Council on Foreign Relations: ‘De wereld zal een slagveld worden’

Afbeelding: (4).

—————————————————————————————————————————————–

‘Iran zal ongeacht de prijs terugslaan, anders riskeert het een revolutie door de onderdrukte jeugd’ – ‘VS kan Iran vernietigen, maar gevolgen zullen enorm zijn’

—————————————————————————————————————————————–

Richard Haass, de president de bekende globalistische organisatie Council on Foreign Relations, zegt dat ‘de wereld een slagveld zal worden’ nu de spanningen tussen de Verenigde Staten en Iran zijn geëscaleerd nadat de Amerikanen generaal Soleimani en enkele andere Shi’itische leiders hebben uitgeschakeld. President Trump reageerde gisteren op het Iraanse dreigement om ‘35 Amerikaanse doelen, inclusief oorlogsschepen in de Perzische Golf, de Straat van Hormuz, en Tel Aviv’ aan te vallen (3) met ‘en wij hebben 52 Iraanse doelen… (ook) in Iran zelf, in het vizier, die zeer snel en zeer hard geraakt zullen worden.’

‘Vergis u niet, iedere oorlog met Iran zal niet op de Golfoorlog in 1990 of de Irak oorlog in 2003 lijken,’ waarschuwt Haass. ‘Deze zal in de hele regio met een breed scala aan middelen tegen een groot aantal economische-, militaire- en burgerdoelen worden uitgevochten. De regio (en mogelijk de wereld) zal het slagveld worden.’

De CFR president concludeert dat ‘de samenwerking tussen de VS en Irak nu zeker over is’. Irak gaat de Amerikanen volgens hem vragen te vertrekken, waardoor ‘de Iraanse invloed en terreur, en de interne strijd in Irak, groter worden.’

Na het uitschakelen van generaal Soleimani in Baghdad stelde Iran op diverse locaties ballistische raketten langs de grens met Irak op, die ongetwijfeld zijn gericht op Amerikaanse bases. Hoge officials van de regering Trump verwachten echter (eerst) een Iraanse cyberaanval. (1)

 ‘Iran zal zeker terugslaan, anders komt de onderdrukte jeugd in opstand’

Topeconoom Martin Armstrong waarschuwt in zijn commentaar ’Een 40 jarige religieuze haat- en proxy-oorlog’ dat Iran met cyberaanvallen in staat is grote schade aan te richten aan het bankensysteem en de oliemaatschappijen. Iraanse staatshackers zouden al eens geprobeerd hebben om de controle te krijgen over een stuwdam en zo een ‘natuurlijke’ ramp te veroorzaken.

‘Het Iraanse leiderschap zal niet zijn afgeschrikt,’ denkt Armstrong. ‘Dit is een zaak van trots. Het maakt niet uit waar Trump voor waarschuwt. Ze zullen actie ondernemen, ongeacht de prijs. Ze zullen hun eigen moment uitkiezen. Anders zal het leiderschap zwak ogen, met het risico op een revolutie door de onderdrukte (Iraanse) jeugd.’

‘VS kan Iran vernietigen, maar gevolgen zullen enorm zijn’

Analist Craig Murray zegt dat het met de modernste Amerikaanse technologie heel goed mogelijk is geworden om Iran te vernietigen, en voorspellingen dat de VS verslagen zal worden ‘wensdenken en fantasieën zijn.’ De gevolgen zullen echter enorm zullen zijn. ‘Niet alleen het hele Midden Oosten, maar het grootste deel van Zuid Azië zal worden gedestabiliseerd, inclusief natuurlijk (kernmacht) Pakistan.’

Murray schrijft te hopen dat Trump de Amerikaanse troepen uit Irak terugtrekt, maar voorlopig gaan er zeker 3700 bijkomen. De eerste 700 maken zich in Italië gereed om naar Irak te worden gevlogen. ‘Maar ik blijf erbij dat Trump geen gestoorde oorlogshitser van het type Clinton is, en het niet gaat gebeuren. We moeten daar allemaal om bidden.’

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) DEBKA
(3) Armstrong Economics
(4) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:


04-01: Oorlog dichterbij, maar dissidenten en oppositie zijn Trump dankbaar voor uitschakelen massamoordenaar Soleimani
03-01: Iraanse topgeneraal Soleimani omgekomen bij Amerikaanse luchtaanval

2019:
31-12: Nederlandse analisten: ‘In 2020 begint de systeemcrisis en Derde Wereldoorlog’
10-10: Netanyahu impliceert dat Israël preventieve aanval op Iran gaat uitvoeren
27-09: ‘Israëlische legertop verwacht totale oorlog en overweegt preventieve aanval op Iran’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

66

 1. Strategisch gezien is het alleszins beter om Iran nu, voor het zelf kernwapens kan ontwikkelen, terug naar het ‘stenen tijdperk’ te bombarderen (waar ze eigenlijk in thuishoren).

