Netwerk radarsatellieten vormt enorm controle grid van iedere vierkante meter op aarde

—————————————————————————————————————————————–

‘Zendmasten’ in de ruimte ontwikkeld waarmee iedere smartphone op aarde kan worden gevolgd (en afgeluisterd) – ‘Helft van de wereld is al 5G’ – ‘Complete industrieën (zoals datacenters) verhuizen de komende jaren naar de ruimte’

—————————————————————————————————————————————–

Het wereldomspannende digitale netwerk dat noodzakelijk is om de hele wereldbevolking 24/7/365 te kunnen volgen, controleren en aansturen – de diepste wens van totalitaire regimes en organisaties zoals het WEF, de EU en de VN/WHO – is volop in opbouw. Eén onderneming heeft de grootste constellatie radarsatellieten ooit ontwikkeld, die onafhankelijk van het weer dag en nacht met een resolutie van 50 cm. kunnen zien wat er op iedere willekeurige plek op aarde gebeurt. Een ander bedrijf bouwt ‘zendmasten’ in de ruimte, die zonder aanpassingen aan software of hardware contact kunnen maken met iedere smartphone op aarde. De meesten hebben het nog altijd niet in de gaten, maar het zal niet lang meer duren voordat we geen enkele vorm van privacy meer hebben.

Op dit moment cirkelen er zo’n 3500 satellieten in de ruimte, maar dat worden er in razendsnel tempo meer. 75% van dat aantal is in de afgelopen 3 jaar gelanceerd, met name door SpaceX. De snelle toename is mogelijk omdat de satellieten steeds kleiner zijn geworden – van de omvang van een bus tot circa een schoenendoos -, en de kosten daarom fors zijn gedaald. Daardoor kunnen er in de komende jaren vele tien- tot honderdduizenden satellieten worden gelanceerd.

Radarsatellieten en ‘zendmasten’

De genoemde radarsatellieten zijn in staat om iedere 3 uur dezelfde vierkante meter op aarde te bekijken. Zo wordt een enorme database opgebouwd over wat er een uur, een dag, een week, een maand of een jaar geleden op aarde gebeurd is. Die data kan vervolgens worden gebruikt voor het maken van nauwkeurige prognoses op tal van gebieden, met name defensie, klimaat en de verzekeringsmarkt (schadeclaims kunnen dan vanuit de ruimte worden gecontroleerd).

Inmiddels is het ook mogelijk om door middel van ‘zendmasten’ in de ruimte met iedere smartphone op aarde te communiceren (en het toestel dus ook te volgen en af te luisteren), zonder dat de software of hardware hoeft te worden veranderd. Daarmee wordt op den duur iedere smartphone feitelijk in een satelliet-telefoon veranderd. Zo’n 1,8 miljard consumenten krijgen daar binnen afzienbare tijd toegang toe. Uiteindelijk is het de bedoeling dat iedere wereldbewoner op het netwerk wordt aangesloten.

Verhuizing datacenters en industrieën naar de ruimte

Volgens venture kapitalist Mark Boggett, die zegt dat ‘de helft van de wereld al 5G is’, zullen de komende circa 5 jaar complete industrieën beginnen met een verhuizing naar de ruimte. Hij geeft datacenters als voorbeeld. Er is enorm veel energie nodig om die te koelen. Van koelte is in de ruimte meer dan genoeg van voorhanden. Bovendien kan de zon dan eenvoudig als energiebron worden gebruikt. ‘We hebben het over tienduizenden satellieten in de ruimte, die allemaal in real-time en connectiviteit data genereren. Er is geen reden om die data terug naar de Aarde te brengen. We willen er alleen inzicht in.’

Daarnaast zouden er nog eens vier tot vijf nieuwe GPS diensten gaan komen. Zelfs het vinden van een parkeerplekje wordt daarmee eenvoudig gemaakt. Oof farmaceutische bedrijven kijken in toenemende mate naar de ruimte om daar met nieuwe medicijnen en grondstoffen te experimenteren, onder meer omdat moleculen zich onder nul zwaartekracht compleet anders vormen.

In een later stadium zullen autonoom rijdende auto’s ermee worden bestuurd en komen er ‘zonneweiden’ in de ruimte, die energie naar de oppervlakte zullen sturen. Ook landbouw zou in de ruimte kunnen gaan plaatsvinden.

‘U kunt zich nergens verbergen’

Boggett onthult dan waar dit 5G ‘smart grid’ in de ruimte vooral voor gebruikt gaat worden. ‘We kunnen onze hulpbronnen efficiënter gebruiken, en de handelingen van schadelijke partijen beter in de gaten houden. Degenen die regenwouden kappen of zaken in de rivieren dumpen – door deze digitale infrastructuur kunnen zij zich nergens verbergen. Ze zullen worden gepakt. Ze zullen verantwoordelijk worden gehouden.’

Met andere woorden: ook u zult zich nergens kunnen verbergen.

Andere beruchte VN Agenda-2030 en World Economic Forum doelstellingen komen eveneens aan bod: ‘We hebben ook problemen met de voedselzekerheid. Dit platform vanuit de ruimte stelt overheden in staat om soevereine zekerheid over voedsel te hebben.’ Oftewel: ook op dit gebied totale controle. Immers, controleer je de voedselvoorziening, dan controleer je de mensen.

Gevangen als digitale slaven in de matrix

In ons artikel ‘Groep wetenschappers: Ruimte en atmosfeer in gevaar door duizenden nieuwe Starlink satellieten’ (19 mei 2022) haalden we Lichtkind auteur Helma Broekman aan, die er in haar artikel ‘De Matrix Hekken sluiten‘ nogmaals op wees dat met behulp van A.I., 5G (en later 6G) en door middel van ‘vaccinaties’ geïnjecteerde nanobots en het grafeenraster binnen de aardse atmosfeer alles en iedereen straks de klok rond gevolgd, geregistreerd, gecontroleerd en ook gemanipuleerd zal worden. (2)

Op 7 januari 2021 legden we in ons artikel ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij‘ uit dat de A.I. technologie al veel verder gevorderd is dan algemeen wordt aangenomen. Met behulp van in ontwikkeling zijnde kwantum computers is er zelfs een digitaal model van de hele wereld in de maak. Dat digitale model, tot in de kleinste details een kopie van onze complete planeet, zal iedere milliseconde worden geüpdatet. Dat omvat ook een totaalprofiel van ieder levend mens – inclusief het zowel fysieke als mentale inwendige -, waardoor NIETS meer privé zal kunnen worden gehouden.

Een leven als digitale slaven is wat de elitaire machthebbers voor ons (althans, degenen die de komende jaren overleven) in gedachten hebben en reeds aan het uitvoeren zijn middels de Covid mRNA nano-gentech injecties. Als dat een toekomst is die u niet wilt, indien u vrij wilt blijven in uw gedachten, handelingen en beslissingen, dan moet u er alsnog alles aan doen om niet gekoppeld te worden aan dit wereldwijde A.I. totalitaire controle netwerk. Maar of dat nog mogelijk is? Vooral als u ‘gevaccineerd’ bent, zal het antwoord op die vraag nauwelijks nog ‘ja’ kunnen zijn.

Xander

(1) McKinsey
(2) Nieuwe Dageraad / Lichtkind Telegram kanaal

Zie ook o.a.:

19-05: Groep wetenschappers: Ruimte en atmosfeer in gevaar door duizenden nieuwe Starlink satellieten

2021:

07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’