Mensen voor terugkeer naar vrijheid en normaal hebben morgen bar weinig te kiezen

Op basis van verkiezingsprogramma’s samengestelde XN-index van politieke partijen, met links de autoritairen, en rechts de vrijen, waarbij het coronabeleid en de vaccinatiestandpunten hier het zwaarste wegen.

—————————————————————————————————————————————

Inclusief kort overzicht van corona standpunten nieuwe partijen die kans maken zetels te krijgen

—————————————————————————————————————————————-

Ongekend veel partijen (37) doen morgen mee met de Tweede Kamer verkiezingen. Ongekend weinig komen er in aanmerking voor de stem van mensen die de samenleving willen laten terugkeren naar normaal en naar de vrijheid. De Easy Stemwijzer heeft bijvoorbeeld een lijstje gemaakt van de partijen die voor of tegen het vaccinatiepaspoort zijn, waarmee een nieuwe tweedeling en een ‘ondermens’ klasse wordt gecreëerd die de weg vrijmaakt voor een nog ernstigere mensenrechtenschending, namelijk indirect – en later misschien zelfs direct – verplichte vaccinaties.

De motie voor het invoeren van een corona-paspoort werd ingediend door Rob Jetten, de voormalige lijsttrekker van de meest anti-democratische systeempartij van Nederland, D66. Naast zijn eigen partij stemden ook VVD, CDA, PvdA, GroenLinks, 50Plus en SP voor deze schandelijke volgende stap in de totale onderwerping van Nederland aan de internationalistische klimaat-vaccindictatuur. Deze partijen vallen wat mij betreft dus automatisch af.

Deze partijen stemden tegen: PVV, CU, SGP, FvD, PvdD, Krol, Denk en vKA. Van de nieuwe partijen op de lijst zijn in ieder geval ook VSN, Lijst30 en de Libertaire Partij tegen. Daar kan de ChristenUnie meteen weer van geschrapt worden, want die partij stemde tegen de motie van Van Haga en Krol om de bijwerkingen van de verschillende coronavaccins te monitoren, tegen de motie van Wilders en Agema om te onderzoeken welke coronamaatregelen wel en niet overtuigend werken, tegen de motie van Wilders over het niet verlengen van de avondklok, en tegen de motie van Van Haga en Baudet om de medische en economische nevenschade in kaart te brengen.

Spoeling heel erg dun

De spoeling wordt nog veel dunner als wordt gekeken naar de motie Van Haga voor het uitzonderen van kinderen van test- en quarantainemaatregelen, omdat al heel lang vaststaat dat kinderen – op zeer hoge uitzonderingen na – niet ziek worden van dit coronavirus. Alleen FvD, Krol en Denk stemden voor deze motie.

Argument waarom alle andere partijen tegen stemden was dat kinderen wel anderen zouden kunnen besmetten. Daar is enkel geen enkel bewijs voor geleverd – integendeel. Uit diverse wetenschappelijke studies is gebleken dat alle genomen maatregelen – lockdowns, mondkapjes, social distancing, avondklok, sluiten bedrijven en scholen – nul komma nul invloed hebben gehad op de verspreiding van het virus.

Eigenlijk was het op 20 mei feitelijk al bijltjesdag voor de ooit spreekwoordelijke Hollandse nuchterheid, want toen stemden alleen FvD, PVV en Van Haga (destijds nog onafhankelijk Kamerlid) voor een onderzoek naar het gebruik van hydroxychloroquine voor de behandeling van corona. Uit alle statistieken bleek namelijk dat de landen die HCQ gebruikten een veel lager percentage (veronderstelde) besmettingen en zieken hadden.

Als u om wat voor reden dan ook niet wilt stemmen op een van de zeer weinige overgebleven opties, dan valt mogelijk een van de vele nieuwe partijen te overwegen. We nemen de grootste kanshebbers voor een of meer zetels onder de loep.

JA21 vindt dat er ‘te traag wordt gevaccineerd’

JA21 is feitelijk een spinoff van het Forum voor Democratie, en zou volgens de peiling van Maurice de Hond 3 zetels kunnen krijgen. Joost Eerdmans presenteert zich in de media als een beschaafde en weloverwogen lijsttrekker die in discussies een sterke indruk maakt.

