CEO Volvo zegt dat bedrijf Zweden kan gaan verlaten door migrantengeweld

De Zweedse politie adviseert vrouwen en meisjes ’s avonds niet meer alleen over straat te gaan. 1 op de 4 durft dat sowieso niet meer. Afbeelding: (1).

—————————————————————————————————————————————–

Oud CEO Scania verwacht burgeroorlog – Scania nam 90 Somalische migranten aan die allemaal weer weg zijn, omdat ze niet konden of wilden werken, en zelfs niet op tijd konden komen

—————————————————————————————————————————————-

Hakan Samuelsson, de CEO van Volvo, blijkt in juli te hebben gezegd dat het bedrijf Zweden kan gaan verlaten vanwege de exploderende gewelddadige criminaliteit in het land, die volledig wordt veroorzaakt door migranten. (1) Leif Östling, voormalig CEO van truckfabrikant Scania, had vorig jaar in een interview met SwebbTV al gewaarschuwd dat Zweden op een burgeroorlog afstevent als gevolg van het jarenlange massa immigratie beleid. ‘We hebben veel teveel mensen van buiten binnengelaten. Degenen die uit het Midden Oosten en Afrika komen leven in een samenleving die wij al bijna 100 jaar achter ons hebben gelaten.’

Ook in Zweden is het –op enkele uitzonderingen na- niet gelukt om migranten uit de overwegend islamitische wereld (vrijwillig) te laten integreren in de Zweedse samenleving. Net als in Nederland en de rest van West Europa verdwijnt het leeuwendeel rechtstreeks in de sociale zekerheid en/of criminaliteit. Ook vormen ze een parallelle, op de islam gebaseerde samenleving die vijandig staat tegenover de meeste Westerse waarden, wetten en principes.

Explosies, schietpartijen, granaten, verkrachtingen, geweld

Explosies, schietpartijen en aanvallen met granaten zijn in de ooit zo rustige Zweedse steden schering en inslag geworden. Migrantenbendes beheersen soms complete wijken waar de hulpdiensten enkel nog onder bewapende politiebegeleiding durven te komen.

Ook het aantal zware zedenmisdrijven en gewelddaden is dankzij de komst van honderdduizenden migranten geëxplodeerd. Zo heeft Zweden al jaren het op één na hoogste aantal verkrachtingen per inwoner te wereld. Uit de laatst gepubliceerde* officiële cijfers blijkt dat de enorme stijging volledig door migranten wordt veroorzaakt. (* Jaren terug. Daarna besloot de politieke correcte linkse Zweedse regering de cijfers voortaan niet meer te publiceren, en gingen sommige media zelf onderzoek verrichten.)

Uit een recent onderzoek bleek dat 15,3% van alle Zweden ’s avonds niet meer over straat durft omdat ze bang zijn te worden aangevallen, beroofd, aangerand of verkracht. Onder vrouwen is dit percentage zelfs bijna 25%. In stedelijke gebieden is de verkoop van pepperspray tot 90% gestegen. De Zweedse politie adviseert vrouwen en meisjes inmiddels openlijk om ’s avonds en ’s nachts niet meer alleen op pad te gaan.

Meeste migranten kunnen of willen niet werken

Volvo CEO Samuelsson zei in juli op een conferentie dat Volvo steeds meer moeite heeft om buitenlandse experts en ander gekwalificeerd personeel aan te trekken. ‘Wij maken auto’s, maar kunnen de andere problemen niet oplossen… Wat zeker niet helpt is dat mensen lezen over schietpartijen in Göteborg, en zich afvragen of ze daar wel moeten gaan wonen.’

Hoewel Volvo geen onmiddellijke verhuisplannen heeft, is het wel iets waar inmiddels rekening mee wordt gehouden. ‘We zetten ons hoofdkwartier alleen in een land neer waar de zaken werken.’ (1) Gezien het feit dat niet alleen Zweden, maar heel West Europa in steeds sneller tempo islamiseert als gevolg van het binnenhalen van miljoenen migranten, zal die toekomstige nieuwe locatie vermoedelijk ergens buiten Europa liggen, of in een Oost Europees land als Hongarije, dat zijn grenzen, cultuur en samenleving wel beschermt.

