Zwarte rechter Hooggerechtshof zegt dat progressieven grootste tegenwerkers van zwarten zijn

‘Je bent in de ogen van links geen echte zwarte als je niet doet wat zij van zwarte mensen verwachten’. Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————-

‘Mensen moeten gewoon de waarheid zeggen: ik was de verkeerde zwarte, en moest worden vernietigd – Ze gaven maar om één ding: hoe ik over abortus zou oordelen’

—————————————————————————————————————————————-

In parlementen en op straten schreeuwen linkse ‘progressieven’ aan beide kanten van de oceaan om de haverklap om tolerantie en diversiteit, en eisen ze een onmiddellijk einde aan het ‘racisme’ door rechts, zoals Zwarte Piet in Nederland dat ook zou zijn. In de VS is het al even erg als hier. De zwarte rechter Clarence Thomas, lid van het Hooggerechtshof,  doet in een documentaire over zijn carrière een boekje open over de echte racisten. ‘Vergeet de KKK – moderne linksen zijn de grootste tegenwerkers’ van hem en van andere zwarten, tenminste, als ze de ‘foute’ politieke kleur (conservatief rechts) hebben. ‘Het enige waar progressieven om gaven was hoe ik over het recht op abortus zou oordelen.’

‘Ik kreeg het gevoel dat ik mijn hele leven naar de verkeerde mensen had gekeken die problemen met mij zouden hebben. Ons werd gezegd dat dit de racist in een pick-up truck zou zijn, de leden van de KKK, de plaatselijke sheriff,’ zegt de opperrechter in de aanstaande documentaire ‘Gelijk geschapen: Clarence Thomas in zijn eigen woorden’.

‘Maar het bleek dat moderne progressieven (lett. liberals = links) uiteindelijk de grootste tegenwerkers waren. Zij waren degenen die alles opzij schoven omdat ze één probleem hadden, of omdat ze de macht hadden om een karikatuur van je te maken.’

‘Ze gaven maar om één ding: hoe ik over abortus zou oordelen’

Thomas is een van de velen die publiekelijk kritiek heeft op de Democratische presidentskandidaat Joe Biden, die er in 1991 alles aan gedaan zou hebben om te voorkomen dat hij tot het Hooggerechtshof zou worden benoemd nadat hij tijdens de procedure plotseling door een vrouwelijke professor werd beschuldigd van ongewenste intimiteiten (dezelfde tactiek pasten de Democraten vorig jaar toe op Brett Kavanaugh, wat eveneens mislukte).

De destijds door Biden geleide hoorzittingen noemt Thomas ‘een high-tech lynchpartij. Staat er soms ‘ik ben dom’ achter op mijn T-shirt? Kom op zeg, we weten allemaal waar dit om gaat. Mensen moeten gewoon de waarheid zeggen: ik was de verkeerde zwarte en moest worden vernietigd. Dan zouden we tenminste eerlijk tegen elkaar zijn. Ze wilden van mij afkomen, en daarna, toen ik er zat, mij ondermijnen.’

Een hoge official van Biden bevestigde dat de voormalige Democratische vicepresident bij alle stemmingen tegen Thomas was geweest. Thomas: ‘De meeste van mijn (linkse) tegenstanders in het Justitiële Comité gaven maar om één ding, en dat was hoe ik over abortus zou oordelen. Ik deed er niet toe, en mijn leven deed er ook niet toe. Wat er voor hen toe deed is wat zij wilden, en zij wilden deze specifieke kwestie.’

‘Verkeerde zwarte? Dan ben je zelf een racist’

De opperrechter zegt dat hij dankzij de conservatieve normen en waarden die hij als kind meekreeg als zwarte overeind kon blijven te midden van de aanhoudende kritiek en tegenwerking door links. ‘Zij hanteren voor verschillende mensen verschillende regels. Als je een zwarte bekritiseert die linkser is dan jij, ben jij een racist…. Je bent (in hun ogen) geen echte zwarte als je niet doet wat zij van zwarte mensen verwachten’, en dat is net als in Nederland bij zo mogelijk ieder onderwerp constant ‘racisme!’ en ‘discriminatie!’ schreeuwen om je zin erdoor te drukken.

