Italië blokkeert ‘piratenschip’ Sea Watch, wil dat Amsterdam en Berlijn migranten opnemen

Het ‘piratenschip’ van mensensmokkelorganisatie Sea Watch blijft illegale migranten uit Afrika maar aanmoedigen om op gammele bootjes de Middellandse Zee op te gaan. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————–

De Italiaanse vicepremier Matteo Salvini schrijft op Facebook dat het ‘piratenschip’ van de mensensmokkelorganisatie Sea Watch in beslag moet worden genomen, en de 43 migranten die voor de kust van Libië werden opgepikt maar in Amsterdam en Berlijn moeten worden opgenomen.

‘Wil de EU het Sea Watch probleem oplossen? Makkelijk,’ schreef Salvini. ‘Nederlands schip, Duitse NGO: helft van de immigranten in Amsterdam, de andere helft in Berlijn. En neem het piratenschip in beslag.’

GroenLinks burgemeester Femke Halsema is een groot voorstander van het opnemen van veel meer migranten in de hoofdstad, maar daar zijn de meeste andere partijen niet zo happig op.

Salvini: Italië heeft al teveel migranten opgenomen

Salvini vindt al lange tijd dat Italië veel teveel migranten uit Afrika heeft opgenomen. Slechts een fractie van hen (volgens VN cijfers 2% tot 2,5%) is een echte oorlogsvluchteling. De Sea Watch-3 was al eens eerder geblokkeerd, maar dat besluit werd in mei door het Europese Hof voor de Mensenrechten (ECHR) teruggedraaid.

Volgens de Europese Commissie zijn tussen 2015 en 2017 zo’n 27.800 migranten via het opgelegde herverdelingssysteem over de Unie verspreid. Sinds 2018 zijn dat er tot nu toe nog eens 32.071, oplopend naar 50.000 in oktober.

Vooral de enorme problemen die zoveel migranten in Italië veroorzaken (met name criminaliteit, maar ook woonruimte gebrek, zeer hoge kosten en andere vormen van overlast) hebben Salvini immens populair gemaakt.

Brussel wil Duitse ‘oplossing’: ophalen met vliegtuigen

Brussel wil een betere oplossing voor de rubberbootjes vol migranten, omdat al duizenden van hen verdronken zijn. Ingezet wordt op de Duitse ‘oplossing’, namelijk door migranten rechtstreeks met het vliegtuig op te halen (wat bij onze Oosterburen al met een derde van alle migranten gebeurd).

De Sea Watch belandde onlangs met 65 migranten op Lampedusa. Enkele migranten mochten om medische redenen van boord, maar het schip werd drie weken lang vastgehouden. Volgens de mensensmokkelorganisatie is de situatie aan boord inmiddels nijpend. ‘We houden het niet nog langer vol,’ verklaarde een man genaamd Hermann, die beweert uit een Libische gevangenis aan marteling te zijn ontsnapt. ‘Dit is als een gevangenis, en we hebben gebrek aan alles.’

Destabilisering Europa

Wellicht is Hillary Clintons beruchte uitspraak over de opzettelijke vernietiging van het stabiele Libië, en de moord op leider Muammar Gadaffi, nooit helemaal uitgezonden:

‘Wij kwamen, wij zagen, en hij stierf. En toen stroomde door een gedestabiliseerd Europa een vloed met migranten Europa in,’ (1) met de destabilisering, islamisering, verarming en in de toekomst uiteindelijk de onvermijdelijke instorting van ons complete continent als gevolg.

Oftewel: exact het doel van de globalisten van de EU en de VN, reden waarom nooit serieus werd ingegaan op Gadaffi’s aanbod om voor $ 5 miljard per jaar alle migranten te stoppen – een schijntje vergeleken bij de last die ze nu al leggen op de Europese veiligheid en sociale zekerheid.

