Corona waanzin: Provincie in VS verplicht mensen ook thuis mondkapje te dragen

Gestorven aan Covid-19. Overduidelijk. Althans, in de VS. (4)

—————————————————————————————————————————————-

Restaurant in Texas zet portaal voor ingang waarmee gasten met infectiespray worden besproeid – Met motor verongelukte jongeman in Florida als ‘Covid-19’ slachtoffer geregistreerd – ‘Medische tirannie’: enkelband na positieve corona test – ‘Ausweis Bitte!’ in New York

—————————————————————————————————————————————-

In sommige delen van de VS grijpt het corona krankzinnigheidsvirus almaar woester om zich heen. In Broward County (Florida) zijn alle verstand, nuchterheid en feiten overboord gezet, nu inwoners door een aangenomen spoedwet worden verplicht om ook thuis een mondkapje te dragen. Ook is er van 2300 uur tot 0500 uur een avondklok ingesteld, en zijn alle samenkomsten van 10 of meer mensen verboden.

‘Alle personen die in een woonhuis verblijven, of dat nu een enkel gezin of multi-gezin is, moeten ongeacht of ze eigenaar of huurder zijn ervoor zorgen dat alle personen in dit woonhuis, inclusief gasten, zich houden aan alle van toepassing zijnde richtlijnen van iedere Broward County noodwet, inclusief de vereisten voor gezichtsbedekking,’ luidt sectie 4A van de spoedwet. Overtreders zullen worden bestraft.

Twintiger komt om bij motor ongeluk: ‘Covid-19’

Elders in Florida bleek maar weer eens dat het grote aantal dagelijkse nieuwe besmettingen (die op zich heel normaal zijn en niets om je zorgen over te maken) met een container vol zout moet worden genomen, en overduidelijk zijn bedoeld om de paniek er zo lang mogelijk in te houden. Het TV-station Fox-35 deed onderzoek naar twee mensen van in de 20, die aan corona zouden zijn gestorven. Toen het hoofd van de medische dienst van de provincie werd gevraagd of zij onderliggende aandoeningen hadden, antwoordde deze: ‘De eerste had niets. Hij stierf door een motor ongeluk.’ (4)

In Californië zijn sommige mensen al door hun buren bij de autoriteiten aangegeven omdat die hen hadden horen hoesten of niezen in hun eigen huis. Inwoners van Broward County kunnen dus maar beter hun ramen bedekken als ze thuis geen mondkapje of masker dragen, want stel dat de buurman voorbij loopt en ziet dat je ‘in overtreding’ bent. Voor je het weet ramt de politie je deur in. (1)

Sproeiportaal voor restaurant; ‘Ausweis Bitte!’ in New York

Zelfs in het zo nuchter beschouwde Texas beginnen de stoppen door te slaan. Een restaurant in San Antonio heeft voor de ingang een portaal neergezet, waarmee gasten en medewerkers met een desinfecterende spray worden besproeid, die volgens de eigenaar ‘99,7% van alle ziektekiemen doodt’. Omdat de behandeling (nog) niet verplicht is, heeft een portaal een aan/uit knop. (2)

In staat New York klinkt inmiddels de Amerikaanse variant van ‘Ausweis Bitte!” Gouverneur Cuomo vaardigde een spoedwet uit waarmee alle binnenkomende reizigers uit ‘Covid-19 staten’ worden verplicht om hun persoonlijke informatie aan ‘contact tracers’ te geven. De afgelopen 24 uur zijn er in New York geen nieuwe corona gevallen bijgekomen, maar Cuomo denkt voorlopig nog geen moment aan het beëindigen van de lockdowns. Sterker nog: hij wil de maatregelen juist verder verscherpen, wat andermaal een bevestiging is dat het niet gaat om gezondheid of veiligheid, maar om totale controle door angst, oftewel: om staatsterreur. (6)

‘Medische tirannie’: enkelband na positieve corona test

Enkele dagen nadat de gouverneur van Kentucky een algehele mondkapje plicht afkondigde, tekende een vliegtuig in de lucht het woord ‘OBEY’ – gehoorzaam. Velen denken dat het een vorm van protest was. In de dystopische jaren ’80 cultklassieker ‘They Live’ kan een man met een speciale bril op subliminale boodschappen in reclameposters en andere publieke teksten zien. Die luidden onder andere ‘OBEY’ en ‘CONSUME’. (3)

