‘Julian Assange gemarteld en gebroken om alle onderzoeksjournalisten zwijgen op te leggen’

Assange, gehaat vanwege het onthullen van o.a. de Saudische financiële steun voor ISIS en Hillary Clinton, de pedo feestjes van hooggeplaatste Democraten, en het ontmaskeren van de Trump-Rusland hoax, werd lichamelijk en psychisch gemarteld en gebroken, zodat onafhankelijke journalisten wereldwijd het niet meer wagen om pijnlijke waarheden aan het daglicht te brengen.  (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Vrijheid van meningsuiting ook in Nederland onder grote druk: Minister BiZa (Kajsa Ollongren) wil stevige grip krijgen op informatievoorziening, en nieuws alleen nog door de extreemlinkse mainstream media laten brengen

—————————————————————————————————————————————-

De voormalige Britse ambassadeur Craig Murray schrijft diep geschokt te zijn over de wrede behandeling van Julian ‘WikiLeaks’ Assange. Het kan niet anders dan dat de oprichter van WikiLeaks langdurig is gemarteld, waardoor hij nu zowel lichamelijk als psychisch een gebroken man is. Journalist Caitlin Johnston constateert dat Assange tot een afschrikwekkend voorbeeld wordt gemaakt voor alle onafhankelijke (onderzoeks)journalisten, zodat die het voortaan niet meer wagen om pijnlijke informatie over de Amerikaanse en andere Westerse mogendheden aan het daglicht te brengen. Ook hieruit blijkt dat de vrijheid van meningsuiting en democratie in het grootste deel van het Westen een totale farce is geworden.

Murray schrijft ‘diep geschokt’ te zijn toen hij zag dat Assange 15 kilo was afgevallen, er in zeer korte tijd als een oude man is gaan uitzien, en ook psychisch zo uitgeput was dat hij moeite had zijn geboortedatum te herinneren  en amper zijn naam kon uitspreken. En dat voor een man die bekend stond als een wandelende encyclopedie.

De ex-ambassadeur erkent dat hij aanvankelijk sceptisch was over de berichten –van onder andere de speciale VN rapporteur voor Martelpraktijken, Nils Melzer- dat de WikiLeaks voorman werd gemarteld en verzwakkende drugs toegediend heeft gekregen. ‘Maar na het bijwonen van de processen met diverse slachtoffers van extreme martelingen, en na gewerkt te hebben met overlevenden uit Sierra Leone en elders, kan ik zeggen dat mijn mening compleet is veranderd. Julian vertoonde exact de symptomen van martelingen… met name op het gebied van desoriëntatie, verwarring, hulpeloosheid, en grote moeite om zijn vrije wil te uiten.’

Schandelijk proces om Assange tot afschrikwekkend voorbeeld te stellen

De zitting gisteren in Groot Brittannië was één groot schaamteloos toneelspel. De Britse aanklagers werden in de rechtbank geïnstrueerd door maar liefst vijf Amerikaanse overheidsofficials. De rechter gedroeg zich kil en bits tegen Assanges advocatenteam, en weigerde zonder uitleg hun verzoeken in overweging te nemen, terwijl ze de aanklagers vriendelijk bejegende en alle ruimte gaf.

Het vervolg van het proces wordt -tegen de regels van het uitleveringsverdrag met de VS in- versneld uitgevoerd in een zeer kleine rechtszaal waar amper ruimte voor toeschouwers is. De advocaten van Assange krijgen nauwelijks tijd zich voor te bereiden. Nieuw bewijs dat de CIA Assange èn zijn advocaten bespioneerde toen hij in de Ecuadoraanse ambassade was, wordt genegeerd.

Advocaat Mark Summers zei daarom tegen de rechter dat het proces ‘een politieke poging’ van de VS is ‘om journalisten te laten weten wat de gevolgen zijn als ze informatie publiceren’. Murray onderschrijft die conclusie, en wijst erop dat Assange in Amerika 175 jaar gevangenisstraf kan krijgen voor publicaties die de regering Obama –op basis van hetzelfde bewijs- niet zwaar genoeg vond om hem zelfs maar te vervolgen.

