€ 225.000 beloning uitgeloofd voor leveren bewijs van bestaan SARS-CoV-2

—————————————————————————————————————————————

Op 18 maart 2020 kregen we een hoop verontwaardigde reacties op ons artikel ‘Tijd voor een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel?‘ Daarin lieten we experts aan het woord met een totaal andere kijk op de corona ‘pandemie’ en de eventuele oorzaken daarvan. Het artikel werd niet als vastgesteld feit, maar als discussiemateriaal gepresenteerd. Desondanks is bijna een jaar later nog steeds niemand erin geslaagd het SARS-CoV-2 virus te isoleren en objectief aan te tonen. Een Duits team heeft daarom een beloning van € 225.000,- uitgeloofd voor iedere wetenschapper die het onomstotelijke bewijs kan leveren dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd en dus bestaat. Als dat lukt komt daar nog eens € 11.250,- van het Isolate Truth Fund bij.

Maar al die filmpjes op TV dan, waarin ze precies laten zien hoe het virus eruit ziet en in het menselijke lichaam te werk gaat? Dat zijn – soms bedrieglijk echt lijkende – simulaties, meer niet. Er bestaat nog niet één echte foto of opname van het coronavirus waar nog steeds dagelijks zoveel angst over wordt aangejaagd, en dat nog steeds als voorwendsel wordt gebruikt voor het opleggen van almaar totalitairder wordende maatregelen.

225.000 euro snel verdiend, toch?

Jaap van Dissel, Diederik Gommers, Hugo de Jonge, Mark Rutte, Marion Koopmans, Ab Osterhaus en andere ‘corona tsaren’ kunnen in één klap meer dan een ton rijker worden (alhoewel Osterhaus dat met € 5,6 miljoen aan Big Pharma ‘bonussen’ op zijn bankrekening (in 2018) niet echt meer nodig heeft). Alles wat ze hiervoor hoeven doen is objectief bewijs leveren voor wat ze nu al een jaar beweren, namelijk dat er een levensgevaarlijk ‘killer’ coronavirus rondwaart waar de economie en samenleving langdurig voor ontwricht en beschadigd moeten worden.

Dat bewijs dienen ze dan te delen met een van hun Duitse evenbeelden, aan wie de beloningen van € 225.000,- en € 11.250,- specifiek zijn uitgeloofd. Wordt de beloning dan gedeeld, dan levert dat toch nog een dikke € 118.000,- per persoon op. Nou, heren in Den Haag, wat let u? Het was nog nooit zo makkelijk geld verdienen. Maar wees er snel bij voordat een van uw collega’s u voor is.

Het Duitse Team Samuel Eckert en het Isolate Truth Fund zijn er echter van overtuigd dat dit niet gaat lukken. ‘Wij beweren dat de afgebeelde professoren geen tekstpassages van publicaties kunnen presenteren die wetenschappelijk bewijs leveren van het proces van isolering van SARS-CoV-2 en diens genetische substantie.’

‘Het is onze missie dat als er geen publicatie kan worden getoond, er samen met ons en de betreffende persoon controle experimenten en de beslissende profilering (van het virus) moeten worden uitgevoerd. Kan in deze gezamenlijke experimenten of met de publicaties onze bewering worden weerlegd, dan ontvangt de betreffend persoon de in dit fonds gelegde € 225.000,-.’

Wat moderne virologen ‘geïsoleerd’ noemen

Systeemwetenschappers en -artsen zullen ongetwijfeld steigeren en beweren dat het virus wèl is ‘geïsoleerd’. Maar wat houdt dat in de moderne virologie eigenlijk in? Men neemt een sample uit het menselijke lichaam, dat een ‘soepje’ is bomvol verschillende soort cellen, resten van virussen, bacteriën, et cetera. Met behulp van (giftige) chemicaliën wordt vervolgens naar enkele (rest)deeltjes gezocht die kunnen wijzen op een virus dat er ooit is geweest of misschien nog is, en wijst dit dan aan als ‘bewijs’.

Dit komt neer op het dagenlang opvangen van alle uitlaatgassen naast een drukke autosnelweg. De gassen zijn één grote mix geworden, maar door analyse meent men te zien dat er mogelijk ook een Ferrari voorbij is gereden. Mogelijk, want de gevonden stoffen zijn bepaald niet compleet, en worden ook nog eens gedeeld met de uitstoot van vele andere auto’s. Dit wordt dan echter wèl als keihard ‘bewijs’ gepresenteerd dat er op een zekere dag een bepaald type Ferrari op de snelweg is langs gekomen.

Bewijzen oude verfsnippertjes het bestaan van een onbekend meesterwerk?

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Jon Rappoport vergeleek de PCR test die het virus zou ‘aantonen’ met een kunstexpert die op de vloer van een zolder wat snippertjes oude verf vindt. Hij onderzoekt de snippertjes, en constateert dat een deel afkomstig is van kinderspeelgoed, een deel van een 20e eeuws acrylschilderij, en een deel van dezelfde verf die een paar eeuwen geleden door Rembrandt en vele honderden andere schilders werd gebruikt.

De expert pakt die laatste paar snippertjes, en beweert vervolgens dat die afkomstig zijn van een nog onontdekte Rembrandt. Hij bouwt daar een complete theorie omheen, haalt er tal van onderzoeken naar bestaande Rembrandts bij, en negeert collega’s die erop wijzen dat hij hiermee nog steeds niet het bestaan van die onbekende Rembrandt heeft aangetoond. Ondertussen heeft hij wel een indrukwekkend rapport met tal van cijfers, statistieken en claims gepresenteerd. Op grond van dat rapport gaat bijna de hele kunstwereld geloven dat hij inderdaad ‘bewezen’ heeft dat de verf afkomstig is van een nog onontdekte Rembrandt.

