‘Lijst 2030 is de echte winnaar van de verkiezingen’

—————————————————————————————————————————————–

Nederland, gefeliciteerd met deze toekomst

—————————————————————————————————————————————–

Zoals in iedere al dan niet gefabriceerde crisis zijn ook nu doodsbang gemaakte burgers massaal achter de meeste autoritaire leiders gaan staan. Rutte/VVD krijgt er nog een paar zetels bij, en het zwaar door de media gepromote Kaag/D66 evenaart met 24 verwachte zetels zijn eigen record. Daartegenover kregen de anti-dictatoriale krachten bij elkaar opgeteld zo’n 20% van de stemmen, maar hoewel dat bemoedigend is, zal het niet voldoende zijn om de afbraak van Nederland als soevereine, democratische en welvarende natie te stoppen. Tom Zwitser constateert in het satirische Blue Tiger Journaal dan ook dat Lijst 2030 de echte winnaar is van de verkiezingen, en onthult het ‘briljante strijdplan’ waarmee het Nederlandse volk massaal werd misleid.

Zwitser begint het ‘8-uur journaal van de Nationale Propaganda Organisatie van de klimaatsocialistische beweging’ met de mededeling dat ‘Lijst 2030 zeer overtuigend de overwinning heeft behaald.’ Overal op straat waren feestvierende mensen te zien toen bleek dat ‘onze lijsttrekker Klaus Schwab met zijn kornuiten George Soros en Bill Gates op een daverende overwinning leek af te stevenen.’ De verkiezingsleus ‘You’ll own nothing and be happy’ is dus enorm aangeslagen.

‘Lijst 2030 ingenieus opgedeeld in diverse partijtjes’

‘Het strijdplan van de Lijst 2030 had een paar ingenieuze onderdelen. Allereerst hebben we de Lijst 2030 niet eerder dan pas afgelopen week geopenbaard. Daardoor wist niemand ervan af, uitgezonderd enkele tienduizenden vertrouwelingen van de partij. De Lijst 2030 is namelijk opgedeeld in diverse partijtjes, die allen de Lijst 2030 dienen. Zo hebben we de partijen VVD, CDA, PvdA, ChristenUnie, SGP, PvdD, D66 en natuurlijk GroenLinks, plus nog enkele kleine bliksemafleidertjes.’ (Zoals bijvoorbeeld het extreemlinkse Volt, dat gelijk met 3 zetels in de Kamer komt).

‘Daardoor dachten de binnenlandse vijanden dat ze op eenvoudige wijze de winst konden zeker stellen door de grootste van deze partijen te verslaan. Maar we hebben op al die andere partijen sukkelige lijsttrekkers geplaatst, waarmee wij de vijand in slaap hebben gewiegd: Mark Rutte, Sigrid Kaag, Jesse Klaver, Flopke Hoekstra en andere incapabele mensen van het derde plan. Ze mochten op strategische plekken in ons land keuveldebatjes met elkaar houden, die nergens op slaan.’

‘Ondertussen hebben wij diverse peilingbureaus opdracht gegeven peilingen in elkaar te zetten die Mark Rutte hoog in de keuze van het volk hebben geplaatst. Bedrijven zoals I&O, IPSOS en Kantar hebben samen met ProDemos en de Nationale Kiesraad, waar de oom van Hugo de Jonge (namelijk Aad de Jonge) de lakens uitdeelt, de vijand een rad (om niet ook te zeggen ‘een rat’ -X.) voor ogen kunnen draaien, waardoor bij de vijand het idee ontstond dat hij de zaakjes makkelijk kon winnen.’

Gecontroleerde oppositie en stembiljetten per post

‘Los van de kartelpartijen die wij al noemen hebben wij ruzie in de gelederen van de vijand gebracht, en daarmee gecontroleerde oppositiepartijtjes gecreëerd zoals JA21 en Oprecht en dergelijke, om de kiezers die geneigd zijn op de vijand te stemmen in onzekerheid te brengen. Zo is op eenvoudige wijze bij ons volk het idee gegroeid dat de Lijst 2030 de enige wijze keuze is om op te stemmen. Daarmede konden wij de overwinning veilig stellen.’

