‘Tot drie miljoen Afghaanse vluchtelingen op weg naar Europa’

Pionnen in een groot geopolitiek machtsspel. Is dat een geldige reden om ze allemaal tegen te houden? (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

De oplossing moet niet gericht zijn tegen migranten, maar tegen de partijen en systemen die ervoor gezorgd hebben dat deze mensen redenen hadden om te vertrekken – ‘The Writing on the Wall’: nieuwe videoclip Britse metalband Iron Maiden toont de aanstaande geplande komst van de Luciferiaanse Wereldorde

—————————————————————————————————————————————–

De vluchtelingencrisis van 2015 lijkt een ‘walk in the park’ te worden vergeleken bij wat er nu staat te gebeuren, zo waarschuwt het Center for Strategic and International Studies (CSIS). Humanitaire organisaties verwachten dat na de machtsovername door de Taliban tot 3 miljoen Afghaanse vluchtelingen zullen proberen om naar Europa te gaan. Duitsland ligt weliswaar 5000 kilometer verderop, maar in de tussenliggende (grotendeels moslim-)landen willen ze niet blijven. In Europa wacht namelijk het verzorgingsparadijs.

Volgens CSIS senior medewerker Ero Yayboke zal het aantal van 1 miljoen vluchtelingen dat alleen al in 2015 op weg naar Europa ging, worden overtroffen. In 2015 en de jaren erna bleek al snel dat het leeuwendeel geen ‘vluchteling’ was, maar economische migrant. Zelfs de VN schatte het aantal echte vluchtelingen in op slechts 2%.

Noch in Europa, noch in het Midden Oosten – en zeker niet in Turkije, dat enorme aantallen ‘Syriërs’ herbergt – zit men op een nieuwe, nog grotere golf migranten te wachten. Volgens een diplomaat in Kaboel ‘zullen zelfs tanks’ deze aankomende vloedstroom niet kunnen stoppen.

Op de vraag of de migranten niet liever dichter bij huis blijven in landen met vergelijkbare (moslim)culturen (zoals Saudi Arabië), volgde destijds steevast het antwoord dat ze liever de veel langere reis naar de verzorgingsstaten van Europa maakten. Dat zal nu niet anders zijn.

‘Open de grenzen’ – maar wie komen er dan binnen?

Yayboke roept ook de VS op zijn grenzen te openen, en wijst daarbij op de 4,5 miljoen Vietnamezen die na de val van Saigon in 1975 uit hun land werden verdreven. Velen van hen vertrokken naar Amerika (en ook Europa), en bouwden daar een prima bestaan op.

Dat is weliswaar zo, maar Oost Aziaten hebben doorgaans een totaal andere mentaliteit dan mensen die zijn opgegroeid in een moslimcultuur. Vietnamezen bleken mensen met een grote trots en een drive om zoveel mogelijk voor zichzelf te zorgen, en waren bereid zich zonder eisen aan te passen aan de landen die hen ontvingen.

De immens populaire Britse journalist en analist Paul Joseph Watson (bijna 1,9 miljoen abonnees op YouTube) wijst er in een recente video op (in nog geen 2 dagen tijd al bijna 376.000 keer bekeken) dat bij de meeste migranten vanaf 2015 vaak het omgekeerde het geval bleek: ‘De vluchtelingencrisis in Europa leidde tot stijgende gewelddadige misdaden, massaal seksueel geweld, en ontelbare terreuraanslagen met massa’s slachtoffers. Hoe iemand die bij zijn gezonde verstand is dit wil herhalen, is onbegrijpelijk.’ (1)

Bevolkingsgroepen worden doelbewust tegen elkaar opgezet

Dat de vluchtelingencrisis van 2015 en daarna ‘by design’ was, is de meeste mensen inmiddels wel duidelijk. Bijna alle bestaande vluchtelingenverdragen werden genegeerd of overtreden om enorme aantallen ‘vluchtelingen’ toe te laten, die voor zeker 90% – en volgens VN schattingen zelfs 98% – uit economische migranten bestonden die niet uit oorlogsgebieden afkomstig waren.

