Bizar: Voormalige leider space programma Israël zegt dat VS verdrag met buitenaardsen heeft

—————————————————————————————————————————————-

‘Mensheid is nog niet klaar voor contact met buitenaardsen’ – Experimenten op aarde door aliens doen terugdenken aan de Amerikaanse sf serie ‘The X-Files’

—————————————————————————————————————————————-

Generaal (ret.) en professor Haim Eshed was 30 jaar lang de leider van het Israëlische ruimtevaartprogramma. In een interview met Yediot Aharonot baarde hij opzien door te beweren dat de Verenigde Staten een verdrag met buitenaardsen heeft ondertekend, en ook andere landen, waaronder Israël, allang contact met deze wezens hebben. Er zou zelfs een Galactische federatie van planeten bestaan, wat rechtstreeks uit Star Trek afkomstig is. We hebben grondig gecheckt of dit nieuws geen vroege 1 april grap is (niet dus). In veel commentaren wordt het desondanks bespot; anderen zien dat de corona ‘pandemie’ hoax aantoont dat de onbenullige mensheid echt alles wijsgemaakt kan worden. Of zou er misschien toch een kern van waarheid in Esheds woorden kunnen zitten?

Is de 87 jarige oud generaal Eshed, die decennia een topfunctie in het leger had, soms seniel geworden? vragen sommigen zich af. Een Galactische Federatie die de hele ruimte omspant, en ondertekend is door de Verenigde Staten? Een geheime ondergrondse basis op Mars waar Amerikanen samenwerken met alien vertegenwoordigers?

‘Als ik dit 5 jaar geleden had gezegd, was ik opgenomen in een inrichting,’ gaf Eshed toe. Maar nu praat men er anders over. Ik heb niets te verliezen; ik heb alles bereikt, buitenlandse universiteiten respecteren mij, en ook daar is de trend aan het veranderen.’

‘Buitenaardsen voorkwamen kernoorlogen’

In zijn nieuwste boek ‘The Universe Beyond the Horizon – conversations with professor Haim Eshed’ beschrijft hij in detail hoe buitenaardse wezens kernoorlogen hebben voorkomen. Dit doet denken aan nooit door het Pentagon ontkende videofragmenten waarop is te zien hoe een Amerikaanse kernraket opstijgt uit zijn silo, en in de lucht door een plotseling verschenen UFO wordt vernietigd.

‘De UFO’s verzochten om niet bekend te maken dat ze hier zijn, omdat de mensheid nog niet gereed is,’ aldus Eshed. President Trump zou de wereldbevolking op de hoogte hebben willen stellen, maar de aliens zouden er op hebben aangedrongen om te wachten en ‘de rust te laten terugkeren. Jullie willen niet dat we massahysterie krijgen.’ (2)

Eshed: ‘Ze willen dat we het eerst gaan begrijpen en inzien. Ze hebben er tot op heden op gewacht totdat de mensheid zich ontwikkelt, en een stadium bereikt waarin we begrijpen wat de ruimte en ruimteschepen zijn.’ De vraag ‘wat de ruimte is’, is zo mogelijk nog opmerkelijker. Misschien wel een gigantische projectie of simulatie, waarin de enorme afstanden slechts schijn zijn? Een soort neurologisch netwerk, zoals serieuze astronomen inmiddels zeggen na jarenlang onderzoek van het heelal?

The X-Files: Aliens willen 99% wereldbevolking uitroeien met virus

De oud-generaal kan zijn beweren niet met bewijzen staven. Zijn melding dat aliens al jaren experimenten op aarde uitvoeren, komt vrijwel naadloos overeen met de succesvolle Amerikaanse science fiction serie The X-Files (jaren ’90 en begin deze eeuw, met een aantal jaar geleden nog twee nieuwe seizoenen). De rode draad in die serie is dat een Amerikaanse elite als sinds ‘Roswell’ (1947) contact heeft met buitenaardsen, die het klimaat van de hele planeet willen omvormen om dat voor hen geschikt te maken. De machtselite krijgt van hen een vaccin zodat ze in leven kunnen blijven, terwijl ze in ruil daarvoor moeten meewerken dat 99,9% van de wereldbevolking wordt uitgeroeid met een extreem dodelijk virus…

