijn pogingen om het kapitalistische systeem te vernietigen ook zijn geliefde World Economic Forum zouden raken. Aangezien Europa blindelings al zijn aan het coronavirus gekoppelde eisen en aanbevelingen opvolgt om zijn ‘Vierde Industriële Revolutie’ te realiseren, kan het Forum niet langer in Davos of Bürgenstock worden gehouden, en moet hij verkassen naar Singapore.

Zonder dik betalende leden geen publiek meer

Lidmaatschap van het WEF is niet goedkoop, en varieert van ca. € 55.000 tot € 555.000,-. Een ticket voor deelname aan een conferentie kost nog eens € 23.000,- extra. Dat koopt de deelnemers toegang tot tal van elitaire figuren uit de politiek, het bedrijfsleven, de wetenschap en Hollywood. Zonder hen heeft Schwab geen publiek meer. ‘Schwabs ‘Grote Reset’ raakt ook zijn WEF. De pandemie dwingt het WEF tot ontslagen – iets dat de mensheid ten goede zal komen!’ vindt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong.

Dat zal even slikken zijn voor de extreemlinksliberale theoreticus Schwab, die tot nu toe alleen maar gewend is aan succes en aanbidding. Landen hebben jarenlang bergen vol geld in zijn zakken gestort. Maar nu heeft het WEF de afgelopen maanden 9% van alle werknemers moeten ontslaan, en lijkt het zelfs in crisis modus richting 2022 te moeten gaan (1), het jaar waarin de Westerse economieën volgens Schwabs wensen onherstelbaar moeten zijn beschadigd, vrijwel alle vrijheden en rechten van burgers zullen zijn afgepakt, en het grootste deel van de bevolking moet zijn geïnjecteerd met experimentele Covid vaccins.

In 2030 bezit u volgens Schwab NIETS meer, zelfs niet meer eigen gedachten

De gewone man en vrouw moet niets hebben van zijn gruwelijke visioenen over een technocratische digitale heilstaat in 2030 (of eerder), waarin alle mensen zullen zijn gechipt, en zelfs hun eigen gedachten en gevoelens kunnen worden gelezen en gemanipuleerd, en dus niet meer van henzelf zullen zijn.

‘In 2030 bezit u niets, en u zult gelukkig zijn,’ is de nieuwe slogan van het WEF. En met ‘niets’ bedoelt Schwab ook echt helemaal NIETS. Zelfs uw lichaam, gezondheid, gedachten, gevoelens, wensen, ja, uw recht op leven en voortplanting, is dan volledig in handen van de staat gekomen. Dan bent u geen mens meer, maar een androïde, een willoze, digitaal aangestuurde slaaf. (Zie ook ons eerdere artikel: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst)

 

Xander

(1) Armstrong Economics
Inzet afbeelding Klaus Schwab: WikiMedia Commons, auteur Copyright World Economic Forum (www.weforum.org) swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger , bron https://www.flickr.com/photos/worldeconomicforum/2296517249/ ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klausch Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. “De pandemie dwingt het WEF tot ontslagen….”
  Hahahaha….en wéér keert de boemerang terug! Karma is een bitch, nietwaar schwab? Maar waarschijnlijk zijn ze hersendood en blind om verbanden te kunnen leggen tussen hun misdaden tegen de mensheid zoals een pandemie en wat henzelf nu overkomt door de pandemie die ze opzettelijk veroorzaakte.
  Je merkt het steeds vaker en het neemt overhand toe: elke kwaadaardige die schade berokkent aan andere mensen, die krijgt dus een koekje van eigen deeg.
  Dat heet universele gerechtigheid waaraan zelfs de meest gehaaide misdadiger niet meer aan kan ontsnappen.
  Heeft schwab kleinkinderen? Dan zou hij bezorgd moeten zijn voor hun welzijn door wat ie gepland heeft voor de toekomst van mijn kleinkinderen want gerechtigheid blijft niet beperkt tot het professionele leven..

