New York wil overgaan op gedwongen vaccinaties – volgt Nederland ook?

Burgemeester wil ook baby’s van 6 maanden vaccineren, hoewel fabrikant en ministerie dit afraden – CDC constateert in anderhalf jaar tijd 9200 volledig gevaccineerde mensen die toch de bof kregen –Het ongewild en gedwongen binnendringen van andermans lichaam wordt in de wet ‘verkrachting’ genoemd. Wordt dit de medische variant daarvan? Afbeelding: Embed from Getty Images (2).

—————————————————————————————————————————————

In het kader van een mazelenuitbraak heeft de burgemeester van New York verklaard dat de overheid het recht heeft om burgers desnoods onder dwang te vaccineren. De discussie in Nederland gaat de afgelopen weken vooral over het weigeren van ingeënte kinderen door tientallen opvang- en dagverblijven, maar ook hier wordt tot in Den Haag hardop overwogen om vaccinaties verplicht te stellen. Dit zou een buitengewoon ernstige inbreuk zijn op het recht op integriteit van ieders eigen lichaam, en vermoedelijk het begin zijn van een hellend vlak waarna de overheid zich stap voor stap het recht op iemands lijf, leden en zelfs leven gaat toe-eigenen.

Het is een absurde redenatie die echter in zowel de VS als Nederland als volkomen logisch wordt gepresenteerd: niet gevaccineerde kinderen mogen worden geweigerd en gemeden omdat (ook) gevaccineerde kinderen anders gevaar lopen besmet te worden met –in dit geval- de mazelen. Maar die zijn daar toch tegen beschermd en kunnen toch niet meer ziek worden?

Ziekte rechercheurs en $ 1000 boete

Bill de Blasio, burgemeester van New York, riep vorige week de noodtoestand uit over een mazelenepidemie in de orthodoxe Joodse gemeenschap, en wil in het hele gebied rondom de uitbraak iedereen verplichten zich te laten inenten met het BMR vaccin – inclusief baby’s van zes maanden, ondanks het feit dat deze prik normaal gesproken niet aan kinderen jonger dan 12 maanden wordt gegeven vanwege de gevaren op ernstige bijwerkingen en blijvende gezondheidsschade.

Mensen die zichzelf en/of hun kinderen weigeren te laten inenten kunnen daarnaast tot $ 1000,- boete krijgen. De Blasio wil zelfs ‘ziekte rechercheurs’ gaan inzetten die personen met symptomen mogen ondervragen om uit te zoeken met wie zij in contact zijn gekomen, en of die personen zich wel hebben laten vaccineren.

‘Medische dictatuur’

‘Een medische dictatuur,’ noemt Mike Adams van ‘Natural News’ het. ‘Burgers hebben straks nul rechten meer om hun eigen lichamen te verdedigen tegen riskante medische interventies die met het geweer op hen gericht worden geëist… De stad New York eist dat alle burgers zich met letterlijk alles laten inspuiten wat zij ‘vaccins’ noemen, ook al zitten daar cellen van abortussen, giftige metalen, toevoegingen die ontstekingen veroorzaken en andere gevaarlijke, dodelijke chemicaliën in.’

Ook de organisatie Children’s Health Defense (CHD) verzet zich met hand en tand tegen ‘dit draconische mandaat’ waarmee ‘het rotsvaste principe van vrije, voorafgaande en geïnformeerde instemming’ bij alle medische ingrepen wordt geschonden.

Medische verkrachting?

Precies wat het overgrote deel van politiek Den Haag ook met onze bevolking wil: het recht op de totale integriteit van, en zelfbeschikkingsrecht over ons eigen lichaam afnemen.

‘Verkrachting’ is volgens de wet het gedwongen binnendringen van andermans lichaam. Weliswaar seksueel, maar los van deze context kan deze heftige term feitelijk net zo goed worden toegepast op het gedwongen binnendringen van het lichaam van een autonoom mens met een injectienaald en met stoffen die nooit meer uit het lichaam kunnen worden verwijderd, en die absoluut niet zonder risico’s voor de gezondheid zijn.

Wetenschappelijk onderzoek vervalst

CHD wijst bovendien op twee virologen die tijdens een proces hebben verklaard dat Merck, een van de grootste producenten van vaccins en de voormalige werkgever van een van de klokkenluiders, stelselmatig wetenschappelijk onderzoek waaruit zou blijken dat de vaccins ‘volkomen veilig’ zijn heeft vervalst om te voorkomen dat het publiek erachter zou komen dat vooral oudere mensen er later gevaarlijk ziek en zelfs onvruchtbaar door kunnen worden.

9200 volledig gevaccineerde mensen kregen toch de bof

Het Centers for Disease Control (CDC) berichtte onlangs dat er tussen januari 2016 en juni 2017 maar liefst 150 uitbraken van de bof zijn geweest, waarbij 9200 volledig gevaccineerde mensen ziek zijn geworden. Vooral scholieren en studenten blijken snel besmet te worden. Desondanks stelt het CDC dat het aantal gevallen van de bof na invoering van het vaccin in 1967met meer dan 99% is gedaald.