JA21 wil een speciale ‘coronaminister’ en vindt dat er ‘te traag wordt gevaccineerd’. De partij is ook niet tegen mondkapjes. JA21 gaat er vanuit dat deze coronacrisis niets meer dan een tijdelijke volksgezondheidscrisis is, die met behulp van o.a. vaccinaties snel beëindigd kan worden.

Volt wil Europese superstaat en is voorstander vaccinatiebewijs

Volt staat eveneens op 3 zetels. Het is een linksgroenliberale klimaatpartij met her en der wat communistische trekjes, en daarom nog het meeste weg heeft van D66. Zo is Volt bijvoorbeeld een groot voorstander van nog meer macht naar de EU (het noemt zich zelfs ‘de enige eurofederalistische partij van Nederland’, maar D66 wil ook een EU-Superstaat), vrije abortus en het afschaffen van religieus onderwijs. Nederlanders moeten Europese staatsburgers worden, en autorijden is straks alleen betaalbaar voor de elite (de rest moet met het elektrische OV).

Volt vindt de lockdowns ‘noodzakelijk’, en is voorstander van vaccinaties en het vaccinatiebewijs, al vindt de partij dat dit niet mag worden gebruikt als voorwaarde voor een baan of toegang tot overheidsinstellingen. Organisaties, inclusief kinderopvang, mogen zo’n bewijs echter wèl eisen.

BIJ1 focust zich op ‘dekolonisatie’

BIJ1 kan wellicht het beste worden samengevat als de Nederlandse variant van ‘Black Lives Matter’ in politieke vorm. ‘Antiracisme en dekolonisatie’ zijn de speerpunten van deze neomarxistische ‘woke’ partij, die net als Volt veel meer macht aan de EU wil geven.

BIJ1 is tegen een vaccinatieplicht, maar voorstander van een vaccinatiepaspoort zolang dat niet wordt gebruikt voor publieke ruimtes zoals overheidsdiensten, scholen en openbaar vervoer. Ook wil de partij de anti-vax beweging aanpakken, en de lockdown van winkels e.d. verlengen.

Code Oranje: directe democratie, tegen verplicht coronapaspoort

Code Oranje balanceert op de rand van 1 zetel. Deze in mijn ogen als ‘progressief-rechts’ te kenmerken partij wil meer macht en inspraak naar de burgers, zoals bindende referenda, burgertoppen en een gekozen burgemeester. Lijsttrekker Richard de Mos maakte naam als wethouder in Den Haag namens Groep de Mos/Hart voor Den Haag.

De partij wil het Ziekenfonds terug en het eigen risico afschaffen. Omdat de partij stapsgewijs naar een nieuw systeem met directe democratie (‘ombuspolitiek’) wil, is er geen vastomlijnd verkiezingsprogramma. Over corona valt opvallend weinig te vinden. Wel is Code Oranje tegen verplichte vaccinatiepaspoorten.

OPRECHT

Het gaat veel te ver om alle andere nieuwe partijen te behandelen, vooral omdat de meeste geen enkele kans lijken te maken. Vermeldenswaard is nog OPRECHT, eveneens een soort afsplitsing van het FvD, maar al enige jaren in oprichting, wat aan het realistische en gedegen verkiezingsprogramma af te lezen is.

OPRECHT is absoluut een serieus alternatief voor mensen die klassiek rechts willen stemmen, maar zonder bepaalde ‘scherpe kantjes’ zoals een harde Nexit. De partij wil meer democratische inspraak en geen vaccinatieverplichting, maar wel zo snel mogelijk de risicogroepen vaccineren. Social distancing kan in stand worden gehouden, maar de avondklok moet per direct worden opgeheven, en Nederland moet stap voor stap uit de lockdown gaan.

 

Xander

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. En wat blijkt het smerige geld bepaald uiteinde lijk toch wat er gebeuren moet?