Assange wordt dus als voorbeeld gesteld en opzettelijk kapot gemaakt. Zijn wrede behandeling en straks levenslange gevangenisstraf moet alle journalisten ter wereld afschrikken om ooit nog informatie te publiceren die de VS, en in het bijzonder te Amerikaanse elite en inlichtingendiensten, in diskrediet brengt.

Mainstream journalisten ‘staatspropagandisten, hielenlikkers en lafaards’

Murray vindt daarom dat ‘iedere journalist die weigert zijn eigen platform te gebruiken om zich tegen de vervolging van Assange uit te  spreken, geen enkele intentie heeft om ooit iets te publiceren wat de Amerikaanse regering niet bekend wil maken. Hun zwijgen of steun voor wat er nu gebeurt zou als een bekentenis moeten worden opgevat dat zij niets anders dan staatspropagandisten zijn. Staatspropagandisten, hielenlikkers, en lafaards.’

‘Achter de publieke steun voor Assanges vervolging zit lafheid en sadisme. Zelfs al zou alle onzin lasterpraat waar zijn, van de uitwerpselen aan de muren van de ambassade tot de nog altijd totaal onbewezen Trump-Rusland samenzwering, zelfs al zouden al deze belachelijke hersenspinsels waar zijn, dan zou zijn straf tot op heden meer dan genoeg zijn. Ik bedoel, hoeveel martelingen zijn er nodig omdat je favoriete kandidaat (Hillary Clinton) niet werd gekozen? Hoe vreemd is het dat er geen vragen worden gesteld bij zoveel sadisme? Door te pleiten hiermee door te gaan laat je je zieke fetisj zien, of je nu bij een van de machtige mensen die hij boos heeft gemaakt hoort, of een van de hersenloze napraters in het reageergedeelte bent.’

‘Wereldwijde genadeklap tegen persvrijheid’

De onafhankelijke journalist karakteriseert de behandeling van Assange daarom als een ‘grote tragedie’ en een ‘wereldwijde genadeklap tegen de persvrijheid’. Assange begreep als geen ander de Orwelliaanse gevaren van het onzichtbare imperialisme van de globalistische elite, die de hele mensheid naar een A.I. (kunstmatige intelligentie) gedomineerde en gecontroleerde toekomst sturen. ‘Zijn brein is doelbewust vernietigd. Dat moeten we nooit vergeten en nooit vergeven.’

Toch ziet ze ook een lichtpuntje in de duisternis van ‘deze natie-loze plutocraten die aan de touwtjes trekken’. ‘Met hoe meer ze wegkomen, hoe zichtbaarder hun acties noodzakelijkerwijs moeten worden, omdat hetgeen ze proberen te doen zo totaal abnormaal is.’ De absurde rechtbankzitting gisteren was daar het bewijs van. ‘Niets van dit alles is normaal, en aangezien het risico bestaat dat dit mensen gaat opvallen, zal het alleen nog maar nog vreemder worden.’

‘Het enige waardoor de mensen niet zien wat er echt gebeurt is een dunne laag van informatie management (duidelijker gezegd: propaganda), en het enige dat hen weerhoudt in actie te komen is omdat mensen het gevoel hebben dat ze de enigen zijn die het zien. Hou de druk erop, blijf opletten, en blijf tegen iedereen die wil luisteren vertellen wat u ziet. Dat zou Julians leven wel eens kunnen redden.’ (1)

Minister Ollongren wil einde maken aan vrijheid van meningsuiting (van rechts)

En niet alleen Julians leven. Ook in Europa staat de zo hoog gewaardeerde vrijheid van meningsuiting op het punt om in snel tempo vernietigd te worden. Zo heeft de Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren onlangs een rapport uitgebracht waarin ze stelt dat de overheid stevig grip op de informatievoorziening aan de burgers moet krijgen door deze feitelijk enkel nog aan ‘goedgekeurde’ mainstream media wil overlaten.

