‘Paus treedt in 2020 af, wat 900 jaar oude apocalyptische profetie zal vervullen’

Volgens de eeuwenoude profetie van St. Malachy  zal de 112e (huidige) paus de vernietiging van Rome in de ‘eindtijd’ meemaken. Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————-

Franciscus 112e en laatste paus die vernietiging van Rome zal meemaken?

—————————————————————————————————————————————–

De geruchten dat paus Franciscus voortijdig zal aftreden zijn weer in volle hevigheid teruggekeerd. Volgens een bron die dichtbij de Vaticaanse leider staat zou Franciscus al bij zijn aantreden in 2013 hebben gezegd slechts 7 jaar in het ambt te zullen blijven. Mocht het 83 jarige hoofd van de Katholieke Kerk inderdaad in 2020 aftreden, dan is hij na zijn voorganger Benedictus de tweede paus in 500 jaar die voortijdig van de ‘heilige stoel’ afstapt. Daarmee zou hij tevens een bijna 900 jaar oude apocalyptische profetie vervullen.

Austen Ivereigh is de voormalige directeur Publieke Zaken van de oud-aartsbisschop van Westminster, kardinaal Cormac Murphy-O’Connor, en werkt als journalist nauw samen met het Vaticaan. ‘Ik denk niet dat er ooit enige twijfel over was dat hij in 2020 zal aftreden,’ verklaarde hij in 2013. ‘Hij maakte vanaf begin af aan duidelijk dat hij vond dat paus Benedictus (XVI) een profetische stap van grote bescheidenheid had gedaan (door af te treden), en hij er geen enkel probleem mee zou hebben om hetzelfde te doen.’

‘Interessant is dat hij in 2014 op de Mexicaanse televisie zei dat hij dacht dat zijn pausdom maar zo’n 5 jaar zou duren… Nu hoor ik echter van mensen naast hem dat hij zeven jaar nodig heeft om zijn vijfjarige plan te vervullen. Dat betekent natuurlijk dat hij tot 2020 zal aanblijven.’

Paus neemt voortouw bij vorming op klimaat gebaseerde wereldreligie

De huidige paus lijkt in ieder geval nog wel alle wereldleiders op 14 mei 2020 in het Vaticaan te willen verwelkomen om onder zijn leiding een wereldwijd pact te sluiten dat neerkomt op het oprichten van een dictatoriale VN-wereldregering die gebaseerd zal zijn op een nieuwe klimaatreligie, die de hele mensheid en alle bestaande religies moet verenigen. Het is speculatie, maar mogelijk zal hij dan, of kort daarna, de weg vrijmaken voor een nieuwe interreligieuze leider die de taak zal krijgen om deze op ‘het klimaat’ gebaseerde wereldreligie te vormen.

Om alle katholieke christenen in het gareel te krijgen overweegt Franciscus om het ontkennen van de klimaatcrisis officieel tot zonde te bestempelen. In 2016 had hij het klimaatactivisme al toegevoegd aan de zeven traditionele katholieke genadewerken en aan de kernwaarden van de Vaticaanse variant van het christendom.

112e en allerlaatste paus?

Mocht de op 13-3-2013 gekozen paus later in 2020 aftreden, dan lijkt hij daarmee de bijna 900 jaar oude profetie van St.Malachy te gaan vervullen. Deze Ierse aartsbisschop reisde in het jaar 1139 naar Rome, en zou daar een visioen hebben gekregen van alle toekomstige pausen, 112 in getal. De 111e paus (Benedictus XVI) werd door hem als de ‘gloria olivae’ omschreven, de ‘glorie van de olijf.’ De orde van de Benedictijnen staat ook bekend als de Olivetanen, waardoor velen denken dat de ‘112 pausen profetie’ correct was.

De 112e paus, Franciscus –de eerste Jezuïtische paus ooit-, zou de allerlaatste worden onder wiens bestuur de eindtijd zou losbarsten. Deze paus werd door St. Malachy ‘Petrus Romanus’ genoemd, en zou aan het hoofd staan als de kerk in hevige vervolgingen terecht komt, die zullen eindigen met de vernietiging van Rome en de komst van ‘de gevreesde Rechter, die de mensen zal oordelen. Het einde.’

