Onderzoek TV-zender naar cijfers VS: Nog geen 30% overleden door Covid-19

Door je hoofd geschoten in Florida? Doodsoorzaak: Covid-19.

—————————————————————————————————————————————-

Florida: Kogel door je kop? Covid-19 – Ongelukkig gevallen? Covid-19 – Parkinson fataal? Covid-19 – Gouverneur noemt het ‘belachelijk’ dat grote aantallen mensen die als ‘coronapatiënt’ worden geregistreerd geen bloedonderzoek hebben gehad of niet eens bij een arts zijn geweest

—————————————————————————————————————————————–

In de Verenigde Staten zijn in tegenstelling tot in Nederland her en der nog journalisten in de mainstream media actief die hun beroep nog steeds serieus nemen, en niet enkel overheidspropaganda willen papegaaien, waar hier met name NU.nl, de NOS, Nieuwsuur, Jeroen Pauw en de grote dagbladen zo berucht om staan. In Florida, waar het aantal besmettingen pijlsnel zou oplopen, gingen journalisten van de regionale zender CBS 12 West Palm op onderzoek uit, en ontdekten dat mensen die door hun hoofd zijn geschoten, een fatale val maakten, of zijn overleden aan Parkinson, als Covid-19 doden in de statistieken terecht zijn gekomen. Een paar dagen geleden bleek met een dodelijk slachtoffer van een motorongeluk hetzelfde te zijn gebeurd (zie dit artikel). Al met al blijkt ruim 70% van de geregistreerde ‘corona’ doden aan iets anders te zijn overleden.

Het I-Team van CBS12 kwam erachter dat een 60 jarige man die een kogel door zijn hoofd had gekregen, een 90 jarige man die ten val was gekomen, en een 77 jarige vrouw die was overleden aan Parkinson, als Covid-19 slachtoffers de boeken zijn ingegaan. Op basis van de medische rapporten bleek dat van de 581 doden er slechts 169 daadwerkelijk alleen aan Covid-19 zijn overleden. Dan laten we de grote twijfels over de juistheid van die diagnose nog maar even buiten beschouwing.

Inwoners van Zuid Florida zijn woest over het kunstmatig extreem opgeblazen dodental. ‘Ik denk dat dit compleet misleidend is,’ reageerde Rachel Eade, een inwoner van Palm Beach die zelf al enige tijd onderzoek naar deze situatie doet, en met een groep de regionale overheid heeft aangeklaagd vanwege de mondkapjesplicht. ‘We moeten de gevallen die niet exclusief aan Covid zijn overleden eruit halen, en de mensen deze informatie geven.’

Gouverneur: ‘Belachelijk’ dat zoveel mensen onterecht worden meegeteld

Gouverneur Ron DeSantis erkende onlangs tegenover Fox News dat hij erover is geïnformeerd dat de cijfers niet kloppen. ‘Als je enkel een auto ongeluk hebt gehad… En we hebben andere gevallen gehad waarbij er geen echt verband is, en die toch zijn meegeteld. We willen er naar gaan kijken hoe vaak dit precies gebeurt.’ (1)

De Republikein kondigde aan dat onderzocht zal worden waarom zoveel mensen als coronapatiënt in de cijfers terecht komen, terwijl ze in realiteit niet eens een bloedonderzoek hebben gehad of zelfs maar bij een arts zijn geweest. ‘Dit is belachelijk,’ gaf hij als commentaar (2).

Tal van laboratoria in Florida blijken wagonladingen valse positieven te melden, met een gigantisch vertekend beeld in de statistieken als gevolg (3). Van de 400.000 corona besmettingen kunnen er daarom rustig zo’n 300.000 worden geschrapt. En van de ruim 100.000 overgebleven is het gezien de onbetrouwbare testen en meetmethodes nog maar zeer de vraag of ze wel echt zijn besmet. (Zie in dit verband ook ons recente artikel over Europese toppathologen, die verklaarden dat helemaal niemand aan Covid-19 is overleden.)