Trumps minister van Huisvesting Ben Carson is een andere bekende zwarte die uitsluitend wordt zwartgemaakt* en wordt verketterd door de Democraten en linkse media, enkel omdat hij lid is van de regering van een tot ‘racist’ verklaarde blanke president. Dat de werkloosheid onder zwarten onder Trump fors is gedaald telt voor hen totaal niet.

* Binnenkort ook een verboden woord? Bemanning moet volgens D66 bemensing worden, in de treinen is ‘dames en heren’ allang verboden, straten staan volgens NU.nl niet langer blank maar ‘wit’, voetbalsupporters van NEC mogen het woord ‘zwart’ (een van de clubkleuren) niet meer op een spandoek zetten, en ‘zwartmaken’ klinkt negatief, dus dat zal wel veranderd moeten worden in ‘witmaken’?


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Wikimedia Commons, publiek domein VS, bron:
Clarence Thomas – The Oyez Project
, auteur Steve Petteway, Collection of the Supreme Court of the United States


Zie ook o.a.:

01-12: Blackfacing: Aanstaand verbod op Zwarte Piet blijkt uit Brussel afkomstig te zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Niet ijsvrije natuurlijk, maar vijandig. Sorry beter nakijken voor ik plaats.

 2. Je hoeft niet zwart daarvoor te zijn. Ik ken als redelijk donkere blanke hetzelfde. Een tijdje geleden wel eens getypt over Nederlandse instellingen met hun communistische proeven op kinderen. Marteling, misbruik en erger.
  Zolang je deed wat je als ‘instellingskind’ hoorde te doen zat je wel in de ellende, maar gedroeg je je fatsoenlijk en leergierig etc, en zag en ontkende je niet wat er daar gebeurden. Dan was je hoe jong je toen ook was, hun aartsvijand, met een extreme ijsvrije behandeling.
  Zo is links, verwar dat niet met sociaal zijn. Dat is de grootste fout in denken. Links is het pure kwaad, gelijk aan satan

 3. Ik heb zwart geld wit gemaakt d.m.v. mijn linkse retoriek, maar ben liberaal

 4. Vroeger ook zo gesmuld van Sjors en Sjimmie. Niks discriminatie. Gewoon lol.

 5. Leven heeft de hoogste waarde, wat ik ook al eens tegen een advocaat heb gezegd.
  En wat maakt uiterlijkheden dan uit.
  Is het belangrijk wat je in je huis of achter op je erf hebt staan? Moet je daarop veroordeelt worden?
  Dat heeft met enorm veel bemoeizucht te maken, die dan ook nog betaald moet worden.
  Die bemoeizucht gaat ten koste van leven en levensonderhoud.

 6. @ Josef 2:20 I.d.d. onbegrijpelijk dat er nog steeds slapers op de SGP stemmen. Goed omschreven. Bovendien is de SGP vóór verhoging van de AOW leeftijd. De SGP en het CDA raken elkaar aan de randen en dus uiteindelijk ook met de CU die in dit huidige goddeloze kabinet zit.

 7. @ Rienus 9:18 u
  Zoals Gunter al schreef is uw bijdrage puur racisme, het had zo in der angriff kunnen staan.
  Wees maar blij dat u in blank bent en dat nog wel in Nederland!
  Luister eens naar Matin Luther King, misschien leer je er nog wat van
  https://www.youtube.com/watch?v=MafW3cooVU0.
  Ik ben het geheel eens met de bijdrage van Ester.
  Gelukkig is er een God, die elk mens uniek en gelijkwaardig heeft geschapen.
  https://www.youtube.com/watch?v=6tSYfKTbJJg

  Mvg, Sun.