Canadees team kreeg ondanks 40 WOB verzoeken eveneens geen bewijs

Eind december 2020 besteedden we aandacht aan een vergelijkbaar initiatief als dat in Duitsland. Een team rond de Canadese onderzoeksjournalist Christine Massey diende bij medische instanties wereldwijd maar liefst 40 WOB verzoeken in met de simpele vraag om bewijs dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd en het bestaan ervan dus objectief kan worden aangetoond. Niet één van de aangeschreven instanties en autoriteiten was in staat om dat bewijs te leveren.

‘Onmogelijk aan te tonen dat SARS-CoV-2 een ziekte genaamd Covid-19 veroorzaakt’

Dr. Tom Cowan, dr. Andrew Kaufman en Sally Fallon Morell publiceerden onlangs een verklaring over ‘het voortduren van de controverse of het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd of gepurificeerd. Maar op basis van de officiële Oxford definitie van ‘isolatie’ (‘het feit of de toestand van geïsoleerd of afgezonderd zijn, een scheiding van andere zaken of personen, het op zichzelf staan’) schrijven het gezonde verstand, de wetten van de logica en de regels van de wetenschap voor dat iedere onbevooroordeelde persoon tot de conclusie moet komen dat het SARS-CoV-2 virus nooit geïsoleerd of gepurificeerd is. Als gevolg kan er geen bevestiging van het bestaan van het virus worden gegeven.’

‘De logische, wetenschappelijke gevolgen van dit feit zijn dat de structuur en compositie van iets waarvan het bestaan niet kan worden aangetoond niet gekend kan worden, inclusief de aanwezigheid, structuur en functie van hypothetische spike- of andere proteïnen. De genetische sequentie van iets dat nooit gevonden is kan niet gekend worden, en de ‘varianten’ (mutaties) van iets waarvan het bestaan niet werd aangetoond, eveneens niet. Het is daarom onmogelijk om aan te tonen dat SARS-CoV-2 een ziekte genaamd Covid-19 veroorzaakt.’

Rappoport schrijft al jaren dat hetzelfde onlogische, onwetenschappelijke proces wordt gebruikt om het bestaan van alle andere virussen aan te tonen. ‘Nooit wordt een echt virus bevestigd door een elektronenmicroscoop. Nooit wordt er een genoom van een echt virus geëxtraheerd en gecategoriseerd (lett.sequenced). Dit is wetenschappelijke fraude… Waarom dragen we dan mondkapjes, doen we aan social distancing, en hebben we de hele wereld gevangen gezet? En wat zit er dan wel in de injectiespuiten, wat valselijk ‘vaccins’ worden genoemd? En wat is hun doel? Dit is de meest urgente en relevante wetenschappelijke vraag van deze tijd.’ (2)

Waar worden mensen dan wel ziek van?

Dat leidt automatisch tot de vraag waar mensen het afgelopen jaar dan wel mee in het ziekenhuis mee zijn opgenomen, of zelfs aan zijn gestorven. De meeste logische verklaring is dat zij ‘gewoon’ griep hebben gekregen, wat zeker bij risicogroepen (ouderen, chronisch zieken, mensen met een medische voorgeschiedenis) voor ernstige complicaties kan zorgen, zoals een zware longontsteking. Influenza virussen blijven net als andere corona- en luchtwegvirussen altijd rondwaren, en veroorzaken ieder jaar gemiddeld zo’n 6500 doden in Nederland. En bijna al die virussen zouden volgens de officiële statistieken ineens een jaartje vakantie hebben genomen?

’s Werelds grootste biotech bedrijf, het Chinese BGI, heeft niet voor niets een nieuwe PCR test op te markt gebracht waarmee gelijktijdig op influenza A, B en corona kan worden getest. Even los van het aangetoonde, door Marion Koopmans erkende feit dat een PCR test géén besmetting met wat voor virus dan ook kan aantonen, zegt de uitleg van BGI dat beide ziekten zo moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn en ze er daarom maar één test van hebben gemaakt, meer dan genoeg. Misschien IS er wel helemaal geen verschil, en is dit gewoon weer een slim marketing trucje?

(In ons artikel van 20-12 een nadere uitleg van de omstreden exosomen-theorie, die stelt dat virussen niets anders dan een opruimmechanisme van het lichaam zijn, en daarom niet besmettelijk zijn.)

Maar ook hier geldt vermoedelijk weer dat ‘mensen makkelijker voor te liegen zijn dan hen ervan te overtuigen dat ze zijn voorgelogen’ (Mark Twain).

 

Xander


(1) Samuel Eckert.net
(2) andrewkaufmanmdd.com/sovi via Jon Rappoport (No More Fake News)

Zie ook o.a.:

2020:

20-12: Ondanks wereldwijd 40 WOB verzoeken kan niet één autoriteit bewijs leveren van SARS-CoV-2
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
18-03: Tijd voor een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel?

49

 1. @Simon: zoek even Pierre Capel op via YouTube, er staan daar een aantal video’s die dit perfect uitleggen (indien YT ze nog niet heeft verwijderd, want helaas meent men een emeritus hoogleraar immunologie ook te moeten censureren).

