Feministisch magazine klaagt dat migranten in zwembaden zoveel vrouwen aanranden

Zwembad in Essen (afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————

Islamisering: In veel zwembaden zijn  autochtonen vrijwel verdwenen en komen er alleen nog maar jonge Arabische, Noord Afrikaanse en Turkse mannen

—————————————————————————————————————————————

Het Duitse feministische magazine Emma heeft het stilzwijgende taboe op het brengen van negatief nieuws over migranten doorbroken met een artikel waarin wordt geklaagd dat er sinds het openen van de grenzen in 2015 zo ontzettend veel vrouwen in zwembaden worden lastig gevallen, aangevallen en aangerand. De daders zijn vrijwel uitsluitend jonge Arabische, Noord Afrikaanse en Turkse migranten. Sommige zwembaden overwegen inmiddels bewapende wachten in te zetten. In veel andere baden durven autochtone Duitsers amper nog te komen, waardoor er vrijwel alleen nog maar ‘import’ te zien is.

‘Lastig gevallen, uitgescholden, betast: In zwembaden worden vrouwen gewoon gepakt. De daders? De overgrote meerderheid zijn migranten,’ schrijft Annika Ross. ‘Badmeesters klagen dat dit sinds 2015 nog erger is geworden.’

‘Een lange tijd hebben politici en de media het probleem niet willen benoemen omdat ze bang zijn beschuldigd te worden van racisme. Maar dat heeft het alleen maar erger gemaakt. Nu doen de badmeesters hun mond open.’

Tijd dat vrouwen en meisjes zonder zorgen naar zwembad konden is voorbij

Ross denkt terug aan een gezondere tijd toen het nog vanzelfsprekend was dat vrouwen en meisjes in de zomer naar het zwembad of een meertje gingen. Die tijd behoort definitief tot het verleden. Vooral in de aan Nederland grenzende bondsstaat Nordrhein Westfalen is het heel erg gesteld met de aanvallen en aanrandingen op vrouwen en zelfs kinderen door hoofdzakelijk ‘jonge mannen van Noord Afrikaanse (Marokkaanse, Algerijnse, Tunesische en Libische), Arabische en Turkse oorsprong.’

Ross geeft een gedetailleerde lijst met enkele verontrustende ‘incidenten’, zoals recent een gezin dat werd omsingeld door 400 voornamelijk Noord Afrikaanse mannen. Er moesten 70 politieagenten aan te pas komen om het gezin te ontzetten.

‘Veel geweld en geen enkel respect voor vrouwen en badmeesters’

‘Vrouwen worden massaal lastig gevallen door migranten, en badmeesters worden mishandeld,’ bevestigt Peter Harzheim, president van de Federale Vereniging van Duitse Badmeesters. ‘Daar komt bij dat er veel geweld en geen enkel respect is. Een buitenzwembad zou een recreatieve plek moeten zijn, geen horrorplaats.’

‘Sinds 2015 hebben we in onze zwembaden problemen met jonge migranten. Het was een sluipend proces,’ vervolgt Harzheim. ‘Ondertussen heerst er de indruk dat alleen nog jonge Arabische mannen naar een buitenzwembad kunnen. Hoe zij met vrouwen omgaan is onacceptabel.’

Duitse officials overwegen inmiddels om bewapende wachten in te zetten en een verbod op messen in te voeren. ‘Is dat wat we willen, een buitenzwembad met patrouillerende uniformen?’ vraagt Harzheim zich af. ‘Op dit moment is er geen andere oplossing. We hebben meer steun van de politie en politiek nodig. We moeten harder zijn tegen deze relschoppers. Degenen die dit probleem niet benoemen maken het alleen maar erger.’

