Geef uzelf een nieuwjaarscadeau door in 2021 de regie over uw leven terug te pakken

U hebt niet overal invloed op, maar sommige ketenen in uw leven kunt u wel degelijk zelf verbreken.

—————————————————————————————————————————————-

We denken dat we als gewone mensen machteloos zijn tegen een overheidssysteem met zoveel macht en controle, en vrijwel onbeperkte financiële middelen. Maar is dat ook zo? Het klopt dat er veel zaken in ons leven zijn waar we geen directe invloed op hebben, maar er zijn ook veel zaken waarop we dat wel kunnen hebben (maar vaak niet doen).

Doorgaans denken de meeste mensen als eerste aan ‘geld’ als ze zich voorstellen hoe ze meer regie over hun leven zouden kunnen krijgen. Met genoeg geld kunt u comfortabel leven, een grote vrijstaande villa kopen, een dure auto, een boot, het beste onderwijs, de beste medische zorg, de mooiste vakanties, invloed en aanzien krijgen, et cetera.. Onze cultuur heeft vrijwel enkel oog voor ‘regie door geld’.

Geld wordt feitelijk verafgood, zelfs in christelijke en andere religieuze kringen. U zegt: dat valt wel mee, bij mij / bij ons is dat niet het geval? Gaat u dan eens opletten hoe vaak er wordt gepraat over aan (meer) geld gerelateerde zaken, zoals een (nog) groter huis, die droomauto, die geweldige verre vakantie, weer een nieuwe inrichting of keuken, en noem maar op. En hoe vaak bent u daar zelf ‘stiekem’ in uw gedachten mee bezig, al was het alleen maar door met de loterij mee te spelen (‘maar we doen het ook voor de goede doelen, hoor!’)?

Met geld kan maar weinig essentieels worden gekocht

En toch kun je met geld eigenlijk maar heel weinig essentieels kopen. Met geld koop je geen oprechte liefde en ware vriendschap, noch vertrouwen, genegenheid, gemeenschapszin, emotionele intelligentie, wijsheid, zingeving, capaciteiten, gezondheid, vertrouwen, creativiteit, overtuiging, zelfdiscipline, standvastigheid, zelfvertrouwen, integriteit, eerlijkheid, authenticiteit, geloof, of innerlijke zekerheid.

Dus wat u zichzelf ook toewenst voor 2021, de kans dat u werkelijk krijgt wat u wenst neemt toe als u zich eerst de regie over uzelf en uw leven ‘cadeau’ geeft. Hoewel geld zeker een belangrijk middel is om in bepaalde mate ‘regie’ te krijgen – zo kunt u besluiten om uw bestaande financiële mogelijkheden anders te gebruiken, en prioriteit te geven aan het verbeteren en onderhouden van uw lichamelijke, psychische en spirituele gezondheid – is het niet het fundament hiervan. Het regie krijgen over uw leven hangt in de basis namelijk niet zozeer af van externe, maar van interne aspecten.

Bevrijd uzelf van het consumentisme en de schuldenslavernij

Analist Charles Hugh Smith schrijft in zijn boek ‘Resistance, Revolution, Liberation: A Model for Positive Change’ het volgende credo voor (zelf)bevrijding:

‘… Ik ben niet langer medeplichtig aan het in stand houden van het bedrieglijke feodalisme en de pathologie (het ziektebeeld) van de geconcentreerde macht. Ik verlang niet langer naar de tekenen van het lidmaatschap van de hoogste klasse die de plutocratie (het grootkapitaal) dient. Ik ben bevrijd van de zelfvernietigende, consumentistische financialisering van de staat, en het waanidee dat schuldenslavernij en gehoorzaamheid aan de sociopathische elites in mijn belang zijn.’

Mede dankzij Hollywood en de media zijn we ingeprent met het beeld dat we zonder geld en zonder macht niets in te brengen hebben en niets kunnen veranderen, maar dat is een leugen. ‘Wat we allemaal willen is autonomie, zelfheerschappij en zingeving (een doel). De bron van dit alles bevindt zich in ons.’

‘Met geld koop je geen persoonlijke integriteit of authenticiteit (het doet bij veel mensen eerder het omgekeerde), en in die zin kan het de belangrijkste zaken niet kopen. Om met Kierkegaard te spreken: met geld kunnen wij onszelf niet aanschaffen. Dat proces kan tegen geen enkele prijs worden gekocht, want het is innerlijk, ongrijpbaar en verborgen voor iedereen, behalve voor onszelf.’

‘Geluk wordt verkocht, maar zingeving komt van binnenuit’

Een commentator bedankt Smith voor het noemen van zingeving, een doel in je leven. ‘Als je een doel hebt, kun je bijna iedere tegenspoed doorstaan. Als je streeft naar geluk, dan kan iedere slechte gebeurtenis dat kaartenhuis in elkaar doen storten. Geluk wordt verkocht. Zingeving komt van binnenuit’ (en, als u in een nog hoger doel gelooft, van God).

Een ander: ‘Dit is waar. Constant bezig zijn met het kopen en nog eens kopen van zaken die u per se moet hebben, is hoe andere mensen u controleren. Uw leven moet onder uw eigen controle staan. Bepaal uw drempel voor een comfortabel leven, en bedenk hoe u op dat punt kunt komen. U zult verrast zijn hoe snel dat gebeurt. Dan kunnen ze in politiek opzicht doen wat ze willen, maar zult u er niet door worden beïnvloed.’

Tenzij alles in dit leven op zeker moment verplicht digitaal aan elkaar is gekoppeld, en door het conglomeraat van staat/multinationals/banken wordt gecontroleerd en bepaald. Dan moet u wel een heel erg eenvoudig en zelfvoorzienend leven kunnen leiden om daar niet door te worden beïnvloed. Kortom: op politiek en maatschappelijk gebied de ‘boel maar de boel’ laten en maar zien wat er van komt, is niet mijn idee – integendeel.

Zorgen voor uzelf = zorgen voor uw omgeving

Nog een reageerder vult daarom terecht aan: ‘Besluit voor dit nieuwe jaar om alles uit uw leven te verwijderen dat de machine voedt: schuld, kabel TV, social media. Raak betrokken bij de (vergaderingen en besluiten van) lokale politiek, scholen en gezondheidszorg. Ken de bestuurders van uw stad, provincie en land. Stuur ze brieven en emails, of spreek hun voicemail in.’

Zorgen voor uzelf betekent namelijk ook zorgen voor uw omgeving, uw samenleving en uw land, en daar kan ieder binnen zijn eigen mogelijkheden en met zijn eigen specifieke capaciteiten aan bijdragen. Dan kunnen vele steentjes samen een groot en sterk bouwwerk vormen, dat bestand is tegen de nationale en internationale krachten die vooral sinds vorig jaar zijn begonnen om stapsgewijs al onze vrijheden en rechten weg te nemen, en zowel arm als rijk, jong als oud, gezond als ziek, ‘links’ als ‘rechts’, in een permanent technocratisch slavensysteem vast te zetten.

