IC-verpleger krijgt 8 dagen na vaccinatie toch Covid-19

—————————————————————————————————————————————-

Heel ‘gewoon’: de ziekte krijgen waartegen het vaccin je juist zou beschermen

—————————————————————————————————————————————-

Uit San Diego (VS) komt het nieuws dat een IC-verpleger 8 dagen na geïnjecteerd te zijn met het Pfizer/BioNTech ‘nano’ vaccin, toch positief werd getest op Covid-19. Hoewel dat op zich niets bijzonders is – het kan 2 weken duren voordat een vaccin gaat ‘werken’ – is dit bericht een bevestiging van de uitspraken van Jaap van Dissel en het hoofd wetenschap van de WHO, die grote twijfel hebben of de vaccins – welke dat ook zijn – ook maar enige bescherming bieden tegen ‘besmetting.’

De waarschuwingen van Van Dissel en WHO topwetenschapper Swaminathan liggen in feite op één lijn met de al maanden bekende en bewezen realiteit dat de gebruikte PCR-testen 90%-95% valse positieven opleveren, en de dagelijkse besmettingscijfers in de media dus regelrechte onzin zijn. Dan laten we het eveneens aangetoonde feit dat het SARS-CoV-2 virus nog nergens ter wereld werd geïsoleerd, maar even buiten beschouwing.

Als je als RIVM directeur weet dat een test louter misbruikt wordt om de besmettingscijfers kunstmatig op te voeren, dan weet je ook dat een vaccin – of dat nu wel of niet ‘werkt’ – geen enkele impact op die besmettingscijfers zal hebben. Al neemt u bij wijze van spreken.10 Covid-vaccins, dan nog maakt u over een paar maanden net zoveel kans als nu dat u ‘positief’ wordt getest.

Heel ‘gewoon’: de ziekte krijgen waartegen het vaccin je juist zou beschermen

Zes dagen na het zich laten inenten met het Pfizer vaccin werd de 45 jarige IC-verpleger Matthew W. ziek. Hij kreeg koorts en klaagde over spierpijn en vermoeidheid, wat overigens ook bekende bijwerkingen van vaccins zijn, net als besmetting met het virus waartegen je juist beschermd zou moeten worden. De dag na kerstmis liet hij zich testen, en bleek hij – althans volgens de test – Covid-19 te hebben.

Dr. Ramers reageerde dat besmetting 8 dagen na vaccinatie volkomen normaal is. Het eerste shot met het Pfizer vaccin biedt maar voor 50% bescherming, benadrukte de arts. Je moet echt de tweede vaccinatie halen om op 95% te komen, beweerde hij. En het kan wel eens maanden gaan duren voordat we resultaat zien op de ‘besmettings’cijfers.

ALS dat al zo is, want Soumya Swaminathan, hoofd wetenschap bij de WHO, zegt dat er ‘geen bewijs is dat een van deze vaccins zal voorkomen dat mensen daadwerkelijk de infectie krijgen, en het daarom door kunnen geven.’ Ook na vaccinaties zullen mensen volgens haar mondkapjes moeten blijven dragen, en zullen er speciale regels voor reizen blijven bestaan.

Weet u nog? ‘Leven wordt pas weer normaal als vaccin er is’

Herinnert u zich nog hoe Mark Rutte vanaf het allereerste begin verklaarde dat alleen een vaccin ons uit deze ‘crisis’ kan helpen, en het leven weer kan doen terugkeren naar normaal? En hoe veel mensen het niet konden geloven toen we schreven dat het leven NOOIT meer terugkeert naar normaal, als deze mensen het beleid mogen blijven bepalen?

Inmiddels is het bijna 2021, zitten we nog steeds met lockdown maatregelen, social distancing en mondkapjes, en krijgt u nu te horen dat die maatregelen, ondanks de vaccins die nu beschikbaar zijn, inderdaad waarschijnlijk nooit meer zullen verdwijnen. En dit was van meet af aan bekend en gepland, omdat het allemaal valt onder de uitvoering van de ‘Great Reset’ van de WHO, in het kader van VN Agenda 21/2030.