Ex-Scania topman Östling onderstreepte de enorme problemen met (moslim)migranten vanuit zijn eigen ervaring als CEO van Scania. Het bedrijf nam 90 Somalische migranten aan, maar die zijn allemaal weer vertrokken of ontslagen, omdat ze maar niet op tijd wilden komen en ook niet in staat bleken om in teams samen te werken.

De oud topman impliceerde ook dat de meeste migranten simpelweg te dom zijn door te stellen dat het wel een volle generatie kan gaan duren voordat de ‘kennis overdracht’ die noodzakelijk is voor migranten om in de Zweedse samenleving te kunnen functioneren, heeft plaatsgevonden.

Over max. 10 jaar burgeroorlog

Als de problemen niet binnen 10 jaar worden opgelost, dan vreest Östling dat er een burgeroorlog uitbreekt, waardoor het leger zal moeten ingrijpen tegen de dan nog veel groter en machtiger geworden gewelddadige migrantenbendes.

Onlangs berichtten we dat de meeste Zweedse gemeenten nu al feitelijk failliet zijn omdat de opvang en permanente verzorging van zoveel migranten bakken vol met geld kost. Wij denken dan ook dat die opstand of burgeroorlog eerder kan uitbreken, zeker zodra de sociale zekerheid onbetaalbaar is geworden en grote aantallen Zweedse autochtonen in armoede worden gestort.

 

Xander

(1) Paul Joseph Watson
(2) Paul Joseph Watson via Summit News en Zero Hedge

Zie ook o.a.:

15-10: ‘Meeste Zweedse gemeenten failliet door binnenlaten grote aantallen migranten’
29-09: Vluchtelingenwerker ontnuchterd: ‘Meesten willen niet werken en komen hier omdat alles gratis is’
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
17-09: Troonrede volkomen los van harde realiteit van 26 steekpartijen met 5 doden in halve maand
14-09: Hongaarse geheime dienst waarschuwt dat migranten in Europa binnen enkele jaren burgeroorlog beginnen
09-09: NGO’s roepen migranten via social media op: ‘Kom! De grenzen zijn net als in 2015 weer open!’
07-09: Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. @maria schreef:
  30/10/2019 om 12:24 pm
  Östing schrijft o.a. over 10 jaar burgeroorlog
  Voor die tijd heeft God allang ingegrepen !

  U maakt mij nieuwsgierig: vertel eens hoe God concreet zou gaan ingrijpen?

  @Adriaan schreef:
  29/10/2019 om 8:48 pm
  “….Het zijn ondankbare honden.
  Dat zijn precies dezelfde woorden die ik naar mijn hoofd krijg van sommigen van hen als ik daarover met hen in discussie ga, en ik ben er klaar met met die opvreters.”
  Zoals het nu economisch evolueert, vermoed ik dat moslims mogelijk vanzelf gaan wegtrekken als heel europa leeggezogen is en onze welvaart naar hun thuislanden is overgeheveld zoals op vele manieren gebeurt door europese richtlijnen en medewerking van de nationale politiek.
  Voor Polen is dat reeds realiteit: die trekken al massaal terug naar hun land dat door subsidies en geniepige wetten economisch sterk wordt gemaakt door overheveling van onze SZ/belastingscenten onder het mom van solidariteit tussen eu-lidstaten.
  Polen/oostblokkers hebben dankzij onze sociale voorzieningen huizen gebouwd, een mooie spaarpot opgebouwd en kunnen nu verder met een sterke economie.
  De welvarende west-europese landen blijven achter als economisch kerkhof met europeanen aan de bedelstaf.
  Wat moslims betreft: die hypocrieten verdraaien altijd alles: zij verwijten anderen telkens wat ze zelf doen, bij álles…dat is sluwheid bij gebrek aan geestelijke vermogens maar ze vallen telkens door de mand omdat ze zichzelf tegenspreken en hun eigen leugens ontmaskeren in een poging gelijk te kunnen halen.
  En als ze merken dat hun haring niet braadt, dan zullen ze steevast overgaan tot intimidatie, schelden, dreigen en zelfs fysiek geweld uit onmacht en om je de mond te snoeren want jij vertelt de waarheid waar ze geen enkele weerlegging voor kunnen verzinnen.
  Discussies met domme hypocrieten, die enkel kunnen verwijten wat ze zelf doen, is verloren moeite en tijdverlies.