Volgen Ivereigh houdt Franciscus zich hier niet zo mee bezig, en heeft hij zijn lot ‘in de handen van God’ gelegd. (1) Opmerkelijk is dat Clarín, de grootste krant van Argentinië –het land waar hij vandaan komt-, na zijn verkiezing een grote foto van hem op de voorpagina plaatste, met daarbij de kop: ‘De paus van het einde van de wereld.’ Bergoglio was in eigen land niet onomstreden, omdat hij had samengewerkt met de beruchte junta die tienduizenden burgers die zich verzetten tegen dictator Videla had vermoord.

Uitgerekend Franciscus voorspelde valse paus

St. Malachy’s omschrijving van Franciscus als ‘Petrus Romanus’ lijkt eveneens te kloppen. Kardinaal Bergoglio (/Franciscus) is namelijk de zoon van Italiaanse ouders, waarmee hij voldoet aan de term ‘Romanus’. Bovendien vernoemde hij zich naar Franciscus van Assisi, de katholieke (eveneens Italiaanse) priester wiens originele naam Francesco di Pietro (Petrus) di Bernardone was. Kortom: Petrus Romanus.

Dat kardinaal Bergoglio zich uitgerekend naar Franciscus van Assisi vernoemde is meer dan opvallend. Niet alleen zocht de oorspronkelijke Franciscus toenadering tot de islam -een onderwerp dat in onze tijd zeer actueel is-, maar ook voorspelde hij kort voor zijn dood dat er in de tijd van de Apocalyps ‘een man als paus zal opstaan, die door zijn sluwheid velen zal doen dwalen en doen sterven… Sommige predikers zullen zwijgen over deze waarheid, anderen zullen deze met voeten treden en ontkennen… .want in die dagen zal Jezus Christus hen geen ware pastor sturen, maar een vernietiger.’

Meer recent waarschuwde ook paus Johannes Paulus II in 1994 (in de eerste nieuwe catechismus in ruim 400 jaar) voor een ultieme beproeving: ‘’Vóór de tweede komst van Christus zal de Kerk door een laatste beproeving moeten gaan die het geloof van velen zal doen wankelen. Tijdens deze bij haar pelgrimsreis optredende vervolging zal het geheimenis der wetteloosheid in de vorm van een religieuze misleiding als een klaarblijkelijke oplossing voor de problemen van de mensen worden gepresenteerd. De prijs is het afvallen van de Waarheid. De ultieme religieuze misleiding is die van de Antichrist, een pseudomessianisme waarbij de mens zichzelf zal verheerlijken in plaats van God en Zijn Messias die in het vlees is gekomen.’Ultieme misleiding

Maar wat nu als de Kerk zelf en de ‘tweede komst van Christus’ juist onderdeel uitmaken van die ‘ultieme misleiding’ en dat ‘pseudomessianisme’? Wat nu als de komst van zowel een valse als ook de ‘ware’ (dus ook valse) messias in scène worden gezet? Dan zouden we pas echt over de ultieme misleiding kunnen spreken, want dan zullen miljarden er geen seconde aan twijfelen dat de ‘echte verlosser’ op Aarde is gekomen, en zich maar al te graag laten ‘uploaden’ naar ‘the cloud’ (‘opnemen in de wolken’). Het staat immers zo geprofeteerd…?

Xander

(1) Express
(2) Afbeelding Vaticaanstad (bewerkt): Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:


18-11: Paus wil ontkennen klimaatcrisis officieel tot zonde bestempelen
04-10: Paus wil in mei 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Paus Franciscus wil afspraken voor hersenspoelen kinderen om op klimaat gebaseerde wereldregering en wereldreligie mogelijk te maken – Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)
07-02: Eén-wereldreligie nabij: Paus en top imam sluiten historisch religieus verbond

Via oud.xandernieuws.punt.nl:

2015:
17-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden (/ Pauselijke encycliek gepresenteerd door radicale professor die vindt dat er 6 miljard mensen ‘teveel’ zijn – ‘Westerse bevolking wordt emotioneel afgeperst met aangepraat schuldgevoel over klimaat’)
17-04: ‘Vaticaan presenteert plan voor VN-wereldregering’