In dezelfde staat kreeg een jong stel met een kind huisarrest plus een verplichte enkelband opgelegd, nadat de vrouw positief op corona zou hebben getest, maar weigerde om papieren te ondertekenen waarmee ze moest beloven dat ze voor iedere keer dat ze het huis wilde verlaten, toestemming aan de autoriteiten zou vragen. Elizabeth Linscott zei dat ze zich enkel uit voorzorg vrijwillig op het virus had laten testen voordat ze op bezoek zou gaan bij haar ouders in Michigan. Ze had geen verkoudheid- of griepsymptomen.

Nadat ze gewoon naar huis was gegaan, kreeg ze een sms’je waarin stond dat ze bij de politie was aangegeven. Die stond een paar dagen later met vijf auto’s voor de deur, waarna de agenten hen met dwang een enkelband om deden.

Moraal: Denk goed na voordat je je op Covid-19 laat testen

De moraal van het verhaal: denk goed na voordat je je laat testen op Covid-19, gezien de corona spoedwet van het kabinet Rutte ook in Nederland. Stel dat je positief wordt bevonden, wat gezien de grote onbetrouwbaarheid van deze testen helemaal niets zegt, en je belandt in een database. Als de maatregelen in de spoedwet op zeker moment verder worden aangescherpt -bijvoorbeeld tijdens de al maanden gehypete ’tweede golf’-, dan zouden alle positief geteste mensen wel eens gedwongen onderworpen kunnen worden aan allerlei strenge vrijheidsbeperkende maatregelen, en op termijn misschien wel aan gedwongen vaccinaties. (5)


Xander

(1) Summit News
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Zero Hedge
(5) Natural News
(6) Natural News

Zie ook o.a.:

20-07: Nieuwe vorm van corona protest: Anti-masker maskers


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. Dit is de ultieme natte droom voor D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet.
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan de door de babyboomers jaren lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
  Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers (de meubeltjes kunnen blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk).
  De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.
  Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven.
  Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.

  België 24.05’20:
  Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra.
  Ik geef het u op een briefje:
  de helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”
  AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

  In juni bleek de helft van de coronadoden in een verpleeghuis woonde!

  ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

  En nu blijkt dat “ze” nog niet allemaal overleden zijn, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
  De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Dat kan het virus verspreiden. Nee laat ze maar bezwijken dan aan de hitte….

 2. Het is toch wel om erg moedeloos van te worden. Al die eenvoudige adviezen (van b.v. Maurice de Hond) als frisse lucht, ventilatie, zon, weerstand, worden voortdúrend genegeerd door de amateurs van de overheid.
  Nu weer een burgemeester die overal mondkapjes wil verplichten alsof dat de énige oplossing is voor een nauwelijks bestaand probleem. Wat zijn dat voor dictators.
  Die jongeren die nu “een gevaar” zouden vormen voor hun ouders of grootouders. Wat een walgelijke beschuldigende emotie-politiek. Alsof die families niet zelf kunnen bepalen hoe de verhoudingen liggen.
  Er schijnt heel veel meer getest te worden momenteel en dan is 1% positief (zonder echt ziek te zijn). Zitten die instanties te azen op het gen-materiaal van jongeren?!
  Met echte gezondheid heeft het allemaal niks meer te maken.
  Bovendien schijnen overheden te denken dat ze elke zieke moeten voorkomen en dat is de hoogmoed van een totalitaire denkwereld.

 3. @Anna 22/7,

  De “adel” (Rotchilds, Rockefellers, etc) krijgen steeds meer macht en worden daardoor steeds onmenselijker. Waren het eerste de banken/beleggingsmaatschappijen waarmee wagonladingen geld naar binnen werd getrokken, is nu het nieuwste speeltje Big Pharma. Het was al lang een geldgenerator, maar omdat het financiële roofsysteem niet lang meer zal werken, want het raakt uitgeput, moet je wat anders, nietwaar?
  Veel mensen hebben niet in de gaten dat allerlei wetten en regels (zoals verplichte pensioenen en verplichte ziektekosten verzekering) er vooral voor zijn om de geldgenerator verplicht te voeden.
  Wil je met Big Pharma maximaal ‘rendement’ halen, dan moet je wel zorgen voor dwang.

