Amerikaanse marine bevestigt echtheid UFO opnamen piloten, ’hadden geheim moeten blijven’

Geen fake, zegt de Amerikaanse marine nu. Maar wat dan wel, daar zijn ze nog steeds niet uit. (Afbeelding: via (1)).

—————————————————————————————————————————————–

Drie video’s die Amerikaanse marine piloten maakten van UAP’s (Unidentified Aerial Phenoma, een modernere term voor UFO’s) zouden enige tijd geleden per ongeluk zijn uitgelekt, terwijl dat volgens de marine top nooit had mogen gebeuren. Op de destijds ook op deze site besproken opnamen is te zien hoe de boordcamera’s van de vliegtuigen mysterieuze donkere objecten volgen. Piloten dachten eerst dat het om geheime drones ging, maar lieten die verklaring al snel los omdat de UAPs/UFO’s manoeuvres maakten die met de huidige menselijke technologie onmogelijk zijn.

Joseph Gradisher, woordvoerder namens de marinetak voor Informatie Oorlogsvoering, bevestigde dat de opnamen echt zijn. De overheid zou echter nog steeds niet klaar zijn met het analyseren van de beelden, die daarom nog altijd officieel het predicaat ‘onverklaarbaar’ hebben. Gradisher waarschuwde dat het publiek nu niet moet gaan denken dat het om buitenaardsen gaat.

De video’s werden destijds gelekt door Luis Elizondo, een voormalige inlichtingenofficier die volgens eigen zeggen de directeur van het UFO onderzoeksteam van het Pentagon is geweest (AATIP: Advanced Aerospace Threat Identification Program). Elizondo wilde de beelden gebruiken voor een database met daarin alle mogelijke bedreigingen vanuit de lucht.

In de eerste video is een vreemd pil-achtig object aan de horizon te zien, voordat deze extreem snel wegschiet. Op de tweede opname heeft een sensor van het militaire toestel een object in beeld dat razendsnel over het water vliegt. Te horen is hoe de piloten en zijn collega’s zich verbazen over de snelheid van het voorwerp. De derde video toont een langwerpig luchtvaartuig dat plotseling stopt, omdraait en pijlsnel wegvliegt.

‘Hadden achtergehouden moeten worden’

Het Pentagon beklaagde zich erover dat de opnames zijn uitgelekt. ‘Ze hadden nog steeds achtergehouden moeten worden, want ze zijn nooit officieel vrijgegeven aan het algemene publiek.’

De video’s circuleren echter al maanden. Het Pentagon gaf destijds wel wat documenten vrij over het genoemde AATIP, dat vanaf 2007 tot de veronderstelde opheffing in 2012 een geheim initiatief was om UFO’s te onderzoeken. Volgens onbevestigde berichten bestaat de afdeling nog steeds.’

Piloten beschrijven onmogelijke manoeuvres

In interviews beschrijven piloten hoe ze luchtvaartuigen tegenkomen die binnen een seconde hypersonische snelheden kunnen bereiken, maar ook plotseling tot stilstand kunnen komen en in een rechte hoek weer weg kunnen schieten.

Geen enkel door mensen gemaakte drone, raket of vliegtuig is daartoe in staat, wat de reden was waarom de meest logische verklaring –een geheim overheidsprogramma- al snel werd losgelaten. Sommige piloten zeggen dat dit soort waarnemingen voortdurend worden gedaan.

UFO’s van andere planeten, uit andere dimensies, of toch de overheid?

De meest gehoorde speculatie sinds een UFO in 1947 bij het Amerikaanse Roswell zou zijn neergestort is dat het om ruimteschepen met aliens van andere planeten gaat. Afgelopen week werden twee mannen, waaronder een Nederlander, een paar dagen vastgehouden omdat ze hadden geprobeerd om ‘Area 51’, waar volgens populaire verhalen UFO’s zouden worden verborgen, binnen te dringen.