 2. Mimi schreef:
  17/03/2021 om 4:24 pm
  Hoe dat kan beste Mimi? Keiharde fraude, 100 %.

 3. Wat ik vreemd vind is dat ik net op youtube filmpjes van d666 met S Kaag heb gekeken oa over het groene paspoort… en wat schets mijn verbazing! Heel veel wakkere mensen! Hoe kan het dan dat ze hoog in de peilingen staan??? Kijk je bv filmpjes van fvd dan dan lees de de zelfde soort berichten van wakkere mensen! Dusss…. worden de peilingen gebruikt om te manipuleren!!?? En/of…misbruikt zodat zodra de als de uitslag bekend is de overgrote meerderheid nietsvermoedend geloofd dat er niet gefraudeerd is!!??

 4. Altijd PVV gestemd, nu voor het eerst 2x op FvD (volmacht). De enige reden dat ik ga stemmen is dat ik mijn stem in ieder geval niet verloren wil laten gaan en dat ik het niet eens ben met de huidige regering. Eigenlijk tegen beter weten in. Wie zijn in vredesnaam die mensen die nog steeds vvd stemmen? Ik ken er werkelijk niet 1 en mijn sociale kring is niet heel klein of zo.

 5. @Benny: Jezus Leeft wil zsm van alle coronamaatregelen af. Dit zegt de lijsttrekker in een filmpje op Facebook.

  Ik heb zelf op Van Haga gestemd, maar als ik geen redelijk alternatief gehad zou hebben, zou ik op Jezus
  Leeft gestemd hebben — juiste Coronastandpunt en juiste geloofsstandpunt. Helaas is de kans heel klein dat Jezus Leeft een zetel gaat halen, maar beter een principiële stem dan een establishmentstem of geen stem

 6. Stem al jaren niet meer.
  Zal mogelijk veranderen wanneer men overgaat tot invoeren bindende referenda. Iets dat lijkt
  op systeem in Zwitserland. Wedden dat er dan meer animo is om deel te nemen?

  Tot dan: kiss my arse!

  “If voting changed anything, they’d make it illegal.” – Emma Goldman?

 7. @Rienus, massa-immigratie met als laatste impuls het in december 2018 ondertekende Pact van Marrakesh is niets anders dan de ruggengraad van een samenleving slopen. Dit is het zoveelste uitvloeisel van het Coudenhove-Kalergiplan om de Europese bevolking te doen ‘versmelten’ met immigranten uit Afrika en Azië. Graaf Coudenhove-Kalergi heeft zijn plannen ontvouwd in zijn boek ‘Praktisch idealisme’ uit 1925. Verder was hij een graag geziene gast aan het Belgische hof bij de vorsten Albert I en Leopold III.
  Pieter Lakeman – oprichter van SOBI – heeft in 1999 een boek gepubliceerd met de titel ‘Binnen zonder kloppen’ over de desastreuze gevolgen voor de samenleving van massa-immigratie. Het stimuleren van emigratie naar landen als de VS en Canada en het binnenhalen van de eerste Turkse gastarbeiders naar Nederland in 1954 zijn allemaal uitvloeisels van dit sinistere plan. Het bedrijfsleven had ook kunnen kiezen voor automatisering.

 8. Ga ik kiezen voor PVV of Forum die afgelopen jaren weinig bereikt hebben of gun ik een een nieuwe partij een kans zoals code oranje oprecht of Ja21.
  Uiteindelijk zal het erop uitdraaien dat wie van deze partijen ik ook kies ik teleurgesteld zal zijn.
  Dus ik hoop dat veel mensen net als mij een statement maken door blanco te stemmen.
  Wellicht dat een groot percentage aan blanco stemmen Nederland wakker kan maken.

 9. Met alle respect voor het gedegen onderzoek van Xander, het heeft geen enkele zin dit systeem in stand te willen houden aangezien het met geweld zal worden verwijderd tijdens de tegenwoordigheid van de Koning der koningen in Harmageddon. Geen enkele politieke partij zal dit overleven en dat is maar goed ook. Getrouwe christenen zullen moeten volharden en zullen hun geloof moeten versterken en tentoon spreiden tijdens de komende oorlog. Het is de enige optie die resteert.

