Medische vakbladen kondigen potentiële nieuwe pandemie aan: MERS-CoV

Met MERS virus in dromedarisssen in het Midden Oosten en Afrika zou nog maar enkele stappen verwijderd zijn van een dodelijke mutatie waarmee mensen elkaar kunnen besmetten.

—————————————————————————————————————————————–

MERS-CoV had in 2012 een sterftepercentage van 40% – Afrikaanse variant werd door genetische manipulatie besmettelijk voor mensen gemaakt – Herhaling van 2020, aangevuld met voor iedereen verplichte testen en verplichte vaccinaties? – Voorspelbaar: politiek en media zullen ongevaccineerden de schuld geven

—————————————————————————————————————————————–

Precies volgens het scenario zoals we dat sinds vorig jaar al vaak hebben omschreven kondigen medische vakbladen de volgende pandemie aan nu Covid-19 definitief op zijn retour lijkt: MERS-CoV. We kunnen daarom binnen afzienbare tijd verwachten dat alles van vorig jaar herhaald gaat worden, van het opzettelijk angstzaaien tot de desinformatie-propaganda in de mainstream media en een stormloop op de zorg, waarna er ‘natuurlijk’ maatregelen worden genomen zoals nieuwe strenge lockdowns, aangevuld met voor iedereen verplichte testen en verplichte vaccinaties. Want ook nu lijkt de voornaamste bedoeling van deze p(l)andemie iedereen met weer een serie nieuwe experimentele vaccins in te spuiten.

‘Vergis u niet, dit zal niet de laatste keer zijn dat de wereld geconfronteerd wordt met de dreiging van een pandemie,’ zei Tedros tegen de Algemene Vergadering van de VN van de ministers van Volksgezondheid van de 194 lidstaten eerder dit jaar. ‘Het is een evolutionaire zekerheid dat er een ander virus komt met de potentie nog besmettelijker en dodelijker te zijn dan deze.’

Dat andere virus zou er inderdaad al aan kunnen komen. Een internationaal team researchers heeft ontdekt dat het Middle East Respiratory Syndrome (MERS) nog maar een paar mutaties verwijderd is van een ernstige pandemie. In hun paper, gepubliceerd in Proceedings of the National Academy of Sciences, beschrijven ze hun onderzoek naar diverse MERS-varianten.

MERS-CoV dook voor het eerst in 2012 in Saudi Arabië op, en zou bijzonder dodelijk zijn. Ongeveer 40% van de eerste patiënten stierven aan hun infecties, die vooral veroorzaakt zouden zijn door geïnfecteerde dromedarissen. En toeval of niet, er zou ook bewijs zijn gevonden dat die dromedarissen door vleermuizen zouden zijn besmet. Volgens researchers zou inmiddels 80% van alle geteste dromedarissen (70% leeft in Afrika) antistoffen in hun bloed hebben.

Afrikaanse variant werd door genetische manipulatie besmettelijk voor mensen gemaakt

De uitbraak van MERS-CoV kreeg niet veel aandacht, omdat er geen mens-op-mens besmetting zou plaatsvinden. De wetenschappers onderzochten waarom niet er niet veel meer Afrikanen – gezien hun vele interacties met dromedarissen – besmet waren geraakt. Het virus circuleert daar vooral in dromedarissen in Marokko, Nigeria, Ethiopië en Burkina Faso (2). Samples werden verzameld, en wat bleek: de varianten die in Arabië voorkomen blijken wel eenvoudig van mens op mens te kunnen overgaan, maar die in Afrika niet.

Het verschil tussen de varianten zit hem in de aminozuren van het S proteïne. Door de Afrikaanse variant genetisch te modificeren, zodat die dezelfde ‘Arabische’ aminozuren kreeg, slaagde men erin om ook de Afrikaanse variant besmettelijker te maken voor menselijke cellen. De grote, niet gestelde vraag is natuurlijk: waarom zou je dat willen doen? Waarom zou je een voor mensen (vrijwel) ongevaarlijk virus veel besmettelijker willen maken, zoals ook met het coronavirus is gebeurd?

