Tegengewerkte omroep Ongehoord Nederland heeft nog 2000 leden nodig

Afbeelding: (1).

—————————————————————————————————————————————-

Extreemlinkse netmanager NPO-3 heeft alle macht om ongewenste omroepen en programma’s tegen te houden

—————————————————————————————————————————————-

De teller van de nieuwe omroep Ongehoord Nederland staat na een dikke twee weken op iets over de 48.000 leden, waardoor er nog een kleine 2000 nodig zijn om voor het einde van dit jaar de grens van 50.000 te halen. Maar dan? ON! wordt al vanaf het allereerste begin tegengewerkt en verketterd door bijna de voltallige mainstream media, en vooral door de NPO. Helaas is de NPO bazin die feitelijk in haar eentje mag bepalen of ON! überhaupt wordt toegelaten, een extreemlinkse dame die op ondemocratische wijze, op basis van enkel haar eigen ideeën, besluiten hierover mag maken.

Naast de bekende onderzoeksjournalist annex oorlogsverslaggever en auteur Arnold Karskens, voormalig HP/De Tijd politiek redacteur en nu ‘Nieuwe Realist’ journalist-auteur Joost Niemöller en voormalig VVD Tweede Kamerlid Ybeltje Berckmoes-Duindam prijken op de website van ON! ook de foto’s van Pepijn van Houwelingen, Peter Vlemmix, Pieter Mink en Hans Moll.

Van Houwelingen is wetenschappelijk medewerker bij het Sociaal Cultureel Planbureau van de Rijksoverheid, en schreef diverse publicaties over onder meer de Europese integratie en de verbouwing van de Nederlandse verzorgingsstaat.

Vlemmix is een onafhankelijke filmregisseur wiens producties over de hele wereld zijn uitgezonden;  over Mink valt weinig te vinden behalve deze Twitter pagina, en Hans Moll is voorzitter van de Federatie Indische Nederlanders.

Toneel- en TV producent Haye van der Heyden trok zich onlangs uit ON! terug. De reden hiervoor is vermoedelijk dat zijn werk en dus inkomsten afhankelijk zijn van opdrachten van dezelfde media die nu alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat ON! geen zendtijd krijgt. Werd Van der Heyden wellicht bedreigd dat hij geen opdrachten meer zou krijgen?

Tegenstanders ON! ‘ondraaglijk laf’

Karskens schreef gisteren een column over ‘de ondraaglijke lafheid van de tegenstanders van ON!’: ‘Wie een omroep begint als Ongehoord Nederland ligt onder vuur. Wij geven namelijk een stem aan de landgenoten die voor minder invloed van de Europese Unie pleiten, die grenzen willen stellen aan de massamigratie, die het wegzetten van de hardwerkende burger als halve racist zàt zijn. Niet toevallig komt de kritiek op ON! van media als NRC Handelsblad die twintig jaar geleden politicus Pim Fortuyn ook van alles verweten.’

De onderzoeksjournalist wijst ook op zijn ‘Zwartboek NOS Journaal’, waar talloze voorbeelden van nepnieuws, manipulatie en vooroordelen in staan opgetekend. De NOS is al tientallen jaren een links bolwerk, maar is vooral deze eeuw steeds eenzijdiger en extremistischer geworden, waardoor de omroep als een soort verlengstuk en propaganda orgaan van de overheid, maar met name het gedachtegoed van GroenLinks, de PvdA en D66 is gaan functioneren.

‘Weet u wat ik ondraaglijk vind van de lafheid van mijn tegenstanders? Over de noodzaak van een evenwichtige nieuwsvoorziening op de NPO durven ze niet te schrijven. Bij veel serieuze problemen van deze tijd kijken tegenstanders liever de andere kant op,’ aldus Karskens, die er van overtuigd is dat ON! ‘soms een slag verliest, maar de oorlog uiteindelijk wél wint.’

In eerdere columns wees Karskens op bijvoorbeeld de bouw van de ene na de andere mega moskee in Nederland, zoals een toekomstig enorm islamitisch complex in Almelo. Wie financiert deze moskeeën? ‘Heerst hier de lange arm van Erdogan? Goede informatie ontbreekt.’

