Islamisering: Terreur in zwembaden, groepsverkrachtingen en moord op bijna geboren baby

‘Wie mij fotografeert komt in de hel!’ schreeuwde de hoofddader van een groepsverkrachting van een 18 jarig meisje door 11 moslimmigranten, toen hij de rechtszaal binnenkwam. (Afbeelding: (10)).

—————————————————————————————————————————————

Cijfers Europol: Vorig jaar 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse, en slechts 1 extreemrechtse – Alle dodelijke slachtoffers vielen door hand van jihadisten – Nederlandse en Duitse zwembaden gebukt onder Noord Afrikaanse relschoppers

—————————————————————————————————————————————-

Vooral de afgelopen jaren doen de media in West Europa en Nederland er alles aan om het ‘gevaar van extreemrechts’ uit te vergroten, en minimaal op één lijn te stellen met terreuraanslagen door islamisten. Extreemlinks krijgt van de meeste media zelfs een vrijbrief om ongestoord haat te zaaien en geweld te plegen tegen conservatieven, wat heel vaak nog wordt verdedigd ook. De cijfers van Europol over vorig jaar laten zien dat de realiteit exact omgekeerd is van wat de media u voorspiegelen. Ook de islamisering middels keihard en soms extreem schokkend migrantengeweld gaat onverminderd verder.

In 2018 telde de in Den Haag gevestigde pan Europese politie organisatie Europol 24 moslim aanslagen, 19 extreemlinkse, en slechts één extreemrechtse. Verder werden in totaal 129 aanslagen voorkomen. Een overgrote meerderheid van 83 pogingen of voorbereidingen zouden zijn gepleegd door nationalistische bewegingen zoals de ETA in Spanje.

De 13 dodelijke slachtoffers die vorig jaar werden geteld vielen echter allemaal door de hand van jihadistische moslims. Hoewel Europol een duidelijke afname van het aantal aanslagen en pogingen ziet (in 2015 werden er nog 211 geteld, 142 in het jaar daarna, en in 2017 waren het er 205), zijn de cijfers van talloze kleinere ‘aanslagen’, zoals steek’incidenten’, hier niet bij opgenomen. (1)

De fundamentalistische islam is dus ook in de statistieken de grootste bedreiging voor de veiligheid van de Europeanen, op de voet gevolgd door extreemlinkse terreurgroepen zoals Antifa. Van extreemrechts hebben we dus amper iets te vrezen, maar desondanks worden alleen deze –soms weliswaar gevaarlijke- splintergroepen (zoals motorbendes) voortdurend door de politiek en media voor het voetlicht gehaald en op leugenachtige wijze als de grootste bedreiging voorgesteld.

Zwembaden geterroriseerd door vooral Noord Afrikaanse migranten

De migranten terreurgolf tegen burgers neemt vooral bij onze Oosterburen almaar grotere vormen aan. Deze zomer moesten al diverse zwembaden hun deuren sluiten nadat groepen migranten andere badgasten lastig vielen, bedreigden, aanrandden, verkrachtten, in elkaar sloegen of met messen aanvielen (7).

In Essen viel een groep jonge migranten een meisje en twee badmeesters aan. In Düsseldorf hadden meer dan 100 (!) migranten ‘ruzie’, het bekende eufemisme voor -soms zeer grof- geweld dat ook door onze media en zelfs door de politie wordt gebruikt om de werkelijke gebeurtenissen te bagatelliseren. Toen de politie arriveerde werden ook de agenten aangevallen. In Kehl gebeurde iets vergelijkbaars, waardoor het zwembad moest worden ontruimd. In München werden op dezelfde wijze meerdere zwembaden verrijkt met de specifieke cultuur en gewoonten van badgasten uit vooral Noord Afrika en in mindere mate uit het Midden Oosten.