Een wat minder vaak gehoorde uitleg is dat het om wezens uit andere dimensies gaat. In sommige christelijke kringen wordt gedacht dat UFO’s de voertuigen van in de Bijbel genoemde (gevallen) engelen zijn. Anderen denken dat het ‘echte fake’ verschijnselen zijn die door de ‘deep state’ worden gebruikt om de mensheid voor te bereiden op een valse interventie van buitenaardsen, of zelfs van de komst van een messias figuur, bedoeld om de hele wereld te verenigen / te onderwerpen.

 

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

2018:
14-11: Ierland onderzoekt meldingen UFO’s door drie verkeerspiloten

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

30

 1. Het boek ‘de twaalfde planeet’ spreekt over dat ze in de oudheid al eens hier waren. Juist met een respectvolle benadering van het oude testament dat als feitenboek gelezen wordt

 2. @Ramshoorn: 8:53 am. Eens. En de Heer regeert, zijn plannen falen niet. Ik stel mijn vertrouwen op de G’d van Abraham, Isaäc en Jacob, en zijn geliefde Zoon, Jezus.

 3. Waarom komt dit onderwerp ter sprake? Waar moet de aandacht van worden afgeleid? De veilgheid en vrijheid die op het spel staat door islamisering, verarming van de bevolkingen door nutteloze onbetaalbare maatregelen vanwege een maakbare natuur.
  Denk maar eens aan de doelstellingen die op de Georgia Guidestones staan. Rutte zei tijdens de APB dat hij (regering) en het parlement de baas zijn. Dat is hij al bijna 10 jaar en is het er veiliger op geworden. De parlementaire klokkenluider moest m.b.v. het departement die over veiligheid gaat “kalt” gesteld worden omdat hij hem voor de voeten loopt. Hij voert het beleid uit van de NWO. De N staat voor Nazi. Europa al bijna veroverd zonder oorlog en nu willen ze opeens een leger. Herinnert men zich nog dat de nazi’s zich van dwangarbeiders (dus slaven) bedienden?
  Hoe zijn de problemen in het onderwijs ontstaan? Door een afnemende bevolking werden er minder docenten opgeleid, waarvan vele PvdA ministers het voortouw namen; hun geheugen is erg kort. En nu halen ze mensen binnen die de taal niet spreken, en thuis ook niet die volgen de tv programma’s van hun thuisland met de schotel. En dan janken over een taal achterstand. Wie zijn de echte gedupeerden op school omdat ze te weinig aandacht krijgen. AOWers worden dubbel gestraft, want twee alleenstaanden krijgen bij elkaar opgeteld meer dan een twee persoons huishouden, vanwege het argument dat bv. de stookkosten voor een huishouden zijn I.p.v. 1. Maar het eigen risico is voor iedereen hetzelfde, waarom is dat bedrag er nooit bij opgeteld bij een twee persoonshuishouden? Als men nu begint over bevriezing van de kinderbijslag staat heel NL. Op tilt, maar bij de bezuinigingen van de jaren 70 werd het eerste kid ‘bevroren’. Maar het grootste gevaar is de maakbare natuur. Via mega bedragen onttrokken aan de burger wordt de NWO gespekt. De aanstichter Al Gore die zei dat we nooit meer sneeuw zouden zien heeft nu als nieuw verdienmodel een bedrijf in (genetisch gemanipuleerd) vegetarisch voedsel. Maar hoe staat het wereldwijd met de voedselproductie? De VN heeft vorige week gewaarschuwd voor extreem hoge voedsel prijzen. Iemand iets gehoord van onze regering via de Nederlandse Propaganda Organisatie? Maar ik denk dat zij het allang wisten, want zij kunnen er aan verdienen d.m.v. een hogere BTW op de eerste levensbehoeften. Misdadig?
  Waarom zullen de voedselprijzen stijgen? Hoe gaat het weer er in de komende 3 maanden in Oost-Afrika er uitzien en dien tengevolge in Australië, Indonesië en Singapore. Wat is de menselijke invloed op de golfstroom. Wat is de menselijke invloed op de temperatuur van het noordelijk gedeelte van de Atlantische oceaan? En om op de UFO’s terug te komen waar had admiraal Byrd in 1947 last van bij Antarctica? De bijgevoegde links kunt u wel of niet bezoeken, want wat niet weet wat niet deert.