‘Ook heeft De Partij per post nog enkele stembiljetten moeten toevoegen (2,4 miljoen, handtekening niet vereist), zodat achteraf ook in de meest weerspannige kiesdistricten een even bereidwillig percentage op De Partij heeft gestemd als in de door ons gecontroleerde gebieden. Het is een briljant strijdplan geweest om de democratie te redden en de vijand geen voet aan de grond te geven.’

‘Samen MOETEN we het doen’

‘Zolang wij de vijand niet in saamhorigheid en verbinding bestrijden (Mark Rutte: ‘we moeten dit met 17 miljoen mensen doen’, met de nadruk op MOETEN – X.) en tweedracht in ons midden tolereren, zal bij de menselijke soort aldus sprake zijn van de laatste generatie op aarde. In de strijd zijn alle middelen geoorloofd om de vijand te bestrijden. De klimaatsocialistische beweging rekent op uw eensgezinde saamhorigheid en standvastigheid om de binnenlandse vijanden het hoofd te bieden. Alleen samen overwinnen wij niet alleen hen, maar ook corona en de klimaatcrisis.’

‘Strijd mee om de socialistische harten met kracht te versterken, en het vuur voor de transitie in uw harten te doen oplaaien. De Partij heeft altijd gelijk.’ Waarna wordt afgesloten met het infame ‘Lied der Partei’ (waaronder hier een gedeelte):

Die Partei, die Partei,
Sie hat immer recht
Und Genossen es bleibe dabei,
Wer da kämpft für das Recht,
Der hat immer recht
Gegen Lüge und Ausbeuterei.
Wer das Leben beleidigt,
Ist dumm oder schlecht,
Wer die Menschen verteidigt,
Hat immer recht.
So aus Lenin’schem Geist
Wird von Stalin geschweißt
Die Partei, die Partei, die Partei.

Zählt denn noch Schmerz und Beschwerde,
Wenn uns das Gute gelingt,
Wenn man den Ärmsten der Erde,
Freiheit und Frieden erzwingt?
Die Partei, die Partei . . . .

Sie hat uns alles gegeben,
Ziegel zum Bau und den großen Plan.
Sie sprach: “Meistert das Leben,
Vorwärts Genossen, packt an.”
Hetzen Hyänen zum Kriege,
Bricht euer Bau ihre Macht.
Zimmert das Haus und die Wiege,
Bauleute, seid auf der Wacht!
Die Partei, die Partei . . . .’

Kijk hier het satirische polygoonjournaal (10 minuten):

Nederland, gefeliciteerd met deze toekomst

Nederland, gefeliciteerd. U heeft De Partij aan nog meer macht geholpen. Aangezien u daarmee blijft weigeren van de historie te leren, adviseren wij u om de geschiedenisboekjes met verslagen waarin u had kunnen lezen hoe fijn, vrij en gezond het leven was in fascistische en communistische (als ‘democratische’, ‘liberale’ en ‘socialistische’ Unies en republieken verpakte) dictaturen, maar te verbranden.

En misschien is het ook wel tijd om na te denken over oplossingen om al die vervelende tegenstemmers en dwarsliggers van de Great Reset – Build Back Batter – Agenda 21 / 2030 Agenda uit de samenleving te verwijderen, als het censureren en blokkeren van hun mediakanalen, en het voortdurend belasteren en verketteren door de mainstream media niet voldoende blijkt?