Als voldoende mensen gaan geloven dat het anders moet en ook anders kan, komt de broodnodige koersverandering heel dichtbij. Want op nog zo’n jaar als 2020, laat staan nog erger, zit – vermoedelijk met uitzondering van de weinigen die juist meer macht, geld en controle hebben gekregen – werkelijk helemaal niemand te wachten.

Xander

(deels gebaseerd op) (1) Of Two Minds via Zero Hedge
Afbeelding: Лечение наркомании , Pixabay 


Zie ook o.a.:

31-12-2020: Het is aan ons of 2021 het jaar van de terugkeer naar normaal wordt

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. https://www.nu.nl/tech/6100062/id-kaart-met-chip-waarmee-bij-digid-ingelogd-kan-worden-vanaf-nu-uitgegeven.html#coral_talk_wrapper
  Weten we het nog?
  De EU is vooral voor de burger een zegen en (!) je hoeft niet meer zo ingewikkeld geld te wisselen. Zo verkochten ze die leugen.
  De verzekeraars gaan voor marktwerking zorgen in de zorg, betere zorg voor minder geld, zo verkochten ze die leugen.
  Het laat zich raden wat voor ellende die chip in je ID gaat betekenen. En je hoeft natuurlijk niet om een chiploze ID kaart te vragen want dan ben je waarschijnlijk een wappie.

 2. Beste Xandernieuws,

  ik heb een stukje geschreven en ga dat uitdelen aan iedereen dat een mond-kap draagt.

  Ik hoop dat jullie hetzelfde doen. Uitprinten en uitdelen.

  Het is in gewone mensentaal geschreven zodat iedereen het kan begrijpen.

  Het stuk:

  Grote plaatje?

  Zal u duidelijk worden wat er aan de hand is en dat we hier niet meer zullen uitgeraken.

  Vanaf de 18e eeuw, is de Caballah begonnen met het reduceren van de wereldbevolking, geheel volgens de protocollen van Zion.

  Mensen hebben de neiging om zich als konijnen voort te planten, waardoor onze wereld in onze leiders hun ogen, (de globalisten, freemasons, illuminati) ‘vervuild’ wordt.

  De voor de hand liggende oplossing is aan ‘bevolkings-reductie’ te doen, of ‘genocide.’

  Toen Hitler de Joden aan de lopende band vergaste, werd dat genocide genoemd.

  De globalisten hebben de eerste wereldoorlog op touw gezet, door de bevolkingen tegen elkaar uit te spelen. (net zoals nu gebeurt)

  De globalisten hebben ook de Tweede Wereldoorlog op touw gezet, en alle andere oorlogen, zoals de Vietnam-oorlog.

  Zonder het overkoepelende orgaan dat de oorlogs-industrie moet voeden, is er vrede op aarde, omdat mensen van nature in vrede willen leven.
  Maar om aan bevolkigsreductie te doen, moeten er oorlogen gecreëerd worden.

  Deze Onzichtbare Oorlog, waar we nu in verzeild zijn geraakt, (geheel volgens schema, honderd jaar later) is in principe niet anders dan de voorgaande oorlogen.

  Met dat verschil dat de technologie nu zo ver gevorderd is, dat men het via de ‘euthanasie-spuit’ zal doen.

  In de vorige oorlogen werd er in het vlees gevochten, deze oorlog wordt middels geraffineerde technologie uitgevochten.

  De Mulla’s uit de Verenigde Arabische Emiraten werken samen met onze regeringen om ons te doden.

  Wanneer wij dood zijn, nemen al de Arabieren, onze plaats in.

  Wat wil dit allemaal zeggen?

  Dat wil zeggen dat er parasieten op de loer liggen welke ons willen verorveren, zoals de mensheid al van in den beginnen doet.

  We lijken geciviliseerd te leven, maar de ware realiteit daarachter, is dat er vanuit de schaduw, roofdieren ons zitten te beloeren.

  Als u nu de parallellen met de voorgaande oorlogen ziet, dan weet je wat er gaat komen.

 3. Als je de regie over je leven terug wilt, stop dan eens met naar anderen te kijken en te kopieren. Teveel mensen hebben het “kampioen syndroom”, altijd de eerste willen zijn, voorop willen lopen. Maak je eigen keuzes, kies de kleding, inrichting van je huis enz. die je mooi vindt en niet wat de buren hebben. Loop niet voorop met een nieuwe smartphone (ik heb er zelfs geen). Kijk geen TV “om mee te kunnen praten bij de koffie op het werk”. Daardoor zal er ook minder jaloezie zijn, want het doet er niet toe dat de buren een nieuwe grotere auto hebben, wij zijn happy met de onze.

 4. Moge Hij door zijn macht,

  ervoor zorgen dat u al uw goede voornemens,

  kunt uitvoeren, en dat alles wat u op de grond van uw Geloof doet,

  tot volle ontplooiïng komt.

  Beste groeten Xander en mod-team. 😉

 5. @ johan schreef:
  02/01/2021 om 3:20 pm
  De dame zouden we een jaar geleden nog gestoord noemen, maar ze heeft een gloeiend goed verhaal waar het naar toe gaat. We Ate The Borg, Resistance is Futile.
  Zoals een computer vanuit de cloud beheerst wordt is het de bedoeling een Operating System in te brengen in het menselijk lichaam. Daarmee is het kinderspel 24/7 elke minuut van de dag exact te volgen wat iedereen uitspookt. Privacy wordt zo een sprookje.
  We gaan over op digitaal geld centraal beheerd. Gedraagt iemand zich niet zoals de technocraten het graag zien dan wordt uw afgesneden van vermogen, sociale media en nutsvoorzieningen, kortom u wordt een paria. En dit met als smoesje een zeer gevaarlijk onzichtbaar virus. We stevenen in sneltreinvaart af op een wereld die net zo goed een gevangenis genoemd kan worden.

 6. Inderdaad, ik geloof dat we zo het nieuwe jaar in moeten gaan. Er is meer mogelijk dan op het eerste oog zichtbaar is. Laten we ons niet overspoelen van wat er gaande is, maar onze eigen weg kiezen. Er zijn er veel meer die dat doen!

 7. Voor wie het nog niet gedaan heeft:

  Ga naar Etos of Kruidvat of een look-alike en trakteer uzelf op Vitamine D!