  https://www.youtube.com/watch?v=uLg4Uf_SwLM
  In 1903 startte de NWO Rockefeller de voorloper van de Frankfurter Schule: https://www.youtube.com/watch?v=kyWFpsAnVuI&t=627s
  https://watchers.news/2019/09/17/indian-ocean-dipole-iod-2019-strongest-on-record/
  Men kan het verborgen houden, maar het duikt ooit op https://watchers.news/2016/06/14/north-atlantic-cooling-suggests-climate-is-about-to-change-over-much-of-the-northern-hemisphere/
  Uitbraak van lepra epidemie in Hollywood? https://www.breakingisraelnews.com/136961/leprosy-resurface-return-la-gossip-capital-world/
  Admiraal Byrd: https://www.bibliotecapleyades.net/antarctica/antartica11.htm

 4. Zeg niet dat het aliens zijn hoor, maar om te denken dat wij de enigste zijn in het complete universum, is gewoon ronduit arrogant. Dat wij het niet begrijpen wil niet zeggen dat het er niet is hé. De kans dat er extreem ver ontwikkelde beschavingen zijn is echt wel aannemelijk. En dat die niks met ons te maken willen hebben is nog vééél aannemelijker. Kijk hoe simpel we zijn. Wij verzieken hun millennia oude tankstation soort van, met ons (alles vernietigend) gedrag. Laat van alles wat er de afgelopen 60 of 70 jaar verzameld en waarschijnlijk waargenomen is 0,01% waar zijn. Dan ben je er toch al…

 5. De aarde is miljoenen jaren oud ook het heelal
  Ook in de bijbelse tijd bestudeerden mensen de sterrenhemel, zoals met de geboorte van Jezus.
  De mens is altijd op ontdekkingsreis en op zoek naar nieuwe en betere maar ook gemakzuchtige wegen.
  De technologie gaat door. En wat ze met al die apparatuur niet kunnen bewerkstelligen is het eind van weg.
  Of alles waar is wat de wetenschap suggereert of naar buiten wordt gebracht en de reden daarvoor, blijft
  nog in het duister.
  Wel lijkt het mij sterk dat deze mensen onder invloed, Stoned de onderzoeken doen. Een oase zien in de woestijn.
  Toch, de beelden zijn wel wazig.

 6. Ik denk, dat de Amerikaans overheid met geheime projecten bezich is , op zich normaal, dat hoort bij de ontwikkeling/ evolutie van de mens .Het feit, dat onze You Tubers er met een koopje van afkomt voor het binnen dringen van het Area 51 gebied zegt heel veel.

 7. Ach, wat de “wetenschap” UFO’s noemt,,,

  Gelovigen weten door het lezen van de Bijbel al vele eeuwen dat er meer is tussen hemel en aarde. Van de aardbewoners is dankzij hun vele ontdekkingsreizigers al heel veel bekend geworden.

  Van de hemel weten alleen gelovigen veel te vertellen. Er zijn miljarden engelen. Alle gelovigen weten dat hun beschermengel dagelijks in de buurt is. Zonder zijn hulp was ik subiet verdronken in Colombo toen ik de baai daar overzwom en in problemen kwam omdat ik een slok water binnenkreeg en doodsbenauwd werd. Ik riep de Naam des Heren aan en Hij redde mij…

  Psalm 34:8 De Engel des HEREN legert Zich rondom wie Hem vrezen, en redt hen.

  De Bijbel vertelt in Handelingen 1 over de Ruimtevaart die Jeshua/Jezus naar de Hemel maakte. Hij had geen ruimteschip/pak nodig. Op een wolk voer Hij ten hemel gadegeslagen door al zijn vrienden, de Apostelen. Hij beloofde ook terug te keren en Zijn Koninkrijk op deze aarde te vestigen. Mattheus 24 en 25.