Misschien kunnen we ze wel voor altijd thuis opsluiten, bijvoorbeeld als ze blijven weigeren zich met vaccinaties genetisch te laten manipuleren naar het totaal controleerbare en bestuurbare droommodel van de nette gehoorzame goedburger. ‘Meistert das Leben’ met behulp van mRNA ‘vaccins’, nanochips en de door Klaus Schwab zo trots aangekondigde verplichte hersenchips, zodat zelfs uw gedachten, wensen en overtuigingen niet meer van uzelf zijn. Heerlijk toch, nooit meer zelf hoeven nadenken? Zelfs dat zal voor u worden gedaan.

En anders hebben we in dit land straks vast wel voldoende leegstaande met hekken en prikkeldraad omheinde ‘faciliteiten’, ‘instellingen’ en ‘hotels’ waar we deze dissidente foutburgers net zo lang in kunnen opsluiten totdat ze zich hebben laten ‘heropvoeden’. En als dat niet lukt… wel, dan haben wir es auch nicht gewusst.

 

Xander

(1) Blue Tiger Studio (+ gedeelte afbeelding met partijposter Lijst 2030 / Bill Gates)

Zie ook:

17-03: ‘Een stem reeds vergeven’ – Stem op een van de laatste paar overgebleven rechtvaardigen
16-03: Mensen voor terugkeer naar vrijheid en normaal hebben morgen bar weinig te kiezen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Nu al worden de eerste tekenen duidelijk dat het snel bergafwaarts gaat , Vandaag een brief van de vitens gehad , u weet wel dat bedrijf van de eerste levensbehoefte , dat water levert. In de brief werd even doodleuk vermeld dat men stopt met het verwerken van acceptgiro’s als betaling , u weet wel , die manier dat u nog enigszins iets te vertellen heeft over uw geld en u niet verplicht het internet op hoeft waar vele ouderen nog geen kaas van hebben gegeten of door ziekte/ouderdom niet meer bij kunnen benen.
  Of je moet nu automatisch betalen en je hele boekhouding staat ook nog eens online of je betaalt via de mobiele telefoon en dus ook verplicht bent het internet op te gaan.
  Nou ja zullen velen zeggen, boeien , lekker handig toch , maar besef wel dat men druk bezig is om het internetID er door te drukken en die krijg je straks enkel als je gevaccineerd bent uiteraard, of eender welke maatregel met een rotsmoes die men je wil afdwingen en anders raak je dus mooi verstoken van t internet en dus ……. elke vorm van betalingsverkeer.

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee , en nee hoor de regering verplicht je zogenaamd niets , dat regelt men wel door via bedrijven alles er door te loodsen.

  Kortom geen internet dan ook geen water , elektrisch , gas of wat dan ook

 2. Ik heb gehoord dat de nano chips nu ook door 2G netwerken aangestuurd kunnen worden en dat Bill Gates maar op een knop hoeft te drukken om mensen met een chip een dodelijke scheet te kunnen laten.
  Daarnaast heb ik gehoord dat inmiddels ook chips in ontwikkeling zijn die in bier verstopt kunnen worden en die zich vasthechten aan de darmen voor een nog betere effectiviteit.
  Wellicht gelooft u dit niet, maar stel u dan de vraag wie zou 3 jaar geleden geloven dat er naarvhoren zeggen chips via vaccins ingebracht worden?

 3. Goedemorgen Xander, nou had ik gister een mooie comment geschreven hier, maar ik zie ‘m (weer) niet terug. Is het een kwestie van nog niet aan toegekomen, of heb je ‘m om een mij onbekende reden geweigerd?

  Groet,
  Klaas

  Beste Klaas,als een reactie van u niet wordt gepubliceerd, dan is het niet door de moderatie gekomen, wat inhoud betreft. Dit om het forum geloofwaardig te houden. Mod.

 4. de burger heeft goed gekozen denken ze,hebben ze al 40 tot 60 duizend euro apart gezet om hun huis energie neutraal te maken om van het gas af te komen wat een stok paardje is van d66 en boeren jennen dat ze hun vee stapel moeten halveren omwille van de co2 uitstoot etc etc d66 wil kolen centrales versneld sluiten terwijl het electriciteit verbruik fors toeneemt door elec autos en warmte pompen en elec koken dat is niet op te vangen door windmolens en zonnepanelen ook het verouderde elec leidingwerk kan dit niet aan het mag wat kosten voor d66 stemmers.