  Vitamin D and COVID 19: The Evidence for Prevention and Treatment of Coronavirus (SARS CoV 2)

  https://www.youtube.com/watch?v=ha2mLz-Xdpg

  Met vitaminen krijgen we de vaccins er wel onder. ( Wel eens van Monsanto gehoord? Hetzelfde principe wordt dmv mRNA nu toegepast op uw lichaam’s DNA…

  Op de BresH voor:

  B-ewegen ( minimaal 1/2 uur //dag)
  R-ust ( volwassenen wordt geadviseerd minimaal 7 uur /nacht )
  E-ten (gezond eten groente en fruit
  S-tressvrij bestaan
  H-ygiene ( gewoon de hygiene die al generaties als ideaal wordt gezien)

 8. Eigenlijk zouden toch de Christelijke Kerken het voortouw moeten nemen in de strijd VOOR de waarheid en TEGEN de leugens van de farmaceutische industrie en de media en de politici…Maar ja je moet de overheid gehoorzamen nietwaar dominees, pastoors etc etc? Pffffff

  Maar nee hoor…politici verschuilen zich achter het RIVM en het OMT en die verschuilen zich achter de WHO en die luisteren naar PrikBillie ( hoofdsponsor) en die heeft een leger juristen die voor elkaar hebben gekregen dat de Farma Boys en Girls ten alle tijde gevrijwaard zijn van financieele aspecten rond bijwerkingen. En zo zetten ze de zaak in elkaar nietwaar Mark Rutte, 1e en 2e Slaapkamer, bijna heilig verklaarde leden van het RIVM en het OMT , nietwaar PrikBillie en nietwaaar communisten vriend ( van China wat lobbyde om hem op de 1E plaats te krijgen vanwege mega investeringen in Ethiopie) Tedros Adhanom Ghebreyesus?

  https://www.youtube.com/watch?v=qrzBpP_u-h0

 9. Robert Kennedy jr: “Neem het Covid vaccin niet:

  https://www.wanttoknow.nl/overige/robert-kennedy-jr-neem-het-covid-vaccin-niet/

  Robert F. Kennedy jr. is advocaat en de zoon van Robert Kennedy sr., een Amerikaans politicus van de Democratische Partij in de jaren 1955-1970. Hij was de broer van de Amerikaanse president John F. Kennedy. Beide mannen werden vermoord doordat zij de weg bleken te versperren van het militair-industrieel complex, dat in de jaren 1960 -met name via de oorlog in Vietnam- haar macht en invloed in de Amerikaanse regeringstop uitbreidde. HIER op de site kun je lezen over de invloed van de CIA in de dood van beide mannen.

 10. ” Geef uzelf een nieuwjaarscadeau door in 2021
  de regie over uw eigen leven terug te pakken. ”

  Mooie inspirerende koptekst. Dank u.

 11. .
  Geachte heer Xander,
  Allereerst Zalig Nieuwjaar !
  En dan een waar woord van dank voor uw voortreffelijke blad met de vele artikelen, die ik graag en vaak lees.
  Ik wilde u vragen: is het mogelijk de bladspiegel zodanig aan te passen, dat de tekstlettering goed te vergroten is.
  Ik heb wat meer moeite met lezen en op andere nieuwzen is de bladspiegel verbreed met een zijkolom, links, rechts of aan beide zijden. Zo kun je de middenkolom – de eigenlijke tekst – vrij eenvoudig vergroten, tot gemak van de lezer.
  U gebruikt de volledige breedte en laat dus geen ruimte voor vergroting van de woorden.
  Tureluurs is een groot woord, maar van m’n turen worden het woord niet groter.
  Hopelijk kunt u er wat aan doen, het zou mijn leesplezier zoveel vergemakkelijken.
  Hoe het ook zij, ik bewonder uw discipline en doorzettingsvermogen: hou vol met God’s hulp en zo blijft ge een zegen voor talloos veel Nederlandssprekende lezers.
  U bent vriendelijk gegroet,
  Louk Broug.

  Beste Louk, ook voor u een gezegend 2021.
  U kunt de letters vergroten tot ruim 150% via uw browser, waarbij de zijspiegels vanzelf verdwijnen en u enkel de tekst van het artikel kunt lezen. Mvg. Mod.

 12. @ Nieuw Begin: 1:10 am. Helemaal eens met je reactie, Nieuw Begin. De duistere machten, hebben het voor het zeggen momenteel, maar Christus overwint!

 13. Voor alle mensen die in de zorg werken en die overwegen het vaccin te nemen. Welke vaccin overigens, een ongetest vaccin waar je heel ziek van kunt worden of zelfs overlijden of het is wel degelijk allang getest en dan heeft dit vaccin een hele andere bedoeling. Dat laatste denk ik overigens want waarom wordt er niet gekeken naar andere medicijnen. Nee het moet een vaccinatie zijn. Gekkenwerk!

  Hier de officiële cijfers, 2,3 % van de gevaccineerde worden zo ziek dat ze hun werk niet kunnen doen (lekker als je in het ziekenhuis ligt) en 6 mensen zijn erg ernstig ziek geworden. Engels.

  https://sharylattkisson.com/2020/12/cdc-more-than-5000-covid-19-vaccine-recipients-have-reportedly-suffered-health-impact-event/

  Vergeet niet zorgpersoneel. Je werkgever heeft maling aan je. Eerste jaar ziek 100% 2e jaar ziek 70% van je inkomen. Na 2 jaar nog maar 35% ziek of minder is waarschijnlijk ontslag en geen uitkering.

  Daarna komt je in de UVW hel en moet je solliciteren. Je kan best (gezien je rest capaciteit ) nog brugwachter worden. Of misschien ongedierteverdelger. Een arbeidsdeskundige zal het u allemaal uitleggen. En solliciteren he!

  Doe die spuit niet is mijn advies. Maar ja, groepsdruk, werkgever, willen goeddoen. zal je wel naar de spuit jagen. Niet huilen als bovenstaande bewaarheid wordt. De kans is groot. Je bent niet ziek dus je hoeft geen spuit! Simpel toch?

 14. BREAKING: Trump bevestigt dat hij Mega Maga Rally Spreekt.
  https://www.bitchute.com/video/wcA6NQD2exEC/
  Joe Biden, een Chinese Communistische Agent? zou mij niet verbazen.
  China krijgt steeds meer grip op Europa, veel bedrijven worden al jarenlang voor miljarden op gekocht, en na enige tijd ontdaan van hun technologie.
  schluss mit Made in Germany? China kauft den Mittelstand in Deutschland.
  https://www.youtube.com/watch?v=5lJceh9cd8E
  Maar 6 januari is de dag dat de Wereld gered kan worden, van de NWO China dictatuur.
  Daarna moeten wij hun handlangers in Europa nog vervolgen, voor hun bereidheid om ons te overleveren aan een communistische dictatuur. Covid-19 is niets anders dan een schuilnaam, voor het onder Digitale Controle brengen van de Europese bevolking, gelijk zoals die in China bestaat.

