Brexit proces onderstreept definitieve val van de democratie in Europa

Over de hele wereld komen massa’s mensen in opstand. Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————–

Topeconoom Armstrong: Haat is te groot geworden om nog te beteugelen, dit gaat eindigen in heel veel bloedvergieten 

—————————————————————————————————————————————-

Genegeerde en in de prullenbak gegooide referendums, eigen regels en wetten die met voeten worden getreden om banken overeind te houden, ingrijpende besluiten (immigratie, klimaat) die zonder instemming -en ten koste- van het volk worden genomen, en een ongekozen clubje commissarissen dat op Sovjet achtige wijze de scepter zwaait behoren al jaren tot de duidelijkste tekenen dat er van de ooit geroemde vrije democratieën in Europa amper meer iets over is. Het anti-democratische gezicht van Brussel en de Europese elite is ook pijnlijk goed zichtbaar in het al ruim 3 jaar durende Brexit proces, ongeacht de uitkomst van de zoveelste stemming in het Lagerhuis vandaag over de Britse uittreding -of wéér uitstel daarvan- uit de EU.

‘Er was ooit een tijd dat als je tegen iemand zoals Obama of Tony Blair stemde, je simpel je verlies accepteerde en verder ging met je leven,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Die dagen horen nu inderdaad volledig thuis in boeken die beginnen met ‘Er was eens…’. Dit is niet uniek voor Groot Brittannië. We beginnen de instorting van de beschaving  te zien, die enkel nog in separatistische bewegingen en geweld kan eindigen.’

‘De Democratie is dood, mensen accepteren hun verlies niet meer’

‘Mensen zijn niet langer bereid democratie te accepteren. Als ze verliezen worden ze veel gewelddadiger, eisen ze dat het op hun manier moet, of helemaal niet. Pro-Brexit parlementariërs moesten worden beschermd tegen geweld en onder politie escorte naar het parlement worden gebracht… Ondanks het feit dat het volk voor Brexit stemde, weigert de oppositie (een deel van de regerende partijen, en ook de EU) dat besluit te accepteren.’

 ‘We zien op massale schaal steeds meer pure intolerantie. Onze computer heeft voorspeld dat deze golf gepaard gaat met een sterke toename van burgerlijke onrust. Ik probeer niet aan te prijzen hoe geweldig onze computer dergelijke zaken heeft weten te voorspellen, maar ben er juist bezorgd over hoe hij altijd gelijk krijgt. De democratie is dood.’

Over de hele wereld protesten; ‘Er broeit pure haat, dit gaat niet goed eindigen’

Over de hele wereld zijn er massale protesten tegen de status qou, niet alleen in Frankrijk, Catalonië, Nederland, Groot Brittannië en Hong Kong, maar ook in Roemenië, Kroatië, Chili, Brazilië, Venezuela, Ecuador, Libanon… ‘Het gebeurt aan beide kanten van het politieke spectrum. In Maryland stond op een aanplakbord de tekst ‘Hé liberalen, zoek maar beter jullie geweren op als jullie proberen president Trump af te zetten’. De computer heeft voorspeld dat de verkiezingen in 2020 de gewelddadigste sinds de jaren ’60 zullen worden.’

‘Er broeit pure haat, als een geest uit een fles, en het is onmogelijk om dat allemaal terug te stoppen. Dit moet op zijn beloop worden gelaten, en dat zal geen goed einde hebben!!! Geen van de partijen gaat de andere van het eigen gelijk overtuigen.’

Kerndoel beschaving kwijt, ‘er zal een hele hoop bloed worden vergoten’

‘Het kerndoel van beschaving is dat iedereen bij elkaar komt om een samenleving te creëren die beter is dan de som van individuele personen. Dat kerndoel zijn we kwijtgeraakt. Ik weet eerlijk gezegd niet wat de toekomst na 2032 (het jaar waarin de beschaving volgens Armstrongs computer compleet zal instorten) gaat brengen, maar er zal een hele hoop bloed worden vergoten voordat er een oplossing komt. De haat is veel te groot geworden om nog te beteugelen.’