Ook in Nederland heerst nog altijd dezelfde politieke correctheid, die vaak zo in het absurde doorslaat dat de burgemeester van Terneuzen onlangs niet de Marokkanen die in een zwembad een rel hadden veroorzaakt de schuld gaf, maar PVV leider Geert Wilders, die daarna op bezoek wilde komen om de burgers een hart onder de riem te steken. (2)

 

Xander

(1) Emma via Infowars Europe
(2) PVV
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

06-07: Islamisering: Terreur in zwembaden, groepsverkrachtingen en moord op bijna geboren baby

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. Tr: Ben het niet met u eens alleen het aantal analfabeten en mislukte kleine ondernemingen en uitgewoonde wijken de fraude en de drughandel en uitkeringen geven op het aantal aanwezigen Turken een ander beeld dan dat u schetst.

 2. Noord afrikaanse, afrikaanse, arabische mannen ja
  Turkse mannen nee
  We begrijpen dat de spanningen oplopen en politiek turkije n groter probleem is dan welk arabisch of afrikaans land ook.

  Maar kwa mensen zijn turken niet n groot probleem in europa, ze zijn juist een van de meest succesvolle minderheden en zo ook kwa ondernemingen.

 3. Mensen moeten niet klagen, ze hebben er zelf voor gekozen toen ze naar de stembus gingen. Bij de volgende verkiezingen stemmen ze gegarandeerd weer op die partijen die hiervoor verantwoordelijk zijn om dan achteraf weer liggen te klagen. Ik woon echt in een land vol met idioten en watjes. Trouwens dit speelde voor 20 jaar terug ook al, alleen is het nu nog erger geworden.

 4. De moslim medemens heeft het altijd hoog op wanneer het om Halal gaat!

  Ik zeg daarop: Wat jullie daar doen is Haram !!!

 5. Ach ik zie de mensen nog staan met borden “welkom’. Ze hebben geen idee wat ze binnen hebben gehaald en nog binnen halen. Duitsland moet het land met de meeste inwoners worden, dan hebben ze veel te vertellen in Brussel. De fransen doen het ook, maar ze zien niet dat ze zichzelf in de vingers snijden en nu beginnen ze te piepen. Mijn buurvrouw zei, het zijn toch vluchtelingen? Zo zielig en naief. Ze komen om alles te roven en stuk te maken. Niks positiefs.

 6. @Mark: 7:15 pm, op 20/7. Dat is de harde realiteit. Dus daar heeft U gelijk in, de islam zal nooit, nooit zich aanpassen aan onze normen en waarden.

 7. Mohamed staat hier in België op de tiende plaats van meest gekozen jongensnamen bij geboortes. En dat terwijl ze hier blijven volhouden dat er slechts 17% van de bevolking moslim is. En de linkse po-co-meute eet dat verhaal als zoete koek.

 8. @ Doordenker

  Helaas zal dit niet gebeuren, dit soort mensen wonen ver van dit soort tuig vandaan. Die maken dit soort taferelen niet mee. Die wonen in een dorp waar geen honderden moslims wonen.

  Zelf kom ik uit Rdam-zuid vandaan en geloof me dat dit nog veel erger gaat worden. Dit al enige jaren zien aankomen. De tuig die er nu loopt wordt allemaal zo opgevoed dat ze niks van “blanke” mensen moeten hebben. Dit gebeurt allemaal vanuit de moskee en moslim scholen en het ergste vanuit hun families. Ik heb totaal niks met deze mensen, je ziet het in hun ogen. Nu zijn het de grote steden, en de dorpen worden gevuld met de eerste fase vanuit de azc’s. Elke mens die je anders verteld zijn leugenaars, leugenaars van hun eigen wereld en volk. Elke volk op de wereld mag een volk zijn behalve als je blank bent want dan ben je een racist. De gehele portiek zijn huichelaars, knechtjes van een macht die ons wil uitroeien en ik weet wel uit welke hoek dit vandaan komt. Wacht maar af de aankomende jaren… wat je zaait zul je oogsten.

 9. We kunnen alleen maar hopen dat het vooral de vrouwen en de dochters zijn van diegenen die gestemd hebben voor Marrakesh partijen die lastig gevallen en aangerand worden want hebben die daar tenslotte niet zelf voor gekozen..?