  @ron schreef:
  29/10/2019 om 10:07 pm

  Ook mijn mening, ron dat de politici op een andere manier dan totnogtoe moeten overtuigd worden om het juiste te doen…stemmen op andere partijen, zelfs extreem rechts, brengt geen soelaas, stug blijven dezelfde machthebbers aan het stuur zelfs als verliezers, dan vormen ze coalities om rechtse partijen te kunnen afhouden van de macht – overigens is het twijfelachtig of deze rechtse en extreem rechtse partijen aan de macht het tij nog zouden kunnen keren áls ze al zouden willen want daar heb ik ook nog mijn twijfels over….totnogtoe zijn er geen politieke partijen die hun eigen autochtone bevolking nog vertegenwoordigen…ze gaan allemaal voor hun eigen, beperkte achterban: bedrijven, vreemd kiesvee etc..
  En mogelijk blijft intimidatie en bedreiging vanuit de meerderheid autochtonen als enige mogelijkheid nog over om politici te bewegen van richting te veranderen voor we allen in de afgrond gestort worden…maar dan wel op de sluwe manier zoals moslims dat aanpakken: verpakt als verwijten en vanuit een slachtofferrol.

 2. Deagle.com?
  Als ik daar wil kijken laadt deze site heel langzaam en dan krijg ik alleen maar een wit scherm. Volgens mij ligt daar ren flink pak sneeuw.

 3. beste mensen, neem even de moeite om te kijken op de site deagle.com, b.v. population, dan begrijpt u waar het echt om gaat, ik hoop dat u niet schrikt.

 4. Zweden heeft dit over zichzelf afgeroepen. De EU doet nu hetzelfde en door het aantal, exponentieel toenemende exoten die als anarchistische intruders onze ruimte binnendringen en zich niet willen schikken naar de mores in het land waar wij wonen zal langzaam maar zeker onze ondergang worden. Leve de EU.

 5. @ Gunter
  Heb de video met veel belangstelling bekeken, dank daarvoor.
  Het lijken nu bezienswaardigheden te zijn, symbolen die met duivelse verering hebben te maken.
  72 maagden keer 2 is 144 (000) is ook symbolisch, waarmee de islam denkt het uitverkoren volk te zijn,
  terwijl in de bijbel duidelijk wordt aangegeven dat ze uit de stammen van Israël zullen komen, die door hen
  worden gehaat. Ze moeten niets van joden of christenen hebben en zal nooit samen gaan
  Maar ook de islam probeert een rijk te creëeren in onze gemeenschap.

 6. Zo lang we nog onbeperkt kunnen blijven lenen hoeft er niemand te betalen voor alle nieuwkomers en hoeft er niemand zinvol werk te doen. Dit system kan niet stuk.