Jensen: Linkse NPO doet alles om ON! tegen te houden

De eveneens door de gevestigde media orde gehate Rob Jensen (‘Het Echte Geluid’) wees er onlangs vanuit zijn eigen talrijke ervaringen op dat er bij RTL net als bij de NOS/NPO alleen maar linksgroenen en linksliberalen werken. Hij waarschuwde in een recente show dat ‘ze het bij de publieke omroep zo hebben georganiseerd, dat ze elk ander geluid buiten de deur kunnen houden…Links zit bij de NPO op het pluche.’

‘Ook Ongehoord Nederland gaat daarmee te maken krijgen. Het ding is dat ze wel een omroep krijgen, maar geen zender. De mensen die op dat zenderniveau zitten gaan er alles aan doen om het te torpederen. Ik ontmoedig die gasten van ON! niet – ga het absoluut doen!’

In de daarop volgende show ‘Het Einde van Rutte’ legde Jensen uit dat hij er tijdens zijn loopbaan zelf is achter gekomen hoe ‘corrupt de hele publieke omroep is… Kijk bijvoorbeeld wat er is gebeurd met Powned, dat is geen schim meer van wat het was.’

Wettelijk is weliswaar bepaald dat als je genoeg leden hebt je automatisch zendtijd krijgt en zelf de inhoud van je programma’s mag bepalen, maar in de praktijk is dat niet zo, en moet alles worden beoordeeld door een clubje linkse bestuurders. ‘En die kunnen alles tegenhouden wat ze niet op de buis willen hebben.

Zelf maakte hij mee dat hij met zijn talkshow naar WNL ging, ze er daar heel enthousiast over waren, maar de linkse netmanager van NPO 3, Suzanne Kunzeler, hem na een traag proces mailde dat het ‘avontuur niet doorgaat’, en Jensens talkshow dus niet gewenst was. De hoogste TV baas is overigens Frans Klein, en die is van de extreemlinkse VARA.

‘Dit is niet waar wij als belastingbetalers een miljard euro per jaar voor betalen,’ vervolgde Jensen. ‘Hier gaat Ongehoord Nederland straks ook tegenaan lopen. Ik hoop dat ze het zo publiekelijk mogelijk gaan spelen, want… je komt niet door deze linkse powerstructuur heen, en dat kan niet, want dat is niet zoals het in de wet staat.’

‘Links paradijsje’ met nog eens 40 miljoen extra gespekt

‘De publieke omroep is een links paradijsje geworden. Daarom zien alleen de linkse partijen de publieke omroep als ‘van hen’. Niet één rechtse partij voelt dat.’

Voorbeeld van de totale corruptie in het Nederlandse media landschap is dat er € 40 miljoen extra naar de publieke omroep gaat, zogenaamd omdat de reclame inkomsten zouden gaan tegenvallen. Wat bleek: die reclame inkomsten waren juist gestegen, en volgend jaar wordt dat zelfs nog meer. Desondanks wordt het linksgroenliberale propaganda systeem met een extra € 40 miljoen door de overheid gespekt. Jensen: ‘Dit is ongelooflijk, een schande. We moeten dit niet meer accepteren.’

 

Xander

Afbeelding: (1) On! – YouTube

Zie ook o.a.:

27-11: Ruim 33.000 leden in 3 dagen voor nieuwe omroep Ongehoord Nederland (ON!)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Ik las bij ej.bronwordpress.com dat minister Slob de datum van 31 december 2019 om 50000 leden te hebben, op eigen houtje heeft verlengd tot 31 dec 2020. ON is natuurlijk woedend , maar wat kun je doen ? Je ziet dat de gevestigde orde het benauwd begint te krijgen , een kat in het nauw. Hopelijk met een kort geding die Slob terug fluiten. Hij is nog van de ChristenUnie ook… Wat een verraad. Hoe zal hij reageren als de christenvervolging hier ook begint ?

 2. @Ravian en Lex,
  Ik denk dat de npo heel gevaarlijk terrein is om een kritische zender te beginnen. Ze worden daar compleet ingemaakt en afgemaakt. Als zij al zendtijd krijgen dan is dat op een tijdstip waarop nog maar weinigen kijken. En trouwens, de npo is al jaren stervende, kunstmatig in leven gehouden door het subsidie-infuus van onze belastingcenten. TV is alang een achterhaald medium die zijn beste tijd gehad heeft. En de groep die het internet nog niet gevonden heeft, die willen waarschijnlijk niet. Dat zijn de schaapjes die ter bescherming van hun roze/groene bubbel gaan voor plat vermaak en liever blijven geloven wat de linkse kerk hen voorliegt.
  Er zullen best mensen zijn die kijken. Maar een groot publiek bereiken? Nee, die tijd is voorbij. De npo heeft al moeite haar eigen kijkers te houden. Ik laat de npo LINKS liggen. Daar waar zij horen.