 10. KLAGEN, KLAGEN altijd maar KLAGEN..!!
  Gezien de laatste stemmingen voor de blauwe vlaggen criminelen heb ik geen greintje medelijden met al die zeurkousen die op deze site hun beklag doen……

  Voor personen die wel op de PVV of FvD gestemd hebben, kunnen deze reactie als niet geplaatst beschouwen!

 11. Hoe kun je dat soort achterbaks volk binnen laten en er vanuit gaan dat ze zich zullen aanpassen?
  Ze laten een spoor van verderf achter en eigen volk wordt met de dood bedreigd.
  Ze deinzen nergens voor terug, alles naar hun wil zetten is het plan, hun cultuur, hun geloof.
  De EU kopstukken worden vast goed betaald door Erdogan en Soros. Geldwolven.

 12. Het enige wat wij doen is lezen van artikels en klagen, voor de rest doet niemand wat.
  Begrijpelijk ook wel want anders ben je een racist. Dit is het kado waar wij allemaal voor hebben gewerkt. Iedereen doet er aan mee, bang dat je voor racist voor uitgemaakt, bang voor je baantje en al helemaal niet te vergeten je eigen perfecte gecreëerde wereldje waarin jij geen last wilt hebben.
  Kunnen we nog terug naar hoe het was, ja dit kan maar daar zal jezelf voor moeten offeren en alleen richten op de toekomst van onze kinderen, de kinderen die op dit stukje continent horen en een eigen indentiteit krijgen en niet het staatsburgerschap Nederlander maar Hollander. Nederland is een verkocht stukje grond aan de Arabieren om olie te kunnen krijgen en waar hun hun wereldje kan creëren. Liever vandaag dan morgen maar het allerliefst gisteren al.

  Vergeet niet dat we nu pas 25 jaar later zijn en zie wat je allemaal krijg en zal krijgen in de aankomende 25 jaar. Dit gaat nog veel erger worden.

 13. In het verleden hebben pensioenfondsen het behaalde rendemenrt ingeruild voor de toen hoge rente ( 12 %-13%). Aandelen rendeerde toen niet. Later is getracht via minister Donner dit weer te wijzigen omdat de rente t.o.v. het rendement te laag werd. Donner wijderde daaraan mee te werken en blokkeerde dat. Ondertussen is het vermogen gestegen naar z’n1400 miljard (in 10 jaar meer dan een verdubbeld). Zelfs bij een rendement van 4% kan er geindexeerd worden. Het meerjarige gemiddelde rendement ligt rond de 7%.
  Het problem is de politiek,die weinig tot geen verstand hebben van pensioenen maar daar wel over beslissen. Lees het boekje “de 21 mythes en onwaarheden van ons pensioen” van Rob de Brouwer of kijk op youtube.
  Door de huidige berekening zal er nooit meer geindexeerd kunnen worden en zal de pensioenpot in 2050 oplopen naar 3600 miljard.

  .

 14. Feministen? Zijn dat dezelfde, linkse geitenwollensokken die het dragen van de provocerende en discriminerende hoofddoek blijven verdedigen als een recht op godsdienstvrijheid?
  Díe feministen? Hebben ze dan zelf al aan den lijve ondervonden wat het betekent om tot loslopend wild verklaard te worden door zichzelf en andere linkse rátten?
  Beginnen ze nu pas te beseffen wat zij en de pamperende landverraders van de politiek zelf veroorzaakt hebben of nog niet?
  Zwembaden gewapend moeten gaan verdedigen tegen islamitisch tuig dat ongestraft mag blijven aanranden/verkrachten….euh….hoever laat de bevolking door justitie en politiek deze waanzin nog woekeren?
  Mijns inziens is dit de ultieme uitdaging aan de bevolking om het recht in eigen handen te nemen én controle door weer symptoombestrijding – wapens voor de veiligheid terwijl allochtoon tuig met rust gelaten wordt – dweilen met de kraan vól open en tegelijk elke autochtoon registreren zoals een misdadiger…voor eigen veiligheid natuurlijk!

