Trump dreigt Amerikaanse lidmaatschap WHO op te zeggen als hervormingen uitblijven

Trump gaat de WHO definitief ‘the finger’ geven als de organisatie niet heel snel verandert.

—————————————————————————————————————————————–

Incompetente en corrupte WHO, basis voor beleid van het RIVM, krijgt ultimatum van 30 dagen

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de WHO in een brief gewaarschuwd dat de Verenigde Staten hun lidmaatschap zullen opzeggen indien er geen grondige hervormingen worden doorgevoerd. De coronacrisis heeft ondubbelzinnig aangetoond dat de WHO een incompetente, corrupte organisatie is, die de wereldwijde volksgezondheid meer kwaad dan goed doet.

‘Het is duidelijk dat de herhaaldelijke misstappen door u en uw organisatie bij het reageren op de pandemie de wereld extreem veel hebben gekost,’ schrijft Trump. ‘De enige weg voorwaarts is als de WHO feitelijk kan aantonen onafhankelijk van China te zijn. Mijn regering is reeds gesprekken begonnen met u over hoe de organisatie te hervormen. Maar er is snel actie nodig, we hebben geen tijd te verliezen.’

Mens-op-mens besmetting wekenlang ontkend

Een van de eerste kapitale blunders van de WHO was door op 14 januari de Chinese claim te bevestigen dat het coronavirus niet van mens op mens kon worden overgedragen, terwijl al in december duidelijk was dat dit in Wuhan wel degelijk het geval was, en ook Taiwan dit reeds had bevestigd. De WHO besloot echter om Taiwan te negeren, enkel omdat het land niet door China wordt erkend.

Op 21 januari zette de Chinese president Xi Jinping WHO directeur Tedros –zoals bekend een voormalige topofficial van een communistische terreurorganisatie in Ethiopië, die zich schuldig maakte aan ernstige mensenrechtenschendingen- onder grote druk om het coronavirus niet tot noodsituatie te verklaren. Dat gebeurde pas 9 dagen later alsnog. Op 28 januari prees de WHO China nog voor het ‘transparant’ zijn, en zelfs het creëren van ‘een nieuwe standaard voor het controleren van (virus) uitbraken’.

Op dat moment had Beijing al diverse artsen, wetenschappers en laboratoria die de wereld op de hoogte probeerden te stellen van de besmettelijke uitbraak in China, het zwijgen opgelegd, en bovendien belangrijke eerste samples van het virus vernietigd, zodat de wereld die niet zou kunnen onderzoeken.

Het Nederlandse RIVM volgde wekenlang slaafs de diametrale adviezen van de WHO op, en bleef ons volk voorhouden dat het virus Nederland hoogstwaarschijnlijk nooit zou bereiken, en toen dat toch gebeurde, er geen enkel gevaar dreigde omdat het nauwelijks besmettelijk zou zijn.

Grenzen moesten vooral NIET worden gesloten

Terwijl corona zich in China razendsnel verspreidde, drong de WHO erop aan om de enige logische reactie, namelijk het onmiddellijk sluiten van de grenzen en stopzetten van al het verkeer met de getroffen landen en gebieden, vooral NIET te nemen. Het gevolg was dat de KLM vrolijk door bleef vliegen op China, en Nederlandse toeristen zelfs naar Noord Italië konden blijven reizen, terwijl daar al overal lockdowns waren afgekondigd.

Trump besloot echter om het verkeer met China wel te stoppen, en werd daarvoor verketterd door de mainstream media. Het was echter wel de enige juiste reactie, maar door de voortdurende verkeerde adviezen van de WHO en zijn eigen ‘experts’ –zoals de beruchte dr. Fauci- kwam deze stap te laat.