In de klassieke sf-serie ‘V’ (jaren ’80, met later een remake) verschijnen er enorme UFO’s boven diverse wereldsteden, en presenteren op mensen lijkende aliens zich als onze verlossers. Onder hun menselijke huid blijken het echter reptielachtige wezens te zijn die uit zijn op ons water en op voedsel (dat bestaat uit de mensen zelf).

Ook in sommige christelijke kringen wordt al tientallen jaren gespeculeerd dat er een ‘alien invasie’ in scene zal worden gezet en/of zal bestaan uit duivelse demonen die zich voordoen als buitenaardse wezens van andere planeten, die zullen beweren onze echte ‘scheppers’ te zijn die de mensheid komen redden van de ondergang (misschien wel van een al dan niet reëel ‘killer virus’?). Eén theorie luidt dat er een ‘messias’ achtige figuur uit een UFO zal stappen, die de mensheid en alle religies met elkaar zal verenigen.

In 2008 beweerden twee onderzoeksjournalisten dat ze beslag hadden weten te leggen op geheime documenten waarin stond dat hoge officials van de Verenigde Naties al jaren van het bestaan van buitenaardsen afweten en ook contact met hen hebben, maar dat gewacht wordt met het inlichten van de wereldbevolking, omdat die vermoedelijk in paniek zal raken.

In 2023 stuurt Israël tweede ruimteschip naar de maan

Geen speculatie of fantasie, maar realiteit: Het Israëlische SpaceIL stuurde in 2019 voor het eerst een onbemand ruimtevaartuig, de Beresheet, naar de maan. Dat lukte, maar twee minuten voor de landing werd het contact ermee verloren, waarna het voertuig op de maan crashte. Over drie jaar is de Beresheet 2 klaar voor een nieuwe poging. (1)


Xander

(1) The Jerusalem Post
(2) RT
Afbeelding:  Stefan Keller , Pixabay 


Zie ook o.a.:

2019:

20-09: Amerikaanse marine bevestigt echtheid UFO opnamen piloten, ‘hadden geheim moeten blijven’
04-06: Voormalige top defensie official noemt UFO’s levensgevaarlijke bedreiging

2018:
14-11: Ierland onderzoekt meldingen UFO’s door drie verkeerspiloten
12-03: Ministerie van Defensie VS geeft twee opnames van UFO’s vrij (/ Miljoenen voor Pentagon onderzoek naar ‘onbekende metalen’ afkomstig van ‘ongeïdentificeerde objecten in de lucht’)

(Archief oud-xandernieuws.punt.nl – ter referentie):

