Voormalige top defensie official noemt UFO’s levensgevaarlijke bedreiging

In de jaren ’80 en ‘90 zagen nogal wat mensen een driehoekige of boemerang achtige ‘UFO’ vliegen – totdat het de nieuwe B2 stealth bommenwerper van de Amerikaanse luchtmacht bleek te zijn. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Complotfanaten halen ‘Project Blue Beam’ weer van stal: Staat een fake invasie door UFO’s en/of de nep wederkomst van Jezus Christus nog steeds op het programma?

—————————————————————————————————————————————–

Volgens Christopher Mellon, de vanwege dit omstreden onderwerp vaker in het nieuws gekomen voormalige Amerikaanse vice assistent minister van Defensie, vormen UFO’s zoals die in 2014 en 2015 bijna dagelijks door gevechtspiloten werden gezien en gefilmd een levensgevaarlijke bedreiging voor de veiligheid. De discussie draait wederom om de nog nooit beantwoorde vraag of het om aliens, wezens uit een andere dimensie, tijdreizigers, of gewoon supergeheime militaire projecten gaat.

Mellon verklaarde tegen de New York Post dat de zorgen van de Amerikaanse gevechtspiloten die onlangs in het nieuws kwamen omdat ze zo’n 4 à 5 jaar geleden talloze UFO’s hebben gezien, terecht zijn. De UFO’s, die ook werden gefilmd, vlogen met een snelheid tot zo’n 8000 km/uur en maakten onmogelijke manoeuvres.

‘Ze bestaan, maar waarom komen ze hier?’

‘Deze piloten zijn zwaar gefrustreerd,’ zei Mellon in een interview met Fox News. ‘We weten dat UFO’s bestaan, dat is niet langer de vraag. Maar waarom zijn ze hier? Waarom komen ze vandaan en welke technologie zit er achter de apparaten die we zien?’

De piloot van een F-18 Super Hornet kwam bijna in botsing met zo’n UFO. Hij zag een ‘bol die een kubus omhulde’, wat de gangbare theorie van marine piloten dat het om een geheim drone programma zou gaan in de prullenbak deed verdwijnen. Er werd een officieel rapport van het incident gemaakt.

UFO meldingen komen van over de hele wereld. Zo is Ierland eind vorig jaar een officieel onderzoek gestart nadat drie verkeerspiloten onafhankelijk van elkaar een aantal zeer snel vliegende onbekende voorwerpen hadden gezien.

Laserwapens geen SF meer, maar realiteit

De voormalige defensie official riep de Amerikaanse overheid op in actie te komen. ‘Er zijn bijna-botsingen in de lucht geweest, dus de veiligheid staat op het spel. Tevens is het een zaak van nationale veiligheid. Deze onbekende luchtvaartuigen schenden onze soevereiniteit.’

‘In actie’ is in het geval van de VS heel vaak een eufemisme voor het uitgeven van nog meer belastinggeld voor defensie, en op zeker moment natuurlijk voor oorlog. UFO’s zouden daarom wel eens de nieuwe melkkoe van het militair-industriële complex kunnen zijn, als ze inderdaad niet zelf verantwoordelijk voor het fenomeen zijn, zoals velen vermoeden.  (1)

President Trump kondigde in ieder geval al de komst van nieuwe ruimtewapens aan, en laserkanonnen zijn niet langer science fiction maar realiteit geworden. Het is de bedoeling dat de volgende generatie gevechtsvliegtuigen ermee wordt uitgerust.

The X-Files

Een van de meest succesvolle TV-series ooit (11 seizoenen), ‘The X-Files’, draaide vooral rond het veronderstelde bestaan van wezens van andere planeten die in mensengedaante onze planeet zouden willen koloniseren en voor hun eigen soort geschikt te maken (via o.a. klimaatverandering). Daarvoor zou 99% van de mensheid moeten worden uitgeroeid.

Ze krijgen hulp van een soort ‘Deep State’ elite, die de belofte krijgt dat zij in leven zullen mogen blijven als ze de aliens helpen. Tegelijkertijd is er een buitenaardse verzetsgroep actief die de vernietiging van het menselijke ras wil voorkomen.