In de officiële Duitse media mag net als in Nederland zelden of nooit de afkomst van daders worden genoemd indien het inderdaad om migranten gaat, en dus zijn het ook daar steevast enkel ‘jongeren’ of ‘(groepen) jonge mannen’ (8). Via op Twitter, blogs en alternatieve media geplaatste smartphone video’s en getuigenverklaringen wordt vervolgens duidelijk dat het bijna altijd –maar niet uitsluitend- om ‘nieuwe Duitsers’ gaat. Van de ‘oude Duitsers’ haalt daarom niemand het meer in zijn hoofd om zijn kinderen alleen naar het zwembad te laten gaan, iets dat nog niet zo heel lang geleden volkomen normaal was (2).

PVV leider Geert Wilders niet welkom na zwembadterreur Terneuzen

In Nederland mag je zeker als politicus al jaren niet meer zeggen dat je ‘minder’ van dit soort types in je land wilt, want dan wordt je door je collega’s en de media aan de schandpaal genageld, door de gerechtelijke macht beboet en vervolgd wegens ‘haat zaaien’, en moet je met een konvooi gepantserde auto’s naar een extra beveiligde rechtsbank worden gereden om daar in een politiek showproces te worden verweten de ‘goede naam’ van migranten uit een zeker Noord Afrikaans land aan te tasten.

De politicus in kwestie, natuurlijk PVV leider Geert Wilders, was deze week niet welkom in Terneuzen, waar Marokkanen een rel hadden veroorzaakt in zwembad Koewacht. De burgemeester verklaarde letterlijk dat niet de veroorzakers, maar Wilders het probleem is (4).

Moorden op baby’s en afschuwelijke groepsverkrachtingen

In Duitsland is de verspreiding en afdwinging van ‘islam’ definitief de volgende fase ingegaan. In een tram in Leipzig wurgde een ‘zuiderlijke’ man met ‘zwarte volbaard’ plotseling de 6 maanden oude baby van een 29 jarige vrouw. De moeder kon de terrorist net op tijd met insektenspray afweren, waardoor haar kind er geen blijvend letsel aan overhield. (5)

In Freiburg (inderdaad, wéér daar) werd de 18 jarige Franziska W. urenlang door een groep van 11 moslimmigranten (8 Syriërs, 3 Irakezen, 1 Algerijn en 1 migrant met Duits paspoort) verkracht. De belangrijkste dader was al vaker gepakt en veroordeeld, maar de (linksgroene) overheid vond het nooit nodig hem op te sluiten. In de rechtbank toonden de daders geen enkele spijt; integendeel, een van hen bedreigde de aanwezigen en werd zelfs handtastelijk tegen een agent. De (vrouwelijke) advocaat van de verkrachters beweerde daarna ijskoud dat het 18 jarige meisje naar de groepsverkrachting ‘ had verlangd’.

Ook in een Duits ziekenhuis ben je niet langer je leven zeker, zelfs niet als dat nog niet eens echt begonnen is. Een 25 jarige hoogzwangere vrouw was in het St. Marienwörth ziekenhuis in Bad Kreuznach om te bevallen, toen een Afghaanse migrant zomaar ineens op haar begon in te steken. Keer op keer ramde hij zijn mes in haar buik, borst, armen en gezicht. Ondanks een spoedoperatie was het leven van de nog net niet geboren baby niet meer te redden. De dader beweerde na afloop zich er niets meer van te kunnen herinneren. (9)

Daarmee zou hij wel eens gevangenisstraf kunnen ontlopen, want een andere Afghaan die in september 2018 in Ravensburg met een mes op meerdere mensen instak, hoefde ook niet het gevang in. Hetzelfde gold voor de Afrikaan die een arts in zijn praktijk in Offenburg had vermoord.

Nog erger dan in Nederland heerst bij de Duitse gevestigde orde een bijkans onbeperkt begrip voor daders van een zekere komaf en met een zekere religie, en is er met hun slachtoffers nul komma nul medeleven (althans, als die autochtoon zijn). Sterker nog, degenen die dat openlijk wèl hebben worden verketterd als zijnde ‘populistisch’, ‘islamofoob’, ‘extreemrechts’ en ‘nazistisch’.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Russia Today Deutsch
(3) PVV
(4) PVV
(5) Politik Stube
(6) Anonymous / Michael Mannheimer
(7) Anonymous
(8) Journalistenwatch
(9) Anonymous
(10) Afbeelding: Anonymous  Creative Commons BY-NC-SA 4.0.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. van te voren uitzoeken wie die gasten zijn die die kinderen lastig vallen en aanranden,dan gewoon met een groep naar dat zwembad gaan, en stevig duidelijk maken dat dit niet geaccepteerd wordt.