Fatale inschattingsfout toegegeven

Zelfs nog op 3 maart beweerde de WHO dat ‘Covid-19 niet zo efficiënt wordt overgedragen als influenza,’ en dat het coronavirus niet of nauwelijks wordt overgedragen door mensen die nog geen ziekteverschijnselen vertonen. Deze valse voorstelling van zaken werd ook in Nederland nog wekenlang herhaald, totdat het niet meer te ontkennen viel, enTedros op Twitter schreef dat het hem ‘bijzonder speet’ dat hij zo’n fatale inschattingsfout had gemaakt

Tegen de tijd dat de WHO een ‘pandemie’ uitriep, was het virus al in 114 landen aangekomen, waren meer dan 100.000 mensen besmet, en zo’n 4000 omgekomen. De WHO ondernam vervolgens niets tegen de racistische Chinese acties tegen Afrikaanse gastarbeiders, die niet alleen gedwongen in quarantaine werden gezet, maar ook werden uitgewezen en cruciale gezondheidszorg werd onthouden.

Ultimatum van 30 dagen

‘Veel levens hadden kunnen worden gered als u het voorbeeld van dr. Brundtland had gevolgd,’ schrijft Trump. Dat was de voorganger van Tedros, die in 2003 voor het eerst in 55 jaar tijd een wereldwijde reiswaarschuwing gaf wegens SARS-1, eveneens uitgebroken in China.

Trump geeft de WHO nu 30 dagen de tijd om ‘met substantiële verbeteringen’ te komen. Zo niet, dan maakt hij het bevriezen van de Amerikaanse financiële bijdrage permanent, en zal hij ‘ons lidmaatschap van de organisatie heroverwegen.’

Het noodcomité van de WHO roept al enige tijd op tot een onafhankelijk onderzoek naar de bron van het virus en de rol van China, maar Tedros weigert daar vooralsnog mee in te stemmen.

WHO niet in het belang van de gezondheid van de wereld

In 2018 moest de WHO knarsetandend toegeven dat 70% van alle polio gevallen ter wereld worden veroorzaakt door de polio vaccins. Ook bleek de VN organisatie in Afrika miljoenen vaccins te hebben verspreid waarin heimelijk stoffen waren gestopt die vrouwen en meisjes onvruchtbaar maakten.

‘Ik kan niet toestaan dat Amerikaanse belastingdollars een organisatie blijven financieren die in zijn huidige staat zo duidelijk niet de belangen van Amerika dient,’ besluit Trump. En dus niet enkel niet de belangen van Amerika, maar ook niet de belangen van Nederland en de rest van de vrije wereld.

‘Nederland ziet de WHO als een belangrijke partner,’ verklaarde minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag destijds als reactie op het stopzetten van de Amerikaanse bijdrage aan de WHO door president Trump. Deze ‘belangrijke partner’, waarvan Bill ‘vaccin’ Gates één van de grootste financiers is, heeft echter een lange lijst van uiterst dubieuze besluiten, desinformatie en regelrechte blunders achter zijn naam staan, waardoor de vraag meer dan gerechtvaardigd is waarom ons land nog steeds betalend lid is van deze corrupte, voor de vaccinindustrie werkende VN-organisatie, die misschien juist helemaal zou moeten verdwijnen.

 

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding  (onbewerkt): heblo ; Pixabay  (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:

10-05: Duitse inlichtingendienst: China vroeg WHO om mens-op-mens besmetting zo lang mogelijk te ontkennen
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2

16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?

 

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Trump heeft groot gelijk. Het gaat dan ook om degenen die de waarde bepalen
  Wat je huis en grond waard is, En hoeveel waarde je daar ook aan opbouwd. En je betaald aan belastingen.
  Wanneer het onder dwang wordt verkocht. Je tevreden moet zijn met weinig of niets.
  Wie er bepaald wat het geld waard is. Je kinderen waard zijn toeslagen, maar ook wat je moet betalen peuter,
  En alle onderwijs. Wat je moet betalen aan sportles, muziekles, computerles, zwemles buiten school om.
  Alles wat met het hebben van een auto waard is. Wat je identiteit waard is. Wat je inkomen waard is,
  Wat een polis waard is. Wat water, electrische en gas waard is, wat een huurhuis waard is. Wat je bezittingen
  waard zijn. Erfenisgoed. Dingen die je zelf hebt gekocht, geruild of ooit met een felicitatie herdenking hebt
  gekregen. Dingen met een herinnering, emotionele waarde, Heeft voor anderen veelal geen waarde.
  De glasbakwaarde, de vuilnisbakwaarde, de papierbakwaarde,gftbakwaarde. Kledingbakwaarde.
  Je hele leven wordt door plichten bepaald.