Project Blue Beam alsnog op het programma?

In enkele commentaren wordt het aloude, maar vooralsnog nooit uitgevoerde ‘Project Blue Beam’ weer van stal gehaald, een complottheorie die stelt dat de wereldelite met behulp van onder andere gigantische laserprojecties een fake invasie van de wereld door UFO’s gaat simuleren, om zo de planeet onder één centraal gezag en één wereldreligie te kunnen verenigen.

Sommige christenen geloven dat er (mogelijk gelijktijdig) een valse terugkeer van Jezus Christus mee in scene zal worden gezet. Gecombineerd met de nieuw ontwikkelde technologie waarmee een stem of muziek vanaf grote afstand rechtstreeks in je hoofd kan worden geprojecteerd zou zo’n nep wederkomst wel eens bedrieglijk echt kunnen lijken.

Anderen denken dat ‘aliens’ en hun ‘ufo’s’ van de in de Bijbel genoemde ‘gevallen engelen’ uit een andere dimensie zijn. De meeste mensen vinden het hele UFO verschijnsel echter nog steeds pure ‘alu hoedjes’ onzin.

De angst om door je hele omgeving voor gek te worden verklaard is dermate diep geworteld dat mensen zoals de 64 jarige advocaat Terry Lovelace zijn eigen onverklaarbare ervaringen met UFO’s 40 jaar lang verborgen hield, totdat in 2012 op een MRI scan een vreemd metaalachtig voorwerpje met twee kleine draadjes eraan in zijn been bleek te zitten. Vervolgens schreef hij er een boek over, ‘Incident at Devil’s Den’.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

30-01: Nieuwe technologie projecteert stem of muziek rechtstreeks je hoofd in

2018:
14-11: Ierland onderzoekt meldingen UFO’s door drie verkeerspiloten
12-03: Ministerie van Defensie VS geeft twee opnames van UFO’s vrij (/ Miljoenen voor Pentagon onderzoek naar ‘onbekende metalen’ afkomstig van ‘ongeïdentificeerde objecten in de lucht’)

Via oud Xandernieuws.punt.nl:

2013:
17-05: Kardinaal: Paus Franciscus gekozen na bovennatuurlijke tekenen (Oud-topadvocaat Jezuïtische Orde VS bevestigt dat het Vaticaan informatie over UFO’s achterhoudt)
05-05: Oud senator VS: Witte Huis houdt bewijs buitenaardsen achter
27-03: Disclosure: Eind april hoorzitting met tientallen UFO getuigen
11-03: Exo-Vaticana (13): Het Vaticaan en de komende verlosser uit de ruimte
05-03: Exo-Vaticana (12): De komst van het nieuwe, buitenaardse evangelie
03-03: Exo-Vaticana (11): UFO’s boven het Vaticaan
25-02: Exo-Vaticana (10): Paus impliceert dat Grote Verdrukking gaat beginnen
19-02: Exo-Vaticana (9): De wederkomst van het Beest voorbereid in Rome en Washington
18-02: Exo-Vaticana (8): Petrus Romanus, het zaad van de slang en de valse messias
04-02: Exo-Vaticana (7): Buitenaardse experimenten en poorten naar andere dimensies
28-01: Exo-Vaticana (6): Close encounters met vreemde wezens
22-01: Exo-Vaticana (5): Aliens zijn de historische demonen
17-01: Exo-Vaticana (4): De dagen van Noach zijn teruggekeerd
14-01: Exo-Vaticana (3): Mensheid al heel lang bezocht door buitenaardsen’
04-01: Exo-Vaticana (2): Jezus Christus een kind van buitenaardsen?
02-01: Exo-Vaticana (1): Vaticaans plan voor komst buitenaardse redder

2012:
20-06: VN geeft Russische kosmonauten instructies voor contact met aliens
16-04: Official luchtmacht VS bevestigt plannen afweren buitenaardse invasie
17-02: Oud adviseur Pentagon en Congres: VS heeft al 60 jaar contact met aliens

