Amerikanen hebben met foto verdronken migranten hun eigen Aylan Kurdi

Demonstratie van pro-immigratie activisten, met op een poster de bekende foto van Aylan Kurdi. (Afbeelding: Getty Images (5)).

—————————————————————————————————————————————

Open Grenzen activisten in de VS hebben met een foto van een verdronken vader en dochter hun eigen A(y)lan Kurdi gekregen. In 2015 werd een foto van dit verdronken jongetje op een strand in Turkije massaal door de media geëxploiteerd om de samenleving zover te krijgen honderdduizenden migranten tot Europa toe te laten. Op basis van getuigenverklaringen bleek later dat niet alleen de foto van Kurdi in scene was gezet, maar ook dat zijn vader een goed bestaan in Turkije had opgebouwd en al tienduizenden euro’s had verdiend met het smokkelen van mensen. Bovendien bleek hij zelf schuldig te zijn aan de dood van zijn zoontje.

De foto van de 25 jarige Óscar Ramírez, met half in zijn T-shirt het lichaam van zijn eveneens verdronken dochter, is hartverscheurend, maar roept tegelijkertijd de nodige vragen op als we luisteren naar de woorden van haar 21 jarige moeder Tania, die de oversteek over de Rio Grande wel overleefde.

Tania vertelde dat het water van de rivier zowel haar man als dochter meesleurde. ‘Toen hij haar wilde pakken, ging hij zelf onder,’ waarna hij het meisje in zijn shirt zou hebben gestopt. Maar hoe is dat mogelijk in snel stromend water, als je als volwassen man al niet meer boven kunt blijven, en je een –vermoedelijk spartelend- kind onder je drijfnatte T-shirt probeert te trekken?

Emo photo-opp

Meegesleurd door snel stromend water, maar dan toch bijeengehouden worden door een stukje stof, waardoor je op exact dezelfde plaats tegen elkaar aangedrukt aan land spoelt? Het zal vast niet onmogelijk zijn, maar klinkt wel heel onwaarschijnlijk en verdacht, zeker omdat het drama onmiddellijk door de Democraten en Westerse media wordt uitgebuit als een ‘photo op’, een sterk staaltje emo-propaganda voor het weer (/ nog verder) open zetten voor de grenzen voor migranten, en natuurlijk voor de zoveelste ronde Trump-bashen.

Tegelijkertijd werden en worden foto’s van door islamitische terroristen in Syrië en Irak vermoorde Jezidische, christelijke en andere kinderen geblurd of zelfs compleet weggelaten door de media.

Aylan Kurdi, symbool van misleiding door de Westerse media

Terug naar 2015. Het internationale persbureau Reuters schreef dat de medepassagiers van het al snel wereldberoemde verdronken Syrische jongetje Aylan Kurdi verklaarden dat zijn vader in werkelijkheid helemaal geen vluchteling was, maar een mensensmokkelaar, en dat het omslaan van de boot geheel aan hemzelf te danken was.

‘Het verhaal dat Aylans vader (de media) heeft verteld is niet waar. Ik weet niet waarom hij heeft gelogen, misschien was hij bang,’ zei Ahmed Jawwad, die eveneens aan boord was. Volgens de Irakees raakte Abdullah Kurdi in paniek toen een golf tegen de boot sloeg, waarna hij de snelheid van de boot vervolgens veel te hoog opvoerde, waardoor het vaartuig omsloeg en 12 mensen verdronken. Kurdi beweerde na afloop dat iemand anders de boot had bestuurd, maar dat blijkt dus een leugen, iets dat door een derde passagier werd bevestigd.

Jawwad vertelde tevens dat Kurdi na het omslaan van de boot naar hem toe zwom en hem smeekte zijn ware rol niet bekend te maken. Bovendien had Abu Hussein, de smokkelaar die de overtocht had geregeld, tegen Jawwad gezegd dat Kurdi degene was die de hele overtocht had georganiseerd.

Een andere passagier, de 22 jarige Irakees Amir Haider, bevestigde Jawwads verhaal en identificeerde Kurdi als de bestuurder. Hij verklaarde vanuit Istanbul dat hij oorspronkelijk dacht dat Kurdi een Turk was, totdat hij hem tegen zijn vrouw in het Syrisch-Arabisch hoorde praten.

Ticket kostte $ 10.000

De Daily Telegraph haalde de eveneens uit Irak afkomstige vrouw Zainab Abbas aan, die zei $ 10.000,- te hebben betaald voor de overtocht. Abbas bevestigde de verklaringen van de andere passagiers: ‘Hij was een smokkelaar, ja, en hij was degene die de boot bestuurde. Hij voer als een gek zo hard… Zelfs zijn vrouw schreeuwde dat hij langzamer moest gaan.’