 2. @emile:
  Dus, emile, gij gaat liever lopen naar het ijskoude siberie of de verstikkend hete/vochtige amazone dan je mensenrechten op te eisen en af te dwingen in je eígen land waar je een soeverein mens bent volgens de grondwet en mensenrechten?
  Liever vluchtgedrag dan vechtgedrag?
  Als het volk massaal verplichte vaccinatie weigert dan staat de politiek machteloos…wanneer dringt dat eens door?
  Angst is een slechte raadgever en zelfs de meest angstige haas kan nu toch de ogen niet meer sluiten voor de leugens en overduidelijke manipulatie om mensen onnodig de stuipen op het lijf te jagen?
  Elke dag komt er meer drek aan de oppervlakte uit die stinkende riool van nepnieuws door de huichelende machthebbers die niet meer weten van welk hout pijlen te maken, ze struikelen over hun eigen bedrog en hun gespleten tongen..
  Liever vrij en staande sterven met protesten in de hand, dan op je knieën te (over)leven onder tirannie!!

  @Leon Boivin:
  “Dat ik uiteindelijk aan het korste eind ga trekken met dat Vaccin dat is me wel duidelijk..”
  Gij ligt reeds op je knieën? Je geeft al op voor de strijd begonnen is?
  NOOIT zal dat vaccin verplicht worden, als het moet zullen er opnieuw massale geprotesteerd worden zoals voor ál onze verworven rechten. Van onze soevereiniteit en zelfbeschikking zullen ze áfblijven.
  Mijn generatie zal verplichting niet toestaan, daarvoor hebben wij teveel meegemaakt en wij, gepensioneerden, zijn nog steeds met zeer veel, de ‘vergrijzende bevolking’ nietwaar?
  Er zijn er zelfs die de oorlog nog meegemaakt hebben en ook zij zullen aan onze zijde staan tégen verplicht opgelegde zelfmoord door het (controle/gif)vaccin.

 3. Had deze tragedie ook plaatsgevonden als het RIVM en de Inspectie het gebruik van hydroxychloroquine wel zouden hebben toegestaan? Natuurlijk niet, dat heeft Dr. Elens ( huisarts) bewezen! Al zijn patiënten genazen ( mits in vroeg stadium behandeld);

  Coronadrama: opa Joep (93) weet niet dat zijn vrouw en zoon zijn overleden
  Wat een vreselijk drama!

  lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1252905524/coronadrama-opa-joep-93-weet-niet-dat-zijn-vrouw-en-zoon-zijn-overleden

 4. Ik denk dat elke organisatie van de VN corrupt is, en dat geldt volgens mij voor al die organisaties, zakkenvullers zijn het. Shalom

 5. @Leon Boivin,

  Door Christus als Verlosser aan te nemen heeft u de juiste keuze gemaakt. Ik maak uit uw reactie op dat u ongerust bent over een eventueel vaccin. Verwar dit echter niet met het merkteken van het beest, de antichrist.

  https://youtu.be/AxH81Xx_g6s

  In deze update van Amir Tsarfati kunt u wat meer uitleg krijgen over de ontwikkelingen van een vaccin en hoe dat zit met het merkteken van het beest. Hopelijk bent u niet meer zo ongerust na het zien van zijn update, laat me maar weten hoe u het vindt.
  Amir Tsarvati is een Israëliër die Jezus heeft aangenomen. Hij geeft regelmatig updates over de toestand in de wereld, mede gezien vanuit Bijbels perspectief. Neem een abonnement op zijn nieuwsbrieven, volg hem via Youtube, twitter, instagram, facebook en telegram.
  Zijn boodschap is Christus en de Bijbel.
  Zelf volg ik zijn lezingen en updates al ruim twee jaar.
  Ik wens u veel zegen toe, lees de Bijbel, zowel Oude Testament als Nieuwe Testament.
  Hartelijke groeten,

  Svalbard

 6. Leon Boivin op 4.56

  Beste Leon, ik heb een reactie geplaatst op het geloofsforum

 7. Rutte probeert nu heel gewiekst de jongeren op te zetten tegen de “overbodige” ouderen.

 8. Veel huisartsen blijken gewone patienten af te houden. Men kan geen afspraak maken behalve voor ernstige gevallen.
  Wordt dit ook van bovenaf opgelegd?