Touw rond onze nek wordt komende jaren steeds strakker aangetrokken

Ja, er zal af en toe een tijdelijke verlichting van sommige maatregelen zijn, bijvoorbeeld vlak voor de verkiezingen, om u te verlokken toch weer een kruisje te zetten bij de personen die ons volkomen onnodig en met open ogen in deze crisis hebben gestort. Maar daarna komt er weer een nieuw virus of een andere mutatie, wat aangegrepen zal worden voor lockdown nummer 3, 4, enzovoorts. De komende jaren wordt het touw om onze nek iedere keer nog strakker aangetrokken, nadat het eventjes losser werd gemaakt om ons te laten ademhalen en ‘gedwee en tevree’ te houden.

Wanneer gaat het volk eens nadenken? Wanneer gaan de mensen zich eens al die valse beloften en tegenstrijdige uitspraken herinneren? Wanneer voordat uw familie en vrienden gaan inzien dat er een nauwgezet plan achter de stapsgewijze vernietiging van hun samenleving en vrijheid steekt?


Xander

Zie ook o.a.:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
28-12: De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. Dit bericht kwam ik ook tegen op de mainstream media. Het punt is dat geen enkel vaccin, of dat nou gericht is tegen de mazelen of tegen Covid19 of welke andere besmettelijke ziekte dan ook, 100% bescherming biedt. Voor zover ik begrepen heb biedt de eerste inenting van het Pfifer vaccin na enkele weken slechts 50% bescherming en pas enkele weken na het 2e vaccin, wat in principe gegeven wordt 4 weken na het 1e vaccin, 90 tot 95% bescherming, maar geen 100%. Ook na de vaccinatie loop je dus nog kans om Covid19 te krijgen al is de kans wel aanzienlijk kleiner dan zonder vaccin. Als veel NL-ers zich laten inenten ontstaat groepsimmuniteit en dooft het virus langzaam uit. Groepsimmuniteit bestaat echt en is wiskundig vrij eenvoudig te berekenen. Zelf heb ik daar een wiskundig modelletje voor gemaakt en het klopt echt. Mocht iemand belangstelling hebben hiervoor, dan publiceer ik op deze site wel de broncode van het model voor de wiskundig aangelegde liefhebber.
  Bij het oude Corona virus wordt groepsimmuniteit bereikt als ca. 70% van de bevolking middels vaccinatie vrijwel immuun is voor het virus. Bij de besmettelijke variant die nu rondwaart zal dat percentage ongetwijfeld hoger liggen. Bij de zeer besmettelijke (kinder)ziekte de mazelen moet het inentingspercentage zelfs tussen de 90 en 95%. liggen voordat groepsimmuniteit ontstaat. Overigens ben ik van mening dat je mensen niet kunt verplichten om zich in te laten enten. Ook mensen zonder inenting de toegang tot deelname aan (een deel van) het maatschappelijk verkeer te beletten is volgens mij in strijd met de grondwet. Maar let maar op, dat soort discussies lopen nu al en mogelijk worden met (nood)wetten dit soort maatregelen straks wel genomen. Persoonlijk vind ik dat moreel zeer verwerpelijk. Je blijft als mens wel zelf beslissen over je eigen lichaam en niet de overheid.

 2. BertRoermond, ja dat klopt. ik heb de brief voor mijn werkgever al gedownload, je weet nooit of je het nodig gaat hebben!
  Ik denk dat 2021 een zwaar jaar zal gaan worden, waarin iedereen zélf de keuze zal moeten maken, wél of niet vaccineren. en degenen die niét willen, zullen het zwaar krijgen….
  daar hoor ik dus bij. ik draag ook enkel in het ov (wat ik zoveel mogelijk mijd) een muilkorf en verder nergens…
  Hou vol, uiteindelijk komt het goed, denk ik en hoop ik!

