Nieuw schandaal: Britse politie moest bende moslim verkrachters van 57 blanke meisjes laten lopen

—————————————————————————————————————————————-

Rechercheurs kregen bevel op zoek te gaan naar blanke daders, terwijl bekend was dat het om moslims ging – ‘Politieke correctheid leidde tot seksueel misbruik van kinderen op industriële schaal’ – Britse statistieken: 84% van ronselaars (/ loverboys) van meisjes is moslim

—————————————————————————————————————————————-

Groot Brittannië is opgeschrikt door het zoveelste schandaal rond een bende moslim verkrachters van overwegend Pakistaanse afkomst. De politie in Manchester had zo’n 15 jaar geleden gedetailleerde informatie dat bijna 100 personen – ‘bijna uitsluitend Aziatische mannen’- betrokken waren bij het systematisch misbruiken en verkrachten van zeker 57 blanke meisjes van 11 tot 17 jaar, waarvan er een werd vermoord met een overdosis heroïne. Van hogerhand werd echter besloten om de zaak tegen de bende te sluiten, omdat men bang was ‘spanningen in de gemeenschap’ te veroorzaken. Met andere woorden: omdat men bang was voor islamofoob en racist te worden uitgemaakt.

De Pakistaanse moslims gebruikten hun afhaalrestaurants als bases voor het massale misbruik. Ze konden zelfs openlijk opereren omdat de politie hen hun gang moest laten gaan. Diverse meisjes zouden hun verzorgers hebben gesmeekt te redden, of hen weg te halen uit Manchester. Desondanks werd er geen actie ondernomen, en werden zij niet beschermd door de Britse versie van Jeugdzorg.

Politie moest op zoek naar blanke daders

De autoriteiten grepen niet in vanwege ‘gevoeligheden in de gemeenschap… van overwegend volwassen Aziatische mannen uit lokale etnische wijken in het gebied.’ Een andere zaak waarbij Koerdische mannen waren betrokken zou namelijk ‘spanningen’ hebben veroorzaakt. Rechercheurs kregen zelfs het bevel om op zoek te gaan naar blanke daders, ondanks het feit dat reeds bekend was dat de daders Pakistaanse moslims waren. ‘Ons werd gezegd om te proberen andere etniciteiten te pakken,’ zei een agent.

Met andere woorden: de politie weigerde om tientallen meisjes uit de klauwen van hun verkrachters te redden omdat men bang was voor aanklachten wegens ‘racisme’ en ‘islamofobie’. Uiteindelijk werden slechts ‘zeer weinig’ daders veroordeeld; het overgrote deel loopt nog steeds vrij rond omdat de zaak gesloten moest worden.

De afgelopen jaren waren er tal van andere schandalen die om dezelfde politiek correcte redenen jarenlang niet werden aangepakt. In bijvoorbeeld Rotherham waren maar liefst 1500 jonge blanke meisjes het slachtoffer van een bende verkrachters van Pakistaanse en Bengaalse afkomst. Ook die konden jarenlang hun gang gaan omdat politie en politiek doelbewust wegkeken en in sommige gevallen zelfs meewerkten.

84% moslims, ‘seksueel misbruik van kinderen op industriële schaal’

Volgens cijfers van de Quilliam Foundation is in Groot Brittannië maar liefst 84% van alle veroordeelde ronselaars (/ loverboys) van meisjes moslim. Het afsluitende commentaar van de Britse journalist Paul Joseph Watson: ‘Onthoud dat liberalen beweren dat politieke correctheid enkel inhoudt dat je ‘aardig voor mensen bent’, maar zij hun politieke correctheid boven de veiligheid van jonge meisjes stellen. Dit heeft in heel Groot Brittannië geleid tot tal van gevallen van seksueel misbruik van kinderen op industriële schaal.’ (1)
 

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge
Afbeelding (gecombineerd): Pixabay (1), Pixabay (2), (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

2019:

02-02: Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland (/ Finland: Iraakse en Afghaanse migranten 40 x vaker zedenmisdadigers dan autochtonen)

(via oud. xandernieuws.punt.nl):

2018:
14-06: Britse conservatieve journalist Tommy Robinson (die verslag wilde doen van proces tegen moslim verkrachtingsbende) overgebracht naar moslim gevangenis
27-05: Britse linksdictatuur een feit: Journalist gevangen gezet vanwege verslag over moslim pedo verkrachtingsbendes