 8. Verwarring stichten is controle en daarvan bedient de linkse elite zich volop.
  Door anderen telkens te verwijten wat ze zelf doen, dringen ze de onterecht beschuldigde/ónschuldige in verdediging en in die val wordt nog steeds met open ogen getrapt.
  Verwarring stichten door subtiele insinuaties waardoor de speculaties op gang komen en de essentie telkens begraven wordt….dwaalsporen uitzetten door niet de vrije mening met argumenten te weerleggen maar de persoon te beledigen, aan te vallen, te verketteren, telkens weer.
  Geen walgelijkere tactiek van ziekelijke geestesgestoorden dan wat we heden moeten vaststellen, telkens weer:
  Racisten beschuldigen verdraagzame mensen voor hun racisme.
  Daders beschuldigen hun slachtoffer voor hun gepleegde misdaden.
  Politici beschuldigen de bevolking voor hun politiek wanbeleid.
  Tegen huichelaars en hypocrieten helpt enkel het gezond boerenverstand: zich niet meer trachten te verdedigen voor valse aantijgingen maar het bedrog en onterecht verwijt van de huichelaar ongezouten en genadeloos ontmaskeren.

  Neem nu het verwijt van vermeende racisme van zwarte piet:
  Blanken worden verweten dat ze racisten zijn voor het vieren van een kinderfeest, een traditie die overigens ontsproten is in landen waar de klagers zelf vandaan komen. (en nog wel zwaaien met geschiedenis over zwarte slavernij)
  De zwarten zijn dus zelf verantwoordelijk om als zwarte piet opgevoerd te worden bij het kinderfeest maar kruipen dan in de slachtofferrol om de blanken racisme te kunnen verwijten.

  Blanken horen zich dus niet te verdedigen tegen deze valse aantijgingen van racisme maar de zwarten te wijzen op de ESSENTIE: het verschil tussen geschiedenis en een traditie/kinderfeest – fantasie/sprookjes versus realiteit – want blijkbaar zijn ze zo achterlijk dat ze het verschil tussen fictie en realiteit niet kunnen maken,
  of beter: uit kwaadaardigheid het verschil niet wíllen maken zodat ze blanken hun (zwarte) racisme kunnen verwijten voor een fantasiefeest…want in de realiteit bestaat nu nog steeds slavernij en uitbuiting door dezelfde, zwarte racisten voor hun eigen volk.
  Zoals gezegd: anderen onterecht verwijten wat ze onmiskenbaar zelf doen.
  Dit walgelijk verdraaien en huichelen is overal schering en inslag geworden, en vooral in de politiek waar te nemen.

 9. @Jouke
  02/12/2019 om 4:51 pm
  De sgp doet ook mee met nazi EU en laat ook u vallen dus verwacht geen steun van deze “christelijke” partij.
  Deze partij houd de vvd/eu een hand boven het hoofd en steunt het in bijna alle opzichten ,
  Marrakesh, klimaatgekte, moties om de btw te verlagen zijn zij tegen, referenda, enz.
  Wij hebben geen enkele steun van deze pluche plakkers te verwachten want het duivelse eu beveelt dat alle Europese staten worden teniet gedaan, want ein reich ein führer heeft weer de prioriteit gekregen!

 10. Je bent er eentje vergeten Wim Bierman: Barack Obama. Grote delen van Noord-Afrika, Irak en Syrie in puin laten leggen. Geschatte aantallen doden: 5 miljoen.

 11. @ Blauwvoet
  En wordt Sinterklaas in de ban gedaan voor het witwassen van pieten………

 12. Onzin dat zwarten perse slecht zijn. Deze man heeft mijn respect zeker, want hij laat zien dat niet huidskleur belangrijk is, maar het erkennen van het leven, door tegen abortus te zijn.

  Mij maakt het niet uit welke kleur huid iemand heeft. Het maakt me echter wél uit hoe de persoon in het leven staat. Ook banken kunnen heel verkeerd bezig zijn en getinte mensen kunne God dienen.

  Wat mij steekt is dat uitbuiters en kaalvreters naar ons land komen om hun verderfelijke godsdienst en zelfvernietigingsdrang uit te leven. Dàt moet worden gestopt, want laten we eerlijk zijn: Islam en Nazisme zijn op grote vlakken identiek of vergelijkbaar.