 15. Eigen regie over je leven betekent het vaccin weigeren!

  Van de 112.807 proefpersonen in het Verenigd Koninkrijk zijn er 3.150 die na 4 dagen het vaccin te hebben gekregen niet meer in staat zijn om te werken!

  Dat is 2,8% en daar stopt het niet bij omdat het een sterk stijgende exponentieele functie is (Van 3 naar 3150 in 4 dagen)!

  https://fnzzuseoorv36xyorrrcbgwqla-adwhj77lcyoafdy-usareally-com.translate.goog/8689-cdc-reports-that-thousands-of-uk-vaccinated-patients-unable-to-work-and-even-perform-normal-daily-activities

 16. PS
  Zie mijn vorig bericht, het zou fijn zijn als er iemand mee wil helpen met onze ICT. Door de airco zijn de ponskaarten door elkaar gegaan en we zoeken we iemand met ook voor detail.
  Naar aanleiding van vragen over het noodpakket wil ik de mensen gerust stellen.
  Er zitten ook sachets mayonaise en curry in voor de frikandellen.
  Samen lukt het ons dit jaar!

  Uw minster van schoenen

 17. Het begin van het artikel:
  “We denken dat we als gewone mensen machteloos zijn tegen een overheidssysteem ….” enz. enz.
  Jullie denken dat misschien, jullie gedragen je in ieder geval wel zo. Uit al jullie uitlatingen blijkt een gruwelijke angst.
  Maar ik ben niet machteloos en heb me ook nooit zo gevoeld. Ik heb waar nodig gevochten en vaak gewonnen, soms verloren. Het gebeurt. Maar ik vecht dan ook niet tegen windmolens, niet die van Don Quijote en niet die van nu. Ik kijk naar de realiteit en vecht tegen wat mij niet goed dunkt. Mijn belangrijkste wapen daarbij is mijn gezond verstand.

  Daarvan wens ik jullie dit jaar heel veel.

 18. https://www.nu.nl/coronavirus/6099808/britse-studie-nieuwe-coronamutatie-verhoogt-r-met-maximaal-07.html
  Paniek,
  ik stel voor dat we naar een totale lockdown gaan. Iedereen verplicht binnen blijven, dit zal met drones worden gecontroleerd. Er staat een boete van 10.000 euro op iedereen die buiten wordt gespot, ook in de eigen tuin. Het leger zal zorgen voor noodpakketten en alle steden gaan hermetisch op slot. Winkels en bedrijven worden allemaal gesloten en iedere ondernemer die nog zaken doet zal worden gefusilleerd. De GGD komt iedereen aan huis testen en als u niet meewerkt wordt de deur ingetrapt door de ME. Er komt een vaccinatie programma waar iedereen verplicht aan deelneemt. Indien uw buren zich niet aan de maatregelen houden met wat dan ook kunt u dat melden. Iedere melding geeft na controle recht op een aanzienlijke vergoeding.
  We moeten dit samen doen mensen en met dit pakket ben ik zeker van dan we over een jaar licht aan het einde van de tunnel gaan zien. Dit zal het virus leren!!
  PS
  In het noodpakket zitten veel frikandellen!
  Sterkte aan iedereen uw minister van schoenen.

 19. Nee inderdaad nog zo’n jaar als 2020 daar zit niemand op te wachten

  Helaas komt er nog veel meer ellende aan, het tij is niet meer te keren

  Alles wat in het boek Openbaring en Daniel staat zal ook werkelijk gaan gebeuren in de komende jaren

 20. @ GvO: 10:56 pm, op 1/1. Chapeau! Keurig en goed onderbouwd betoog, waar ik het volledig mee eens ben.

 21. Om maar even in communistische termen te blijven: ik zag een nieuwsitem voorbij komen, waarin onze staatszender wist te melden dat “In Wuhan – ooit het centrum van de coronapandemie – mensen inmiddels weer hun vrijheid terug hebben en massaal nieuwjaar hebben gevierd!” Jubelende woorden, die vergezeld gingen van beelden van een feestende menigte.

  En niemand op de nieuwsredactie van onze staatszender die zich afvraagt WAAROM Chinese zenders deze beelden delen of ten koste van wat deze ‘vrijheid’ ging …

  Ik kijk met genoegen naar het grote feest in Lieuron in Frankrijk. Dat is vrijheid! En de Fransen bewijzen, dat wanneer je de krachten bundelt, je het als burger altijd wint van een tirannieke overheid.

  Hoogste tijd, dat ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’ ook hier heel gewoon wordt!

 22. Ergo: gewoon niet gehoorzamen! Als niemand die prik haalt, valt het doek snel.

  Veel mensen weten wel dat het niet klopt, maar denken dat ze alleen staan omdat ze de msm volgen. Kritische websites zoals deze worden geblokt op google dus daar vinden ze ook geen tegengeluid.

  Er is niet veel voor nodig om de twijfelaars over de streep te trekken, we moeten ze alleen zien te bereiken. Het is aan ons om dat te doen en ze te wijzen op websites als deze. Twijfelaars moeten rexhtstreeks worden aangesproken.

  Gisteren sprak ik nog een taxichauffeur die in deze categorie viel. Hij wordt hard geraakt en vreest voor zijn inkomen en toekomst. Zo’n gesprek begint altijd met aftasten (aan welke kant sta jij?), maar nadat ik direct duidelijk maakte hoe ik erin sta ging hij snel mee. Hij lichtte helemaal op toen ik zei dat we niet moeten gehoorzamen. Samen staan we sterk.

  De machthebbers zijn met een paar duizend. Wij hebben op het oog weinig macht, met miljoenen zijn wij absoluut de sterkste! Als het momentum er is, hebben wij snel de macht weer terug.

  Help het momentum te creëeren en ga de straat op! Spreek wildvreemden aan, overtuig, laat ze weten dat we samen zijn, en vraag hen om ook de straat op te gaan en de olievlek te helpen verspreiden. Gehoorzaam niet!!

 23. “Binnenkort loopt iedereen dus ook met Covid bewijzen, en paspoorten rond omdat je anders niks meer mag. Als je je niet vaccineert wordt je dus ook bestempeld net als vroeger.”

  Als mensen in de schuldsanering kunnen leven zonder concerten, kroegbezoek en vakanties, dan kunnen wij dat ook. We hebben het makkelijker, want we kunnen wel nog afhalen en laten bezorgen.