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

19-10: Chaos in Europa, met protesten in Catalonië voorop, begin van totale systeemcrash?
16-10: Massaal boerenprotest begin van volksopstand tegen politieke klimaatsekte Den Haag?
13-10: Ook DNB waarschuwt nu voor naderende instorting financiële systeem
07-10: Boris Johnson dreigt EU begroting te saboteren als zijn Brexit plan wordt geblokkeerd
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan
30-07: Failed state? Duitsland op randje van economische en maatschappelijke systeemcrisis

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. @Econoom
  Als u dan geen inhoudelijk antwoord geeft doe ik het maar voor u: dat iemand goed functioneert heeft niets te maken met het feit dat ook Nederland in snel tempo aan het islamiseren is. Begrijpt u mij goed, ik heb geen probleem met individuele islamieten maar wel met een snel groeiende vijandige godsdienst en een probleem met landverraders als Rutte en Timmermans en hun duidelijk verblinde bijna hersenloze aanhang die niet willen inzien dat hetgeen in Indonesië plaatsvindt straks ook het lot van Nederland is, en dat lot wens ik niet, u wel? Zo ja, dan wens ik u veel sterkte in de toekomst, u zult het nodig hebben.

 2. @ ‘econoom’, uw logica is werkelijk feilloos linksaf krom. 1 Martin Bosma is niet de PVV (generalisatie) 2 Uit nood geboren met iemand meerijden is niet hetzelfde als die persoon goedkeuren in zijn/haar functie (non sequitur). 3 Laat staan dat hij haar om die reden ‘prima’ vind (geen corellatie). Politici zijn ook gewoon collega’s die met elkaar kunnen praten ook al zijn ze elkaars politieke tegenpolen.

  Uw ongefundeerde uitspraken, losse flodders en werkelijk tenenkrommend gebrek aan logica en gezond verstand zouden begrijpelijk zijn als u het intellect niet had, maar u doet zich voor als deskundig in een poging anderen om te praten. Dat wil dus zeggen dat u dit opzettelijk doet deze logische fouten (logical fallacies).

  Logical fallacies worden veelvuldig bewust gebruikt in debatten om de tegenstander op het verkeerde been te zetten. Voor wie wat inzicht zoekt in dit soort trucjes, hoe ze te herkennen: https://thebestschools.org/magazine/15-logical-fallacies-know/

  Netjes steeds de grenzen opzoeken van de regels maar eigenlijk gewoon een disinformation trol.

 3. Modetor, de kranten. En PVVer Martin Bosma rijdt als het laat wordt gezellig met haar mee in haar dienstauto naar Amsterdam.

  Bron, welke krant en artikel. Mod.

 4. Bozeoudeman, zelfs de PVV vindt Khadija Arib een prima voorzitter van de Tweede Kamer.

  Bron ? Mod.

 5. Beste Willy, het Britse volk heeft in een bindend referendum in meerderheid gekozen voor uit de EU te gaan, maar … de kabinetten van Cameron, Theresa May en nu Boris Johnson willen dat niet uitvoeren.

  In wezen is het helemaal niet zo moeilijk, je voert allerlei maatregelen van het politbureau van de EUSSR niet meer uit, zoals de EUSSR niet meer betalen, de grens sluiten voor zogenaamde vluchtelingen en illegalen het land uitzetten, de zogenaamde Europese grondwet en allerlei maatregelen niet meer voor de UK laten gelden en ook uitspraken van het zogenaamde Europese Gerechtshof – de EUSSR is toch een tandloze tijger, met Guy Verhofstadt die zich als de nieuwe Adolf Hitler gedraagt, als je hem hoort krijsen = scherp en doordringend schreeuwen vb: het kleine meisje begon te krijsen 1) Blèren 2) Brullen 3) Dierengeluid 4) Geluid van aap !!!

  Als ooit de PVV en FvD in Nederland aan de macht komt dienen ze direct bovenstaande maatregelen uit te voeren, is mijn mening !!!