 13. Wee degenen die slecht goed noemen en goed slecht noemen zegt de Bijbel. De tirannieke linksen zijn daar goed mee bezig met deze omkering van waarden en normen.

 14. En welke schatting past bij de ‘war on the unborn child’ ‘oorlog tegen het ongeboren kind’?
  Meer dan in alle hiervoor genoemde oorlogen bij elkaar …

  Dat kan niet genoeg genoemd worden: en alles geschiedt onverdoofd.

 15. @ Rienus 9:18 u. Dàt nu is racisme! Het komt mij niet over dat u op het niveau staat van legerleider Martin Luther King en ook niet van zangeres Mahalia Jackson. Onderzoekt uzelf, kom tot inkeer en belijdenis en leer van genoemde ‘zwarten’.

 16. @ Wim Bierman
  Wanneer alles van de staat is, is niet alleen socialistisch maar ook vooral communistisch
  Belasting betalen doen wij allemaal maar het is nooit genoeg. Het rekenwerk klopt al lang niet meer
  En met de euro is alles uit balans getrokken. We moesten allemaal hetzelfde inleveren, maar we kregen niet
  allemaal hetzelfde erbij. Alle potjes en spaargeld moet worden opgemaakt. Het is niet alleen het geld, maar
  Ze stelen en verkopen ook nog al je bezittingen. Ze dwingen je gewoon tot armoede.
  Het is niet zomaar dat de boeren kwaad zijn. En nu wordt alweer de prijzen verhoogt zogenaamd voor het
  klimaat. De politiek speelt een uiterst gemeen spelletje.

 17. Wat een waanzin, ik kijk niet naar kleur, ik zie alleen maar mensen.

  Gr. Esther

 18. Je kan er van alles bij verzinnen, maar zwarten zijn hun eigen negatieve ambassadeurs.
  Oh je ze zijn krachtiger, sterker en sneller, maar ook lui en niet gewend om te werken voor de toekomst. Dat doen die malle blanke wel voor hun.
  Op het moment dat die malle blanke daarmee stoppen ben ik benieuwd naar de toekomst…

 19. Zwartkijken kan ook niet meer Xander. Zwartboek niet. Zwarte humor. Zwart werken. Liegen dat je zwart ziet. Het plein zag zwart van de mensen. Zwart gat. Zwart rijden.

  Kan allemaal niet meer. Fout. Niet correct. Bij het woord ‘zwart’ dient elke negatieve associatie te worden omgebogen in een positieve. Dus in de toekomst zal iets als bijvoorbeeld ‘zwarte magie’ alleen nog maar als positief gezien mogen worden. Dat zal ‘een zwarte dag in de geschiedenis’ worden, wat je dan dus zult moeten opvatten als: vooruitgang, ontwikkeling, verbetering.

  ’t Is even wennen, dat omdenken. Maar met wat oefening moet het lukken. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met dat wat ieder normaal en gezond denkend mens tot nu toe als walgelijk, slecht, zondig, gruwelijk en afstotend heeft beschouwd, positief te gaan labelen.

  Dus dan wordt bijvoorbeeld het uit elkaar trekken van een levende en gezonde foetus in de moederschoot omgedacht en omgelabeld tot: ‘recht op vrijheid en onafhankelijkheid voor vrouwen’.
  De geestelijke storing waardoor sommige mannen menen vrouwen te zijn en andersom, wordt dan: ‘het recht om zelf te mogen kiezen tot welke gendergroep men wenst te behoren’.
  Je sexueel vergrijpen aan kinderen wordt: ‘liefde kent geen grenzen’.
  Liegen wordt: ‘politiek’.
  Stelen wordt (bijvoorbeeld): ‘stikstoftax’.

  Ik zeg al: het is even wennen, maar het went uiteindelijk snel. Vooral doordat propaganda, massamanipulatie en hersenspoeling als is omgedacht en omgelabeld tot ‘jounalistiek’.