 24. @ GvO schreef:
  01/01/2021 om 10:56 pm
  Interessant stuk en zeker niet onmogelijk dat het die kant op gaat. De waanzin van het beleid wereldwijd dringt maar niet door bij de meerderheid.
  Kees van der Pijl had gisteren in de uitzending Het verboden jaaroverzicht een interessant stukje wetenschap waar ik wel iets vanaf wist maar niet de details.
  De WHO komt op een bepaald moment door geldgebrek in de problemen en worden ‘geholpen’ door Bill Gates. Op die manier heeft deze ‘weldoener’ invloed gekregen binnen die organisatie. In het verleden hebben 178 landen een verdrag getekend waarbij de invloed van de WHO indien er sprake is van een pandemie enorm wordt. Dat verklaart misschien ook waarom een pittig virusje op de lijst van gevaarlijke dodelijke ziektes terecht is gekomen, volledig onterecht natuurlijk. In dat verdrag zouden de zaken die nu worden door gevoerd staan en die moeten uitgevoerd worden.
  Het komt er dus op neer dat politici geen enkele keuze hebben. Maar wat dan weer wel verbazingwekkend is, is dat de oppositie feitelijk nergens zijn werk doet. Op een verdwaalde heldere geest na dan. Binnen de medische wereld zijn er ook wel groepen overigens die steeds meer vraagtekens gaan stellen bij de waanzin die nu de norm lijkt.
  Het zal zeker een spannend jaar gaan worden.

 25. Een hogeropgeleide wauwelende alpha, die er nog iets van snapt, rekent zo met breuken:

  3/5 * 4/7 = 21/35 * 20/35 = 420/35 of was het nou 420/ (en dan 35 keer 35)? Hij had vaag eens iets gehoord over gelijknamig maken.

 26. De hogeropgeleide gaat ons, het gewone volk, vertellen wat we moeten vinden, denken en doen. De hogeropgeleide heeft moeite met breuken. Hij snapt niet, dat de breuk hetzelfde kan blijven, als je zowel teller als noemer verhoogt.

 27. Neem ook uw gezondheid in eigen hand en loop niet aan de misdadige klauwen van de Big Pharma!

  Geneeswijzen voor COVID-19. Nu voor iedereen beschikbaar!

  Er is geen werkend medicijn voor COVID-19. Daarom moeten we jullie leven onmogelijk maken met ongezonde mondmaskers, vreselijke social distancing en verwoestende lockdowns, en… moet iedereen zo snel mogelijk een levensgevaarlijk vaccin ingespoten krijgen!’ Dat is de boodschap die door de mainstream media en politieke overheden verspreid wordt.

  Is dat echter wel correct? Zijn er inderdaad geen werkende medicijnen tegen COVID-19?
  In onderstaand artikel komen medische experts aan het woord uit diverse landen, die vele duizenden coronapatienten succesvol behandeld hebben. Ze hebben allemaal quasi 100% succes met hun diverse behandelmethodes.

  Deze therapieën zijn veilig, goedkoop en verbazingwekkend effectief.
  Tot grote verbijstering van duizenden artsen wereldwijd, wordt deze levensreddende informatie echter agressief onderdrukt door de mainstream media en politieke overheden. Ze willen blijkbaar niet dat mensen dit weten. Hun plan is immers om de hele mensheid tegen hun wil te onderwerpen aan een reeks nieuwe vaccinaties, die gekoppeld worden aan internationale digitale controlesystemen.

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/genezing/

  (Bedenk dat de Here God ons een volmaakt immuunsysteem heeft ingebouwd!)