 3. @ Amo: 6:05 pm, op 30/12. Inderdaad, het gaat niet meer om kennis, maar hoe val je in “de groep”, je collega’s. Objectiviteit ho maar, gaat het niet meer om. Puur om machtspelletjes te spelen. Dat allemaal het gevolg van het totaal verlinkste en kapot gemaakte Onderwijs. Eens met uw reactie.

 4. Er schijnen voorgedrukte papieren te komen die je kunt geven straks aan je huisarts of andere medicus, waarin gevraagd word dit te onderteken door de arts.
  In deze papieren wordt de medicus verantwoordelijk gesteld mocht er iets mis gaan na de vaccinatie. Ook zijn er papieren die je kunt geven aan het bedrif waar je werkt, mocht de baas je voor het blok te zetten om je te laten vaccineren, hierin weer hetzelfde, het bedrijf of baas word financieel aansprakelijk gesteld indien er iets mis gaat door dit vaccin.
  ik heb gehoord dat deze te downloaden zouden zijn via viruswaarheid en ze zijn juridisch in orde en kloppend.
  maar weet niet of dit waar is, maar het lijkt mij dat bazen off medici zich toch eens de oren gaan krabben als ze dit voor de neus krijgen ?

 5. Wat je straks krijgt is dat al die mensen die zich hebben laten vaccineren allemaal gewoon weer hun oude leven denken te kunnen oppakken. Velen zullen zich niet bewust zijn van het feit dat je nog steeds het virus kunt krijgen en verspreiden. Met andere woorden we gaan er gewoon niks mee opschieten, maar het waarschijnlijk nog veel erger maken.

 6. Vervelende is dat de fabrikant kan zeggen dat het vaccin erger heeft voorkomen en dus werkt en nodig is.
  Zelfs als de verpleger door een eerdere besmetting (met een geringe dosis virusdeeltjes) reeds anti-stoffen had aangemaakt. Volgens mediaberichten is hij inmiddels aan de beterende hand.
  Maar die prik moeten en zullen we krijgen, al gaat het linksom, rechtsom of door het midden.

 7. Vervelende is dat de fabrikant kan zeggen dat het vaccin erger heeft voorkomen en dus werkt en nodig is.
  Zelfs als de verpleger door een eerdere besmetting (met een geringe dosis virusdeeltjes) reeds anti-stoffen heben aangemaakt. Volgens mediaberichten is hij inmiddels aan de beterende hand.
  Maar die prik moeten en zullen we krijgen, al gaat het linksom, rechtsom of door het midden.

 8. @Wachter. Die afbraak van het onderwijs heeft ook de zorgopleidingen getroffen.
  Ik las eens een treurig verhaal van een meisje dat erg graag verpleegster wilde worden. Het vak paste bij alles wat ze kon en wilde. Ze deed enorm haar best. Maar het onderwijs was niet meer geïnteresseerd is kennis en hard werken. Het meisje werd afgerekend op “presentatie” en “sociale vaardigheden”. Het onderwijs rekent leerlingen af op subjectieve criteria als “samenwerken”, “reflecteren”, “burgerschap” e.d.
  Docenten vinken zulke subjectieve lijstjes af. Kennis was ouderwets. Het zou vooral gaan om ‘attitudes’. En daarmee is het onderwijs enorm gedegradeerd. Op het MBO worden leerlingen vooral aan hun lot overgelaten, onder het mom van “zelfstandigheid”.
  Dat was ongeveer 10 jaar geleden het geval. Ik weet niet of het nu beter is geworden.

 9. Waar blijft de aangifte tegen iedere politieke leid(st)er die haar/zijn medeburgers zonder enige medische noodzaak laat lijden door niet-virusgerelateerde, onlogische, niet voor iedereen geldende tirannieke regels die in strijd zijn met o.m.
  de Neurenbergcode en de grondwet in de diverse landen.
  Aangifte wegens hoogverraad, landverraad, (poging tot) massamoord en andere misdaden tegen de mensheid.

  Welke zelfdenkende, voor niets of niemand bange bekende persoon neemt het voortouw?
  Wij sluiten ons graag aan.