2013:
17-05: Kardinaal: Paus Franciscus gekozen na bovennatuurlijke tekenen (Oud-topadvocaat Jezuïtische Orde VS bevestigt dat het Vaticaan informatie over UFO’s achterhoudt)
05-05: Oud senator VS: Witte Huis houdt bewijs buitenaardsen achter
27-03: Disclosure: Eind april hoorzitting met tientallen UFO getuigen
11-03: Exo-Vaticana (13): Het Vaticaan en de komende verlosser uit de ruimte
05-03: Exo-Vaticana (12): De komst van het nieuwe, buitenaardse evangelie
03-03: Exo-Vaticana (11): UFO’s boven het Vaticaan
04-02: Exo-Vaticana (7): Buitenaardse experimenten en poorten naar andere dimensies
28-01: Exo-Vaticana (6): Close encounters met vreemde wezens
22-01: Exo-Vaticana (5): Aliens zijn de historische demonen
2012:
20-06: VN geeft Russische kosmonauten instructies voor contact met aliens
16-04: Official luchtmacht VS bevestigt plannen afweren buitenaardse invasie
17-02: Oud adviseur Pentagon en Congres: VS heeft al 60 jaar contact met aliens
2011:
16-08: Openlijke discussies op CNN en CNBC over mogelijke (fake) invasie door aliens
02-07: 8 juli World Disclosure Day: Internationale organisaties eisen openheid over bestaan aliens
18-04: Nieuwe serie UFO-files FBI: ‘Aliens komen uit andere dimensies’
25-03: Boek ‘De UFO-misleiding’ actueler dan ooit
2010:
28-09: VN stelt eerst ambassadeur voor aliens aan (/Honderden Amerikanen zien ‘UFO’ boven Tucson, Arizona)
23-09: Ruim 120 militairen: UFO’s maakten Amerikaanse kernwapens onklaar
2009:
23-08: Illuminati kaartspel (3): Conditionering door massamedia, ‘aliens’ en de Bijbelse realiteit
16-05: Christelijke beweging VS gaat publiek waarheid over UFO’s vertellen
2008:
16-10: ‘Onenigheid in VN over onthulling buitenaardsen aan mensheid’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. Bwah….Xander….laten we eerst eens de schaapjes bij hun zinnen laten komen over de misleiding en het bedrog van corona…als dan het gezond boerenverstand is teruggekeerd dan zullen we wel zien of er aliens zouden bestaan….eerst zien en dan geloven zou ik zo zeggen….
  Op dit moment zijn mijn burger-, mensenrechten én de toekomst in vrijheid van mijn nakomelingen en de volgende generaties prioritair aan buitenaardsen..
  Wel moet ik er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat David Icke deze reptielen al 20 jaar zou kunnen zien en daar melding over doet…misschien is er toch vuur waar er rook is maar dan moet ik het toch nog eerst met eigen ogen kunnen waarnemen…..een open mind en een grote dosis gezond verstand is broodnodig in deze krankzinnige tijden…

 2. http://www.serpo.org/index.php

  Deze link is in ieder geval voor jou XANDER…..
  Aan de reacties te zien, zijn er weinigen die hier ` klaar “ voor zijn ( sorry jongens )
  Begin alle blauwe vakjes aan de linkerkant aan te klikken, ( lees alles even globaal door )
  Wanneer je komt bij het 4e vakje van boven INFO RELEASES, dan zie je bovenaan
  een soort van tiepmachine-toetsen, Achter Elke Toets zit een rapport !!!
  Dit kost je ongeveer 3 weken werk, om a l l e s door te lezen
  Opmerking :
  ONMOGELIJK, dat al deze rapporten `fake ` zouden zijn
  daar kom je vanzelf stukje bij beetje achter
  Van juli 1965 tot en met ver in 1978 zijn er 12 mensen onder begeleiding van buitenaardsen
  naar Zeta Reticuli geweest, reis er naar toe was meen ik 7 of 9 maanden.
  LEES deze rapporten en reageer over 3 weken eens, wat je er van vond ?

 3. Bovenstaand artikel is geen grap !!!
  Ik heb die artikelen en rapporten al gelezen tussen 2008 en 2010…….honderden !
  Ik zit in dat onderwerp en kwam toen al, van alles tegen ! Ik weet dit al 12 jaar.
  Die honderden artikelen , vulden elkaar alleen maar aan, en weerspraken elkaar niet !
  Lees de rapporten maar eens op Serpo.org …..daar lees je ook dat er een buitenaards
  `uitwisselings-programma ` is geweest gedurende 13 jaar van 1965 tot 1978