Hoe dan ook, de researchers denken dat de reden dat de varianten in het Midden Oosten nog niet gemuteerd zijn om veel mensen te infecteren is dat de dromedarishandel vrijwel uitsluitend één kant opgaat, namelijk van Afrika naar het Midden Oosten. Ze waarschuwen echter dat als die handel zich op zeker moment omkeert, of als een ander dier eveneens een drager wordt en wordt verhandeld naar Afrika, er mutaties kunnen ontstaan die een dodelijke pandemie kunnen veroorzaken. (1)

Virus in top-10 WHO

MERS-CoV komt erg overeen met SARS-1 en veroorzaakt eveneens zeer ernstige luchtwegklachten. Onder mensen heeft het nog steeds een sterftepercentage van 35%. Een behandeling of vaccin is er nog niet. Sinds 2012 zijn er meer dan 2100 mensen besmet geraakt met MERS-CoV, waarvan er 813 zijn gestorven. Het virus staat nu in de top 10 van de WHO lijst met opkomende ziekten die met de hoogste prioriteit moeten worden onderzocht (2).

SPARS = MERS-CoV of SARS-3?

Eind vorig jaar werd de mogelijk opvolger van Covid-19 al aangekondigd: SPARS. In een simulatie van de Johns Hopkins University breekt deze p(l)andemie uit in 2025, en duurt tot 2028.

‘The SPARS pandemie 2025 – 2028; A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators’ (PDF, 2017) was een simulatie vergelijkbaar met het latere ‘Event 201’ in oktober 2019, toen tot in de details werd geoefend op het managen van een wereldwijde uitbraak met een coronavirus, die volgens de werkprognose aan 65 miljoen mensen het leven zou gaan kosten. Die ‘simulatie’ werd, zoals u allen weet, in bijna alle opzichten realiteit (alleen het aantal doden blijft gelukkig (nog?) ver achter).

In een document van de Wereldbank staat zelfs dat het huidige ‘project’ genaamd ‘Covid-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP)’ tot 31 maart 2025 gaat duren. Pas dan zal SARS-CoV-2 / Covid-19 vermoedelijk definitief ‘voorbij’ worden verklaard, al zou Covid in de tussentijd dus ook opgevolgd kunnen worden door MERS-CoV.

Daarna zou de opvolger zich meteen zou kunnen gaan aandienen: SPARS, wat een verwijzing is naar de Amerikaanse stad St.Paul waar dit toekomstige coronavirus volgens de simulatie voor het eerst zal opduiken. Dit nieuwe virus zal in of rond 2025 natuurlijk een andere naam krijgen, en zou bijvoorbeeld ook weer in Azië kunnen beginnen. Het zou echter ook SARS-3 kunnen worden, dat reeds klaarligt in een Italiaans laboratorium.

Het is dus niet onwaarschijnlijk dat SPARS in werkelijkheid SARS-3 of MERS-CoV wordt. 2025 was slechts een fictief jaar, dat net zo goed 2023 of eerder kan worden. De SPARS-simulatie had het ook al over een vaccin genaamd COROVAX als de gewenste oplossing om deze ‘pandemie’ te stoppen, en dat in het scenario in juli 2026 zou worden geïntroduceerd. Drie jaar na dit document uit 2017 werd er letterlijk een COROVAX vaccin ontwikkeld.

Zo zou men anti-vaxxers willen overtuigen

Een opmerkelijke overeenkomst met SARS-CoV-2 / Covid-19 is dat de fictieve SPARS infectie (/ MERS-CoV of SARS-3 infectie?) vaak gevolgd wordt door een ernstige bacteriologische longontsteking (pag. 57). Er staat tevens beschreven hoe een bekende anti-vaxxer ‘het licht’ ziet nadat haar zoontje ernstige longontsteking heeft gekregen, en pas na toediening van reguliere medicijnen geneest. De autoriteiten gebruiken dit soort verhalen dan om vaccinweigeraars te overtuigen.