Stroom van klachten van nooit op Covid geteste mensen

Ook FOX35 News, een concurrent van CBS12, meldde dat heel veel inwoners van de Sunshine State klagen dat hun gezins- en familieleden te horen hebben gekregen dat ze Covid-19 hebben, terwijl ze nooit zijn getest. ‘Sinds wij de corona cijfers zijn gaan onderzoeken, stromen dit soort berichten binnen,’ aldus de zender. ‘Leugens, grove leugens, en statistieken,’ gaf iemand als cynisch commentaar. ‘Aan u wijsgemaakt door ‘experts’.’

Ondertussen gaat de ‘Masker Gestapo’ in Miami rustig door met het geven van boetes van $ 100,- aan mensen die geen mondkapje dragen. Bedrijven krijgen zelfs een prent van $ 500,-. Drie boetes? Dan moet je voor de rechter verschijnen. (4)

Nederland: Onnatuurlijk scherpe daling griep in april en mei

Uit de Nederlandse statistieken viel al op te maken dat vooral in de corona lockdown maanden april en mei het aantal griepgevallen en griepdoden plotseling op onnatuurlijke wijze naar zeer lage niveaus daalde. Het zal daarom interessant zijn om aan het einde van het jaar de (ongemanipuleerde) cijfers te bestuderen (tenminste, als die tegen die tijd nog worden gepubliceerd). Dan zal blijken hoeveel extra doden er écht zijn gevallen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Natural News
(4) Natural News
Afbeelding:  kerttu , Pixabay  (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

21-07: Corona waanzin: Provincie in VS verplicht mensen ook thuis mondkapje te dragen
20-07: Nieuwe vorm van corona protest: Anti-masker maskers
12-07: Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven
11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Marrim, juist omdat Demosthenes een wijs man.was gebruik ik deze schuilnaam tegen.alle onzin die hier wordt verkondigd.

 2. Excuses: typefout: Sorld in het voorgaande bericht moet natuurlijk World zijn …..

 3. Marrim je hebt gelijk. Hoofdletter is niet nodig.

  Ook het tweede klopt. Dit doe ik zeker, neem grote hoeveelheden vitamine C in liposomale vorm.
  Toch probeer ik mijn medebewoners te helpen door deze informatie te verstrekken. Dit is al lang wetenschappelijk bewezen. Maar de regering…. vul maar in.

 4. De overheid wordt blind ondersteund door de corrupte MSM. Vandaar al die leugens. Covid19 is GEEN killervirus. Er zijn max. 19 mensen op 1 dag aan overleden. Als dat al volledig aan Corona is toe te schrijven. Gemiddeld overlijden er ca. 420 mensen per dag. Dus nog geen 2% in het meest extreme geval is aan Corona overleden. En daarvoor sloopt Rutte dit land en worden we van onze vrijheid beroofd. En over griepdoden hoor je niets. De belangrijkste doodsoorzaak is nog altijd KANKER met bijna 130 doden per dag. De leugen regeert in NL. En onze rechterlijke macht blijkt ook al niet bepaald onafhankelijk te zijn, getuige de uitspraak i.z. Viruswaanzin tegen de staat. Hoe lang blijven we dit pikken?
  Wordt wakker en stem ze weg!

 5. Reactie op ‘Peer’:
  waarom schrijft u regering met een HOOFDLETTER? Is dat sarcastisch bedoeld?
  En: u stelt een vraag waarop u het antwoord al kent.

  Op ‘demosthenes’: klopt het wel dat u deze schuilnaam gebruikt? De echte was een wijze man.

  http://www.wma.net site van de Sorld Medical Association.

 6. Peer schreef:
  25/07/2020 om 4:00 pm
  Covid-19 wordt gewoon gebruikt om mensen angst aan te jagen. Daarom wordt iedere tegen beweging ferm de kop ingedrukt. Het is namelijk niet de bedoeling dat een simpel effectief middel mensen er bovenop helpt (er zijn meerdere opties). Ook de recente onzin over mondkapjes geeft duidelijk weer dat er geen plan is. Er is werkelijk van alles mis met de communicatie en de zogenaamde gezondheidszorg. Maar het meest trieste is het ontbreken van een plan B.
  Zowel over Covid-19 als over de financiële gevolgen van de schulden problematiek, men doet maar wat. Zodra de burger zal inzien dat de overheid stuurloos is gaat de poep tegen de ventilator. En dan zijn mondkapjes misschien wel een goed idee, of gasmaskers….