2014:
09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies

2013:
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde
11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen
19-02: Exo-Vaticana (9): De wederkomst van het Beest voorbereid in Rome en Washington
04-01: Exo-Vaticana (2): Jezus Christus een kind van buitenaardsen?
02-01: Exo-Vaticana (1): Vaticaans plan voor komst buitenaardse redder

2012:
11-12: Hoofd BuZa Vaticaan pleit in VN voor oprichting wereldregering (VN, Vaticaan en New Age werken samen toe naar één wereldoverheid en één wereldreligie)
27-04: De komst van de laatste paus ‘Petrus Romanus’ (Franciscus) (deel 16)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. De Ierse bisschop Malachias die in de elfde eeuw zijn voorspelling deed m.b.t. alle pausen die tot de wederkomst van Christus nog zouden komen, voorspelde dat de laatste paus Petrus Romanus zal heten.
  De voorlaatste paus was volgens hem Benedictus XVI die van hem de spreuk mee kreeg; Glorie van de olijf.
  Twintig jaar geleden voorspelde ik al dat een betekenis voor deze cryptische omschrijving mogelijk gevonden zou kunnen worden in het feit dat het gelinkt zou kunnen worden aan de toegenomen invloed van de Islam. ( de olijf wordt ook verbouwd in landen van de Islam)
  Fascinerend is dat Benedictus nog steeds leeft. Als het waar is, dat Paus Franciscus, (zoals sommige beweren) , niet rechtmatig tot paus gekozen is, blijft Benedictus degene op wie de
  spreuk: Glorie van de olijf van toepassing is.
  Ten tijde van de Antichrist zal de Rooms Katholieke Kerk verboden worden. Ze vormt met een moeilijk woord: het ‘mystiek lichaam van Christus’.
  De kerk moet daarbij precies dezelfde weg gaan als haar stichter. Ook de RK kerk zal gekruisigd worden en zal (voor het oog van de wereld) sterven, (ogenschijnlijk ten onder gaan).
  De Globalistische vijanden zullen net als de Farizeeën destijds, denken dat ze Hem overwonnen hebben, waarna ze hun satanische godsdienst hopen te vestigen, wat niet zal gebeuren.
  De Kerk zal dan ondergronds gaan, zoals Jezus ook drie dagen in het graf heeft gelegen. In de ondergrondse periode zal de RK Kerk geleid worden door Petrus Romanus
  en vervolgens glorieus herrijzen.
  Er zijn ontelbare openbaringen van kerkelijke en niet kerkelijke zieners en profeten die getuigen hoe de God na de ‘grote reset’ aanbeden al worden.

 2. @ He4ilig Boontje: 7:57 pm, op 26/12. Klopt helemaal wat U zegt. Ik heb de informatie ook gezien die U opgeeft. Wees waakzaam! En er is niemand die het recht heeft zich vader te noemen, enkel de Hemelse Vader, heeft dat.

 3. @ Henk Azie 26/12/2019 om 2:03 am

  Het verval van de Rooms Katholieke kerk begon eigenlijk al in 1963 met de verkiezing van paus Paulus VI. Direct na zijn verkiezing en nog vóór zijn officiële inauguratie leidde hij een satanische dienst in de Sint Pieter, waarbij hij Lucifer op de troon plaatste. Met andere woorden; hij opende het Vaticaan voor de duivel !!!

  Paulus VI is ook de bouwheer van de grote audiëntiezaal in het Vaticaan. Deze zaal is ontworpen in de vorm van een slang, een serpent, oftewel de duivel. Als je het grote afzichtelijke kunstwerk in die zaal in het midden spiegelt, krijg je een afbeelding van de duivel te zien.

  Bij zijn verkiezing was het Tweede Vaticaanse concilie nog in volle gang. Dat concilie was door zijn voorganger Paus Johannes XXIII bijeen geroepen, maar die paus overleed, nog voordat het concilie was beëindigd. Het is nooit duidelijk geworden, of die paus wel een natuurlijke dood is gestorven. Paus Paulus VI heeft na zijn inauguratie in rap tempo afgeraffeld. De hoge verwachtingen van het concilie werden niet bewaarheid. In feite werd de deur opengezet voor de leegloop van de kerk.

