Nieuwe vorm van corona protest: Anti-masker maskers

—————————————————————————————————————————————-

Steeds meer confrontaties tussen handhavers en burgers, ook in Nederland – ‘Het gaat de overheid niet om veiligheid, maar om gehoorzaamheid’

—————————————————————————————————————————————-

Geen enkel toegestaan mondmasker kan een virus van 0,1 micron groot tegenhouden, maar desondanks zijn of worden ze in tal van landen verplicht gesteld. In de VS is een nieuwe vorm van corona protest opgedoken: zogenaamde ‘anti-masker’ mondmaskers, die gemaakt zijn van zeer dun materiaal zoals een netje of een pantykous. Dat deze ‘maskers’ geen enkele bescherming bieden, is overduidelijk, en dat is dan ook precies de bedoeling. Naar het zich laat aanzien zijn deze anti-maskers in de VS legaal. Het is vooralsnog onduidelijk of dat ook in Nederland, waar geen algemene mondmaskerplicht is, het geval is.

Op een veel bekeken video is te zijn hoe een man in een supermarkt in Tampa (Florida) een mondmasker gemaakt van een netje draagt. ‘Het was bijna alsof ik helemaal geen masker droeg. Niemand gaf er iets om. Dat is omdat het niet om veiligheid gaat. Het gaat allemaal om gehoorzaamheid.’

In diverse wetten worden mondmaskers weliswaar verplicht gesteld voor bijvoorbeeld OV reizigers, maar staat niet vermeld uit welk materiaal deze maskers moeten bestaan. Een masker dat bestaat uit het half doorzichtige, luchtdoorlatende materiaal van een pantykous voldoet daarom toch aan de eis dat mond en neusgaten bedekt moeten zijn.

In Amerika is er veel verzet tegen verplichte mondmaskers. Er zijn al tal van incidenten gefilmd waarin burgers de confrontatie aangingen met (orde) handhavers. Het meest recente voorbeeld is Ruby Musso, een vrouw die zichzelf filmde tijdens een ruzie met medewerkers van een supermarkt. Nadat deze haar een ‘Karen’ noemden (veeleisende zeurkous die alleen maar commentaar heeft), schold ze hen uit voor Nazi’s.

Inmiddels spelen zich in overal dagelijks vergelijkbare taferelen af. De anti-maskers zouden wel eens nog meer olie op het vuur kunnen gooien. Ook andere maatregelen die de doorsnee burger onbegrijpelijk vindt, worden inmiddels op allerlei creatieve manieren ontlopen. Zo bieden bars in de staat New York voor $ 1,- ‘Cuomo chips’ aan, waarmee het verbod op de verkoop van losse alcohol (zonder voedsel) wordt omzeild.

Kort geleden was er ook een Nederlandse video, waarin een vrouw in de trein op tamelijk absurde wijze door N(ationaal) S(ocialistische) medewerkers* werd bejegend omdat ze even haar mondkapje had laten zakken om iets te drinken, en dat terwijl er geen andere reizigers in de buurt waren:

(* Let op het toepasselijke symbool op zijn revers, dat veel wegheeft van de gebalde vuist van de socialistische / communistische revolutie.)


Xander


(1) Zero Hedge


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het GeloofsforumĀ  verder te praten.

44

 1. De zogenaamde “moraalridders” cq verraders met een mondmasker gaan zo dadelijk ongelooflijk hard op hun bek zodra de waarheid publiekelijk naar buiten komt. Wat zullen zij zich de ogen uit hun kop moeten schamen zeg. Dit zijn de landverraders. Opsluiten die hap!

 2. @Oma,
  Het virus verdraagt geen UV-licht. Toch moeten we bang zijn in de buitenlucht als het ’te druk’ zou gaan worden EN moeten we bang zijn als mensen ’te dicht’ bij elkaar staan. Wie is dan eigenlijk bang voor wie?
  Het virus verspreidt zich niet via oppervlakken. Toch blijft iedereen winkelwagentjes poetsen.
  Taxichauffeurs zijn boos op oude mensen omdat die zo eigenwijs zouden zijn, zonder zich af te vragen of die ouderen niet zelf mogen beslissen over hun leven.
  Mensen praten over ‘bacteriĆ«n’ die verspreid worden; ze hebben geen dus geen idee.
  We zien hier, behalve in het openbaar vervoer, nauwelijks mondkapjes. Ook niet in de supermarkten waar men elkaar dicht passeert. Toch vallen de mensen NIET bij bosjes om.
  Inmiddels is het bijna augustus en het had allemaal allang voorbij kunnen zijn!
  Eind maart begonnen de curven al te dalen! Hoe kun je nu nog geloven in de goede trouw van onze overheden. De overheden van de zuidelijke landen ontpoppen zich helemaal als dictators.
  Bewegingsvrijheid inleveren is het einde van de democratische rechtsstaat.