 5. Ben ik nou de enigste, de uitslagen avond was vveel oeverloos gezwam, en vrijwel geen uitslagen. Eerst een paar eilanden, daarna filmpjes alleen maar exitpoll, al zwitsende vort kwam er na middernacht éindelijk een paar uitslagen, waarom moet dit zo lang duren? Om de boel te verdelen voor het goede doel? EU KLIMAAT en Corona. Ik geloof die media en de meeste partijen HELEMAAL NIET MEER.

 6. de eigenaren van de wereld – de verhoudingen onderling – connecting the dots
  https://www.youtube.com/watch?v=03XVlp1K2rE&t=52s

  Om het met de woorden van Anthony Migchels te zeggen:
  “Dit is must see. Over de eigenaren van de Wereld. Hoe alles, ALLES, eigendom is van een paar beleggingsvehikels, Blackrock & Vanguard. ”
  en wie de aandeelhouders zijn…

 7. de nazi-praktijken blijven de hele mensheid achtervolgen, eerst de jood dan de griek zegt de bijbel. de toekomst van velen zien er niet rooskleurig uit. uiteindelijk is onze God door Zijn Zoon Jezus Christus het Begin en Einde. Zijn Heilsplan duurt tot in Eeuwigheid!!!!!Vrees niet HIJ KOMT SPOEDIG. Zijn Beloften is JA en Amen!!

 8. We kunnen ons erover opwinden, maar alles zal gaan zoals in het boek de Openbaring staat geschreven, geen ontkomen aan !

  De weg wordt vrijgemaakt voor de antichrist, de laatste grote wereld leider

 9. De mensen in nederland liggen te slapen en krijgen daarom wat men verdiend door steeds op de verkeerde partijen te stemmen. GEWOON DOM !!
  Men beseft ook niet dat men al onder de dictatuur van Brussel zit, maar zolang men het niet in eigen portemonnai voeld en/of de eigen vrijheid nog niet beperkt wordt. taalt men er niet na.
  Zodra beiden het geval is, is het te laat.
  Ook het feit dat er ruim 30 partijen meededen, is alleen ten voordele van de grote partijen.
  In nederland zou niet meer dan 10 partijen (wat nog teveel is) op de verkiezingslijsten moeten staan. Nog beter zou zijn slechts 5 partijen op de verkiezingslijsten te zetten.
  De rechtse partijen , niet de zogenaamde christelijke partijen, die zijn er al lang niet meer, zouden samen moeten werken om met een programma te komen.
  Nu is alles zo versplinterd, dat elke stem op de vele kleine partijen een zinloze daad is.

 10. Wellicht dat het CDA eens achter zijn oren gaat krabben. Wellicht dat Hoekstra iets minder meegaand is. Dat mag je een beetje hopen. Dan moet Hoekstra als die ballen heeft en wellicht Friese roots, wel Hugo de Jong uit de partij loodsen tot een onbelangrijke rol.

  En als CDA hogere eisen gaat stellen, zoiets is toch niet ondenkbeeldig, en als achterban die op het CDA gekozen heb, zal ik bestoken met gezondere maatregelen rondom corona, dan krijgt Rutte zijn voor ingekochte triomf, mogelijk toch iets lastiger te pakken.

  Het is ook niet ondenkbeeldig dat het nieuwe kabinet ook snel zou kunnen vallen. Zoiets mag je hopen. Daarom veel onderzoek doen en rechtszaken met zijn allen goed organiseren en de ter verantwoording roepen.

  Te beginnen zou er een rechtse zender tussen NPO moeten komen. Niet alleen een krant, maar ook een omroep. Gewoon om een ander geluid te laten horen en andere experts die op televisie kunnen komen.