Het doel van de EU elite in Brussel was en is – zoals EC vicepresident Frans Timmermans het letterlijk stelde – om met deze massa immigratie de oorspronkelijke Europese landen, culturen en volken uit te wissen. Zo worden bevolkingsgroepen verdeeld en tegen elkaar opgezet, zodat het verzet tegen een federale Europese Superstaat gebroken zou kunnen worden.

Maar wat moet je anders doen met al die mensen die hierheen willen komen? Met geweld tegenhouden is geen optie; dat is niet alleen onmenselijk en veroorzaakt een enorm drama, maar laadt nog meer schuld op de Westerse landen, die er in de eerste plaats ZELF verantwoordelijk voor zijn geweest dat deze mensen überhaupt huis en haard moesten achterlaten. De eerste vluchtelingenstroom ontstond namelijk toen de NAVO (= de VS ) zo nodig Libië en daarna Syrië in puin moest bombarderen.

ISIS / Al Qaeda = CIA en NATO

‘Ja maar ze vochten tegen ISIS en Al Qaeda,’ zullen mensen dan zeggen. De gelauwerde Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh toonde al jaren geleden aan dat ISIS een creatie is van de Saudische en Turkse geheime diensten, onder leiding van de CIA, dat eerder ook Al Qaeda opzette (vandaar de bijnaam Al-CIAda), en dat hoogstwaarschijnlijk ook zelf verantwoordelijk is voor de false flag aanslagen van 9/11. Dit alles was bedoeld om het hele Midden Oosten in chaos te storten en zo militair ingrijpen te rechtvaardigen.

Kortom: eerst creëerde het Westen een moorddadige islamitische terreurgroep, die onpeilbare wreedheden tegen de bevolking beging. Dat werd het gewenste voorwendsel voor ingrijpen door middel van ‘bommen en raketten voor democratie en vrijheid’, wat deze landen en gebieden grotendeels in puin legde, inclusief Afghanistan. Is het dan zo vreemd dat mensen van wie zoveel is afgepakt, en die vaak familieleden en vrienden hebben verloren door het brute geweld van ISIS/Al Qaeda en de NAVO (NATO: North Atlantic Terror Organization), hun biezen pakten?

Wanneer zijn de laatste massale volksprotesten geweest tegen de Amerikaanse/NAVO oorlogen? Vergeet u deze vraag maar, want die waren er (op kleinschalige uitzonderingen na) niet. Klaarblijkelijk vond de onverschillige Westerse bevolking – weliswaar misleid door de desinformatie van de mainstream media – het allemaal wel prima dat hun leiders besloten om deze landen met militaire macht in chaos te storten.

De echte As van het Kwaad en hun geplande Derde Wereldoorlog

Wel, laten we daar dan nu ook maar de gevolgen van accepteren, ook al zullen er ook nu profiteurs, potentiële terroristen, verkrachters en andere misdadigers tussen zitten die misbruik zullen maken van onze gastvrijheid. Het is moreel echter niet te verantwoorden om mensen die mede dankzij onze onverschilligheid over het oorlogszuchtige beleid van onze regeringen hun complete bestaan zijn kwijtgeraakt, tegen te houden. Zij zijn namelijk NIET de echte oorzaak en NIET de echte vijand.

De Westerse bevolking enerzijds en de migranten anderzijds worden beide gemanipuleerd en tegen elkaar uitgespeeld om de geopolitieke doelstellingen van de globalistische elite in Washington (Witte Huis, Trilaterale Commissie, etc.), New York (VN = Rockefeller imperium), Brussel (NAVO/EU), Londen (Windsor / Rothschild = banken imperium), Davos (World Economic Forum = Great Reset) en Rome (Vaticaan = Vrijmetselarij) te realiseren.

Dit is naar mijn mening dan ook de echte ‘As van het Kwaad’. Zijn zijn de echte vijand. De woede van zowel migranten als Westerse burgers zou zich daarom niet tegen elkaar, maar tegen de elitaire organisaties in deze landen en steden moeten richten, die al sinds mensenheugenis – vroeger natuurlijk onder diverse andere namen – de echte oorzaak zijn van zoveel ellende op de wereld, en die over vermoedelijk niet al te lange tijd Adam Weishaupts en Albert Pike’s geplande Derde Wereldoorlog in gang zullen zetten.