  Stuurt de politiek aan op een burgeroorlog door nu opeens de jarenlange overlast van moslims/allochtonen in de kijker te zetten?
  Met medewerking van de leugenpers, die nu opeens wél politiek-níet-correct, paard en man bij naam noemen voor overlast die al 25 jaar duurt…
  Ze hebben jarenlang deze allochtone amokmakers beschermd en verdedigd, bij hun misdrijven mocht niet benoemd worden dat het vreemd gespuis was, de wetten werden zelfs aangepast om hun misdrijven te rechtvaardigen en onbestraft te laten.
  Het islamitische kwaad laten woekeren, verdedigen en zelfs bevorderen door straffeloosheid om vervolgens, als het volk mort over aanrandingen en verkrachtingen die de spuigaten uitlopen en niet meer onder de mat gehouden kunnen worden, controles uit te voeren mét wapens op de autochtone slachtoffers terwijl de allochtone daders ongemoeid gelaten worden.
  Waar gaan onze westerse maatschappijen maar naartoe?!!
  De politiestaat voor autochtonen met de smoes van veiligheid en tegelijk een vrijbrief voor aanrandingen, verkrachtingen en moorden door allochtone, islamitische criminelen – dit heet fascistisch staatsterrorisme.

 15. Wat een ellendige wereld. De weinige hoop die er nog is slaat om in angsten.
  Natuurlijk bestaat er fake-news. Maar …. voor diegene die echt geïnteresseerd is of het nu nep of echt is raad ik aan om op alternatieve sites eens ver, heel ver terug te gaan en langzaam naar het heden te gaan. Wat enkele jaren geleden als fake werd beschouwd is momenteel een actieve, bewezen waarheid !
  Velen onder de ,rechercheurs, naar het alternatief, leven toch op de een of andere manier met een vorm van angst. Zo las ik, misschien een jaar geleden, een artikel met als thema angsten. De kop was : wie met angsten leeft sterft per dag meerder keren, diegene die leeft zonder angst sterft maar een keer …. . Het kan ook niet anders, de meest verschrikkelijke dingen gebeuren elke dag opnieuw. Ons leven wordt er negatief door beïnvloed. Mentale eenzaamheid is het gevolg….

 16. Lekker blijven klagen. Jullie hebben gekregen waar je om gevraagd hebt. Dat is tenminste een eerlijke deal. Het zal nog erger worden maar dat kan mij in ieder geval niet boeien en ik zal je niet helpen.

 17. Voor wat betreft het smoesje van het leeuwendeel der politici die glashard en met droge ogen ontkennen dat dit soort absurditeiten plaatsvinden stel ik tegenover dat als dhr. Wilders dit vanuit Den Haag kan zien, (h)erkennen en benoemen, dan kan de rest dat ook. Maar zoals gebruikelijk zwijgt de linksche hoek in alle toonaarden en verzinnen zelfs excuses voor wangedragingen van allerlei aard, zoals die in het artikel hierboven. Ik vind het wel typisch dat uitgerekend de feministen (doorgaans toch bekend om hun, al dan niet extreme, linksche opvattingen) hier over reppen en er zelfs kritiek op uiten.

  Het word HOOG tijd dat de algemene maatschappelijke opvatting, door de jaren heen gevoed door het policor denken en handelen, dat gemekker en geklaag ten alle tijden serieus genomen moet worden (niemand kan meer iets hebben van een ander en is automatisch diep beledigd door het minste geringste) de kop wordt ingedrukt. Sneeuwvlokjes en kruidjes-roer-me-niet moeten maar eens leren dat het leven hard kan zijn en dat niet iedereen het met ze eens is. Want door onder andere dit soort gelazer zijn uitwassen zoals genoemd in dit artikel mogelijk geworden. De minderheid regeert, en dan met name die de linksche hoek welgevallig is. Bwahhhhh!