 2. De salesforce conversations met Peter Schwartz en Klaus Schwab uit 2014

  Sluit u aan bij Peter Schwartz, SVP, Strategic Planning, Salesforce terwijl hij Klaus Schwab, Executive Chairman en oprichter van het World Economic Forum, verwelkomt in de Salesforce LIVE Studio voor een gesprek over de toekomst van globaal bestuur.

  https://sfdc.hubs.vidyard.com/watch/lemzpqnyZA5yQfedOpoDTQ

 3. Het wordt zonder enige kritiek op Radio1 gezegd: De groene reset is de enige oplossing voor deze corona-crisis. Het slaat natuurlijk als een tang op een varken. Een virus gaat z’n eigen weg. Een groenere wereld stopt die virussen echt niet. Er is geen enkel verband tussen virussen en ‘het kapitalisme’.
  Verbazingwekkend hoe de grootst mogelijke nonsens verkondigd kan worden zonder dat het kritische vernuft erbij wordt ingeschakeld. Loze kreten overheersen dit politieke wensdenken.

 4. De geschiedenis herhaalt zich?
  Mijn eigen visie op deze z.g. reset.
  We horen dat het de 4de industrieele revolutie is met 5G en het IoT.
  Denk eens aan het paard eeuwenlang trouwe metgezel en loyale vriend in goede en slechte tijden.
  Het werd een edel dier genoemd maar toen kwam zijn einde door de uitvinding van de automobiel.
  En wat gebeurde W.O. 1 brak uit en tijdens deze oorlog werd weer het trouwe paard ingezet en er zijn er miljoenen gestorven.
  World war 1 and dead horses
  https://www.google.com/search?client=opera&q=World+war+1+and+dead+horses&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
  Probleem opgelost zelfs de boeren moesten aan de tractor en de wegen werden vrij van deze dieren die schrokken in het nieuwe verkeer?
  Wel bleven ze als sport voor de elite en voor de hele armen zoals de voddenboer enz in gebruik.
  Maar de vooruitgang kon en mocht niet gestopt of verstoord worden toch?
  Nu zijn wij mensen aan de beurt onze tijd is voorbij zonder mededogen of respect de vooruitgang eist haar tol en de nieuwe biowapens zullen dit zoals eeuwen lang wel oplossen.
  En als een frequentie ons kan helen of ziekmaken is het erg goedkoop.
  De infrastructuur voor 5G is klaar en er staat ons nog iets te wachten zegt mijn voorgevoel en dromen.
  De mens is verworden tot een nutteloze eter de robot (betekenis slaaf) is 24/7 klaar om te dienen.
  Waar of fantasie?

 5. Zelfs de Volkskrant heeft het over de Great Reset. Op https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-bestuurlijke-elite-over-de-grote-reset-zoals-het-nu-gaat-kan-het-echt-niet-meer~b4a59cd4/ “De bestuurlijke elite over de ‘Grote Reset’: ‘Zoals het nu gaat, kan het echt niet meer’”:

  “Moet het helemaal anders in Nederland? Vier van de invloedrijkste Nederlanders geven hun mening. En wat doen ze zelf om de maatschappij te veranderen?
  Ben van Raaij en Wilco Dekker12 december 2020, 5:00”

 6. ik denk dat meneer Schwab dit helemaal geen r##t uitmaakt, het verhaal van de grote transitie is nu overgenomen door de regeringen die inmiddels gecapituleerd hebben, de daarbij behorende ambtenaren-apparaten nemen dit verder over en voeren het uit. Hij zit dus op schema en begint het langzaam aan overcomplete personeel aan zijn kant te ontslaan. Ik denk dat mijn interpretatie de juiste is..en inderdaad, het congres is verplaatst van Davos naar Singapore, en daar is een andere verklaring voor te vinden als je gaat zoeken dan dat er in het artikel genoemd word. Ga maar zoeken en je zult schrikken..

 7. Wat zou al die duur betalende World Economic Forum deelnemers/meelopers/collaborateurs zijn beloofd?
  Zijn die mensen dom, naief, psychopaat, hysterisch en/of crimineel?
  Ze zitten inmiddels overal.
  Misschien gaan deze hoogvliegers nu zelf vrezen voor hun hachje.
  Of blijven ze tegen beter weten in de krokodil voeren in de hoop zelf als laatste te worden opgegeten?