 4. De implosie van de. Twin towers?
  Niet door vliegtuigen:dit is wetenschappelijk. Bewezen!

 5. Aan degenen die er niks van geloven. Type in op Google, de TR-3B de vliegende driehoek. Type dat ook in op you-tube. Type in Skunkworks en lees wat voormalig directeur Ben Rich zei over de ontwikkelde technologie. Ook zijn er verschillende oud medewerkers van Area 51, die ondanks dat ze een geheimhoudings verklaring hebben getekend, zijn gaan praten voordat zij stierven. Lees ook : Het boek van Enoch, dat de ‘wijzen’ wijzenlijk niet bij de Bijbel hebben gevoegd. Ook Erich von Daneken heeft interessante en nuchtere analyses. Lees over de Anunaki. Er zijn talloze verhalen, aanwijzingen en bewijzen. Het enige wat je moet doen, en dat is erg moeilijk, vooral voor de zg, nuchtere Nederlander die met beide benen op de grond staat en met zijn ratio alles kan verklaren en vooral ontkennen, is een “open mind” houden. Schiet niet meteen in een ‘kan niet’ reflex, als je in ontkenning gaat doe je jezelf zoveel tekort en zeg je alleen maar, ik ben nog niet zover om het te bevatten, mijn angst houdt mij tegen.

 6. @ Mientje schreef:
  10/12/2020 om 12:42 am
  Op dag één leer je op school over de waterpas, water is altijd recht. Op dag twee leer je op school, de aarde is een ronde bal,

  Beste Mientje, het water op de aarde wordt door de aantrekkingskracht van de aarde in een kromme rondom de aarde aangetrokken dus niet recht, als de maan zijn baan rondom de aarde aflegt dan wordt daar waar de maan over de zee of oceaan gaat het water iets door de maan aangetrokken waardoor vloed ontstaat dus hieruit blijkt ook dat water niet altijd waterpas is.

 7. De man is van het padje en slecht geïnformeerd. De naam van deze aliens is bekend: het zijn de onzichtbare ‘inspirators’ van de Synagoge van Satan.

 8. ‘Buitenaardsen’ zullen projecties zijn.
  Alles wat je te zien gaat krijgen is gemaakt door mensen van deze aardkloot.
  9-11.

 9. Google maar eens naar welke US presidenten aliens hebben gezien en zich daarover in het openbaar ! geuit hebben.
  Nog …. is het geloof, of een geloof, een wereldwijd bindmiddel tussen mede-gelovigen, nog. Het is wel héél arrogant om te denken dat de mens de ‘mens’ vergelijkt met iets bijzonders. In de oneindige ruimte zijn meer ‘hemellichamen’ dan er zandkorrels op onze aarde zijn. De ‘heilige geschriften’ van welke richting dan ook zijn in de loop der eeuwen ontstaan om de mens een richting, een handvat te geven, wat overigens geheel in een fiasco is uitgelopen.
  Waarom ? Daarom heeft o.a. de V.S. geen openbaarheid aan ‘buitenaardsen’ gegeven. De bijbel kan dan meteen de prullenbak in, Darwin neemt zijn plaats in bij gebrek aan beter ; voorlopig althans.

 10. Een beetje nuchter blijven Xander.
  Uw fantasie begint op hol te slaan.
  Tijd om naar de psychiater te gaan.

 11. @Mientje
  10/12/2020 om 12:42 am

  Wanneer je op een hoog punt in Scheveningen over de zee van Katwijk naar Hoek van Holland kijkt zie dat de kustlijn heel erg rond is .
  De zwaartekracht van een draaiende bol zorgt ervoor dat ook het water aan de planeet geplakt blijft en niet in het heelal verdwijnt .
  Het water in een waterpas is maar enkele centimeters breed .

  Algemene reactie :
  2 , De Professor spreekt de waarheid , maar de ” äliëns ” zijn gevallen engelen in alle soorten en maten .
  Heel erg triest dat juist een Joodse man dit niet weet en niet beseft dat de entiteiten het speciaal op zijn volk gemunt hebben .