  Dus wordt – als altijd – de angstkaart gespeeld. Het probleem van overheden is dat men bestaansrecht ontleend aan (gepretendeerde) ‘bescherming’ van het volk en dat vrijwel alle politici door die angstkaart in de val worden gelokt. Want als je willekeurig welke ‘maatregelen’ afwijst, dan ondermijn je het eigen bestaansrecht.

  De anderhalve meter flauwekul is niet zo handig, dus gaan we nu voor de mondkapjes. Door de niet-dragers overal de schuld van te geven, wordt je als weigeraar door de vele schapen als bedreiging gezien. Je wordt sociaal geïsoleerd.

  Je kunt er de klok op gelijk zetten dat de mondkapjeswaanzin ook bij ons wordt ingevoerd, burgemeesters beginnen als te roepen dat het moet (dan kan Grapperhaus nog even doen of hij er tegen is), het is alleen nog de vraag wanneer.

  Terug naar de adel: hoe mooi is het als een grote meerderheid van de schapen meehelpt om de andersdenkenden te slopen? Ook is het essentieel dat de mensen er een hekel aan krijgen en wel gaan smeken om genetisch gemanipuleerd te worden. Veel omzet, doel bereikt. Mogelijk ook nog andere ellende, zoals aanpassing van de mens tot robot.

  Op dit moment ben in ik in een “mondkapjesland”. Op mijn mondkapje heb ik een groot vraagteken gezet. Sommigen kijken je in de winkel vernietigend aan, maar ook kom je met mensen in gesprek en kun je ze erop wijzen dat de overheidspropaganda erg eenzijdig is. Ik wijs op groepen van kritische medici en deskundigen die niet op TV komen en vertel hun andere kant van het verhaal. Dat is het enige wat we kunnen doen, volgens mij. Protesteren is minder effectief omdat het mensen boos maakt en ze dan nog sterker gaan reageren en dus de adel meer gaan helpen.

  Dank voor de vele goede artikelen Xander en groet aan allen.

 4. @Lechaiem
  Lees mijn reactie op het geloofsforum.
  Kun je wat uitwijden over: Dit jaar is het 1335 jaar geleden dat men aan de bouw van de El Aksa begon. Denk aan Daniel 12.Maak van de dagen jaren en je bent er

 5. @Mo: 22/07/2020 om 1:35 pm
  Ben het van harte met u eens! Zeer goede site!

  @Inge 22/07/2020 om 12:44 pm
  Ook zeer goed! Dank beiden!

 6. @Mo op 22/07/2020 om 1:35 pm

  Het is echt te smerig voor woorden. De wetten van de Babylonische Talmoed (zoals seks met jonge kinderen) worden voor onze ogen uitgerold en legaal verklaart.

 7. Het is gewoon verplicht om een gezicht-univorm te dragen .De supermarkten profiteren daarvan daar zijn we in dwangdienst om de mandjes schoon te maken .Da politie die tekort aan handhavers heeft pleegt misbruik van beroeps gezag(art.47Sr.)om dat lek optevullen om burgers tegen elkaar optezetten onder handhaving alsje te dicht in hun buurt bent .Zo komen gezags beroepen die voor de corona waren vastgelopen die kunnen nu goed op adem komen tenkoste van de verstikkende mondkapjes.

 8. @ Cefas 21/07/2020 om 10:34 pm Heb over uw vraag enkele woorden geschreven op het geloofsforum.
  Shalom

 9. In de VS kun je alles verwachten, daar bestaan nog wetten waarvan je denkt: hoe bestaat het in godsnaam. Shalom

 10. @ Tycho 21/07/2020 om 8:44 pm
  Ben het helemaal met u eens Tycho! Ook over die vreselijke communistische dictators Lenin en Stalin!