Opvallende overeenkomst met 2020-2021: ‘… diverse invloedrijke politici en vertegenwoordigers van instellingen kwamen onder vuur te liggen vanwege het sensationaliseren van de ernst van de gebeurtenis voor bepaald politiek gewin… Een brede social media beweging, vooral geleid door uitgesproken ouders van aangedane kinderen, gekoppeld aan het wijd verspreide wantrouwen van ‘Big Pharma’, ondersteunde de narratief dat de ontwikkeling van SPARS MCMs (vaccins) onnodig was, en gedreven werd door een aantal op winst beluste personen.’

Tevens werd gewezen op ‘complottheorieën’ dat ook dit virus opzettelijk werd gecreëerd, en/of bewust door de regering als biowapen op de bevolking werd losgelaten (pag. 66). Inmiddels is uit de ‘Fauci Files’, die zelfs door Amerikaanse mainstream media werden gepubliceerd, gebleken dat het coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt biowapen werd genoemd.

Ongevaccineerden krijgen straks direct de schuld

De farmaceutische producenten, die het afgelopen jaar hebben bewezen hoe extreem winstgevend het vaccineren tijdens een p(l)andemie kan zijn, zijn druk bezig nieuwe vaccins te ontwikkelen. Bloomberg wees eind mei op GlaxoSmithKline (en partner Sanofi), dat nu al de volgende generatie Covid vaccins aan het maken is. Volgens Roger Connor, hoofd vaccinontwikkeling, zou al in juni worden begonnen met een testperiode met een nieuw vaccin op meer dan 37.000 mensen. (3)

Gezien de almaar hardere, vaak schokkende reacties in de samenleving op mensen die zich niet tegen Covid-19 willen laten vaccineren (de roep om gedwongen vaccinaties wordt steeds luider, en de eerste oproepen om weigeraars in kampen te stoppen hebben we ook al gehoord), denk ik dat we het stadium van ‘overtuigen’ van anti-vaxxers allang voorbij zijn, en straks, indien deze volgende pandemie er inderdaad komt, rechtstreeks doorgaan naar het openlijk valselijk de schuld geven aan ongevaccineerden door de politiek en media.

Stel dat de vaccins inderdaad voor enorme gezondheidsproblemen gaan zorgen, zoals topwetenschappers en andere experts al maanden voorspellen (zie onze vele artikelen hierover). Dan ontstaat er een nieuwe run op de zorg en ziekenhuizen, waarna er wederom keiharde maatregelen worden genomen. Op TV zullen door de het farma-vaccincomplex goedgekeurde ‘wetenschappers’ beweren dat het niet aan de vaccins ligt, maar aan een mutatie die dankzij de ongevaccineerde mensen kon opkomen.Xander


(1) Medical X press
(2) Medical X press
(3) Zero Hedge
Afbeelding (voorgrond): Darkmoon_Art , Pixabay 
Afbeelding (achtergrond, MERS-deeltjes): WikiMedia Commons, bron MERS-CoV Particles, auteur NIAID , Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

25-05: WHO waarschuwt dat de volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest
05-02: SARS-3: Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van het coronavirus

2020:

28-12: De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. @ Joost: 8:01 pm. Dank U Joost. En mag mij verheugen, in wat de Here Jezus, voor ons/mij gedaan heeft. Zijn kostbaar bloed heeft ons gerechtvaardigd. Wat een LIEFDE van de Here Jezus, ik ben er stil van.

 2. Xander,
  Wat een fantastisch journalistiek medium is deze site!
  Ik ken deze site al sinds begin 2000 na Chr. , in samenspraak met mijn vriend en visboer Dirk v.d. Graaf uit Spakenburg.
  Wat een liefde spreekt uit de verhalen van o.a. Ramshoorn, Tukker, Oma ,Wachter en vele anderen die ik nu niet noem (maar niemand te kort wil doen) voor JHWH/Christus !
  UIt een Hervormd miljeu komend ( meerdere dominees in mijn familie…) volwassen laten dopen en in Pinksterkringen vertoevend en charismatische beweging ervaar ik nu (vertrokken uit “Babylon”) als buitenkerkelijke de gemeenschap der heiligen met jullie allen!

  Shalom en verbonden in de Liefde en gemeenschap van Christus Jesus!