 3. @Amo
  De testen zijn reeds lƔng onbetrouwbaar bewezen.
  Laten we eens logisch nadenken: hoe kun je nu besmet zijn zonder symptomen te vertonen?
  Hoe kun je besmet genoemd worden als je niet ziek bent?
  Dat is niet logisch…iemand die griep hĆ©Ć©ft, die is besmet met het griepvirus, als je geen griep hĆ©bt en niet ziek bent, dan kun je ook niet besmet zijn met het griepvirus want dan zou je ziek zijn.
  Er is nog nooit een ziekte geweest waardoor je besmet bent en toch geen Ć©nkel symptoom of ongemak vertoont en dus niet ziek van bent.
  Op die manier wordt verwarring gesticht en mensen wijsgemaakt dat ze besmet kunnen zijn zonder ziek te zijn.
  Huh?? Dat bestaat niet, vroeger niet en nu ook niet.
  NĆ©t zoals ze beweren dat je niet immuun kunt zijn als je de ziekte hebt doorgemaakt terwijl je lichaam zich nochtans door antilichamen verdedigd heeft: dus het virus overwonnen heeft…
  Overigens: wat maakt het uit als je niet ziek bent en een idioot maakt je wijs met een onbetrouwbare test dat je besmet bent? Heb je daar dan last van? Nee, toch?

  Het komt allemaal neer op gezond verstand en geloofwaardigheid, wat je gelooft en wat je niet gelooft want er worden geen feiten gegeven maar insinuaties, halve waarheden, veronderstellingen en gemanipuleerde cijfertjes…in dat bedrieglijke web moet je dan de feiten onderscheiden door het bedrog eruit filteren.
  En dƔt kun je als je kijkt naar de gevolgen, naar de maatregelen, die geven dan perfect weer waarvoor het bedrog dient.
  Het mondmasker bijvoorbeeld:
  Het bedrog: om besmetting te voorkomen
  Feit: je kunt geen virus van 0,1 microgram tegenhouden, met geen Ć©nkel mondmasker dus besmetting ook niet.
  Bedrog: niet jezelf maar je medemens beschermen – dit noemt men emotionele chantage
  Feit: je hebt enkel de verantwoordelijkheid voor jezelf, net als iedereen
  Bedoeling: ruzie stoken tussen bange mensen met mondmasker en wakkere burgers die niet willen gedwongen worden en het fabeltje van bescherming betwisten – mensen met tegengestelde meningen tegen elkaar opzetten en uitspelen om gehoorzaamheid aan de staat af te dwingen.

  Mondmaskers hebben niks te maken met je gezondheid maar met sociale controle, om burgers te dwingen om te gehoorzamen, omdat ze geen andere mening mogen hebben.
  Je mag het nut van mondmaskers niet betwisten, je moet voor waar aannemen wat de staat je oplegt en verplicht – dat is dictatuur, dat is je rĆ©cht op een vrije mening afgenomen worden.
  Kortzichtige bangeriken laten zich dan voor de kar van de dictator spannen en trachten wakkere burgers te dwingen om te gehoorzamen aan de dictatoriale verplichting van de staat zonder nadenken…intussen wrijven dictators in de handen want hun vuile werk wordt opgeknapt door de sociale controle van domme mensen die niet meer kunnen denken door hun doodsangst en tekeer gaan tegen mensen zonder mondmaskers, en zich dan zelfs verlagen tot verklikkers.
  Zonder medewerking van deze bange mensen zou de dictator zijn verplichtingen, schadelijk en nadelig voor iedereen, niet kunnen opleggen aan de hele maatschappij.
  Die politieke strategie is oeroud, wordt nog steeds gebruikt en werkt nog altijd: Verdeel en heers.

