Ware kleuren van het Westen: VS, Duitsland en Oekraïne stemmen opnieuw tegen anti-Nazi resolutie VN

————————————————————————————————————————————

Nog een indicatie van diepe morele verval: Meer dan helft Amerikaanse jongeren vindt dat Israël moet verdwijnen en aan Hamas moet worden gegeven – Flashback: Historisch aantoonbaar dat de EU uit de kokers van de Nazi’s kwam

————————————————————————————————————————————

(01.35) – Voor zover het de goed geïnformeerde lezer nog niet duidelijk was, hebben de toonaangevende Westerse landen, altijd zo hun mond vol van democratie en mensenrechten, andermaal hun ware kleuren onthuld door net als vorig jaar tégen een VN resolutie te stemmen waarin de verheerlijking van het Nazisme wordt veroordeeld. Het zal velen hard in de oren klinken, maar dit bevestigt enkel dat wij het fascistische ‘Vierde Rijk’ zijn, dat zich enkel heeft vermomd in organisaties zoals de EU, het WEF en de WHO. Dat gedroomde ‘Reich’ is gewoon op een andere manier alsnog tot stand gekomen: niet door landen militair te bezetten, maar door hen politiek, financieel en economisch in te lijven. Met hetzelfde resultaat: wij hebben in werkelijkheid helemaal niets meer te zeggen over ons eigen land, onze vrijheid en onze toekomst.

Dat de anti-Nazi resolutie werd opgesteld door Rusland, waar de NAVO mee in een proxy oorlog in Oekraïne is verwikkeld (die bijna direct dreigt te worden), doet niets af aan de morele plicht die de Westerse mogendheden hebben om de verheerlijking van het Nazisme, een diepduistere schandvlek op de geschiedenis van ons continent, te veroordelen.

Maar misschien hebben de machthebbers in Washington, Berlijn en andere Westerse hoofdsteden wel meer zelfkennis dan we dachten.

Veelzeggend: In 2021 stemden alleen VS en Oekraïne tegen

De resolutie, waarin de VN leden werden opgeroepen om gepaste actie te ondernemen om historisch revisionisme (= het herschrijven van de geschiedenis, waar het Westen mede dankzij de extreemlinksliberale ‘woke’ beweging wereldkampioen in is) en het ontkennen van misdaden tegen de menselijkheid tijdens de Tweede Wereldoorlog, werd met 118 tegen 49 stemmen aangenomen. 14 leden onthielden zich van stemming. Onder landen die vóór stemden bevonden zich China, Brazilië en Israël.

Vorig jaar werd een resolutie van gelijke strekking met veel minder stemmen aangenomen, namelijk 63 tegen 23, met maar liefst 65 onthoudingen. In 2021, dus vóór de Russische militaire operatie in 2022, stemden enkel de VS en Oekraïne tegen. (Zie ons artikel van 13 december 2021: EU weigert in te stemmen met VN resolutie die verheerlijking Nazisme en racisme veroordeelt)

Westen gebruikt zelfde tegen Rusland gerichte smoes

Naast de VS en Duitsland stemden ook Groot Brittannië, Canada, Frankrijk, Spanje, Italië en Japan tegen de nieuwe resolutie, net als Oekraïne, Georgië, Letland en Litouwen. Maria Zabolotskaya, een permanente Russische vertegenwoordiger bij de VN, reageerde dat ‘een groep Westerse landen geprobeerd heeft om het Russische initiatief in een politiek land-specifiek document te veranderen. Als men ziet dat in de resolutie bepaalde problemen worden weergegeven, is het belangrijk om daaraan te werken, en niet te proberen de samenwerking op het gebied van het tegengaan van neo-Nazisme, racisme en xenofobie te ondermijnen.’

Het Westerse blok heeft inderdaad ook dit jaar dezelfde smoes, namelijk dat Rusland de resolutie zou proberen te gebruiken om de oorlog in Oekraïne te rechtvaardigen. Probleem is dat het simpelweg een vastgesteld feit is dat neonazigroepen zoals het Azov bataljon (foto) door het Oekraïense regime werden ingezet tegen de Russisch sprekende bevolking. Dat gebeurde na de door de EU, de CIA en MI6 opgezette en gefinancierde staatsgreep in 2014 tegen de destijds wettig gekozen regering. Veelzeggend is eveneens dat Nazi-collaborateur Stepan Bandera, wiens Oekraïense Nationalisten tijdens WO-2 tienduizenden Joden en Polen vermoordden, nog steeds officieel wordt vereerd als een nationale held.