Ollongren, wrang genoeg lid van een cynische anti-democratische partij die nog steeds het woord ‘democraten’ durft te voeren, noemde specifiek ‘extreemrechts’ genoemde sites waarvan de ‘zuurstof’ moet worden afgesneden. ‘Extreemrechts’ is in haar partij, kabinet en linksgroenliberale ideologie iedereen die tegen het overdragen van alle macht aan een EU-superstaat, tegen massa immigratie, tegen islamisering en tegen het huidige klimaat/energiebeleid is. ‘Extreemlinks’ wordt niet genoemd, en dat komt omdat die de grote media zoals NOS, NU.nl, Volkskrant etc.. al jaren stevig in handen heeft.

 

Xander

(1) Medium.com via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen
12-06: 33 jaar na Chernobyl hebben Nederland en het Westen dringend behoefte aan Glasnost (/ Julian Assange bewijst dat het Westen de nieuwe Sovjet Unie is geworden_
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan
18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
19-02: Robots en algoritmes schrijven deel van het nieuws en manipuleren verkiezingen
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting
16-01: (/ Noden, zorgen en wensen van miljoenen gewone burgers te lang genegeerd, belachelijk gemaakt of weggewuifd met leugens in en door de media)
06-02:‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media (/ ‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’ – EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen)

2018:
20-12: CNN’s en Duitslands journalist van het jaar geeft verzinnen grootschalig nepnieuws toe
25-11: Groeiende groep mensen voelt zich vreemde in wereld vol leugens, slaafsheid en egotisme
24-11: ‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’
26-10: (/ Is de parlementaire democratie in Amerika en Europa echt zo zwak en kwetsbaar dat kritische stemmen de mond moeten worden gesnoerd?)

(via oud xandernieuws.punt.nl):

2017:
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
03-01: Julian Assange herhaalt: Russen 1000% zeker niet achter hacks

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
06-11: Julian Assange: Saudi Arabië en Qatar financieren zowel ISIS als Hillary Clinton
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

2012:
01-12: Wikileaks oprichter: Plotselinge totalitaire wereldcontrole via internet zeer dichtbij

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. @MHB

  AVG stuurt geen waarschuwingen tegen hardnekkig cookies die u volgen op internet en die tegen. betaling dan door hen worden verwijderd. Dat gebeurd in maa van AVG misschien. Niets van aantrekken. Gewoon negeren. Kreeg enige tijd geleden ook een mail dat mijn account was gehackt en dt ik tegen betaling van 500 Euro mijn bestanden niet kwijt zou raken.
  Legio zijn het aantal mensen dat uit verre landen wordt gebeld met het verzoek om terig te bellen. Wie dat doet zal merken dat zijn telefoonrekening skyhigh kan gaan. Niet doen dus.
  Talrijke benden zijn actief op internet en in de analoge en digitale mobiele telefonie om uw te financieel te beroven. Ook talrijke hackers opereren met wisselend succes. Pas nog de affaire dat BN-ers worden gebruikt als zogenaamde adviseurs om zus en zo te beleggen in bitcoins:

  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/deze-beroemdheden-miljardairs-en-investeerders-worden-misbruikt-voor-bitcoinfraude/ar-AAIKwZo

  Het gaat maar door. Nergens op ingaan, nooit personalia geven, nooit ingaan op telefoontjes ook uit vooral India die onder het mom van Microsoft medewerkers u allerlei veiligheids software willen aansmeren. Check check dubbel check en ontvlucht dubieuze sites!

  Hier kunt u kijken of een van uw accounts is gehackt ( engels):

  https://www.forbes.com/sites/adamtanner/2014/04/14/these-sites-tell-which-of-your-accounts-have-been-hacked/#5463c3393763

 2. @MHB: 10:38 am. Dat is waar de globalistische elite op uit is. Ons de mond te snoeren.