  Ikzelf weiger de muilkorf te gebruiken, ik ben geen hond aan de leiband van dictators, ik laat mij de mond niet snoeren en aangezien ze in apenland belziek je reeds verhinderen om voedsel te kopen als je niet gehoorzaamt, kom ik bij onze noorderburen winkelen en maak er dan meteen een uitstapje van.
  Ten koste van de belgische economie, dat wel, maar ik laat mij niet afpersen om eten te mogen kopen, ik heb het recht om het nut van mondmaskers te betwisten en weiger mezelf te muilkorven in ruil voor voedsel om onder dwang te gehoorzamen aan leugenaars en dictators! Van mijn vrijheid zullen ze Ɣfblijven of het wordt nog bloedlink.

 4. reactie op agenda 21, heden: fvvd.nl: riekt naar plagiaat.
  Is dit een grap?
  Het taalgebruik is vreemd: bijv.: aan te rijken ipv aan te REIKEN …
  ???

 5. @Agenda21 op 21/07/2020 om 3:09 pm

  Helemaal met u eens. Het is geven en nemen, maar wanneer er geen sprake is van wederkerigheid moet er orde op zaken worden gesteld.

 6. Waar blijft de gezamenlijke, internationale aanpak van de kern/bron van het probleem: het Gateskoppel en consorten.

  Die moet plaatsvinden om voor eens en voor altijd schoon schip te maken op de aardbol.

  op meerdere terreinen is genoemde aanpak van belang:

  juridisch: straklacht(en), arrestatie, opsluiting, confisqueren/bevriezen banktegoeden, o.g..
  spiritueel: gebed, oordeel vragen over genoemden (God, aartsengel Michael, cf oproep aartsbisschop ViganĆ², Rome)
  practisch: geen Microsoftproducten/diensten afnemen. (alle beetjes helpen)
  publicitair: alles openbaar maken: ook de contacten Gates-Jeffrey Epstein, Monsanto, gmo-muggen, smeergeldaffaires …..
  voedingkeuze: biologische voeding i.p.v. gifvoeding: geen overschot aan ‘zuurvormende’ levensmiddelen, maar meer basische.
  dr Knobbe: geen omega6 plantaardige olie. dr Steven Gundry: ‘Plantparadox’ (ook in NL vertaling verschenen)

  Oproep aan u allen mee te tekenen met brandbrief artsen: opendebat.info en anderen hierover te informeren

 7. Kort door de bocht genomen werkt het tegen elkaar opzetten en hatelijk met elkaar omgaan uitstekend uit naam der wet , van enige functionaliteit is geen enkele sprake , maar bevel is bevel , en vooral : ik moet,dan jij ook…. kinnesinne

  Och ik hoor men nog trots zijn op het feit dat ons landje toch zo tolerant was, en moet je nu eens zien……ronduit beschamend bekrompen agressief rotvolkje dank zij politieke en media leugens.

  kant en klaar om elkaar te verraden, desnoods ten koste van andermans leven , en maar wauwelen over liefde,vrede en veiligheid

 8. Twee mensen van ADO positief getest en moeten 2 weken in zelfquarantaine. Ze hadden geen klachten of verschijnselen. Dus hebben ze weerstand! Toch in zelfopsluiting???
  Steeds meer positief getesten, aldus de GGD, waaronder vooral veel jongere mensen. Hebben die jonge mensen last?? Hoor je niet. Ook niet dat de cijfers laten zien dat jongere mensen sowieso weinig problemen ondervinden van dit virus.
  Wat moeten we met die vals-alarm-berichten.
  In Duitsland worden sinds week 16 gƩƩn Covid19 virussen meer gevonden in de afstrijksels van patiƫnten uit 100 klinieken met klachten aan de ademhalingswegen.
  Toch wil Merkel wachten op het vaccin en zijn muilkorven verplicht. Duitsland heeft op geen enkel moment overbelasting van de ziekenhuizen gehad.
  Dit experimentele vaccin is veel lastiger te fabriceren dan een griep-vaccin, en zelfs dat griepvaccin heeft maar een matige werking.

  Als er nu eens gestopt werd met testen, zouden we allemaal weer normaal kunnen gaan doen.
  Je hebt niets aan dat dagelijkse alarm.

 9. Geeft te denken!

  Bekijk deze website eens: http://www.fvvd.nl

  Martin Vrijland schrijft:

  Het is momenteel erg druk op het verzetsfront en we zien vele oproepen om te demonstreren. Ook zien we allerlei actie in de vorm van rechtszaken, maar wat mij betreft geven mensen daarmee Rutte & co legitimiteit.