Linkse propaganda heeft jongere generaties gehersenspoeld

Het omdraaien van alle waarden in en door het Westen is vooral pijnlijk zichtbaar in de VS, waar volgens een Harvard-Harris peiling maar liefst 51% van de Amerikaanse jongeren van 18 tot 24 jaar vindt dat Israël moet verdwijnen en aan de islamitische terreurbeweging Hamas moet worden gegeven. 32% is voorstander van een tweestatenoplossing, terwijl slechts 17% vindt dat de Arabische landen hun Palestijnse broeders moeten opnemen, en het conflict op deze wijze moet worden opgelost. (De link naar de bron plaats ik hier niet, aangezien dit afkomstig is uit een virulent anti-Joods* artikel waarin deze cijfers juist ‘bemoedigend’ worden genoemd.)

(* Ik gebruik liever de term anti-Joods, aangezien antisemitisch tegenwoordig zo ‘besmet’ is doordat het door zowel links als rechts te pas en te onpas wordt gebruikt, vaak om anderen de mond te snoeren.)

Onder alle leeftijdsgroepen is het beeld fors anders: 6 van de 10 Amerikanen steunt twee aparte staten, en slechts 19% vindt dat heel Israël aan de Palestijnen moet worden gegeven. Uit een andere recente peiling (Economist/YouGov) bleek andermaal hoe effectief de jarenlange linksliberale propaganda de jongere generaties heeft gehersenspoeld. Bijna de helft van de jongvolwassenen onder de 30 denkt dat de Holocaust een mythe is, of is er niet zeker van of het wel is gebeurd.

Helaas blijken ‘de Joden’ als volk – net als de Israëliërs – steeds vaker opnieuw op één hoop te worden gegooid met een nepjoodse elite van kabbalisten en talmudisten, die feitelijk de moderne nazaten van de farizeeërs zijn die door Jezus ‘slangen, adderengebroed en gewitte graven’ werden genoemd, die ‘de duivel als vader hebben’.

Deze hedendaagse ‘synagoge des Satans’ (Joh.2:9 / Opb.3:9) controleert voor een groot deel het wereldwijde bankwezen en (mede daardoor) de politiek – ook in Israël. Gewone Joden krijgen nu wereldwijd de schuld van de oorlogsmisdaden die de Israëlische regering tegen de Palestijnen (inmiddels meer dan 20.000 doden) in Gaza begaat.

Historisch aantoonbaar dat EU uit de kokers van de Nazi’s kwam

Op 12 februari 2009 stelde de gezaghebbende Duitse Frankfurter Allgemeine Zeutung in een op-ed zich openlijk de vraag: ‘Een Nazi EU?‘ De auteur, Jasper van Altenbockum, zag weliswaar zelf weinig overeenkomsten tussen de EU en de Nazi’s, maar erkende dat steeds meer mensen die link wel maken, mede omdat het Europese eenwordingsproject historisch aantoonbare wortels in het Derde Rijk heeft. Zo publiceerden de Nazi’s een compleet plan om na de Tweede Wereldoorlog een ‘Europese Economische Unie’ onder centraal gezag op te zetten – precies wat er in de loop van enkele decennia werd gerealiseerd, en begon met de oprichting van de EEG in 1958.

Ook Gerard Batten, Europarlementariër namens de UK Independence Party, wees er in juni 2013 bij het Grove hotel in het Engelse Watford (locatie van de Bilderberg-top in dat jaar) op dat de Europese Unie is ontworpen door de Nazi’s. ‘In 1942 vertelden de Duitse Centrale Bank onder dr. Walther Funk en leidinggevende industriëlen hoe ze na de oorlog de economieën van Europa zouden gaan besturen,’ zei Batten. ‘Ze stelden een ‘Europese Economische Gemeenschap’ voor, dat is hoe ze het noemden.’