 3. “Op TV zullen door de het farma-vaccincomplex goedgekeurde ‘wetenschappers’ beweren dat het niet aan de vaccins ligt, maar aan een mutatie die dankzij de ongevaccineerde mensen kon opkomen.”

  Die valse bewering kan dan meteen in de vuilbak gekieperd worden als FAKE nieuws.
  Immers: mutatie van een virus is het NATUURLIJKE verloop waardoor virussen verzwakken en uitdoven en daar kan geen ongevaccineerde méns de schuld voor in de schoenen geschoven worden.
  Overigens zijn het nu net de gevaccineerden (vatbaarder met verzwakt afweersysteem door vaccinatie!) die herbesmet worden door virusvarianten van het virus waartegen ze gevaccineerd werden én waardoor dus gevaccineerden de verspreiders/dragers worden van deze varianten, niet de ongevaccineerden!

  Het is dus flauwekul en pure onzin als ze menen te kunnen beweren dat ongevaccineerden ook maar aan iets schuldig zouden kunnen zijn in deze hele coronaZWENDEL.
  Ongevaccineerden gebruiken als soevereine mensen hun RECHT op zelfbeschikking om gevrijwaard te blijven van gezondheidsrisico’s door nutteloze, schadelijke en experimentele vaccins voor hebzuchtige, op winst beluste massamoordenaars.

  Zelfs al komt de elite met een poging tot een volgende plandemie: de coronahoax heeft duidelijk de zwendel en hoe ze te werk gaan blootgelegd dus zulke poging zal al op voorhand gedoemd zijn om te mislukken…en nog wel door hun eigen schuld: misleiding, halve waarheden en bedrog dat telkens ontmaskerd en toegegeven wordt.

  Vooral als ze ZELF naar buiten komen door nu reeds een ballonnetje op te laten voor hun volgende virus-moordpoging op de mensheid en hoe ze dat zullen organiseren door een dromedaris-virus en zelfs al met een naam: Mers-CoV.
  En dan verwacht dit ‘elitaire, menselijk afval’ dat mensen nog kan wijsgemaakt worden dat zij er niks mee te maken hebben terwijl ze hun snode plannen al op voorhand zelf komen bekennen?
  Houden ze de mensheid door hun grootheidswaanzin werkelijk nog steeds voor idioten?

 4. Als dit richting het merkteken van het beest gaat , zal er geen verplichte vaccinatie/geen verplichte testen komen (Bijbel zelf ervoor kiezen om het merkteken aan te nemen, is dit het merkteken dan, w.s. zeker de voorloper !)
  Wat wel zal plaatsvinden is steeds oplopende manipulatie/op het gevoel inpraten/dreigen.
  Bid tot de Here Jezus om volharding/kracht !

 5. Beste mensen, probeer zo realistisch mogelijk deze fase door te komen.
  Laten we ons niet (fig. gesproken) op de kast jagen, door die angstzaaiers van de NPO radio, – televisie, kranten en tijdschriften.
  Een welgemeend gebed zal velen goed (kunnen) doen !
  Komt tijd, komt Raad en dus géén zorgen voor de dag van morgen.

 6. Tja, Redaktie van Xander nieuws!
  Ik weet niet of ik het mag zeggen /citeren namens de 4500 varkens die onlangs de vreselijke dood vonden in Nederweert, maar vandaag las ik in mijn dagblad (voorm. geref. courant) een stukje over die afschuwelijke brand : ” als die varkens konden bidden zouden ze aan de Heere God vragen om dat schepsel Homo Sapiens te vernietigen “.
  Zover zou ik als christen en leerling van Jesus Messias ( de secte van de Weg, Hand.) niet gaan, maar dat “we” er een zooitje van zijn aan ’t maken dat moge duidelijk zijn uit bovenstaand uitstekend artikel!
  Ik probeer maar de brief aan de Hebr. in praktijk te brengen:” Ziende op Jesus Messias en niet op de omstandigheden”.
  En dat valt , zeg ik maar heel eerlijk als 72 jarige, af en toe niet mee!!

  Shalom!