  Nu is het wachten op het omlabelen van massamoord tot ‘redden van de planeet’, kannibalisme tot ‘voedselvoorziening’ en nietsontziende dictatuur tot ‘vrede en veiligheid’.
  En als het proces van omlabeling en omdenken van goed naar kwaad zijn voltooiing nadert, dan zal een aantal onaangepasten die zich dat nieuwe denken niet eigen hebben kunnen maken, in de gelegenheid gesteld worden verder te evolueren, opdat ze in een volgend leven alsnog zullen mogen participeren in het nieuwe denken van de nieuwe mens.

  En wie denkt dat ik deze laatste zin zelf heb verzonnen vergist zich, want zo omschreef een hoge vertegenwoordiger van de New Age beweging een aantal jaren geleden de toen al geplande toekomstige massamoord op alle anders dan hijzelf denkenden en dus vooral op christenen.

 20. Vergeet niet wat socialisme gedaan heeft met gewone mensen.
  Voor wie het vergeten is

  Stop een keer met uw links gewauwel als we op deze planeet in vrede willen leven.

  10. Kim Il-sung, Noord-Korea
  Geschatte sterfgevallen: 1,6 miljoen

  9. Pol Pot, Cambodja
  Geschatte sterfgevallen: 1,7 miljoen

  8. Enver Pasja, Turkije
  Geschatte sterfgevallen: 2 miljoen

  7. Hideki Tojo, Japan
  Geschatte sterfgevallen: 4 miljoen

  6. Vladimir Lenin, Rusland
  Geschatte sterfgevallen: 4 miljoen

  5. Chiang Kai-shek, China & Taiwan
  Geschatte sterfgevallen: 10 miljoen

  4. Leopold II van België, Congo
  Geschatte sterfgevallen: 13 miljoen

  3. Adolf Hitler, Duitsland
  Geschatte sterfgevallen: 17 – 20 miljoen

  2. Joseph Stalin, Rusland
  Geschatte sterfgevallen: 40 – 62 miljoen

  De overheid nam negentig procent van al het eten in beslag, waardoor vijf miljoen mensen stierven aan hongersnood. Tijdens de Grote Zuivering werden vijanden gemarteld totdat ze een openbare bekentenis gaven, om vervolgens geëxecuteerd te worden.

  1. Mao Zedong, China
  Geschatte sterfgevallen: 45 – 75 miljoen

  De mensen die, onder het regime van Mao, te oud of ongeschikt werden geacht, konden rekenen op een verbanning uit de kantines waardoor ze zouden verhongeren. De ouders van kinderen die betrapt werden op het stelen van eten, moesten hun nakomelingen levend begraven.

 21. Het is spijtig dat de meningen en kommentaar die hier te lezen zijn, niet zo duidelijk Naar voor komen in het stemhokje.
  Er is veel werk aan de winkel om nog vele te overtuigen dat links gevaarlijk zou zijn.

 22. Socialisme eindigt altijd in dood en verderf, ik zeg DOOD en VERDERF.
  Wanneer leren we iets van de geschiedenis. Nooit ? Dat overleven uw kinderen dan niet.

  De door de Frankfurter Schule ontwikkelde “kritische theorie” is een vorm van geestelijke terreur in een pseudo-wetenschappelijk jasje. Door tegenstanders te brandmerken als racist, fascist, xenofoob, nationalist, kapitalist, en ga zo maar door, heeft de linksmens de discussie bij voorbaat al gewonnen. Dat verklaart ook die zelfgenoegzaamheid en ingebeelde morele superioriteit die zulke “gutmenschen” uitstralen. Voor sommigen is het dan nog maar een hele kleine stap naar fysiek geweld tegen mensen die niet net zo schijn tolerant zijn als zijzelf.

  Socialisten willen graag dat iedereen arm en onwetend is, dat garandeert absolute loyaliteit aan de Partij en haar Leider. Mensen die zelf na gaan denken en genoeg capaciteit hebben om zelfstandig wat te verdienen zijn rechts en reactionair en moeten worden vernietigd. Het is een absoluut onmenselijk en weerzinwekkend systeem.

  Het probleem met het socialisme is dat andermans geld uiteindelijk opraakt.

  Zie het nou een keer aankomen !!