In 2009 had economisch- en inlichtingenexpert Christopher Story, een voormalige adviseur van premier Thatcher, in een toespraak al eens nauwgezet uiteengezet hoe Hitlers Nazi’s de grondleggers waren van de Europese Economische Gemeenschap, de voorloper van de EU. Toen de Nazi’s in het verloop van de Tweede Wereldoorlog in de gaten kregen dat ze de oorlog wel eens zouden kunnen verliezen, ontwikkelden ze volgens Story een ‘lange termijn misleidingstrategie’.

‘Deze misleidingstrategie werd oorspronkelijk in een document opgesteld met de titel Europäische Wirtschafts Gemeinschaft, oftewel de Europese Economische Gemeenschap. Dat gebeurde in 1942 in Berlijn, dat kunt u nalezen in mijn boek ‘Het Europese Unie Collectief’ dat als subtitel ‘De vijand van zijn lidstaten’ heeft. De Europese Unie is natuurlijk níet onze vriend, maar onze vijand, en is dat altijd al geweest omdat het doel van de EU is onze soevereiniteit op te heffen en ons over te nemen.’ Hiervoor kreeg Story luid applaus.

‘Für uns ist der Krieg niemals vorbei’

Door de zogenaamde ‘Madrid Rondzendbrief’, die in 1951 door de geallieerden onderschept werd, weten we dat het Duitse Geopolitieke Centrum na WO-2 het ‘Operatie Paperclip’ programma uitvoerde waarmee het Amerikaanse inlichtingennetwerk van binnenuit werd overgenomen, een infiltratie die al tijdens de oorlog door medewerkers van Nazi topman Heinrich Himmler werd gestart. Dit document werd vanuit Madrid verstuurd aan de Nazi’s in Buenos Aires, Caïro, Teheran, Tokio en diverse andere plaatsen, en bevatte de volgende slogan: ‘Für uns ist der Krieg niemals vorbei’ – voor ons is de oorlog nooit voorbij.’

Werkt ook Nederland om die reden nu volop mee met het creëren van een nieuw ‘Oostfront’? Het gebeurt weliswaar onder andere namen en vlaggen, maar de geschiedenis is zich aan het herhalen. Als we niet heel snel van koers wijzigen, dreigt Europa opnieuw in een slagveld te veranderen en zal ‘Duitsland’ (= VS/NAVO/EU) wederom een oorlog tegen Rusland beginnen – en wéér verliezen.

Xander

Zie ook o.a.:

2021:
13-12: EU weigert in te stemmen met VN resolutie die verheerlijking Nazisme en racisme veroordeelt

(Archief:)
2014:
01-01: Verenigde Staten van Europa al in 1948 in Duitse grondwet opgenomen
2013:
28-11: Geheim EU-akkoord: Lidstaten moeten trouw zweren aan Nieuwe Wereld Orde
29-09: In Europa sterft de democratie: 90% van alle wetten komt uit Brussel
09-06: Europarlementariër: De Europese Unie is ontworpen door de Nazi’s
2012:
07-12:
Van Rompuy: Parlementen schaden EU en moeten macht kwijtraken
21-10:
‘EU is extreem gevaarlijke opvolger totalitaire regimes uit 20e
eeuw’
25-07: 17 economen: Europa stevent slaapwandelend op enorme catastrofe af (/… Streven naar verenigd Europa afkomstig van Hitler en Mussolini)
17-07: ‘Besluiten Europese schuldenunie leiden tot herhaling jaren ’30’ (/ … maken de leiders van de eurozone de opkomst van een nieuwe Adolf Hitler mogelijk?)
15-06: Spiegel: Europa wacht absolutistische heerschappij vanuit Brussel

2011:
14-11: Europese superstaat steeds dichterbij; Nationale rechten worden afgeschaft
05-09: Genadeloze analyse Duitse professoren: Euro systeem is één grote leugen
05-09:
Duitse oud kanselier Schröder wil Verenigde Staten van Europa
21-08:
Geheime afspraken over opheffen financiële soevereiniteit eurolanden
27-07:
EU leiders maakten in Brussel definitief einde aan nationale soevereiniteit

2010:
03-12: Voormalige adviseur Thatcher legde enorme corruptie EU bloot (/’Bewijs dat Nazi’s EEG bedachten – EU opgezet als Opperste Sovjet – Europese Commissie is een criminele organisatie’)
12-11:
EU-president: Onafhankelijkheid landen is een illusie en een leugen
01-06: De EU: Unie van propaganda, leugens en gebroken beloftes