  Paus Paulus VI was een vrijmetselaar !!!

  http://deburchtsion.blogspot.com/2012/03/wist-u-dat.html

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12665:de-reptielen-verering-van-het-vaticaan&catid=69:occult&Itemid=81

  https://steemit.com/religion/@mes/video-notes-pope-paul-vi-audience-hall-fazzini-resurrection-sculpture-vatican-obelisk-occult-more

 4. @Heilig boontje correct, in April 2014 werd tijdens een mis Lucifer als zoon van god en verlosser gemaakt.
  Ik ben de links kwijt, maar op youtube waarschijnlijk nog wel te vinden.
  Voorts geloof ik dat de openbaringen geen profetie is maar een scenario, waarbij ‘dat Jezus ons zal redden’ toegevoegd is om het volk rustig te houden; en een scenario kan men veranderen.
  Dan nog, een ieder komt op deze aarde om ervaring op te doen en ter lering van de ziel. Er staat ergens in het NT ‘ uw tempel is in uw hart’, religies zijn allemaal mind control en op niets goddelijks gebaseerd.

 5. Toen de Argentijnse kardinaal Borgoglio tot paus werd gekozen kreeg de zwarte paus een witte jurk.aan. Kardinaal Borgoglio is een Jezuïet. Het hoofd van de Jezuïeten orde wordt de “Generaal” genoemd. Alle Jezuïeten hebben de gelofte van gehoorzaamheid aan de Generaal afgelegd. De “generaal” wordt wel eens spottend de “zwarte paus” genoemd. Theoretisch is de zwarte paus verantwoording verschuldigd aan de witte paus. Maar in de praktijk blijkt de zwarte paus machtiger dan de witte. Met de verkiezing van de zwarte paus tot de witte paus werd de absolute macht van de Jezuïeten bevestigd. De Jeuzuïeten zijn in feite Luciferanen (aanhangers van Lucifer) oftewel satanisten. Met de verkiezing van kardinaal Borgoglio tot paus kwam in feite de duivel in Rome op de troon van Petrus te zitten. Ik denk, dat we gerust kunnen stellen, dat Paus Franciscus de voorspelde Antichrist is. Het vermeende sympathieke optreden van Franciscus is slecht schone schijn. In werkelijkheid is het satanische list, leugen en bedrog, waarmee de goedgelovige gelovige zand in de ogen wordt gestrooid.

 6. @ wachter
  Nee, er is niets nieuws onder de zon, al helemaal niet als je weet dat niet alleen de rkk maar ook hooggeplaatste
  personen aan satansrituelen doen.

 7. Er zijn verschillende interpretaties van profetieën in het algemeen. Een van hen beweert bijvoorbeeld dat Malachi niemand minder dan Nostradamus was. En dat Bergoglio niet de laatste paus is, maar er zullen er nog twee volgen, waarvan er één zal worden gekruisigd door de moslims op de deur van San Pietro…

  http://ducadeitempi.blogspot.com/

 8. Deze Paus heeft door dat alleen bidden en je medemens helpen niet genoeg is om bevrijd te zijn van zonden. Alleen totale overgave aan God (dus geen eigen wil willen hebben) of totale overgave aan ZielsKennis (dus ook geen egoïstische opvattingen hebben) kan de mens bevrijden van zijn zonden. Dat is de heel logische opvatting van de godsdiensten uit het Oosten. Mensen bidden om iets gedaan te krijgen. Ze helpen anderen omdat ze een hart hebben. Maar beide zijn geen totale overgave aan God/ZielsKennis. Zolang dat niet gebeurt, blijf je alleen positieve karma opbouwen en krijg je daar ook de vruchten van, maar Verlossing is niet de vrucht van deze boom.

 9. Deze huidige Paus heeft recentelijk zelfs gesproken om één wereldreligie na te streven. “De tijd van het Christendom is geweest” of woorden van gelijke strekking.
  Of u nou wel of niet in God, Jezus Christus en de Heilige Geest gelooft, de duivel heeft kennelijk een opperdemoon in het Vaticaan zitten.