2011:
16-08: Openlijke discussies op CNN en CNBC over mogelijke (fake) invasie door aliens
02-07: 8 juli World Disclosure Day: Internationale organisaties eisen openheid over bestaan aliens
18-04: Nieuwe serie UFO-files FBI: ‘Aliens komen uit andere dimensies’
25-03: Boek ‘De UFO-misleiding’ actueler dan ooit

2010:
28-09: VN stelt eerst ambassadeur voor aliens aan (/Honderden Amerikanen zien ‘UFO’ boven Tucson, Arizona)
23-09: Ruim 120 militairen: UFO’s maakten Amerikaanse kernwapens onklaar 

2009:
23-08: Illuminati kaartspel (3): Conditionering door massamedia, ‘aliens’ en de Bijbelse realiteit
16-05: Christelijke beweging VS gaat publiek waarheid over UFO’s vertellen 

2008:
16-10: ‘Onenigheid in VN over onthulling buitenaardsen aan mensheid’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Mocht de mens ooit écht kunnen nadenken hij zou begrijpen wat de aliens komen doen.
  Er zal vrees ik hetzelfde gebeuren wat twee miljoen jaar geleden gebeurde.
  Maar tegen die tijd zal het te laat zijn. Wat is immers dommer dan de mens ? Twee mensen.
  Gedenk Baphomet ! En zoek maar niet op google of wikipedia. Maar denk.

 2. Drs. Coen Vermeeren….need i say more?
  TU Delft die goed onderzoek doet ernaar en er ook in gelooft.
  Interessante bevindingen iig.

 3. De massa schaapjes moeten toch angstig en bezig gehouden worden?
  Sinds de jaren ’40 weten de amerikanen/nwo/bilderberg reeds veel meer over aliëns, UFO’s ed maar nu is de tijd rijp om dat te gebruiken om…angst te zaaien want angst betekent controle…deze troef hebben ze zolang achter de hand gehouden en komen nu mondjesmaat ermee naar buiten
  Ga maar na: járenlang werden waarnemingen van ufo’s in het belachelijke getrokken, dat waren complotters, alu hoedjes, die waren niet goed wijs maar nu komen ze er zelf mee en nog wel als ‘veiligheidsrisico’….hun doel daarmee zal ook wel snel duidelijk worden…

 4. @Raveltje

  Als je toch al God aanhaalt, in hoeverre geloof je in God?

  Alleen maar als het je uitkomt? En waarom geloof je dan in ufo’s, satelieten, ruimtereizen?

  Als je al gelooft, geloof je ook dat de aarde plat is…..omdat God dit beweert, of niet?

 5. Vorig jaar zag ik in de avond 4 lichstrepen aan de hemel die van west naar oost gingen met een buitensporige snelheid en een lichtstreep van oost naar west. Alle lichtstrepen hadden een zigzagkoers. Even later zag ik lichten van een straalvliegtuig, vergeleken daarbij ging die met een slakkengang.

 6. RD op 9.45

  Met de tegenstander bedoelt u de antichrist ?

  Deze kan pas komen als de echte christenen van de aarde zijn, daarna begint de laatste jaarweek ( 7 jaar ) !

  Lees Openb. 3 vers 10

 7. In de jaren 90 zag ik een zwarte driehoek over A’dam vliegen. Geen enkel geluid, het vloog over de Jordaan en niet eens zo hard. Ben gaan zoeken op internet en je kan genoeg info krijgen over het UFO/anti-zwaartekracht “black-ops” dat vlak na WWll is gestart in de USA, check ook wat toenmalig dir. van Skunkworks, Ben Rich heeft gezegd. Rond 1990 was de de “vloot” van ik dacht 9 anti-zwaartekracht toestellen compleet. Het toestel dat regelmatig werd gezien, ook boven Belgie, is de TR-3B, ofwel ” The flying Triangle”. Zoek maar op, het is inmiddels publiek geheim. En voor degenen die nog in ontkenning leven, tja wat moet je daar nou over zeggen?