2017:
21-05: Moslim Verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler (/ Moslim slagerij gaf ouders van verdwenen meisjes ‘gratis kebab’: het vermalen vlees van hun eigen dochter – 11 jarige meisjes letterlijk gebrandmerkt met ‘M’ van moskee)

2016:
31-08: Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland (/ Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford)

2015:

10-12: (/ Britse politie mag in steeds meer stadswijken alleen met toestemming van moslims komen)

2014:

12-09: 90% van 1,5 miljoen straatkinderen in Pakistan verkracht (/ Sommige immigranten uit Pakistan nemen wandaden met zich mee naar het Westen)
04-09: (/ Times journalist: “Pakistaanse verkrachtingsbende Rotherham maakt opvattingen van ‘rechts’ realiteit’)
30-08: Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad
23-06: Islamisering: Complete meisjesklassen in Zweden genitaal verminkt
10-06: International Institute Counter-Terrorism: Europa wacht moslim-intifada (/ Moslims nemen Britse scholen over en leren dat blanke vrouwen hoeren zijn)
12-04: Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa (‘Samenleving wordt stap voor stap overgenomen – Mooie toekomst omgeruild voor wrede islam en geweld door migranten’)
06-04: Sharia Zweden…. (/ Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen naar op 1 na hoogste ter wereld)

2012:
23-07: Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Willem schreef:
  17/01/2020 om 10:36 pm
  Ik vraag me af waar de vaders en broers van al die meiden zijn.

  Misschien dat de vaders en broers zelf met een probleem zitten. Sex en het daaraan verbonden ego worden gebruikt om de maatschappij te ontwrichten. Vaders worden opgezet tegen zonen en zonen tegen vaders, broers worden uit elkaar gehaald en vrienden zijn concurrent. De mannenlijkheid van de westerse man staat zwaar onder druk. Mannen in machtsposities raken hierdoor heel snel in overtreding, door de onderdrukte en uitgedaagde impulsen grijpen ze iedere kans aan om de onderdrukte voortplantingsdrang te bevredigen. Hetgeen tot het gevolg heeft dat gezonde westerse mannen zich heel bewust en heel beheerst moeten gedragen. Koppel dit met een bepaalde media/straatcultuur en exotische lefgozers die zonder remmen achter de vrouwen aangaan en je hebt een recept voor langdurige maatschappelijke onrust.
  Maar eigenlijk hebben we daadwerkelijk te maken met een intergenerationele transformatie waarin de vrouwelijkheid, vruchtbaarheid en natuur centraler komt te staan. Deze spirituele transformatie is heel hard nodig maar wordt jammerlijk gekaapt door een aantal groepen die seksuele kant van deze transformatie gebruiken, perverteren en vervormen om zo de (emotionele) controle te behouden. Seks is het allersterkste machts- en drukmiddel wat er is. Ik vindt het persoonlijk heel triest om te zien hoe na eeuwenlange seksuele onderdrukking van de kerk deze nieuwe vrijheid opnieuw in een andere vorm wordt uitgemolken als machts- en drukmiddel. En ik vindt het al helemaal om te huilen dat vrouwen hier ook aan mee doen… Die gooien dus direct hun verworven vrijheden terug in het water en scharen zich zij aan zij met hun vroegere mannelijke overheersers.
  HG

 2. volgens underground berichten worden die lui levend en al van de cliffen gegooid na brexit, doch niet door de ‘notabelen’.
  Benieuwd hoe het zich daar ontwikkelt na 31/1.

 3. Zijn de vaders van de Engelse meisjes dan MIETJES ????!!! Schande !!! Politici zijn verkocht !!!

  Wie aan mijn dochter aankomt zal afzien !!!

 4. https://www.dailymail.co.uk/news/article-7901731/Police-chief-admitted-force-ignored-sex-abuse-grooming-gangs-30-years.html

  ‘With it being Asians, we can’t afford for this to be coming out’: Police chief admitted force ignored sex abuse by grooming gangs for 30 years for fear of stoking racial tensions.

  https://books.google.de/books/about/Easy_Meat.html?id=3olSjwEACAAJ&source=kp_cover&redir_esc=y

  De schrijver van dit boek was politiek-correct en veronderstelde dat de verhalen uit de rechtse duim waren gezogen.

  Tot hij zelf op onderzoek uit ging ….

 5. Dankzij xandernieuws weten we hiervan. Waar lees je dat in de kranten ? In de Telegraaf van vandaag staat in een column dat Google gaat bepalen wat er wel en niet in mag staan. Het wordt steeds erger: als grote bedrijven zoals Google,Amazon, Big Pharma gaan bepalen wat goed voor ons is. Zij kunnen de Staat dwingen om te doen wat zij willen op straffe van geldboetes. Dag democratie( was toch al uitgehold).

