Wilders strijdbaar na vrijspraak voor haat zaaien met ‘minder Marokkanen’ vraag

—————————————————————————————————————————————–

‘Nederland is een corrupt land geworden,’ reageerde PVV leider Geert Wilders nadat hij vandaag door de rechtbank werd veroordeeld wegens ‘groepsbelediging’, maar werd vrijgesproken van het zaaien van haat met zijn beruchte ‘willen jullie meer of minder Marokkanen’ vraag in 2014. ‘Marokkanen die onze steden en wijken in de fik steken, komen er meestal mee weg. De minister van Justitie die zijn eigen (corona) regels overtreedt, komt ermee weg. Maar de leider van de grootste oppositiepartij die een vraag stelt over Marokkanen, waar miljoenen Nederlanders het mee eens zijn, is veroordeeld in een politiek proces.’

‘Want dat is dit: een politiek proces, waar politici, ambtenaren en het Openbaar Ministerie hebben geholpen om tot een veroordeling te komen. En de rechter wist dat, had de bewijzen, en zegt eigenlijk vandaag dat het allemaal wel goed is, dat we het allemaal wel prima vinden… Doe het maar, we veroordelen de heer Wilders. ‘

‘Dat heet dat de rechter, de trias politica, de vrijheid van meningsuiting bij het grofvuil heeft gezet. Niet alleen mijn vrijheid van meningsuiting, maar van iedereen. Ik ben natuurlijk blij dat de eis van het O.M. en de eerdere veroordeling wegens het aanzetten tot discriminatie nu een vrijspraak is geworden, en dat het aanzetten tot haat niet is bewezen. Maar ik ben wel veroordeeld – weliswaar zonder straf – voor groepsbelediging in een politiek proces, waar de mensen die tot de elite behoren, worden vrijgesproken. Ministers of Marokkanen wel, en ik niet.’

‘Daarom heb ik één boodschap aan al die politieke tegenstanders, aan Mark Rutte en zijn vriendjes, die maar al te blij zullen zijn met dit politieke proces, en aan alle andere mensen die blij zullen zijn met de veroordeling voor groepsbelediging: juich niet te vroeg, want uiteindelijk ga ik altijd door. Ik zal altijd, veroordeling voor groepsbelediging of niet, de waarheid blijven spreken, wat de consequenties ook zijn. En het zal mij, en ook de PVV, alleen maar sterker maken. We zullen er sterker uitkomen, en Nederland zal laten weten wat ze van deze veroordeling vinden.’

 

Xander

(1) (incl.afbeelding) PVV Pers

Zie ook o.a.:

08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
01-07: White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan
24-06: (/ In eigen land probeert de progressieve ‘woke’ meningenterreurpolitie Johan Derksen van de buis te krijgen)
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. @ik woon in drenthe
  Wat een gezeur man “de islam wordt in de watten gelegd??” , de MSM probeert al decennia lang de Islam kapot te maken met als resultaat, meer mensen bekeren zich tot de islam.
  Ik raad je aan de islam te bestuderen vooraleer je zo’n soort beschuldigingen maakt tegenover de waarheid. Islam is het enige geloof dat in strijd is met hun nare, new world order plannen.
  En met Islam bedoel ik niet de moslims maar de echte islam.
  Ik ben zelf Marokkaan en moslim en ik begrijp de mensen die zeggen dat ze minder Marokkanen willen, echt waar.
  Een Marokkaan vertegenwoordigt spijtig genoeg de islam wat totaal verkeerd is, alles wat zij doen is volledig in strijd met wat de Islam verkondigt zoals hangjongeren, stelen, drugs, liquidaties etc
  Het is een culturele kwestie niet religieus.
  Wake up!

 2. Er is geen links, er is geen rechts, er is alleen maar midden nu. Extreem links of rechts is verdeel en heers.

  If we’re fighting each other we can’t see and fight the enemy!!

 3. beloon Wilders door op hem te stemmen. wat je ook van zijn politieke opvattingen mag vinden. een ding is zeker hij is de enigste die de waarheid spreekt!!!!!