Lara Tahseen, de nicht van Zainab Abbas voor wie zij het woord deed, zei dat Kurdi en een van zijn handlangers het betaalde geld voor de overtocht, die niet meer dan een kwartier zou duren, zouden delen.

Sommigen vroegen zich af waarom Kurdi dan zijn eigen gezin aan boord nam. Het antwoord ligt voor de hand: dat was enkel bedoeld voor de andere passagiers, in de trant van ‘u kunt mij vertrouwen, want ik heb mijn eigen vrouw en kinderen bij me’. (2)(3)(4)

Amerikanen hebben hun eigen Aylan Kurdi

De Amerikanen hebben nu dus hun eigen Aylan Kurdi gekregen. De Democraten presenteren zich wederom valselijk als de ‘humanitaire’ redders, en zeggen $ 4 miljard te willen uittrekken om de ‘erbarmelijke’ situatie aan de grens met Mexico te verbeteren – een situatie die overigens ontstond onder het bewind van hun ‘onfeilbare’ leider Barack Obama, en waar Mexico mede schuldig aan is door het jarenlang vrijwel onbeperkt doorsluizen van grote aantallen migranten.

Zowel Amerikanen als Europeanen zouden daarom niet moeten vergeten wie de ware schuldigen zijn aan de dood van zoveel migrantenkinderen, hoe schokkend dat ook is:

* Hun ouders. Geen enkele verantwoordelijke ouder haalt het in zijn hoofd om zijn kinderen een snelstromende rivier in te duwen, of in een rubberbootje de volle zee op te nemen. Dat zou wellicht nog voorstelbaar zijn indien hun leven rechtstreeks wordt bedreigd (bijvoorbeeld omdat ze onder vuur liggen), maar dat is nergens zo. ‘Betreden op eigen risico!’ staat er al bij Europese natuurgebieden en attracties – laat staan als het gevaarlijke rivieren en open zee betreft.

* Mexico en Turkije. Beide landen laten massa’s illegalen over hun grenzen komen, vangen ze op, en sturen ze zo snel mogelijk door richting resp. de VS en de EU. Libië treft veel minder blaam, omdat dit land eerst door de NAVO in puin werd gegooid en aan islamistische terreurgroepen werd overgeleverd.

* Mensensmokkelaars en NGO’s. In Mexico, Noord Afrika en Turkije verdienen mensensmokkelaars zoals de vader van Aylan Kurdi grof geld met transporteren van illegale migranten. Vergeet in Europa ook de NGO’s zoals Sea Watch niet, die met het gecoördineerd ophalen van migranten van zee willens en wetens mensen ertoe aansporen om hun eigen levens en die van hun kinderen in groot gevaar te brengen, zodat ze steeds nieuwe zielige of schokkende ‘photo opps’ creëren om de politiek en publieke opinie te beïnvloeden.

Verantwoordelijkheid en schuld ligt niet bij u

Westerse NGO’s, media en politiek blijven proberen om u een schuldgevoel aan te praten door de levensgrote risico’s die andere mensen met hun kinderen en hun eigen levens nemen op uw schouders te leggen, en de samenleving daarom zover te krijgen onbeperkte aantallen migranten toe te laten, met alle –inmiddels al vaak besproken- gevolgen van dien.

Trap er niet in. Echte vluchtelingen hoeven immers geen gebruik te maken van mensensmokkelaars en gevaarlijke routes, maar kunnen op de normale, legale en veilige wijze asiel aanvragen. De reden dat zo weinigen dit doen geeft al aan waarom: omdat minstens 90% géén vluchteling is, en wel degelijk weet dat het enkel hierheen komen voor de hogere levensstandaard geen geldige reden is om permanent te worden toegelaten.

 

Xander

(1) Human Events via Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Reuters
(4) Daily Telegraph
(5) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

26-06: Italië blokkeert ‘piratenschip’ Sea Watch, wil dat Amsterdam en Berlijn migranten opnemen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

15

 1. “Westerse NGO’s, media en politiek blijven proberen om u een schuldgevoel aan te praten door de levensgrote risico’s die andere mensen met hun kinderen en hun eigen levens nemen op uw schouders te leggen, en de samenleving daarom zover te krijgen onbeperkte aantallen migranten toe te laten, met alle –inmiddels al vaak besproken- gevolgen van dien.

  Trap er niet in. Echte vluchtelingen hoeven immers geen gebruik te maken van mensensmokkelaars en gevaarlijke routes, maar kunnen op de normale, legale en veilige wijze asiel aanvragen. De reden dat zo weinigen dit doen geeft al aan waarom: omdat minstens 90% géén vluchteling is, en wel degelijk weet dat het enkel hierheen komen voor de hogere levensstandaard geen geldige reden is om permanent te worden toegelaten.”