  Een TANDARTS die een mail stuurde dat de volgende keer een masker verplicht was om de praktijk te betreden kreeg gisteren een persoonlijk bezorgde brief met kort samengevat de volgende inhoud:
  u heeft niet het recht iemand iets te vragen dat strijdig is met de Neurenberg-code, de universele Rechten van de mens, met het WMA-protocol en de grondwet, dat niet medisch noodzakelijk is, dat onze gezondheid schaadt, normaal ademhalen verhindert.
  U heeft zich te houden aan de Eed van Hippocrates.
  U heeft niet het recht iemand de vrijheid, de immuniteit, de waardigheid af te nemen.
  U heeft niet het recht iemand als een slaaf te behandelen.
  Niemand heeft het recht een ander te bevelen, als een slaaf te behandelen.
  God gaf ons vrije wil en een goede immuniteit: wie denkt u wel dat u is, deze niet te respecteren?
  Een goede immuniteit is het belangrijkst: de enig werkelijke en efficiente bescherming tegen ziekten.

  (en dan te bedenken dat het met een masker op wat lastig is de tanden te behandelen…)

 10. Dringende wake-up call: Corona-vaccinatie maakt inbreuk op DNA!
  Volgens een officiële verklaring van de federale overheid zal de coronapandemie pas eindigen als er een vaccin beschikbaar is voor de bevolking. Talloze topexperts waarschuwen echter voor het grote gevaar van nieuwe vaccins, omdat ze rechtstreeks in het menselijk DNA ingrijpen en snel ontwikkeld moeten worden. Bill Gates verwacht 700.000 gevallen van vaccinatieschade! De massamedia verbergen deze gevaren echter grotendeels. Daarom is deze dringende wake-up call niet alleen een wake-up call, maar een oproep om deze essentiële informatie te verspreiden!
  https://www.kla.tv/16927

 11. Alle uitingen vanuit overheden en organisaties overziend kan men concludeten dat dit gewoon een wereldwijde systeemtest is die dient voor het testen en zonodig instellen van beheer- en volgsystemen voor de bevolking.
  Voor de dictatuur die wordt ingesteld via The Great Reset – zie: weforum org
  Gezien het detailniveau moet The Great Reset in de loop van tientallen jaren zorgvuldig zijn voorbereid, met medewerking van velen, in het geniep t.o.v. de bevolking.

 12. @Willy, wat zij hier aanbieden is geen vaccin, het gebruikt geen verzwakte ziekteverwekkers.
  Dit is experimentele mRNA gen-therapie. Het moet zogenaamd jouw DNA de instructies geven om zelf de ziekteverwekkers te gaan produceren.

 13. Wanneer gaat het volk eens nadenken? Ik vrees NOOIT meer. Want nadenken is veuls te moeilijk geworden, dankzij de afbraak van het Onderwijs vanaf 1968, met de invoering van de Mammoetwet. tel daarbij de linkse indoctrinatie op de onderwijsinstellingen vanaf 1968, dan kan men weten dat kritisch nadenken voor velen onmogelijk is geworden. Verder eens met het artikel.

 14. Bij het griepvaccin is men al blij met 40% succes.
  Dus 95% succes bij dit nieuwe en nauwelijks geteste experimentele vaccin is een misleidend cijfer.
  Het wordt ontleend aan wat men noemt het Relatieve Risico.
  Men heeft een placebo-groep van 20.000 proefpersonen en men vindt er 86 “besmetten”.
  In de gevaccineerde groep van ook 20.000 proefpersonen vindt men dan 8 “besmetten”.
  De verhouding tussen de vaccingroep en de placebogroep is dan 0,0004/0,0043 = 0,093 = 9,3%.
  Daaruit zou dan volgen de succesratio: 100% minus 9,3% = 90,7%.
  En zo beweert men dan dat de succesratio bijna 91% is.
  Het is goochelen met cijfers.