 7. @Jan,

  De spijker op z’n kop!
  Er wordt in ons land nog steeds verkeerd gestemd, en daarom zal het hier alleen maar slechter worden. Het probleem is, dat velen het hier nog steeds goed hebben en dan denken dat het zo’n vaart niet zal lopen. Ze blijven op de VVD stemmen, maar daar zitten gewiekste leugenaars en bedriegers. Groen links dan? Dat zijn een stelletje antisemieten, daar moeten we het ook niet van hebben. D66? Waardeloos, kijk maar naar Robot Netten, die zeer vooringenomen het gelijk aan zijn kant vastschroeft in beton!
  En dan de leugenmedia, die ons telkens als er weer CO₂ ter sprake komt, op de achtergrond enorme schoorstenen van de industrie tonen, waar enorme rookwolken uitgebraakt worden!
  En dan te bedenken dat CO₂ onzichtbaar en reukloos is!
  Maar het werkt zeer suggestief, de hersenspoeling in Nederland draait op volle toeren, de Nazi’s zouden er trots op zijn geweest. Of men toont afbrekende ijsmassa’s in het Noordpoolgebied, die met donderend geraas in het zeewater storten. Terwijl dit een normaal natuurlijk verschijnsel is, dat al vele duizenden jaren aan de gang is.
  Europa wordt bestuurd door een kleine elite, die zeer ondemocratisch zijn eigen agenda volgt.
  We leven ver in de Bijbelse Eindtijd, en daarom weten we, dat deze ontwikkelingen alleen maar verder en sneller zullen gaan. De leugen regeert, de islam wordt hier massaal binnen gehaald, en de invloed van deze haatcultus zal steeds verder toenemen. Steeds meer steden hebben inmiddels al een moslim als burgemeester, zoals b.v. Arnhem, Rotterdam en Londen.
  Al de rampspoed in Europa, dus ook die in met name Zweden, zijn het gevolg van de steeds verder om zich heen grijpende secularisatie. Men wil God niet meer, maar als men de zegen van God afwijst, dan komt daar de vloek van de satan voor in de plaats. Toen ik nog kind was, zag je op zondagmorgen bij vele huizen de mensen netjes gekleed de deur uit gaan, met de Bijbel in de hand, om zich naar de kerk te begeven. Nederland was in de jaren 50 nog zeer Christelijk vergeleken met tegenwoordig. Maar nu is God vervangen door andere afgoden, zoals voetbal of het volgen van andere vage Oosterse religies. De enige uitweg uit de tegenwoordige narigheid is massale bekering tot God, maar ja, dat willen de mensen niet, want men heeft het niet zo met de morele regels die in de Bijbel staan. De totaal losgeslagen seksuele moraal viert hoogtij, overspel, ongewenste zwangerschappen, die men door kindermoord, want dat is abortus, dan weer oplost.
  In het oude Israël was men ook steeds weer afvallig, en dan liet God het toe, dat Israël door vijanden werd onderdrukt, maar als men zich bekeerde, dan gaf God weer uitkomst. De hele Bijbel staat vol met deze gebeurtenissen. Daar zouden we tegenwoordig wijze lessen uit kunnen trekken.

 8. Östing schrijft o.a. over 10 jaar burgeroorlog

  Voor die tijd heeft God allang ingegrepen !

 9. Het is toch al eeuwen bekent dat: Wat tijd en afkomst heeft gescheiden men niet zal trachten samen te brengen.
  Toch doen is tegen de natuur en zoals ook wel bekent is, is de natuur sterker dan de leer. Zij gedijd het beste in rust. De elite zijn toch wel grote domoren dat hun oren hebben laten hangen naar dat stuk ontaarde ellende Coudenhoven kaleri. Zij denken dat zij intelligent zijn maar intelligentie is de moeder van stupiditeit. Helaas voor hen, aan alles hangt een prijskaartje. De dictator staat klaar en het kan ook wel eens een Spartacus zijn. De elite heeft al zo lang buiten de pot geplast dat de 99 % erin verzuipt.

 10. Xander toch, verruim je blink eens, op dit moment wordt de wereld opgezadeld met een klimaat dilemma en de politiek verdraait deze feiten. Waarom omdat het systeem weer is vast gelopen.
  Natuurlijk is er in Zweden een groot probleem.
  En natuurlijk blijft de EU maandelijks miljarden aan geld pompen in de economie, voor wie?.

 11. John B. Inderdaad, men probeert wanhopig er zich uit wringen, Maar feiten blijven feiten, zelfs politiefunctionarissen daar klagen al jaren over migrantengeweld. Maar eigenlijk verdienen ze daar niet beter, sterker nog..ik hoop dat ze ten onder gaan. Net zoals in Europa, ze doen het zich allemaal zelf aan, heb ik geen medelijden mee.

 12. @Cefas: 11:27 pm, op 29/10. Juist van U gezien. Het is allemaal gepland, zie “de Resolutie van Straatsburg”, en het “Coudenhoven-Kalergiplan”. En de politieke elite, als handlangers, voeren het gewoon uit.

 13. een CEO die maatschappelijke betrokkenheid toont ? laat mij niet lachen…Volvo is in Chinese handen en hebben deze Zweed als trekpop voorop geplaatst. Het komt de Chinezen wel erg goed uit als ze de productie richting Azië zouden kunnen verplaatsen: lage lonen en geen dure milieu-maatregelen.