 7. De bronnen van dit artikel zijn serieuze en Natural News. Hoe ongeloofwaardig wilt je het hebben?

 8. De evaluatie van de volgende “golf” wordt steeds meer een absurd drama in Europa, en blijkbaar zet niemand vraagtekens bij de “regels” die grenzen aan deze populaire waanzin. En dit allemaal op basis van testen opnieuw bepaald door het Robert Koch Instituut: alleen op basis van nieuwe infecties door Testen, en deze testen worden momenteel overal in Europa enorm uitgebreid.
  Voor mij is het heel duidelijk, die testen moeten een tweede virus golf vormen, de eerste golf heeft ons nog niet genoeg georkestreerd leed en schade aan de economie gekost.
  Die misleidende tests beheersen nu de mondkapjes plicht in diverse landen, en nog heel even dan slaat ook in Nederland de mondkapjes hysterie overal toe. Gaan we niet dood aan het virus, dan toch zeker aan de mondkapjes, als ze maar hun doel bereiken.
  Wanneer klagen wij die virus rampenplan beleidsmakers nou eens aan, voor dat zij nog meer dodelijke schade aanrichten onder de bevolking. En ik vraagt u dan ook, willen wij meer of minder slachtoffers door het onbekwaam handelen van de Nederlandse Regering en haar voor ons nog steeds onbekende adviseurs?
  Nou van één weten we dat hij op de zwarte lijst staat, maar hoe zit het met de rest, is daar een antecedent onderzoek naar gedaan? Tja, van de leider van het W.H.O weten we dat hij niet kijkt op een paar duizend vaccinatiedoden meer of meer, van hun grootste donateur Bill Gates weten wij dat ook hij niet kijkt op een paar duizend vaccinatiedoden meer of meer. Begrijpelijk, want ze worden toch niet juridisch vervolgd, die kans is namelijk nihil.
  Ik weet wel dat ze alle twee het beste voor hebben, met zich zelf, en vooral financieel.

 9. .De resultaten van deze psychologische oorlog gaat uniek zijn in de menselijke geschiedenis.Naar schatting zijn er reeds wereldwijd en 300 miljoen werklozen en 100 miljoen mensen dreigen te sterven vd honger ten gevolge van de draconische maatregelen en het is kwestie van tijd voor dat de economie en de banken( die wij de schapen gaan redden) gaan instorten waardoor de cijfers nog vele malen hoger zullen worden.Zelfmoorden ,massaprotesten,burgeroorlogen,plunderingen enz en als de geschiedenis zich herhaald na een economische crisis,oorlog.Dan nog de verplichte vaccinaties waar de makers niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld over de gevolgen en ze in het verleden in ontwikkelingslanden massa’s softenonnen kreupelen onvruchtbaarheid en doden hebben achtergelaten..Hitler,Stalin,Mussolini,Mao tse tung en alle andere dictators draaien zich om in het graf van jaloezie

 10. Op http://www.orthomolecular.org staat onder Library: News releases: tientallen wetenschappelijke berichten, feiten over genezing van Covid door het innemen van hoge doseringen vitamine C.
  Waarom doet onze Regering hierover geen mededeling?

 11. Grutjes, Tav correctie, mijn dank, de rekensom in Excell bestand gaat uit van per miljoen inwoners, Zweden volgt hetzelfde dodelijke slachtoffers patroon als Nederlandse griepseizoen 2018, altijd goed dat lezers elkaar aanvullen en corrigeren, blij dat mensen opletten

 12. Ramshoorn, u spreekt over onze marxistische roomse regering? Ik zie weinig marxisme en nog minder rooms In het juridische kabinet
  Waar haalt u die onzin vandaan?
  .

 13. Een goede manier om te protesteren tegen de medische absurditeit van de verplichting om een mondmasker te dragen, zou het dragen van een ‘BIKINI’ mondmasker (een smal strookje stof voor beide lippen en een smal strookje stof voor beide neusgaten) kunnen zijn…

 14. @Ronald op 25/07/2020 om 8:52 am

  “Als de waarheid toeslaat waardoor er vele miljoenen mensen de ogen worden geopend, kunnen diegene die voor overheidsinstanties werken maar beter hun baan opzeggen, want ze zullen allemaal worden aangezien voor onbetrouwbare fraudeurs die geen enkele werkgever nog zal aannemen.”