 2. Ja maar je moet die jongens wel een verkrachting feestje gunnen zij moeten af kikken van landen waar dit gewoon kon .Dan geef je ze nog eten -huis .kleding een uitkering en diverse ..Je moet die armen mensen niet aangeven dat is toch niet leuk Liegen dat doen zij niet Dat is nou eenmaal in de opvoeding .Werken nee daar moetje wel even aan wennen dus wat nu!
  Ja ik dacht als je 17 k m te hart gaat kost E 147 Dus ik denk voor dit gedrag ! Bij het minsten fout gedrag Meteen op transport en ik wil ze nooit meer zien Vuil tuig zonder een woord af voeren . met merkel als aanvoerder ook mee .Een kampong in de woestijn .

 3. Vele politieke kopstukken zullen vrezen voor hun leven, want eens gaat het los.

 4. Maak een groeps app in je buurt om vrouwen te beschermen lijkt me de beste opsie, zodat ze veilig thuis kunnen komen.

 5. Bedankt voor dit weer voor dit stuk , waarin kei hard wordt aangetoond, dat de Noord-Afrikanen en een deel van de immigrante vet probleem zijn voor onze samenleving , vraag, wie o wie stemt er telkens weer op politieke perverse partijen ?

 6. Als men zulke verschrikkelijke misdaden niet zwaar bestraft, wat wil men dan wel zwaar bestraffen? Diefstal van een brood?
  Het valt in deze berichten op dat de beschreven asielzoekers vaak overgaan tot fysiek geweld. Oftewel het uitschakelen van iemand. Wat weer een bepaalde gedachte weergeeft.

 7. Castratie als hoofdstraf. Lost het probleem zichzelf zij het iets langzamer op.

 8. De hele politieke bureaucratie van hoog naar laag werkt mee aan de umvolking
  En de ellenlange procedures worden bekostigd van ons belastinggeld, wat weer tenkoste gaat van
  onze inkomens. En dan worden ze ook nog vrijgesproken omdat het hun cultuur is en geloof.

 9. @ Reinaert de Vos 06/07/2019 om 11:45 pm :

  Mijn ervaring? Als je al mensen bij elkaar krijgt hebben ze vaak zeer verschillende inzichten. En komt er iets van de grond dan dooft het na een paar weken alweer uit. Nederland verzet zich niet, slechts weinige hebben de moed, maar nog minder hebben kennis en kunde om effectief iets te doen. Wij zijn een volk die veel klagen, maar dragen vervolgens gedwee de last die ons wordt opgelegd.

  Shalom!

 10. Ik mag hopen dat de volgende verkiezingen een andere uitslag geven. Misschien is er nog wat te redden. Dit geweld is verstikkend.

 11. @ Perry: 8:32 pm, op 6/7. Dank voor uw reactie, maar triest dat het zo geworden is, in ons eens zo overzichtelijke, leuke land uit de jaren ’50 van de vorige eeuw.

  @ Will: 7:08 pm, op 6/7. Gaat het niet worden Will. De grote massa in Nederland zijn schapen en zombies geworden. Denken niet meer zelf, en zijn enkel nog geïnterreseerd in domme tv programma’s, voetballuh, en wielrennuh. Komen niet de straat op, niet meer!

 12. In Italie doet de maffis wat velen hier niet durven…en het werkt.
  Oog om oog…

 13. @DickG
  Nee Merkel is geen moslima . Ze was de jonge topagente van de Joodse vrijmetselaarslobby B,neth B.Rai . Deze onder de Rothschilds opererende secte stuurde haar naar Stasi-Duitsland om zich daar naar de partij-top te werken .
  Na de val van de muur werd zij geholpen een toppositie binnen de CDU te bemachtigen .
  Zo is de NWO de baas in Duitsland geworden en voert deze immorele vrouw haar agenda uit .
  De agenda is het Christendom en het blanke ras uit te roeien , wat haar al aardig gelukt is .
  De Duitsers zijn of debiel of de verkiezingsuitslag wordt ook daar gemanipuleerd .
  Deze grootste landverraadster uit de geschiedenis van de mensheid kent blijkbaar wél de gevolgen van haar eigen beleid , getuige haar aankoop van een enorm landgoed in Argentinië .
  Het moment van vertrek zal nabij zijn , haar taak is volbracht en de Heer vreest ze blijkbaar ook niet .