  Over vijf maanden hoort u bij de sterken:
  Psalm 90: 10 De dagen onzer jaren, daarin zijn zeventig jaren, en, indien
  wij sterk zijn, tachtig jaren; wat daarin onze trots was, is moeite
  en leed, want het gaat snel voorbij, en wij vliegen heen.

 11. Een tijdje geleden toen het CCP virus pas in Amerika kwam werd in de ziekenhuizen in New York een hogere “ vergoeding “ per patiënt gegeven als hj/ zij aan COVID leed.
  Dit is natuurlijk een negatieve stimulans om het ziekte cijfer naar boven op te schalen.
  Ik weet niet of dit nog zo is, want als dit zo is dan wordt COVID een “ verdienmodel.

  Amerika is een groot land en per staat kan het aantal ziekte gevallen enorm verschillen.
  Het is daarom niet vreemd dat er ook verschillen in “ aanpak” zijn.
  Maar “ gezondheids politie “ zoals boven beschreven gaat wel erg ver.

  Het is mij wel bekend dat in het land van de “onbeperkte mogelijk heden” , waar men heel anders met ziekten en kwalen omgaat dan in west Europa. De toegang tot artsen is voor onze begrippen moeilijker en duur! Een “ sociaal vangnet” ontbreekt volledig.
  Men is vaak erg bang van besmettingen ; maar het “ voedingspatroon “ is het meest ongezonde en schadelijke van de westerse wereld.
  Juist ook de leefwijze M.b.t. Voeding maakt de kwetsbaarheid van de mensen daar groter.

 12. RD
  Herodes stierf 4 jaar voor onze telling. Yeshua is voor zijn dood geboren. Mischien is het al ietje eerder dan je denkt. Dit jaar is het 1335 jaar geleden dat men aan de bouw van de El Aksa begon. Denk aan Daniel 12.Maak van de dagen jaren en je bent er. En zo nog veel meer van het boek openbaringen en Daniel. Shalom in Yeshua

 13. Er is een ontwikkeling gaande waarbij de genetische data van mensen moeten worden opgenomen in het patiëntendossier. Dan is de corona-test een mooi middel om zulke genetische data te verzamelen. De EU heeft een Genoomproject opgezet voor het verzamelen van zulke genetische data. In Duitsland zijn het particuliere bedrijven die de afstrijkjes doen. Zulke gegevens zijn voor de farmaceutische industrie goud waard; dus wie weet wat voor informatie er doorverkocht wordt. Zeker nu men inzet op individueel toegespitste behandelingen is zulke gen-informatie héél veel waard voor de farmaceuten.
  Dus daarom zal er weinig animo zijn op te houden met testen. Data zijn het nieuwe goud.

 14. @Cefas,

  Inderdaad speelt Amerika geen rol van betekenis gedurende de Eindtijd.
  Als we de hoofdstukken 36 t/m 39 van Ezechiël lezen, dan zien we eerst het herstel van Israël na de holocaust, daarna dat Israël een welvarend en rijk land wordt, en daarna lezen we over de invasie in het Noorden van Israël door een grote coalitie van meerdere landen, die coalitie wordt gevormd door Rusland, Turkije, Iran, en vanuit het Zuiden Sudan en Libië. En al lezende zien we dan hoe God bovennatuurlijk zal ingrijpen en deze vijanden zal vernietigen.
  De hele wereld zal hier getuige van zijn. Het bestaan van God zal dan zelfs door de meest verstokte atheïst erkend moeten worden.
  Zie ook de laatste update van Amir Tsarfati.

 15. Tijdens de lockdowns hoopten de olievoorraden zich op en de prijs werd zelfs een tijdje negatief. China schijnt op dat moment enorme voorraden olie heel goedkoop gekocht te hebben.
  Wodarg zag hoe in Mexico (2009) een toneel werd opgevoerd om de Mexicaanse griep te hypen. Tal van farmaceutische bedrijven kunnen miljoenen binnenharken als een pandemie wordt uitgeroepen door de WHO, want overheden hadden op zeer grote schaal vaccins ingekocht.
  Wodarg denkt dat China ook zo’n spel heeft gespeeld: het hypen van een griep, samen met de WHO. Hij ziet opvallend veel parallellen met die Mexicaanse griep (die een gewone griep was).