 2. De aanval van de Verenigde Staten zal de nationalistische gevoelens in Iran weer aanwakkeren, juist nu meer mensen op straat kwamen voor meer democratie en het verdwijnen van de geestelijke klasse. Ook is de aanval van de Amerikanen te laat door de schuld van Obama omdat Iran zijn invloed in het Midden-Oosten reeds heeft uitgebreid naar Syrië, Libanon en Irak en ze gaan daar nooit meer weg. Dus Israël weet wie de volgende tegenstander zal zijn , Iran met zijn bondgenoten, Hamas en Hezbollah. Shalom

 3. Miljoenen gehersenspoelde moslim fanatici die alleen maar kunnen schreeuwenen en janken.
  Sinds de koran en Mohammed haar entree in de wereld hebben gemaakt is er oorlog, haat en geweld onder haar volgelingen.
  De geschiedenis staat bol van de bloedige IS strijd die continue gestreden wordt in de wereld.
  Kerken zijn vernietigd, joden en christenen zijn verdreven en uitgemoord.
  Men hoeft maar te kijken naar Afrika, waar de veroveringen van de islam middels IS methoden onverminderd plaatsvindt.
  Binnen de Islam bestaat geen democratie , geen scheiding tussen kerk en staat.
  Wetten bestaan niet, dan alleen de sharia.
  Dit geldt voor oorlogsrecht, mensenrechten.
  Terrorisme bestaat niet binnen de islam, dit zijn allen jihadstrijders en martelaren.
  M.a.w alles waar de islam Trump.Amerika van beschuldigt zijn ze zelf,
  Iets wat binnen de eigen religie niet bestaat , dat zie je niet, dat is onzichtbaar.

  Duivelsversen, inderdaad, het wiel van oorlog en geweld dat oneindig doordraait, totdat het gesloopt wordt of alles platgewalst is.
  Dat is de eeuwige vrede van de islam.

 4. Ik heb meer vertrouwen in Trump, dan in de analist Craig Murray, eerlijk gezegd.

 5. Tot nu toe is Trump geen enkel oorlog begonnen en is hij redelijk geduldig met Iran.
  Houden zo.

 6. “de bekende globalistische organisatie Council on Foreign Relations”???
  Dus niet bekend met wat het is en wat het doet. Het is niet slechts een onschuldige ‘organisatie’ maar in feite de Amerikaanse tak van de werkelijke uitvoerende wereldregering. Zij ‘voorspellen’ niet, ze zeggen in verhullende taal wat ze gaan doen.

  Hier zo’n mooi voorbeeld van verhullend taalgebruik:”De CFR president concludeert dat ‘de samenwerking tussen de VS en Irak nu zeker over is’”. Dat is net zoiets als een geweldadige verkrachting een ‘liefdesverklaring’ noemen… Het is typisch agressief bully gedrag van de corrupte eenzijdig benoemde wereldpolitie, de uitvoerende arm met als zetel Washington DC (waar City of London en Vaticaan de andere centra zijn).

  Het vermoorden van deze generaal (hoe goed of slecht hij was is niet relevant) is een duidelijke schending van het internationaal recht en daarmee een casus belli. Wie hier de grootste agressor en veroorzaker van oorlog is wordt hiermee nog maar weer eens bevestigd. Hun President Trump kan daar maar bar weinig tegen doen.

 7. Een eventuele oorlog zal voor het Midden-Oosten een heilige oorlog worden waar alle slachtoffers martelaren worden en rechtstreeks naar de islamitische hemel gaan. De moslims zullen met honderdduizenden zich vrijwillig aanmelden.
  Hoewel ik altijd een fervent aanhanger van Trump ben heeft hij deze keer goed mis geschoten. Mogelijk heeft hij voor de militaire druk moeten zwichten. Deze moord past niet in zijn straatje.