 3. Ik kreeg gisteren een alarmerende mail van cultuur onder vuur dat mevrouw Ollongren deze vereniging die dus opstaat voor ONZE Christelijke cultuur wil dwarsbomen en hen beschuldigd van nepnieuws.
  Toen ik daarna op een link naar een filmpje van hun congres van vorige week drukte kreeg ik gelijk een waarschuwing van AVG dat er een hardnekkig cookie op mijn pc was binnengekomen die mits ik deze (tegen een vergoeding) door hen zou laten verwijderen mij nu zou volgen wat ik uit zou spoken op het internet.
  Nou heb ik niet erg veel verstand van dit soort dingen dus wellicht stelt het niks voor maar ik vind dat best wel eng en confronterend dat “anders denkenden” dus echt in de gaten worden gehouden.
  Zo’n waarschuwing heb ik in ieder geval nog nooit gehad.

 4. Zie mijn vorige reactie over het zogenaamde werkbezoek van Jesse Kleuter aan Ethiopië.

  Respectloze reacties over het nut van het werkbezoek worden niet geplaatst.

  Staat er sinds vanochtend bij. En er is een reactie verwijderd die ging over de vraag hoe Jesse in Ethiopië is gekomen. Aangezien die milieu gekkie boeren het leven onmogelijk wil maken en kennelijk geen probleem ziet in vliegen. Deze reactie was zeker niet respectloos, maar wel negatief naar Jesse Kleuter met een legitieme vraag. Groen Links modereert kennelijk op die waardeloze zogenaamde nieuws site.

 5. https://www.nu.nl/buitenland/6006708/jesse-klaver-in-ethiopie-in-veiligheid-gebracht-door-autoriteiten.html
  Geen idee wat die kleuters te zoeken hebben in dat gebied. Tenzij de goudzoekers een luchtbrug willen opzetten met behulp van kleuters die zelf nog nooit iets voor de maatschappij hebben gedaan. Fijn ook dat die malle minister Blok nu ineens wel over zoiets als dadendrang lijkt te beschikken. En dan blijven er mensen op die partijen stemmen?
  Nou dan wil je je kinderen volgens mij gewoon een slechtere toekomst geven!

 6. Fijn dat de redactie zo snel heeft gereageerd op de link over Assange die we eergisteren vermeldden in een reactie.

  En: bekijkt u vooral het (op dit moment) eerste artikel op NaturalNews van vandaag.

 7. Misschien moeten die journalisten eens met de boeren mee, op de trekker naar Den Haag… (al was het maar om onmiddelijke vrijlating af te dwingen van de in gijzeling genomen collega ?

 8. @M
  Heel simpel waarom ze niets voor Assange doen, hij behoort niet tot hun elitaire clubje, dus daar doen ze niets voor. Bovendien extra logisch want al die burger journalisten maken iedere dag duidelijker dat de ‘echte’ journalisten enkel meelopers en makke schapen van de gevestigde orde zijn.

 9. Wat een geruststellend idee dat de “journalisten ” van de NOS , de commerciële omroepen , AdHc , de Volkskrant en vooral de Telegraaf geen enkel risico lopen .
  Gewoon de berichtjes van de Internationale illuminati persbureau’s blijven overtypen , en wellicht win je wel een persprijs voor de beste berichtgeving over ” Heel Holland bakt “.

 10. Dank voor dit artikel Xander.
  Heel belangrijk dat dit naar buiten komt.
  Het is opvallend dat er ook op een hoop “alternatieve” media niets meer over deze zaak gepubliceerd wordt. (Gecontroleerde oppositie?)
  Xandernieuws en enkele andere site’s vormen wat dat betreft een positieve uitzondering.
  Nogmaals dank.

 11. Suggestie: zou eenieder die dit leest de NVJ (Nederlandse vereniging van journalisten)
  opheldering willen vragen omtrent het verzwijgen van de enorme misdaad tegen de mensheid
  die bezig is tegen Julian Assange?
  Het geschreeuw rond de gijzeling van een journalist, hoe terecht ook, doet erg vreemd aan
  tegen de achtergrond van de luidkeelse stilte bij de schreeuwers t.a.v. de journalist JULIAN ASSANGE.