 3. Er zijn veel mensen die ongehoord zijn, wiens rechten zijn afgenomen,voor steeds meer plichten.
  De communistische dictatuur zet alles op honger en in de kou.
  Er zijn al zoveel mensen die die het wanbeleid niet meer kunnen betalen en er komen steeds meer bij.
  De ene na de andere stichting wordt in het leven geroepen, om hulp te bieden
  Maar waarmee je wel onder controle komt te staan. Zowel je geld als bezittingen.
  Van de ene kant misschien een veilig gevoel, maar van de andere kant voel je je niet meer vrij.
  Er wordt met regeltjes van Hogerhand teveel druk op alles gezet.

 4. Richard schreef: 11/12/2019 om 12:44 am

  Ik denk juist dat veel mensen er naar zullen gaan kijken. Ik heb zelf al sinds 2005 geen televisie meer ik kijk wel elke dag naar de actualiteiten. De berichtgeving van de NPO is vaal leugenachtig en verschrikkelijk. Eenvandaag het word steeds erger. Nieuwsuur dito.

  Dat linkse sausje dat erover word gegoten word steeds erger. Vaak moet ik via alternatieve nieuws websites en buitenlandse websites vernemen wat in Nederland echt gebeurt.

  Neem de berichtgeving over Trump in Amerika nou, wat een vooringenomen valse verslaggeving.

  Kortom we hebben een nieuws zender als Ongehoord Nederland hard nodig. En geloof me dat er heel veel behoefte aan is en binnen korte tijd er heel veel Nederlanders naar zullen gaan kijken.

  Lex

 5. Ja er word schandalig veel bagger gegooid naar Ongehoord Nederland. Ik lees al weken de belachelijke tekst van Norbert ter Hall van de Het Parool (( Ongehoord Nederland moet ongehoord blijven )) of (( Ongehoord Nederland gaat zijn naam waarmaken )) al tijd die zelfde rot kop

  Iemand die qua leeftijd richting zijn pensioen gaat.

  Ik zeg het Parool is een linkse riool.

  Het ergste is dat al deze inmiddels Belgische kranten hoog in hun vaandel hebben staan dat ze neutraal zijn en onafhankelijk.

  Ja Ja wie gelooft die anno 2019 nu nog.

  geen hond meer.

 6. In feite hebben we geen zenders meer nodig om uitzendingen te doen, je kan je eigen zender beginnen op Internet zonder veel poespas.
  Misschien een hint

 7. Mocht het zo zijn dat de 50.000 leden niet gehaald wordt dan maar gewoon een YouTube kanaal beginnen. Maar ik hoop dat het lukt. Een nieuwe omroep met echt een ander geluid. Hoogst noodzakelijk !!!

 8. @ Richard
  Het gaat er om er voor te zorgen dat de grote groep Nederlanders die het Internet niet gevonden heeft, en vermoedelijk ook nooit gaat vinden, de groep die het partijkartel in het zadel houd dus, eens wat anders op hun heilige kijkkast gaan zien dan de geijkte linkse propaganda.

 9. @Bart,
  Inderdaad. Een wolf in schaapskleding.
  Niets verbaasd mij meer tegenwoordig.

 10. Ben het helemaal met je eens Richard. Het enige wat ik daar aan wil toevoegen is juist omdat, zoals je zelf al zegt, ze waarschijnlijk beetje bij beetje zullen moeten ingeven:
  Of is er sprake van controlled opposition. Een nieuw geluid dat eerst hard van leer trekt en dan langzaam aan kracht zal inboeten. Puur om de mensen die net gaan zien wat er aan de hand is, af te vangen.