  Ik kan als oud-verpleegkundige bevestigen dat de symptomen van de griep even ernstig zijn als dit vermeende covid19 virus. Dit weten veel mensen niet. Maar wat men nu via de media naar buiten brengt als covid patiënten met de foutieve bewering dat influenza hier niet aan tipt lichten u fout voor. Ook bij een ernstige influenza besmetting is de longschade vaak aanzienlijk omdat met name de kwetsbare groepen risico lopen op longontsteking, etc.

  Het feit dat een virus nog niet is geïsoleerd betekent niet dat het niet bestaat, maar dit vermeende virus lijkt helaas verdacht veel op influenza. En laat die griep ineens helemaal niet meer voorkomen. Het bewijst niet dat covid eigenlijk de griep is, maar het geeft te denken…

 2. Hegeliaanse Dialectiek Simon.
  Eerst rotzooi trappen,dan met een oplossing komen,en dan dwingen ze de bevolking een keuze te laten maken die zij willen.
  Dus Angst zaaien,zoveel mogelijk.
  Covid 19 is eigenlijk ovid en dat betekend in het grieks schapen en de C is controle.
  Schapen Controleren,en wij zijn de schapen,(Domme Schapen)
  Wij geloven alles wat ze zeggen.
  Natuurlijk bestaat Covid 19 niet,het is een code voor De Grote Reset.
  Die plaatjes van het zogenaamde corona virus is ook een onderdeel van Angst zaaien,en de verhalen die er bij worden verteld is om het af te maken.
  Hegeliaanse Dialectiek word al heel lang gebruikt om de bevolking van een land een vooraf bepaalde hoek in te duwen,net als 911 b.v.b.

  Bird.

 3. Uiteindelijk is er één die ons kan en wil Redden,en dat is Jezus.
  En Hij gaat het hele Corrupte zooitje op de Wereld opruimen.
  Ik zou niet graag in de schoenen willen staan van die gasten.
  Ik kan wel een hele lijst maken, maar we weten allemaal de namen van personen die zich hier aan schuldig maken.

  Bird.

 4. Simon heb je het artikel hierboven gelezen?
  Als je nu ff fotos weet te knippen van die bolletjes met uitsteeksels dan ben je meer dan een ton rijker jongen.

 5. Wat heb ik die akelige vent paashuis 10j geleden een hekel aan gehad de oplichter,en tot mijn verbazing zit ie zich weer ongegeneerd te verrijken,die psychopaat!
  Dit moet toch de ogen,wakker worden,van de gehele bevolking toch doen opengaan?

 6. Kijk naar het laatste uur van de laatste video van de Stiftung Corona Ausschuss (is in het duits en deels in het engels).
  Dan krijg je een idee van wat je te wachten staat.
  https://corona-ausschuss.de

 7. Er zijn wel meer virussen die nooit officieel geïsoleerd zijn, bv mazelen en HIV.

 8. Nu cijfers gunstiger worden, wil een ‘onafhankelijk’ SAGE (Britse OMT) streven naar NUL Covid. Dit is wetenschappelijke nonsens! Hier een Ierse senator die dit aan de kaak stelt: https://twitter.com/berniespofforth/status/1369971906506588164
  Hij leest voor uit de aanbevelingen van dat SAGE: ‘Er moet gezocht worden naar wegen om de veiligheid, angst en onzekerheid te vergroten. Jaag op mensen, want mensen zijn vatbaarder dan instituten. Spot is het sterkste wapen en mensen zijn banger voor een dreiging dan voor de zaak zelf’.
  Een angstbeleid wordt dus weer in werking gezet omdat men een volledige fata morgana als doelstelling heeft neergezet. Zo wordt het publiek dus misleid om de totalitaire macht in stand te houden en de media berichten niet over zulke strategieën.

 9. Had Marion Koopmans vorig jaar in juni niet beweerd dat zij het virus op de plaat had vastgelegd?
  Bleek het na onderzoek van andere virologen om het rhinovirus te gaan.
  Daarna was het meteen een hele tijd stil rondom deze dierenarts.

 10. Op Urk laat men zich niet ringeloren door stadse corona paniekzaaiers. https://twitter.com/RobertSlis1/status/1370110969184157697/photo/1
  Daar was rond de maand oktober een sterke piek, die daarna snel afzwakte (typisch seizoensinvloed). Momenteel zijn er op Urk nauwelijks nog ‘besmettingen’. Men denkt dat er groepsimmuniteit is bereikt, maar de GGD “weet het niet zeker”.
  Onder boeren en vissers zit nog veel gezond verstand.

 11. Dat nergens ter wereld het Sars-Cov-2 virus kan worden aangetoond, zegt al voldoende.
  Dit is in de wereld gebracht onder de kreet van een dreigende wereldwijde Pandemie, wat het dus niet is.
  Op basis van deze valse stelling, heeft men de PCR-test in gebruik genomen, welke totaal niet geschikt is als diagnose middel, aldus de uitvinder en gebruikt wordt om “besmettingen”aan te tonen.
  Dit is door internationale wetenschappers al snel onderuit gehaald daar de testprocedure
  totaal niet voldeed aan de gouden standaard en er via onwetenschappelijke technieken geforceerde valse positieven uit kwamen. De onjuiste cijfers die hier uitkomen gebruiken ze als rechtvaardiging en basis voor de diverse dwangmaatregelen.
  Alle genomen maatregelen tot nu toe zijn ongrondwettelijk, crimineel, beschamend en zeer schadelijk waar het gaat om de belangen, gezondheid en veiligheid van de bevolking.