  Die Hemelvaart van Jeshua/Jezus is geen Fake-Verhaal, dat bewijst de jaarlijks terugkerende betaalde CAO Hemelvaartsdag voor alle werknemers die in loondienst zijn!

  En buiten dat: Elke sterveling gaat zijn eigen hemelvaartsdag meemaken als hij/zij de laatste adem uitblaast op planeet aarde en 1 seconde later arriveert zonder zware koffers bij de Poort van het Koninkrijk der hemelen. Alles staat daar immers klaar voor iedere gelovige.

  Ik heb me laten vertellen dat het daar drukker is [7000 per uur] dan op een Top-Dag van KLM-Airport! Gelukkig zijn daar dankzij de 24-uurs service nooit geen wachttijden! Smiley!!!!

 8. @ john, …. De eerste 7 jaar van een kind zijn belangrijk….een fundament voor de rest…..
  Dat klop(te) ook maar dan praten we over een langere tijd geleden, toen geluk nog héél gewoon was. Maar helaas leeft het kind nu in een wereld waarbij bij al het voedsel, water en de lucht die ingeademd wordt, nieuwsberichten en ‘games’ in meer of mindere mate feite toxisch zijn geworden !
  Een bekende site is : netzfrauen.org scrol naar eerdere berichten en ervaar wat voedsel zoal met het kind doet ! Het is allemaal begonnen met het ‘wondermiddel’ DTT ! Het is meer dan vreselijk om te lezen waartoe de hebberigheid in staat is.
  Wanneer de mensheid volhardt in het geloof dat er géén ander leven is dan op de aarde, dan blijkt echter dat er wezens zijn, hoe klein dan ook, die leven op plaatsen die niet voor mogelijk zijn gehouden. Wij, de mensheid, gaan er van uit dat alles wat ‘leeft’ zuurstof, voedsel, energie en lucht en water nodig heeft. Het is misschien niet voor te stellen maar ik houd het voor mogelijk dat er ‘iets’ moet zijn. Het hele universum bevat meer ‘hemellichamen’ dan er zandkorreltjes zijn op onze aarde, het zou arrogant zijn om te denken dat er dan niets iets…. is. En dat -iets- moet een andere vorm van ‘ intelligentie’ zijn, iets wat wij niet begrijpen omdat men zoekt naar iets wat op ons moet lijken.
  Inmiddels zijn er hier robotten die zich door andere robotten kunnen laten repareren…. niets is meer wat het lijkt …. Motoren fabrieken zijn in staat een motor -zonder onderhoud- meer dan een half miljoen km’s te laten functioneren.
  Probleemloos worden en films gemaakt, haarscherp, van hemellichamen die nog onbereikbaar blijken te zijn.
  Het klinkt misschien utopisch, maar men zoekt vertwijfeld naar een ‘plek’ waar de mens zoals wij die kennen bestaansrechten heeft. Het maar steeds meer willen, daar zorgt die Wirtschaft wel voor. ( In voor en tegenspoed ) zorgt er uiteindelijk voor dat onze aarde, ter zee, ter land en in de lucht langzamer een planeet aan het worden is waar het ‘overleven’ een steeds grotere kunst aan het worden is. Ach, men zegt vaak : je moet met de tijd meegaan maar de tijd heeft geen haast. Sluipenderwijs degenereert de mensheid…. en is op zoek naar ‘iets’ waar nog enig leven mogelijk is.

 9. Moeilijk onderwerp blijkbaar. Er zijn genoeg onderzoeken gedaan die aangeven dat het juist geen dronken zwervers zijn die de waarnemingen doen maar juist nuchtere, goed opgeleide, intelligente mensen. Zoals piloten dus. De objecten hebben een aantal bekende vormen en bewegen met niet natuurkundig verklaarbare versnellingen en haakse hoeken. De massa van de voertuigen zou hiervoor zo goed als 0 moeten zijn.