  De nagel op de kop!
  En de manipulatie van de publieke opinie door verdronken illegalen op te voeren om medelijden op te wekken is té doorzichtig geworden – overigens ook een politiek middel om trump te beschadigen in aanloop naar de presidentsverkiezingen…toch óverduidelijk…??
  En ze gaan nog verder:
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duitsland-bekritiseert-criminalisering-van-reddingsacties-op-zee-door-italie~ae50479b/

  Sinds wanneer is een crimineel die de wet overtreedt en dan opgepakt wordt, een slachtoffer ipv dader?
  Ondanks een wettelijk verbod toch aanmeren met een lading illegalen is een misdrijf maar voor de duitse minister van buitenlandse zaken, heiko maas, geldt dus de italiaanse wet niet voor criminelen maar criminaliseert deze duitse politicus wél de italiaanse regering om hun eigen wet na te leven?!
  Hoeven NGO’s dan de wetten van soevereine staten niet te respecteren en mogen zij ongestraft mensensmokkelaars spelen omdat zij het vervoeren van illegalen een ‘reddingsactie’ noemen?

 2. @ Sultan aan Cefas
  Zo zit het inderdaad inelkaar. Ze kunnen in Afrika niet zonder de blanken die hen welvaart heeft gebracht.
  Nu zijn ze bezig de blanken er weg te jagen, zelfs te vermoorden.
  Ze hebben altijd onderling ruzie over van alles maar baas en missie krijgen de schuld.
  Wat is er altijd veel geld naar toegegaan, maar het blijft daar armoede.
  En nu komen ze massaal naar Europa en Nederland om hier ons te verjagen en te vermoorden
  Ze hebben een mentaliteit die totaal anders is dan de onze, maar het kliekje in Den Haag heeft het
  op grondstoffen gemunt. Is het waarschijnlijk weer ruilen met mensen.

 3. Dat is nogal een circus aan het worden dat migranten explosie, als men op de vlucht gaat voor oorlog ok, maar niet voor economische redenen of voor wat meer. shalom

 4. https://www.breitbart.com/border/2019/06/26/20-times-breitbart-reported-migrant-deaths-during-obama-biden-years-and-no-one-cared/
  Voormalig vicepresident Joe Biden tweette een afbeelding van een migrantenvader en -dochter die was overleden aan de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico en hij probeerde de dood tot wreedheid te verbinden met president Donald Trump. Echter, Breitbart News heeft consequent gerapporteerd over de dood van honderden migranten langs de grens tijdens de regering Obama-Biden – gruwelijkheden die toen plaatsvonden – waar onderdirecteur Biden nooit over sprak tijdens zijn tijd in het Witte Huis.
  Tijdens de regering Obama-Biden stierven 535 migranten in één provincie in Texas alleen – Brooks County.

 5. Beste Cefas,

  Toen de eerste ,zendelingen’ Afrika betraden …. daar is het mee begonnen. Véél later zeiden de oorspronkelijke bewoners : zij kwamen met de bijbel en wij hadden onze grond…. . Nu hebben wij de bijbel en zij de grond.
  Nu staat daar in Afrika bijvoorbeeld overal waar elektriciteit is een TV en lopen ze met moderne communicatie apparatuur. Met alle vormen van moderne media komt ook vaak het ,ongeluk’ in huis, ook daar. De wereld stelt immers, globaal gezien, helemaal niets meer voor. Voor de west Europeaan is het nieuws, een verzameling van onbegrijpelijke zaken, doorspekt met leugen, bedrog en halve waarheden. In de wat minder gelukkige continenten worden beelden getoond van het paradijs op aarde. Voorzien van tekst of spraak die niet onder doen voor de verdraaide waarheid in het Europese westen.
  Zij willen wel maar wij willen niet. Dat horen en zien ze niet van de lokale ,omroepen’ . Hoe eenvoudig kan het zijn. Door de bevolking te waarschuwen, zonder visa komt u Europa niet in. U riskeert uw leven. Er is geen werk, dus ook geen geld. U heeft geen huis en u krijgt er ook geen. In de winter is het er erg koud en winterkleren zijn niet goedkoop, uw voeten bevriezen en een bed is er niet. Als het regent worden de mensen nat enz. enz.