  Hypocriet en laf zijn te zwakke kwalificaties voor dit struisvogelgedrag.

 12. Vrijheid van meningsuiting was in meerdere landen niet of nauwelijks mogelijk daarbij denk ik aan de voormalige Oostbloklanden en tegenwoordig Turkije waar veel journalisten vastgezet zijn vanwege een andere mening dan de dictator Erdohan. Tot onze grote ontsteltenis is dit in het zogenaamde vrije westen net zo erg geworden. We leven niet meer in vrijheid maar worden gedicteerd, geïndoctrineerd, voorgelogen, bedrogen en met allerlei onzin een schuldgevoel aangepraat en vervolgens ook nog eens afgeperst. De kleine crimineel ontloopt daarvoor zijn straf niet maar de Roverheid komt er mee weg.

 13. Typefoutje: Badaw in de voorgaande reactie moet zijn: Badawi.

  En dan nog dit: in verpleeghuizen wordt stevig gemoord, gedrogeerd etc..
  Dit werd bevestigd door een insider: mensen komen hier relatief fris binnen en binnen korte tijd
  worden ze platgespoten tot zombies.
  Toen onze moeder die destijds in strijd met de wet werd ontvoerd naar een verpleeghuis bezoek zou
  krijgen van een externe zorgmedewerkster voor begeleiding in haar eigen woning was de medewerkster
  zo onhandig haar bezoek aan te kondigen: ze trof mijn moeder aan in een lachkick. T
  (bedoeld gevolg:ze zag af van de beoogde begeleiding)
  Typisch uit een spuitje ….
  Daarvoor en daarna was er nimmer sprake van dit fenomeen …

  Dit gebeurde in een tehuis in E., OostNederland.

  Tot slot: recent wilde een Britse rechter een transgender (van vrouw naar man) die haar baarmoeder had behouden en
  een baby had gekregen, niet registreren als vader. Een verstandige rechter: wie een kind baart is per definitie een moeder.

  Bij de NOS viel te lezen: ZIJN baarmoeder … (men is daar duidelijk de weg kwijt)

  Vraag: mag je een baby wel een genetisch gemodificeerde hermaphrodiet aandoen?

 14. Het is verbazend dat de site Natural News die eerst fel uithaalde vanwege de nazistische/maoistische/stalinistische behandeling
  van Julian Assange, al enkele maanden geen enkele aandacht aan deze held heeft besteed.

  Iedere dag wordt hier gevraagd om/gebeden voor de bescherming van genoemde en van dr Ahmadreza Djalali, Raiv Badaw,
  zijn zus, Chelsea Manning en andere onschuldige (politieke) gevangenen.

  Wie zwijgt, stemt toe en is medepleger.

 15. Ik ben werkelijk zeer geschokt door dit bericht.
  En dat in het ‘Vrije’ Westen.
  Las net over een andere journalist, Robert Bas.
  Niet zo schokkend als dit bericht over Assange, maar toch…Tekenend over verschuivend denken over journalisten, vrijheid van pers, en ook wel meningsuiting.
  Vrijheid staat geleidelijk aan steeds meer op de tocht.

 16. Eigenlijk is het super simpel. Als iedereen nu braaf doet wat de machtige 0,1 % wil, dan kabbelen we gezapig door naar de afgrond.
  Zoniet, dan gaat er hier of daar waarschijnlijk iemand op vervelende knopjes drukken.

 17. Lees Jeremia 50 en 51.Daar wordt een beeld geschetst over het Babel in de eindtijd.Nu is hun niets meer onmogelijk.
  Maar Babels ondergang komt gewis>plots onverwacht en al hun wijsheid is op biets uit gelopen.