Die oorlog zou kunnen beginnen met een militaire confrontatie tussen Israël en Iran – twee pionnen van dezelfde machtsstructuur -, of dat religieuze conflict in ieder geval tot uitbarsting doen brengen. Zodra het politieke zionisme en de politieke islam elkaar in dat ‘Armageddon’ totaal hebben vernietigd en de overlevenden al die oorlogen en massa’s doden spuugzat is, zal de weg zijn vrijgemaakt voor de al zo lang achter de schermen in voorbereiding zijnde Luciferiaanse Nieuwe Wereld Orde, bestuurd door een nu volop in oprichting zijnde totalitaire communistische-technocratische werelddictatuur.

The Writing on the Wall

Een sterk staaltje predictive programming voor wat er volgens de elite gaat komen is te zien in de nieuwe (geanimeerde) videoclip ‘The Writing on the Wall‘ van de legendarische Britse metalband Iron Maiden (hun 40 jaar oude klassieker ‘The Number of the Beast’ begint met het beruchte ‘666’ citaat uit Openbaring 13). Bijbelkenners zullen in de beelden enorm veel eindtijd symboliek en gebeurtenissen herkennen die worden beschreven in het apocalyptische boek Openbaring (inclusief de geplande vernietiging van de Verenigde Staten en Groot Brittannië, ook in de tekst van dit nummer bijna expliciet aangekondigd).

De Luciferiaanse twist is dat aan het einde van de videoclip de mensheid wordt ‘bevrijd’ door demonen, en ‘Adam en Eva’ – gelijktijdig bijtend in de ‘verboden appel’ – vertrekken naar het nieuwe ‘paradijs’, met de op de achtergrond kernexplosies die het einde van de huidige wereld symboliseren.

Zie u ’the writing on the wall’?

Xander

(1) Summit News (Paul Joseph Watson) via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Puskechina , bron Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license

Zie ook o.a.:

17-08: Wordt het Afghanistan debacle de laatste nagel aan Amerika’s doodskist?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. Alle,het is weer allemaal de schuld van het westen als we het artikel mogen geloven…Sorry,daar doe ik niet meer mee,dat plaatje begint afgezaagt te worden en de opkomt van de Taliban ligt niet aan zogenaamde westerse bommen,integendeel.Akoord dat we er niet altijd in het verleden vrijuit gaan maar dat komt vooral door onze curupte westerse regering,al of niet banden met satanische genootschappen gelijk de Iluminatie,vrijmetselaar,Bildenberg enz….Maar ik en de gewone westerse burger hebben er echt niet om gevraagt voor die westerse militaire interventie en hoeven dus helemaal niet al die nieuwe migranten op te vangen. Wij moeten niet boeten voor de beslissing van de Satanische Globalisten;Stuur die migranten dan naar hun of naar hun eigen rijke broederlanden die dezelfde cultuur hebben.En Hongarije en andere Oost europese landen bewijzen wel degelijk dat we de migratiestroom een halt kunnen toeroepen zonder geweld te gebruiken.Ze allemaal maar binnenhalen is zeker niet de oplossing en vorr niemand goed.Wij hoeven helemaal niet de gevolgen te dragen wat een kleine groep satanisten machthebbers achter onze rug hebben beslist.Dus ik ga niet helemaal akoord met het artikel en de moslim Afghanen horen in een moslimland thuis.Niet bij ons in Europa…Dat gaat gewoon niet samen toont de realiteit keer op keer aan.Punt.