  Want de gemiddelde oudere kijker die gestemd heeft en showtje en goed tijden bekijkt, die komt niet verder dan hooguit een sociaal medium te gebruiken, maar onafhankelijk zoeken via internet is er niet bij.

  En ja, daar zitten ze dan de PvdA, GL en de SP. Blijven ze die Rutte dan nog steeds steunen of gaan ze ook eens overstag met blijvende aanvallen en vooral meer controle vragen in de Kamer. Ze moeten echt alles bevragen en uitpluizen.

  Spyfromthesky

 11. Doordenker
  18/03/2021 om 7:27 pm

  HELEMAAL mee eens, Doordenker. Een volk krijgt de regering die het verdient.

 12. Lijst 2030 verwijst naar de vaccinatie-en wereldreset agenda 2030 vd VN. Deze agenda is bepaald door de top vd Bilderberg Group en het WEF, namelijk de Rockefellers, de Rotschilds, Gates, Kissinger, MC Kinzie, Soros, Big Farma, het bankenkartel en Bayer/Monsanto.
  De beleidmakers vh kabinet, OMT en RIVM zijn pionnen/poppetjes van deze criminele elitairen.

 13. Elisa
  18/03/2021 om 8:00 pm
  Daar klopt niets van, Elisa. Ga svp goed lezen wat de Bijbel zegt over de tijd waarin wij leven. De verkiezingsuitslag is geen donderslag bij heldere hemel. Zoals in vele andere landen komen er regeringen en regeringsleiders die het Beest zullen implementeren ter voorbereiding op de komst van Satan. Wij die de dag toebehoren moeten waakzaam en nuchter blijven, want wij verwachten de komst van Christus die komt om ons thuis te brengen.

 14. Degenen die denken dat in NL de stem v.h volk wel wordt gehoord in tegenstelling tot o.a de VS, droomt nog….
  De uitslag was voor mij voorspelbaar, zoals ook voorspelbaar is dat het monster Sigrid Kaag over 4 jr minister-president zal zijn.
  De VS toonde de stem-fraude zelfs openlijk aan.
  Het is niet het volk maar de elite achter de schermen die ( reeds jaren ) bepaalt wie er aan de ” macht ” komen in geciviliseerd landen.
  En uiteraard komt het wereldwijde corona-bedrog eveneens uit de koker van de elite.

 15. Met in het achterhoofd de complete vernieling van de economie, toeslagenaffaire, neerslaan betogingen, door de VVD.

  Kijk eens naar de plaatjes van de verkiezingsuitslagen per gemeente (oa volks krant);

  – In Rijnmond is van PVV naar VVD geswitched, net als in grote delen van Limburg.
  Welke PVV-stemmer zou VVD gaan stemmen ?

  – In Friesland, NO-Polder, Twente en Oost-Brabant is de meerderheid van CDA naar de VVD
  gegaan. Daar wonen vnl boeren; welke boer bij zijn/haar volle verstand zou VVD stemmen ?

  – Dat D666 stemmen krijgt van GL, dat begrijp ik. Van VVD naar D666, dat snap ik ook nog
  (alhoewel ik op geen van beide zou stemmen).

  – En dan de ultieme onzin : Noord Groningen. Van SP naar VVD ????

  Dit is MEGA FRAUDE !!

 16. VVD is weer de grootste geworden, of het is fraude of de mensen zijn hun verstand totaal bijster!
  Ik vrees het laatste, want ik heb op een stembureau gewerkt en heb bij de telling met mijn eigen ogen mogen aanschouwen dat VVD daar ook verre weg de meeste stemmen kreeg!

  Zelfs de totaal van de pad geraakt ChristenUnie deed het nog redelijk. Heel erg allemaal maar vergeet niet dat de profetie het rijk van het Beest/antichrist in vervulling moet gaan en dat dit helaas (voorlopig) niet tegen te houden is!