 12. Dit moet een site zijn voor mensen met een open mind dacht ik? Lijkt wel het commentaar van dumpert/telegraaf of andere msm.. ik heb veel gereisd en hierover met mensen gesproken en wat telkens weer naar voren komt is hoe niet ruimdenkend we zijn op dit gebied voor een modern land. Werkelijk ongelooflijk . Eindtijd, demonen, opname engelen etc zijn totale sprookjes. Wij zijn niet uniek en leven is overal ook op andere planeten. Religie houd je naïef wordt eens wakker en ga deze site eens goed lezen ipv een vaticaan propaganda boekje

 13. Op dag één leer je op school over de waterpas, water is altijd recht. Op dag twee leer je op school, de aarde is een ronde bal, waar zonder moeite blijkbaar enorme watermassa s op blijven plakken?? Sindsdien de weg kwijt!! En de fisheylens, die ken ik

 14. Phill Schneider had t hier in 1996 over
  Hij werkte als geoloog in Nevada area 51 etc
  Zijn speeches oh my oh my
  Zoek t op
  Oh Bob lazar zelfde alleen was hij werkzaam als ingineur Hij moest uitzoeken hoe de “ufo’s” werkten

 15. @Qvic
  Het was Newton die inzag dat het afzetten gebeurt tegen iets wat het voorwerp in het geval van een raket zelf produceert. De “actie = reactie” of 3e Wet van Newton.
  De raket spuwt brandstof uit (naar achteren). Dit was een compacte, koude, stof die enorm expandeert bij verhitting. Terwijl de raket de brandstof naar achteren uitspuwt en wegduwt, duwt tegelijkertijd die brandstof tegen de raket in tegengestelde richting. De raket wordt vooruit geduwd door de brandstof.  Newton stelt ook dat er altijd 2 even grote krachten zijn die tegengesteld zijn in richting en OP ELK EEN ANDER object werken.
  Hier hebben we dus brandstof waarbij de raket werkt op de brandstof (wegduwen) en de brandstof die werkt op de raket (vooruitduwen).
  Zonder brandstof wordt de raket niet meer geduwd en blijft bewegen met de snelheid die het dan had.

  In onderstaande link vind je een mooie uitleg waarom een planeet met atmosfeer zoals de onze naast een vacuüm kan bestaan.
  https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/quora/2017/05/16/why-doesnt-the-vacuum-of-space-suck-up-earths-atmosphere/amp/

 16. @Willy Buitenaardsen zijn een realiteit. Denk aan de engelen, de boodschappers van God.
  Op het geloofsforum vertel ik nog meer.

 17. Qviv: “Daarbij komt nog een heel groot verzwegen punt naar voren. Onze atmosfeer is een gasvormige substantie, deze kan nooit grenzen aan een luchtledige of vacuüm gebied”
  Helemaal gelijk Qviv! er kan geen gasdruk bestaan naast een vacuum. onmogelijk. De ‘ruimte’ derhalve, zoals aan ons gepresenteerd, bestaat niet, kan onmogelijk bestaan. vandaar wellicht de zin dat de ‘oneindige afstanden slechts schijn zijn’. inderdaad! de aarde is afgesloten.

 18. Hhhhh, nu gaan we zeker een Alien invasie meemaken, zien jullie niet dat dit een predictive programming is!
  mensen bang maken om zodoende de achtergebleven schapen te herderen.

 19. @Qvic De ‘ruimte’ bestaat niet uit een absoluut vacuum. Er bevinden zich wel degelijk moleculen en atomen, zei het veel minder geconcentreerd dan in de aardse atmospheer. Er is straling, er heerst overal zwaartekracht en er zijn elektro-magnetische velden. Tot zover mijn schoolkennis, ruim 40 jaar geleden opgedaan. Een beetje Googelen geeft vast een beter beeld van de ruimte om ons heen.

 20. Nephilim, Annunaki, de Wachters, lees de Boeken van Henoch (Books of Enoch), mensen.
  Dan zul je zien dat dit niks nieuws is.