 9. Dit is een dekmantel voor waar het de VS echt om te doen is: China. Dat de WHO incompetent is zit in hrt DNA van dergelijke geldverslindende en nutteloze instituten waar de VS zelf de belangrijkste grondlegger van was. Het is allemaal geo-politiek.

 10. De reden waarom WHO zo ‘mild’ was over dit virus was enkel omdat zij wisten dat eea eraan kwam.
  Zo,, wie waren deze lockers die de mensheid in levensangst brachten?

  Ligt voor de hand het antwoord.

 11. Als ik mijn aluhoedje opzet, zie ik een VN-hoofdkantoor waar vergaderd wordt over de kwestie “Het kapitalisme moet stoppen”. Dan is zo’n corona-virus een handig middel: Het virus is nieuw in die zin dat het nauwelijks werd onderzocht, omdat influenza-virussen gevaarlijker zijn. En het muteert. Het richt geen al te grote schade aan (is te vergelijken met griep), dus men is niet al te moordend bezig als men dit virus wil inzetten. Het virus kan goed gebruikt worden om een wereldwijde paniek te veroorzaken: dat was al aangetoond bij de Mexicaanse griep. Die Mexicaanse griep doofde uit en dat was een tegenvaller. Maar nu wordt dan met volle kracht ingezet op het in stand houden van de paniek. Overheden grijpen hun kans de mensen op een socialistische manier onder controle te houden en het kapitalisme ligt op z’n gat.
  Klimaatactivisten ook tevreden.
  Nu zet ik mijn aluhoedje maar weer af, maar de gedachte blijft wel hangen.

 12. Dr. Bodo Schiffmann (noemt zich christen) zoekt bijna dagelijks naar berichten over Covid19 en is bezig in Duitsland een politieke partij op te richten (Widerstand 2020; niet links of rechts, niet boven of beneden). Ook hij hekelt de drastische overheidsmaatregelen vanwege een ziekte die te vergelijken valt met een zware griep. Steeds tonen cijfers aan dat je die vergelijking kunt maken.
  Zo komt hij met twee oudere onderzoeken dat ook bij de griep longembolie kan voor komen. Een pathologisch onderzoek uit 1969/1970 (Haferkamp en Matthijs) en een studie uit 2006 die aantoont dat zware infecties trombose kunnen veroorzaken en dat griep longembolie kan veroorzaken. Dus alle paniek over longembolie moet in de juiste verhoudingen worden gezien.

  Ook meldt hij dat onderzocht is dat wereldwijd 28 miljoen operaties ( 2,3 miljoen voor kanker) zijn uitgesteld om bedden vrij te houden. Zet dit naast de het aantal overledenen aan of door Covid19: 317.000. In Engeland moesten mensen in het ziekenhuis weer terug naar de pleegtehuizen om bedden vrij te maken.

  Een ex-directeur van de WHO, prof. Karol Sikora, universiteit Buckingham) zegt dat er een grote kans bestaan dat het virus ‘vanzelf’ is uitgedoofd, nog voor dat het ‘vaccin’ klaar is. Hij ziet overal datzelfde patroon. Hij gelooft dat meer mensen dan gedacht immuun geworden zijn. Het virus verdwijnt op natuurlijke wijze, zoals alle corona-virussen steeds eind april begin mei verdwijnen.
  Dan toont hij een grafiek die steeds de verhouding tussen het aantal uitgevoerde tests en het aantal geïnfecteerden weergeeft. Dat geeft een tamelijk vlakke heuvel die geen reden voor. paniek is. De grafiek die deze verhouding niet meeneemt, maar alleen het blote aantal infecties laat zien, toont een hevig rijzend beeld dat schrik zou kunnen aanjagen. Uiteraard vertelt de eerste grafiek het echte verhaal.
  https://www.youtube.com/watch?v=Khpc1w5Nw30