 17. God gaat ingrijpen met een Waarschuwing waarbij ieder van ons de toestand van onze ziel zal zien. Wanneer?
  -Wanneer de toestand in de wereld op z’n slechtste is
  -Wanneer het nog moeilijk zal zijn om de H. Mis bij te wonen
  -Wanneer het communisme zal terugkeren.

  Bidt gewoon en vertrouw op Hem.

 18. Elke avond zie ik uit naar jouw nieuwsgaring, Xander. Geweldig!!!
  Wat speelt men poppenkast met ons.
  T.a.v. reactie hiervoor : Cerberus : de Heer God (JHWH ) had plan B in zijn Konijnenhoed: Jezus Christus onze Heiland en HEER.
  Laat je niet ontmoedigen: Hij heeft de Dood (persoon) overwonnen. Hij LEEFT en wij met HEM.
  Binnenkort vieren wij Pasen : De Heer is waarlijk opgestaan.

  De heidense ratten zullen uiteindelijk het onderspit delven.
  Geprezen is de Heilig Israels , de God van Abr. Jacob en Isaak, de Vader van Jezus Messias!

  Joost/Theoloog/sociaal werker/schrijver

 19. Als deze cijfers kloppen, zal 80% van de bevolking het lot krijgen dat ze verdienen.
  Bye bye vrijheid, welvaart, veiligheid en… leven.
  Het ogenblik dat ze de gevolgen van hun dom stemgedrag persoonlijk ondervinden, staan ze erbij met de onbegrijpende ogen van een koe.
  Als men naar het debiele stemgedrag van de meerderheid van de bevolking kijkt, hoeft het niet te verbazen dat ze (terecht…) met absolute minachting behandeld worden door hun ‘meesters’.

 20. De uitslag is voor mij een duidelijke aanwijzing dat alles helemaal perfect gaat en ook ik niet meer moet zeuren. Het gevolg daarvan is dat iedereen die de komende vier jaar bij mij probeert te zeuren ik de uitslag onder de neus wrijf.
  Niet zeuren de keuze is gemaakt dus dat was het.

 21. 100% Fraude ! De foutmarge tussen peiling en uitslag is veel te groot, kan niet.
  Kaag is een WEF handpop, komt even naar Nederland om Big Reset te regelen.

 22. De ene 50% stuurt dit kabinet naar huis terwijl de andere 50% het geen probleem vindt dat politici, mensen betiteld als fraudeur en mensen hun leven verwoest.
  Het heeft altijd al in het bloed van bepaalde Nederlanders gezeten, en dat zijn zeker geen sociale mensen.
  En zo hebben we dus oppositie onder het Nederlands volk …….😭

 23. De globalistische agenda kan nu vol uitgerold worden. Dat betekent nog meer EU en nog minder NL. En het gaat voort met de afbraak van de MKB. De repressie zal nog harder worden. Sites die een ander geluid laten horen gaan mogelijk op zwart. En de verplichte vaccinatie dreigt nu groter dan ooit. Het corona’beleid’heeft evenwel helemaal niets met gezondheid te maken. Dit ‘beleid’ kan alleen in het hoofd opkomen van een psychopaat. – Jorn Luka in een zeer lang gesprek met Jan Storms : https://www.jornluka.com/

 24. Toekomst

  Gezocht: mensen
  Oorspronkelijke exemplaren
  Om kantoor op te leuken
  Moeten geschikt zijn
  Voor diverse taken

  Gezocht voor
  Journalistieke robots
  Voor militaire robots
  Voor politieke robots
  Voor universitaire robots

  Moeten tegen stootje kunnen
  Emotioneel zijn
  Ter lering en vermaak
  Jong en gezond
  Bereidheid tot dienen

  Fantastische secundaire
  Werkomstandigheden
  Een eigen slaaphokje
  Tweemaal daags eten
  Vrijwel nooit slaag

