‘Een stem reeds vergeven’ – Stem op een van de laatste paar overgebleven rechtvaardigen

Wybren van Haga, de nr.2 van FvD, stak afgelopen maanden als roepende in de woestijn zijn nek uit voor het continu spreken van de waarheid en het brengen van de feiten, en trotseerde de hoon van de media en een letterlijk stampvoetende minister.

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse toestanden? 2,4 miljoen stemmen per post hoeven niet ondertekend te worden – wat kan er mis gaan?

—————————————————————————————————————————————–

Sven Hulleman (‘Een Oorlog Reeds Verloren’) zegt in een korte videobijdrage ‘Een stem reeds vergeven’ dat hij zelf niet gaat stemmen, omdat hij de huidige ‘democratie’ een slecht idee vindt. ‘Maar als u dan toch gaat stemmen, stem dan op Carola Dieudonné, de nummer 19 op de lijst van het Forum voor Democratie (wier YouTube kanaal voor een week is geblokkeerd omdat ze het waagde een andere mening te verkondigen). Een stem op haar is ook een stem op alle 18 mensen boven haar, en eigenlijk op het feit dat u vindt dat het Forum voor Democratie minstens 19 zetels zou moeten hebben. Misschien wel 20, misschien wel 40. Zij zijn wat mij betreft de enige partij die nog normaal doet in deze absurde situatie.’

‘Ik ben het absoluut oneens met sommige zaken waar zij voor staan, maar ik ben het voornamelijk eens met het feit dat het gesprek daarover alleen mogelijk is in een land waarin dialoog en vrijheid überhaupt nog bestaan. Het is die vrijheid en dialoog die door alle andere politieke partijen momenteel volledig verkwanseld wordt.’

‘Dus na de enorme verkiezingszege van Carola Dieudonné nummer 19 van Efvédé, praten we verder over dialoog en vrijheid. Want ik weet één ding: dáár staan ze wèl voor. Ik hoop dat u, als u mij serieus neemt, mijn oordeel serieus neemt over deze jongedame. Ze is een verschrikkelijk slechte politica, en daarmee zal zij een fantastisch staatsvrouw maken. En dat is het tegengeluid wat wij nodig hebben tegen mijn ergste nachtmerrie. En die ergste nachtmerrie kunt u vinden op de voorpagina’s van alle landelijke dagbladen.’

‘Carola, die tegen wil en dank, en tegen heug en meug zegt: ik MOET wel verantwoordelijkheid nemen.’

FvD heeft nog een held: Wybren van Haga

De partij van FvD heeft nog een held, die de afgelopen maanden een roepende in de woestijn was, zijn nek heeft uitgestoken met het vrijwel als enige brengen van de feiten en de waarheid in de Tweede Kamer, en alle hoon van politici en een letterlijk stampvoetende minister getrotseerd heeft: Wybren van Haga, die vandaag de stem van ondergetekende krijgt.

Net als Hulleman ook met bezwaren, want FvD wordt geleid door een man die werkelijk uitstekend campagne kan voeren, heel goed een denktank zou kunnen leiden, maar naar mijn mening met onder andere rare tweets, vreemde reacties en soms bizarre ideeën helaas heeft aangetoond totaal ongeschikt te zijn als partijleider.

Ooit stond FvD op 20+ zetels in de peilingen, maar daar zijn er dankzij de voortdurende framing van de mainstream media en een serie zeer onhandige en diametrale reacties in de partijtop hierop, op dit moment nog maar 6 van over. Wel zijn dat er alweer 4 meer dan de bodem die na de crisis van vorig jaar werd bereikt.

Maar zeker nu gaan hogere belangen voor, zelfs boven een partijleider die er een handje van heeft om keer op keer weer zijn eigen glazen in te gooien. En dat hogere belang is voor mij persoonlijk dat niet alleen alle lockdown maatregelen van tafel gaan en de nieuwe regering stante pede breekt met de vooral door Mark Rutte en Sigrid Kaag gepromote verwoestende Great Reset / Build Back Better / Agenda-21 agenda, maar vooral dat alle Covid-19 vaccinaties onmiddellijk definitief worden geschrapt, omdat die met inmiddels zo’n 2 miljoen ‘gevaccineerde'(= genetisch gemanipuleerde) Nederlanders op een drama dreigen uit te lopen dat in onze honderden jaren geschiedenis zijn weerga niet kent, inclusief WO-2.

2,4 miljoen stemmen per post hoeven niet ondertekend te worden – wat kan er mis gaan?

Maar zullen de verkiezingen wel eerlijk verlopen? Sommigen vinden dat een flauwe vraag, maar is er, met 2,4 miljoen Nederlandse stemmen per post die niet ondertekend hoeven worden, nu echt zoveel vertrouwen gerechtvaardigd om met enige zekerheid te kunnen zeggen dat toestanden zoals in de VS eind vorig jaar, waar de verkiezingen op onvoorstelbaar schaamteloze wijze werden gestolen van de zittende president, hier niet kunnen voorkomen?