 7. Dat de medische wetenschap en de medici zelf zich tegen de mensheid keren is overigens al enige tijd actief.
  In de loop van de jaren-70 kregen de big pharma ellendelingen meer en meer zeggenschap. Medisch specialisten die warm liepen voor een leuk weekeinde, georganiseerd door de big pharma maffia namen toe.
  Wel onder de voorwaarde, u schrijft zoveel recepten per maand voor van onze producten. En onze artsen bezoekers dient u een x-aantal keer per jaar te woord te staan.
  Nu zijn we op een punt belandt, dat verkeerde diagnoses geen toeval meer zijn. Er zijn inmiddels talloze mensen die onjuiste medicatie krijgen voorgeschreven en dus zieker en zieker worden.
  Spreek uit ervaring, als oud medisch secretaresse, als oud schildklier patiente en als dochter van een inmiddels overleden neuroloog.
  Wijlen mijn ouders hebben mij hier altijd heel secuur voor gewaarschuwd, dat deze tijdsfase er aan zou komen.

 8. Zal het ooit stoppen??? Het lijkt wel of de planeet aarde getroffen zal worden door de toorn van God. Of is zoiets schrijven niet meer van deze tijd??? Shalom

 9. Dit was dus te verwachten. Feitelijk zitten we in een perpetuum mobile van voortdurend terugkerende nutteloze lockdowns en dwaze maatregelen totdat het volk finaal kapot is, wellicht gekoppeld. Wacht maar tot het september/oktober is. Dus haal nu alles in huis om een paar weken te overleven.

 10. Chris Saccoccia, a.k.a. Chris Sky benoemde dit al tijdens een kort interview dat ergens op het internet staat. Zijn conclusie is dat de overheid probeert de zaken om te draaien waarbij het volk niet langer de overheid betaalt zodat zij doet wat het volk wil, maar – na het kapotmaken van het mkb – het volk betaalt op basis van goed gedrag (social credit system) dat samenhangt met UBI (Universal Basic Income). Het einddoel is een feodaal systeem met twee klassen: de ‘elite’ en een onderhorige massa. Hier werd al naar verwezen in het boek ‘Tragedy & Hope’ van de hand van professor Carroll Quigley uit 1966 (!).

  https://winnipeg.ctvnews.ca/anti-masker-chris-sky-arrested-after-speaking-at-rally-in-thunder-bay-1.5405503

 11. Erik schreef:
  09/06/2021 om 7:48 pm

  ” En dan is er eigenlijk maar 1 oplossing: een chip / nano-partikels / NIR-tattoo in je huid (hand of voorhoofd).
  Voila, het scenario. ”

  Idd het zogenaamde ” killer ” virus inclusief komende mutaties propaganda wordt hiervoor gebruikt.
  En niet voor niets wil de elite tevens kinderen vanaf 12jr vaccineren….

 12. Men zou er goed aan doen rekening te houden dat het ene virus na het andere wat de wereld in geslingerd word. en waar de “vaccins” al voor klaar liggen voor het eerste ziektegeval zich heeft aangediend.
  Vele “mensen” werken er gretig aan mee maar ze zijn te dom te bedenken dat zij met hun familie zelf ook overbodig zullen worden als de wereldbevolking bijna is uitgeroeid en hun werk erop zit dan is er voor deze verraders ook geen plaats meer.

 13. @ Ohje om 5:49, wat ze willen bereiken?
  Heel simpel, totalitaire controle over iedereen.

  Via angst iedereen aan het “vaccin”, niet iedereen in de eerste ronde ingespoten? dan nog een schepje er boven op, een 2e / 3e …. “virus” met natuurlijk weer een spuit (of 2 of nog meer) ….
  en ja, hoe kun je dan bewijzen dat je “gevaxt” bent? Eerst met een papiertje of een appje, maar die kun je kwijtraken of vervalsen.

  En dan is er eigenlijk maar 1 oplossing: een chip / nano-partikels / NIR-tattoo in je huid (hand of voorhoofd).
  Voila, het scenario.