  Ik vergelijk onze overheid liefst met een roversbende die je huis leeg rooft. Als je wilt dat ze daarmee stoppen ga je niet voor de deur van de roversbende een demonstratie organiseren, je gaat ook niet klagen bij de rechter die onderdeel van de roversbende is, maar je dringt hun huis binnen, pakt je spullen terug en zorgt dat ze je nooit meer kunnen bestelen. Als je gaat demonstreren laat je ze dus eigenlijk blijken dat ze macht over je hebben.

  Het geloof in de democratie zoals we die nu kennen, is ons vooral aangepraat door jaren van programmering door de media en door het feit dat we niet beter weten en er in opgegroeid zijn. Democratie in zijn zuiverste vorm zou kunnen werken, maar zolangzamerhand begint die democratie steeds meer een dekmantel voor een technocratisch centraal (communistisch) totalitair bestuur te worden. Ook het communisme is in zijn ideale vorm best mooi, zou je kunnen zeggen, vooral als er straks een basisinkomen beloofd wordt (wat we nu al een beetje aan kunnen voelen komen met de staatssteun bij het thuiszitten in de croronacrisis).

  De staat weet heel goed dat er verzet komt in geval van zo’n zelfgeschapen coronacrisis en dus tuigen zij het verzet zelf op middels partijen die veel aandacht krijgen. Ook tuigen zij weer verzet tegen dat verzet op, want het zijn ervaren schakers. Alles om er maar voor te zorgen dat we niet gaan doen wat we zouden moeten doen: de roversbende niet langer accepteren.

  Nu schrijf ik in mijn boek over het belang van een bewustzijnsshift. Dat blijft de basis van al ons handelen, maar tegelijk kunnen we iets concreets doen. Het is jammer dat die zelf-opgetuigde oppositie dat niet oppikt, maar dat in zichzelf is al een teken dat we met ‘zelfgeschapen oppositie’ te maken hebben, want het directe democratie voorstel dat ik lanceerde is echt juist de manier om zelf het heft in handen te nemen. Ookal lijkt dat gecompliceerd en een lange weg: zo ingewikkeld hoeft dat niet te zijn.

  Bij voldoende draagvlak en leden, kun je inprincipe heel goed een online stemsysteem inkopen. De eerste potentiĆ«le ministerskandidaten melden zich schoorvoetend. We kunnen het dan ook groot maken, als we er in geloven en als we er samen de schouders onderzetten. We kunnen blijven demonstreren tot we een ons wegen en we kunnen online verzetsvideo’s blijven kijken ter entertainment en afleiding, maar de actie moet uit onszelf komen en moet niet bij de roversbende blijven liggen.

  Bestudeer daarom de website. De petitie daarop te vinden wordt niet aangeboden bij de roversbende, maar is een manier om te laten zien dat het initiatief draagvlak wint. Het gaat er vooral om dat we gaan delen en een exponentiƫle reactie weten te realiseren. Als er dan budget is kunnen we naar een stemsysteem kijken, een nieuwe regering installeren en wetten herzien. Dat dit een tot weerstand van de zittende roversbende zal leiden, moge duidelijk zijn, maar het gaat er om de revolutie vanuit het hart om te zetten in een echte revolutie.

  Kijk op https:www.fvvd.nl, bestudeer de artikelen, teken de petitie en wordt lid om het initiatief slagingskans te geven

 10. Deze mini-burka plicht heeft helemaal niets te maken met veiligheid. Het is gewoon het begin van de vele nieuwe wetten die gaan komen om ons te controleren. Worden de mini-burka, verplicht door de overheid, nu dan ook toegestaan in je paspoort?

  Iets anders: Ik stel voor dat de wasbeer de officiĆ«le mascotte van 2020 tm het einde van het virus gaat worden. Ze wassen hun poten, ze hebben een natuurlijk masker en als je de letters van de engelse vertaling van wasbeer (racoon) mixed dan krijg je vanzelf Corona. Have fun, Nederland… en nee hoor ik verveel me niet… heus!