Een ‘niet kunnen voorkomen’, zoals ook in de Tweede Kamer in april 1940 werd gehoord, als reactie op de zorgen van enkelen dat het bij onze Oosterburen toch wel erg uit de hand dreigde te lopen, en we misschien eens aan bescherming moesten gaan denken? Waarop de reactie kwam: geen zorgen, want wij hebben een verdrag met de Nazi’s?

Om twee weken later Rotterdam in vuur en vlammen te zien opgaan, en ons land al na 3 dagen te zien vallen voor een fascistische bezetter. De schade die NU wordt aangericht en al deels aangericht is, gaat dat vreselijke bombardement echter verre te boven, en als we niet oppassen ook de 5 jaar ellende die daarop volgden.

Ik snap Sven Hulleman overigens goed als hij zegt niet te gaan stemmen omdat hij het huidige democratische systeem een slecht idee vindt. Ik vind dat ook, maar maak dan zelf de min of meer ‘Bijbelse’ afweging dat zelfs als er op het Binnenhof nog maar enkele rechtvaardigen rondlopen, die toch je steun verdienen.

 

Xander

Foto: WikiMedia Commons, Auteur: De Balie, Creative Commons Attribution 3.0 Unported license.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

61

 1. wat opvalt met verkiezingen is dat de gevestigde partijen vvd,cda,d66,pvda en getrouwen altijd een ruime 2/3 meerderheid hebben. De kritische partijen mogen maximaal een 25% hebben om het volk het gevoel te geven dat ze “invloed” hebben. (de dubbele aanhalingstekens zijn om ze te benadrukken)

 2. @rienus
  Ik begrijp je wel hoor. Ik weet het ook allemaal niet. Sommige mensen denken serieus dat ze een monopolie op de waarheid hebben. De waarheid zal in het midden liggen. Laat de corona shit maar snel achter ons liggen. In juli zal alles hopelijk weer open zijn

 3. @ Rodu schreef:
  19/03/2021 om 10:44 pm
  Dat huizen als warme broodjes gaan heeft te maken met een chronisch tekort aan betaalbare huizen. Dat de economie goed draait zie ik niet, maar ik ben maar een simpele ondernemer.
  Als ik spaargeld had zou ik het ook op hoop van zegen in de malle beurs genoteerde stocks gooien. Je kan beter je geld verbranden dan het op een spaarrekening laten staan.
  Als we er Europees goed voor staan is het niet nodig dat de ECB alle troep opkoopt met een garantie van de landen die nog solvabel zijn.
  Maar goed wat weet ik er nou helemaal van.
  Toch??

 4. @rienus
  Helaas is een relatief kleine groep hard getroffen door de coronacrisis en hoop echt dat deze financieel maximaal worden gecompenseerd. Feit blijft wel dat de economie goed draait, huizen gaan als warme broodjes, aex toren hoog, werkloosheid erg laag. Europees staan we er goed voor. Tis wellicht erg dubbel maar waar. Ik hoop dan ook dat u ook snel weer open kunt

 5. @ Rodu schreef:
  19/03/2021 om 7:58 am
  Klopt zeker en vast. We hebben het in dit land zo enorm goed dat binnen nu en vier jaar half Afrika er van komt genieten. Dus schuif eens op en doe menselijk. Doe lekker mee en vang als gezin fijn twee families op in uw duurzame woning het is immers feest. We delen al het goede en zijn solidair met de hele wereld. Zo is alles wat ik heb van iedereen en deel ik ik alles omdat niets van mij is. Ik heb als blanke immers ook een schandelijk verleden en zal daar met mijn huidige welvaart ook iedereen deelgenoot van maken.
  Wel jammer dat mijn praktijk al dik een jaar bijna geen inkomsten genereert. En ik dus nu feitelijk moet kiezen tussen rijst zonder iets of brood zonder iets.
  Maar dat is ongetwijfeld tijdelijk, want wat hebben we het enorm goed.

 6. https://www.nu.nl/tech/6122958/zeker-duizend-nederlanders-waren-slachtoffer-van-datalek-bij-ggd.html#coral_talk_wrapper
  De teneur van de reacties is dat je niet zo moet zeuren, privacy is een illusie net als onkreukbare politici. Als potentieel slachtoffer verwijs ik u alvast naar het eeuwenoude van het kastje naar de muur principe.
  Schade is iets erg vaags voor de overheid zolang je niet tot de bekende regenteske families behoort.
  De rijdende rechter en de ombudsman zijn leuk voor de kijkcijfers en de rook gordijnen.