  Zolang er in een parlementair systeem politieke partijen zijn, welke niets minder zijn dan belangengroepen, waarvan een deel is omgekocht en de rest bestaat uit jaknikkers, zal er niets veranderen. Alleen als de mensen per regio/gemeente zelf personen aanwijzen en verkiesbaar stellen, is er een kans dat er wat verandert.

  De genomen maatregelen zijn lang geleden al uitgedacht en gepland op basis van de VN-agenda 2021-2030. De organisaties / personen hierachter: het WEF, de WHO, de Bilderbergers, de Vrijmetselaars, de Papal Bloodlines,Soros plus diverse regeringen en denktanks.
  Wat ze willen is de wereldbevolking grotendeels reduceren, zodat er nog maar 500 miljoen mensen overblijven. Ja, u leest het goed. (Georgia Guidestones)
  Het middel bij uitstek is de vaccinatie vd gehele wereldbevolking.
  Het vaccin van Pfizer, Moderna, Jansen, AstraZeneca ea is overigens GEEN VACCIN.
  Ze verkopen het wel zo via de media en de overheid, maar het is in werkelijkheid een hoeveelheid verschillende stoffen met daarin nanobots(mini robots), welke je DNA verandert, met vreselijke gevolgen. Uiteindelijk zullen de meeste mensen die zo’n “vaccinatie’ hebben gehad, overlijden. Let wel, ook dmv de PCR-test wordt je hoogstwaarschijnlijk ook
  gevaccineerd.

  Dit alles heeft te maken met de Great Reset van het WEF en de komende financiele ineenstorting van het wereldgeldstelsel.
  Meer hierover, zie: http://www.dewegwyzer.nl

 12. Traditionele vaccinatiebewijzen (b.v. voor reizen naar de tropen) hadden als functie de persoon zelf te beschermen tegen gevaarlijke tropische ziekten.
  Het corona-vaccinatiepaspoort heeft een ander doel: Het moet aantonen dat u niet ‘gevaarlijk’ bent voor anderen, want alleen met bewijs van “geen gevaar” mag u dan deelnemen aan het maatschappelijk leven. Iedereen zonder zo’n paspoort wordt dan bij voorbaat beschouwd als een risico voor anderen, ook al is de persoon gewoon gezond.
  Wij mogen ons niet zomaar ziek laten verklaren door de overheid; al helemaal als we gewoon gezond zijn.

 13. Maurice de Hond laat zien hoe allerlei patronen ongeveer hetzelfde zijn in de verschillende Amerikaanse staten, ongeacht welke maatregelen die staten namen: https://www.maurice.nl/2021/03/12/vs-leren/
  Ook mooi is het verschil tussen North Dakota (strenge maatregelen) en South Dakota (veel minder streng): Er is dus nauwelijks verschil te zien in de ontwikkelingen.
  Het zoveelste bewijs dat het allemaal weinig nut heeft gehad, al dat opsluiten van gezonde mensen en al dat ongezonde ademen via maskers. Zweden liet dat natuurlijk ook al zien.
  Dat hele verhaal van “Als we niks hadden gedaan was het vele malen erger geweest” slaat nergens op. Overheden hadden een afweging moeten maken tussen de schade die zij aanrichten en het veronderstelde gevaar. Volgens alle (ook internationale) regels moeten noodmaatregelen altijd proportioneel zijn en moeten overheden zéér terughoudend zijn als zij mensenrechten opzij willen schuiven.

 14. Nog steeds schijnt iedereen vergeten te zijn dat verreweg de meeste mensen gewoon herstellen na infectie. En dat zonder vaccin. Het zijn de ouderen die kunnen sterven, maar die kunnen ook sterven aan de griep of aan een combinatie van ziekten, juist vanwege de ouderdom en het verzwakte lichaam. Daarom slaat die heisa nog steeds nergens op.
  Maar we horen helemaal niets over al die mensen die gewoon herstellen na enkele dagen. Dat is niet interessant kennelijk, maar wel de nuchtere waarheid.
  De wereld heeft zich gek laten maken.
  Jammer dat dr. Streeck op het plaatje staat. Deze onderzoeker bracht nuchtere feiten aan het licht met zijn vroege onderzoeken.
  Twee hoofdrolspelers blijken van D66 te zijn: Mevr. Kaag en mevr. Ollongren. Mevrouw Kaag is actief in de board die deze wereldwijde paniek orkestreert en mevr. Ollongren treedt op tegen ‘desinformatie’ (anti-vaccinatie verhalen worden beschouwd als desinformatie). Wel vreemd dus dat D66 in haar spotjes “vrijheid” zegt te propageren. De partij die een vaccinatiepaspoort wil invoeren (tegen een vooral weinig schadelijk virus) als voorwaarde om deel te nemen aan het maatschappelijk verkeer. Laten we hopen dat de kiezer niet kiest voor deze arrogante club die het zogenaamd beter weet voor “het volk”.