 8. Gewoon voor de grap.
  EMF human immunity response
  https://scholar.google.nl/scholar?hl=nl&as_sdt=0%2C5&q=EMF+human+immunity+response&btnG=
  Word niet meer over gesproken erg vreemd maar…….
  biological effect in my blood from using a 1800mhz cellphone
  https://www.youtube.com/watch?v=YniujnK53io
  Beste moderator kunt u even deze info checken mijn dank.
  De info op 1 minuut 04.
  17 minuten bellen metGSM.
  Cellen hebben duidelijk moeite zich los te maken van elkaar.
  En druk bezig een chemisch proces op gang te brengen.
  (Virus uitschaken terwijl die er niet zin.)
  Ter overweging en info om out of the box te denken?
  En jet kanaal van Arjunus is mijn sleutel al vele jaren we leven nog steeds in een vrij land denken we dan zelf toch?
  Waarom is alle info over biodefensie op google nederland verdwenen?
  De beste methode en kennis voor dit probleem.
  Wel nog op scholar als het goed is.
  military EMF study
  https://scholar.google.com/scholar?start=0&q=military+EMF+study&hl=nl&as_sdt=0,5
  5G emf health symptoms in humans
  https://books.google.com.ua/books?hl=nl&lr=&id=zWL6DwAAQBAJ&oi=fnd&pg=PR11&dq=++5G++++emf+health+symptoms+in+humans&ots=uQqv0A2RrW&sig=yZojvn8MSQxUV6uXrJ-UfuCj5Xs&redir_esc=y#v=onepage&q=5G%20%20%20%20emf%20health%20symptoms%20in%20humans&f=false
  Voor de grap maar toch actueel.
  COVID-19, 5G conspiracies and infrastructural futures
  https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/1329878X20952165
  Heb nog veel meer wetenschappelijke info maar het is niet alles.
  Biological Weapons, Literally Older Than Methuselah
  https://www.nytimes.com/1998/09/19/arts/biological-weapons-literally-older-than-methuselah.html
  BIOWEAPONS SPRAYING AND DELIVERING
  https://scholar.google.com/scholar?hl=nl&as_sdt=0%2C5&q=BIOWEAPONS+SPRAYING+AND+DELIVERING&btnG=
  Biological Weapons—a Primer for Microbiologists
  https://www.annualreviews.org/doi/full/10.1146/annurev.micro.55.1.235
  De waarheid zal ons niet bevrijden in deze tijden wel knechten.

 9. Het is binnenkort gedaan met deze dictatuur leiders van de cabal. Ze zullen allemaal vallen als een baksteen als de gesara wetgeving ingaat. Dan krijgen we oprecht een mooi leven in vrijheid. Weg met het covid 19 bedrog.

 10. ‘In 2030 bezit u niets, en u zult gelukkig zijn,’ is de nieuwe slogan van het WEF.
  En met ‘niets’ bedoelt Schwab ook echt helemaal NIETS. lol

  Als ik hun was, zou ik toch met een betere slogan op te proppen komen. Deze werkt niet echt.

  @ Freedom fighters for Saint Germain 11/12/2020 om 7:28 pm

  Ik ken, hoor en zie ook meerdere Michael’s. Ik ben er zelf één : )
  btw ” In die tijd zal Michaël opstaan.” (Daniël 12:1)

 11. Ook hier stel ik de vraag:
  Wat is de rol van Prince Charles bij The Great Reset?
  Zijn naam is er immers aan verbonden!

 12. Het lijkt me een uitstekend idee als Klaus Schwab helemaal niets meer bezit. We kunnen dan precies zien hoe gelukkig die man dan is. Verder plaatsen we hem in een containerwoning in een megacity inclusief een tv abonnement op een klimaatmarxistisch propagandakanaal. Geniet ervan Klaus!