 7. https://www.youtube.com/watch?v=1VbU3KkQPBY
  Hier kunt u genieten van Hans Siepel. Een ontluisterend beeld van onze totaal inefficiënte overheid die na tientallen rapporten en aanbevelingen gewoon ijzerenheinig doorgaat met het negeren van de bevolking.
  Nu ja eens in de vier jaren komen de politici met Sint Nicolaas lijstjes om die weer in record tempo te vergeten. Ik heb genoten van de man met zijn treffende analyse.

 8. Superstaat, klootjesvolk, communistische wereldregering, uitroeien van mensheid , nazi regime etc….
  Mensen toch….heftig om alles zeer negatief, gekleurd en vaak zonder enige nuance te verwoorden.
  Realiseren jullie wel dat wij het in Nederland erg goed hebben. Tel je zegeningen en geniet van de dag

 9. Het grote voordeel is wel dat D66 zich nu gaat bewijzen en de stemmers zullen na vier gelukkige jaren deze partij de grootste van dit land maken. En vluchten heeft geen enkele zijn want de gekte lijkt besmettelijk, of ik ben gewoon erg dom omdat ik het anders zie.
  Maar als nu in mijn omgeving iemand gaat klagen over hogere belastingen en andere ongemakken kan ik verwijzen naar de uitslag en hoe goed we het met z`n alle hebben.
  Dat gaat mij in ieder geval veel rust geven.

 10. Bij Fortuyn werd de stemmachine gebruikt.
  Eens en nooit weer.
  Bij Biden werdt die misbruikt.
  Mbt mevr Kaag, die wist vooraf al,, stemmen per post heeft zo zijn voordelen voor de stemmer.
  Hertelling en goede controle schaad het stem aangezicht en dat van Rutte en Kaag waarschijnlijk ook.

 11. Men praat over opschalen in de zorg. Nou mensen, dat betekent gewoon verder bezuinigen. Maar er is wel geld voor technologie. D66 had toch veel geld gekregen van die tech man.(sponsor). Begrijpen mensen nou echt niet, dat meer technologie, niks toevoegt voor mensen/patiënten zelf? Als hulpmiddel wel, maar niet om het hele systeem daarmee te vervangen.(mensen/leven/het echie vervangen). Echte zorg of leven blijft mensenwerk.
  Data verzamelen is ook gevaarlijk. We zitten echt in een hele gevaarlijke nare situatie. Ik begrijp niet, dat vele mensen dit niet door hebben.
  Veel mensen gaan/gingen stemmen, maar weten niet eens hoe de politiek zelf werkt. Weten niet eens de achtergronden van een partij. Wat die allemaal gedaan hebben in het verleden. Hoe kan d66 nu winnen, als je de basisbeurs hebt afgeschaft? Zelfs de studenten partij van hun had zich daardoor afgescheiden van d66. enz. Vele hebben een mega schuld opgebouwd.
  Er stond enkele jaren geleden een artikel in de krant(wetenschappelijk onderzoek), dat de mens dommer is geworden. Nu ja dat klopt, want men denkt zelf niet meer na. Men neemt alles klakkeloos over. Je kunt alles zelf onderzoeken via internet en zelf een conclusie trekken over wat je gelezen hebt. Maar mensen zitten de hele dag spelletjes/filmpjes/grote lijnen nieuws te bekijken/te app-en op hun mobiel.
  De mens is zichzelf aan het vernietigen. Dat staat ook in de bijbel beschreven.

 12. Hoezo rare tweets van Thierry?
  Ik denk dat je Thierry onderschat en dat hij zich juist richt op dat deel van zijn achterban die deze tweets niet raar vinden.
  Zeker met de komst van JA21 en de grote PVV lijkt het een duidelijke keuze van Thierry om zich in deze hoek van rare tweets te manoeuvreren.

  Gezien het grote aantal partijen is het steeds lastiger om je echt te onderscheiden.

 13. @Piep: Beste landgenoot we zijn inderdaad op weg naar een dictatoriale regime zie maar eens naar die onwettige coronamaatregelen. Shalom

 14. Vergeet niet dat de massa zich nooit heeft opengesteld voor een andere mening dan die in de MSM wordt verkondigd. De massa weet niks over het WEF, de SDG’s, Deep State etc. De massa zijn politiek analfabeten die het ook helemaal niks interesseert verder zolang ze maar weer een nieuwe smartphone kunnen kopen en zolang er maar weer een nieuwe serie op Netflx staat. De massa gaat het nog veels te goed. Wij zijn slechts roepende in de woestijn en eerlijk is eerlijk, na een jaar is het nog steeds een kleine groep. Loop eens door iedere willekeurige supermarkt en kijk eens om je heen. Dat is de massa. Volgzame onwetende schaapjes die de vrijheid niet eens waard zijn. Hard maar wel waar.