 15. Dat Marion Koopmans met een hele delegatie China bezocht om de oorsprong van het virus te achterhalen, was, naar mijn mening, een complete schijnvertoning. Ik was ook niet verbaast dat de conclusie was dat men geen duidelijkheid kon geven waar het virus vandaan kwam, maar dat de bron wel een vleermuis zou kunnen zijn.
  Toch een vraag nav het bovenstaande artikel: wanneer er geen virus is geïsoleerd en men dientengevolge ook geen RNA sequentie kan bepalen, hoe kan het dan dat dr Steven Quay voor 99,8% zekerheid heeft vastgesteld dat het virus géén natuurlijke oorsprong heeft? Daarvoor heeft hij de gensequenties toch moeten hebben gehad en onderzocht?
  Een pdf van zijn uitgebreide onderzoek is o.a. vanaf deze website te downloaden:
  https://zenodo.org/record/4477081#.YEs2YLe0udM

 16. Er is blijkbaar genoeg bekend over het DNA van het virus, dat ze vaccins kunnen maken die wat lichaamscellen de opdracht geeft een stukje virus te maken waarop het immuunsysteem reageert en waardoor als het echte virus binnenkomt minder mensen ziek of ernstig ziek worden, dit werkt gewoon, ja met soms bijwerkingen, dus wat is dat voor een gezever in dit artikel?

 17. Doe er niets aan en laat het uitrazen, al die honderden miljarden kosten die hier mee gespaard gaan, besteden aan andere levensbehoeftes het is nu eenmaal de wet van de natuur. Alles wat er nu gebeurt omtrent deze pandemie is list en bedrog. Men wil het systeem niet laten vallen geld en nog eens geld daar draait het om. De grootste geldstromen zijn al jaren te vinden in de drugs wereld vraag je ook eens af waarom er in Noord Amerika en zuid Amerika veel meer inentingen worden verricht dan elders in de wereld mensen, handjes zijn daar belangrijker dan de rest in de wereld.
  Men beseft niet dat er alleen al in Amerika voor ongeveer 70 ton coke per week wordt weg gesnoven en dan heb je het alleen maar over Amerika. En je wil je niet weten wat de wekelijkse behoefte is in de rest van de wereld en omgerekend in geld is dit niet te bevatten. En hier in Nederland wordt er zeker een deel van witgewassen. Tevens wordt er in Nederland voor plus minus 2.5 ton weg gesnoven per week en de meeste gebruikers zijn de hoogopgeleide met wat voor functie dan ook. Alles is vergeven en verziekt maar de man met de hamer staat al om de hoek het is alleen maar, wanneer gaat het gebeuren.

 18. Ik ga hier niet weer mijn (al vanaf april 2020 terugkomst uit Australië via Hong Kong VV) reacties en meningen herschrijven en verwijs U allen vriendelijk naar mijn “honderden” twitters (via Google / Frank de Vries 1331 De) waaruit zal blijken, dat (opnieuw) het z.g. politiek-westerse “Socialistische” zijn kans zag om met hun “levensgevaarlijke Covid-virus” hun “ultieme droom tot het afdwingen van een (“westers”)Wereldwijde-Staatsinrichting-naar-E-USSR-model” via een “kunstmatig-gemaakt-Griep-achtige-pandemie”(m.m.w. van alle door Staats-subsidie-gefinancierde (=afhankelijke!) medische bedrijven, organisaties, instellingen, Media(!) en (politiek)geselecteerde “deskundigen”) tot een monddood en 100%-onder-Staatscontrole gebracht proletariaat van “werkmieren”, geleid door een groep “Kremlin-dictators” (die zich onraakbaar WEL ALLES veroorloven, wat het volk is verboden!)

 19. The sequel to the fall of the Cabal.
  Deel 10: Verdere blootstelling van Bill Gates, het kopen van aandelen in bedrijven die actief zijn op het gebied van controle, manipulatie, censuur, mensenhandel en adrenochroom. Over Gates ‘meerdere bezoeken aan Epstein Island en zijn dwaze ontkenning, zijn investeringen in Monsanto en zijn vaccinatiefetisj ..
  https://www.bitchute.com/video/oHiOT2Ksrhp6/
  Als je op 17 maart gaat stemmen, ga dan niet je eigen ondergang te gemoed.
  De huidige regering heeft haar eigenvolk aan de rand van de afgrond gebracht, na de verkiezingen krijg je nog het laatste zetje. Kies voor je vrijheid, bestrijd de monsters die je nog langer willen opsluiten en tot slaaf maken.

 20. @ Gerard.
  Slimme opmerking ik heb het boek al eerder besteld en gelezen.
  En er zijn toch mensen met klachten en zelfs doden gevallen.
  E dan blijft het toevallig dat zelfs in Wuhan de z.g. haard van de uitbraak ook rond dezelfde tijd 5G is ingevoerd?
  Dan op google scholar is microwave disease gewoon te vinden.
  Ook RN Kostoff 2020 beschrijft goed de gevolgen van EMF straling en de gevolgen voor de vitamine afname soms erg snel bij proefdieren.
  Dan kennen we in ons land de verhalen van de zeevaarders en scheurbuik of vitamine C tekort en dat ook dit zelfs tot de dood kon lijden?
  En vele tekorten van vitamine in ons lichaam zorgen voor diverse ziekte verschijnselen.
  Hier de link naar Kostoff.(vaak verbannen of met een bijgevoegde virus waarschuwing van google.)
  https://smartech.gatech.edu/bitstream/handle/1853/62452/LARGEST_UNETHICAL_MEDICAL_EXPERIMENT_FINAL.pdf?sequence=4&isAllowed=y
  Dan is deze uitvinding en ontwikkeling meer dan interessant denk ik.
  Waarom deze vorm van vernietiging en uitrol van de benodigde antennes?
  Dan is het een ander verhaal wat ook zeker niet bekend mag worden lijkt het.
  Ben al blij dat het hier wel gedeeld mag worden.
  https://www.targetedjustice.com/#
  Vertellen de bijbehorende patenten met uitleg niet gewoon het feit dat dit echt is en bestaat?