 8. Interessant artikel. Waar komen zij vandaan, waar gaan ze naartoe en wat hun functie in de eindtijd en met name tijdens de Grote Verdrukking?

 9. Er bestaan geen marsmannetjes en ook geen ufo’s het heeft veel met het weer te maken, in een klein stadje in de Verenigde Staten zijn ooit hagelbollen gevallen in de vorm van vliegende schotels, er is daar geen verklaring voor. De regenboog heeft zeven kleuren en dat kleurenspel komt veel voor in de troposfeer en stratosfeer, er zijn ook schotelachtige wolken elven genaamd die zich soms razendsnel verplaatsen in de atmosfeer, er bestaan geen buitenaardsen dit is de fantasie van de vele Hollywoodfilms en hoort terecht thuis in de sciencefiction sector. shalom

 10. Waarom ze naar hier komen is overduidelijk. Ook deze ‘aliens’ zullen blijkbaar met een islamprobleem zitten en als vredelievend zijnde waar kan men ze dan beter droppen dan hier op de aarde waar ze geknuffeld en gepamperd worden.

 11. @RD: 9:45 PM, op 4/6. Ook ik verwacht de opname van de Gemeente van onze Heer Jezus Christus. Daar zie ik naar uit, dat is mijn geloof en mijn hoop.

 12. Stelt u zich de wereld eens voor als een klein zaaltje met geïnteresseerden voor een onderwerp dat ,besproken’ gaat worden.
  De wereld is hierbij het volk, het zaaltje is de regering, het onderwerp is massa hysterie, het bespreken is de media….
  De spreker, een getalenteerde hypnotiseur, wel bespraakt en alom door de media geprezen brengt alle aanwezigen onder hypnose. Maar …. er zijn onder de ,gasten, enkelen die zich afvragen of er sprake is van manipulatie of medeplichtigheid.
  Is de spreker (de media dus) zich er van bewust dat, op een enkeling na, iedereen op het verkeerde been gezet wordt ? De charlatan, laat iedereen in deze waan en vertrekt. De enkeling vertrekt. In het zaaltje is iedereen er van overtuigd dat deze Raspoetin de wereld in positieve zin kan veranderen.
  De enkeling ziet,hoort en beredeneert, iets wat bij de gehypnotiseerde meerderheid op een wonderbaarlijke wijze niet meer mogelijk is…. .
  Albert Einstein : De wereld zal niet vernietigd worden door diegenen die kwaad willen, maar ….
  Door diegenen die toekijken zonder er iets mee te doen

  UFO’s , vliegende schotels, ja soms bij mij in de keuken.

 13. In Gods woord is er wel degelijk een macht die niet zichtbaar is voor het mensen oog. Aliens of gewoon buitenaardsen worden in de bijbel krachten, machten ,en overheden genoemd.(kosmokraten)
  Er zijn ook “geestelijke machten van de boosheid onder de hemelingen” (Efe. 6:12) de Hebreeuwse Schrift spreekt van hemelse menigten die luisteren naar de stem van God en doen waarin Hij een genoegen heeft (Psalm 103:21). Het is niet alleen de mensheid die van God vervreemd is. Er zijn ook “geestelijke machten van de boosheid onder de hemelingen” (Efe. 6:12) Ook zij zijn vervreemd van God.
  Openbaring 12:7-10 stelt dat Satan zijn toegang tot de hemel zal verliezen voor tenminste drie en een half jaar, aan het einde van deze aion(tijdperk), en 1Petrus 5:8 en Mattheüs 24 onthullen zijn reactie. Dan zal hij “gearresteerd” worden en 1000 jaren lang gebonden zijn(Openb. 20:1-4).
  Waar komt de satan eerst terecht? Op aarde zal hij geworpen worden. Met al zijn aliens. (buitenaardsen)
  Vandaar dat we in een tijd leven dat er steeds meer verschijnselen in lucht lagen waarneembaar zijn die we niet direct kunnen verklaren. We zitten in een aanloop naar de 3,5 jaar dat de tegenstander op aarde zijn toorn zal loslaten. Met alle “licht” effecten die daar bij horen. Naar mijn idee is er ook moderne aardse technologie in het spel van nieuwe luchtvoertuigen welke voor het grote publiek achtergehouden wordt. Het zal een mengeling van zaken zijn.