 15. @ Amo

  Andere bril opzetten. NOS gebruikt Ipsos / Gijs Rademaker als stemmingmaker. Die liegt net zo hard mee. Arjan N weet wrsch. niet wat er speelt. Maar bestuur NOS wist al vtv wat de uitslag zou zijn.
  Rutte zelf ook. Duidelijk aan alle reacties te merken. Hij waant zich onaantastbaar.

 16. Verkiezingen met zekerheid gemanupuleerd. Daar zijn wel wat aanwijzingen voor.

  Eerstens natuurlijk het bedrijf wat de stemsoftware “regelt” is eigendom van een fanatieke D-666 er die zich herhaaldelijk laatdunkend heeft uitgelaten over pvv/fvd.

  Dan de oom (Aat de Jonge) van Hugo zit in de kiesraad.

  Dan: Volgens alle peilingen (en de meest onafhankelijke van M de Hond) was de VVD sterk dalende. Denk hierbij ook aan alle drama’s die Rutte recentelijk achter zich aan heeft. Ondernemers die massaal weglopen bij die partij.
  D66 vlgs peilingen ook minder zetels.

  En dan heeft nu ineens de vvd er 3 bij??! die beide partijen de grootste??? D66 zelfs een zetel of zeven erbij. En gij geleuf dah?
  Onmogelijk. Kan gewoon niet.

  Merk hierbij op dat het juist die 2 partijen zijn met Bilderbergers èn WEF pionnen Rutte en Kaag.

 17. @Kees schreef:
  17/03/2021 om 9:34 pm

  Realiseer jij je wel dat niet stemmen ook een vorm van geweldloos verzet zou kunnen zijn? Stel dat niemand zou stemmen, dan geef je een geweldig signaal af. Als jij stemt op een partij die mee gaat regeren, dan ben jij dus mede verantwoordelijk voor de koers van die partij, ongeacht of ze afwijken van hun partijprogramma. Want je had van tevoren kunnen weten dat iedere partij die met de VVD en D66 regeert zich automatisch moet voegen naar het ‘build back better’ principe. En welk gedrocht dat voortbrengt weten we natuurlijk al: de antichrist. Dus dat je mij ook onder de idioten schaart, vat ik op als een groot compliment.

 18. Het uitroeien van de mensheid is begonnen en de verkiezingsuitslag is hier het bewijs van.
  Het onvrijwillige proefdier is vervangen door de vrijwillige proefmens. We komen nu in het “ijzeren rijk” uit Daniel. Overal zien we de chaos van de geboorteweeen toenemen en de meest verschrikkelijke misdaden tegen al wat leeft worden zichtbaar.
  Deze verkiezingsuitslag heb ik van te voren bekend gemaakt aan enkele zwevende kiezers in mijn omgeving. Ze waren verbaasd om te horen niet te gaan stemmen omdat heel het spel toch al vast ligt en we in de waan gelaten worden als burger iets te vertellen te hebben.
  Dan ben ik dankbaar dat ik op kleine schaal iets mag bijdragen aan de waarheid die vrijmaakt.

 19. Stemmen heeft geen zin. Al zou er een goedwillende partij zijn, het stelsel hier is zo opgezet dat er NOOIT een partij het voor het zeggen kan hebben. Het is allemaal een show, om u de illusie van keuze te geven. Stop met stemmen, dat is de enige juiste stem. Misschien heeft https://www.fvvd.nl/ een kans (nee, niet FvD, geen typo 😉 ), maar dan moet er eerst een revolutie plaats vinden. Laat u geen rad meer voor ogen draaien door de “politici”, uiteindelijk heeft de koning hier nog steeds alle macht, net zoals in de middeleeuwen. Er is NIETS veranderd en u trapt er (bijna) allemaal in, iedere vier jaar weer.

 20. Alle alternatieve stemmen ten spijt, heeft het volk gekozen voor dit coronakabinet.
  Elk volk krijgt de regering die het verdient en dus zal de BBB agenda nu met volle kracht worden uitgerold.
  Gecondoleerd allemaal.

 21. Ik was hier al op voorbereid, ik houd rekening met fraude, maar ook dat de Nederlanders totaal verwend, dom en totaal niet kunnen begrijpen wat er boven hun hoofd hangt. Maar wat wil je ook, dit zag je al meer dan 10 -20 (en eigenlijk nog langer) aankomen. Maar nogmaals; heelveel van het volk is verwend, slap niet in staat kwaad te zien.
  Ik werk in een horecagroothandel, als ik zie hoeveel klanten alles ontsmetten en als ze weggaan nog een keer hun handen. En echt niet alleen oude mensen, zoveel jong ( gewoon volwassen dus 18 65 zeg maar) en er stoer uit zien ook vaak nog.
  En dan zie ik ook veel lichamen, veel te dik. Of wat ze meenemen. En denk doe daar wat aan.