 15. Des temeer reden om die vaccins te weigeren. Als ze ons eerst zeggen dat we weer terug naar een normale maatschappij kunnen zonder muilkorf, als we het vaccin krijgen, en ze nu weer zeggen dat we ondanks die vaccins toch met een muilkorf moeten blijven lopen, dan is daar maar één woord voor: bedrog!
  Dan gaat het dus helemaal niet om onze gezondheid, zoals ze valselijk beweren, maar puur om onderdrukking.
  We gingen slapen in een democratie, maar we zijn ontwaakt in een dictatuur!
  Waarom zouden we ons dan laten vaccineren als ze hun beloften nu al weer, voor overigens de zoveelste keer, te verbreken?
  Afgezien nog van de vraag hoe veilig de vaccins zijn.

 16. Waarschijnlijk krijgen MKB-ers coronasteun TOT de tweedekamerverkiezingen zijn geweest, daarna volgt een faillissementengolf!

 17. Volgens mij zijn diegenen die de zaak met de toeslagenaffaire verziekt hebben en er mee weggekomen nu bij het ministerie van volksverzieking om hun regeltjes te maken.

 18. Volgens de fabrikant van het vaccin ben je pas beschermd drie weken na de tweede vaccinatie.
  Dus het kan inderdaad dat je 8 dagen na de 1e prik covid-19 krijgt.

  Happy 2021 uut Nunspeet. 🙂

  Als u eens begint met het artikel goed te lezen, voordat u reageert. Mod.

 19. Corona als versneller: “The Great Reset” – de weg naar dictatuur.
  Dankzij de angstaanjagende tactieken in de media geloven veel mensen nog steeds dat we te maken hebben met een “pandemie” die binnenkort voorbij zal zijn. Als we ons allemaal laten vaccineren en blindelings de meest zinloze verordeningen gehoorzamen, zullen we sneller weer kunnen leven zoals voorheen. Dit is wat ze voor ons proberen op te zetten.
  De redeneerfout:
  Deze “pandemie”, die minder doden veroorzaakte en veroorzaakte dan de sterke griepgolven van de afgelopen jaren, zal in verschillende vormen voortduren. Het is niet de bedoeling om in de toekomst vrije mensen in een vrije samenleving te tolereren. Het is heel goed mogelijk dat er snel een virusmutatie opduikt die zelfs tot meer doden kan leiden als men zich dan niet laat vaccineren. Dat zou best kunnen floreren, namelijk als de hysterie zou afvlakken, omdat mensen het langzamerhand beu worden om langer voor de gek gehouden te worden.
  “Pandemie” is een testcase en proefdraaien
  De huidige “pandemie” kan worden gezien als een testcase van hoe ver mensen bereid zijn de vrijheidsbeneming te voeren – hoe sterk het verzet is – wie zijn degenen die bereid zijn om de straat op te gaan voor vrijheid en gerechtigheid. Ook hebben we te maken met een test run, die moet peilen hoe de technische controlesystemen dan perfect zouden kunnen functioneren, waar verbetering nodig is of nieuwe ontwikkelingen voor controlemechanismen nodig zijn. De transparante persoon moet als een normale zaak worden geaccepteerd, en zelfs gewenst om “veiligheidsredenen”. Het geld moet verdwijnen, zoals ons al wordt verteld.
  https://unser-mitteleuropa.com/corona-als-beschleuniger-the-great-reset-der-weg-in-die-diktatur/

 20. Wat een pechvogel. Het is zoals zovele die een griepspuit gaan halen bij hun dokter, en daarna flink ziek worden. Ik heb me dit jaar laten inspuiten en ik heb geen bijwerkingen gehad of griep maar ik zal maar hout vasthouden!! Ik vraag me nu af, zou ik mij nu laten vaccineren? Want voor hetzelfde geld krijg je toch nog dat vervelend virus. Als ik het artikel goed begrijp dan zullen we nooit echt veilig zijn, dus de wereld is toch veranderd, niets zal nog zijn zoals het was, met dank aan China.Shalom

Comments are closed.