 21. Als je alleen al de natuurwetten hier op de aarde zal toepassen, dan kunnen we al die ruimte gelinieerde verhalen in de prullenbak gooien. Want als de ruimte zou bestaan uit het luchtledige of vacuüm oftewel geen weerstand, dan zijn alle ruimte reizen onmogelijk. Zelfs met de 2e wet van newton. Je hebt namelijk weerstand nodig om vooruit te komen, om te sturen en af te remmen. Overdruk van raketmotoren moeten iets kunnen verplaatsen c.q. ergens tegen af te zetten om zich voort te stuwen, maar in het luchtledige valt niets te verplaatsen of ergens tegen af te zetten. Net als radiogolven voor communicatie is ook niet mogelijk in een luchtledige of vacuüm omgeving, want er is niets wat die elektromagnetische trilling door moet geven. Daarbij wordt er ook beweerd dat in de ruimte bijna het absolute nulpunt heerst. Dus 0 kelvin of -273,15 graden Celsius. Bij die temperatuur komen alle moleculen tot stilstand d.w.z. de neutronen en de protonen kunnen dan niet meer om hun kern heen draaien, het elektromagnetisme in dat molecuul wordt dan nul. Met dat gegeven zal dan ook alles letterlijk uit elkaar vallen. Daarbij komt nog een heel groot verzwegen punt naar voren. Onze atmosfeer is een gasvormige substantie, deze kan nooit grenzen aan een luchtledige of vacuüm gebied. Dat geldt ook voor een vloeistof, enkel een vaste niet poreuze substantie kan grenzen aan een luchtledige of vacuüm gebied. Dus ruimte reizen is voor mij dan ook puur wensdenken van dat het toch mogelijk zou zijn, zonder enig besef van onze natuur wetten in acht te nemen. Dit soort verhalen zie ik dan ook weer als de volgende bangmakerij project, door te speculeren van het onmogelijke.

 22. Nostradamus zegt het volgende::
  •De goden (gevallen engelen) zullen zich aan de mensen vertonen
  •Als de bewerkers (dus duivelen) van het grote conflict.
  •Tevoren worden aan de [heldere] hemel degene en lans gezien (dus oorlog).
  •Aan de linkerkant !!! Zal de grootse toestoot zijn.

  In Jesaja 13:5 komen die “goden” van verre, van de grenzen des hemels… als de werktuigen van Gods toorn..om de hele aarde te teisteren ..uit vers 6 blijkt dat ze vóór de Dag des Heren komen 2-Thess. 2:2. ..dewelke hetzelfde is als de Wederkomst in het 6e zegel dat een reinigingsoordeel is, zoals ook blijkt in Jes.66:14-17-

  In Jesaja 2:18-19 wordt letterlijk over “goden” gesproken, dus gevallen engelen.
  De inhoud van het bovenstaande artikel is dan ook zeer aannemelijk.. wat trouwens op andere sites ook lang en breed al jaren besproken wordt..

 23. De Bijbel leert ons, dat engelen zich een lichaam aan kunnen meten zodat ze door ons gezien kunnen worden. Ook Satan gebruikte het lichaam van een slang toen hij Eva verleidde. Toen Mozes naar de Farao moest gaan om te zeggen dat hij het volk moest laten gaan, toen deed hij tekenen die de tovenaars van Farao ook na deden. Ook zijn er talloze verhalen van mensen die ooit diep in het occultisme hebben gezeten, dat demonen zeer afschrikwekkende wezens kunnen zijn en in vele gedaanten kunnen voorkomen. Satan wordt ook niet voor niets de grote Misleider genoemd. Hij komt immers zelf als een Engel van het Licht, een gedaante die hij ooit had toen hij nog in Gods nabijheid leefde en Hem diende. Ik kan dus niet uitsluiten dat er demonen zullen zijn die zich wellicht als ruimte bewoners voor doen. De Bijbel leert ons ook, dat zij nog wonen in de hemelse gewesten, dus voor ons nog niet direct zichtbaar. Maar eens komt er een dag dat ze ook daar verdreven zullen worden en ik zou er niet raar van staan te kijken dat als die dag aanbreekt, dat ze dan net doen alsof ze van elders uit de ruimte komen en het goed voor hebben met de mensheid, in plaats dat hun falen zouden toegeven. Ik sluit dus niets uit, en heel eerlijk gezegd maakt het me niet eens uit of het wel of niet tot de mogelijkheden behoort. Ik weet mij geboren in Gods handen en dat is voor mij het belangrijkste.