 10. Goed van Baudet dat hij afgezegd heeft bij de vieze pedofielen van NPO, zie https://nos.nl/artikel/2372351-petitie-tegen-gewoon-bloot-aangeboden-aan-tweede-kamer.html. Eindelijk laten ze hun ware gezicht en agenda zien.

  De enige partij met een beetje standpunten is FvD, maar die gaat nooit in haar eentje regeren. Dan verzinnen we wel weer “racistische whatsappjes” of andere onzin om ze in diskrediet te brengen. Stemmen is onzin, het hele politieke systeem is een show. Luister naar George Carlin over “the illusion of choice”. Ergo, stemmen heeft geen zin, het is er alleen maar om u de illusie van keuze te geven. Als stemmen echt zou werken, zou het illegaal zijn. 😉

 11. @Spyfromthesky. U schrijft: Mannen als Omtzigt, daar hebben veel meer partijen eigenlijk behoefte aan.””

  Ja, karakter en volharding heeft deze sympathieke man, mee eens…maar…hij is rooms…en is een promotor van het …rooms-marxistische… EU Brussel en Straatsburg!!! Brrrrr. Mij niet gezien.

  Kun je zo’ n iemand je stem toevertrouwen? Ik stem helemaal niet meer!

 12. Wat een klucht , zijn er echt nog mensen die hierin geloven.
  Je laten denken dat je iets te vertellen hebt want je mag gaan stemmen..
  Volksverlakkerij heet dat
  T wordt gewoon weer 4 jaar vvd, ze doen tenslotte braaf wat ze moeten doen

 13. Die moordpartijen op het Malieveld gaven de doorslag. Ik heb FvD gestemd. En ik.ben vast de enige niet die nu voor het eerst FvD stemt.

 14. FvD is echt de enige partij waarop je op dit moment realistisch kunt stemmen. Maakt niet uit wat je kleur, afkomst of situatie is.

  In het interview met Fajah Lourens krijgt hij eindelijk de kans om gewoon uit te leggen wat er achter dat geframe met racisme en zo zit. Zeker even kijken voor wie nog twijfelt!

  https://www.youtube.com/watch?v=yeQejtUAKMI

  Wil je niet langer/voor altijd in een lockdown- en vaccinatieplicht-maatschappij leven, stem dan FvD! Hoef je het echt niet in alles mee eens te zijn, maar feit is wel dat Baudet en Van Haga de enigen zijn die eerlijk voor hun mening en onze burgerrechten uitkomen, strijden voor een vrij land en voor alle rassen, volken en mensen om zichzelf te mogen zijn.

  Stemmen op de FvD is wat mij betreft echt de énige optie!

 15. Richard de Mos is ook te zien in het volgende filmpje.
  https://www.youtube.com/watch?v=wt8mwsreG8o
  Avish is uitgenodigd voor een gesprek over immigratie. Het leuke is dat Avish zich niet in een hoek laat drukken en gewoon vragen stelt die kennelijk niet zo goed vallen. Er is een vluchteling aanwezig die wel (!) uitgebreid het woord krijgt. Vervolgens benoemd Avish zeer terecht het capaciteit probleem. Vervolgens gaat de vluchteling benoemen wat er niet deugt aan dit land dat hem heeft opgevangen.
  Maar de grap is dat die mijnheer van NIDA droomt van vluchtelingen die Nederland komen op bouwen. Het spelletje wordt weer op sentimenten uitgespeeld terwijl het heel simpel is. Je wordt opgevangen en probeert vooral mee te doen. Uitzonderingen daar gelaten is de uitkering afhankelijkheid bij grote groepen vluchtelingen tot zelfs de vierde generatie zeer ongezond. Daar proberen bepaalde politieke partijen wel een draai aan te geven, maar het is niet vol te houden met een constante instroom aan kansloze mensen.
  Als ik in een grachtenpand woon in de hoofdstad zou ik me ook geen zorgen maken. Maar zoveel grachtenpanden zijn er niet voor een leuk bedrag, dus zijn de meeste burgers aangewezen op sociale huur. Die ze weer voor hun neus zien weg gekaapt door statushouders en op de koopmarkt door beleggende types.
  Kortom mijn advies is vooral stemmen op partijen die geen idee hebben waarom burgers zich vertwijfeld afvragen wanneer er eens naar hun wordt geluisterd.