  Die wereldreligie zou dan de islam moeten worden.
  Op deze schaal, met dergelijke impact, een dermate invloed kunnen uitoefenen op de gehele mensheid, ook het ontkennen van het bestaan van God valt daar onder, de Christenvervolging, allerlei natuurrampen, ziektes, hongersnoden, armoede, volksverhuizingen/immigratie en meer, behoren tot de ‘agenda’ van Satan.
  Straffen van God omdat we hem ontkennen. En we zijn pas net begonnen.

  De grote verdrukking, 7 bazuinen, 7 weeën, 7 schalen….zoek het maar op. Wat nu geschiede is allemaal voorzegt.

 10. @ Raveltje: 10:33 pm, op 24/12. Juist Raveltje! En het was de Roomse Kerk, die opriep de Katharen te vervolgen. Is er ook maar iets nieuws onder de zon, wat dat betreft?

 11. Als je de kerkgeschiedenis nagaat heeft religie heel wat moorden op het geweten
  Je kunt geloof niet afdwingen, door vervolgingen of mensen te vermoorden, dat is al duivels
  De Katholieke kerk lijkt met Franciscus nu al dat moorden te willen verdoezelen door de islam binnen te halen
  Die Christenen haat. Volgens mij gaat het om zijn eigen eer en niet om God of Jezus.

 12. Topvoetballers die als Jezus op het voetbalveld staan als ze tegen een balletje hebben getrapt.
  Een Paus is er om de Liefde van God voor zijn schepping te verkondigen en niet het klimaat boven God te stellen.
  Een Paus die God en allah op gelijke hoogte stelt, deugt niet.
  Allah wijst Jezus als zoon van God af.
  Dit is hét teken waarom Christenen geloven: Christus is de Zoon van God.
  Deze paus, die Ratzinger eruit heeft gewerkt, is een bedrieger.

 13. Een Jezuiet die zich Franciscus noemt verwijst niet naar Asisi, maar wel naar die andere Jezuiet en eveneens heilige Sint Franciscus Xaverius. De Jezuiet die vooral in China nog bekend is bij niet-katholieken, en zelfs bij atheisten. Voor de protestanten onder u: de Franciscus die China als missionaris ging bekeren. Waar de Chinezen tot vandaag nog last van hebben, want die Franciscus leidde in China het koloniale tijdperk in.

 14. @ Moderator.
  “Er is geen binding met Vrijland, het is een van de vele bronnen waar XN sinds kort -ter overweging- gebruik van maakt Mod.”
  Dank voor uw antwoord, duidelijk. Fijne dagen !!!
  Groetjes van mij.

  🙂 Mod.

 15. Opvallend dat wij steeds meer verwijzingen en linken vinden naar Vrijland, waarvoor – althans bij mij- het ‘licht oranje knippert’.
  Wellicht is het voor Xandernieuws goed om eens klip en klaar, overduidelijk en niet voor tweeërlei uitleg vatbaar te omschrijven wat de bindingen zijn met Xandernieuws en Vrijland.

  Dit afgezien van het zoveelste zeer goede artikel van Xandernieuws, met alle waardering van mij!
  De beweringen in óók dit artikel ben ik – zoveel ik kon – nagegaan, waarbij mij bleek dat dit betrouwbaar is.
  Al ruime tijd ben ik van alles over 2020 aan het verzamelen, waarover ik veel kan schrijven.
  Ik wil het slechts kort samenvatten voor diegenen die het betreffen (dus dit betreft gelukkig zéker niet allen op Xandernieuws !!) “Ontwaakt gij die slaapt en staat op uit de doôn en Christus zal over u lichten. … … ONTWAAKT !!!”
  En dan…: op naar 2020 !!!
  Groet van Günter.

  Er is geen binding met Vrijland, het is een van de vele bronnen waar XN sinds kort -ter overweging- gebruik van maakt Mod.

 16. BertRoermond schreef:
  24/12/2019 om 2:45 am

  Misschien is het goed om de Bijbel te gaan lezen?