 2. Wat je moet doen ?
  Die mensen DAAR helpen niet naar hier halen.
  Het is zielig, ja, het is verschrikkelijk ja, maar moslims, met hun vergiftigde ideologie naar hier halen , dat is de grootste fout die je maken kan.
  Maar is dat mogelijk, wie betaalt dat, in hoeverre blijft de invloed v/d Taliban gelden ?
  De grootste fout, w.s bewust gemaakt, is de Taliban de ruimte geven, hadden plat gebombardeerd moeten worden.
  Jawel, is hard maar met dat soort mensen kan je niet praten, zeggen vergeven maar ondertussen moorden uit.
  Sorry, maar sinds wanneer kun je een moslim vertrouwen, hun ideologie zegt zelf liegen om je doel te bereiken mag !

 3. @ koddebeier: 11:36 am. Inderdaad. De islam volgers hebben niets op met andersdenkenden.

 4. De enige manier om dit te stoppen is door de machthebbers die ons al duizenden jaren van ellende in ellende storten eruit te gooien. Zolang zij aan de touwtjes trekken bepalen zij wat er gebeurd en trekken zij hun duistere plan.

 5. Fijn, ze hebben een pest aan christenen en ongelovigen en toch willen ze allemaal naar Europa.
  En als ze hier zijn willen hun tradities behouden, moskeeen bouwen, islamitisch onderwijs enz enz, waarom gaan ze niet naar een islamitisch land ??

 6. Ze hebben altijd weer een andere uitweg als coronaniet aanslaat!
  Het lijkt wel een zevenkoppig monster illuminati?

 7. @Jeroen, fraaie diepgaande reactie, dank je wel. Herstel van de schepping komt hier zelden aan de orde, WW3 wordt nu al voor de zoveelste maal aangekondigd via een cocktail van vaag- en onwaarheden. En dan dat boek Openbaringen weer, de vroeg Joodse schrijfcultuur is niet naar het heden te projecteren. De waarschuwingen van die tijd sloegen op de heersers die toen volgden. En dat teken, elke romeinse keizer had een zegel. Apocalyptisch schrijven was toen heel normaal dus. Openbaring is ook een boek van hoop en herstel, toch een beetje Tikkun Olam.

 8. Wat zou Jezus hebben gedaan?

  Jezus liet zich zelfs vernederen, en zich aan het kruis hangen.

  Ik dacht dat het christenen kwamen. Maar het blijkt dat Jezus niet in de harten van bepaalde ‘christenen’ zit.

 9. Goudsbloem

  Goed dat je hier op het visioen van deze 90 jarige Noorse vrouw wijst.
  Ik heb dit visioen ook altijd als betrouwbaar beschouwd.
  Het is belangrijk dat we letten op de tekenen der tijden.

 10. Instabiliteit door dit gewenste voorval, ze voelen nattigheid en laten zulke zaken express gebeuren!

 11. Xander, je bent of een sellout voor Israel, of je bent onwetend en de vraag is dan of je bepaalde zaken wel wílt weten. Probeer eens de joodse kabbalistische, Zionistsische agenda en loxisme en de werkelijke betekenis van tikkun olam in een intelligent artikel te verwerken. Ik kijk er met spanning naar uit.

 12. Vluchtelingen? Jihadstrijders zullen ze bedoelen. Christenvluchtelingen worden nu geweerd en zij zijn juist de schietschijven. Moslims zien in Europa de hemel, om uit te buiten. Wij zijn voor hen immers de duivel (lees de koran en de hadith).

  Alleen christenen zijn echte vluchtelingen, hoewel het voor hen zeer moeilijk is te vluchten. Zij passen zich overigens direct aan, zijn dankbaar, spreken de taal snel en willen werken. Dit geldt ook voor bijv. Iraanse christenvluchtelingen. Ik heb met velen mogen werken, fantastische lieve mensen, die gruwelijke dingen hebben meegemaakt.
  Al 30 jaar geleden doken er duistere documenten op, waarin de Illuminati (vooral de linkse politiek, neo-marxistisch) de invoer van islam in Europa wilden hebben. Het christendom moest en zou verdwijnen. Dus importeer de islam en voer Schrift kritiek in en……. hun doel: geslaagd 😱
  Destijds werd je al een complottheorist genoemd. Geert Wilders lijkt een door de elite opgezette man te zijn, die met absurde grote bekken, zonder echte feiten te noemen vanaf dat moment iedere anti-islam activist tot een islamofoob en ongewenst persoon maakte.
  Voor de covid-19 hoax was en is de islam het grootste gevaar voor het ooit vrije Westen. Dit gevaar blijft….. Nu weer ontelbare jihadisten deze kant op.