  Dus ik ben niet verbaasd, maar evengoed of combinatie fraude. Er komen denk ik vele zelfmoorden aan (ik denk, dat kan altijd nog, eerst vechten) en ik vraag mij af. De doodstraf die heringevoerd is, maar dan alleen voor het gewone volk (dus niet criminelen) die tegen de staat zijn. Zou dat dit jaar los gaan op de demonstranten. Nu na deze verkiezingen. Is goed mogelijk. Gezien het enthousiasme van de politie van wappiemeppen en wappiejacht. En dat hebben ze eerder gedaan. De jodenjacht (40-45) kinderachtig ( op weggelopen instellingskinderen na marteling/verkrachting ).

  En misschien is dit echt de eindtijd zoals in de bijbel staat beschreven. Laat het snel zijn.

 22. We moeten deze uitslagen ook bekijken met statistiek,dat met D66 klopt echt niet. Een partij zonder mening ?

  Ik snap het al, net als met de orgaandonatie, als u niet gekozen heeft, heeft u automatisch D66 gekozen….

 23. Anoniem stemmen brengt ons in de problemen en werkt fraude in de hand.
  Hoe komt het dat we anoniem stemmen?
  Kennelijk prevaleert het Stockholm syndroom.

 24. Het word niks, ons volk is (te) bang voor een verandering ….
  “ zo lang de lepel de breipot staat “ was mijn eerste gedachte. Vanuit Brussel komen de ingrediënten die de soep steeds dunner maken. Maar het schijnt dat het merendeel van de ‘consumenten’ dat niet of veel te weinig interesseert, het is / zal mosterd na de maaltijd” blijken te zijn. We zijn aan de “goden” overgeleverd. De ‘consument’ heeft schijt aan de toekomst, liever door blijven modderen is hun motto. De rekening is gepresenteerd. Wederom moet ik aan een oeroud Nederlands liedje denken : wie gaat dat betalen. “Wat kost dat” ? …. onbetaalbaar ! , niet, in welke valuta dan ook, uit te drukken. De Exodus uit tijden toen geluk nog heel gewoon was, is in volle gang. Visionairs zijn bijziend geworden ; het volk heeft gekozen. We voelen de hete adem van al datgene wat ons te wachten staat in onze nek …. en het trieste van alles is dat ‘we’ het zelf over ons hebben uitgeroepen. Het bedrijf Nederland bv heeft zijn ‘aandeelhouders’ bewust of onbewust een loer gedraaid. Zeg maar dag met ‘t handje, de ‘jeugd’, de nieuwe toekomst, leeft (nog) in de pubertijd ….. , een tijd waar karakter- of karakterloosheid’s- eigenschappen gevormd worden ….

 25. Eerlijk is eerlijk, de NOS heeft deze verkiezingsavond heel goed gepresenteerd. Ik had op geen enkel moment het idee dat we hier met niet neutrale verslaggeving te maken hadden. Alle partijen werden op een neutrale wijze gehoord. Vooral Arjan Noorlander deed dat heel goed.
  Maar ook de presentatrice van de gemeentelijke uitslagen deed het erg goed; ze hield een goed overzicht en bleef nuchter en rationeel.
  Rutte deed niet triomferend, maar dat deed Trump ook niet na zijn verkiezingsoverwinning.
  Het is natuurlijk een compleet raadsel dat D66 heeft gewonnen. Bij Rutte kan men zich nog wel herkennen, maar bij mevrouw Kaag krijg je toch met een merkwaardig en arrogant universum te maken.
  Helaas is het natuurlijk wel zo dat een bevolking die in de bijbel gelooft, steeds tot een minderheid behoort. Groeten aan iedereen.

 26. Corona slim uitgespeeld door vvd en d66. Eerste golf een puinzooi onder vvd-minister die aftrad omdat het land niet was voorbereid op een epidemie met tekorten overal en hij werd vergeten. De maanden voor de verkiezingen enkel maar vaccin- en vaccinatiegeleuter van meer, minder, veilig of niet, voor of na de zomer onder cda-minister.
  Maar wat er ook is van dat virus; alle regeringspartijen tekenden ervoor, want geen enkele stapte uit de boot, maar sommige van die partijen compromitteerden en profileerden zich voor de buhne aanzienlijk minder en één profileerde zich desondanks als groots alternatief.
  En bang en dolend stemvee vergeet snel onder media-invloed.

  Blij niet te hebben gestemd op de poppenkast.

 27. Dat VVD weer de grootste, en dat onder leiding van EUSSR Marx Rutte!!
  Dan dat DDR66 onder PLO Kaag op 27 zetels!!
  Welke idioten stemmen daar nou op??
  Of ging het net als in dat USA waar die demente Biden het gewonnen heeft, onder de dubieuze omstandigheden.
  Lees vervalsing, gesjoemel met de uitslag!!
  Dat VVD en dat DDR66 zijn voor een groot EUSSR, en werden geholpen om te winnen!!
  Dat kan niet anders!!!
  Dit stinkt!!