 17. 14 mei 2020, de pauseliijke vergadering van wereldleiders valt samen met het Eurovisie circus in Rotterdam. Ik geloof nauwelijks in toeval dat dit podium misbruikt gaat worden als groots media-event. Een uitstekend platform om de ultieme misleider naar voren te schuiven.

 18. Ik wil opmerken dat Franciscus van Assisi de toenmalige Sultan probeerde te bekeren. Dit is geheel anders dan deze paus, hij zegt dat we dezelfde God aanbidden. Inderdaad hij zal proberen een wereldregering te stichten wat eigenlijk erop neer komt een wereldreligie, Tijdens zijn kersttoespraak heeft hij immers gezegd: “het christendom bestaat niet meer.”

 19. ‘een man als paus zal opstaan, die door zijn sluwheid velen zal doen dwalen en doen sterven… Sommige predikers zullen zwijgen over deze waarheid, anderen zullen deze met voeten treden en ontkennen… .want in die dagen zal Jezus Christus hen geen ware pastor sturen, maar een vernietiger.’…’Ultieme misleiding.

  En weer is het een timmermans zoon, een die in tongen spreekt…..

 20. Een zeer rare stelling, men gaat hier geruisloos voorbij dat er maar één de ware paus kan zijn en die is gedwongen om af te treden, de huidige is in feite een valse paus , er kunnen geen twee pausen zijn in de kerk, de tweede is totaal onwettig verkozen, hij is de kerk aan het vernietigen. Shalom

 21. Twee ‘dingen’ zijn oneindig : het universum én de menselijke domheid ; maar van het universum, daar ben ik niet zeker van …. Albert Einstein
  Angst regeert de wereld. Hoe is het mogelijk dat deze paus ooit is gekozen tot de wereldleider van het katholieke ‘ras’ . Zijn ambt als ‘aartsbisschop’ in Argentinië heeft hij op een schandalige wijze misbruikt door voor een ‘rechtbank’ te ontkennen dat kindermisbruik, moorden én martelingen door het Videla regime ondersteund door Zorreguieta …. te ontkennen. Onze pampa- koningin maxima is hem daar nog altijd dankbaar voor. ( Julio Poch’s eist miljoenen van de NL regering ) Al vele eeuwen komen er uit het Vaticaanse ‘riool’ tegenstrijdige berichten over het wel en wee van kerkelijke leiders. Klimaatontkenners zouden moeten worden uitgesloten van het katholicisme, geëxcommuniceerd ! Een verketterij van jewelste. Maar …. ondanks dat er een enorme leegloop van ‘de kerk’ zit vanavond de kerk vol met ‘nieuwsgierige (meezingers – meelopers) Uit volle borst zingt men de kerstliederen mee, wenst elkaar ‘vrede op aarde’ , vreten zich vol met dubieus voedsel en drank en gaat tevreden naar Klaasvaak. Eigenlijk is het een gotspe, het urbi et orbi is een wassen neus geworden, een apostolische ‘zegen’ voor de mensen van goede wil.
  Kerstmis is net als het feest van st.Nikolaas een feest voor kinderen ; de laatste tijd ook voor puberale schoolspijbelaars. “Je kan ze nog alles wijsmaken” . Kerstmis heeft niets meer met vrede en gerechtigheid te maken, het is een samenscholing van empathie-loze aardbewoners Het is gewoon een commerciële zaak geworden …. wat Petrus betekende voor dat pasgeboren mannetje, is dat meisje Thunberg voor het inmiddels ‘heilige’ klimaat.

 22. Dit zeg ik al jaren
  En wat de paus betreft, paus ambt is voor het leven, dat zijn hun eigen regels, de andere Benedictus leeft nog dan is Franciscus geen paus, maar een staat-greep-pleger ,het vaticaan is immers een land, zoals Nederland, België,

  Met stroop vang je vliegen, niet met azijn
  Men loopt niet massaal wereldwijd achter een dictator aan, er zijn altijd nog mensen die nadenken
  Dus de antichrist zal in eerste instantie een sociaal goed mens zijn anders loopt men niet massaal met hem of haar weg

 23. @ BertRoermond

  …want daarmee plaatst de toevallige passant de overige, wél zinnige artikelen, gelijk ook in het rijtje van complotgekkies-artikelen. zo jammer….