  Er zijn ook miljoenen getuigen verslagen van nachtelijke ontmoetingen, ontvoeringen en experimenten, meestal te maken met voortplanting (-s organen). De statistieken wijzen op enkele %-en van de bevolking. Dat is niet weg te verklaren als kletspraat van dronken of psychisch gestoorde mensen. Ook blijven de slachtoffers vaak achter met medische klachten. En met implantaten ter grootte van een rijstkorrel die onder medische waarnemingsapparatuur ineens kunnen verdwijnen.

  Het bijzondere is echter dat ontvoeringen afgebroken worden als de slachtoffers de naam van Jezus aanroepen. Dit is veelvuldig waargenomen maar niet vermeld in mainstream publicaties.

  Het kunnen ook geen marsmannetjes van verre sterren zijn, laat staan galaxieën. De afstanden zijn hiervoor eenvoudigweg te groot. Ook is hiervoor exobiologisch gezien geen mogelijkheid voor. Het leven, DNA, is zo complex dat dit onmogelijk spontaan kan ontstaan. De kans voor het spontaan stapelen van aminozuren tot 1 eiwit molekuul hemoglobine is 1:10^130. Dat is 1 eiwit plus de blauwdruk voor het maken en foutcorrectie. Er zijn 10^80 atomen in ons universum. Dwz dat 1 molekuul hemoglobine het spontaan ontstaan van leven al wiskundig absurd maakt (gedefinieerd als een kans <1:10^50). En dat is slechts 1 eiwit. Evolutietheorie is wetenschappelijk achterhaald. Ongeacht het aantal sterren en planeten. Dat lijken grote aantallen, maar vergeleken met de complexiteit van het leven irrelevant.

 10. Een hoop reacties hier getuigen van ongeloof wat inhoudt dat men de waarheid niet kan verwerken .
  Dit is niet vreemd wanneer men voor zichzelf geen filter heeft ( de Bijbel ) .
  Hier een verklaring van een ex-militair V.S. medewerker die nu Pastor is en uitlegt wat de gevallen engelen hun bedoeling is :
  https://www.youtube.com/watch?v=iNjqEVq4SE8

 11. Met al die moderne cameras heb ik nog nooit een scherp beeld van een UFO gezien. Vrijwel iedereen op deze planeet heeft een smartphone met prima camera. De meest vreemde, bizarre en speciale evenementen worden daarmee gefilmd. Maar nooit een scherp plaatje van een UFO. Vreemd?

 12. Er zijn zoveel planeten en melkwegstelsels ,dat de kans op leven veel groter is op 1 of andere planeet dan dat er geen leven is . Maar als ze hier zouden kunnen komen , zouden ze over een Gigantische Techniek moeten bezitten en zouden ze veel Intelligenter dan de mens zijn ,en veel verder zijn. Dan is de vraag: Waarom zouden ze hier komen? Waarom nemen ze geen contact op? of is het zo dat ze ons zien als een stelletje holbewoners? en ons misschien bestuderen?
  Daarnaast kan het ook zijn dat bepaalde overheden technieken bezitten , waar wij helemaal niks van weten en dat het in de toekomst bekend word. Wat ik zelf denk is dat de mogelijkheid dat de gevallen engelen ruimtevoertuigen hebben ook aanwezig is , deze figuren hebben de mensheid in het begin van der tijden heel veel geleerd , als landbouw, magie , en nog veel meer ,vandaar allemaal bouwconstructie s van de oudheid waar veel wetenschappers nog met verbazing na kijken . Ook zijn over de aarde overal altaren gevonden , waar mensen geofferd werden aan deze figuren ,vandaar al die Mythologieën zoals de Zweedse ,Griekse , Romeinse, Egyptische , wat helaas allemaal in deze wereld als fantasie word beschouwd