 13. Even vertaald in het nederlands :

  CommonPass

  Om de wereldwijde reizen en handel terug te laten keren naar pre-pandemische niveaus, hebben reizigers een veilige en verifieerbare manier nodig om hun gezondheidstoestand te documenteren terwijl ze reizen en grenzen overschrijden. Landen moeten erop kunnen vertrouwen dat de gegevens van een reiziger van een COVID PCR-test of vaccinatie die in een ander land is toegediend, geldig is. Landen zullen ook de flexibiliteit nodig hebben om hun toelatingseisen voor gezondheidsscreening bij te werken naarmate de pandemie evolueert en de wetenschap vordert. Luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en andere belanghebbenden in de reisindustrie zullen hetzelfde nodig hebben.

  Het Commons-project werkt samen met het World Economic Forum aan het initiëren van het CommonPass-raamwerk om deze uitdagingen aan te pakken.

  https://thecommonsproject.org/commonpass

 14. Mensen beseffen niet dat iedereen in de boot zit.
  Zelfverslaving word heel groot dit jaar.
  Ik worm me wel erdoorheen.

 15. Nog een Michael: parlementslid Michael Schlednitz, Oostenrijk:
  Hij deed een pcrtest met cola! in het parlement. Uitslag: POSITIEF …….
  (Net als dr John Magufuli eerder dit jaar in Tanzania)

  Hij had de met belastinggeld betaalde wattenstaaf meegenomen uit het ministerie voor volksgezondheid.

  Eerder dit jaar was een andere moedige Michael, politiehoofdcommissaris in Hannover, Dld, opgestaan voor
  de vrijheid, de grondwet etc..
  En vervolgens werd hij geschorst ……

 16. Heerlijk om te lezen dat dit soort gangsters zo arrogant zijn dat ze niet kunnen bedenken dat ze in hun eigen val trappen en ook zware misschien wel onoverkomelijke klappen moeten incasseren.
  Overigens Ik kwam Xander tegen in de Jensenshow van gisteren.
  Beetje reclame is altijd goed nietwaar.
  Het was maar een kort shot maar beter iets dan niets.

 17. Ja luchtkasteel plannen en onrealistische doelen bedenken is makkelijk. Omgaan met de werkelijkheid is vaak een stukje moeilijker (en dat is een understatement). Veel succes meneer Schwab-Blofeld.

 18. Zoals David Icke al diverse keren verteld heeft : “No one rules if no-one obeys…”

  Degenen die anderen hun vrijheid misgunnen, verdienen deze zélf niet!

 19. In 2030 is schwab 92 ! en bezit hij waarschijnlijk , als hij nog leeft, zijn eigen gedachten ook niet meer, wat evenzeer geld voor de rest van de nooit gekozen parlementaire -leiders- van de westerse wereld, waarvan de meesten , op dit ogenblik, de vervaldatum al voorbij zijn en juist zoals hun dictatoriale voorgangers worden recht gehouden met steun ( lol) van big farma.
  Daarom word de druk op ons opgevoerd, niet onze , maar hun tijd raakt op !!!

 20. Nu is Klaus ook maar een puppet, dus wie verteld hem/ze dat ze naar Singapore of all places moeten gaan?
  Oh wacht, dat zijn de Chinezen van de CCP natuurlijk!

  Nou, hoe meer doorzichtig kan het wezen…

 21. Gelukkig voor deze globalist hebben we in NL ene Sigrid Kaag, die ongetwijfeld een fors bedrag naar hem zal overmaken, net zoals naar Bill Gates. Zo wordt ons belastinggeld tenminste goed besteed en kan het niet meer aan onze eigen burgers worden besteed. Onze regering verraadt liever haar eigen bevolking aan een EU en andere supra nationale clubs. Zie hoe schandalig de boeren worden behandeld en in lijn met Agenda 21 van hun land worden beroofd. En de Tweede Kamer doet weer niks.

 22. Singapore ligt dichterbij China. Ligt daar de connectie? Het is waarschijnlijk een betere en veilige locatie om kwaad uit te broeden of voort te zetten. Dan moet het Schwab toch wel heet onder de voeten zijn geworden. Het is wel jammer, want als het WEF volgend jaar in Zwitserland zou vergaderen, zou de hele kliek in 1 keer door een Europees leger gearresteerd kunnen worden en dat zal nu wat moeilijker worden.

Comments are closed.