 21. Was heel de wereld maar zo wakker als de (meeste) mensen hier… Na de onzin op de staatspropaganda-omroep nos is het altijd een verademing om hier even door de comments te scrollen.

  Een dappere dokter die al heel lang strijd tegen de onzin van de virustheorie is Dr. Stefan Lanka, bekijk zijn werk (en rechtszaak in Duitsland over mazelen) eens: http://www.whale.to/a/lanka_h.html.

  Verder denk ik ook dat “het volk” lang niet zo onwetend en volgzaam is als de media ons met onder andere nep-enquetes wil doen geloven: https://www.zerohedge.com/covid-19/real-reasons-why-millions-americans-will-defy-covid-mandates-and-vaccines.

  Op https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/ kun je nog wat meer achtergrond lezen over hoe de covid-hoax (en virus-hoax in zijn algemeen) in elkaar zit.

  Fijne dag Allemaal!

 22. Vaccindeskundige zendt noodsignaal uit: “Coronavaccins zijn buitengewoon gevaarlijk!”

  https://bewusteburgers.be/blog/2021/03/09/vaccindeskundige-zendt-noodsignaal-uit-coronavaccins-zijn-buitengewoon-gevaarlijk/

  Geert Vanden Bossche, een onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, zendt een noodsignaal uit ‘dat niet luid en ver genoeg kan klinken’.

  De coronavaccins vormen een bedreiging voor de gezondheidstoestand van de algemene bevolking, schrijft hij in een verklaring. Vanden Bossche zet met dit ongemakkelijke bericht zijn lange carrière op het spel.

  De huidige coronavaccins zijn ongeschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal toegediend te worden te midden van een virale pandemie, stelt hij.

 23. Wat sowieso mijnsinziens het geval is, is dat covid-19 onterecht op de A lijst staat.. Dus in dezelfde categorie als ebola.. Omdat het dus op de A lijst staat wordt het blijkbaar “rechtvaardig” geacht deze (dwang) “maatregelen” toe te passen en de noodwet uit te voeren. Wat ook relevant is, is dat dat de definitie van pandemie is aangepast in 2009.
  U weet wel toen het Mexicaanse griepvirus “de kust onveilig maakte”.
  (Overigens zijn er destijds (tot grote vreugde van A Osterhaus 34 miljoen vaccin’s ingekocht) waarvan een groot deel (gelukkig!?) in de “prullenbak” is beland en helaas een deel voor bijwerkingen heeft gezorgd zoals narcolepsie).

  Wat ik alleen niet kan verklaren is dat ik halverwege januari positief getest ben op corona en gelukkig niet tot nauwelijks klachten had.
  Het enige wat opviel was dat ondanks dat ik prima door mijn neus kon ademhalen mijn geur nagenoeg een aantal dagen weg was weg was…
  Dus mag je dit dan covid-19 noemen aangezien geur en smaakverlies er een kenmerk van is?
  Er is blijkbaar iets gaande waar veel mensen misschien vaak onterecht positief testen, waar sommige mensen ernstig ziek van worden en zelfs aan overlijden, vaak met onderliggend lijden…
  Kortom hoe kan ik mijn eigen ervaring met “het virus”? rijmen met dit artikel… Want dit artikel doet suggereren dat “het” niet bestaat?? Of wordt er bedoeld dat het een andere “naam” zou moeten krijgen?? Al zou ik het graag willen hoor dat dit artikel klopt…
  Want dat er een zeer duistere en dubbele agenda achter dit “script” zit is overduidelijk!

  Overigens is het nu net in het nieuws dat er een aantal landen stoppen met het toedienen van het astra zenica vaccin… Dit vindt Hugo niet nodig… Was het niet zo dat zijn broer daar werkt?? Of was dat “fake news”??

  Only Jesus saves!🙏🌈

 24. Er is geen virus. Genezing met HCQ en weet ik wat al niet, kan ook zeker komen doordat het de lichaamelijke conditie verbetert, bepaalde gifstoffen inhet lichaam neutraliseert.
  Is er 1 of meer wetensch verhandeling(en) die dat eens goed onderzocht heeft?!

  SIMPELE TEST als covid-19 bestaatn en ZOOOOOO ontzettend besmettelijk is laat dan een paar gezonde personen m en v zich flink aanhoesten door een ‘zware’ covid-patient, lik desnoods hun sputum op (jaja je moet er wat voor over hebben: precies zoals met de Spaanse griep in 1918 is gebeurd) en worden ze allemaal ziek Aiiii Covid bestaat. Ik voorspel U niemand wordt ziek, tenzij die dezelfde dag nog kou vat in het park ofzo!!!!!!!!!!!!!!!!!

 25. Simon
  Ik denk dat de Engelse variant een kroontje heeft en de Afrikaanse is misschien iets donkerder groen?
  Mijn fantasie gaat op de loop met al die varianten, er komen er geheid nog meer.
  Ik moet wel iets fantaseren anders wordt ik nog depri, maar vind het eigenlijk allemaal dood en dood eng.
  Kan wel janken.

 26. Lees ” The invisible rainbow” geschreven door Arthur Firstenberg.
  Hoofdstuk 8: Marconi richt een radioantenne op, en een paar dagen later zijn 90% van alle bijen verdwenen (parallel met 5G ?).