 11. De hoofdconducteur is tegenwoordig op Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) vandaar dat mooie logo op zijn revers:

  https://www.fnv.nl/cao-sector/spoor/veiligheid/boa-bevoegdheid-van-de-hc

  De grootste misvatting die maar steeds herhaalt wordt is dat een virus buiten een lichaam (zonder levende gast-cel) Ć¼berhaupt kan leven. Een virus is simpelweg niet overdraagbaar (besmettelijk). Het kan alleen via injectie in het lichaam komen. Zie hier (plus links in het artikel):

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/300-miljoen-van-vaccin-azd1222-besteld-en-alles-is-natuurlijk-hoopvol-en-positief/

 12. Tijdens een intervieuw met een Rothschild antwoordde hij:

  “Dualiteit is een van de ‘mooie leugens’.
  Bedenk dat duisternis en licht ƉƉN zijn.
  Goed en kwaad zijn EEN.
  Jullie vechten tegen jezelf!
  Zien jullie dat niet ??
  Terwijl jullie tegen jezelf vechten, legen anderen jullie zakken.”

  De les die hier uit geleerd kan worden is dat de machthebbers eens de natuurwetten hebben vervangen voor de 10 geboden om daar zelf beter van te worden maar niet het gewone volk. Zelfs God is een dualiteit wanneer hij zogenaamd orde op zaken komt stellen op aarde en grote vernietiging aan zal richten maar ook nieuw leven komt brengen, dit is de natuur van elk wezen. Daarom is het ook haast onmogelijk voor de mensen om een einde te maken aan het huidige systeem die hun niet dient, omdat zij slechts de 10 geboden volgen i.p.v. hun instinct.

 13. Er is helemaal geen bewezen dodelijk virus meer. In Belgiƫ worden we ook mondmaskers verplicht op openbaar vervoer & supermarkten, face screens zijn niet toegestaan voor gewone burgers.

 14. Een mondmasker is geen wondermiddel, en zal het virus niet echt tegenhouden, we worden langs alle kanten bedrogen en in de zak gezet. Shalom

 15. Ik ervaar het verplichten van muilkorven meer als een pesterij omdat het niet werkt tegen een virus. Virussen zijn zo klein, dat een mondkapje geen enkele belemmering vormt voor een virus. Je kan net zo goed muggen tegenhouden met kippengaas, veel succes!
  Bovendien las ik op een Duitse medische website, dat zo’n muilkorf erg slecht is voor je gezondheid, omdat je te weinig zuurstof binnenkrijgt. Je ademt bovendien weer een deel van je uitgeademde CO2 in.
  Het is nog erger voor iemand die een hartpatiƫnt is, of voor iemand met COPD.
  Dus mondkapjes zoveel mogelijk vermijden!
  Ga niet vliegen of met het OV, zolang die muilkorfplicht er is. Ga niet op vakantie naar landen waar je in b.v. musea of winkels en supermarkten mondkapjes moet dragen.
  In Parijs moet je zelfs een muilkorf dragen als je de Eifeltoren wil beklimmen. In Disneyland Parijs moet iedereen vanaf 11 jaar oud verplicht een muilkorf dragen. En er zijn ook nog eens geen parades. Stel je eens voor, je gaat naar Disneyland Parijs om er een leuke tijd te hebben?
  En dan mag je er niet normaal ademhalen?
  Ik denk dat die verplichting om mondkapjes te dragen zo snel mogelijk van tafel moet, want we zullen straks op iets langere termijn veel gezondheidsklachten gaan zien.
  En de economie zal zo NOOIT gaan herstellen.

 16. een brok ellende als de nieuwe wet erdoor is gejast dan zitten we straks allemaal in dezelfde ellende. mondkapjes beschermen niet (RIVM) dus waarom opdoen? Het is om ons allemaal te onderwerpen aan een duistere macht niets anders….! Kom allemaal bij elkaar hele dorpen hele steden, en doe geen mondkapje op dat werkt maar ja hoe krijgen we de meeste mensen mee…ze zitten allemaal in de angst..

 17. Na minuut 55 komt de verderfelijke angst van de 1,5 samenleving even aan de orde.
  (gesprek cafƩ Weltschmertz over quantummechanica)

 18. De natuurwetenschap wordt steeds vreemder en geheimzinniger. Bij wat men ontdekt met de quantummechanica moet je eerder geloven dan proberen het te begrijpen. “Het kan niet”, zal de ‘verstandige’ mens zeggen (net als bij de bijbelse wonderen). En toch accepteert de natuurwetenschap het. Ook iets als parallelle werelden. Je zal toch maar het geloof hebben afgezworen vanwege de stand van de wetenschap. Dan sta je vreemd te kijken als die wetenschap steeds wonderlijker wordt met meerdere dimensies.