 8. De Eeuwige heeft haast Zijn plannen te volvoeren>Volkeren die Hem niet welgevallig zijn,geeft Hij een geest van diepe slaap en denken:Er komen wel weer betere tijden.Als ik om me heen kijk.Denken de meesten dat hun huizen zullen zijn tot in eeuwigheid en dat ze altijd maar die tank zullen blijven vullen.Atoom auto`s waterstof auto`s,electrische auto`s,vliegende auto`s etc.Met 1 pk ben je nog het beste uit!1

 9. “Richard Haass, de president van de bekende globalistische organisatie Council on Foreign Relations”…maw: de oorlogstokers en hij wordt opgevoerd om paniek en angst te zaaien voor ze hun uitgekiende oorlogsstrategie ten uitvoer brengen.
  Dus, inderdaad: anoniem…ze voorspellen niet maar leggen in bedekte termen hun eigen plannen bloot – hide in plain sight zoals áltijd….telkens dezelfde werkwijze wordt echter steeds sneller ontmaskerd en herkend..
  Overigens heeft speculeren over alle mogelijke scenario’s voor wat next geen enkele zin want de hoofdbedoeling is ángst te zaaien…en we zullen wel zien wat er gebeurt daar aan de andere kant van de wereld in dat islamitisch kruitvat…en wij hebben overigens in europa zelf toename van moslim fanaten en het klimaatspook door corrupte, politieke landverraders om ons zorgen over te maken.

 10. @anoniem
  Volgens southfront was soleimani daar op uitnodiging van de Iraakse premier , om een vredesplan van saudie Arabië te bespreken , Trump is daar van op de hoogte gesteld en heeft het aanvaard . ( blijkbaar heeft hij zich bedacht of heeft de geheime dienst van een land die we niet veder zullen benoemen de hand van Trump geforceerd)
  Als dit waar is ! (En ik ben van mening dat wanneer iemand met een lijnvlucht uit lebanon komt en dus kwetsbaar is dit toch wel plausibel klink)
  Dan heeft de VS haar geloofwaardigheid verspeeld niemand zal nog enige onderhandeling met ze willen voeren,
  Een duidelijk signaal aan Rusland China en Europa , buigen knielen of oorlog zal uw lot zijn !

 11. @anoniem;schending van internationaal recht?? hoe durf je hierover te praten,weet jij hoeveel bloed er aan de handen van soleiman zit?

 12. Dit monster heeft heel veel bloed aan zijn handen. Hij was ook betrokken bij die vreselijke aanslag op het Joods Culturele Centrum in Argentinië in 1985, waarbij 85 doden en honderden gewonden vielen. Ik ben het eens met Trump, dit monster had al jaren geleden uitgeschakeld moeten worden. Obama heeft door zijn verderfelijke politiek onnoemelijk veel schade veroorzaakt. Dit gaf het regime in Teheran tijd om een atoombom te ontwikkelen. En dat is bijna zover!
  Beter nu Iran aanpakken dan wachten tot ze die atoombom hebben. Als Iran kernwapens heeft zal er een tijd aanbreken, waarbij vergeleken de Tweede Wereldoorlog een vriendschappelijke voetbalwedstrijd was.
  Ik vraag me af of men dit wel beseft.

 13. Er komt niet een W.O. III tussen zwak Iran en de VS …

  De VS zijn nog altijd een wereldmacht.

 14. Zoals Eelke al schreef, ook hier een fervente aanhanger van Trump. Ik had deze actie ook niet verwacht van hem en hoop dan ook dat dit geen nefaste gevolgen gaat teweeg brengen…
  Dit had Trump volgens mij beter kunnen achterhouden voor zijn 2de termijn, de kans op oorlog is nu wel heel groot.
  Toch blijf ik geloven in zijn bedoelingen. De wereld is krankzinnig geworden.
  Mijn eerste reactie toen ik dit nieuws hoorde : Hier komen problemen van…
  Ik blijf mijn hoop vestigen op onze Heer.

 15. en de soldaat…hij voerde uit , wordt betaald om te denken in aanvallen of verdedigen. het zijn betaalde huurmoordenaars. en ieder land doet eraan mee…geweldig he, de vooruitgang. het is idem aan het stenen tijdperk. veel succes mensheid

 16. Hmmm, drie jaar in the oval office… Gaan we het andere gezicht zien binnenkort en weggeven verkiezingen of wellicht waren die al lang gekocht. Een president wordt zelden vervangen tijdens een oorlog. Gaat nog interessant genoeg worden komende tijd, stapt Soleimani in de voetstappen van Franz Ferdinand en is dit de trigger? We zullen het zien !

 17. Zovelen die het toejuichen want Trump is zo geweldig. De meeste mensen zullen nooit echt kwaad worden op degenen die de echte problemen in deze wereld veroorzaken, want hoe kun je nu kwaad worden op iemand die je brood en spelen geeft?