 27. Goed artikel.

  Hoe meer ik lees over de geschiedenis en praktijk van de virologie, hoe meer ik ervan overtuigd raak dat het een pseudowetenschap is.

  Pseudowetenschap: een aanduiding voor een stelsel van opvattingen dat de toets van de wetenschappelijke methode niet doorstaat maar door aanhangers toch als wetenschap wordt gepresenteerd.

  PS: “Waar worden mensen dan wel ziek van?” – laten we ook niet ‘de 5G link’ als optie vergeten. Dat is nl. ideaal voor ze als ze ergens een uitbraak willen simuleren om een angst golf teweeg te brengen. Het ’te weinig zuurstof in het bloed verhaal’ is daar wel aan te verbinden, want komt dat nou door een nieuw supervirus of toch door straling? Wat al bekend is over virussen en 5G straling duid toch echt op het laatste is zo mijn indruk.

 28. Toch denk ik dat het wel een corona-achtig virus is dan wel een SARS virus om de eenvoudige reden dat mensen beter worden bij het gebruik – in een vroeg stadium – van HCQ + zink + antibioticum. Zou het influenza zijn dan is mijn verwachting dat deze behandeling significant minder succesvol zou zijn.

 29. De 74-jarige laboratoriumarts Winfried Stöcker ontwikkelde in zijn eentje een coronavaccin en wordt nu onderzocht door de officier van justitie van Lübeck. Dit is wat de “Spiegel” meldt in zijn huidige uitgave.
  Stöcker had zichzelf en vier andere proefpersonen geïnjecteerd met een “recombinant antigeen” dat hij had ontwikkeld. Als gevolg hiervan hadden alle patiënten antistoffen gevormd tegen het coronavirus, meldde Stöcker in september 2020 aan de voorzitter van het Paul Ehrlich Instituut (PEI), Klaus Cichutek. De effectiviteit van het vaccin was ook bevestigd door de virologen Christian Drosten en Hendrik Streeck .
  MENSEN GENEZEN IS DUS VERBODEN EN NIET WETTELIJK.Het Paul Ehrlich Instituut meldde vervolgens de poging van Stöcker aan het Staatsbureau voor Sociale Diensten in Kiel, dat een strafrechtelijke klacht indiende. Volgens PEI-president Cichutek in een e-mail is er “verdenking van criminele activiteiten” omdat er een “klinische proef” met een “experimenteel medicijn” heeft plaatsgevonden. KAN JIJ NOG VOLGEN????????Wat doet big pharma anders met de mensen nu?

  Ron: maximaal 3 woorden in hoofdletters, zie siteregels. Mod.

 30. Sterker nog zowel in NL als in Duitsland is door de rechter uitgesproken dat zoals dat juridisch geformuleerd wordt “het.bestaan van virussen NIET is bewezen.” In Jip en Janneke taal betekent dat het virus niet bestaat. Dus een virus COVID-19 dat Corona zou veroorzaken is er niet! On top off al die leugens van onze “topvirologen”, meent de overheid wel te kunnen vaststellen of iemand besmet is met een dus niet bestaand virus, dankzij een zg PCR test, waarvan de makers zelf zeggen geen besmettingen te kunnen vaststellen. Hoeveel meer bedrog is er nog mogelijk? En dan hebben we een regering die de meest belachelijke maatregelen neemt en schijt heeft aan onze vrijheid en ook nog eens gesteund worden door het merendeel van de TK. Daarboven op komt nog een aantal rechters, die deze leugens autoriseren. We leven in een apenland. Fijn voor Big Pharma want die gebruiken dat weer in hun Corona vaccins. O ja ik vergeet nog de MSM, die maar paniek blijven zaaien, ipv hun werk te doen en ons objectief informeren. Zij zijn de hoofdschuldige aan deze belachelijke situatie.

 31. @ Paralele Pipido schreef:
  11/03/2021 om 7:52 pm
  Dat vaccins allerlei ziektes uit de wereld hebben geholpen is een verdraaiing van feiten. De werkelijkheid is dat de beschikbaarheid van schoon drinkwater, beter voedsel, veel betere hygiëne en huisvesting feitelijk al voldoende waren om de ziektes uit te bannen.

  Dat ziek zijn erbij hoort lijkt men te willen vergeten. Dat regelmatig jonge, ogenschijnlijk gezonde mensen al lang helaas ten prooi vallen aan verschillende vormen van kanker en allerhande ziektes is even niet interessant.
  Het mooie van ziek worden is dat het lichaam aan het werk gaat om weer beter te worden. Met vaccins wordt het lichaam uitgedaagd terwijl er niets aan de hand is

  Kortom men denkt op die manier de natuur te slim af te wezen. Die gotspe zien we ook als we het over het klimaat hebben. De mens is in zijn aangenomen slimheid zo dom bezig dat het fataal begint te worden. En dan het kudde gedrag als toetje en we zien nu dus de nachtmerrie waarin we terecht zijn gekomen.