  Voor gelovigen: want het is voor ons geen conflict tegen bloed en vlees is, maar tegen de overheden, tegen de wereldbeheersers van deze duisternis, tegen de geestelijke [krachten] van de boosheid, te midden van de hemelsen.
  Het feit dat deze wereldbeheersers zich bevinden “te midden van de hemelsen (buitenaardsen)” verklaart hun conflict met ons. Want wanneer “de mannelijke zoon” (=Christus inclusief de ekklesia (gemeente) zal worden weggerukt tot God en zijn troon, vlak voor de aanvang van Israëls verdrukking, zullen zij uit de hemel worden geworpen (Openb.12:5-9). Wij gaan hun plaats innemen. Voor hen zijn wij rivalen en hun dagen zijn geteld. Nu nog beheersen zij de wereld in duisternis. Maar in de aeonen (tijdperken) die gaan komen is de heerschappij aan “de Christus”: hoofd en lichaam!

 14. Aliens of niet
  Mijn vraag is ook het antwoord:
  Waarom nu??

  Als nuchtere groninger denk ik dat de Duitsers 70 jaar geleden anti-zwaarte kracht hebben ontdekt, der klocke, repulsine
  En met operatie paperclip hebben deze geleerden, net als raket, chemie en de doodsartsen werk in de USA gekregen.
  De ufo’s werken met anti zwaarte kracht en de USA of Rusland, china hebben dit na de 2de wereld oorlog verder ontwikkeld

  Ps gevallen engelen hebben niet het vermogen om iets te scheppen, dat heeft allen god en de mens, dus moeten ze het hebben van mensen

 15. @ohje

  Neem jij Einstein nog serieus? De man verliet zijn vrouw en kind om samen te zijn met zijn nichtje… welke hij weer verliet voor haar dochter.

  Einstein heeft enkel theorieën. Maar niks van zijn magie is waar gebleken.

 16. Heb zelf nog nooit een UFO gezien, nog ken ik iemand die ze zag. Echter op YouTube barst het er van.
  Zegt voor mij genoeg over die flauwekul.

 17. Dat er een soort van leven kan zijn op andere planeten is mogelijk
  Maar er is maar een planeet waar de mens kan leven en dat is de aarde door God bedoelt.
  De mensheid gaat erg ver met satellieten en ruimtereizen, maar dat het andersom ook het geval is met
  leven wat naar hier komt daar geloof ik niet in. Dat heeft met verdienste te maken.

 18. Geef ze (usa) nog een vinger en ze pakken je handen en voeten af, en je verstand.
  Iedereen wordt als een volgzame lam meegesleurd, vanuit de USA.
  Ik ben geen amerikaan, geen volgzame en zal dat nooit worden.
  De invasie van de islamieten is nog erger dan prachtige technologische kundigen uit de ruimte (als die er bestaan, maar die zijn er niet).

  lees dit maar, alles is nep, en daarom krijgt amerika geen greep op ons en de rest van de wereld, want amerika bestaat niet.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Aztec,_New_Mexico,_UFO_incident

 19. Dat ze bestaan,zonder meer.
  Dat er veel idioten bestaan,zonder meer.
  Dat ze geen interesse hebben aan al die idioten,zonder meer.
  Mensen moeten eerst volwassen worden alvorens een stem in het universum te hebben.
  Of zoals Einstein het zegt,oneindige domheid van de mens.

 20. Inderdaad de grootste terroristenorganisatie in samenwerking met de internationale hielenlikkers (landen) heeft nu B2 bommenwerpers en dat is zeer gevaarlijk voor de mensheid. Gebruik je hun munt niet voor internationale handel heb je gegarandeerd oorlog en vernietiging met dit type UFO. Al eeuwen bezoeken de echte onze planeet maar hebben ze nog geen enkele mens gedood gedurende 20 eeuwen.

Comments are closed.