 18. En waar zit Donald Trump nu ? Hij die zoveel informatie ophaalde uit de Wikileaks bron van Julian Assange ? Hij die nu beweert den man niet eens meer gekend te hebben ! Trump is een lafaard die het corrupte spelletje van de Globalisten meespeelt. Dat moet nu wel klaar en duidelijk zijn. Ik had verwacht dat hij Assange zou opvangen in de VS en de nodige bescherming bieden. Het spreekwoord “de Machtigen zijn nooit trouw” blijkt nu wel waarheid te worden. Wat smerig !

 19. We hoeven ons over de wereld geen illusies meer te maken. In volle vaart stevent men af op de apocalyptische afgrond.
  Spring van die trein af! Breek met hele zooitje. Hoofd omhoog. De verlossing is nabij.

  Net wat je zegt Wachter. Jezus is onze enige hoop. Dit geldt voor iedereen. Arme Assange.

 20. We weten dat de links/ liberale / globalisten alles uit de kast zullen halen om hun tegenstanders monddood te maken.
  De gehele media is al politiek correct geindoctrineerd. En wie zijn weer de Judassen? De “christelijke partijen”. Bah.

 21. Ik kan mij nog goed herinneren hoe Wiki Leaks werd geroemd door ook bijna alle ‘journalisten’, ik kan mij nog goed herinneren hoe er massaal werd gedemonstreerd na de moord op de redactieleden van Charlie Hebdo door ook weer bijna al die ‘journalisten’, ik kan mij herinneren hoe de ‘linkse’ Job Cohen opriep tot een lawaaidemonstratie op de Dam na de noord op Theo van Gogh, ik kan mij nog herinneren hoe bijna half Nederland stond te schreeuwen ‘Kok moordenaar’ na de moord op Pim Fortuijn en zie nu dat de moordenaar allang vrij is en in alles zijn zin heeft gekregen, hoe de ‘linkse’ Job Cohen heeft staan schreeuwen dat er kampen moeten komen voor eenieder die anders denkt dan hij. Dat Merkel, na te zijn bedreigd vanuit islam hoek, de grenzen van Duitsland en Europa heeft opengezet voor islam en dat nu bijna al die eens ‘moedige objectieve journalisten’ niets anders doen dan hun politieke bazen napraten. Dus nee, ik ben niet verbaasd als Assange wordt gemarteld net zo min ik verbaasd ben als straks bij mij of bij wie ook die de mond blijft opendoen de Antifa Gestapo voor de deur staat. Dit is de D66 nieuwe democratie a la EU en VN dictatuur ontworpen in Mekka?

 22. @Cefas: 3:40 pm. Dat is precies wat er gaande is, in deze donkere wereld. De “overste”, van deze wereld -de duivel- ziet dit met genoegen aan. Vertrouw op de Here Jezus, HIJ is onze enige HOOP.

 23. Het speeltje om ons te controleren is reeds gemaakt door Google.
  Doorbraak met kwantumcomputer van Google ‘is echt een mijlpaal’
  https://www.nporadio1.nl/wetenschap-techniek/19494-doorbraak-met-kwantumcomputer-van-google-is-echt-een-mijlpaal
  deze kwantumcomputer doet een berekening binnen 5 minuten waar de snelste computer tot voor kort 10.000 jaar over zou doen zeg maar dag tegen je vrijheid .
  De VS heeft de rees gewonnen geen enkel net werk dat op het internet is aan gesloten is nog veilig als kan nu in een paar minuten worden gekraakt.

 24. Tekenen aan de wand. Wereldwijde dictatoriale censuur in zicht. De komende anti-christ wrijft zich nu al in de handen. Nu ook in Nederland met een gijzeling van een journalist door de overheid. Stap voor stap worden we ingezogen in een dictatuur. Het begin is er. Het begint bij de onafhankelijke media en eindigt bij marteling of erger van mensen die onafhankelijk denken of geloven

 25. Inderdaad deze man heeft een hoge prijs moeten betalen voor zijn zogenaamde informatie, en de vraag is, zijn we nu wijzer geworden? Shalom

Comments are closed.