 14. Ongeveer 80 jaar terug zaten wij opgescheept met een bezettende macht. Nazi Duitsland maakte zich schuldig aan diverse misdaden. Dappere mannen en vrouwen van de ondergrondse het verzet streden met succes tegen de bezetter.
  Dit voorbeeld moet men volgen. Maar nu tegen de nieuwe vijanden deze zijn talrijk maar niet onkwetsbaar in plaats van te schelden en te typen dit lost niets op leg je telefoontje weg, verenigd u en laat het Verzet herleven!

 15. Nederland en Duitsland zijn, met de complimenten van uncle Sam gemaakt tot de scum-dump van de wereld.
  Sammy probeert te voorkomen dat Europa pro Russies wordt maar berijkt met zijn walgelijke methodes het tegendeel. De Cabal mag van mij aan zijn eigen gas ene… geef die tanker terug aan Iran; stelletje piraten!

 16. Het benoemen van het probleem, DE ISLAM, mag niet in dit land. Je bent meteen gebrandmerkt Ls EXTREEM rechts. Antifa is zg normaal links, maar denk je normaal, dan ben je meteen EXTREEM rechts. Met dank aan die corrupte en verziekte MSM.

 17. Tom Hendrix 06/07/2019 5:36 pm

  Kan ik mij helemaal bij aansluiten wat je zegt, niks aan toe te voegen.

 18. Standaard (islamitische)gewapende aanvallen op onschuldigen met dodelijke afloop de doodstraf opleggen en uitvoeren zonder kans op Hoger Beroep. Direct na het uitspreken van het vonnis.

 19. Dit kunnen wij ook , met een hoop mensen , motorclubs en dergelijke naar zwembaden gaan om deze rioolratten een flink pak slaag te geven , maar dan komt het door en door corrupte o.m er zich mee bemoeien en dan weet je hoe laat het is , die schijnheiligen van het o.m staat aan de kant van de islam . We gaan in een rap tempo naar de verdommenis als we de hoofdschuldige hun agenda laten afmaken . De vaste lezers van x.n weten wie ik bedoel .

 20. Ik lees al een poos geen xandernieuws meer want wordt er moedeloos van en ergggg boos als ik dit lees!
  Wanneer staan we op voor ons recht en onze kinderen?
  Wordt opnieuw oma denk bijna beter geen kinderen meer te krijgen in wereld die wordt geregeerd door satan en zijn demonen met werk in uitvoering in barbaren terug naar middeleeuwen.
  Bah bah ben er misselijk van!!!

 21. Dit krijg je als we worden geregeerd door verraders. Ik heb mijn buik compleet vol, van partijen ter linkerzijde, groenen, en hypocrieten zich noemende christendemocraten, liberalen en linksliberalen. Maar ja, een groot gedeelte van de kiezers vind het schijnbaar best.

 22. Barbaristische bastaards zijn het die deze afschuwelijke misdaden plegen en de grenzen staan wagenwijd open voor deze lui. Hoe knettergek kun je het bedenken als overheid om je eigen bevolking niet daartegen te beschermen.

 23. Schokkend verhaal.

  Desondanks vielen enkele taalfoutjes op:

  wordT je moet zijn word je
  een zuideRlijke man moet zijn zuidelijke man

 24. In het Belgenland is hetzelfde probleem alleen spreekt de media over jongeren en niet meer over migranten, meisjes worden lastiggevallen, redders worden lastig gevallen, overlast van drugs en kleine criminaliteit, is dagelijkse kost, maar nu de ronde van Frankrijk in Brussel zijn start heeft is het toevallig rustig raar niet? Shalom

Comments are closed.