 28. Volgens de krant is/wordt dit de uitslag: vvd wint en 2de partij Kaag. Dit is wat de alternatieve wereld al voorspelde. Kaarten waren al geschud. Fijne avond.

 29. D’666 op 27 zetels voorlopig? Op 7-3-2021 stonden ze er beroerd bij in de peilingen op een magere 14 zetels en nu ineens 27 ??? Dit is duidelijk fraude en meteen de laatste keer dat ik gestemd heb. Wat een bananenrepubliek is nederland geworden zeg. Kim jong un zou er trots op zijn. Ik ben zo kwaad en tegelijkertijd machteloos. BAH!

 30. Binnen 15 minuten na sluiten stemlokalen de bijna de ergste uitslag die je kan bedenken.
  Ja d66 op 2e,

  Zitten al die mensen toch schijnheilig op VVD en d66 te stemmen , of worden we ( weer) voor de gek gehouden.

  .

 31. Ik heb net blanco gestemd, want ik wil niet verantwoordelijk zijn voor de doden/zelfmoorden die al gevallen zijn door de politiek(coronabeleid/afbraak economie/systeem zelf) en de doden/zelfmoorden die nog gaan komen.
  Heb ook lang getwijfeld. Haga zou voor mij eigenlijk wel een stem mogen krijgen voor zijn inzet, maar mijn vertrouwen in de politiek(trias politica) is weg(rechtstaat werkt niet meer). Heb echt het gevoel, dat we in een bananenrepubliek terecht zijn gekomen. Tech en farma industrie maken de dienst uit. Levensgevaarlijk allemaal. Wat heeft het eigenlijk allemaal nog voor zin?

 32. Alle mensen die niet stemmen ,moeten later niet janken dat alles fout gaat . Ik kan wel zeggen dat de mensen die niet stemmen net zulke grote idioten zijn dan de mensen die links stemmen. Holland heeft geen gezond verstandige mensen meer . De Hollander schijnt wilens en wetend zijn ondergang te zoeken. De mensen die hard gevochten hebben in de 2de wereld oorlog draaie zich om in hun graf. Wat zijn de Hollanders toch hersenloze schapen geworden.

 33. https://www.nu.nl/tweede-kamerverkiezingen-2021/6122491/eerste-exitpoll-vvd-lijkt-wederom-grootste-d66-kan-plek-2-niet-meer-ontgaan.html
  Op het kanaal van Flavio de Pasquino heeft heel even een bijdrage gestaan van Wybren van Haga:
  https://www.youtube.com/watch?v=fiz9yCPMZic
  Deze bijdrage is binnen twee uur verwijdert.
  Op https://commonsensetv.nl/ is nog wel een artikel te lezen waarin ook de verwijderde video is opgenomen.
  Hoe dan ook de uitslag gaat betekenen dat we de komende vier jaar steeds verder onder het juk komen van een gemanipuleerd politiek bestel.
  Rond 2030 zal niemand (buiten de elite uiteraard) iets bezitten en u zult gelukkig zijn?

 34. Nou, vanwege persoonlijke ervaringen ruim 30 jaar geleden het vertrouwen in ‘democratie’ en ‘rechtsstaat’ al grotendeels verloren, politieke ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben de laatste restjes volledig weggeërodeerd.

  Dat ik afgelopen jaren toch de stembusgang maakte kwam voort uit druk van de sociale omgeving “Stemmen! Democratie! Belangrijk!”
  Afijn, u kent dat soort argumentatie waarschijnlijk wel.

  Gisteravond nam ik het besluit “Ik stem niet!”
  Wat ik vandaag in daad van stembusmijding omzette.
  Het voelde als een bevrijding!

  Hoe de sociale omgeving daarop straks reageert?
  Ach, zie wel.

  Echter, die ontsnapping uit de stembusdwang laat ik mij niet ontnemen.
  Ik koester mijn vrijheid!

 35. Van Haga is groene baret officier. Zo’n man kun je vertrouwen. Die heeft zich bewezen in moeilijke omstandigheden, moest daarin als officier beslissingen nemen en zal nooit weglopen van het probleem.
  Baudet is een goeie vent vind ik. Beetje onhandig wat je van een intellectueel van zijn caliber kunt verwachten. Maar goudeerlijk en heeft humor.
  Die mevrouw Dieudonnee ken ik niet echt maar lijkt me een kei op haar manier.
  Weet je dat FvD is een verzameling zelfstandig nadenkende Hollanders, de een heeft dit de ander dat. Dat maakt die club zo goed. Niemand is perfect. Maar FvD is op dit moment wel de beste partij voor Nederland.