 24. Ik ben wel benieuwd naar de genoemde videofragmenten in dit artikel. Zijn die ergens te vinden? En dan bedoel ik waar wij ze ook kunnen zien 🙂

 25. Efeziërs 6:12
  Want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

 26. De Alien-propaganda is ingezet.

  Nog even en we kunnen middels Project Blue Beam de Aliens zien nederdalen.

 27. Ik ga er niet te diep op in want is waarschijnlijk iets voor het geloofsforum, maar de geruchten doen al lang de ronde dat wanneer uiteindelijk de Opname zal gebeuren, de overheden dit zullen willen verklaren als ontvoeringen door buitenaardse wezens… Er wordt meer en meer gezegd dat de Opname nabij is, dus misschien is deze ‘verklaring’ door deze man gewoon een strategische zet om de mensen al op het verkeerde been te zetten..

 28. Aliens bestaan, het zijn demonische wezens. In de eindtijd komt steeds meer bewijs van buitenaardsen naar voren. Laat je niet gek maken door zogenaamde entiteiten en blijf verre van hen. De duivel haalt van alles uit de hoge hoed om mensen te misleiden, hij weet dat zijn dagen op aarde geteld zijn. Veel mensen willen niets weten van het bestaan van buitenaardsen en doen lacherig over aliens, ze zullen een rotschrik krijgen wanneer zijzelf een ufo zien. De hal van het Vaticaan is vormgegeven als een reptilian kunstwerk, een occulte symboliek met een lugubere zichtbare slangenkop. Wat een zieke wereld!

 29. Ga niet bepalen of het klopt MAAR 2 punten.

  Boek Hal Lindsey , inderdaad jaren geleden , kwam in een hoofdstuk voor dat een ongelovige wetenschapper ergens een ruimteschip had gezien waar een alien uitkwam die ERG GEINTERESSERD was in iets diep binnenin die wetenschapper ( waarschijnlijk zijn ziel ?)

  De GROOTSTE misleiding zou zijn dat er aliens uit ruimteschepen komen die zeggen wij komen om jullie v/d ondergang te redden, luister naar deze man, ( de antichrist.)
  Dat zou een nog grotere misleiding zijn als de hele corona hoax

 30. Het mooiste in het verhaal is de basis op mars. Het duurt 20 minuten voor een radiosignaal mars bereikt. Directe communicatie dus onmogelijk. De reis naar mars duurt een jaar. Er is niks daar, vanuit je iets zou kunnen bouwen. Al je voedsel , water etc.voor jaren meenemen. Logistiek bijna onmogelijk…dan is iss lekker dichtbij. Binnen een dag te bevoorraden. Zie je het verschil?
  En volgens L.A. Marzulli … ufo’s zijn demonen, enz. Hij heeft bewijs van Fatima, Portugal… originele foto’s…bekijk op YouTube..

 31. Het is te hopen dat ze geld bij hebben, want de schuldenberg die onze volksverraders hebben gegraven om hun eigen zakken, die van de banksters en big farma en tech te vullen, bedragen nu 245.000 miljard, dit is 300% van het BNP van de hele wereld, maw, ze hebben drie keer meer geleend en opgedaan, dan dat de wereld produceert aan goederen en diensten per jaar.
  Nu weet je waarom er absoluut een reset moet komen, heeft niks te maken met een griepvirus, maar simpelweg om hun eigen dieverij te verstoppen.