 

Xander

(1) Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

12

 1. @Sultan schreef:
  26/06/2019 om 2:16 pm
  Volledig akkoord maar je vergeet nog wat:
  Tussen die vermeende oorlogsvluchtelingen verbergen zich jihadi’s, die zich mogen komen nestelen in onze maatschappij om op de juiste tijd uit hun pijp te komen en terreur en paniek te zaaien ingeval de autochtone europeaan steeds luider protesteert tegen de moslim-invasie vanuit arabische en afrikaanse landen en de politiek bekritiseert voor hun pamperbeleid.
  Ze halen zelfs openlijk daesh/terroristen met gehersenspoelde aanhang terug binnen met de smoes van arme kinderen die niet schuldig zijn aan de oorlogsmisdaden van de vaders en is-bruiden die ocharme misleidt werden.
  Op die manier kunnen moslims en autochtonen tegen elkaar uitgespeeld worden in een georkestreerd conflict/burgeroorlog zodat de politiek dan buiten schot kan blijven voor hun vooropgezette plan als schuldige aanstokers.
  Er zijn zo reeds talloze terreurcellen gevormd, pál onder onze neus met de medeplichtigheid van onze eigen roverheden, het is enkel nog wachten wanneer de eu/politiek het startsein zal geven.

 2. @ Tom Hendrix
  De Italiaanse Salvini houdt rekening met eigen bevolking. En heeft in feite gelijk met dat Nederland en
  Duitsland de migranten moeten opnemen. Het is ook idioot dat dit illegale Mensensmokkel wordt
  gedaan door een Duits-Nederlands schip en ook nog met gerechtelijke goedkeuring.
  Je kunt mensen niet laten verdrinken, maar Mensensmokkel is illegaal.
  Dat moet worden aangepakt.

 3. @ Raveltje: 8:26 pm, op 26/6. Inderdaad onmogelijk. Maar daar trekt Rutte (VVD) met zijn kliek, zich geen jota van aan.

 4. Nederland is zo langzamerhand volgebouwd En er minder ruimte is voor landbouw en veeteelt
  Er dus minder ruimte is voor levensonderhoud, als half Afrika hier moet wonen.
  Het is gewoon onmogelijk.

 5. Nee, vanuit Amsterdam kunnen ze zich verspreiden. En denk maar niet dat alleen amsterdam moet betalen voor die analfabeten.
  Dat doet heel nederland.
  Daarbij is toegezegd dat er geen “boorvluchtelingen” geaccepteerd zouden worden. Eens zien of ze zich houden aan de afspraak.

 6. @ Sultan: 2:16 pm. Sluit me aan bij uw reactie, niets aan toe te voegen.

 7. Blijft dat nu duren? denken die migranten nu echt dat Europa het aards paradijs is? genoeg is genoeg het moet gaan stoppen, het Nederlands planbureau liet in zijn verslag weten dat er drie gevaren waren: polarisatie , islam en de migrantendruk niet verwarren met luchtdruk !! Shalom

 8. Wij hebben nood aan een staatsman en niet aan politici die er slechts aan denken hun zakken te vullen …

  Stop de inwijking van (moslim)Afrikanen, laat alleen oorlogsvluchtelingen binnen !!!

 9. Onmenselijk gedrag, dat vertoont Brussel . Verkrachting van onze normen en de daders komen er ongestraft mee weg. Penny wise, Pound foolish gedrag. Een oorlog is het, gevoerd tegen de Europese bevolking. Destabilisatie van de samenleving. Ach, we weten het wel zo langzamerhand. Het plan, bedacht ver voor de tweede Wereldoorlog, is in volle werking. Het intelligentiequotiënt is al aan het dalen, en de kosten zijn aan het stijgen. Ik gun iedereen het zijne, maar dan wel wanneer er iets tegenover staat. Een bijdrage aan de samenleving. Respect krijgt men niet, dat zal je moeten verdienen (punt). De belastingbetaler wordt hiervan de dupe, want al deze voortvluchtigen hebben nog nooit iets afgedragen aan premies of belastingen. Ze ,vreten’ uit de zelfde ruif als u en ik. De geaardheid van deze mensen is catastrofaal anders dan die van ons. Mooi zwart is niet lelijk, mooi bruin ook niet denken de reclame makers. Nog nooit in de geschiedenis van de TV zijn zoveel reclames uitgezonden waar niet Europese burgers u iets proberen aan te smeren. Het is een smerig spel, uitgevoerd door Brussel. Een verkrachting van onze ! normen en waarden …. . Én ach, alle misdaden, (groeps) verkrachtingen en uitkeringsgerechtigden krijgen wij er gratis bij. WAT gratis ? Ja gratis

Comments are closed.