Volksgezondheid het enige motief?

Met dit soort cijfers in de hand wil de gevestigde orde in Nederland eveneens vaccinaties gaan afdwingen, omdat de volksgezondheid anders in gevaar zou komen. Als dit daadwerkelijk het enige motief is, waarom mag er dan bijvoorbeeld nog steeds tabak worden verkocht, waarvan wetenschappelijk al heel lang vaststaat  dat het zelfs in de kleinste hoeveelheden schadelijk is voor de gezondheid van zowel roker als meeroker, en een belangrijke veroorzaker van (long)kanker is?

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.: (werkende links):

27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Te vinden op Oud Xandernieuws.punt.nl (link in menubalk):

2016:
01-02: Zika uitbraak: Krijgt een onschuldig virus de schuld in plaats van schadelijke vaccins? (/ Variant DKTP-vaccin waarschijnlijk echte oorzaak)

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
18-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

14

 1. Helemaal met je eens Oma
  En als artsen hier aan mee gaan werken,dan word het tijd voor anarchie.Wanneer zou Robin hood nou eens komen,of moeten de vrouwen en moeders en oma’s het maar eens doen .
  Tallamaris

 2. Dat zootje elite , ze willen niet enkel zeggenschap over ons leven maar ook over onze dood door onze gezondheid bewust te schaden met de smoes van preventie voor normale kinderziektes, nodig voor de ontwikkeling van ons immuunsysteem.
  Beschadig het immuunsysteem in een zo vroeg mogelijk stadium en je krijgt een verzwakte en voor allerlei ziekten vatbare bevolking, waar de big farma levenslang miljarden aan kan verdienen!
  Een verzwakte bevolking is bovendien niet opgewassen tegen al de ziektes die immigranten uit het oosten en afrika meebrengen en hier reeds lang uitgeroeid waren. (Oa TBC!)

  Bovendien is het BMR vaccin een sámengesteld vaccin en is het dus als zodanig niet van toepassing tegen alleen de mazelen…gezondheidsrisico: máál dríe!
  Gevaccineerden kunnen altijd nog (en meestal nét door de vaccinatie!) de mazelen krijgen want de ziektekiemen wordt immers ingespoten om het lichaam aan te zetten om antilichamen aan te maken – overigens zullen antilichamen door vaccinatie níet levenslang beschermen terwijl de antilichamen, gevormd door de (kinder!!)ziekte zelf door te maken wél levenslange bescherming bieden.

  Dit is verplichte, onwettige en gedwongen vergiftiging van de bevolking door de overheid met bedrog en desinformatie over vaccins – máchtsmisbruik om de rechtmatige zelfbeschikking van de mens over het eigen lichaam te ontnemen.
  Pure dictatuur en chantage en nog wel door flagrante leugens over de veiligheid en werking van vaccins.

  Het verband met roken is níet wetenschappelijk bewezen als oorzaak van longkanker.
  Ook dat is een hoax om enerzijds:
  …controle te krijgen door verdeeldheid te zaaien, een heksenjacht te ontketenen tegen rokers: café-bazen/ondernemers zijn geen baas meer in eigen zaak maar moeten verplicht hun zaak rookvrij houden, zelfs in open lucht mag niet meer gerookt worden==>controle/dwang en regelneverij, beknotting van onze vrijheid.
  ………en anderzijds voor de staat wel fors de inkomsten van accijnzen op tabak te vrijwaren….dáárom wordt eveneens niet aan tabak en alcohol geraakt: dat brengt centen op, de volksgezondheid moet wijken voor de centen, de hebzucht door dictatuur nét zo met vaccins, die brengen dan weer miljarden in het laatje van de big farma waarmee de politiek belangenvermenging heeft.

  Je vraagt je toch af met welke waanzin onze politici bezig zijn: ziek-maken van eigen bevolking met de smoes dat vaccin/vergif tegen een normale kinderziekte goed is voor hun gezondheid om onze zelfbeschikking en vrijheid te ontnemen voor winstbejag?!
  Ouders moeten hun gezond verstand gebruiken, zelf nadenken en de gezondheid van hun kinderen beschermen, hun recht op zelfbeschikking opeisen om zelf te kunnen beslissen op basis van volledige, correcte informatie over vaccinaties.

 3. @Saskia en Marjon: emigreren? Mijn eigen land ontvluchten? Om de dooie dood nog niet! Dan zal er gevochten worden! Deze Vlaamse Leeuwin laat zich niet wegjagen maar zal haar welpen, gezin en haar eigen territorium totterdood verdedigen en beschermen.