  Het plan ligt al lang op tafel om Iran aan te vallen al voordat Trump president werd van de USA, luister maar naar de inmiddels overleden filmmaker Aaron Russo die bevriend was met een van de Rockefeller’s:

  Eerst Afghanistan, Venezuela, Irak en dan Iran:

  https://www.youtube.com/watch?v=Dn04p1Sdpew

  Dit zegt eigenlijk al dat Trump onder het gezag staat van de NWO wereldleiders of hij is ook 1 van hen. Controlled opposition zoals ze dat ook wel noemen.

 18. @ pluto 3:42 u.
  Goed geschreven. Zie weer de zoveelste beelden op t.v. als er weer iets gebeurd wat hun niet zint. Moorden, stelen, liegen, bijten, bommen, verkrachten, vreten op kosten van anderen, meteen janken en huilen en de zielige slachtoffers spelen als hun iets niet zint … dat zijn de grootste deugden van de islam en zijn volgelingen. Niet meer dan een dierenwereld, maar dan wel van het mindere soort zoals de bekende blaffende en jankende lijkenvreters. En ze worden nog steeds in in Europa en Nederland van harte verwelkomt en voorzien van de grootste voorrechten die wij en onze (voor)ouders nimmer gehad hebben. En ga er van uit dat ALS er nog volgende verkiezingen komen, het Nederlandse volk waarvan zo’n 60% gestoord, geestesziek of zwakzinnig maar vooral in- en inlaf is, wéér op dezelfde verraders zal stemmen. Het is te laat, het komt in Nederland niet meer goed. Maar ik mag niet eindigen alvorens te schrijven: er is hoop, want Jezus Christus zàl terug komen, al degenen die Hem als Offer voor hun zonden aanvaard hebben uitredden maar al Zijn vijanden afdoend vernietigen. Vreugde, vreugde, louter vreugde ❕

 19. De hele linkse wereld staat weer klaar om Trump te veroordelen. Kennelijk is iedereen alweer vergeten dat die zg Nobelprijswinnaar voor de vrede, Obama, gedurende zijn twee ambtstermijnen DAGELIJKS wel,ergens in de wereld oorlog voerde. Trump wil geen politie agent van de wereld zijn. Ook dat wordt bewust niet vermeld door de linse MSM. Trump geeft nu allen een duidelijk af, dat hij niet over zich laat lopen. Op een wereldoorlog is hij niet uit itt die corrupte Hillary. Als die aan de macht was gekomen, zaten we al lang in WOlll. Met Trump aan de macht is een duurzame vrede geen utopie. Helaas zien veel mensen dat nog niet en huilen ze mee met de linkse wolven in het bos.

 20. @ Anoniem. Schending van het internationaal recht is Israël niet geven wat haar bij de Balfourtverklaring 1917 werd toegekend en met de daarop volgende verdragen nader omschreven en bevestigd. Schending van het internationaal recht is tevens kinderen vergiftigen en als levende schilden gebruiken. Schending van het internationaal recht is tevens dit aanvullen met 10.000 voorbeelden gepleegd door de volgelingen van het gif dat de naam islam heeft. Dus als u nog eens iets schrijft, doe u dan niet zo dom en politiek correct voor of schrijf openlijk dat u aan de foute kant van ‘de lijn’ staat.

 21. Volgens mij is er geen enkel islamitisch land dat christelijke landen op dit moment bezet houdt (behoudens misschien Indonesie dat de Molukken en Papoea Nieuw Guinea geannexeerd heeft, een annexatie die tot hogere sancties zou moeten leiden dan de annexatie van de Krim, waar het merendeel van de bevolking van de Krim overigens meer verwant is aan haar “bezetters”. Gek dat Mark Rutte zich meer druk maakt om het Krim Schiereiland dan om “onze” Papoeas en Molukkers…. Verder was er (ik geef toe) een zeker door de islam gepleegde aanslag in New York inmiddels bijna twee decennia geleden en enkele andere aanslagen, die we verder niet moeten onderschatten, maar waarover de staatsomroep zelf zegt dat het incidenten zijn).
  Andersom is er van alles door de oh zo vredelievende Christenen geregeld. Aanwezigheid van zowel Russische als Amerikaanse troepen in Syrie met bombardementen van burgerdoelen over en weer, inval in Irak, inval in Afghanistan, inval in Libye, troepen in Mail en ik kan zo wel even doorgaan…
  Als je even vanuit de optiek van de moslim kijkt, zijn de oh zo vredelievende christelijke legers van Amerika, Rusland, Verenigd Koninkrijk en Nederland op hun eigen grondgebied als ongenode gasten de aggressors.