 32. Xander,
  Svp geen aandacht geven aan zulke flauwekul. Komt je eigen geloofwaardigheid niet ten goede.

 33. Geweldig artikel!
  Ik ben getogen en geboren in de stad Eindhoven en het Joodse Philips heeft een opzienbarend gebouw geschonken aan deze stad?
  https://www.google.com/search?q=evoluon&client=opera&hs=LOP&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiysvPAmMHtAhVR_KQKHSkNDGsQ_AUoAXoECBEQAw&biw=1280&bih=659
  De naam het Evoluon maar de vorm zegt meer dan duizend woorden denk ikzelf maar zeer verhelderend is het kanaal van deze vlaming.
  https://www.youtube.com/user/godgevlamste
  Die heeft veel antwoorden gevonden maar laat ons anders denken.
  Maar gezond verstand is van belang in deze duistere tijden vind ik.
  Ook de wetenschap heeft haar beperkingen laat ons zien.
  scientific fraud and publications
  https://scholar.google.com/scholar?hl=nl&as_sdt=0%2C5&q=scientific+fraud+and+publications&btnG=
  As Grieks Orthodox vind ik,
  Onderzoekt alles maar behoud alleen het goede niet compleet mijn toevoeging maar bestrijd al het kwade met alle macht ter bescherming van de volgende generatie.
  En nog steeds word elke mens geboren als lege biobot afhankelijk van de informatie van de vaak onwetende ouders?
  Religie zal ik maar even achterwege laten om niet te kwetsen of belerend te doen met alle respect.

 34. Een generaal die volledig seniel geworden door sommigen nog serieus genomen wordt ook.
  Goed dat de film al uitgebracht is.

 35. Wat ook kan: de respons die hier terug te vinden is, geeft aan hoe bekrompen en kortzichtig mensen inderdaad zijn (geworden / gemaakt). Ideaal voor de heersende elite! Slaap calvinistisch lekker verder in de illusie van een materialistisch wereldbeeld dat een paar eeuwen oud is?

  Bewustzijn is onzichtbaar, heeft geen volume, noch massa en kan niet worden gelokaliseerd in tijd of ruimte. In de zin van het wetenschappelijk materialisme bestaat het dus simpelweg niet. Toch geloven we allemaal dat we erover beschikken (hopelijk).

 36. Wie gelooft in buitenaardsen kan zijn Bijbel beter buiten smijten. Er is volop door de NASA onderzoek naar leven op andere planeten, tot hiertoe niets!!! Wel kan er leven geweest zijn op andere planeten, maar toen ze hun atmosfeer verloren verdween het leven er ook. Of misschien zit er op de planeet Mars een groen manneke verborgen. Of Amerikanen contact zouden hebben met buitenaardsen dan zou Trump de grootste leugenaar onder de presidenten zijn. X-Files bestaan in de VS en gaat over zaken waar niet direct een antwoord op is. En inderdaad buitenaardsen bestaan, God, de Duivel, Demonen , Maagd Maria die laatste komt ons nog dagelijks bezoeken, dat moet wat kosten, wat een vriendelijk mens. Er bestaat wel een andere dimensie die we nu kennen. En het is mogelijk dat we uit dat dimensie bezoek krijgen, maar dat is een ingewikkelde mysterie. Shalom

 37. Vele jaren geleden, in de vorige eeuw, liet een religieus/spiritueel goed onderlegde bekende (destijds student medicijnen) weten dat toen de eerste Amerikanen de maan bezochten zij daar mensen aantroffen en dat een der astronauten daarvan zo verward was geraakt dat hij later in de psychiatrie verzeild raakte.

  Dit bericht kon uiteraard nooit persoonlijk geverifieerd worden, maar degene die ermee kwam is/was een intelligente,
  nuchtere persoon.

  En: op fromrome.info staan vandaag diverse zeer belangwekkende artikelen, o.m. over de mededeling van RFKjr
  en de Duitse minister van gezondheid betreffende de vaccins.

 38. Kijk even naar Jensen; buitenaards incident wordt de volgende hoax om ons angst aan te jagen.

 39. Mensen, wat een verhaal, geloven jullie dat echt?
  Let op, als wij als christenen straks weggerukt worden uit de wereld ( de opname), word er gezegd, heb je de ufo’s
  gezien, die hebben hun meegenomen.
  De bijbel zegt: geloof het niet, het zijn dwaalleraars.
  Groet Henk

 40. “De oud-generaal kan zijn beweren niet met bewijzen staven.” Had dat even aan het begin van het artikel gezegd, had ons een hoop tijd bespaard!

Comments are closed.