 14. Achter die open grenzen en massa moslim immigratie zit een doortrapt plan achter van de EU-elite om straks als de chaos (en moordpartijen) losbreekt, die de EU-elite zelf moedwillig heeft gecreëerd, de sterke man naar voren te schuiven om dictatoriaal te heersen over het dan gedecimeerde zombie achtige slavenvolk. Dat is het hoofddoel van EU-elite.

 15. Willen we politici laten bewegen moeten wij hen misschien bedreigen zoals de club youth for climate doet bij de politici, rechtstreeks bedreigen zoals wij bedreigt worden door de vreemdelingen. Dit niet enkel voor onze kinderen maar ook kleinkinderen en achterkleinkinderen. Politici klagen over verharding. Wel dat hebben ze over zichzelf afgeroepen door te luisteren naar enkele tienduizenden die enkel door dreiging en chantage hun gelijk kunnen halen. Wij zijn de zwijgende meerderheid maar langzaam begint het bloed te koken.

 16. Die burgeroorlog zal er niet komen. De Zweeds en Hollandse lammetjes lopen gewoon gedwee mee naar de slagert. Mensen kunnen al lang niet meer zelf nadenken.

 17. Hieruit blijkt weer dat de integratie van moslims , zoals ik al jaren geleden voorspeld, totaal is mislukt. Natuurlijk zijn er wel goede en oprechte moslims onder hen, die een normaal leven (willen) leiden, maar 90% van hen in heel Europa is te beroerd om ook maar iets voor hun nieuwe vaderland te doen. Dit gaat fout aflopen, en moet krachtig teruggedraaid worden, al die niksnutten en klaplopers uit deze landen moeten , desnoods met geweld, teruggestuurd worden naar hun thuislanden, en als dat probleemlanden zijn, hebben ze pech gehad en dienen ze dat op te lossen ipv bij ons de hand op te houden, weg met die lui die hier alleen maar ellende veroorzaken. Als dit niet gaat gebeuren zal er in de komende 20 jaar zeker een godsdienst oorlog uitbreken in Europa, en zij worden door immigratie en geboorten steeds sterker. Het zijn ondankbare honden.
  Dat zijn precies dezelfde woorden die ik naar mijn hoofd krijg van sommigen van hen als ik daarover met hen in discussie ga, en ik ben er klaar met met die opvreters.

 18. Belangrijk de opener (van dit moment) op Natural News van vandaag.

 19. Diegene die dit veroorzaakt en toegelaten hebben als eerste hard straffen , heel hard , niet meer vrij komen . Dat geldt straks ook voor de verraders in dit land .

 20. @ Dirk,
  Nou ja, waar of door wie de Volvo’s gemaakt worden, …. het gaat zoals altijd om de ‘knikkers’. De winst gaat naar Peking en investeringen worden vaak gefinancierd door/in het land van productie. Dit om de ‘werkgelegenheid’ te garanderen. In eigen beheer is dus na verloop van tijd niet van toepassing.
  Beste Dirk, mocht u in de gelegenheid zijn om de rekening van verlies en winst in te zien van Europese bedrijven, verkocht aan buiten Europese investeerders (een ander werelddeel) dan is het enige wat positief is, inderdaad de werkgelegenheid. De investeerder, de aandeelhouder en het overkoepelende ‘orgaan’ is maar op een ding uit, de knikkers.

 21. Ze kletsen allemaal uit hun nek al ze hier gaan stemmen op een of andere partij dan kijken ze niet wat die te bieden hebben maar ze kijken eerder naar hoe knap de minister is en hoe goed hij er uit ziet dat is de ziekte van Nederland maar kijk eerst waar ze voor staan en welk beleid iemand voert kijk bevoordeeld naar Jesse klaver
  Hij ziet er goed en knap uit maar waar staat hij voor en de VVD het het is een pap zooi en we gaan alle maal flink betalen voor de CO2 waar niets van klopt en het stikstof belijd het is al eeuwen dat alles verbranden de zure regen en de ozonlaag je hoorde er niets meer van ze naaien je een oor aan waar je zelf bij staat maar ja dat is Nederlander die kun je alles wijs maken

 22. @Günter: 5:01 pm. Sluit mij volledig bij U aan, Günter. Deze gang van zaken is allemaal reeds voorspeld in de Bijbel. Ik vertrouw niet meer op de politiek of de mensheid, ik vertrouw enkel nog op Jezus Messias.