 13. @Leon Boivin
  19/05/2020 om 4:56 pm
  Hallo Leon, ben dolblij voor je dat je de waarheid hebt ontdekt .
  Er staat geschreven ” Dat wanneer alle voorzegde zaken zullen geschieden slechts weinigen nog de Bijbel zullen lezen ” ( En dus niet beseffen in welke tijd ze leven ) .
  Wanneer je met je oude vrienden over je geloof wilt praten , zullen ze zeer waarschijnlijk niet geïnteresseerd zijn . Dat gaat erg vaak zo .
  Xander is wel gelovig maar ontkent de opname hoewel deze duidelijk in de Bijbel vermeld wordt , hetgeen vele mensen betreuren .
  God is geen sadist , Hij zal de zijnen niet laten vermoorden door de antichrist .
  Ook staat er dat niemand behalve de Vader het tijdstip ( van Jezus eerste wederkomst om zijn gemeente weg te halen ) kent .
  Maar volgens mij kan dit niet meer écht lang duren !
  Ben er zeker van dat God mensen op je pad zal brengen die je verder helpen , oprechte groeten ;
  Ik vermoed dat het

 14. @Leon Boivin. Misschien is het nog mogelijk om aan de vaccinaties, Bill Gates en het merkteken van het beest te ontkomen. Er zijn nog plaatsen op aarde waar je zelfvoorzienend zou kunnen overleven. Met een zeilboot en voldoende eten en een ontziltingsinstallatie aan boord bijvoorbeeld. Er zijn nog wat onbewoonde eilanden in de Pacific (Tom Neale). Verder in siberie in de taiga of in de Amazone… zelfs in sommige delen in Europees Rusland. Vroeger kon je nog survivalcursussen doen. Maar er zijn in Rusland en vroeger nog in Oekraine nog zelfvoorzienendd dorpen waar mensen echt nog op ruilhandel overleven. Wellicht ook nog in Brazilie of bijvoorbeeld Madagaskar als je van warmer weer houdt.

 15. @ Leon Boivin
  Wat mooi dat je Christen bent geworden. Ik lees alleen niet veel hoop en vertrouwen in je verhaal.
  Mijn advies: laat deze ellende los en bid tot God of hij je vertrouwen, liefde en hoop wil geven.
  Meer heb je niet nodig! Geloof me. Probeer de mooie dingen in het leven te zien en hiervan te genieten.
  Soms hele kleine dingen, maar probeer het te zien en laat je niet verblinden door alle negatieve berichten.
  En als je in de bijbel leest begin dan voorin in het Nieuwe Testament en niet achteraan bij Openbaringen.
  Ik wens je Geloof, Hoop en Liefde toe in je leven.

 16. Leon Boivin schreef:19/05/2020 om 4:56 pm

  Leon geloof forum heb ik wat voor je geschreven

 17. Vanavond deed Rutte het ook om een wel geniepige manier. Eerst de jeugd en jeugdige een groot compliment te geven en te bedanken voor hun grote bijdrage. Gevolg, er komt een trotse houden en zo wie zo blokkeer een trotse houding al het denken van een mens. Een groot compliment met woorden gaf Rutte vanavond in zijn persconferentie.

  Je vraagt je af of er nog een beetje rechts bestaat. Waar blijven de SGP, de PVV en Forum voor democratie nu? Hebben ze na zoveel weken nog steeds geen eigen geluid.

  Er is één ding van urgentie is. Het gaat niet om bepaalde acties van artsen die nog kritisch zijn, bepaalde bewegingen enz. Nee, we kunnen dit alleen nog maar stoppen door één massaal front te vormen. Maar ja, hoe krijg je zoiets bij elkaar.

  Als je je verhaalt vertelt tegen je familie dan kijken ze je weg of ze denken dat je van een andere planeet zijn gekomen. Totaal geen interesse lijkt er te zijn in het kudde-stem-vee.