  Reacties aan
  Wereld Robotraad
  Enkel serieuze kandidaten
  Gelieve te reageren
  De rest wordt geruimd

  Bill Gates
  —————————–
  Oprechte politicus

  Politiek
  Is onder andere:
  Poppenkast
  Gegoochel
  Schijn
  Bedriegerij
  Zelfverheerlijking
  Zelfverrijking

  Vage praatjes
  Loze beloften
  Gewichtigdoenerij
  Baasje spelen
  Dwingelandij
  Tirannie
  Meedogenloosheid
  Wraaklust

  Machtlustig
  Machiavellistisch
  Manipulatief
  Narcistisch
  Alles
  Enkel negatief
  Jakkes bah
  Wie wil er politicus zijn

  Maar ach
  Het betaalt redelijk
  En iemand moet het doen
  Ook verfraait het mijn cv
  Hier dus mijn kandidatuur
  Als open sollicitatie
  Maakt niet uit
  Voor welke partij

  Anders sticht ik
  Er zelf wel een
  Weg met schijn democratie
  Weg met oligarchie
  Weg met links
  Weg met rechts
  Weg met alles
  Daar tussen in

  Geen lap papier stembiljet
  Slechts een serieuze kandidaat
  IK voor president
  IK ben anders
  IK lieg nooit
  IK ben niet uit op macht
  IK verziek uw leven niet
  IK ben eerlijk en oprecht

  Dat zegt de ander ook
  Maar die
  Is niet als IK
  Die liegt
  Dat doe ik niet
  Dat zei ik al
  Ik lieg nooit
  En dat lieg ik echt niet

  Is getekend
  Ramnibam Riedel
  Uw toekomstig heerser
  En levenslang president
  Stem dus op IK
  Leider van de IK partij
  Of blijf weg en stem niet
  Gebruik uw democratisch recht

 25. complimenten voor het neerzetten van de juiste sfeer waar wij de overgebleven 10 tot 20 % onder te lijden hebben. wij gaan inderdaad nu zien dat wij gelijk aan wat de Duitsers zich zelf hebben aangedaan nu over de hele wereld gaat,

 26. Iedereen die gestemd heeft op FvD of bv Henk Krol de partij Oranje raad ik aan lid te worden van hun partij en als er meer lid zijn dan men stemmen heeft gekregen is de fraude duidelijk bewezen! Geef het door aan je familie en aan vrienden! Echt doen! Want het gaat om onze vrijheid! Want hier kunnen ze dan echt niet meer onderuit! …………….. Je kan dit kopieeren en plakken.

 27. Hadden we iets anders verwacht? De komende jaren volgen zware bezuinigingen en forse lastenverzwaringen. De rijken worden rijker en de armen worden armer. Om het van de positieve kant te bekijken heeft VVD nog altijd meer zetels dan D666.

  PVV 17 zetels. Forum 8 zetels en JA21 een verassend goede 4 zetels. Als deze vrijheidsstrijders samenwerken kan men een vuist maken tegen het afbraak kabinet.

 28. Ik weet echt niet waarom Nederland nu zo dringend moest gaan kiezen. Want in princiep blijft alles hetzelfde. Mark Rutte kan nu al dromen van de langst zittende premier president van Nederland. Hij heeft geschiedenis geschreven. Shalom

 29. Ja helaas blijf zich de geschiedenis herhalen.
  Het nieuwe Rome is een feit.
  Onderdrukking ,armoede en tirannie nu niet meer stiekem.
  Binnenkort zullen de eerste lagers geopend worden voor het volk.

 30. Nederland, een land met een grote bek, maar zonder ballen.
  De bevolking laat gewoon alles gebeuren, lach me kapot.
  Alles wat er nu gebeurt is jullie eigen schuld
  Misschien eens aan God vragen, wat er moet gebeuren, ?
  De eerste 2000 jaar heeft Hij geen antwoord gegeven op alle ellende, nu waarschijnlijk wel, LOL

Comments are closed.