 22. Reken er maar op dat ten duur ook Turkijen er mee gaat bemoeien en Rusland en daarna ivm Rusland ook China er mee gaat bemoeien Iran en Rusland zijn dikke vrienden. Hopelijk is Poetin wijzer en bemoeit hij zich er niet mee.
  Vele waarzeggers hebben vele jaren terug dit voorspeld. Tot een griekse priester aan toe maar die had het ook drie hoge heren in Turkijen anderen over drie hoge heren elders die kanten uit. Maar een stuk grond in Turkijen gaat naar de Grieken terug die de Turken gejat hebben en Rusland maakt Turkijen weer Cristelijk. Laten we het beste ervan maken met zijn alle en bidden dat het niet gaat gebeuren.

 23. “Tel Aviv a target if US responds to Soleimani retaliation: ex-IRGC chief”

  De onderzeeërs staan stand-by .

 24. Wie behoefte heeft Trump af te breken of kritiek te uiten, zou best het boek over “trump in het pentagon lezen” .
  Dat boek brengt gestoorde gedachten terug in evenwicht.
  Kan het zijn dat Iran graag in dialoog gaat met de US.
  Dat door een machts geile fanatieke kerel het onmogelijk gemaakt werdt. Nu zou de weg vrij gemaakt zijn om een dialoog
  Te beginnen. We zullen zien.

 25. Ik denk dat het laat is Iran zal ver gaan met vergelden de vs en Israël gaan aanvallen pfff

 26. Ik hou me zelden met politiek bezig, maar ik heb wel mijn gedachten over de situatie, ik hoop dat Trump president blijft , als de democraten aan de macht komen word alles nog n graadje erger,wat ik ook van Trump denk, momenteel is hij de enige die zijn verstand nog n beetje gebruikt

  MJ

 27. een van de problemen in het westen is dat de meeste mensen niet kunnen of willen begrijpen dat elke werkgever die zijn zaak gezond wil houden af en toe de rotte appels uit de fruitmand moet halen voordat de rest aangestoken wordt. (want ze zijn zo zielig) Welnu Trump schiet af en toe een paar terroristen af en daar kan men niet mee omgaan. Maar men kan er wel mee omgaan als we langzaam maar zeker naar een moslimland afglijden. wie is er nu gek?

 28. Religie en olie daar draait het in die landen om.
  Een Libische generaal Haftar, zit klaar voor een oorlog met de Turken, die een deal hebben met Libië wat betreft
  gas en olie uit de Middellandse zee.
  De moslims zijn waarschijnlijk niet eerder tevreden dan ze elkaar hebben uitgemoord.

 29. Wat ik mis zijn de vierende Iraniërs in Nederland bij de NPO en in de Media. Alleen SBS liet dit zien

 30. Iran weet dat het niet Israël moet aanvallen want als men dat toch doet en het loopt uit de hand dwingen ze Israël om atoomwapens te gaan gebruiken.

 31. Wat betreft de agressie en dreiging van Iran….

  Is er één iemand die mij 1 land kan noemen dat ooit is aangevallen door Iran ?

  Ik bedoel dus, je mag tot duizenden jaren terug in de geschiedenis vanaf de oprichting van de moderne staat in 1935 tot de aloude beschaving voordat amerika de indianen van hun land beroofde.

 32. @Anoniem,

  Internationaal recht! Dit woord haalt men er vaak te pas en te onpas bij.
  De aanval op deze Iraanse generaal is dan een oorlogsverklaring?
  Werkelijk? Dit monster hadden ze al vele jaren geleden moeten liquideren. Overal was hij bezig met oorlog voeren, naast de vele terroristische aanslagen. Internationaal recht verbiedt terreur aanslagen, of opzettelijk de burgerbevolking onder vuur nemen. Of burgers als menselijk schild te gebruiken
  Allemaal hobby’s van islamitische terroristen.
  Internationaal recht, dat wordt dagelijks geschonden door Iran, Hezbollah, Hamas en nog meer terreurbewegingen van islamitische oorsprong.

 33. Ik denk dat een oorlog tussen de VS en Iran de bedoeling is van Amerika met in het achterhoofd dat Trump maar een poppetje is van de ‘hogere machten’.