 16. @ Matt schreef:
  16/03/2021 om 7:21 pm
  Bij de NPO zijn ze enorm vooringenomen. De laatste keer dat Thierry zogenaamd een kans kreeg werd zijn privé leven erbij gehaald. En oh oh wat een jolijt, het werd hem aangerekend als zwakte dat hij ervoor bedankte als stront behandeld te worden. Zo`n behandeling zal Mark Rutte zeker niet ten deel vallen. Die behandeld burgers liever als stront maar weet het wel goed te verstoppen achter zijn media act.

 17. @Matt. Baudet heeft dat wat mij betreft goed gedaan. Hij zou toch weer afgemaakt zijn. Is energieverspilling. Ga ik op hem stemmen? Ik weet het nog steeds niet. Heb ook de neiging om blanco te gaan stemmen. Protest op alles. Maar je kunt geen vakje blanco invullen, dus iemand kan later zelf nog een hokje gaan invullen. Bij niet stemmen of kruis door stembiljet gaat je stem naar de grootste partij. Dan erbij denk ik dat er met de poststemmen flink gefraudeerd gaat/kan worden. Misschien blijf ik wel thuis.
  Ik ben 15 jaar lid geweest van de SP. Heb die vorig jaar maart opgezegd. Reden: vond het wel heel gemakkelijk hoe hier de maatregelingen werden ingevoerd. (Verkapte wereldstaatsgreep) Politiek werd buitenspel gezet. Geen onafhankelijk onderzoek ingesteld. Kritische geluiden kwamen maar niet.(SP doet /deed al jaren onderzoek naar lobby’s Brussel enz.) Dus ik had zoiets van he, jullie weten hoe het spelletje werkt en er komt geen tegengeluid. Ook nog meer willen testen, voor vaccinaties enz. Alleen de angst die er gecreëerd is, vind ik al niet normaal.
  Maar goed, ik had al snel door, dat dit een plandemie was en dit te maken heeft met de agenda21/30.(gewoon logica en lees al jaren de alternatieve media)
  Ben dus links, maar nu rechts? Ik vind, dat er gewoon een systeem neergezet moet worden waar iedereen zich in kan vinden. Maar ik besef ook wel dat eigenlijk alles al failliet is. En dat de tech en farma industrie nu aan de touwtjes trekken. Politiek draait om geld. En ons land is niet meer onafhankelijk. De centrale banken zijn nu de baas.
  Nu ja, het is een enge wereld aan het worden. Ik hoop op een wonder.

 18. net getuige geweest van het debat tussen Wilders en Kaag. Prachtige tv , Wilders maakte haar met de grond gelijk.. Jeetje wat viel die kaag door de mand zeg.

 19. Ik had graag op FvD gestemd wat betreft “corona beleid” maar ik wil graag even gezegd hebben dat er voor iemand die ook God wil gehoorzamen door de 10 geboden na te willen leven morgen geen enkele partij is om veilig op te stemmen. FvD stemde vóór afschaffen van de abortus bedenktijd en is niet tegen euthanasie. Dat kunnen we niet “voor lief” nemen. Ik wil ook dat deze onzin stopt maar daarvoor kan ik de basis van alles waar ik in geloof en op vertrouw niet verloochenen.

 20. Dat de verkiezingen bijzonder verlopen zo niet, bijna niet te controleren, is al wel een feit.
  Ik heb in het verleden als een lijstje van to do al een paar keer mee gedaan met stemmen tellen.

  Nu ben ik in het geheel niet gevraagd door het uitzendbureau die namens de gemeente dan mensen zoekt en ze weten dat ik actief ben.

  En ik ben in het virus zelf dat ze tot corona hebben benoemd niet bang. Ik zorg voor juiste beweging in de buitenlucht, houdt mijn conditie bij en probeer daar waar het kan optimistisch met een grap en grol de dingen terug te brengen.