 6. Vooruit dan maar, zal ik ook eens reageren. Ik volg Xander al jaren en ofschoon er veel artikelen zijn die ik met een korreltje zout neem, begin ik me nu toch wel zorgen te maken. Dit jaar alleen al over de hele wereld een escalatie van geweld en heel veel protesten. Zelfs bij het meestal gezapige volkje Nederlanders. Ik ben het wel eens met al die protesten maar ik weet niet of het zin heeft. Als bijvoorbeeld hier al het leger ingezet wordt, hoever kan het dan wel gaan?
  Daarbij, heeft het wel zin om onze meningen te uiten op sites zoals deze?
  Rutte en zijn eventuele opvolgers zullen ze niet eens kennen. Ik heb de laatste verkiezingen gestemd op Thierry, zinloos want ook hij zit vast in de matrix van de politiek.
  Ik hou mijn hart vast voor mijn kinderen en kleinkinderen, zullen zij overleven?

 7. Alles duurder maken is geld fantaseren, hogere huren, administratiekosten, hogere boetes, belastingen,
  heffingen, BTW, zorgkosten, maar je inkomen blijft hetzelfde,of is verlaagd door aow.
  Je kunt voor dat alles geen geld lenen,al is de rente laag je krijgt er schulden door.
  Dus moet je al je spaargeld opmaken om in je levensbehoeften te kunnen voldoen.
  En dan willen ze je ook nog dure apparatuur aan laten schaffen omdat je woning van het gas moet
  Het is een grote dievenbende,
  Nu zeggen ze dat aow-ers er volgend jaar wat bijkrijgen, maar ook wordt alles weer duurder dus heb je niet
  zoveel aan. Velen krijgen dan geen zorgtoeslag en huurtoeslag meer. En wij kregen dat al niet, omdat wij er
  in inkomen net boven zaten.
  Nu weet ik dat er veel tweedehandszaakjes zijn, waar zelfs rijke mensen komen, maar eten gaat niet tweedehands,
  daar heeft de biomassa alleen maar profijt bij.
  Wanneer die mensen geen zorgtoeslag en huurtoeslag meer krijgen door iets hoger inkomen en het andere weer
  duurder wordt, zullen ze naar de voedselbank moeten. In feite gaan ze er op achteruit.

 8. Democratie? Welke democratie? [def Wikipedia:] “Democratie (van het Grieks δῆμος/dèmos, “volk” en κρατειν/kratein, “heersen”, dus letterlijk “volksheerschappij”) is een bestuursvorm waarin de wil van het volk de bron is van legitieme machtsuitoefening.”
  Zelfs de definitie van Wikipedia is lachwekkend nietszeggend als je er over nadenkt…

  ‘de wil van het volk’ wordt gepeild door 1x in de 4 jaar een vakje inkleuren met een rood (!) potlood. Op grond van 4 jaar indoctrinatie, propaganda en nieuws ‘spin’. En dan komt het: ‘is de bron van legitieme machtsuitoefening’. De bron… Een inspiratie, een ideetje, een losse suggestie, de zwaartekracht tegen de dunne draadjes tussen poppenspeler en marionet. Het lijkt heel gewichtig, maar WIE verkrijgt hierdoor die legitimiteit om de macht uit te voeren? Zéker niet dat volk.

  Democratie zou moeten zijn: het volk bestaat uit soevereinen die zelf de macht hebben, behouden en uitoefenen. Een ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen omgeving. Maar dit is onmogelijk. Net zo onmogelijk als anarchie. Want wat is ‘het volk’? Democratie is een façade voor oligarchie (macht in handen van een kleine elite). En in ons geval is onze monarchie een deel van die oligarchie.

  Lees Frédéric Bastiat – La Loi overal gratis te downloaden als ‘The Law’. Een must-read voor elke geïnformeerde burger.

 9. Cefas, de grote verdrukking is al tig keren door bijbelvaste gelovigen voorspeld, maar tot op heden is er niets van terecht gekomen.

 10. De democratie is met de tot standkoming van de Europese Unie definitief de nek omgedraaid. Onze eigen politici hebben hieraan meegewerkt door ons volk te verraden in ruil voor macht, eer en geld.
  Zij hebben Nederland overgeleverd aan een mensvijandige misdaadorganisatie, die zich heeft gevestigd in Brussel en Straatsburg.
  Het Europese afbraakbeleid is de Agenda die, als gevolg van het verraad,
  voor onze ogen volop wordt uitgewerkt ten koste van het eigen landsbelang en die van het volk.