  Een interessant gesprek: https://www.cafeweltschmerz.nl/de-spookachtige-fenomenen-van-de-quantummechanica-pierre-capel-en-ramon-bril/

 19. Op zijn minst ‘Free my nose’ op je kapje zetten en nog beter: Stop de dictatuur

 20. en wederom blijft iedereen braaf op zijn bureaustoeltje zitten..driftig en boos typend op sites zoals deze. en daarna welvoldaan de laptop dichtklappend, achteroverleunend….denken jullie nu zelf dat je met dit soort acties het kunt tegenhouden of zelfs maar afremmen ?? jullie zijn dom en verdienen de vrijheid simpelweg niet. ergo, jullie laten het je zomaar -weliswaar mopperend- afnemen. eerst was ik nog boos op de NPO staarders, die maar klakkeloos alle leugens aannemen als zijnde de waarheid. maar dat was een vergissing, want deze zielen weten simpelweg niet beter en het ontbreekt hen aan de kennis om de waarheid op te zoeken. Nee…jullie zijn veel erger. want jullie weten wat er speelt en jullie weten waar dit naar toe gaat. maar toch weigeren jullie om echt op te staan en de straat op te gaan.

 21. IK zat in de bus en voor mij zat een vrouw die even haar masker afdeed om aan haar gezicht te wrijven i.v.m jeuk .
  Een eindje verder zat een man van +- 60 jaar die voluit en langdurig tegen haar begon te schreeuwen ( wat ik zei hoorde blijkbaar niemand )
  Ik concludeerde dat dit een volledig door radio , tv. kranten en opiniebladen gehersenspoelde gek moest zijn .
  Hij was echt in paniek waardoor ik mij ongans schrok dat er zulke mensen bestaan en vroeg mij af hoeveel er eigenlijk net zo zijn .
  Mijn conclusie voor zijn gedrag was dat de man bang was om dood te gaan .

 22. Ik woon in America en wij moeten nu in het openbaar een mask dragen, kan mij voorstellen dat het voor veel mensen heel vervelend is vooral nu het zo warm is hier, ik geloof er niet in maar om zonder problemen boodschappen te doen gebruik ik een face screen waardoor er frisse lucht van onder mijn screen kan komen, misschien een idee voor mensen die verplicht zijn een mask te dragen. gr vanuit USA

 23. Stond er in de Bijbel niet een stukje over ’the mask of the devil’? Iets over dat je niet meer mocht kopen of met het openbaar vervoer reizen zonder een mask te hebben…

 24. @Atina 20/07/2020
  ‘Jacobs benauwdheid’ Blijf er over nadenken, en zoek uit wie Jacob is!

 25. Dit kan je natuurlijk verwachten van iemand met het uiterlijk van Frans Timmermans. lol

 26. Reactie op Dago:
  prof. dr Pierre Capel, IMMUNOLOOG, veegt de vloer aan met alle Gatesvirusregels.
  Idem de Deutsche Bundesaerztekammer en het RIVM (broodheer Bill Gates) wb maskers. Je reinste flauwekul.
  ‘het is een politieke besliising: geen medische noodzaak voor maskertjes, zeggen de EXPERTS.
  Met een goed immuunsysteem, enkele vitamines, baking soda etc. heeft geen enkel virus een schijn van kans…..

 27. In het kader van Burgerlijke Ongehoorzaamheid, we hebben een bataljon huisartsen nodig die bereid zijn om medische ontheffingen uit te schrijven voor het dragen van dit gehoorzaamheids-masker. Dat zou het proces een stuk versnellen en reken maar dat dit idee een boel artsen zal aanspreken. Vraag er naar bij je huisarts. Bel morgen de praktijk op.

 28. Ik weet dat het hier niet mag maar het moet even omdat ik hier toch al de hele tijd aan denk wanneer ik al die maskers zie :

  Jeremia 30 6………………….. en alle aangezichten veranderd in bleekheid?

  7 O wee! want die dag is zo groot, dat zijns gelijke niet geweest is; en het is een tijd van benauwdheid voor Jakob; nog zal hij daaruit verlost worden.

  Jacobs benauwdheid. Daar moet ik letterlijk telkens aan denken

 29. Moet je in Belgiƫ en Frankrijk ook in de eetgelegenheden een masker op? Hahahaha.
  Of stopt het virus bij die voordeuren?