 23. “Ex-Scania topman Östling onderstreepte de enorme problemen met (moslim)migranten vanuit zijn eigen ervaring als CEO van Scania. Het bedrijf nam 90 Somalische migranten aan, maar die zijn allemaal weer vertrokken of ontslagen, omdat ze maar niet op tijd wilden komen en ook niet in staat bleken om in teams samen te werken.
  De oud topman impliceerde ook dat de meeste migranten simpelweg te dom zijn door te stellen dat het wel een volle generatie kan gaan duren voordat de ‘kennis overdracht’ die noodzakelijk is voor migranten om in de Zweedse samenleving te kunnen functioneren, heeft plaatsgevonden.”

  Te dom door eeuwenlange inteelt, zoals uitgekiend door roofridder en pedo-profeet om de schaapjes dom en in toom te kunnen houden.
  Om dat op te lossen moet eerst inteelt verboden worden, zoals voor autochtone europeanen, zodat na enkele generaties het moslim IQ terug op normaal niveau komt te liggen.
  Arbeidsethiek moet je ook niet verwachten van dat luie, superieur-gewaande, tribale volkje waar enkel de vrouwen moeten werken en zij recht menen te hebben op onderhoud in de sociale hangmatten door en ten koste van ongelovigen.
  Maar vergis je niet: als bedrijf mag volvo/scania niet discrimineren, ze moeten inspanningen leveren door bij aanwervingen deze ongeschikte en onwillige minderheidsgroep voorkeur te geven anders worden ze veroordeeld voor racisme en discriminatie door linkiewinkies en politieke landverraders.
  Dit resulteert in het wegtrekken van bedrijven bij gebrek aan geschikt personeel en om van europa een economisch kerkhof maken zoals de elite gepland heeft.
  Tot zover de leugen dat immigranten voor onze pensioenen zouden werken om de horden moslims binnen te kunnen loodsen zonder al teveel verzet.

 24. Als die informaties allemaal juist zijn dan is er maar een schuldige.!!!
  Deze die de leiders van zweden en andere delen van de E.U gekozen hebben en ze altijd opnieuw aan de macht gezet.
  Wij zijn uitverkorenen. ieder 4 jaar opnieuw zonder dreigement onze volmacht te mogen geven aan deze die in onze regering mogen zetelen. En wat doen wij!! Wij vergooien, door onze ingebeelde pretentie, ons welzijn en geluk.
  En als het verkeerd loopt, dan protesteren en verwijten sturen naar deze die wij de leiding gegeven hebben.
  In de spiegel kijken moeten wij doen en dan ieder 4 jaar de juiste beslissing proberen te nemen.

 25. Beste piep,

  Aan geschoold en intelligente bedienden of arbeiders heb je niks als ze niet willen werken, niet op tijd op de werkplek zijn, niet in teamverband willen of kunnen werken en niet volgens de Westerse normen en waarden in een niet moslimland willen of kunnen leven.

  Conclusie ziet er zo uit : nooit ,maar dan ook nooit zal een moslim ook maar enige autoriteit dulden van een ongelovige …niet moslim zijnde Westerling.

 26. Hieronder een link naar de film ‘De verkrachting van Europa’. Deze film gaat over de oorsprong en naamgeving van Europa, de stier met op zijn rug Europa, afkomstig uit Finicië. In de film worden ook behandeld de profetieën van Daniël en Openbaringen, de gebouwen van de E.U. in de vorm van de onafgebouwde toren van Babel en voorzien van beelden van de stier en Europa op zijn rug, tempel van Zeus, het Pergamonmuseum in Berlijn, doelstellingen Nazi’s in vergelijk met de doelstellingen van de huidige E.U., de maangodsdienst en doelstellingen van de islam enz. enz. De film bestaat uit drie delen, die u vanzelfsprekend kunt onderbreken.
  https://www.youtube.com/watch?v=pCA93oweGsA

 27. Valt het u ook op dat het geboefte onder kleurlingen, op een zéér enkele uitzondering na, altijd alleen blanken neersteken, mishandelen, verkrachten of vermoorden? Deze gekleurde racisten hebben in Europa één groot voordeel: ze zijn getint of zwart en dan is het voor de linksen onmogelijk racist te zijn.