 36. Experts staan voor een raadsel: https://www.hln.be/buitenland/experts-staan-voor-raadsel-besmettingscijfers-in-zuid-afrika-spectaculair-gedaald-zonder-strenge-lockdown~a29b7f3d/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F
  Ze snappen er niets van!
  Desondanks hebben zulke “experts” ons leven lamgelegd. Deze “experts” hebben de dictaten van Rutte en De Jonge veroorzaakt. Want ook de ‘Rutten’ en de ‘De Jongen’ hadden werkelijk geen flauw benul van het gedrag van virussen. Ook burgemeesters hadden geen flauw idee van het gedrag van virussen. Ze deden maar wat, omdat ze gehoorzaamden aan “experts” die het eigenlijk ook niet helemaal begrijpen.
  En mensen hebben buitengewoon weinig aanmoediging nodig om over te gaan tot het “neerslaan” van ongewenste uitingen.
  Juist vanwege die primitieve neigingen is de democratische rechtsstaat zo’n unicum in de geschiedenis. Zo’n rechtsstaat had (verleden tijd?) als beginsel dat ‘oncomfortabele waarheden’ in vrijheid mochten worden gepubliceerd. Demonstraties zijn uitingen van zulke vrijheden.
  Dat was een héél belangrijk beginsel volgens burgemeester Halsema, die desondanks “wappie” demonstraties met grof geweld liet neerslaan.

 37. je bent echt lijst 30 vergeten van viruswaarheid. Inderhaast opgericht en zonder naam maar de enige die echt iets doen tegen alle leugens via rechszaken.

 38. De Chinese CCP methode: Opsluiten in eigen huizen. Wie niet gehoorzaamt krijgt te horen dat hun benen zullen worden gebroken en hun tanden uit hun mond zullen worden geslagen: https://www.youtube.com/watch?v=i5Ig9jZFqS0&list=PLZYYXhZLCZ87QEPcj67OXSbZFRpdhnOJS
  De Nederlandse machten van de driehoek schijnen de Chinese methoden als een goed idee te beschouwen. Terwijl dit land een democratische rechtsstaat zegt te zijn. Een zogenaamd kwaad virus zou om de hoek liggen, en plotseling vergeten de machten hun beschaving.
  Behalve Zweden, dat steeds de mensenrechten op de eerste plaats heeft gesteld.
  Vergeet niet dat communistische terreur ook altijd plaatsvond in opdracht van intellectuelen.
  En ook het leidende nazi-regime bestond uit intelligente mensen. Leden van de CCP behoren ook tot de intelligentsia.
  Het kille intellect is inderdaad kil.

 39. Heeft men ooit de vraag gesteld waarom die stembiljetten per post niet hoeven ondertekend te worden. Dat is toch absurd en is zoveel als toegeven dat men gaat frauderen.

  Aldo

 40. Als de PVV samen zou gaan met FvD en JA21 zouden ze nog een kans hebben tegen de vvd, maar nu zijn al die splinterpartijen koren op de molen van de vvd. Ik zie die achterlijke prutte al in zijn vuistje lachen. , weer 4 jaar opgescheept met die klootzak.

 41. Heeft men ooit de vraag gesteld waarom die stembiljetten per post niet moeten ondertekend worden? Dat is toch absurd en openlijk toegeven dat men gaat frauderen.

 42. gewoon PVV gestemd. Wilders zag het islamitische probleem 20 jaar geleden al…

 43. Eerst werd er zoveel goeds over Geert Wilders geschreven,naast F v D ik vind het erg verwarrend Ik heb vanmorgen op de PVV gestemd

 44. Helemaal mee eens. Had al eerder via post gestemd. Tja, wat anders had ik moeten doen?
  Er zijn nu hogere belangen inderdaad. Baudet zelf heeft mijn stem om bovengemelde redenen van Xander NIET echt verdiend! Toch op deze (bedenkelijke) partij gestemd.
  Wat een dilemma: niet stemmen zoals Sven H. of toch maar wel op FvD….?
  Het leven van een Christen is soms niet eenvoudig.

 45. Beste Willy en landgenoot,

  er komt of je het wilt of niet een Europese linkse superstaat en nadien één linkse (communistische Wereldregering).

  Dus (extreem) rechts stemmen is de boodschap !

 46. Vaccinatierapport tegen 1 juni om buiten eigen land te reizen … Echte doel is nog meer controle via eigen smartphone …Dag èn nacht controle ?

 47. Ik ben het er helemaal mee eens, normaal gesproken zou ik niet op FVD stemmen, maar heb het gevoel dat ik nu geen andere keus heb, dus van Haga heeft ook mijn stem gekregen. En nu maar hopen dat de verkiezingen hier wel eerlijk verlopen.