 4. In Alkmaar heeft een wijkagent zijn frustraties geuit middels een tweet over een illegale mocro, die al 567 keer in de kraag is gegrepen wegens diefstal + bedreiging. Na anderhalf uur staat staat deze crimineel weer op straat en gaat door met z’n criminele praktijken. En wat gebeurt er: de wijkagent krijgt de wind van voren van de korpsleiding. Marokko heeft uit het EU-coronafonds 400 miljoen gekregen terwijl er daar nauwelijks besmettingen zijn. Het spreekwoord ‘degene die betaalt bepaalt’ is een wassen neus.

 5. Voor dit soort rechters geldt: Jesaja 5:20 Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter.
  Het zijn hopelijk de laatste stuiptrekkingen van een OM dat nodig op de schop moet. De politieke rechtspraak wordt onderhand onverdraaglijk voor de gewone burgers!

 6. @emiellienne. Het door u aan geroerde item “olie in ruil voor islam” kun je lezen in resolutie 1743 van de Raad van Europa. Hierin kun je lezen dat de Islam “in de watten moet worden gelegd “.Al hun absurde gebruiken moeten, zoals boerka’s, offerfeesten, massaal bouwen van moskeeën etc. etc. etc. moet allemaal “onbelemmerd” kunnen doorgaan. Want de Islam is zogenaamd een “religie?” van de “vrede”. Dus wij Europeanen moeten ons naar hun achterlijke “ideologie” schikken en aan hun “wensen” tegemoet komen. Kortom een islam heerschappij over Europa!
  Laat dit a.u.b. nooit gebeuren. Maar de VN (UN) heeft 17 Sustainable Development Goals gelanceerd ( 193 landen). Een soort “vrede op aarde” verhaal dat heel veel geld kost en nog gaat kosten, maar in de praktijk nooit en te nimmer uitvoerbaar zal zijn. Men is van plan een Nieuwe Wereld Orde te vestigen. Een soort van wereldregering in de vorm van een nieuw soort “communistische dictatuur”. Het wordt steeds gekker in Nederland en vele andere landen.

 7. Ik weet al op welke partij ik volgend jaar ga stemmen, ongeacht Wilders dan veroordeeld is of niet.
  2021 is het jaar dat wij NLers verandering kunnen brengen door op de PVV te stemmen, ook al ben je het niet met alle standpunten van de partij eens. Wilders zal waarschijnlijk veel beloften niet waar kunnen maken omdat hij gedwarsboomd wordt door de overige partijen maar de huidige koers van het kabinet is een doodlopende weg voor de gewone Nederlandse burgers.
  De meeste Nederlanders zijn helaas te dom om op de PVV te stemmen en laten zich elke keer misleiden als een ezel die steeds weer tegen dezelfde balk aanloopt met zijn botte kop.
  Veel Christenen moeten niks van Wilders hebben en geven daar allerlei slappe argumenten voor. Naderhand niet zeuren als het weer fout gaat door weer op een bilderberger te stemmen.

 8. De Jonge is als de schoolmeester die voor het luchten van de kinderen een route op het schoolplein heeft aangewezen. Daar mogen de kinderen op gepaste afstand van elkaar een paar rondjes wandelen. Bruls is de hoofdmeester die het jongetje dat het waagde te dicht bij een ander te lopen, in de kraag vat en opsluit in het bezemhok.
  Kan de PVV a.u.b. helpen deze gekte te stoppen?!

 9. Van deze vrijheidspartij is weinig te verwachten als het gaat om het afstand nemen van de anderhalve meter maatschappij.
  Vandaag beweert een politicus dat het riskant kan zijn als mensen negatief testen, want die mensen zouden weleens te zorgeloos kunnen worden.
  Alsof de mensen een stel kleuters zijn, zo kijken zulke politici naar ‘het volk’. Waarom nemen zij geen afstand van dit rare verhaal? Het boek had allang dicht gekund. De cijfers bewijzen het. Iemand die positief test, maar niet ziek is, is dus niet ziek en daarmee ook geen risico voor anderen. Terug naar normaal. De ziekenhuizen kunnen allang weer normaal functioneren.
  Een half jaar lang bang maken, lijkt te gaan werken. De mensen zijn murw gebeukt.