 13. Niet te ontkennen is dat het overgrote deel van de Europese en vooral Nederlandse bevolking vergiftigd is door het links (-liberale) gedachtengoed.
  Die partijen zijn niet zonder oorzaak zo machtig geworden.
  Het is daardoor evenmin te ontkennen dat het overgrote deel van de bevolking òfwel het geweldig fijn vindt dat miljoenen buitenlanders Europa en Nederland overspoelen òf daar ten gevolge van belangeloosheid totaal geen probleem mee heeft.
  Maar een bewering dat die Europa-reizigers daar zèlf geen enkele verantwoording in hebben en wij maar, zoals gesteld, door een ons aangewreven schuld moeten accepteren dat zij hun land(en) verlaten om zich op onze kosten te verrijken en ons te verarmen en daarmee hun vijandige cultuur en misdaad en ziektes aan ons op te dringen en ook dat er geen mogelijkheid zou zijn om hen tegen te houden, lijkt mij eerder een zieke linkse gedachtengang dan een bewijs van goed kunnen nadenken.

  En, zoals gesteld na “Maar wat moet je anders doen met al die mensen die hierheen willen komen?” geen mogelijkheid om tegen te houden?

  Niet uit de context halen:
  Maar wat moet je anders doen met al die mensen die hierheen willen komen? Met geweld tegenhouden is geen optie; dat is niet alleen onmenselijk en veroorzaakt een enorm drama, maar laadt nog meer schuld op de Westerse landen, die er in de eerste plaats ZELF verantwoordelijk voor zijn geweest dat deze mensen überhaupt huis en haard moesten achterlaten. De eerste vluchtelingenstroom ontstond namelijk toen de NAVO (= de VS ) zo nodig Libië en daarna Syrië in puin moest bombarderen.
  Mod.

 14. Beste The Saint Man,

  op ZERO HEDGE was er een interessant artikel vandaag dat meedeelt dat de VS élke dag 1.800 miljard USD nodig hebben zodat de Amerikaanse economie niet zou instorten …

  Het begin van het einde voor deze supermacht die als mogendheid ver boven alle andere rijken steekt (Rome-Griekenland-Egypte enz.) ?

 15. Nadat met het bombarderen van de Syrische bevolking een vluchtelingenstroom richting Europa op gang gebracht werd, gaat men nu ook een Afghaanse vluchtelingenstroom richting Europa op gang brengen. Allemaal toeval…?
  Deze georkestreerde migratie en invasie heeft waarschijnlijk tot doel onze Westerse beschaving en welvaart te laten verdrinken in een vloedgolf van lage IQ derdewerelders, die ons komen ‘verrijken’ met hun cultuur uit de middeleeuwen.
  Hierdoor zullen de Westerse landen uiteindelijk zelf ook veranderen in derde wereld landen met een dalend gemiddeld IQ als gevolg van door de msm gepropageerde multiraciale huwelijken.

 16. Buiten alle idioterie na 20 jaar interventie door het westen…

  Waar blijft de parlementaire onderzoekscommissie (aangewezen door de staat de Nederlanden zelf) om onderzoek te doen naar zichzelf en eigen aandeel hierin?
  Zal toch een wassen neus wezen maar voor de bune kan het géén kwaad toch?