 34. @ gunter en hans, het is mij opgemerkt dat jullie je laten leiden door onderbuik gevoelens! Het is zo helder als water dat de VS hier de boosdoener is. En dat met een lange lijst waar ze problemen hebben veroorzaakt in t verleden. Elke land die ze binnen zijn gevallen hebben ze chaotisch achter gelaten. Kun je wel wat hebben tegen moslims, maar deze aanslag slaat nergens op. Ik hoop dat Iran keihard terug slaat en ook gelijk Israel meeneemt!

 35. @svalbard
  Uw vertolkt echt het begrip VOC mentaliteit , schaamte en kennis van zaken zijn niet echt uw sterkste punt ! Generaal Soleimani is een held net als Mannerhiem voor Finland , De Gaule voor Frankrijk , Rommel voor Duitsland , en Issam Zahreddine voor Syrië , adversiteit is hem niet vreemd hij heeft immers tijdens de Iran -Irak oorlog gevochten
  In de westerse oorlog van meer dan 30 jaar voor grondstoffen ( uranium gas en olie ) heeft deze man Iran tot nu toe weten te reden van westerse inmenging , Irak en Syrië hebben dat geluk niet gehad (iets met ISIS en Nederlandse Toyota ) we zullen in de toekomst zien hoe het zich veder ontwikkeld , maar de “ executie “ van deze generaal die op onderhandelings missie was tussen Iran en Saudie Arabië voor vrede in het midden oosten geeft duidelijk aan wie het echte kwade genius is in dit geval .
  Het Iraakse parlement (waarbij uiteindelijk zelfs de kuurden en sunnies hun fiat aan hebben gegeven ) heeft de Irak premier gevraagd om de buitenlandse troepen als ongewenst te verklaren .
  16 jaar oorlog tegen al qaida en ISIS voor dit resultaat beschamend .
  Hoop dat Trump nu de VS troepen terug trekt uit Syrië en Irak ( het wordt hem immers nu nog vriendelijk gevraagd )en dat Israël het Yinon plan laat voor wat het is , en zo niet dan hebben wij waarschijnlijk oorlog
  .
  NB wilde Xander nog bedanken voor het feit dat op deze blog nog min of meer een debat mogelijk is bij GeenStijl en andere mediums is dat al verleden tijd

 36. Wel goed dat de Nederlandse coördinator terrorismebestrijding er voor gezorgd heeft dat onze sluizen en andere waterkeringen niet meer te hacken zijn .

 37. Huilie huilie doen wanneer je eigen killer wordt afgemaakt… walgelijk!

 38. Chefkok,
  Iran kan niets doen tegen Israel. Wij schieten alle raketten van die lui uit de lucht. Alle gevaarlijke possities die ze in Syrie innemen, gooien we plat. Ze zien onze F35 niet aankomen, Israel vloog al boven Iran met deze vliegtuigen. Buiten om dat Israel als leger oppermachtig is hebben we ook nog de G’d van Israel aan onze zijde. Iran is dus bijvoorbaat kansloos.
  Sluit vrede met Israel, sluit vrede met iedereen in deze wereld. Alle landen om Israel heen hun eerste en hoogste doel is het vernietigen van Israel, vandaar dat Israel actiev moet blijven met het uitschakelen van gevaarlijke mensen. Ik wens iedereen vrede toe vanuit Israel.

 39. @chefkok; elk land waar moslims wonen zijn grote problemen(ook onder elkaar). moslims zijn ca. 1400 jaar geleden geboren uit angst. Het was toen meedoen of je kop eraf. Angst is een slechte raadgever. anno 2020 is er weinig veranderd. De frustratie, haat en onwetendheid is zo erg bij de moslims dat ze mede omdat ze niet vrij kunnen denken of doen, laat staan zich ontwikkelen al hun frustraties bij een ander leggen. weten hun veel?. het enigste waar ze naar luisteren zijn kanonnen. ik doe zaken in die landen en geloof me je voelt niets bij ze. het is net of het geprogrammeerde robots zijn.