 10. Nederland kan nu nooit meer roepen dat het gerechtelijke systeem in sommige eu-landen niet deugt.

 11. De uitslag van de verkiezingen volgend jaar wordt een triomf voor het korte-termijngeheugen, let op mijn woorden.

 12. Als recht krom is dan is een rechtstaat een kromstaat. Een kromstaat is een bananenrepubliek!
  Mijn.overheid? Hun.overheid! De autochtone bevolking is 2de rangs burger geworden. Ga maar eens een huis huren. U komt op de 2de plaats.
  En wat gebeurt er in een gezin waar ouders hun eigen kinderen achter stellen t.o.v. andere kinderen? Probeer dat thuis maar eens uit!

 13. @emielliene: 9:48 pm, op 4/9. U bedoelt het verraderlijke ; “Verdrag van Straatsburg”, uit 1975. Bekend als : “Oil for Immigration”.

 14. “ gedeelde smart is halve smart “ zo luid een Nederlandse uitspraak.
  De verkiezingen staan voor de deur ; willen we meer ‘democratie’ of minder zeggenschap ? Omdat een mes aan twee kanten kan snijden, de PVV en/of de FvD is het van belang gezamenlijk …. op één partij te stemmen. In mijn geval zal dat de partij van Wilders zijn.
  Alleen indien onze krachten gebundeld zijn dan ‘kan er een vuist gemaakt worden’ tegen de regerende partijen. Bij twijfel nooit inhalen ; tweedracht is geen kracht. Wilders spreekt vanuit zijn hart, Baudet spreekt een andere taal. Misschien is de laatste wel een betere politicus, (maar daar hebben we er al genoeg van) . Wilders echter verwoord het woord van het volk, zonder fratsen in een taal die door iedereen begrijpelijk is.

 15. Nederland is idd corrupt en daar doet onze Geert Wilders net zo hard in mee met zijn partij als controlled opposition.

 16. Dat dit een politiek proces was, was toch eigenlijk gezien de door RTL4 onthulde documenten meer dan duidelijk.
  Toch negeren de rechters dat in hun uitspraak.
  De dingen die Nederland bijvoorbeeld een land als Turkije verweet, zoals politieke processen, gebeuren nu hier in het Nederlandse zelf.
  Tja, zeer zorgwekkende ontwikkeling.

 17. @ Wachter

  Ik heb het al een paar keer gezegd. De wet verliest zijn kracht, en de rechtspraak is verziekt.
  Ook een spreuk uit het ware Boek dus geen onzin.com.

  @ Kees Triest voor je dat je zo moest vechten voor je gelijk, ja, leugenaars en criminelen kun je beter zeggen.

  Het zal me niet verbazen met het huidige systeem, dat aangezien ze alles van je weten, zelfs je digd, geloof me maar, dat ze je gegevens bekijken, en zo op deze manier je geld ontnemen, waar je recht op hebt, dan heb ik het over teruggave van huur of andere belastingen. Je wordt bestolen zonder dat je er erg in hebt. En zo’n gekke gedachte is het niet, dacht ik zo.

  Ik ben blij voor Geert Wilders, laat hem maar flink in de peilingen stijgen, hij denkt teminste aan de burgers de mensen, dat God zijn geest wil vullen met zijn wijsheid, dat Nederland hervormd mag worden zoals het hoort te zijn.

 18. Om geen gezicht te verliezen werd G. Wilders door deze rechtbank veroordeeld wegens ‘groepsbelediging’, maar dan weer wel vrijgesproken van het zaaien van haat.
  Zo van: we kunnen niet anders dan de vrijspraak geven maar we willen toch nog ergens een strohalm aangrijpen om Wilders een hak te zetten…en die strohalm heet dan: groepsbelediging.
  Belachelijk, absurd en doorzichtig….de vrije meningsuiting, een fundamenteel récht, wordt met de voeten getreden om een uitheemse minderheidsgroep, met oververtegenwoordiging in criminele statistieken en een afkeer van de Nederlandse maatschappij en cultuur, naar de mond te praten en te paaien en tegelijkertijd de oppositie onderuit te kunnen halen.
  Bij jullie denken ze ook nog dat het volk dom is…wat een onderschatting, daar komen ze nog wel achter..
  Inderdaad corruptie op het hoogste niveau en een aanfluiting van de rechtstaat, net zoals bij jullie zuiderburen in belziek…blijkbaar gelden de grondwet, mensenrechten en de vrije meningsuiting enkel voor allochtonen en niet voor eigen volk….als dát geen discriminatie is..???