 13. @doordenker. de eindtijd is een feit, de overgang moet zonder problemen verlopen, dit hele zonnestelsel is totaal afgesloten door de blue avians (vogelmensen)niets kan erin en ook niets kan eruit .er is hulp genoeg maar zij kunnen niet zo maar ingrijpen in onze vrije wil. dat nu juist een deel naar buiten komt. is omdat z de boeven club een fake invasie in de planning hebben, via het black program van de cabal die allang ruimteschepen hebben .project blue beam. de laatste troefkaart volgens werner von braun een paar maanden voor zijn dood .( vroeging) Maar dan word er wel gelijk ingegrepen door hogere dimensies. die al lang klaar liggen en bij groen licht binnen een paar aardse tellen kunnen ingrijpen.

 14. Bekijk de deep field photo van Hubble telescope met tig sterrenstelsels. Er zijn miljarden stelsels.
  Denk écht wel dat er andere wezens zijn.

 15. Heb vroeger zelf ook onverklaarbare dingen in de lucht gezien. Heb geen zin om het hele verhaal hier neer te plempen en nee je hoeft me ook niet te geloven. Maar het doet me deugd dat er steeds meer openheid komt over ufo’s.En het jaren 50 denken met die voorspelbare kinderachtige hoon gelach opmerkingen steeds meer op de achtergrond verdwijnt. De mensheid begint wakker te worden.

 16. Het is altijd weer zo dat de opnames of fotos onduidelijk zijn , andere dingen worden meestal duidelijk in beeld gebracht , maar bij ufo s altijd het zelfde liedje , dus kan het vanalles zijn wat waarschijnlijk helemaal niets voorstelt

 17. Sinds deze officiële bevestiging dat ze hier zijn, kijk je toch wel met heel andere ogen naar de sterrenhemel en vraag je je onwillekeurig af waarom ze hier zijn en wat hun bedoelingen zijn.
  Louter observeren (zoals in de ‘Star Trek’ prime directory), ingrijpen, helpen of iets meer sinister?
  Zijn er meerdere soorten aliens aanwezig en hoe staan de verschillende soorten tegenover ons en tegenover mekaar?
  NB: Zou het louter toeval zijn dat deze informatie nu ‘uitlekt’ na de hele Area 51 hetze of zou er een link zijn tussen beiden?

 18. Mensen zijn inderdaad altijd opzoek naar iets, dat brengt de mens ook waar hij nu is. Een bijzonder en intelligent wezen, vol inspiratie, inzicht etc etc de mens wil blijven ontdekken en ontwikkelen en daar is niks mis mee.
  Dankzij deze drang om te blijven ontdekken en te ontwikkelen, kan de mens hier op deze site zijn mening delen.

 19. Het kan allemaal mogelijk zijn, of is het doorstoken kaart, maar zie maar eens bij heldere nacht naar het gebied van rondom Orion en hou dit maar een behoorlijke tijd in de gaten, dan zie je plotseling licht flitsen en dit verplaats met een hoge snelheid of het wendt zich naar een andere richting, dit is iets wat buiten de dampkring geschiedt, het is net of er iets start van een (raket) maar dan met pulsen om ongeveer 10 seconden zie je het weer. Er zijn meer mensen die dit gezien hebben wat je kunt vinden op google

 20. Cefas, volgens mij zijn beide fake. Zowel de ufo’s als de opname van de gemeente.

 21. Men kan dit soort reacties van mensen verwachten die in totale ontkenning leven. maar vooral in angst .want o wee dan worden wij straks aangevallen, dat zijn ook degene die nog steeds geloven dat god de aarde in 6 dagen schiep .vergeet het maar. De eerste 7 jaar van een kind zijn belangrijk omdat dezer het fundament leggen voor de rest van het leven.de meesten kinderen worden te pas en te onpas verteld dit bestaat niet dat bestaat niet dan wel dat kan je niet enz. als je als kind hierin meegaat is het zeer de vraag of je daar los van kan komen ieder kind word geboren met alle door god gegeven gave. als je die vast kunt houden ben je vele malen rijker want je ziet de rijkdom aan andere levensvormen die overal om je heen zijn. het hele universum krioelt van het leven. dus ook op mars . overal dus. het enige minpunt dat je tegen komt zijn je z,g vrienden en kennissen want als je hun dat zou vertellen . lopen ze met een boog om je heen. omdat zij vastzitten en de waarheid voor nog te veel mensen een groot taboe is. al is de leugen nog zo snel de waarheid zal nog dit jaar grotendeels naar buiten komen.