 6. PS,
  Nederland is maar een ‘kabouter’ vergeleken met de grotere EU landen. Onderzoeksjournalisten die verder kijken dan de neus ( Joris Demmink ) kijken wonen veelal in het buitenland. Vandaar, in dit geval, in de Duitse taal.

 7. …. het is allemaal om kotsmisselijk van te worden …. ! Wie zijn eigenlijk die ‘hoge heren’ die ons vertellen wat goed en fout is ? én wat is hun ‘drijfveer’ voor hun abnormale gedrag …. . Niets is wat het lijkt ; schijn bedriegt, bedreigt onze totale samenleving. Lang geleden schreef ik eens dat geiligheid de wereld regeert, ik was verwondert dat deze zin niet gecensureerd werd. De volgende ‘link’ opent wellicht uw ogen …. and it’s going on …. ! Hier, daar en everywhere

  https://swprs.org/geopolitik-und-paedokriminalitaet/.

 8. Al jaren heeft xandernieuws de ontwikkelingen in Zweden besproken. Hoe is het nu?

  ’Tachtigduizend migranten zijn domweg verdwenen’
  Zweedse veiligheidsexpert: stop met zwijgen over immigratie

  Met open armen verwelkomde Zweden de afgelopen jaren tienduizenden immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika. Het Noordse land, dat zo graag een voorbeeld van tolerantie wil zijn, leert nu de keerzijde kennen van die gastvrijheid. Etnische bendes vechten drugsoorlogen uit in de voorsteden. Liquidaties en bomaanslagen zijn aan de orde van de dag. Intussen stijgen de rechts-populistische Zweden-Democraten in de peilingen. Veiligheidsexpert Magnus Norell waarschuwt: „We moeten de problemen eindelijk benoemen. Nog langer zwijgen is een recept voor sociale onrust.”

  lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/576611512/zweedse-veiligheidsexpert-stop-met-zwijgen-over-immigratie

  ( Dit is een premium artikel wat u desondanks kunt lezen als u de cache van uw browser leegt )

 9. Ik vraag me af waar de vaders en broers van al die meiden zijn. Als je de houding van de politie zo meemaakt had ik een knokploeg opgericht. . PC is walgelijk, net als het oorverdovende stilzwijgen hierover van de feministen.

 10. @ JP
  “Gelukkig is zoiets in ons land ondenkbaar.”
  En GIJ geleuft dà ???
  Dan weette gij helemaal niet, wat er in het echtje hier allemaal afspeelt !!!
  Hoeveel Mensen zijn er in Nederland al veroordeeld voor zaken, waar zij helemaal niets mee te maken hebben ??? Gerechtelijke dwalingen als gevolg van slecht recherchewerk, kokervisie, suggestieve verhoortechnieken, liegende kroongetuigen, invloed van ene topambtenaar (D), er moet zonodig een Barbertje hangen, verdachten bekentenissen afdwingen, verdachten emotioneel breken, imago van politie en justitie moet overeind blijven en noem maar op. Bijvoorbeeld: Puttense moordzaak, Schiedamse parkmoord, Lucia Berk, De Deventer moordzaak, Arnhemse villamoord. Pas maar op. Eer je het weet, sta je zelf ook voor het hekje voor iets, waar je niets mee te maken hebt.

 11. @ wim bierman,
  ….. of ik je hiermede feliciteren moet weet ik niet, maar één ding is zeker ; je hoeft je geen zorgen te maken over jouw kinderen én kleinkinderen ! Én er zijn heel veel ‘opvoeders’ die, op z’n zachts gezegd, geen oog meer dicht dien vanwege deze krankzinnige tijden.

 12. @ Tycho: 5:51 pm. Ik ben het met U eens. Ik ben van mening dat we in Nederland nog enkel linkspolitie en moslimpolitie hebben. Ik ben niet vergeten, dat de rode hoofdcommissaris van Politie Riessen opriep tot moord op de politicus Wilders, en tot deportatie van zijn kiezers. En nooit, nooit heeft het D66 rechtsapparaat deze man daarvoor vervolgd. Walgelijk!