 16. Ik lees op Rubikonnews (https://www.rubikon.news/artikel/missklange-im-panikorchester), dat een ziekenhuis in Duitsland 560 euro per dag krijgt van de overheid voor een leegstaand bed.
  Voor een nieuw IC-bed ontvangt men 50.000 euro.
  Je leest dat er overal niet-corona-patiënten werden geweigerd om de bedden vrij te houden voor Covid19 patiënten. Ook kom je tegen dat patiënten snel een Covid19 patiënt genoemd worden.
  Zou dat geld een perverse prikkel zijn?

 17. ik heb het even voor u nagekeken hier in Amerika waar ik woon maar het verhaal dat mensen binnen in hun eigen huis een masker moeten dragen in Broward county (geen Provincie) klopt niet, er mogen 10 mensen in een huis of bijeenkomst zijn en je moet een mask dragen op de sportscholen, soms worden de berichten overdreven doorgegeven en daar wordt je niet wijzer van.

 18. In de eindtijd en in het Profetisch Woord speelt de VS geen enkele rol. Zou het kunnen zijn dat de VS wordt lam gelegd door de huidige en andere ontwikkelingen, en de Grote Verdrukking voor de deur staat, zoals de Bijbel heeft voorzegd?

 19. De VS kent geen provincies, maar wel Staten. De autonomie Van de Staten in de VS is veel groter dan provincies hier kennen. Wat mij opvalt is de manipulatie in Nederland. Ik beperk me graag tot wat ik weet. Er zijn meer besmettingen!
  De druk om meer maatregelen neemt toe en de media doen nog net niet hysterisch. Maar wat je bijna nergens leest is dat er veel meer getest wordt. Als je meer zoekt zal je meer vinden? De logica is duidelijk, maar logisch nadenken is kennelijk een kunst in deze tijd. Grappig is wel het aantal quasi deskundigen dat alla wethouder Hekking het podium krijgt.
  https://www.youtube.com/watch?v=q02zxbxKpLs

 20. Gedwongen vaccinaties??? Dat zou dan ook nog moeten kunnen. NO WAY!!!

 21. Nog steeds geen antwoord op een aantal fundamentele vragen aan het RIVM
  1. Zijn er varianten van het Coronavirus? En hoe frequent moeten we dan in laten enten en hoeveel procent kans toch besmet te raken met Corona ondanks inenting?
  2. Samenhangend met 1. Hoe snel muteert het Coronavirus. In The Lancet stond ooit al eens een kritisch onderzoek over zin en onzin van de griepprik
  Zodra we geen antwoorden hebben op 1 en 2 zie ik de vaccinaties niet als de redding van de mensheid, maar als wederom Kabuki theater…. dan kunnen we beter doen alsof.het een griepje is… wat natuurlijk ook niet waar is

 22. Wat de huidige N.W.O dictators in dit tijdsgewricht flikken en nog willen flikken is het honderdvoudige van wat Lenin en Stalin geflikt hebben; dat waren maar zestig miljoen nu worden het miljarden (Het is alsof je een emmer leeggooit). Ome Adolf is er, bij allen vergeleken een kind bij. Nog vijf maanden dan wordt ik tachtig en krijg ik (volgens de elitaire snode plannen) ook de man met de zeis in gezelschap van oom agent of een stel boa constrictors op mijn nek om mij de das om te doen. Ach ja; “niet geboren zijn is het beste anders maar vroeg de rotmoord steken.”