 22. @Ramshoorn: precies, het is (zeker als je de videobeelden bekijkt) een insectje/kevertje op de detector.
  Even los van de verdere bedoeling die je hebt met het citaat dat ik zeker ook ondersteun. Mensen zijn altijd op zoek naar ‘iets’.

 23. Er zal ook een fake-verklaring van de overheden komen als miljoenen Christenen weggerukt zijn van deze aarde (i.c. de opname van de gemeente). Ufo-interventie zal dan een plausibele (fake) verklaring zijn.

 24. Het is wel opvallend dat veel mensen sinds ze Mindful zijn gaan denken en hun Mantra’s bij Yoga lispelen, Paddo’s eten, Coke snuiven, Lachgas inhaleren, of zich lam zuipen aan alcohol of Wodka ze allemaal vreemde dingen zijn gaan zien.

  Peter Koelewijn schreef er een passend liedje over beestjes, UFO’s? :

  Weet je wat ik zie als ik gedronken heb ? (Nou nou ?)
  Allemaal beestjes, zoveel beestjes, om me heen
  Oh ik weet wel dat ik nou mezelf nep (Nou nou !)
  Want er zijn geen beestjes, maar ik zie beestjes, om me heen

  Beestjes, beestjes,
  Op m´n dekens, op m´n kussen, kijk maar
  In m´n oren, in m´n neus en in m´n haar
  Ze lopen allemaal door elkaar
  Beestjes, beestjes,
  Hele legers lopen daar over de grond
  Kijk ze rukken op langs het plafond
  En de kamer draait maar in het rond, oh

  Weet je wat ik zie als ik gedronken heb ? (Nou, nou ?)
  Allemaal beestjes, zoveel beestjes, om me heen

  Beestjes, beestjes,
  Langs de drempel in een hele lange rij
  Door de sleutelgaten komen ze er bij
  En ze kijken allemaal naar mij
  Beestjes, beestjes
  Blauwe, gele, rooie alles zit er bij
  Likkebaardend komen ze steeds dichterbij
  En ze loeren allemaal op mij

  Weet je wat ik zie als ik gedronken heb ? (Ja, ja ?)
  Allemaal beestjes, zoveel beestjes, om me heen
  Ze komen zelfs als ik om me heen mep (Ja, ja !)
  Duizend beestjes, allemaal beestjes, om me heen…?

 25. Astronomen zijn ijverig op zoek naar leven op de exoplaneten, maar zelfs op de planeet Mars is geen leven mogelijk, dus zeggen de darwinistische evolutionisten dat er vroeger leven moet zijn geweest en zo blijft men bezig. Onlangs heeft men weer een planeet ontdekt buiten ons zonnestelsel waar mogelijk leven zou kunnen bestaan? in ons zonnestelsel met zijn acht planeten waaronder de aarde, krioelt onze blauwe planeet van leven, alleen onze blauwe planeet bracht veel leven voort toeval? Alleen op onze planeet werden alle voorwaarden vervuld om leven voort te brengen toeval? Dus UFO, is de onzin van mensen die geloven in buitenaards leven en er allemaal complotzaken in zien, Ook de NASA moet toegeven dat er weinig kans is op buitenaards leven , we hebben maar één planeet mensen, en daar zullen we het mee moeten doen, en de dromers onder ons mogen in een romantische bui geloven dat E.T. bestaat voor mij geen enkel probleem, de enige buitenaardse die ik ken is mijn schoonmoeder die komt inderdaad van een andere planeet zeer ver buiten ons zonnestelsel. Shalom

Comments are closed.