 30. Zo’n gezichtsmasker is het zichtbare teken van de angst.
  Het ziet eruit alsof iedereen bang is. Dat is niet gezond.
  En de woede keert zich vervolgens tegen de mensen die niet meedoen aan het bang-zijn.
  Laat iedereen die niet bang is gewoon het leven oppakken. Dat zou een gezondere reactie zijn van al die overheden.

 31. Mensen wilde het voor me zelf houden, maar. Even een tip. Gebruik 2 lagen van een witte action tas (witte stoffen tas) met daar tussen een laag stofzuigerzak. Dus, laagje tas dan laagje stofzuigerzak en dan laagje tas, maak daarmee maar een kapje. Kom je heel erg goed in de buurt van een ffp2. šŸ˜‰

 32. Als je die muilkorven ziet, denk je echt dat iedereen volkomen getikt is geworden.
  Gelukkig zien we ze in Nederland nauwelijks in de openbare ruimte en dat moet zo blijven!!
  Politici met die boevenmaskers zien er helemaal uit als een stel griezels En ik denk te weten dat ze zich alleen als boeven verkleden als de camera’s draaien.
  Bange mensen die deze psychologische gevangenis accepteren. Bureaucraten die dit allemaal zitten te voeren. Het is een collectieve waan.

 33. Ik kan niet zeggen dat ik het een geslaagde actie vind. Je geeft immers nog steeds toe aan de ‘kapjesplicht’.

 34. Grappig feit, op een aantal chinese sites, kan je deze anti maskers al een hele tijd kopen.
  Met tijger of andere prints, of zoals een gewoon mondmasker, maar dan de neus en mond voorzien van doorschijnend materiaal, etc….
  Dacht eerst dat het een grap was, maar ze werden blijkbaar toch gemaakt met een welbepaald doel

 35. Ze beschouwen ons als gevaarlijk, daarom dwingen ze de mensen om mondmaskers op te zetten. Het gaat niet om ons te beschermen tegen het virus, wij zijn het gevaar in hun ogen, we zouden eens kunnen gaan hoesten of kuchen, dan zijn wij de moordenaars zogezegd. Maar we weten ondertussen dat het een bewezen HOAX is van de UN, WHO & China!

 36. Deze mevrouw betrad de trein zonder mondkapje, en deed deze (pas) op toen ze plaats nam. De conducteur had naar mijn mening niet zodanig gereageerd, als zij het mondkapje gewoon op het perron of bij het betreden van de trein had opgedaan. Kennelijk was ze al twee keer eerder aangesproken, en bevond het mondkapje zich nog in de tas toen zij plaatsnam.

  Het zijn inderdaad dictatoriale en volledig overbodige regels. En kennelijk wilde mevrouw een statement maken. Nou, dat heeft ze gedaan. Sterker nog: dat is haar goed recht. Maar om haar daarvoor de trein uit te zetten, of, zoals de conducteur dreigt, om helemaal niet te vertrekken en de politie in te schakelen, gaat echt veel te ver. Sterker nog: dat zijn buitenproportionele maatregelen. En die ingehuurde Antifa-activist op de achtergrond hielp nou ook niet echt mee….

  Tot slot is het opgespelde symbool op het pak van de conducteur zeer opvallend Ć©n verontrustend; ik zag dit namelijk eerder bij al dan of niet ingehuurde beveiligers in plaats van de bekende “V”. Via mijn zwager vernam ik dat dit speldje wel eens bij alle orde- & beveiligingsdiensten, dus Ć³Ć³k de politie, gedragen kan gaan worden.

 37. Ben het bij uitzondering oneens met dit artikel. De NS heeft het recht om eisen te stellen voor reizigers, deze omvatten nu tijdelijk een mondmasker wat – let op: ————- Max 3 woorden in hoofdletters. Mod
  Dus op het perron en niet pas on de trein. Deze mevrouw brak helaas de wet. En nee, eten en drinken kan tijdelijk niet want het masker mag niet worden afgezet. Deze mevrouw – sorry mevrouw als u dit leest – had voorzichtig moeten zijn. Ik werk niet bij het OV maar ben als zakenreiziger gewend wel meer beperkingen te ervaren.

 38. Bent u ook wel eens opzoek naar een video op YouTube en blijkt deze verwijderd te zijn wegens censuur? Of is het hele kanaal verdwenen, dan is er nieuws. Hier staat alles op, zoek en gij zult vinden; troo.tube !

Comments are closed.