 14. Het wordt steeds duidelijker dat de psychologische oorlogsvoering tegen de bevolkingen, om doem en verderf te zaaien en zo vrijwillig hun vrijheden op te geven, steeds minder effect krijgen bij de zelf nog nadenkende mensen. Niets is beter bestand tegen welke ziekte en of psychologische oorlogsvoering dan ook en dat is eerste instantie zelf logische nadenken en zorgen dat jij voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. Alle vaccins zijn in principe altijd al giftige cocktails, waar we nooit exact de ingrediënten van krijgen en wat het doet in ons lichaam. Daar moet je ten aller tijden ver weg van blijven. Wat of wie dan ook zegt of zogenaamd verplicht wordt. Een autonoom laat zich geen hoge autoriteit boven zich plaatsen, die bepaald zelf hoe en wat. Wij Nederlanders behoeven helemaal geen bevelen van het bedrijf staat der Nederlanden op te volgen of bedrijfskleding in de vorm van mondkapjes te dragen. Net zo min met de EU en de WHO, daar heeft niemand van de bevolking een contract mee afgesloten. Zolang jij je laat behandelen als een staats aanhorige, heb jij geen enkel recht alleen maar plichten.

 15. Neuroloog Jan Bonte zei het goed. Waar begint het? Het begint bij klachten! Heeft u klachten, gaat u naar de dokter. Maar het hele circus begint al voordat men klachten heeft. En dan is het verhaal vooral gebaseerd op verwachtingen en modellen. En die verwachtingen en modellen blijken er behoorlijk naast te zitten, maar intussen is een normaal leven op een dictatoriale wijze verboden geworden.
  We worden beboet en zelfs gevangen gezet, vanwege verwachte modellen. Dat is het equivalent van “bij voorbaat schuldig”. Dat was NIET de basis van de democratische rechtsstaat!
  Langzaam maar zeker verandert het westen in een Chinees communistisch model. Vandaar dat vooral linksen die corona vrijheidsbeperkingen zo geweldig vinden. Daarbij is de Duitse SPD’er Lauterbach een soort prototype; iemand die voortdurend roept dat het allemaal nóg strenger moet en die klimaat-lockdowns een mooie optie vindt.

 16. @ Doordenker: 4:15 pm. Niets aan toe te voegen. Maar de hersenloze massa heeft afgeleerd zelfstandig te denken, en die hebben zich dus ook massaal laten vaccineren. De tweedeling tussen ongevaccineerden en gevaccineerden is al bijna een feit. Met geen dank aan de Overheid, en verraderlijke politieke partijen en de big pharma.

 17. Ach voor die tijd is de kernoorlog om oost Oekraïene losgebarsten dus dan hoeven we ons hier niet druk om te maken. Ik ben 55 sinds mijn pubertijd zijn er constant horror voorspellingen. B.v. begin jaren 80 werd beweerd dat rond 2020 nog maar de helft van de Afrikaanse bevolking in leven zou zijn vanwege de Aids (in werkelijkheid zijn er nu 2 tot 3 keer zoveel). Dus geen paniek.

 18. Eerst de dromedarissen maar opruimen. Hier wordt de veestapel ook opgeruimd voor woningbouw. Die paar dromedarissen kunnen we wel missen ipv een reden tot een andere idioterie!

 19. ‘evolutionaire zekerheid’ is dat niet een wat vreemde term voor iets wat uit het lab komt? Dat klinkt als een excuus. Als iets wat ons ‘overkomt’. Net als oorlogen etc. Terwijl het meestal een vooropgesteld plan is, gesimuleerd, getest en geoefend wat dus met opzet met een bepaald doel uitgerold wordt.

 20. Dat virussen muteren, is natuurlijk. Er bestaat ook niet 1 griepvirus.
  Indien de media ongevaccineerden de schuld geven van een virus – mutatie is dit een uiting van gigantische domheid of bewuste bangmakerij voor de hersenloze schapen onder ons.

 21. Hoe kunnen de ‘gevaxten’ in hemelsnaam de ‘ongevaxten’ de schuld geven?
  Dit zou dan betekenen dat de spuiten die de ‘gevaxten’ zich hebben laten zetten, nauwelijks of helemaal niet helpen.
  Het heeft dus geen zin dat de ongevaxten zich ook zo’n niet werkende spuit laten zetten.
  Maar logisch denken is blijkbaar niet de sterkste kant van de gevaxten.

Comments are closed.