 48. ik kan natuurlijk niet in Nederland gaan stemmen. Maar is Nederland juist als België nog een democratisch land? Hoeveel partijen komen bij jullie niet op. Je kunt ze niet meer tellen! Dus velen zullen met een regering zitten die ze niet hebben gewild. Want iedereen, kan met iedereen in zee gaan! Shalom

 49. Met D66 o.l.v Kaag in de regering zal het fundament versterkt worden om van Nederland een islamitische staat te maken iets wat m.i. onvermijdelijk is, hoogstens nog 30 jaar en dan is het zover. Was gisteren in Osdorp, niet te geloven wat je daar ziet en hoort, dat is Nederland niet, dat is een islamitisch bolwerk geworden, veel te veel gesluierde vrouwen en in de tram werd overwegend arabisch gesproken. Ik voelde me een vreemde buitenstaander in eigen Land.

 50. “Wybren van Haga, die vandaag de stem van ondergetekende krijgt.”

  I second that
  Ik heb ook gestemd op Van Haga, tenminste als mijn stem niet heel ‘democratisch’ door de papierversnipperaar gaat zoals dat wicht uit Rotterdam dreigde? Ja ze zijn echt heel democratisch die losers op links, dat heeft Trump wel ondervonden. We wisten het ook al vier jaar geleden via dat wicht uit Hilversum. Is dat wicht ooit voor de rechter gebracht? Vast niet, nietwaar Pruttel?

 51. Wybren is echt een kei, die staat voor zijn land. Ik ben het alleen niet helemaal eens met wat je zegt over Baudet. Dat interview met Fajah Laurens klaart heel wat op over al die vermeende uitingen van racisme en laat zien hoe Nederland wordt misleidt over iemand die wel degelijk vecht voor onze vrijheid.

  Al die roddels over Baudet hebben maar één doel: de FvD en hem afbreken omdat ze niet meelopen aan de leiband van de elite, maar gaan voor iedereen die van dit land nog iets wil maken. Baudet is géén racist, géén vrouwenhater en ook géén antisemiet (met zijn Joodse vriendin). Het zijn leugens en laster, waar wij doorheen zouden moeten kunnen prikken.
  Nee, ik ben het niet in alles met hem eens, maar we hebben geen andere keuze!
  Een stem op Haga of de no. 19 van de lijst, allemaal prima!

  Hoe dan ook: wie nog vrijheid in Nederland wil zal moeten stemmen en wel op FvD, want er zijn geen echte alternatieven. Ja21 is ook voor de maatregelen.

  Niet gaan stemmen is echter nóg slechter: dan speel je de elite in de kaart. Er zijn altijd punten, ook bij de FvD, waar we het niet mee eens zijn, maar op dit moment is onze vrijheid belangrijker. Net zoals in WOII je afkomst, geloof of achtergrond niet uitmaakte wanneer je tegen de bezetter vocht.

  Mensen: ga stemmen! Snel! Nu het nog kan! Al die andere punten kunnen we dan daarna nog aan werken…

 52. Volledig eens met artikel.
  Vanmorgen al vroeg gestemd en wist al FVD maar met de lijst open herinnerde ik me weer die idiote woorden van de Jonge tegen Haga: iets van u ondermijnt de volksgezondheid.

  Hoop dat Haga overweldigend veel stemmen krijgt!

 53. vanmorgen als 1 van de eerste in mijn stad mijn stem uit mogen brengen op het FvD

 54. Hoe Nederland eruit ziet als dezelfde clique aan de macht zou blijven wil ik niet weten.
  Vaccinatiepaspoort, heel veel bedrijven kapot, ongelukkige jeugd en ouderen.
  Elk jaar weer een loc down.
  Ik sten FVD en roep iedereen op hetzelfde te doen.

 55. Niet alleen de social media blokkeren, Amerikaanse mailservers ook. Ik stuurde gisteren een mail met de woorden “scaremongering” en “corona”. Gelijk een foutmelding van de SMTP server dat de inhoud van de mail in strijd was met de policy van de provider. In de mail stond geen enkel kwaad woord iets illegaals of afkeurenswaardig. Ik ben er zodanig van onder de indruk dat ik opeens alle vertrouwen in internet en overheden heb verloren. Het Westen is een vieze dictatuur geworden. “Niets te verbergen” Na deze ervaring beter alles verbergen. Ze lezen mijn mail. De smeerlappen. Ik weet nu voorgoed hoe het zit en neem maatregelen. Het is voor mij overduidelijk dat we massaal besodemieterd worden en dat het grootste deel van de mensheid imbeciel is door de hele dag over die klere telefoon te wrijven. Spoel dat ding door de WC.

 56. Ik stem SGP, maar Van Haga is ondernemer geweest en dat geeft hem een enorme voorsprong op andere Kamerleden wat mij betreft. Ondernemers kennen het leven véél beter dan al die mensen die maandelijks comfortabel hun salaris vanuit de belastingpotten krijgen uitgereikt.
  De ondernemer moet het écht verdienen (!), want hij kan zijn klanten niet dwingen. Ondernemers zorgen voor de welstand van elke overheid. Overheden romen af, maar verdienen zelf niets.

Comments are closed.