  PS. Reken er maar nu flink op dat de AIVD en andere geheimen diensten in Nederland alles aftappen dat een tegengeluid heeft.

  Spyfromthesky

 18. Trump is soms niet zo diplomatiek in zijn optreden, maar lef heeft hij wel. Hij is eerlijker dan rutte.
  Ik hoop zo dat Trump herkozen zal worden. Dan moet rutte en co(de slangenkuil) wel volgen.
  Ik heb het helemaal gehad met dit leugenkabinet.

 19. @ Leon Boivin 4:56 PM. Ik ken U wel niet, maar begrijp U wel. Ben al wat jaartjes ouder, dan U, maar kan me zeer wel herkennen in wat U schrijft. U staat niet alleen, hoor.

 20. Tja, we moeten het maar hebben van de wereldleiders.
  Ook de enorme tegenstrijdigheid… van wat we horen.

  President Trump, heeft vijanden, alleen om hij regeert zo als het naar behoren is.
  Hij zal zeker zijn fouten/blunders hebben…. maar het is geen meeloper.
  En juist dát wordt niet in dank afgenomen. Bid maar voor Donald Trump.
  En alle wereldleiders.

  @ Anna, daar ben ik met je eens, de wereld is ziek, dood-ziek.
  Maar… dat het er niet rooskleuriger op zou worden, is toch allang bekend.
  Hoe dichter Jezus wederkomst, hoe waanzinniger de wereld wordt. De vorst van deze wereld is met zijn laatste stuiptrekkingen bezig. Zo zie ik het maar.

  Groet, Esther.

 21. Vanavond heeft Mark Rutten ons als kleine kinderen duidelijk gemaakt, dat over veertien dagen wij weer twee weken in gevangenis Nederland hebben doorgebracht. Als kleine kinderen wordt ons verteld dat wij meer niet dan wel mogen doen. Wat een afschuwelijke georkestreerde misdaad tegen de mensheid is deze corona_hyp aan het worden. Als wij niet snel zelf gaan ingrijpen om ons oude leven te hernemen, dan wordt deze zomer een absolute hel op aarden. Ik krijg met de dag meer en meer een hekel aan dit kabinet, en dat zouden er veel meer moeten krijgen. Stop dat afbraak kabinet, uw toekomst en van uw kinderen staat op het spel.

 22. Bij een epidemie in 114 landen kan men spreken van een wereldwijd epidemie. dus een pandemie.
  Bij 20 of 30 landen zijn het nog steeds plaatselijke epidemieën.
  Of hebben ze de betekenis van deze woorden nu ook al veranderd?

 23. ” Ook bleek de VN organisatie in Afrika miljoenen vaccins te hebben verspreid waarin heimelijk stoffen waren gestopt die vrouwen en meisjes onvruchtbaar maakten. ”

  Ze kunnen zeggen wat ze willen maar dat vind ik persoonlijk wel een heel goede zaak, zowel voor ons als voor hen zelf.
  De bevolkingsexplosie in Afrika vormt immers een regelrecht gevaar voor de hele wereld. Bovendien maken van hun eigen landen sh*t holes waarna ze naar het Westen ‘vluchten’ om ons te komen ‘verrijken’ met hun way of life en cultuur die daar voor verantwoordelijk is…

 24. En toch weet ik het niet met deze man. Die blijft maar draaien en draaien. Als hij voor een vaccin is dan is hij net als de rest. Scherp blijven, maar vooral niet in slaap laten sussen.

 25. Beste Xandernieuws.

  Ik ben Leon een 38 jarige man die sinds een maand christelijk is geworden.
  Iets wat ik nooit zou hebben gedacht van mijzelf echter de dingen die in openbaring
  worden geschreven met het teken van het beest en het hele gebeuren van Dhr Gates
  plus nog genoeg andere zaken annex bewijzen, dingen die in mijn leven gebeurt zijn etc..

  8 jaar geleden wist ik al veel van Agenda21, Bill Gates etc..
  Ben ook gezondheidsgoeroe, weet veel, zoveel dat ik me nu een wildvreemde voel
  in deze wereld vol leugens,maniplatie etc..

  Mooi artikel is daar over geschreven bij JD Report.