 28. Er komt geen burgeroorlog. Eerder een capitulatie van de oorspronkelijke bevolking.

 29. @’M de Jong
  Als wij Zweden navolgen wordt het idd:
  Nederland = Next
  Als wij de Britten navolgen wordt het:
  Nederland = Nexit
  En anders moeten wij maar met de boot een veilig heenkomen zoeken.

 30. @sultan
  Je hebt gelijk dat volvo cars (dus niet de vrachtwagens, deze 2 hebben inmiddels niks meer met elkaar te maken)) is over genomen door de chinezen. maar dat alle volvo auto’s nu uit china komen is niet waar. In Gent (België) staat op het moment de grootste volvo auto fabriek ter wereld. En die arbeiders krijgen gewoon een normaal europees loon. Wat China wel wil is dat bepaalde chinese auto merken ook daar gebouwd gaan worden zodat er makkelijker toegang is tot de westerse markt. Op het moment is er wel een veel kleinere volvo fabriek in china maar die bediend alleen de aziatische markt. Natuurlijk als de transport kosten goedkoper worden vanuit china naar hier kan het wel eens een ander verhaal worden. (ik werk er dus weet redelijk waar ik het over heb)

 31. ik heb zo’n vermoeden dat die migranten hier niet komen om te werken, maar om steun te trekken en dat is allemaal de schuld van die humane organisaties die inheemse bevolking haten. Als Volvo uit Zweden zou vertrekken, zou dat natuurlijk een ramp zijn. Shalom

 32. Hoogst tijd om debieltjes buiten te wippen.

  Hoogst tijd om geschoold en intelligente bedienden of arbeiders binnen te halen die géén moslims zijn !!!!

 33. hadden ze maar anders moeten stemmen. ze konden het weten maar net als hier te beroerd om zich ergens in te verdiepen.

 34. PS,
  En denkt u nu dat een Volvo hierdoor stukken goedkoper zal worden …. natuurlijk niet . “het vet is ook voor de Chinezen” . Goedkope arbeidskrachten én Europese prijzen. China schrijft met de vork, geaccepteerd door de consument. Wat een ironie….

 35. Heel Europa staat te koop (in de uitverkoop) ! Volvo, een miljarden bedrijf, is verkocht aan de Chinezen. De eerste made in China auto’s rijden al in Europa. Wie volgt…. nu nog even wachten en het Europese parlement ‘vertrekt’ naar Peking. Nee, ‘alle lof’ voor de beleidmakers van de EU. Wat een fantastisch beleid, Europa moet weer een economische wereldspeler worden. Deze vooruitzienders zal je maar in je bedrijf hebben, binnen no time surseance van betaling aanvragen. China, waar de (economische) wereld zo bang voor is lacht iedereen uit. Voor geld is alles te koop, ook het voortbestaan van werkgelegenheid, onze zekerheid en !!! belastinginkomsten. Alibaba( met zijn 40 rovers) overstroomd de Europese markt , de consument via AliExpress. Omdat wij niemand meer wat gunnen dames en heren. De middenstand wordt bewust de strot omgedraaid ….
  De droom van Brussel is een nachtmerrie geworden. Maar dat was al bekend ; “Regeren is vooruit zien” ja nu door de voorruit van de China Volvo Car. De ‘voorruit’ van Brussel is al lang bevroren, de defroster werkt al lang niet meer. De ‘pareltjes’ van Europa zijn inmiddels de parels voor de zwijnen geworden ( ben wel gek op de Chinees om de hoek) .
  Zijn er in Zweden dan geen Zweden meer te vinden die willen werken …. allemaal ziek, zwak of misselijk ? Of heeft de Zweed de pest aan zweet …. . Nee, we hebben in de EU te weinig ‘arbeiders’ dan maar fugetives , aan m’n hoela !

Comments are closed.