  LOL, u onderschat misschien de toevallige passant t.a.v. onderscheidingsvermogen? LOL

 24. Aan de vruchten kent men de boom. Een goede boom zal goede vruchten voorbrengen.
  De RK heeft een drieenige God en met Allah erbij wordt het een vierenige God en wordt Christus gedegradeerd tot een rare opstandeling waar de vierenige God grote problemen mee heeft

 25. Ik vind dit niet echt een “complotgekkies artikel”.
  Iedereen weet inmiddels dat er een 1-wereldreligie en 1-gezagsdrager, 1- bankenunie, 1 munteenheid, 1 hoofdgodsdienst (islam) zal ontstaan.
  Alleen weten we niet precies hoe alles zal plaatsvinden en in welke volgorde.
  Maar dit is wel het streven van de europese unie.
  Ik denk ook dat de stem van het rechts denken, uiteindelijk gesmoord zal worden, omdat dat een storend element is.

 26. Als je het goede in je hebt weet je wat je voelt, en er komen moeilijke tijden aan.
  Laat je niet mee gaan aan de waan van de dag, maar blijf waakzaam er is meer tussen hemel en aarde,

 27. @ Rienus 23/12/2019 11.11pm
  Oppassen beste heer Rienus … enen man in nen jurk móet kunnen in dezen tijden! U is enen rascist, homophobe, watdanook .. 🤗 Dat de huidige paus maar terug gaat naar heilig Argentina …
  Maarrrr … toch nog enen fijn winterfeest gewenst aan allen! 😉

 28. tjonge..na een paar redelijke artikelen weet deze site wéér en aantal geloofsgekken uit de hoeken van het internet te slepen, die na het lezen van dit aan waanzin grenzende artikel weer vol los gaan in de comments. zo jammer, want daarmee plaatst de toevallige passant de overige, wél zinnige artikelen, gelijk ook in het rijtje van complotgekkies-artikelen. zo jammer.

 29. Met instemming van deze Paus is op een eiland in Saoudi-Arabié kort geleden een kathedraal , een synagoge en een moskee gebouwd .
  Hier zou de eén-wereldreligie uitgewerkt worden .

 30. ” Wat nu als de komst van zowel een valse als ook de ‘ware’ (dus ook valse) messias in scène worden gezet?” – Exact wat ik al jaren denk, na veel te hebben gelezen over dit onderwerp. Ik geloof nog altijd dat de jezuïeten de regie in handen zullen hebben van die grote show en dat Jeruzalem bijna noodzakelijkerwijs het belangrijkste schouwtoneel zal zijn. Het zou allemaal kunnen beginnen met de vernieling van de Rotskoepel en/of de Al-Aqsa Moskee op de Tempelberg. Die behoren tot de heiligste plekken van de Islam. Meer heb je niet nodig om een Heilige Oorlog in gang te zetten, en daarmee ook de grote show met een valse (joodse?) antichrist en een eveneens valse messias die deze antichrist uitschakelt. Waarbij die messias dan de échte antichrist zou zijn. De ultieme dekmantel.

 31. De Bijbel zegt: Pas op voor valse christussen, want die zullen er komen in de eindtijd. (Rede van de laatste dingen) Volg hen niet na. Dus we zijn gewaarschuwd. Trouwens 14 mei 1948 is de staat Israël uitgeroepen. Ook toevallig dat de Paus de datum van 14 mei 2020 heeft uitgekozen om de wereldgemeemschap uit te nodigen voor de installatie van een luciferiaanse wereldreligie.

 32. Ben ik effe blij dat ik gewoon gek ben en niet waanzinnig! Het zal je maar gebeuren dat het Christendom of een andere domheid mij in zijn kerk-er had gekregen en laten bidden (dat bedelen betekend). En toch ben ik een goedgelovig mens. Ik geloof alles wat ik met mijn eigen ogen niet gezien heb.

 33. Zo en ik maar denken dat die vorige man in jurk al de laatste was?
  Een mens raakt de tel makkelijk kwijt.

Comments are closed.