  Mijn vraag: gelooft Uw ook in de Rapture die J.D. Farag beweert.
  Zoja dan is die of dit jaar of volgend jaar. Het maakt me echt heel erg benauwd en ben
  heel erg beniewd hoe U: hier tegenaan kijkt.
  Dat ik uiteindelijk aan het korste eind ga trekken met dat Vaccin dat is me wel duidelijk
  maar hoe om te gaan met die tijd ervoor? Hoe gaat U daar mee om ?

  Zou heel graag een reactie hierop krijgen.

  Met vriendelijke groet,
  Leon Boivin

 26. Gelukkig volgt de Nederlander Rutte blind in zijn streven om de verdienste van generaties over te hevelen naar luie jankende inwoners van knoflooklanden.
  https://www.geenstijl.nl/5153537/merkel-en-macron-lanceren-wederopbouwfonds-eur500-miljard-bovenop-noodfonds-eur540-miljard/
  Opmerkelijk genoeg moest ik nota bene bij geenstijl zijn om er iets over te vernemen. De main stream volgers van de journaille zullen hier geen letter aan wijden, of het moest met een positieve draai zijn. Wat dat betreft is Trump een baas boven baas en zal zijn herverkiezing zeker zijn. Wie wil er nou een pedofiele man met hersenschade?

 27. Trump is net een open boek. ik voelde hem al een tijdje aan komen dat gezwel wat ze WHO noemen.

 28. De hele wereld is ziek.
  Als de toezichthouder “ op ziekte en gezondheid zelf ziek wordt “ dan is er echt iets aan de hand.
  De WHO is een corrupte organisatie die omkoopbaar is.
  Helaas geen medicijn voor.

  De artsen uit China…. moesten zij Soms zwijgen? Het lijkt erop, is dit virus dan toch een biologisch wapen ?
  Je zou het bijna gaan denken, want China had immers kort ervoor knarsetandend een handels overeenkomst met de USA gesloten, nadat ze tientallen jaren grote voordelen op de handelsbalans hebben gehad met groei van BNP met Jaarlijks meer dan 10%. Trump zag dat en stelde invoerrechten in, en terecht, want onder het socialistische gepruts van Obama verarmde Amerika zeer snel. Deel één is nu gesloten deel twee zal gaan volgen, maar dit plan zal wel naar de lange baan gaan. Alhoewel Trump dan weer binnen de speelruimte, die hij heeft tax zal gaan heffen.

  China is op een heel slimme manier bezig om de hele wereld “ op te kopen.”
  Meerdere grote havens in Europa zijn in Chinesche handen.
  De uitbraak in Italië was voorspel baar omdat bedrijven in het noorden van Italië ook recent geleden door Chinezen zijn opgekocht.
  Nu moet de E.U. Ditzelfde Italië financieel gaan steunen, hadden ze beter deze bedrijven in “ onderpand “ kunnen nemen.
  De productie daar wordt nu in Italië onder Chinees toezicht voortgezet.
  Dus wij Europeanen financieren nu bedrijven / banen in Italië die in handen zijn van Chinezen in Italië
  Hoe ziek wil je de wereld hebben.

  In Canada is hetzelfde gebeurt.
  Het goed lopende Canadees telecom bedrijf ( naam even kwijt) is daar door Chinezen “ opgekocht “ en nu in eigen land failliet en de chinezen hebben daar nu Huawei uit ontwikkeld.
  China is en blijft onbetrouwbaar.

  Dat polio vaccin waar Xander over spreekt kwam uit de kanalen van Bill Gates.
  Het is ook in India gebruikt daar zijn ze er zeer kwaad over het heeft velen zelfs ziek ( met polio ) gemaakt.

  Ja en dan onze Mevr Kaag: dat heet nou diplomatie ; de waarheid zo verpakken dat het leuk blijft. Een lachertje!
  Een belangrijke partner jawel: een partner in het kwaad. Een belangrijke “gevaarlijke” partner. Het maar hoe je het bekijkt.

  Zo ziek is de wereld men noemt zwart wat wit is en omgekeerd.

Comments are closed.