 40. @Chefkok,

  Wat is dat voor onzin?
  Amerika heeft juist gehandeld!
  Qassam Suleimani is een van de ergste oorlogsmisdadigers van de laatste jaren. Hij was bezig met talloze complotten en aanslagen in het buitenland. De aanslag op het Joods Cultureel Centrum in Argentinië in 1985 was door hem beraamd en uitgevoerd. Er vielen toen 85 doden en honderden gewonden! Wat had Argentinië te maken met het Midden-Oosten? Is het normaal dat hij daar de ergste terreuraanslag in de Argentijnse geschiedenis pleegde? Misschien wist je dit niet, maar dit zijn de keiharde feiten. Hij was een meedogenloos monster dat mogelijk miljoenen slachtoffers heeft gemaakt! Libanon, Syrië, Irak, Jemen, overal zat hij te stoken. Het enige nuttige wat hij deed was de strijd tegen IS.
  In eigen land alleen al heeft hij vele duizenden slachtoffers gemaakt, elke opstand tegen het regime werd in bloed gesmoord. Nu onderging hij zijn terechte lot!
  Hij was bezig om een aanval te plotten tegen de Amerikaanse ambassade in Baghdad, waarbij er een gijzelingsactie zou plaatsvinden, net als in Teheran in 1979.
  Ook had hij nabij de grens tussen Syrië en Irak een aantal raketten opgesteld en in gereedheid gebracht om de Golan in Israël aan te vallen.
  Kort voor deze aanval heeft Israël deze aanval afgelopen weekend verijdeld door deze raketten vlak voordat ze afgeschoten zouden worden te vernietigen.
  Overigens, waarom vind je dat Israël ook meteen moet worden meegenomen bij de wraakaanval van Iran?

 41. Iran, inmiddels ook Irak …. en wie volgt ? Het totale islamitische volk ? In die regio of in grotere delen van de wereld ?
  Het brand, overal op de wereld. Letterlijk en figuurlijk. De laatste jaren is er veel geschreven en misschien ….. gefantaseerd over HAARP , een ‘technische’ manier van het manipuleren van het klimaat, het weer. Australië, een oppervlakte zo groot als Nederland is inmiddels staat in vuur en vlam. Is dit een uit de hand gelopen experiment ? Regen creëren zou toch mogelijk zijn ….. . Collateraal schade ?
  Het Midden-Oosten, daar zou door het manipuleren van het weer een enorme droogte zijn ontstaan met soms sneeuw waar nog nooit sneeuw is gevallen. Hele oogsten zijn mislukt, in Westerse ‘ogen’ is de politiek ‘weggevaagd door een andere manipulatie, ontwrichting van iets waar het Westen aan mee heeft gewerkt. Alle militaire interventies ten spijt hebben de problemen zich alleen maar opgestapeld. Hoe ver kan je gaan voordat de bekende geest ontsnapt uit de fles. Het experiment om onze ‘wil’ op te leggen aan andere culturen is volledig mislukt. Vietnam, Korea, Afghanistan, Libië, Irak, Oekraïne, Venezuela en zelfs Brussel maakt zijn handen vuil om ‘diversiteiten’ onmogelijk te maken zijn hiervan de voorbeelden van. Het is arrogantie in optima forma. De-escaleren is nu het motto, de opperbevelhebber van het Amerikaanse leger, Trump, heeft van alles in zijn koker. Landen economisch de strot om draaien en wanneer dat te lang duurt dreigen met vernietiging van hele bevolkingsgroepen. Wie niet horen wil moet maar voelen ! Én de UN dan ? De United Nations is gedegradeerd tot United Nothings : we are the world’s most toothless tiger . Maar dat wisten we al.
  Mondiale vrede is inmiddels een wensdroom geworden omdat het Westen een andere ‘cultuur’ niet accepteert. De knuppel is inmiddels in het hoenderhok gegooid ; maar we weten nog niet hoeveel ‘hoenders’ het loodje gaan leggen. Respect krijgt men niet, dat moet je verdienen. Dat geld voor burgers onderling, voor landen en wereldmachten.
  De offers die ons te wachten staan, klimaat en door politiek aangestuurde oorlogen kunnen wij niet verdragen en verwerken. Door eenzijdige ‘voorlichting of oplichting’ van de media is een oordeel al snel bepaald.

 42. De voorstanders van oorlog,denk goed na voor je iets wenst.De MENS op zijn best,ze zullen niet stoppen voordat ze ALLES vernietigd hebben en we zijn weer een stap dichterbij.En nu maar lullen wie heeft gelijk en wie is er in fout

 43. wij zien hier hetzelfde gebeuren als het nationaal socialisme in Duitsland met Adolf Hitler.
  Miljoenen duitsers volgenden Hitler blind.
  Honderden massa bijeenkomsten en propaganda.
  Europa dat niets anders deed dan aan Hitler toegeven en “vrede” sluiten.
  Wij weten waartoe het heeft geleid, en de Jood als geen ander.
  Opnieuw krijgen de joden de schuld , met het antisemitistische Europa voorop.
  Efin de telegraaf was destijds de nsb krant van nederland.
  Inmiddels zijn onze al onze landelijke media vergiftigd door hetzelfde virus.
  Gelukkig bestaat internet en TRUMP.!