 4. In Oekraïne kwam mazelen niet voor totdat men begon met vaccineren. Een kind dat gevaccineerd is met bmr is de eerste 10 dagen na inenting besmettelijk. Daar hoor je ze niet over. Ook is aangetoond dat meer kinderen overlijden aan mazelen als ze ingeënt zijn dan wanneer ze niet ingeënt zijn. Vroeger kregen wij allemaal de mazelen, lekker weekje uitzieken en je was een ander kind. Vroeger zeiden oude mensen wel eens:” Wat is dat kind vervelend, het wordt tijd voor de mazelen.” Waarmee ze zeggen wilden dat het kind een “groeispurt” maakte op zielsniveau. De ziel wordt hedentendage ontkend, men ziet kinderen als een product. Als u zich wilt informeren over vaccinaties kijk dan eens op ” vaccinvrij” of ninefornews onder het kopje : gezondheid. Ik sprak iemand die onderwijzeres was geweest in Zeeland ( de Bijbelbelt). Daar deed men niet aan inenten en die ki deren waren kerngezond. De importkinderen liepen altijd met oorontsteking,keelontsteking, echte kwakkelkinderen. Kortom: vaccinaties helpen het immuunsysteem om zeep.

 5. @Marjon hongarije,bulgarije,portugal.(voor een simpele verhuizing) of iets verder weg, panama, costa rica,paraquay. ik leef nu 7 jaar in bulgarije en dat bevalt ongelooflijk goed! tevens is er in bulgarije volop werk voor mensen met nederlands als moedertaal, met (bulgaars) topsalaris (2000 lv = 1000 euro= een goede middenklasser. (minimumloon is 500lv modaal =1000).

 6. Vaccinaties zijn veel minder effectief dan men u wil laten geloven. Ja er zijn ziektes min of meer verdwenen, maar daar waren andere redenen voor, namelijk betere voeding, huisvesting en hygiene om er gelijk een paar te noemen. Ook de beschikbaarheid van schoon drinkwater is belangrijk. Verder snap ik niet zo goed wat de die angst is van gevaccineerde burgers. Als het vaccin zo succesvol is dan kan je immers niets gebeuren?

 7. In Zweden blijkt HPV sterk toegenomen, juist in de leeftijdsgroep met de hoogste vaccinatiegraad. Het RIVM die het aluminium wat in de spier gespoten wordt vergelijkt met inname via de spijsvertering (het verschil: 100% opname vs 1% opname via het spijsverteringskanaal) en deze mensen moeten het dan allemaal weten. Als je de wetenschap er echt eens op naslaat en niet in hun leugenachtige spreukjes geloofd, wordt je schuin aangekeken en ben je een slechte moeder. Straks wordt ik ook nog eens gediscrimineerd en wordt ik gekort op de kindertoeslagen omdat ik m’n dochter gezond wil houden. Kort me maar. Straks ook boetes en gevangenisstraf? Tijd om het land te ontvluchten dan, alles voor de gezondheid van m’n dochter.

 8. Met die bewuste verplichte vaccinaties, kunnen ze ook stiekem een RIF chip bij je inspuiten zodat iedere gevaccineerde overal getraceerd kan worden en je letterlijk overal afluistert kan worden en jou gedachten kunnen beïnvloeden. We worden zo de proef konijnen van de medische wereld. Zo ver zijn ze al met die RIF chips. Als het 5G netwerk een feit zal zijn is niemand meer veilig waar dan ook jij je bevind, dan staat iedereen letterlijk onder toezicht van de staat. Dat alles onder het mom van onze eigen gezondheid volgens de staat althans.

 9. ‘informed consent’ ofwel geïnformeerde toestemming. Je hoeft geen schriftelijke toestemming te geven. Je kunt toestemming geven voor alle vaccinaties of voor afzonderlijke prikken.
  Waar is de tekst te vinden waarmee je dan akkoord gaat.

 10. De overheid is net Dagobert Duck met zijn bezuinigingen en eigen dikke inkomens.
  Je hebt nergens meer iets over te melden alles is van de communistische staat.
  Overal dwang op zetten, nu met vaccinaties.
  Brengt vast veel geld in de la met verhoging eigen risico, terwijl het geen eigen risico is.
  Proefkonijnen, doet me denken aan Mengele.
  Het is mensen misbruiken voor de wetenschap en gaat niet meer om gezondheid.

 11. Vijftig jaar geleden was de vaccin nog veilig, want de ziekten verdwenen. Tegenwoordig wordt er alles in gegooid. Dat de mazelen terugkomen had iedereen kunnen verwachten, met die binnenkomers die uit een sahara of bush bush vandaan worden gesleurd. Die brengen alle ziekten weer binnen die wij hebben bedwongen in ons prachtig opgebouwde cultuur. De griepprik is wel een dodelijke injectie.

  ‘Met dit soort cijfers in de hand wil de gevestigde orde in Nederland eveneens vaccinaties gaan afdwingen …’ [laatste alinea].

  Ik laat me niet dwingen en vooral niet door de overheid. Dat is een achterlijk instituut. Eerst onze voorouders ons land weer opbouwen en door een zootje ongeletterden weer laten afbreken. Als je 8 jaar moet studeren om drs. te worden op het gymnasium dan ben je niet en wordt nooit geloofwaardig. Als een mp NL meewerkt met onze oosterburen, dan heb je een klap van de molen gehad.

Comments are closed.