  Waar hebben wij aan meegewerkt met onze belastingscenten en wat hebben we bereikt?
  Hoe zorgen we voor onze militairen die psychische problemen hebben opgelopen tijdens de missies. (colletheral damage) ?
  Waar was onze inlichtendienst van op de hoogte en hoe was het contact met onze z.g.n. bondgenoten inlichtendiensten, waarom zag niemand het meest voorspelbare scenario dat een ongeschoolde zelfs nog kan voorspellen geheel onverwachts? (geloof je het zelf)

  Omdat beste kijkbuiskindertjes,

  De wereld geregeerd wordt door ego’s, psychopaten, nihilisten en sprookjes figuren…
  Jullie leiders zijn dus compleet incompetent een schandaal en hebben werkelijk géén idee.
  Leven in een transgender wannabee eenhoorn maatschappij de verder van de werkelijkheid is afgedwaald dan je verzinnen kan als ongeschoolde, dit zijn jullie leiders;
  Daar stem je dus op, daar kies je dus voor….
  Een schoolmeester voor volksgezondheid,
  Door gebrek aan gewicht omhoog gevallen.

  Dit is een schandaal van de hoogste plank…

  Ik schaam me voor de mensheid !

 17. Mooie documentaire: World War C:
  https://docsfair.nl/full-movie-world-war-c-blckbx/

  Met hierbij het verzoek om deze film met zoveel mogelijk mensen te delen, want het is NU tijd om ons eigen NORMAAL te creëren. WIJ moeten het zelf doen. Want diegenen die ons behoren te vertegenwoordigen, te beschermen en voor ons zouden moeten zorgen doen het niet.

 18. @ Oma: 4:19 pm. Dat is een goeie oma. Maar ik denk dat deze kansenparels NIET getest of geënt zullen worden, daar zorgt de linkse kongsi en de globalistische elite wel voor. Tenminste dat voel ik aankomen, TIMMERFRANZ van de EU kennende.

 19. Sommigen van die ‘wij’ helga zuijdam 20/08/2021, 3:26 pm, tja wat zal ik daar over schrijven. Triest dat je jezelf ook het stempel ‘zoutzak’ geeft. Immers je stelt: “wij kijken ernaar, accepteren het…”

 20. Ik kreeg afgelopen jaar een Afghaanse vrouw in mijn praktijk, ze was 31 jr en vertelde dat ze hier 20 jr geleden met haar moeder naartoe gevlucht was.
  Ze sprak heel goed NL en ze was nog aan het studeren, echter, ze had een 8jr geleden een ongeluk gehad en had last van een whiplash, kon daardoor niet studeren en kreeg dus een uitkering. Mijn oordeel was dat er weinig mis was met haar nek en dat ze wat mij betreft prima kon werken of studeren maar dat kon echt niet en na wat langer over haar verleden te hebben gesproken begon ze mij te vertellen dat ze lid wat van BLM en dat de wereld moest veranderen en dat vooral wij blanken over schuld aan hebben en dat wij ook totaal niet kunnen begrijpen hoe zwaar niet blanke mensen het in de wereld hebben. Ze klaagde over NL en over de blanke mens waarop ik zij dat ze vrij is om een ander land uit te zoeken, niemand dwingt haar om hier tussen die blanken te moeten blijven leven. Ze vond het erg jammer dat ik er zo over dacht en dat ik niet echt bereid was om mee te veranderen. Daarna is ze gegaan en heb haar niet weer gezien. Het is dus opvallend dat dit soort mensen (en ik ken er meer) wel hier naartoe komen, hier van alle faciliteiten en middelen gebruik maken maar ons wel de maat gaan nemen over hoe wij leefden en nog steeds in het leven staan in ons eigen land. O-jaa, ze wist me ook te vertellen dat zij van rijke afkomst was en dat letterlijk geformuleerd de arme sloebers uit haar land nog steeds in Afghanistan zaten, echter daar had ze wel compassie mee want een deel van haar andere tak vd familie was ook erg arm en niet in staat om naar het westen te komen. Dus wie krijgen we hier, precies, voornamelijk mensen met geld die de reis kunnen maken, mensen die gestudeerd hebben en die ons dus de les komen lezen hoe slecht onze geschiedenis is.

 21. Een beetje complot theorie,met dat tekenfilmpje.De werkelijkheid ligt anders.Afganistan heeft niets te maken met met iluminaten en samenwerings complot.Dat zal weer uitlopen(God verhoede het)in een golf van antisemitisme!!