 11. Ik had het verstandiger gevonden om dit via internet te doen. De meeste kritische lezers die genoeg hebben van de npo propaganda hebben de tv allang in de hoek gegooid en halen hun nieuws van het internet. Ik denk dat tv tegenwoordig niet meer genoeg platform biedt om de grote ongehoorde groep te bereiken. En verder denk ik: Waarom jezelf in het hol van de leeuw begeven? Zij zullen op allerlei manieren worden tegengewerkt, en om toch nog iets gedaan te krijgen zullen zij steeds weer een beetje moeten toegeven. Net zolang totdat zij tot op het bot uitgekleed zullen zijn en net zo worden zoals hen. Als zij de ongehoorde groep Nederlanders een stem willen geven, laat hen dan onafhankelijk blijven. Ik denk dat dat binnen de npo zeer moeilijk, zo niet onmogelijk gemaakt zal worden. En het gevaar bestaat hierin, dat zij zich belachelijk gaan maken. Bovendien kunnen wij wel wat meer kritische sites op internet gebruiken. Het kritische landschap is ondertussen wel heel schaars geworden door alle cenzuur.
  Ik wens hen succes, maar ik heb er een hard hoofd in. Al gaan zij het redden, hun overlevingskansen schat ik zeer gering.

  Trouwens, hier een interessant alternatief voor een onafhankelijk internet dat wij met elkaar kunnen bouwen. Heeft zeer weinig aandacht en dat is niet voor niets! Regeringen balen hier ontzettend van want hiermee zet je de tech-giganten buiten spel! Ontwikkeld door een hackers collectief.
  Kom mensen! neem het heft in eigen hand!
  http://netsukuku.freaknet.org/

 12. Günter en Ron,
  Ik gebruik de “Canisius” bijbel van vóór 1960. De profeet wordt daarin Malakias genoemd. De bewuste passage staat op pagina 1118.

 13. FvD, PVV, VVD, SGP zijn al rechts. Gaat ON rechtser dan rechts worden? Hoeveel zendtijd gaan ze krijgen, op welke dagen en tijdstippen?

 14. Heel goed Xander!
  Ze- of misschien wel ‘we’- hebben alle hulp nodig tegen de gevestigde orde die, zoals je weet, hun tentakels overal en diep geworteld hebben. Ze zullen worden uitgekotst, gedemoniseerd, weggehoond en belachelijk worden gemaakt.. Men zal de hele trukendoos openen om ervoor te zorgen dat “deze club” verdwijnt…
  Ik hoop echt dat ON het gaat maken en er eindelijk objectief nieuws gebracht gaat worden.

 15. In het gehele boek Malechi bestaat geen vers 19 en 20…. welke bijbel gebruikt u Rosa?

 16. @ Rosa: 6:23 pm. Gelukkig maar. Ik walg van de hele linkse en policor elite, die samen met de eussr, de vrijmetselaars, de illuminati en de nwo, alles naar de verdoemenis helpen. Lakeien van de duivel zijn het, allemaal.

 17. @ Rosa 6:23 u. Zo te zien aan genoemde teksten en de rest van het verhaal gebruikt de laatst uitgekomen Grote Verzinselbijbel.

 18. Hans Moll was lang journalist bij NRC. Zijn groeiende afkeer van die linkse krant (in tegenstelling tot lang geleden, toen het een algemeen-liberale krant was) schreef hij neer in een interessant en goed gedocumenteerd boek. Hij is zeker een aanwinst voor ON. Ik zou alleen graag zien dat er eindelijk bij ons ook zoiets ontstond, of dat we konden samenwerken met Karskens en zijn Gideonsbende.

 19. Ik lees u met verbazing en woede en ben blij dat ik Xandernieuws ontdekt heb, eindelijk de waarheid te lezen,Ook wens ik ON alle geluk en wat ben ik blij dat ik dit/dat land(Holland) met zijn linkse rovers kabinet/regering bende al heel lang geleden verlaten heb.

 20. De Democraten zijn een gevaar voor de democratie, zij helpen meningen die hun niet welgezind zijn om zeep. Niet alleen in de VS maar ook onze eigen Nederlandse staats TV, de NPO en onze eigen staatsmedia ,msm, staan andere meningen dan linkse meningen niet toe. Gaan we weer donkere tijden tegemoed van een socialitisch/fascistische heilstaat?

 21. Hij gaat het halen daar ben ik zeker van, 2000 leden dat is te doen, eindelijk dan is een ander geluid dan altijd die Evangelische Omroep waar jezus ook al niet meer centraal staat en men altijd maar over het koningshuis aan het praten is, velen hebben dat zinkend schip reeds verlaten. Shalom

Comments are closed.