 13. @ JP, Ik mis nog ( nog) .
  Jeugdzorg, pleegouders, opvanghuizen …. ouders, onderwijs, voorlichting , zelfs grootouders hebben dit min of meer in de hand gewerkt en de ‘vrije doorvaart’ van Testoteron bommen. We zien het in ons kleine landje ; werkdruk te hoog én te weinig salaris. Denken wij nu echt dat met een paar procent loonsverhoging de werkdruk af neemt ?
  In een normaal gezin waarbij ik mij tegenwoordig afvraag, wat is nog normaal, gaat het ‘kroost’ uit en niet zelden komen ze in de ochtenduren pas thuis. Dansen, alcohol, voorbehoedmiddelen en hallucinerende middelen, alles uit de lade getrokken om er een ‘feest’ van te maken. De tijden van : s’avonds de man, s’ochtends de man is voor de massa voorbij ! Niet omdat het moet, maar omdat het kan. De opvoeding is misschien wel het moeilijkste en de ‘lastigste’ verplichting die ouders hebben, waarbij ons voedsel zeker een grote rol (gaat) spelen. (Wat je eet dat word of ben je al) ….
  Niet alleen in Engeland loopt het de spuigaten uit, in heel Europa is het raak. Het Schengen verdrag staat op springen, de kans is aanwezig dat er weer grenscontroles komen. De smokkelpaadjes ooit voor koffie, drank en sigaretten weten die viezerikken wel te vinden. Levenslang opsluiten zou een optie kunnen zijn maar waarom zoveel uitgeven voor gratis onderdak en eten, een Bed and Breakfast voor nop …. !
  Maar in grotere lijnen zijn wij , de Westerlingen, de oorzaak van alle ellende. Wat een ‘voorbeeld’ zou moeten zijn ….
  Lees : hoe ‘onze blauwhelmen, de zogenaamde vredesmacht van de United Nothing, de UN. zoal presteert , hét VOORBEELD voor de rest van de wereld : https://netzfrauen.org/2019/12/31/.haiti/. En voor diegene die de Engelse taal beheerst ….. Genetic Roulette https://vimeo.com/90061444
  Het is allemaal om kotsmisselijk van te worden….

 14. Hoop dat Boris dit rigoureus aanpakt en geen halve maatregelen die geen zoden aan de dijk zetten.

 15. jp: Over welk land heb je het? Dromenland? Ik woon in een Amsterdamms Ghetto. Hier zie de politie alleen maar in de Khabab toko’s. De politie is zover gezonken dat zij voor zichzelf niet schaamt. Gisteravond wandelde ik op het Damrak; er parkeerde een politieauto op het trottoir voor de Vlaamse patat-toko waar de rij zo lang is als voor de gaarkeuken waar in de hongerwinter de aardappelschillensoep werd uitgedeeld. Een politieagente posteerde zich achteraan de lange rij tot zij aan de beurt was voor een pattatje met dipshit. Schaamte? Daar schaamte schade baart is zij van een zotte aard. Of kon zij zwaaien me de eeuwige ontheffing als kluitje waarmee de burger in het riet mee wordt gestuurt?

 16. JP Ondenkbaar? Dat is zeker sarcastisch bedoeld. We kennen allemaal de zaak Vaatstra nog wel.

 17. JP; in ons land ondenbaar??? Er wordt ook in nederland veel verkracht. Hier zegt de politie” doe geen aangifte”, of je krijgt een corrupte rechter die de dader een taakstraf oplegt. Wat is het verschil???
  Het slachtoffer (en de familie) loopt jaren rond met een trauma en de dader mag een paar uur vegen.
  Gelukkig hebben we nog een geestelijke Rechter, die zeker zal richten.

 18. @ Pilaf: 3:34 pm. Juist. En zeker ook in Nederland. Mogelijk gemaakt door het wegkijken van de politieke elite.

 19. Dat is de miserie van deze tijd, islam is een groot gevaar voor de samenleving. Shalom

 20. Als de politie/overheid corrupt is wat kan je dan nog doen, een journalist gaat onderzoek doen en maakt het openbaar maar de bevolking is murf gemaakt en denkt wij zitten onze tijd wel uit. En zo gaan we verrotte samenleving tegemoet.

 21. Moslims zijn geen ras, maar een religie, dus van rascisme kan geen sprake zijn.
  Het onderscheid word bewust door de mainstream media genegeerd en misbruikt
  Het gegeven dat er niet kan opgetreden worden omdat de politie als islamofoob en rascistisch zou te boek worden gezet, raakt hiermee geen kant.
  Welk verborgen pedo netwerk word hier vermoedelijk ( opnieuw) door en voor, de politiek toegedekt, via de onaantastbare islam, misschien eens aan andrew en consoorten vragen ?

Comments are closed.