 28. Interessant!

  Krijgen We In De Nabije Toekomst ‘EEN OMGEKEERDE JODENSTER’?
  In de Tweede Wereldoorlog begon de Jodenvervolging heel subtiel, zodat iedereen eraan kon wennen en niemand ertegen in opstand kwam. Eerst werd hen in alle door de Duitsers bezette landen toegang geweigerd tot bepaalde openbare gelegenheden. Vervolgens werden er langzaam maar zeker steeds meer sancties aan de lijst toegevoegd, totdat ze alleen nog hun huis mochten verlaten met de welbekende gele Jodenster op hun jas. Op een gegeven moment was de ‘gewone’ burgerij zo gewend geraakt aan de verkettering van de Joden, dat er openlijk getto’s in de grote Europese steden kwamen waar de Joden achter gesloten muren leefden. Een van de meest bekende voorbeelden daarvan is het Joodse getto in Praag. We weten allemaal wat voor de meesten van hen het definitieve einddoel was: een enkeltje Auschwitz-Birkenau, of een van de vele andere bekende vernietigingskampen.
  Ik loop nu de kans dat diverse mensen mij gaan verwijten dat ik opruiend bezig ben, maar dat is dan maar zo.
  Als je maatschappijkritisch bent, word je sowieso niet door een groot publiek op handen gedragen, om het simpele feit dat een groot deel van de massa nu eenmaal klakkeloos de politieke leiders volgt. En alle tegenwoordige leiders weten wat de heersers in de oude Romeinse tijd al wisten: ‘Geef het volk brood, wijn en spelen’. En… ‘Verdeel en heers’.
  Maar ik signaleer momenteel een ontwikkeling die mij doet denken aan een soort omgekeerde Jodenster. Wat bedoel ik met ‘omgekeerd’? Destijds mochten de Joden alleen naar buiten als ze de beruchte gele ster op hun jas hadden en het heeft er alle schijn van dat we in de zeer nabije toekomst alleen op diverse plaatsen mogen komen als we een zogenaamd Coronapaspoort hebben.
  Het omgekeerde zit ‘m hierin, dat destijds degenen die als vogelvrije outcasts gezien werden een ‘bewijs’ bij zich droegen en dat straks degenen die zich keurig aan de regels (lees: opgelegde dictatuur!) houden een bewijs bij zich dragen.
  En net als destijds ontwikkelt het zich héél langzaam en subtiel, zodat we er met z’n allen aan gewend raken en, op de zogenaamde complotgekkies na, niemand wakker wordt en in opstand komt. Diezelfde zogenaamde complotgekkies, wat mij betreft een Geuzennaam voor zelfstandig denkende mensen, worden systematisch gestigmatiseerd en in een hoek gezet als asociale randdebielen die geen oog hebben voor hun medemensen.
  Slimme psychologische oorlogsvoering ten top! De Duitsers deden destijds hetzelfde met de Joden door handig gebruik te maken van hun zakelijk instinct en van daaruit de niet-Joden te bestoken met onder andere de theorie dat alle Joden rijk geworden waren over de ruggen van de ‘gewone’ mensen. Ook zij werden op die manier weggezet als aso’s die maling hadden aan hun medemensen. ‘Verdeel en heers’ is van alle eeuwen.
  Israël (notabene!) liet ruim een week geleden als een van de eerste landen weten dat er vanaf 27 december een indirecte vaccinatieplicht ingesteld zou worden. Hoewel een meerderheid van de Israëlieten een vaccinatie totaal niet ziet zitten, mag iemand die zich niet heeft laten vaccineren, zich niet meer in winkelcentra en publieke ruimtes vertonen.
  De Spaanse minister van Volksgezondheid, Salvador Illa, heeft onlangs bekend gemaakt dat in Spanje de namen van mensen die het coronavaccin weigeren in een speciaal register terechtkomen en dat dit register met andere Europese landen gedeeld zal worden. Hij voegde eraan toe dat ‘vaccineren op vrijwillige basis blijft’ en dat ‘de lijst niet openbaar zal worden gemaakt’. Hoezo niet openbaar als het gedeeld wordt met andere Europese landen? Wie houdt nu wie voor de gek?! Hij creëert een soort medische Interpol en sust vervolgens iedereen in slaap met de mededeling dat de lijst niet openbaar zal worden gemaakt, maar het is wel inzichtelijk voor elke officiële overheidsinstantie in Europa!
  Ons eigen Kabinet heeft 24 december bekendgemaakt dat ze een ‘laagdrempelig testprogramma’ willen uitwerken waarmee naast frequent incidentgericht testen óók de mogelijkheid wordt geboden om door testen toegang te krijgen tot sociale en economische activiteiten.
  Het hebben van een (digitaal) Coronapaspoort zou dan als bewijs moeten dienen. Om dit te bewerkstelligen heeft Hugo de Jonge een brief gestuurd naar de Gezondheidsraad met de vraag om hem te adviseren onder welke voorwaarden een dergelijk paspoort ethisch en juridisch verantwoord kan worden ingezet bij het verstrekken van toegang tot (LET OP!) onderwijsinstellingen, zorginstellingen zoals verpleeghuizen, publieke voorzieningen, werkomgeving en sociale gelegenheden zoals horeca en sportevenementen.
  Kortom…
  als dit doorgaat heb je straks, als je het Coronavaccin weigert, geen leven meer! Je kunt niet meer naar school, je kunt je vader en/of moeder niet meer bezoeken in het verpleeghuis, je kunt niet meer naar het gemeentehuis (lastig als je je rijbewijs, paspoort of ID-kaart wilt verlengen / lastig als je een bijstandsuitkering moet aanvragen / lastig als je samen wilt trouwen), je kunt niet meer naar je werk (dus geen inkomsten!), je kunt niet meer gezellig ontspannen in het uitgaanscircuit en je wordt geweigerd in stadions en dergelijke.
  Als je het vaccin wél neemt, kun je doorgaan met je leven; alleen niet meer zoals je dat gewend was. Want de WHO stelt nu al dat één vaccin niet voldoende zal zijn, dat de anderhalve meter gehandhaafd moet blijven en dat de mondkapjes ook noodzakelijk blijven. En onze minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport maakte vlak voor Kerst in een interview ook duidelijk dat alle maatregelen voorlopig voor onbepaalde tijd van kracht blijven nadat een groot deel van Nederland gevaccineerd is. Dus als je het Coronavaccin wél laat toedienen, heb je eigenlijk óók geen leven meer. Met daarbij het risico dat je de rest van je leven lijdt onder een van de bijwerkingen of binnen afzienbare tijd na de prik komt te overlijden.
  Een van de problemen van de mensheid is, dat we over het algemeen niet zoveel leren van de geschiedenis. Daardoor heeft het gros van de mensen het niet in de gaten wanneer hun leven teveel gericht is op ‘brood, wijn en spelen’ en zien ze niet wanneer hun overheid een tweespalt creëert onder het aloude ‘Verdeel en heers’.
  Tot slot, als jij behoort tot die mensen die mij met dit stuk een opruier vinden, dan vraag ik je om (voor jezelf) eerlijk na te denken over het volgende:
  Was het in het verleden niet zo dat we ons lieten vaccineren om onszelf te beschermen tegen één of meer bepaalde ziektes, in plaats van dat we er de ander mee beschermden? En is het dus eigenlijk niet zo dat iedereen die gevaccineerd is, beschermd hoort te zijn tegen iedereen die zich niet heeft laten vaccineren? En is het niet vreemd dat we met z’n allen niet weten wat er zoal in het vaccin zit en dat Hugo de Jonge daar geen duidelijkheid in geeft, maar daarentegen vaccinweigeraars wegzet als vervelende mensen die zich ‘toch ook niet druk maken over de ingrediënten van frikandellen’? Alsof frikandellen ernstige bijwerkingen tot gevolg kunnen hebben tot en met overlijden aan toe!

 29. Hallo Xander,
  ik volg al een hele tijd je nieuws en artikelen. Vandaag een artikel dat alle bewuste mensen een hart onder de riem steekt.
  Bij deze, mijn beste wensen voor het nieuwe jaar, doe zo verder en ik blijf je volgen.

  Roger,ook voor uw de beste wensen en een gezegend 2021. Mvg. Mod.

 30. Dat mensen een vrije keuze hebben in het kiezen van hun artsen, dat vergeet de mens met de totalitaire neigingen. Ze kunnen kiezen voor een prikkende corona-arts of voor een niet-prikkende arts. Hoe makkelijk kan het zijn.
  Kennelijk is de basis van dat hele corona-beleid zó wankel, dat een dissident het plaatje te gemakkelijk kan verstoren.
  In China heet dat “face”. Het plaatje is alles. Het moet koste wat het kost in stand blijven: Het beeld dat men krijgt voorgeschoteld.

 31. Het totalitaire karakter van deze “strijd” tegen corona uit zich op schandelijke wijze. Italiaanse artsen die openlijk hun twijfels uiten over dit experimentele vaccin, krijgen verwijten dat ze de “oorlog van Europa tegen corona” aan het ondermijnen zijn. Een hoge pief beweert zelfs dat zulke artsen mogelijk ongeschikt zijn voor hun beroep. https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4962
  Het is van een ongekende brutaliteit. Totalitair tot op het bot. Zulke artsen kunnen uitstekend functioneren, maar in een vloek en een zucht worden ze verdacht gemaakt.
  In Nederland lees je het soms op twitter: Dan zijn er mensen die zeggen dat zulke artsen hun BIG-registratie zouden moeten verliezen. Dat allemaal omdat ze terechte twijfels hebben over een niet eerder op mensen toegepaste methoden van injecteren waarbij een RNA code wordt ingebracht. Een injectie-methode die niet eens aan een langjarige controle onderworpen is geweest.
  Zulke artsen zou men juist moeten respecteren vanwege hun gewetensvolle benadering van hun beroepseed.
  Het overkwam ook de neuroloog Jan Bonten, die zijn functie verloor omdat hij zijn patiënten behandelde zonder masker. Patiënten waren opgelucht dat ze hun masker mochten afdoen.
  Zo doet een totalitair regime het: De ‘dissident’ wordt aan de schandpaal genageld, beroofd van zijn eer en met gemak brodeloos gemaakt. Ook al werkte hij nog zo eerlijk en gewetensvol.