  Dit is wat wij dagelijks aanschouwen via de media: de schijndemocratie aan het goedgelovige volk voorhouden terwijl de landverraders drommels goed weten dat zij feitelijk niets meer in te brengen hebben tegen de opgelegde regels vanuit de EU; hooguit dat de max. snelheid hier en daar verlaagd moet worden van 130 naar 100, rookvrije ruimtes overal verboden moeten worden en andere onbeduidende plagerijtjes om de indruk te wekken dat regering en volksvertegenwoordiging noodzakelijk zijn en belangrijk werk doen.

  Ondanks de vele bewijzen van dit feit, verkeert het gros van de mensen in de veronderstelling, dat wij in een functionerende democratie leven.
  https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg&list=PLC9403E1F40F782D3

 11. islamitische politiechefs, islamitische legerofficieren, islamitische politici, islamitische (?) of in ieder geval Marokkaanse Parlementsvoorzitter, islamitische journalisten, islamitische agenten, islamitische onderwijzers, islamitische rappers en andere islamitische artiesten, islamitische hoogleraren, islamitische schrijvers, islamieten overal waar je maar kijkt….. Van nul naar meer dan twee miljoen islamieten binnen 60 jaar tijd en het duo Dijkhoff/Rutte, als twee van de belangrijkste landverraders die blijkbaar nog nooit hebben gehoord van de Grondwet, waarin toch echt min of meer heel plechtig wordt gesteld dat de overheid de verplichting heeft het volk tegen invallen van vreemden te beschermen, gaan rustig verder het land te overhandigen aan hun islam vrienden. Hoeveel zou hen zijn betaald? Zouden we al overgenomen zijn? Wat denkt u?

 12. We hebben een lente opstand gehad en nu zitten wij met een herfst opstand plus de winter dip. Trouwens wie voert de gegevens de computer in ?.

 13. Willie op 21 . 10

  De Britton weten wat ze willen .
  , als je goed alles gelezen en beluisterd heb zou je het weten . Maar de aanhangers van de E,U. Houden het tegen in alle mogelijke manieren . Ook Boris wist dat er niet voor zijn offer gestemt zou worden .
  Het is een ,, May deal ,, En May en Boris zijn uit het zelfde hout gesneden . Daar op komt dat de E.U. zich in alle kronkels aan het wringen is om uitreding tegen te gaan . Ik kan nog wel meer schrijven , maar iedereen moet zich maar eens goed op de hoogte laten brengen. En vooral niet info uit de kranten en de linkse T.V halen . Luister o.a naar Jensen op de T.V.

 14. Er hoeft geen computer aan te pas te komen om met grote zekerheid vast te stellen dat de mensheid afstevent op een gigantische confrontatie.
  Onder andere de Rothshilds en Rockefellers en nog enkele vooraanstaande superrijken families roeren al decennia lang met hun verworven kapitaal en macht de wereld om uiteindelijk het totale eigendom cq alleenrecht en volledige heerschappij te krijgen over de hele planeet, ze pogen de wereldbevolking versneld te decimeren om makkelijker de mensheid onder controle te krijgen.
  Alleen een totale opstand van de wereldbevolking tegen deze satanisten kan het roer omgooien en dit is wat nu op gang aan het komen is, de mensheid wordt wakkergeschud nu steeds meer voelbaar voor ieder.
  De satanisten achter de schermen zien dit uiteraard ook gebeuren en zetten de versnelling nog meer in, bedrog , leugens en chaos en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten zullen steeds meer de boventoon voeren maar de mens laat zich van nature niet ketenen om de macht van deze kwaadaardige figuren achter de schermen te elimineren zal nog een heftige strijd worden.