  Eigenlijk iets als relativeren, net zoals je dit kunt vinden in het boek van Prediker. Op een ROC waar ik werk en de afdeling waarmee bij de domeinen bedienen hebben noch mijn collega, noch mij zelf onderling enige activiteit van afstand houden of ons zgn. moeten houden aan mondkapjes. We houden ons er ook niet aan. Een werkgever zou als men dit wilt afdwingen dit volgens ARBO regels dan moeten doen, iets dat niet kan omdat op elk mondkapje staat dat dit geen COVID-19 zou kunnen tegenhouden als informatie.
  Bovendien zouden we thuis blijven werken en dan zouden maar weinig studenten uiteindelijk kunnen slagen.

  Inmiddels is wel bekend dat we mogelijk bekend staan als zeer en zeer kritisch over alle maatregelen en we lezen ons goed in, we delen informatie en halen vooral de echte cijfers aan die voor een ieder te zien valt. Ook waar Haga onlangs van Dissel op de knieën bracht om eindelijk toe te geven van 0,23%. Eigenlijk getallen gelijk aan een griep. En ja, een griep kan dodelijk zijn en zal dit helaas voor de meeste ouderen zo zijn.

  Het is eigenlijk maar jammer dat je op één partij kunt stemmen. Helaas is de noodzaak zo groot dat er echt maar één echter partij is.

  En laten we eerlijk zijn, ook al zijn er zoveel linkse partijen, maar die vrouwen zullen toch geen vuist maken. Ik ben geen SP fan of zo, maar was vader pa niet een stuk beter dan zijn dochter? En zou vader pa ook zomaar voor vele maatregelen hebben gestemd rondom corona maatregelen?

  Mannen als Omtzigt, daar hebben veel meer partijen eigenlijk behoefte aan. Ze moeten balans vinden, ook al zijn ze links, dan winnen ze maar adviezen in van blauwdenkers. Dat hebben zeker de linkse partijen nodig.

  Spyfromthesky

 21. Massaal stemmen op Forum voor Democratie is de beste optie die we hebben. Nooit is het zo belangrijk geweest om te gaan stemmen! Ook als je het niet helemaal eens bent met het programma van FvD … het is van belang dat we eerst uit deze negatieve spiraal komen. Dat lukt niet als we ons niet verenigen! Er gebeuren zulke onbegrijpelijke dingen – Wybren van Haga zijn vraag aan Jaap van Dissel over het IFR van corona versus griep … verwijderd. Van Haga’s interview bij de Truman show … verwijderd. En wat te zeggen over het politiegeweld op malieveld, waarvan alleen het FvD zich uitgesproken heeft tegen zulk wangedrag. Er is meer gaande en men wil niet dat wij het weten. Het is tijd om wakker te worden en massaal op te staan!!!

 22. Partijprogramma’s zijn helemaal niet interessant. Dat is niets anders dan een wensenlijstje om stemmen te trekken … Het is veel interessanter om de partijen naast elkaar te leggen op de meetlat van de afgelopen vier jaar.

  Voor de nieuwe partijen zal dat iets moeilijker worden, maar vaak zijn dit mensen die op de één of andere manier al een politieke carrière hebben gehad, en dan weet je vaak waar hun belangen liggen.

  Kijk dus naar het verleden. Of, in sporttermen te spreken: hoe heeft die club gescoord de laatste jaren?

 23. Geef de mensen van het rode vak alstublieft de corona-vaccinatie waar zij voor kiezen. Klaus Swaab en Bill Gates over een anderhalf jaar ook hun zin en de mensen in het groene vak ook; Iedereen blij! De natuur kan dan zijn lol niet op. Eindelijk lebensraum voor de dieren en rust in de tent. Sterren stralen dan (weer) overal.