 23. Mensen laat je nooit testen . NOOIT NOOIT!
  Onder het mom van ‘wij willen de loop van het virus kennen , hoe de besmettingswegen zijn en bla bla bla, volgt diezelfde overheid u straks als u ergens geregistreerd staat als zogenaamd besmet met c0vid 19 en wie weet hoe men u eenmaal zal behandelen als zogenaamd gevaarlijke persoon want besmet! Ene vertrouw de kliek niet rond Rutte , de Jonghe en niemand van de volgende partijen: CDA CU VVD D666 GL PvdA vertrouw ze nooit meer! Ze worden allemaal besmet door het RIVM en dat door de W.H.O en dat door de satanist Billie Keets…
  Doe als andere jaren wat u deed tijdens het griepseizoen want vergeleken met 2018 had u toen zelfs een twee maal zo grote sterftekans zonder dat de hele wereld op slot ging! Sinds Adam en Eva is dit nooit geweest dat ook gezonden in quarantaine gingen en niet alleen de besmetten ( melaatsen e.d.) . Het is staats terrorisme waar Stalin en Lenin en Mao bij zouden juichen! Terug naar het oude normaal Nederland of verga….Weg met de leugenaars van het RIVM en de WHO , onder controle van 57 islamitische landen en Keets!

 24. Weet ik, sommige linkse staten zijn daar heel erg! Deze maand kunnen ze ook weer een piek aan zogenaamde covid-19 doden creëren! Zie, Banned.Video? The July Effect. Ik had er op mijn blog een bericht over gezet, maar de Google censuurmachine heeft waarschijnlijk publicatie voorkomen? Testen geven vals positief, ze hebben geen echte testen voor covid-19, het reageert op alle afweerstoffen tegen Corona, dat soort virus hebben we al lang weerstand tegen. Men pleegt fraude met cijfers!

 25. Mensen, laat u niet testen, dus. 😉

  Indien echt ziek, blijf thuis zodat jullie niemand kunnen aansteken !

  Accepteer géén vaccinatie !

 26. Niet meedoen aan virustest: men wil alleen ons dna hebben!
  Bovendien zijn ze onbetrouwbaar en wordt ermee gesjoemeld.

  Wees verstandig en geloof niets wat de Gates-hielelikkers beweren.
  Wanneer zij iets zeggen, weet men dat het tegenovergestelde waar is.

  Alles wat die figuren uitkramen is bedoeld als ‘aggressive mental suggestion’, als ‘bangmakerij’.
  Wie dat weet is dus niet meer onder de indruk.

  Het is goed voor ons immuunsysteem en psyche regelmatig ongemaskerd dicht bij anderen te zijn, handen te schudden etc..
  De overheidssadisten hebben vele mensen vermoord door hun dit af te nemen, bijv. in verpleeghuizen, in strijd met de grondwet/
  andere wetten.
  Verzoek aan jurist Pols en menslievende strafrechtadvocaten hiervan aangifte te doen bij officieren van justitie.

 27. Einde tijdperk menselijk bestuur inzicht…..
  Het bijzondere tijdsframe van het komende decennium. In 2030 AD loopt een termijn van tweeduizend jaar af sinds het heengaan van Jezus Christus. Het zijn tweeduizend jaren die voor de Heer zijn als slechts twee dagen (2Petr.3:8). Dat zou ons niet mogen ontgaan, zo drukt Petrus ons op het hart als hij spreekt over de terugkeer van de Heer op de olijfberg. Het betekent namelijk dat “de derde dag” waarover de profeet Hosea sprak (6:1-3), voor de deur staat. Eén van de morele kenmerken van de tijd van het einde, zouden misleiding, leugen en een krachtige inwerking van dwaling zijn (Mat.24:24; 2Thes.2:11).

  De huidige ontwikkelingen hoeven ons niet te verbazen. Want misleiding is voorzegd. Het was zelfs het eerste waarvoor Jezus waarschuwde toen hij sprak over “het einde van de aeon” (Mat.24:4). Nog nooit is het zó moeilijk geweest voor het individu om zich aan misleiding te onttrekken. Want iedereen is online, nieuwsberichten bespelen ons voortdurend terwijl social media de sentimenten nog meer versterken. Zie in zo’n context nog maar eens bij zinnen te blijven. Dat kan alleen wanneer men gefundeerd is op de Rots die niet wankelt. En koers houdt bij het kompas van “de Schriften”. Alleen dan kunnen we staande blijven zonder ons gek te laten maken door alle berichtgeving en destructieve hypes.

 28. Angst zaaien werkt, zoals ook nu weer blijkt.
  Mensen schijnen niet meer logisch te kunnen nadenken. Met dank aan die verrotte MSM.
  Wordt wakker en stem die landverraders weg zsm.

Comments are closed.