 32. Ze doen er maar een tapdans op maar aan mijn lijf geen polonaise! Ik ben de belazerd. We zijn bedonderdt. Ik neem nooit een vaccinatie al word ik honderd. (naar: W.Sonneveld)

 33. De methode om een virus te ontdekken is eigenlijk dezelfde als bij sporenonderzoek bij misdaad. Een kleine hoeveelheid wordt pcr vermeerderd. ( Pcr is geen test op zich, het vermeerdert het aantal dna strengen tot een meetbare hoeveelheid)
  Daarna wordt gel- electroforese gedaan. Er ontstaat een patroon, wat je met uv licht kunt bekijken. Je ziet een code, dwz de volgorde van baseparen. Dat patroon is vrij uniek ( anders vind je de dader nooit) maar dus ook uniek voor een virus. Vandaar dat er echt een verschil wordt gevonden.dwz engelse, zuid Afrikaanse variant.
  Bij de normale testen wordt deze moeite niet genomen, kost extra personeel en tijd.
  Als je de juiste termen gebruikt, kom je ver op Wikipedia..
  Heb ik niet gedaan , was chemisch- microbiologisch analist sinds 1977, nu met pensioen. Informatie op YouTube : Pierre Capel..

 34. dit is al lang bekent en niemand zal dit ook vinden omdat het NIET bestaat.wat wel bestaat is dat
  zij hun duivels al een tachtig jaar op plekken hebben weten te krijgen om deze genocide op de bevolking van de aarde te plegen.we zullen ze verwijderen net zoals het al duizenden jaren gaat
  verwijder de beesten van de mensen.en er is weer een nieuwe start.

 35. Men zou ook nog eens door kunnen denken en zich afvragen of de ” griep”. of ” verkoudheid” eigenlijk ook niet door iets wordt veroorzaakt dat wellicht man-made is. En dat die 6.500 tot 10.000 doden per jaar misschien ook te voorkomen zouden zijn als we onszelf beter voorlichtten en beschermden tegen vervuilende dagelijkse invloeden/ verslavingen.

  Ik heb het boek ” The Contagion Myth” van Thomas Cowan gelezen en daardoor ga je beseffen dat wij als mensheid al sinds jaar en dag worden blootgesteld aan niet alleen vergiftigd voedsel, drinkwater en andere middelen. Maar ook dat wij elektrisch geladen schepels zijn in een groot elektromagnetisch veld en dat elke keer dat er wereldwijd een nieuw soort Telecom netwerk werd uitgerold (van de eerste radiosignalen en daarna Radar tot draadloos internet) er ook precies een pandemie volgde. Dit boek is zeker een aanrader! Daarnaast raad ik het boek ” What really makes us ill”. aan, maar dat is wel echt een flinke pil om te lezen…maar ja, een paar avondjes Netflixen overslaan en je weet wel hoe de hazen echt lopen in deze verziekte wereld.. 😛

 36. Dank weer, Xander voor de vele goede artikelen.

  Dit is wel interssant:
  https://www.advisory.com/blog/2020/12/moderna-ceo-covid-vaccine-bancel

  De baas van mRNA (ModeRNA), geeft uitleg hoe geweldig ze zijn. In het interview zegt hij:

  “With COVID, our team actually designed the vaccine in two days in silico. We never touched the physical virus; we never had a sample of the virus. And we did it in two days.”

  Vertaald: “Ons team ontwierp het vaccin in twee dagen n silico. We hebben het fysieke virus nooit aangeraakt, we hebben nooit een monster van het virus gehad. En we deden het in twee dagen”.

  Let ook op de datum: het ontwerp was op 13 januari 2020 gemaakt, dus ruim voor de “uitbraak”. Ook heeft de Amerikaanse belastingbetaler de boel flink gesponsord en gaat het bedrijf (grootaandeelhouder is Bill Gates) nu met miljarden lopen. Zonder de subsidie waren ze al lang failliet.

  “In silico” betekent dat het is gedaan met een computer (chips zijn van silicium = silico). Net zoals de PCR test, waarvan de z.g. primers op basis van gegevens uit China “in slilico” zijn ontworpen.

  Het is dus een computervirus dat met een computervaccin wordt “bestreden”.

  De Vaccinazi’s zijn trouwens ook hard bezig met voorsorteren voor het vaccinbewijs, door een negatieve test bij de grens en ten behoeve van evenementen en dergelijke “een wettelijke basis” te geven. De volgende stap is het “gezondheidspaspoort” waarmee ze iedereen dwingen om deel te nemen aan de fase 3 test van de “vaccins”. Want die fase is overgeslagen en loopt NU, ja NU.

  Inmiddels weer een fabrikant met lichtsnelheid door de “EMA keuring”. Ook roept de EMA dat er geen verband is tussen de prik en de gevallen doden. Elementaire statistiek en wetten van oorzaak en gevolg gelden niet meer, tenzij ze worden toegepast zoals meneer Ferguson (ook gesponsord door Gates). Die meneer had de computermodellen gemaakt waaruit zou blijken dat er miljoenen doden zouden vallen. Hij heeft al meerdere grove missers op zijn naam staan, maar met de juiste “vrinden” kom je er wel, toch?

  Het is onvoorstelbaar maar waar. Wat een wereld.

 37. Zoals ik vorig jaar al in een reactie op een video van een ander heb gelezen.
  Wat betekent covid-19?
  Certificate of Vaccination Identity Digital-A.I
  (Vaccinatiebewijs, hoe actueel!)
  A.I. Artificial Intelligence

 38. Oké, ze kunnen het dus niet aantonen? Wat zijn dat dan voor bolletjes met uitsteeksels die ze bij elk corona verhaal laten zien? Zo ziet corona (kroon) er toch uit? Of zijn die plaatjes fantasie? Als ze niet weten hoe het er uit ziet, hoe kunnen ze dan de engelse en de zuid-afrikaanse variatie onderscheiden? Wie, oh wie kan mij dit uitleggen?
  Gr.
  Simon.

Comments are closed.