  Inmiddels heeft de bevolking de grond grotendeels weer terug…. maar omdat ze te lui, te gemakkelijk zijn of dachten dat het zonder werk ook wel ging blijkt het in feite een groot fiasco ! Die verdomde witte mensen zijn weg, wat nu ? Én dat begrijpt Brussel nog steeds niet…. Europa moet een grote FILANTROPISCHE instelling worden, zegt Brussel

 6. de vraag is om eens uit te zoeken of iemand op zijn rug of buik blijft drijven na verdrinking, zie foto

 7. De echte realiteit en enige god waatvoor alles, maar dan ook alles gedaan wordt is geld.
  Veel onopgeloste problemen die hun oorzaak hebben in de realiteit waar geen geloof aan gehecht wordt.
  Want geloven tot in extreem fanatisme doen de mensen op deze aardbol in ingebeelde realiteiten en sentimenten.
  En deze die daar het meest voor open staan zijn deze die van deze god niet bediend zijn.
  Wat ze niet beseffen, dat ze zelf de oorzaak zijn, omdat ze meer uitgeven dan wat ze verdienen.
  Het begint met ongecontroleerd toegeven aan de wet van de natuur, waar dieren wel een antwoord op hebben, meer kinderen maken waarvoor ze niet de middelen hebben om ze op te voeden..
  Van deze oorzaak profiteren bepaalde politieke partijen door deze mensen te overtuigen dat anderen maar moeten betalen voor hun ongecontroleerd sexueel gedrag.
  Wanneer gaan wij horen en lezen dat er teveel is op deze aarde van wat “mensen” genoemd wordt.

 8. @Sultan: 7:40 pm, op 26/6. Daar ben ik het mee eens. Uiteindelijk is het doel van de NWO lakeien, destabilisatie, oproer, armoede, burgeroorlogen. Daar helpt ook de EUSSR gretig aan mee, door in te stemmen met het: “Coudenhoven-Kalergiplan”, en het “Marrakesh -plan”. Dat laat onverlet, dat ik de vluchtelingen/instromers kan begrijpen, als ze lekker worden gemaakt om naar Europa te komen. De hele politiek, van links tot zgn. rechts heeft wat dit betreft volledig schuld.

 9. @Sultan. Vandaag 4 blanke Zuid-afrikanen ontmoet die hier nu wonen. Hier is het veel veiliger dan in Z.A zeiden ze. Wij gaan niet meer terug!

 10. Al die stichtingen en hun directeuren druipen van het geld waarvan het meeste in verkeerde handen komt.
  Ondanks ze wel weten dat ze kunnen verdrinken, blijven ze doorgaan dat is het vreemde er aan.
  En de procedures hoeveel kost dat wel niet. De ziekten die ze meenemen. En de cultuur van voodoo enz.
  Het is erg dat ze in eigen land geen plaats hebben eruit worden getrapt en niet terug worden genomen.
  Maar dat het allemaal ten koste moet gaan van de andere continenten waar voedselbanken nodig zijn
  voor eigen volk, is ronduit bizar.

 11. …. de mens is steeds dommer aan het worden. Je moet toch helemaal van de apen besnuffeld zijn om met leugens iets te willen bereiken. De waarheid komt altijd uit ! Denken overheden nou echt dat het volk zo dom is ? ZO dom zijn ze nog niet. Aan alle NGO’s zit een luchtje aan ( rode kruis / Haïti ) . Nu begint het er op te lijken dat de blanke man voor de tweede keer de V.O.C. mentaliteit hanteert. Imbeciel gedrag is zacht uitgedrukt. In feite weten deze imbecielen helemaal niet waar dat naar toe gaat. Afrika, de ,proeftuin’ van het imperialisme …. .
  Neem zuid Afrika, hoe verschrikkelijk het ook is wat daar gebeurt, de lokalen nemen wraak op hun manier. De blanke boeren worden óf vermoord óf ze vertrekken. En waar gaan de meeste boeren naar toe ? Naar Rusland.
  Rusland is binnenkort de grootste exporteur van landbouw producten. Geen genetische bewerkt pootgoed en (hopelijk) biologisch ? Op alle vormen van agressie komt een onverwacht antwoord. Kijk om u heen en kijk eens verder dan de Europese media. In de landen waaruit de vluchtelingen komen is de enige drijfveer : wij willen dat ook. Dat is geen behaald ,diploma’ voor acceptatie. Alle vluchtende homo sapiens worden door deze NGO’s met idealen en beloften geholpen, maar ook te vaak misbruikt …. , seksueel ! Ook hier geld : beloftes maken schulden. De gevolgen van deze schulden zijn moreel gezien een daad tegen de Europese menselijkheid .

 12. Natuurlijk worden we giga gemanipuleerd door die fake foto s en wordt de wereld goe gemeente steeds weer op het schuldbewuste (ten onrechte) been gezet.

 13. Nos zal wel weer gloeiende koments hebben.
  Maar zoals gezegd ze mogen ook naar Amsterdam,its okay.

 14. Inderdaad, bij links druipt de leugenachtigheid en de hypocrisie ervan af met hun valse humaniteit ten opzichte van illegalen die zich ten onrechte immigranten noemen.

Comments are closed.