 19. Niet alleen de politiek en de rechter zijn door en door tuig geworden ,ook de belasting dienst zijn boeven.
  Ik werd aangeslagen voor de huur prijs van een flat .ik ging in dispuut en de belasting haalde geld van mijn rekening af. Ik heb daarna deze zaak bij het gerechtshof aangetekend .
  Na 3 jaar hebben ze het terug geld geven omdat ze zagen dat ze de zaak gingen verliezen.
  De overheid en de belasting zijn een stelletje leugenaars en krimminalen .

 20. Dit was de rechtbank van de Europese Rechten van de Mens. Van de EU? Van de VN? Die de nadruk legt op “de minderhedengroepering” (die dus meerderheid moet worden?). De EU is een illegale club van mensen, niet democratisch gekozen en de VN kan slechts een adviserende rol geven. Punt is dat er allang is vastgelegd in de EEG: olie in ruil voor islam. (heb even die kennis niet paraat, maar is op te zoeken). Dan is er nog de MES: de overdracht soevereiniteit van landen. Ik meen dat België dat al gedaan heeft, vandaar dat ze nog even hun zakken kunnen vullen zonder een regering te vormen onder toezicht van de Koning (overtuig me van het tendeel!). ik dacht Nederland niet (?). Dus Wilders moet berecht worden in Nederland? Als hij gezegd zou hebben “criminele Marokkanen” om niet de groep aan te duiden van mensen met Marokkaanse achtergrond waar het om ging in dit proces voor de datum van 19 maart, dan zou hij ervan uit moeten gaan dat alle mensen voor wie hij moest onderduiken in de afgelopen jaren en die doodsbedreigingen hebben geuit, bekend zijn met een strafblad, en dus crimineel zijn. Is dat zo? Anders mag hij gewoon de term Marokkanen gebruiken, toch? Overtuig me van het tegendeel….

 21. Keep up the good work, Geert!

  Hou vol en laat je niet kisten. Er is een groot verschil tussen racisme en benoemen.
  Goed bezig en nu nog even die verkiezingen winnen! Mijn stem heb je 🙂

 22. Dit zal hem alleen maar meer stemmen opleveren want mensen met gezond verstand zullen dit niet zomaar vergeten.

 23. Ik wil minder rechters, heb ik nou die groep beledigd? Trouwens ook minder ambtenaren. Is dat groepsbelediging? Wat redicuul en absurd
  Is dat onze tegenwoordige rechtstaat? En wat heeft deze 6 jarige onzinrechtzaak de belastingbetaler gekost? Miljoenen!!!!!. De rechtstaat of wat er nog van over is, is diep gezonken en ja dat heb je met die linkse rechters.

 24. We hebben geen rechtbanken meer, maar krombanken. In de Bijbel staat het al, het onrecht heerst op aarde en de leugen triomfeert. Zover is het al gekomen.

 25. De rechtelijke macht is onmacht geworden, ze hadden niet de moed hun ongelijk te bekennen.
  Sterkte Geert met onze strijd tegen de islam!

 26. Ja ,Nederland is al een hele tijd een corrupt land geworden .
  Ik denk aan oud-Minister van Justitie Opstelten die gewoon voor de camera’s zei : ” Meneer Demmink zal nooit veroordeeld worden “.
  Het bewijs lag tot aan het plafond opgestapeld maar Joris . D. werd nooit veroordeeld .

  Dat Wilders schuldig is verklaard , is waarschijnlijk op dezelfde manier tot stand gekomen .
  Dan moet de man blij zijn dat hij geen straf krijgt .
  Op grond van stapels voorgedrukte aangiften die klaar lagen voor de analfabete allochtonen .Blij…

 27. De champagnekurken kunnen knallen bij politiek-correct Nederland. Stelletje farizeeers. Maar wie het laatst lacht, lacht het best. Dit zal als een boomerang terugkomen. Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten.

 28. Fijn dat er weer geen duidelijkheid is na jaren van politiek bedrijven door rechters. Sneu volk die zogenaamde onafhankelijke rechters met welhaast iets van angst en beven wordt het vonnis ven Ivo Opstelten voorgelezen. Wat me opviel van de depressieve houding van meester Knoops.
  Zou die nu pas serieus beseffen dat het recht in dit land net zo krom is als een Chiquita?

Comments are closed.