 15. In een computer kan men een model van de werkelijkheid stoppen door wiskundige formuleringen. (Differentiaal vergelijkingen etc.) Deze wiskundige formuleringen zijn in het algemeen moeilijk met de hand uit te rekenen maar een computer kan heel veel en heel snel berekenen.
  De uitkomst heeft zijn beperkingen. Ten eerste is het model nooit helemaal de werkelijkheid. Ten tweede heeft de uitkomst vaak een bepaalde onnauwkeurigheid.
  Ten slotte heeft het doortrekken van een conclusie naar de toekomst een steeds grotere fout naarmate men verder doortrekt naar de toekomst (extrapoleert)
  Kijk maar naar de weersvoorspelling als voorbeeld van dit computermodelverhaal.
  Het bevat vele moeilijke wiskundige formuleringen. Dit is een beperkte weergave van de werkelijkheid. Hoe verder men in de toekomst probeert te kijken (extrapoleren) hoe onnauwkeuriger het resultaat.
  Daarom kijken we met het weer ook niet verder dan 2 weken vooruit. En deze voorspelling wordt weer met de dag bijgesteld.
  Samengevat: Je kan wel wat trends uit de geschiedenis in een computermodel stoppen en dit doortrekken naar de toekomst, maar dit heeft grote onnauwkeurigheden naarmate die toekomst verder weg ligt.

 16. De morele val van Europa openbaart zich ook overal:

  GL wethouder wil restwarmte crematoria gebruiken voor stadsverwarming:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/wat-groenlinks-wethouder-wil-restwarmte-crematoria-gebruiken-voor-stadsverwarming/

  En wat hiervan te denken:
  Filmpje: Boze kansenparel bedreigt Halsema: gedraag je ik kom je halen:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/10/filmpje-boze-kansenparel-bedreigt-burgemeester-halsema-gedraag-je-ik-kom-je-halen/

 17. Asielinstroom deze week in NL 700 :

  https://www.geenstijl.nl/5150150/asielinstroom-van-week-42-bedroeg-ongeveer-700/

  Ook dat is onderstreept natuurlijk het volstrekt ON- democratische Europa van de lidstaten geleid door het waanzinnige trio Merkel Macron en Rutte. Marrakesh in de derde versnelling. Zeg 2e Kamer, stelletje rottige rot zondaren allemaal bij elkaar, ooit weleens stil gestaan bij de Torah? Wel eens Deut 28 GOED gelezen en misschien ( maar niet waarschijnlijk) begrepen? Wee jullie allemaal! Ja ook jij Seegers en Schouten van CU, ja juist jullie! Wee Nederland dat zijn einde niet meer tegengaat!

 18. @Henk. Wat ik begrijp is dat het computer programma ‘Socrates’ van Armstrong, historische cyclussen vergelijkt en via gecompliceerde algoritmische berekingen de lijn doortrekt naar de toekomst. Nooit waterdicht natuurlijk maar wel worden er talloze gegevens en variabelen ingevoerd. Ik heb verder geen mening over Socrates maar ik deel de bezorgdheid betreffende de toekomst van onze maatschappij. Polarisatie onder de eigen bevolking neemt alleen maar toe, massa immigratie maakt dit erger. Economisch gaat het in de EU zeer slecht, zelfs Duitsland is nu in een recessie. De Nederlandse Bank heeft gewaarschuwd. Een krankzinnige regering die bereid is/was 1000 miljard aan klimaat maatregelen te besteden. Enz. enz. Om me heen kijkende zie ik de toekomst somber in.

 19. @Econoom,

  de allang bestaande elite heeft in naam van GOD oorlog gevoerd en nog steeds.
  de allang bestaande elite (een zeer onjuiste term voor dit gespuis) verplicht jeugd om oorlogen te voeren in naam van GOD.

  bij jouw reactie lees ik dat de mens die geloofd oorlog voerd in naam van GOD.
  dat is pertinent niet waar.

  verder zijn uw reacties om te huilen.
  maar het is een reactie in reactieveld,dat dan weer wel.

  fff

 20. Het kon allemaal wel eens sneller gaan dan gedacht. Halen we 2032 wel. De komende crisis brengt alles in een stroomversnelling

 21. @ Econoom in antwoord aan Wachter.
  Ben ik met u eens en daar zit het ook fout. Uit naam van God is Zijn naam ijdel gebruiken.
  Die zweren bij God om een bloedbad aan te richten, is fout bezig.
  Gij zult niet doodslaan.