 24. GEWELDIGE RESET EN AGENDA 2030
  Noodtoestand zonder einde: Nu dreigt de klimaatsluiting!
  Bijna de helft van de landen in de wereld wordt geleidelijk weer normaal. Een groeiende pandemische vermoeidheid kan ook worden waargenomen in Oostenrijk. In plaats van privé in de herberg te vergaderen, werd de bijeenkomst van vier personen al snel uitgeroepen tot een evenement dat door de autoriteiten moest worden goedgekeurd. Maar zelfs zonder pandemie zouden andere motieven kunnen worden gebruikt om systematisch het openbare leven te blijven vernietigen. Nu dreigt de klimaatafsluiting!
  https://www.wochenblick.at/ausnahmezustand-ohne-ende-jetzt-droht-der-klima-lockdown/
  Helaas kun je de vertaling met Google Chrome niet meer gebruiken: gewoon censuur mens

 25. En vanavond (16-3) had Baudet de kans om zijn standpunten duidelijk te maken in het ‘grote verkiezingsdebat op NPO om 19u, ook met de kleine partijen, maar hij heeft AFGEZEGD!

 26. Verkiezingen kunnen beschouwd worden als een IQ test/examen voor de bevolking.
  Als het IQ van de meerderheid van de bevolking te laag is, zal de hele bevolking zakken in het examen en haar vrijheid, welvaart en veiligheid verliezen.
  Hoe lager het gemiddelde IQ van de bevolking van een land, hoe minder welvarend een land wordt en hoe meer het verandert in een derde wereld land.

 27. Hier kunt u het stemgedrag van de partijen zien.
  https://www.partijgedrag.nl/partijgelijkenis.php

  Opvallend is dat de Pvv en Fvd voor bijna 60% met de Vvd in overeenstemming zijn
  en dat als oppositie partijen.
  Maar van de Pvv wisten we 10 jaar geleden al dat ze de boel belazeren,
  toen ze meededen aan Rutte 2, door oa op de gezondheidszorg enorm te bezuinigen etc.
  En binnen 12 uur het AOW standpunt te verkwanselen, “over ruggegraat gesproken”.
  https://www.youtube.com/watch?v=s1PHWmMbZiw
  Thomas.

 28. het maakt niet uit wat er gestemd wordt… Rutte 4 is een feit en zowel sigrid kaag als ollungren zullen fier meedoen na alle stemmenfraude.
  Ik wens jullie allen veel sterkte toe voor de komende 4 jaren dictatuur-

 29. Kan iedereen zich de laatste verkiezingen in de VS nog herinneren als een mooie voorbeeld genomen van wat ons morgen te wachten staat!
  Maak jullie borst maar nat voor de volgende kabinetsperiode…

 30. Roep op om fvd te stemmen zo veel mogelijk.
  Probeer zo veel mogelijk mensen te benaderen.

 31. Persoonlijk heb ik nog nooit naar programma`s van partijen gekeken. Wat ik veel interessanter vind is hoe partijen stemmen en hoe ze de regering controleren. Het standpunt over de maatregelen is ook maar een standpunt er zijn voor mij meer punten die nu op de achtergrond dreigen te verdwijnen. Schuldenproblematiek, rol van de mens in de klimaatsverandering, rol van de farmaceuten, multinationals en banken en zeker ook de immigratie problematiek.

  Pieter Omtzigt is als het om zijn controlerende rol gaat een van de weinigen die er serieus werk van maakt, maar zit helaas bij de foute partij. En als ik alles mee zou moeten nemen om partijen te beoordelen blijft er gezellig niks over. Blanco stemmen is volgens mij dan als signaal perfect, maar niet erg slim omdat je signaal in het niet valt bij de hordes die weer braaf op de gevestigde partijen gaan stemmen.
  Jammer dat de media soepeltjes de rol van de premier in de toeslagen affaire onder de mat hebben verstopt. Zo wordt de burger gestuurd en de uitslag beïnvloedt.
  Ik ga morgen dus op Wybren van Haga stemmen omdat hij Hugo de Jonge in de hoek zet waar hij hoort. Het FvD is een partij die in elk geval niet meehuilt met de wolven die onze volksvertegenwoordigers horen te zijn.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/thierry-baudet-ontmaskert-de-hypocriete-staat-ik-ben-de-enige-politicus-die-vervolgd-wordt-voor-schenden-coronaregels/

Comments are closed.