  Lees ook:
  http://finalwakeupcall.info/blog/2015/09/08/socialisme-verspilling-van-ander-mans-geld/

 23. Volstrekt onbegrijpelijk dat je op grond van huidskleur een politieke kleur behoort te hebben. Dat zeg ik ook zeer duidelijk als blanke stiefvader van een Surinaamse stiefzoon.
  Ongeacht of het om Links of Rechts gaat, mensen die zo denken zijn zelf racisten.
  Een politieke kleur/mening heb je vanwege het al dan niet overeenstemmen met hetgeen naar voren wordt gebracht, en niet vanwege je huidskleur.

 24. Het maakt mij niets uit wat de huidskleur is. Het gedrag telt. Dat er nog mensen zijn die socialisme, democraten, links, liberal, noem maar op – allemaal hetzelfde – aanhangen, zijn gestoord. Je hoeft niet ver in het verleden te kijken. Monsters hebben linkse regimes voortgebracht. Met ondraaglijk leed. Stalin, Mao, Polpot, zelfs Hitler met z’n NSDAP was een socialist. Wantrouw elke socialist. Zij maken mensen in de war door sociaal gedrag (waar vooral de Nederlander in uitblinkt) met socialisme te verwarren.

 25. Deze tactieken die deze rechter beschrijft is aan de orde van de dag in Amerika.
  Trump heeft beloofd om het “ moeras van corruptie “ droog te leggen en daar is hij mee bezig maar het is wel een heel groot en gecompliceerd moeras. Maar President Trump breekt tot nu toe geen verkiezings beloften. Dus zal hij doorgaan.
  Maar de tegenwerking is enorm.
  Hopelijk krijgt Trump van de kiezers nog vier jaar en maakt hij geen fouten dan is er misschien kans van slagen maar Amerika is ziek heel ziek.

  Jo Biden heeft nu waarschijnlijk voor zijn carrière een fatale fout gemaakt.
  Door zich kandidaat te stellen, komt nu de corruptie van hemzelf en zijn zoon Hunter in de Ukraine aan het licht.
  Het hele impeachment van Trump is nu hierop gericht, ( Schiff met zijn commissie wil het Trump aanrekenen ) maar juist Biden heeft in het openbaar toen hij vice premier onder Obama was “ voor wat hoor wat “ gepleegd. Door te eisen dat de onderzoeks rechter in de Ukraine ontslagen zou worden die de Burisma fraude zou gaan onderzoeken.
  Biden kreeg direkt zijn zin notabene op TV. En de onderzoeks rechter werd ontslagen.
  Biden heeft evenals zijn zoon miljoenen van dit bedrijf “ binnen gesleept “ en nu proberen ze Trump de schuld in de schoenen te schuiven dat hij zijn politieke tegenstander wilt laten onderzoeken. Terwijl het script van het tel gesprek aangeeft dat dit niet zo is.
  En zowel Jo Biden als zijn zoon Hunter schijnen hetzelfde “ gedrag “ ( ook miljoenen dollars binnen slepen uit corrupte bedrijven ) te vertonen in China.
  En links Amerika vind dit onbelangrijk en gaat door met beschuldigingen van “ alles en iedereen “ die probeert recht te spreken.

 26. Of je nu zwart of niet zwart bent, als je tegen abortus bent, dan bent je een slechte, de progressieve laten zich door niemand tegenhouden het zijn deze die de kerk aan het kapot krijgen zijn in kerkelijke kringen weleens ‘ de rook van satan genoemd’. Progressief staat dus niet altijd voor vooruitgang, ze zijn in feite zeer onverdraagzaam, dat is ook de reden waarom Belgie nog steeds zonder federale regering zit. Shalom

 27. We moeten niet toegeven en gewoon doorgaan met alles wat er al was. Zwarte piet, die ook door zwarten gespeeld wordt, carnaval vieren en geen gendertoestanden zoals genderwc’s. “Dames en heren”, laten klinken in het O.V.
  En over 1,5 jaar stemmen op: fvd, pvv of sgp.

Comments are closed.