 22. Tegelijkertijd met Mattheüs 24 wordt ook de agenda van de Vrijmetselarij en de Bilderbergers uitgerold.

 23. We staan aan de vooravond van de Grote Verdrukking, let op de tekeningen der tijden, ook in politiek en maatschappelijk opzicht. Mattheus 24 staat op het punt te gebeuren. Volk zal opstaan tegen volk, dan hier dan daar geruchten van oorlogen, etc,etc,etc.

 24. Beste,
  accepteren, wat is er mis met aanvaarden.
  Dit is toch een mooi Nederlands woord of niet soms?
  Laten wij onze mooie Nederlandse taal mooi in ere laten en niet de Fransen of Engelsen achterna lopen a u b.
  Bedankt voor uwe mooie verslagen, steeds duidelijk.
  Met vriendelijke groeten,

 25. Rescue en wachter,blij om te horen dat er mensen zijn die Nog in God geloven.Na 4 jaar de bijbel te bestuderen,niet enkel lezen maar over nadenken en mediteren worden stilaan al mijn vragen beantwoord.En ja wachter oorlogen aangestuurd door valse religies waarvan de bijbel de grootste vijand is.Al de wetten en aanwijzingen in de bijbel lappen we aan ons laars want wie gelooft er nu in die flauwe kul en we doen toch wat we willen.Resultaat een wereld vol chaos en ellende duizenden mensen sterven alle dagen aan oorlog honger en ontberingen,drugs drank conflicten depressies enz enz .Weet het weer zo een wacko,maar iemand gek noemen over iets waar ge niks van weet?wie is er nu onnozel?

 26. Wat een flauwekul ; een computer die ‘de toekomst’ kan voorspellen !
  Iets veronderstellen, het zou of wellicht dat kan elke puber. Emoties spelen (te) vaak de beslissende factor bij ingrijpende beslissingen of gebeurtenissen. Vergelijk dit maar met het onderbewustzijn die het bewustzijn aanstuurt. Algoritmes willen u laten geloven dat een ‘hersenloos’ apparaat iets heeft van een bewustzijn .
  De ‘schakeltechniek’ is een samenraapsel van de eigen ‘inbreng’ , die u doelbewust laat geloven dat er toch een vorm van intelligentie is.
  Europa is een ‘borrelende’ natie, het stinkt aan alle kanten. Elk onderdelenland is zijn eigen ik kwijt, dat laat het artikel wel ‘zien’ . De grote ‘schoonmaak’ heeft te lang op zich laten wachten ….

 27. Vraag aan moderator: u heeft tekst gecensureerd/weggelaten in een reactie van gisteren en verwezen naar geloofszaken.
  Eerder plaatste u wel teksten waarin werd verwezen naar Engelen.
  aar waarom plaatst u dan wel de Mattheus 24/21?

  Lees siteregels. Mod.

 28. @Econoom: 5:37 pm. Dat ben ik met U eens. Maar dat heeft Jezus Christus nooit gewild. Wij mensen doen elkaar dat aan.

 29. ‘Liberals’ zijn geen liberalen, maar socialisten/democraten (in de VS)
  Deze vertaalfout wordt niet voor het eerst gemaakt overigens.

 30. Rare stelling dat mensen niet bereid zouden zijn democratie te accepteren. Of deze stelling gaat over de invloed die uitgeoefend wordt door schimmige krachten die er belang bij hebben de boel flink onder druk te zetten? Het lijkt er zeer op dat democratie door die schimmige krachten ongewenst is verklaard. Een zeer klein schimmig deel van puissant rijken hebben veel te veel macht. Die gebruiken zij om de massa op te hitsen tegen alles wat juist in het belang is van die massa. En daar hebben die krachten succes in maar dat is niets nieuws hoor.

 31. Britten poepen op de eigen stoel: inmiddels voor alle britse produkten vervangende produkten en producenten gevonden. Deze klant keert niet terug, met of zonder deal of bij blijven.