 32. Beste Xander en redactie,

  Prachtig artikel op de 1e dag van het nieuwe jaar, mijn dank daarvoor.

  Ik wens allen wijsheid toe voor het nieuwe jaar en véél liefde en al het goede !

  Beste wensen aan allen,

  Rick

  Dank Rick, ook voor u een gezegend 2021. Mvg. Mod.

 33. Lees ook op Google. Wie is Klaus Schwab? C.S.T.V. Zeer onthutsend, zeer bedreigend, Dan weet je precies wie er aan de touwtjes trekt in het wereldgebeuren, alleen maar zeer slechte machthebbers, zie ook Psalm 2 vers 2, aangespoord door de machten van de hel.

 34. Voor een ieder veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar.

  Goed artikel,maar net als ik beseffen de meeste mensen te laat dat je de regie op je leven kwijt bent.
  Meeste mensen werken ( hard) om dingen te bereiken,inderdaad kopen, huis auto enz.
  Maar er komt vaak een onverwacht moment , dat blijkt dat we verkeerd geïnvesteerd hebben.
  Zelfs iets bezitten of gezond blijven is dan onbetaalbaar.

 35. Covid-19(oftewel Coronavirus/griepvirus)

  In het jaar 2020 lijkt alles mogelijk te zijn geworden. Het volk is dit jaar zwaar aangepakt en gestraft door de heersers vanuit het Politiek, Overheden en andere organisaties. Er is nu zoveel misdaad gepleegd tegen de wereldbevolking, dat dit nu gestraft dient te worden.

  Jarenlange opsluiten als vergelding voor hun misdaden lijkt mij dan ook zeker een goed begin. Maar ook al die parlementsleden in Europa zijn strafbaar. Bijna niemand van hun leden heeft respect getoond voor de Code van Neurenberg, maar in plaats daarvan hebben zij hun kiezers uitgeleverd aan een gruwelijk Experiment van de Big Pharma.
  Wie er in ons land nog vertrouwen heeft in de leden van de Eerste en Tweede kamer, hebben de bijwerkingen na hun vaccinatie ook geheel en alleen aan hen te danken.

  Deze gewetenloze criminelen die bepalen wat er goed is voor u en mij, zouden voor eens en voor altijd afgerekend moeten worden.
  Vele hardwerkende mensen zijn dit jaar zwaar gestraft voor hun toewijding aan hun bedrijven. Vele gezinnen zijn in een diepe ellenden gestort.
  Vele mensen hebben op grote afstanden afscheid moeten nemen van hun dierbaren.
  En de enige vraag die zij nu zouden moeten stellen is, waarvoor?
  Een corona griepvirus bijna gelijk als voorgaande jaren, hebben nu wereldwijd massa mensen tot een onzeker bestaan gedwongen, en aantallen ook tot zelfdoding gedwongen.
  Maar wanneer zeggen wij nou eens, “het is nu genoeg geweest”. Wij mensen/volk moeten hier niet langer meer intrappen in deze ongefundeerde Covid-19 leugens en daarbij horende spookverhalen over de nieuwe gemuteerde virus. Want het Covid-19 bestaan is nooit erger als een andere harde seizoensgriep geweest of zal zijn.
  Mensen gebruik nou eens jullie gezonde verstand en bekijk alles nog een keer of nog een paar keer. Denk daarbij aan alle berichten, cijfers die niet kloppen, leugens van het gehele kabinet, alle lockdowns en ga maar door.

  Ik zal even de punten erbij pakken met de hoogste gevallen waar nooit wat mee gedaan is en/of nodig was volgens de 1e/2e kamer, RIVM, WHO, en ga heel goed nadenken hierover. De keuze is aan jou!
  Doden seizoensgriep: ergens boven de 10.000 in hele korte tijd, nog niet eens 6 maanden. Oversterfte niet bij inbegrepen.
  Seizoensgriep en/of griepverschijnselen: +/- ruime 2 miljoen mensen waarvan wat meer dan 10.000 ernstig en opgenomen moesten worden.

  Doden covid-19: ligt er of iets onder of bijna gelijk.
  Covid verschijnselen: die hetzelfde lijken als griep. Maar het aantal komt nog lang niet in de buurt van de normale griep, ligt er zelfs ruim onder. En het speelt nu dus al een jaar.

  Waar is de gebruikelijke griep heen???

  Bij een sterfgeval wordt er bijna altijd gezegd “Covid”.
  Terwijl iemand gewoon is gestorven aan wat anders, en dus ook niet in combinatie met
  “Covid”.

  Waarom is het niet:
  – Kanker.
  – Longontsteking zonder griep.
  – Gewoon griep.
  – Hart problemen o.a: acute hartstilstand, hartfalen, hartklep, ader bij het hart verstopt, ritmestoornis.
  – Klaplong.
  – Ongelukken met dood tot gevolg.
  – Dementie.
  – Beroerte.
  – Copd.
  – Diabetes.
  – Nierfalen.
  – Epilepsie.
  – Astma.
  – Aids of Hiv.

  Zo zullen er nog wel wat meer op te noemen zijn.
  Dit is dus een greep uit het normale.
  Maar sinds er een ongeloofwaardige virus de wereld in geholpen is, bestaan al deze gebeurtenissen niet meer.
  Je kan dus geen normale griep hebben. Laat niet weten en horen dat je moet niezen of hoesten, want dan zou jij hoogstwaarschijnlijk “COVID” hebben.

  Het vaccin.

  Luisteren goed naar de naam: Pfizer Bio NanoTech vaccine.
  Dit vaccin wordt gemaakt door een bedrijf die zich bezig houdt met nanotechnologie, maar ook buitenlandse contacten heeft o.a Amerika.
  In het vaccin zitten ook nanodeeltjes in verwerkt(buitenkant kan van bio polymeer of gewoon polymeer gemaakt zijn). Neem aan dat de meeste mensen wel weten wat nanotechnologie is. Kijk maar om je heen, wat is er niet verbonden met signalen en frequenties, elektrisch, afstandsbestuurbaar, je kan het zo gek niet bedenken het zit bijna overal.
  Maar wat er ook uitgevonden is. Is het zelf besturende technologie (nanobot), alleen dan zo klein dat het via de bloedbanen en lymfeklieren kan stromen. Dit bestaat al met injecties zoals bij Kankercellen, vaatobstructies en nog verder.
  Buiten dit zijn er bedrijven in Amerika die hiermee bezig zijn: Nanotech biosensor van hydrogel. Het leukste is dat er dus connecties zijn tussen hun en verschillende andere landen en farmaceutische bedrijven o.a Pfizer.
  En inmiddels rond het begin van 2021 door de FDA (de Food and Drug Administration), zal worden goedgekeurd.
  En verder zijn ze er al mee bezig een neusspray te maken met het zogenaamde “vaccin”.