 18. En door dit soort toestanden zullen wij autochtonen gaan smeken voor een AI controlegrid.
  Mooi geregeld toch, … eerst losgeslagen wild binnenloodsen, vervolgens doen alsof er niets aan de hand is, en dan na decennia lang een Big Brother maatschappij oprichten.
  Kijk maar eens hoe ze in China met Moslims omgaan… Zo zal het hier ook nog zijn – hoewel nu iedereen denkt dat wij door de Moslims gaan veroverd worden, en zij hopen dit wellicht te doen, maar je zal zien… China’s model komt hier ook (en daar hebben de Moslims niet voor gezorgd, maar onze lieve beleidsvoerders 🙂

 19. @ Mark S.: 12:11 am, op 20/7. Beter had ik het niet kunnen zeggen Mark S. Volledig mee eens! Op de “linkse feministen”, is nu van toepassing: ” Eigen schuld, dikke bult”.

 20. Vanzelfsprekend komt er zwembadpolitie , dit zal een korps van moslimagenten zijn die de shariawet zullen gaan handhaven .
  Net als in de rest van Europa zullen zinloos aanwezige criminelen op staatskosten gecorrigeerd worden door zinloos aanwezige soortgenoten .
  Vooral veel Euro’s blijven drukken en woonhutten bouwen voor de ” immigranten “.
  Slechts weinigen hebben door dat dit de uitvoering is van de uitroeiingsagenda van de E U voor de blanken die de totstandkoming van de nieuwe wereldorde in de weg staan .
  Leve de multikul !

 21. Welnu, als je nu weet dat je als vrouw/meisje in een zwembad wordt aangerand door, en ik gebruik nu een politiek-correcte benaming, de zon gebruinde en geblackte geimporteerde mede-nederlanders, dan ga je toch niet meer naar een dergelijk zwemoort toe?

  Laat zo’n bak met water toch failliet gaan en neem thuis gewoon eens een lekkere lange douche. Dan treden ze misschien wel eens op (als ze dat durven natuurlijk).

 22. En nu huilie-huilie want het komt nu toch wel echt heel dichtbij de links-socialistische en feministische hoeksteen van ‘jullie’ samenleving. Islam is geen geloof het is ‘a way of life’ en wie dat nu nog steeds niet begrijpt is gewoon dom. Ga anders eens een kijkje nemen in Mekka… Oh nee, dat gaat niet want daar kom je als niet muslim niet in. Er is namelijk een heuse bypass voor varkens (non-muslims) zoals u en ik.

  https://www.quora.com/Does-this-Muslims-only-road-sign-in-Saudi-Arabia-pertain-to-Shiite-Muslims-too

 23. De autochtonen kunnen altijd nog de achterbak van hun heimatbolide vullen met water om een duik te nemen. Gut ook voor de Wirtschaft. (ironie uit)

 24. Feminisme heeft alles verwoest. De hele maatschappij, al jaren.

  Feministen dit is een koekje van eigen deeg. Jullie linkse idioten staan vooraan op de barricades om dit buitenlandse moslimtuig met geweld binnen te sleuren. Als hier tegen geprotesteerd wordt door weldenkende mensen, landgenoten, PVV, FvD aanhangers dan sturen jullie er een links-extreme knokploeg op af, de zgn. AFA, Anti-Fascisten. Want tegen jullie idiotie mag niet eens geprotesteerd worden.

  Koekje van eigen deeg: Super!

 25. Gevolg van de politiek-correcte wegkijkcultuur. Wat ik niet zie is er ook niet. Met dank aan onze open grenzen en onze links-laffe overheid.

 26. Als het aan mij zou liggen, verbod op boerka’s nu en altijd. En dan …Ja we hebben in NEDERLAND een heleboel handhavers, maar dat is een wassen neus, want ze handhaven NIKS!!!!!