 32. Overheden wonen in paleizen, niets is te duur bij ministeries, hoge salarissen met riante wachtgeld regelingen en torenhoge pensioenen. Dan nog niet te spreken over de onkosten vergoedingen met de kanttekening dat er nimmer verantwoording voor hoeft te worden afgelegd.

  Jaren lang zonder indexering zijn niet genoeg, inmiddels worden de pensioenen gekort!, terwijl de fondsen de afgelopen 10 jaar het vermogen hebben verdubbeld naar 160 miljard!
  Aow uitkering krijgt men niet meer op 65 jaar, men moet 18 maanden wachten en dan nog maar 50% uitkeren (700,=) , Mijn vrouw is 5 jaar jonger, dus als ik 73 jaar ben dan onvang ik volwaardig AOW, wat middels het pensioen grotendeels weg belast zal worden.

  De boeren zijn ons voorland, 30 jaar lang bestookt met regeltjes vechten om te blijven voortbestaan en als klap op de vuurpijl een nekschot.
  Denk niet dat men in DEN Haag onder de indruk is, men gaat gewoon door met leegzuigen om vervolgens het karkas weg te gooien

  De grootste klapper allertijden heet co2, opbrengst 800 miljard!
  Belasting betalen over letterlijk gebakken lucht, met een opbrengst die niet meetbaar is.
  Er is een nieuwe industrie opkomst van warmtepompen met windmolens en zonneboilers.
  Probleem is de stikstofuitstoot die iedere activiteit blokkeert en dat snijdt in eigen vlees (portemonee) maar dat zal binnenkort in het landsbelang wel uitgezonderd worden, want dat kost veel meer dan die paar boeren!

 33. quote: Peter schreef:

  “Vind het allemaal wat ver gezocht. Alles gaat toch gewoon goed? Kijk nog dagelijks gtst en de 24e wordt mijn salaris gestort.”

  En je tankt nooit meer dan een tientje dus wat klagen de mensen nou over hoge benzineprijzen XD

 34. @rescue: 3:24 pm. U haalt me de woorden uit de mond. Waar men God verbant uit de samenleving, gaat het van kwaad tot erger.

 35. ” De computer heeft voorspeld dat de verkiezingen in 2020 de gewelddadigste sinds de jaren ’60 zullen worden.” En: “2032, het jaar waarin de beschaving volgens Armstrongs computer compleet zal instorten”

  Een computer die de toekomst voorspelt? Hitchhiker’s guide to the galaxy? Ik kan me hier weinig tot niets bij voorstellen. Wishfull thinking. You only see want you want to see. Wie hier in gelooft gaat toch wel een erg bange toekomst tegemoet. Heeft geen leven meer.

 36. Onwillekeurig gaan mijn gedachten naar de Franse revolutie.
  De problemen voor het volk waren veel groter toen.
  Maar de arrogantie van de ‘macht’ nu is wel heel stuitend.
  Ik hoop en bid dat onze regering zich ops tijd zal realiseren welke kloof ze graven en welke weg wel de beste is.

 37. Vind het allemaal wat ver gezocht. Alles gaat toch gewoon goed? Kijk nog dagelijks gtst en de 24e wordt mijn salaris gestort.

 38. Wanneer gaan die Engelsen nu eens weten wat ze willen? Gaan ze er nu uit of niet, of blijven ze liever bij de EU, wat willen ze nu feitelijk. Vele ambtenaren die al jaren aan de brexit werken zitten op de rand van een zenuwinzinking, sommige willen zelfs zelfmoord plegen, en de Britten? Die weten het zelf niet meer, het is een echt onnozel verhaal aan het worden. Shalom

 39. Een zeer juiste analyse van de huidige situatie. Een geestelijke strijd met achter de schermen de rebellie van Satan die de goddeloze meute opzweept tegen alles wat van God kwam. Schepping, gezin, gezag en gedrag. Dit gaat inderdaad niet meer goedkomen, maar gelukkig bepaalt de Almachtige wanneer de eerste oordeelzegels de mensheid zullen treffen.

Comments are closed.