  Maar wat zou het verder nog kunnen betekenen?
  Nou, deeltjes in apparaten en alles wat maar bedienbaar is op zowel afstand als voorgeprogrammeerd om iets te moeten doen.
  Kunnen dus door mensen ook beïnvloed worden.
  Hierbij kan je dus denken aan bijvoorbeeld: hacking, programmeren/bedienen en ook op afstand.
  Een Nanobotje/Nanodelen, kunnen ook op een later moment actief worden en tot die tijd alleen reizen naar waar hij of het moet zijn. Dus met een beetje nadenken kan je zelf ook wel bedenken dat je hier nog veel meer mee kan doen.

  Echte bestaande bedrijven en sites:
  -Profusa.com
  -Darpa.mil
  -Pfizer

  De mondkapjes.

  Volgens de regels binnen de gezondheidswet, mag er geen belemmering zijn voor de luchtwegen om normaal te kunnen ademen. Met een kapje op belemmer je wel degelijk de normale gang van ademhalen. En buiten belemmering, adem je ook je eigen co2/uitlaat gassen in. Wat dus betekend dat je je eigen koolstofdioxide( afvalproduct van celademhaling, geen zuurstof) weer terug in ademt.
  Dit zou kunnen uiten in: Hoofdpijn, Onwel gevoel, Longaantasting, en meer lichamelijke/inwendige problemen.
  Niet medische mondkapjes werken maar van één kant. De drager van het mondkapje zal iemand anders moeilijker kunnen besmetten. Maar iemand anders kan de drager dus wel besmetten. Dus een eenzijdige minimale bescherming.
  En het katoenen lapje voor je neus en mond is totaal nutteloos. Gooi hier maar eens druppelend water overheen en aan de andere kant iets wat zuigend is (net als je eigen ademhaling). Dan zul je zien en voelen dat het er door heen gaat komen.
  Hierbij komt ook nog is, dat er altijd kieren en openingen tussen gezicht en kapje blijven. Dus al het uitgeademde lucht zal ook nog is ontsnappen via die openingen.
  Buiten wat er nu geschreven is. Behoren dit soort praktijken met kapjes tot machts overheersing oftewel, de mond snoeren.

  De media.

  De media krijgt via de overheid/regering de opdracht om alle niet politiek correcte verhalen of opmerkingen te verwijderen.
  Zoals zo vele berichten over hoe het echt is en gaat in de wereld.
  Heel veel dingen worden ook door hen achterwege gehouden of verdraaid of ophitsende leugens verteld om het zo erg mogelijk te laten lijken.

  Al met al mensen.
  Denk heel erg goed na, voor je zelf, je eigen kinderen en ouders of andere familieleden.
  Denk ook gelijk aan ong. 75 jaar geleden. Hoe dat toen ook al ging met allerlei regeltjes van kwaad tot erger, het volk en de regering die de andere kant opkeken en niks deden tegen alles wat er op kwade niveau opbouwend was. En op gegeven moment alles losbarsten en niemand wat deed totdat het te laat was.
  Binnenkort loopt iedereen dus ook met Covid bewijzen, en paspoorten rond omdat je anders niks meer mag. Als je je niet vaccineert wordt je dus ook bestempeld net als vroeger.

  Mensen willen jullie dit echt zo graag? Ik neem aan van niet.
  Dit hele gebeuren wat er nu aan de hand is, stopt niet zomaar en ook niet na het zogenaamde vaccineren.
  Onthoud dit goed: Er is en zit heel veel meer achter dan wat de meeste mensen denken, zien of weten.

  Sta op, denk na, gebruik je verstand, en wordt één volk hier tegen.

 36. Mooi stuk Xander . Vrijheid zit in je hoofd en handelen . Ik wens jou en je team als mede alle lezers een goed en gezond 2021 toe .

  U ook een uitstekend 2021. Mvg. Mod.

 37. Xander, ik wens jou en al je volgers van harte alle goeds op je levenspad in 2021.
  Je bent al goed begonnen met een tekst over de regie nemen over ons eigen leven. Vrijheid kan je alleen maar zelf realiseren.
  David Icke heeft daarover vandaag ook een totaal inspirerende video de wereld ingestuurd, die ik bij deze graag doorgeef:
  https://assets.infowarsmedia.com/videos/a479270a-d6a8-47cf-b1c7-e3f123b44eb6.mp4
  begint na 35 sec.
  Hartelijke groet aan allen!

  Ook voor u en gezegend 2021. Mvg. Mod.

 38. Beste, zelf heb ik en enkele anderen het volgende meegemaakt, ik kan moeilijk geloven dat er geen anderen zijn, toch vind ik geen gehoor bij de verenigingen die strijden tegen cvs (chronisch vermoiedheidssyndroom)
  en beweerde van microgolven (magnetronovens) dat ze onschadelijk waren. Nu-na 40 jaar-beweert men dat nog, hoewel miljoenen mensen daardoor CVS hebben.
  De oorzaak van CVS bij mij was de microgolfoven. Klinkt wellicht ongelooflijk: op internet staat dat het gebruik ongevaarlijk is of dat het gevaar kanker of verminderen van vitamines is.
  De eerste gevolgen waren: pijn in de hals, vermoeidheid, keelpijn, depressie,…..
  Na enkele weken zonder microgolf-oven waren deze symptomen weg.
  Opgelet de oven moet echt uit huis. Als de stekker insteekt worden steeds golven uitgezonden. Er steekt ook een hoogspanningscondensator in die de spanning houdt na uittrekken stekker. De oven moet dus het huis uit. Om te proberen misschien in het tuinhok. Gevolgen zijn groter naarmate de microgolf oven dichter bij u staat: als de oven bv vlak naast uw eettafel staat.Dit treft alleen mensen die gevoelig zijn voor microgolven, dus niet iedereen heeft er last van.
  Als u dit onder de aandacht brengt , kunnen diegenen die het wensen het proberen en u laten weten wat hun ervaringen zijn. Iedereen kan nu meewerken aan het onderzoek!
  veel gaat men niet vinden van CVS. Organen worden niet beschadigd. Het lijkt eerder een inwendige wurging.
  Ik weet niet of men dat kan vinden. De spieren spannen onder invloed van microgolven(magnetron),Vandaar de pijn en de darmen worden teveel gespannen waardoor vertering slecht wordt en te weinig vitamines opgenomen worden. In de keel heeft men pijn door de opspanning van de spieren aldaar,. Gevolgen zijn groter naarmate de microgolf oven dichter bij u staat: als de oven bv vlak naast uw eettafel staat.Het duurt wel 6 maanden eer je er begint van af te raken…

Comments are closed.