  Als u het mij vraagt niet alleen diegenen die voor de overheid werken, maar ook alle bekende Nederlanders die allen een agenda volgen die het volk niet dient, het complot is heel erg groot.

 15. @MOD:
  verzoek om correctie uit bovenstaand bericht: “zweden: ongeveer 10 miljoen inwoners en 5.5 duizend doden geeft globaal 550 doden per duizend inwoners”

  Dat is meer dan de helft er zit een fout in dit stukje

  SVP corrigeren

 16. Hele website doorgezocht https://cbs12.com/news/coronavirus
  maar niets gevonden. Xander je bent nog erger dan de msm. Begin dit jaar schelden op de regering omdat ze laks waren met corona maatregelen want het virus was zo ontzettend erg en nu is het waanzin. Wat wil je nu bereiken?

 17. Voor en na het overlijden is er nooit een Corona test gedaan. De tellingen zijn niet correct.

 18. Nog even de cijfers bekeken van corona tov griep 2018: italie +/- 60 miljoen inwoners met 35.000 doden, geeft ongeveer 580 corona doden per miljoen inwoners (Italië heeft één van de meest vergrijzende bevolkingen van de EU, zeer laag geboortecijfer)
  zweden: ongeveer 10 miljoen inwoners en 5.5 duizend doden geeft globaal 550 doden per duizend inwoners, {zweden heeft per miljoen inwoners minder corona doden dan Italië).

  seizoensgriep 2018 Nederland 17 miljoen inwoners en ongeveer 9500 griepdoden geeft ongeveer 550 griepdoden per miljoen inwoners. (ik ga uit van griepseizoen 2018 Nederland omdat ik niet de griepgegevens heb van andere EU landen)

  Bij een seizoensgriep overlijden voornamelijk oude mensen net zoals corona nu, eigenlijk heel gewoon.
  De Spaanse griep destijds was vele malen schokkender omdat procentueel gezien hier veel jonge mensen aan dood gingen. Dit is met corona niet het geval .

  Mijn conclusie (is en blijft) statistisch gezien stemt corona overeen met een zware griep epidemie die de afgelopen honderd jaar vaker is voorgekomen,niet leuk, niet ongewoon.

  Het doorgeschoten ingrijpen WHO en overheden is vanuit statistisch oogpunt onbegrijpelijk. Blijkbaar kunnen ze daar geen gegevens interpreteren, ze hebben blijkbaar geen rekenmachines.

 19. Als ze die achterlijke mondkapjes gaan verplichten voor buiten hoop ik op een volksopstand.
  Ze willen ons met alles onderdrukken het moet nu afgelopen zijn met ook deze media die alles ons wil wijs maken met leugens,

 20. Mensen die in de gaten hebben dat we met de covid-19 hoax slachtoffer zijn geworden van de grootste zwendel aller tijden, trekken een bepaalde lijn.
  https://niburu.co/binnenland/15356-wat-ligt-jouw-persoonlijke-rode-lijn
  Vrijmetselaar Mark Rutte voerde exact zijn script uit.
  Mensen die niet helemaal slapen veroordelen hem vanwege verraad aan zijn eigen partij en zijn land, maar bijna niemand spreekt over het grotere van te voren vastgestelde plan.
  https://niburu.co/het-complot/15355-vrijmetselaar-mark-rutte-voerde-exact-zijn-script-uit

 21. Een goed artikel! Gelukkig zijn er veel Journalisten nu ook artsen, verpleegkundigen en wetenschappers die wakker werden en zelf onderzoek gingen doen naar die zogenaamde Coronadoden.

  Onze Marxistisch/Roomse regering met RIVM en WHO en een Paus die glundert, is er in geslaagd om de Angst voor Corona wereldwijd zo op te poken dat ze zelf niet meer hoeven te denken: hoe kunnen/moeten wij die Muilkorven aan burgers verkopen/implementeren?
  De doodsbange bevolking die door hen misleid werden gaat er hun zelf om vragen.

  Waar onze Regering in uitblinkt is overal Verwarring stichten door steeds tegenstrijdige berichten te lanceren: Geen mondkapjes, dan weer wel mondkapjes? En dan vooral hun verspreiden van GERUCHTEN: Een tweede golf Corona komt er aan terwijl er bijna niemand op de IC ligt of verpleegd wordt!!!