 22. Misschien iets om over na te denken…

  Een eeuwenoude Chinese wijsgeer zei ooit;
  Als je het kwaad wil verslaan zul je uiteindelijk de hand aan jezelf moeten slaan….

 23. Begin maar vast te graven……. het lot van de belastingbetalers is reeds bezegeld.

 24. En? Zullen die drie miljoen op de vlucht gejaagde vluchtelingen dan ook aan de europese grenzen eerst GETEST en GEVACCINEERD moeten worden tegen covid/corona voor ze europa binnen mogen of hoeft dat niet?
  En hoe gaan de politieke eu/psychopaten die massale vaccinaties dan wel organiseren?
  Of telt dan opeens de bescherming van de volksgezondheid niet, zowel voor ons als voor de afghanen???!!!!

 25. En wij……………wij kijken ernaar, accepteren het, mopperen wat en gaan als zoutzakken door met t leven…voor zover je dit nog leven kunt noemen.

 26. Het menselijk gedrag verschilt in de huidige wereld niet zo veel.
  Cultuurverschillen maken alles uit.
  Daarboven zitten Politici, die de Defensie macht instrueren, waarbij de boventoon gezet wordt
  door het GROOTKAPITAAL, vertegenwoordigd door Wall Street, waar de FED, ECB,
  die naar wens alle middelen inzetten om hun STRATEGO spel uit te voeren.
  De aanstaande Beurscrash, Oplopende rentes, en eveneens het veilig gewaande Onroerend Goed prijsstijgingen gevoel, teniet gedaan gaan worden, Pensioenen als een Fake instrument
  kunnen worden beschouwd, want dit is een voorfinanciering van de Staat om aan lopende liquide middelen te komen. Kortom binnenkort worden we wakker als de EURO die al jaren failliet is, vandaar de zo gewenst Digitale EURO, om het verhaal nog verder op te rekken, waarbij alle schulden door bezittingen worden vereffend en iedereen NIETS meer bezit.
  en u als slaaf verder wordt behandeld.
  Hoogste TIJD !!!

 27. Het zijn al sinds eeuwen, duistere organisaties en zgn. edelen, De meest bekende organisaties heden zijn m.i.: de VN, de WEF, de EU, de communistische internationale, de big Pharma, Soros en Rockefeller met hun bedrijven. Maar de grote massa heeft het NIET in de gaten.

 28. Het zijn niet de hongersnoden, ook niet de branden en aardbevingen, geen microben en niet de genetica, ook de kanker niet …. maar de mens zelf is het grootste gevaar voor de mensheid. Dit vanwege de eenvoudige reden omdat er geen afdoende bescherming is tegen de vele psychische epidemieën die uiteindelijk veel catastrofaler zijn dan de ergste natuurlijke catastrofen.
  Wanneer de maatschappij ‘incontinent’ wordt aangaande de zo veel geprezen democratieën is de wereld, wordt de wereld een chaotisch onderdeel van het universum.

 29. Al deze dingen moeten geschieden de bijbel zegt vreest niet. Spoedig komt de morgen als de Here der leger scharen verschijnt
  Om Israël te ontlasten en de wereld te oordelen na de grote aardbeving recht te spreken en het grote oordeel om de bokken te scheiden van schapen en alle vijanden de Heer door de en zijn engelen in het eeuwige vuur te werpen, en dan komt de nieuwe Hemel en Aarde waar geen verdriet oorlog en pijn meer zal zijn maar eeuwige VREUGDE.

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

 30. De Amerikanen blijven ons lappen. Er zal inderdaad weer een vluchtelingenstroom naar Europa komen door de blunders van een wat oude president, er was reeds een nota van buitenlandse zaken, dat als het Amerikaans leger te snel zou vertrekken Afghanistan zeer explosief zou worden met een snelle opmars van de Taliban. En wat deed de president. Hij ging slapen want het was al acht uur. De VS hebben het Europa gelapt met Irak, Syrië en nu weer met Afghanistan en steeds zitten wij opgeschept met een vluchtelingenstroom. Naar Rusland, Iran, of Pakistan zullen ze niet gaan, want daar valt niets te rapen. Shalom

Comments are closed.