 27. Het is wel besteed ! Loontje komt oom zijn boontje, ook de feministen behoren tot het zogenaamde linkse correcte
  Gedachtengoed die eveneens christenen haten en met open armen de massamigratie omhelzen ! Nu worden ze gebeten door hun eigen luizen.

 28. Ouderen starten zaak tegen Staat om pensioen

  „Hoewel de Nederlandse pensioenfondsen veruit het grootste pensioenvermogen in de eurozone beheren en álle landen in de eurozone met hetzelfde ECB-beleid te maken hebben”, stellen ze, „heeft alleen Nederland in zijn wetgeving voor pensioenfondsen gekozen voor een rekenrente die het aanvullend pensioen van werknemers en gepensioneerden doet verdampen.”

  Lees meer:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/956618804/ouderen-starten-zaak-tegen-staat-om-behoud-pensioen

 29. Lees ook de uitstekende column van Telegraaf columniste Nausicaa Marbe:

  Door zwak beleid zullen wijkkalifaatjes ontstaan

  De zoveelste episode van het mislukte deradicaliseringswerk: in Den Haag verspreiden salafistische jongerenwerkers IS-propaganda. In plaats van fanatisme en jihadzucht te bestrijden, geven ze juist tips om uit handen van de AIVD te blijven. Dit is geen ongelukkig incident of het gevolg van uitzonderlijke ambtelijke nalatigheid. Het is een fors symptoom van een malaise rond de politieke islam die steeds meer terrein wint door de overheid te slim af te zijn.

  Lees meer:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1189144727/door-zwak-beleid-zullen-wijkkalifaatjes-ontstaan

  ( Dit is een zogenaamd extra artikel van de Telegraaf wat u kunt lezen als u de cache van uw browser ledigt waarna de teller van 3 gratis artikelen weer op nul staat )

 30. Ze moeten de migranten de toegang weigeren, ipv meer bewaking sturen. Nu zijn WEER de vrouwen en meisjes de pineut. Wanneer wordt er nu eens serieus ingegrepen door de overheid.

 31. Simpele oplossing: wie dergelijke misdrijven pleegt dient zonder aanzien des persoons opgepakt te worden en opgesloten,
  zonder de kans te krijgen nog meer slachtoffers te maken.

 32. Verschrikkelijk. Wat een ongeciviliseerde bende wilden die zo uit het oude testament kunnen zijn weggelopen. Dat wat wij hier in het Westen gehad hebben was 3000 jaar geleden. Deze wilden leven nog onder een prehistorische moraal en geplaatst en levend in onze moderne tijd. Dat gaat nooit goed komen.

 33. Maak groeps app’s en in geval van nood kan je dan elkaar helpen waar nodig is.

 34. De zwembaden zijn ondiepe speelvijver geworden.
  Maak gewoon weer 2,4 meter diepe waterpolo en wedstrijdbaden.

 35. Kijk, linkse feministen, dat krijg je nu door massaal de islam binnen te halen. Met name links/ socialisten hebben massaal toegestemd deze mensen uit moslimlanden toe te laten, maar ook de zogenaamde christendemocraten en liberalen en links liberalen hebben hiermede ingestemd. Zie: “De Resolutie van Straatsburg”. Prima dat U dit plaatst Xander.

 36. Het zal alleen maar erger worden. Dit is volgens mij een straf die we ondergaan.
  Hoe kan je je land en culturen zo weggeven…onze zogenaamde leiders moest men vervolgen voor oorlogsmisdaden! Ik hoop dat zij nooit of te nimmer nog rust mogen vinden

 37. Too little too late ,doekjes tegen het bloeden . The point of no return is al lang bereikt . Daar heeft de politiek bewust en ter kwader trouw zijnde naar gehandeld. Welke idioot gelooft nog dat de politiek niets weet , ziet ,wist of dit niet had verwacht. Men heeft hier bewust een cultuurclash georkestreerd . En het domme linkse volk stond er bij en keek er naar . We are sitting duck.

Comments are closed.