  Is het u ook opgevallen dat RIVM en Regering altijd spreken over: Het zou kunnen – We weten het niet zeker – We denken…? Bah. Flut wetenschappers zijn het. Hun laffe lichaamstaal en gezichten spreken boekdelen. Het zijn allemaal marionetten van de NWO. Vooral alle Journalisten van NPO en Nieuwsrubrieken. Net robotten die alle Mantra’s van RIVM en Regering kritiekloos slikken en verspreiden. Hoor en Wederhoor is een zeldzaamheid of wordt weggehoond!!!

  Zelfs CDA, CU en SGP praten mee over de prachtige kleren van de naakte keizer. Ik hield al lang op met stemmen. Bah!

  BijbelGetrouwe Gelovigen weten wel beter in wie zij geloven. Zij komen ongeschonden deze Muilkorven-verdrukking te boven en hebben een gouden toekomst volgens Jeshua, die de Weg en de Waarheid en het Leven is. Zie alle details in Openbaring 7.

  Bedankt Benny voor deze vinding:
  Ik noem het RIVM>Rijks Instituut Verplichte Muilkorven. Zegt het voort.

 22. Als de waarheid toeslaat waardoor er vele miljoenen mensen de ogen worden geopend, kunnen diegene die voor overheidsinstanties werken maar beter hun baan opzeggen, want ze zullen allemaal worden aangezien voor onbetrouwbare fraudeurs die geen enkele werkgever nog zal aannemen.

 23. @Mo op 24/07/2020 om 8:31 pm

  “Lange Frans en Sven Hulleman over pedo elite MH17 boeren Covid-19 griep media.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=PPJRXwcvyYI&feature=emb_logo
  Veel wat hier besproken word, doet mij toch echt huiveren, en ik ben toch wel veel gewend.”

  Er zijn mij een paar dingen opgevallen in bovenstaande video van Frans, namelijk de koperen bekers waar zij uit drinken. De leden van de Cabal hebben namelijk met elkaar gemeen dat zij genetisch anders zijn dan de gewone mens en dat heeft met hun herkomst te maken (buitenaards), want zij hebben zogenaamd blauw bloed die aan blootstelling van zuurstof blauw kleurt, dit wordt veroorzaakt doordat er meer KOPER in hun bloed zit. (Tevens zijn zij rhesusfactor negatief ).

  Verder viel het mij op dat Frans meerdere keren het 666 handgebaar liet zien tijdens het gesprek. En ook viel mij de houten pop in de achtergrond op die een houding heeft als ‘As Above, So Below’ ofwel Baphomet. Dit alles kan geen toeval zijn en zeker omdat Frans zegt zich er al lang in te hebben verdiept. Sta er dus niet van te kijken als Frans één van hen is. Dit land is velen malen enger dan we denken mensen, wordt er echt flink onpasselijk van…

 24. 99,995% is niet gestorven aan covid-19! Trap niet in de cijfer fraude die door de UN & WHO instructies zijn gecreëerd!

 25. Mensen lijken nog steeds te denken dat een virus ziekteverwekkend is en leeft. Een virus is eigenlijk een exosoom (en dus een lichaamseigen reactieproduct als gevolg van een stressor of vergif). Daarnaast is zo’n muilkorfje net als een grof vergiet voor fijne zoutkristallen: de handel gaat er gewoon doorheen, ware het niet dat de overdracht van exosomen net zo onwaarschijnlijk is als de overdracht van witte bloedcellen via de lucht. Er is bovendien totaal geen wetenschappelijk relevant bewijs voor het bestaan van medisch relevante “virussen”.

 26. Ben benieuwd wat er in de officiële overlijdensakte van de bekendste dode van de afgelopen tijd staat: George Floyd. Ook Corona? Dan kunnen die agenten vrij komen….

 27. Dat geldt ook voor europa. Ons rivm met al zijn “wetenschappers”, valt spoedig ook door de mand.
  Die goeie oude van Dissel: wat moeten wij toch zonder zijn “adviezen”.
  En Tedros, de leugenaar, wanneer wordt hij opgepakt.

Comments are closed.