 44. Dood aan Amerika en Israel, is de realiteit binnen een korte periode.

  Is het nou nog steeds niet duidelijk voor men wat de ware gezicht is van deze twee schurkenstaten?
  Besef heel goed dat de zogenaamd grootste macht Amerika dat alleen de wereld voor schetst, als voorbeeld de situatie met Noord Korea. Buiten het feit dat ze zware verliezen zullen treffen, hebben ze niet het lef om daadwerkelijk de strijd aan te gaan per man op het slachtveld. Zulke oorlogen hebben ze vaker verloren in het midden oosten.

  Mensen, realiseer je nou een keer dat Amerika wordt aangedreven door de twee belanghebbenden Israel en Saudie Arabië in het gebied. Ik samenwerking hebben ze Isis gecreëerd en dan een gezamenlijke verdrijving ervan als excuus om de regio te destabiliseren en voet te hebben ( zo dicht mogelijk) van Iran. En daarnaast ook de regio door alle mogelijke middelen te verzwakken voor hun belangen tegen Iran als hoofddoel.

  Dit is wat er gaat gebeuren in grove lijnen:
  – Amerika zal Verschillende reden verzinnen om niet te vertrekken uit Irak ongeacht het instemmen voor het vertrek van alle buitenlandse troepen
  – Het vervolg zal zijn; militaire aanvallen tegen alle Amerikaanse in Irak en in de omringende geallieerde landen.
  – Vergeet ook niet dat er nog twee groot machten hierachter staan ( Rusland en China ).

  Dit zal inderdaad het begin zijn van WW3 en uiteindelijk de wereld verlossen van alle onderdrukking door de kwade naties.

  En natuurlijk zal er harde respons vanuit Amerika komen omdat deze alle hoop heeft verloren om over de wereld heersen en te onderdrukken.
  (Wie is Amerika om met de hele wereld te bemoeien? Om iedereen aan te spreken en te straffen wat die doet op eigen grond gebied? Begin bij je eigen grond en bevolking om daar alles op orde te hebben.)

  En voor alle onwetenden, voor je begint los te barsten over islam en dat het gruwelijke onderdrukkende geloof is. Moet je de waarheid gaan onderzoeken, die zal anders zijn als wat het westerse media doet voorschetsen. En het verschil tussen islam en moslims ook groot. Mensen maken fouten maar de islam niet, net als bij alle overige geloven.

  Een heilige oorlog zal beginnen en stoppen wanneer zij dat besluiten. Zo’n oorlog begint omdat men op eigen grond onderdrukt, gemarteld, vermoord. Stel je eens voor dat jij die persoon bent, hoe zal je bloed koken en je wraak zoet zijn. Inderdaad, je zal je leven ervoor geven.

  Dood aan Amerika en Israel en wie er ook achter deze schurkenstaten staat !

 45. De kaarten zijn geschud, de pionnetjes zijn geschoven, het spelletje Risk kan beginnen. (Het blijft echter wel Risk/risico: je weet nooit van te voren wie de schuld krijgt en hoe het af zal gaan lopen –> de geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars)

  Feit is wél dat dáár waar de Amerikanen verschijnen, ze een puinhoop achterlaten. In deze regio zullen ze dan, onder het mom van “vrede” en “democratie” alle natuurlijke reserves voor zichzelf beschermen en alle oudheidkundige artefacten mee naar huis nemen voor “onderzoek”.

  @Rick: dat kan niemand !!
  @Chefkok: mijn zegen heb je

 46. @ Chefkok 11.14 u. Nog even voorbijgaand dat u mijn naam niet goed kunt schrijven en geen hoofdletters gebruikt, over uw beweringen het volgende. Gelet óók uw vreemde woordkeus in de regel: “… het is mij opgemerkt dat jullie je laten leiden door onderbuik gevoelens!” raad ik u aan om iets minder te gaan opmerken, omdat uw opmerkingsgave uitgaat van iets veel ergers dan ‘onderbuikgevoelens’, namelijk moordlust op de massa. Dit tref je wel vaker bij massamoordenaars. U bent het die schrijft: “Ik hoop dat Iran keihard terug slaat en ook gelijk Israel meeneemt!” Misschien is een extreem rechts (nazi) of extreem links of jihadforum beter voor u dan Xandernieuws.

 47. Ik heb wel eens ergens gelezen : als Israël de wapens neerlegt is er oorlog. Als de Arabieren de wapens neerleggen is er vrede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *