Wordt 48 jaar oude sf-film Soylent Green realiteit? Faciliteit waar menselijke lichamen tot compost worden verwerkt geopend

Met Recompose kun je je overleden oma laten omtoveren tot voedsel voor de tomaten in je moestuintje. (Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————-

Tijd voor optimisme: Aarde is nog steeds erg leeg, energie en geld is er genoeg, en van CO2 kunnen we juist veel meer gebruiken

—————————————————————————————————————————————-

De in 1973 uitgebrachte film Soylent Green wordt als één van de grotere science fiction klassiekers beschouwd, en won diverse prijzen. De film gaat over het jaar 2022, waarin de aarde wordt geteisterd door overbevolking, en er in New York 40 miljoen mensen wonen. Gewoon voedsel is schaars en extreem duur, net als schoon water. Het gewone volk eet één uit fabrieken afkomstig product genaamd Soylent (Soy van soja, Lent van linzen). Van de drie varianten is Soylent Green de beste. Tijdens een moordonderzoek doen een agent en zijn huisgenoot de schokkende ontdekking dat Soylent Green wordt gemaakt van menselijke lichamen. Dit horrorbeeld begint langzaam realiteit te worden nu dit jaar in de VS ’s werelds eerste menselijke compostfaciliteit is geopend.

‘In het zweet uws aanschijns zult gij brood eten, totdat gij tot de aardbodem wederkeert, omdat gij daaruit genomen zijt; want stof zijt gij en tot stof zult gij wederkeren.’ (Genesis 3:19)

Als je tijd gekomen is, hebben we in het Westen twee opties voor ons stoffelijke overschot: begrafenis of crematie, zo schreef Science Alert in december 2019. Daar is nu een ‘uniek alternatief ritueel’ bijgekomen: compost.

‘Hercompostering’

De eerste faciliteit waar dode lichamen tot compost worden verwerkt is gebouwd in Seattle. Het proces wordt geadverteerd als ‘hercompostering’, ‘natuurlijke organische afbraak’ en zelfs ‘leven na de dood’.

Oprichter Katrina Spade noemde de wet die in mei 2020 van kracht werd en ‘compostering’ van menselijke lichamen legaal maakte, een groene ‘uitvaart revolutie.’ Op de website van Recompose staat te lezen dat ‘lichamen worden bedekt met houtsnippers en aan de lucht blootgesteld, waardoor er een perfecte omgeving ontstaat voor natuurlijke microben en nuttige bacteriën. In 30 dagen wordt het lichaam volledig getransformeerd, en wordt er grond gecreëerd die kan worden gebruikt om nieuw leven te laten groeien.’

Pomodoro di Nonna

Nabestaanden worden door het bedrijf aangemoedigd om een deel van deze menselijke compost vervolgens in hun eigen tuin te gebruiken. Pomodoro di Nonna: Oma’s soep van tomaten uit eigen moestuin krijgt er zo een wel heel erg letterlijke dimensie bij….

Compostering zou volgens Recompose milieuvriendelijker zijn dan begraven, en zeker dan cremeren, omdat bij de verbranding van een lijk CO2 vrijkomt. Door voor compost te kiezen zou één ton CO2 worden bespaard, en hoeft er ook geen grond meer te worden gereserveerd voor begraafplaatsen. Kosten van deze uitvaart: $ 5500. (1)

Mensen worden ont-menselijkt

Het omvormen van stoffelijke overschotten van mensen tot compost om voedsel te laten groeien komt dicht bij de lugubere toekomst zoals die in de – visueel overigens sterk gedateerde – film Soylent Green wordt geschetst, al worden dode lichamen natuurlijk nog niet direct voor de productie van voedsel gebruikt.

De bijna een halve eeuw oude film laat behalve een huiveringwekkend kille vorm van kannibalisme ook een ceremoniële vorm van euthanasie zien, waarbij mensen – ook gedwongen – worden gedood voor het ‘welzijn’ van de samenleving. Pal voordat ze hun spuitje krijgen – eufemistisch gepresenteerd als ‘naar huis gaan’ – krijgen zij een film te zien over de vroegere Aarde, hoe mooi alles toen nog was.

Vooral sinds 2020 zien we dat met de corona maatregelen het ont-menselijken van de mens en de mensheid in een stroomversnelling terecht is gekomen. Mensen worden op zijn best als producten gezien die met behulp van technologie zoals 5G en vaccinaties aan een wereldomvattend digitaal controlesysteem moeten worden gekoppeld. Een aanzienlijk deel van de internationale klimaatbeweging beschouwt mensen zelfs openlijk als een last en een vloek, wat een angstwekkende opstap kan zijn naar het rationaliseren van misantropisch overheidsbeleid, en uiteindelijk het goedpraten en rechtvaardigen van massale genocide, op wat voor wijze die ook zou worden uitgevoerd.

Tijd voor optimisme: Aarde is leeg, energie en geld is er genoeg

Mensen zijn het idee dat de aarde ‘overbevolkt’ is en de natuurlijke hulpbronnen ‘schaars’ zijn, dankzij onophoudelijke propaganda als een vanzelfsprekend feit gaan beschouwen. Tal van eerdere voorspellingen hierover zijn echter nooit uitgekomen. De beruchte Club van Rome voorspelde in de jaren ’70 een enorme wereldwijde energie-, voedsel- en hulpbronnencrisis in het jaar 2000, maar daar bleek helemaal niets van te kloppen.

Hoogste tijd dus voor een optimistische toekomstvisie. De realiteit is namelijk dat de Aarde nog steeds erg leeg is. Kijk maar eens op foto’s vanuit de ruimte – sporen van menselijke aanwezigheid zijn nog steeds amper te herkennen, op een handjevol dichtbevolkte stedelijke gebieden na. Met moderne technologieën en meer CO2 (waarvan het gehalte in de atmosfeer nog steeds historisch, bijna gevaarlijk laag is*) zijn gigantisch uitgestrekte lege gebieden zoals Siberië en de Sahara om te vormen tot vruchtbare en leefbare zones, waar miljarden mensen kunnen wonen. Geld is er zat, tenminste, als de mensheid eindelijk besluit om de jaarlijkse biljoenenuitgaven aan wapentuig en oorlogen voor nuttigere doeleinden te gebruiken.

* Op dit moment slechts iets meer dan 400 ppm. Onder de 300 ppm komt AL het leven op onze planeet in gevaar:

Energie is ruimschoots voorhanden, zelfs voor tientallen miljarden mensen – zeker als vol wordt ingezet op de snelle ontwikkeling van Thorium- en kernfusiecentrales. Stel dat die zo rond 2050 commercieel vatbaar worden, dan is er voor de komende 30 jaar nog meer dan voldoende gas, olie, kolen, uranium en plutonium om aan de snel groeiende vraag naar energie te voldoen. Ook daarna zullen ‘fossiele’ bronnen nog lang goedkope en betrouwbare energie kunnen leveren.

Westen leidt ons juist naar een schaarse en duistere toekomst zonder vrijheid

De door het Westen geleide trend is echter exact omgekeerd; gedreven door angst en aan misantropie grenzend negativisme wil men energie juist schaars, onbetrouwbaar en duur maken (zon en wind), net als voedsel en water, wat de reden is waarom de staat, de EU, de VN en globalisten zoals Bill Gates nu alle landbouwgronden in handen proberen te krijgen. Degenen die de vele crise, die in de komende decennia door dit beleid onvermijdelijk worden, overleven, zullen als slaven zonder enige vorm van vrijheid en zelfbeschikking, en met slechts een fractie van de huidige welvaart, onder het juk van een keiharde technocratische dictatuur moeten leven.

De oude orde probeert nu via de ‘Great Reset’ (/ ‘Build Back Better’), ‘Agenda 2030’, de ‘Green New Deal’ en de Covid-19 vaccinatiecampagnes de totale macht te grijpen, en zo deze duistere toekomst te realiseren. Toch kunnen we daar nog steeds aan ontsnappen; het enige dat nodig is, is een massaal ontwaken, een massaal vreedzaam verzet, een massaal NEE. Wij willen een andere ‘Great Reset’, eentje waarbij de huidige heersende orde juist wordt verwijderd en zijn macht verliest, en gewone mensen eindelijk echt zelf mogen bepalen hoe hun eigen gezondheid en hun eigen toekomst, en die van hun dorp, stad, land, volk, samenleving, economie en cultuur, eruit moet zien.

 

Xander

(1) Science Alert via Armstrong Economics
(2) Recompose (/ afbeelding)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. George Orwell gebruikte in zijn boek 1984 bij het plotseling verdwijnen van mensen de term dat ze gevaporiseerd waren. Geeft te denken.

 2. Als jongen van13jr. de film in de bios (1973, cinerama) gezien, zeer indrukwekkende film.
  Heb de dvd en nog steeds is het een film waar ik vaak aan terugdenk!

 3. Het artikel vergeet te vertellen dat de mensen die met “”pensioen”” gingen verwerkt werden tot soylet-green. Als je niet meer arbeid productief was werd je uit de gemeenschap gehaald.

 4. @ Rienus: 9:11 am. Dat is precies wat er gebeurt. Dat heeft Rutte ook geflikt met de PVV van Wilders. Demoniseren en besmeuren, dat zijn de praktijken die deze paljas- Rutte – met zijn VVD toepassen, geholpen door de andere brakpartijen: CDA,PvdA,D66,CU.

 5. Polleke schreef:
  13/02/2021 om 2:06 pm
  Ik schreef het al eerder, je kinderen zijn niet meer veilig. Verdiep je eens in de figuren die achter deze HOAX schuil gaan.
  Laat dit je kinderen niet aan doen, hier zitten echt zware criminelen achter, die een mensen leven zien als eigendom van Satan en de Staat.

 6. Probleem op begraafplaatsen is dat menselijke lichamen niet goed composteren door alle conserveringsmiddelen die mensen tijdens hun leven hebben gegeten. Tevens is het natuurlijk bodemleven beschadigd door moderne landbouw, vervuiling en andere ellende. Composteren van menselijke lichamen gaat niet meer zo goed als honderd jaar terug.
  Weer zo’n zolderkamertjes geleerde die geen contact meer heeft met de realiteit van vandaag de dag.

 7. De grote ellende is dat veel internet, computer, software superrijken en zeer geleerde economen apsperger syndroom hebben. Dit hoeft op zich helemaal niet erg te zijn, MAAR wanneer deze mensen een machtspositie krijgen, dan willen deze mensen, met zeer beperkte sociale ervaring en die moeite hebben met het inleven in anderen, een wereld creëeren die gebaseerd is op rekenmodellen en science fiction films. Deze zonderlingen die geen sociale ervaring hebben willen hun visie op een betere wereld doordrukken terwijl ze altijd aan de sociale zijlijn hebben gestaan. Enger is nog dat deze bill gates aspergers vaak op de lagere en middelbare school gepest zijn en buiten de groep vielen. Nu willen deze mensen de wereld veranderen. Ik vind dit doodeng.

  Aanvullend; apsperger is in principe neutraal, veel mensen die zeer goed met dieren werken hebben dit vaak ook. Het heeft veel goede punten, helaas gaat het in sociaal aanvoelen vaak mis.

  Rekenkundig zal Bill Gates zijn visie kunnen kloppen, menselijk klopt het niet.

 8. Geef mij maar de film ‘Twelve Monkeys’ uit 1995. Denk dat deze meer aansluit bij de huidige realiteit dan ‘Soylent Green.’🤔😷

 9. Daar is al een Begin mee gemaakt door de “Doodswetten” van Pia Dijkstra van D66
  nl. de Orgaanwetten en de Euthanasie Wet.
  Dit wordt op den duur “Normaal” gevonden ,”Men” raakt er aan gewend.
  Dan komt de volgende stap. een ouder iemand ( werkt niet meer, leeft van AOW & Pensioen) en heeft wat gebreken en wordt daardoor te “duur” voor de Maatschappij .
  Dan wordt deze ouder persoon gevraagd, zou U niet eens een “Spuitje” overwegen ?
  En met enige Dwang die richting opgeduwd.

 10. Wat is een mens nog waard in deze na godsdienstige tijden? Niets meer een hoopje compost goed voor het milieu zegt men dan, precies of de mens is een stukje vuil. We leven in gevaarlijke tijden, de mens wordt meer en meer ontmenselijkt tot er van zijn waardigheid als kroon van de schepping niets meer overblijft dan een hoopje compost. Shalom

 11. Ik heb deze film gezien. Alweer zo’n 5 jaar geleden ging een kennis van mij dood en bij de crematie mochten we niet
  meer blijven als de hij gecremeerd zou worden wat vroeger wel kon. Dit zette mij aan het denken waarom dit is? Zouden ze de dode uit de kist halen en deze dan weer opnieuw verkopen? Nadat ik de film gezien had kon ik alleen nog maar aan dit denken wat hier nu op Xandernieuws staat. De Bijbel waarschuwt dat de NWO een satanische wereld orde zal zijn.

 12. Verschillende “prominente” stemmen opperen nu dat de wereld moet worden stilgelegd om het klimaat te redden, aldus The Spectator.

  Onder meer het Duitse sociaaldemocratische parlementslid Karl Lauterbach sprak over soortgelijke maatregelen voor het klimaat als die zijn ingezet tegen Corona.

  Er zal nooit een vaccin tegen kooldioxide komen. We hebben maatregelen tegen klimaatverandering nodig die vergelijkbaar zijn met de beperkingen van de persoonlijke vrijheid die zijn ingevoerd om de pandemie te bestrijden, schreef hij onlangs in het Duitse Die Welt.

 13. “..Toch kunnen we daar nog steeds aan ontsnappen; het enige dat nodig is, is een massaal ontwaken, een massaal vreedzaam verzet, een massaal NEE.”

  Geef eens even aan hoe een vreedzaam verzet, ook al zou dat ongekend massaal zijn, deze regerende misdaad-regeringen tot ander beleid zou brengen.
  Dat zal met vreedzaam verzet NIET gebeuren!
  Bedenk hierbij dat het al vele jaren oorlog is, weliswaar tot nog toe een oorlog zonder bommen en kogels, maar een oorlog met leugens, angst zaaien en afdreiging: precies de peilers voor de oprichting van een dictatuur.

 14. Ach film is wel leuk, maar ondertussen is er iets heel smerigs aan de hand.
  https://www.nu.nl/politiek/6116137/fvd-leider-baudet-gaf-neveninkomsten-van-75000-euro-niet-op-bij-kamer.html#coral_talk_wrapper
  Men doet weer eens wat elke vier jaar gebeurt. Rutte op een voetstuk plaatsen door een serieuze kandidaat die mogelijk wel gevaar oplevert te vernietigen. Kijk inkomsten niet opgeven is niet zo slim. Maar tienduizenden gezinnen de vernieling in werken en daar over liegen is kennelijk iets wat afleiding nodig heeft. Dit trucje levert iedere keer weer de finale winst op van een partij die al dik 10 jaar de burger iee mes in de rug duwt. Dat gebeurt dus nu weer en zoals ik al eerder schreef men zal niet accepteren dat er ander beleid wordt gevoerd. Voor mij dus ook een reden niet te gaan stemmen en dat bevalt al jaren enorm goed. Ik ga geen poppenkast legitimeren.

 15. Toch kunnen we daar nog steeds aan ontsnappen; het enige dat nodig is, is een massaal ontwaken, een massaal vreedzaam verzet, een massaal NEE.

  Dit bereiken we niet met berichten liken, veilig thuis achter je scherm. Begrijpen jullie dat je hierdoor de andere partij alleen maar helpt? Ze gaan onverstoorbaar door met hun wrede plannen en niemand staat in de weg.

  Echte weerstand kan alleen met fysiek protest!

 16. Ik ben een Clinical Lab Scientist, COVID-19 Is Fake.

  “Ik zeg dat er geen Covid 19 is, het is fictief. De vier onderzoeksdocumenten die de genomische extracten van het Covid 19-virus beschrijven, waren nooit succesvol in het isoleren en zuiveren van de monsters. Alle vier de artikelen die over Covid 19 zijn geschreven, beschrijven alleen kleine stukjes RNA die slechts 37 tot 40 basenparen lang waren, wat GEEN VIRUS is. Een viraal genoom is doorgaans 30.000 tot 40.000 basenparen.

  Dus waar we mee te maken hebben, is gewoon weer een griepsoort zoals elk jaar, COVID 19 bestaat niet en is fictief.”

  https://www.globalresearch.ca/clinical-lab-scientist-covid-19-fake-wake-up-america/5737013

 17. Bedankt voor goede en verhelderend bericht!

  Heb ook zo mijn mening over hetgeen je schrijft, feit dat jij benoemd dat er in wereld genoeg is voor iedereen vind ik helemaal waar en doet me goed dit ook hier terug te lezen! Lijkt me een leugen wat iedereen maar denkt dat aarde overbevolkt is. God heeft de aarde zo gemaakt dat er genoeg is voor ieders behoefte niet voor ieders hebzucht. We leven in decadente tijden, de grote scheuren in eeuwenoude rijkdom en welvaart van Europeanen en Amerikanen (dit informele rijk) zijn al zichtbaar voor zieners die niet blind zijn, we leven in tijden van verval, nog eventjes dan wordt korte metten gemaakt daarmee denk ik weleens.

  Hopelijk mogen we nog lang van je berichten notie nemen en zal God degenen bijstaan die naar Hem omkijken.

  NB
  Wil overigens zeggen dat ik je weleens iets heb verweten in reactie op niet plaatsen bericht. Dat was niet fair en onredelijk van mij, excuses dat ik mijn frustratie op je ben gaan botvieren.

 18. ‘And the saga continues…’

  Het laatste nieuws van de WHO: mensen die al Covid hebben gehad, raken nu weer geïnfecteerd met nieuwe virus-varianten!

  Nee! Echt waar?! Kruip weer terug in jullie huizen! Wat doen we nog in de gezonde buitenlucht op het ijs?!

  Is het trouwens iemand hier opgevallen, dat een veel getoond filmpje vandaag, van een schaatser die hard aan komt schaatsen, ‘zomaar’ valt en terwijl zij/hij door het ijs gaat een andere schaatser ook door het ijs zakt, wel in scène gezet lijkt? Of ben ik gewoon te wantrouwig … Toen ik dat filmpje een paar keer had gezien, dacht ik “De persoon die zo hard aan komt schaatsen lijkt wel een stuntman/vrouw.”

  De WHO zaait in ieder geval weer paniek:

  https://www.google.nl/amp/s/www.cnbc.com/amp/2021/02/12/recovered-covid-patients-have-been-reinfected-with-new-virus-strains-who-says.html

 19. Alles wat God gemaakt heeft: natuur, mensen dieren, gezinsleven, is de duivel aan het vernietigen.

 20. Heel mooi en zeer hoop gevend dit artikel tevens terug naar de bron van onszelf.
  We zijn lichamelijk opgebouwd uit stoffen en electriciteit ons geestelijk bewustzijn.
  Maar de stoffen waaruit we fysiek zijn opgebouwd zijn niet uniek maar deel van een kringloop.
  Helaas vandaag de dag zit in ons fysieke lichaam zelfs micro plastic zelfs in een foetus en moedermelk geen deel van een kringlooop.
  Dan zelfs Bisfenol A ook in de man deze stof imiteert oestrogeen en laat bij de man borst groei zien.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bisfenol_A
  Ik herinner mij nu na dit artikel dat ik een oude overleden vriend voor zijn dood vertelde ons lichaam is nu zelfs chemisch afval geworden.
  Wat heeft dit met ons bewustzijn gedaan?

 21. De gehele wereld bevolking past in de Grand Canyon … zelfs als ieder individual in een 20 foot container zou wonen! 😎

 22. Grond vol met zware metalen en nano-plastics zo’n emmer menselijke as, dat gemakkelijk opgenomen wordt door planten en bomen. Dus weet wat men eet, gelijk een shirt van de pri***kt ook mindere kwaliteit is dan duurdere degelijke merken. Voor men het weet heeft men na langduriger consumptie een lange geschiedenis bij de medische stand a.g.v. hierdoor ontwikkelde kwalen, gelijk men vaker goedkope shirts moet vervangen dan kwalitatief goede.

 23. “Wij willen een andere ‘Great Reset’, eentje waarbij de huidige heersende orde juist wordt verwijderd en zijn macht verliest, en gewone mensen eindelijk echt zelf mogen bepalen hoe hun eigen gezondheid en hun eigen toekomst, en die van hun dorp, stad, land, volk, samenleving, economie en cultuur, eruit moet zien”…..

  Die komt er Xander!
  Nog ff geduld ….the Greatest Reset is aanstaande!

 24. Ben ik toch nog ergens goed voor.
  Misschien eerst nog wat organen eruit voor de handel.

 25. Als je tijd gekomen is, hebben we in het Westen nu twee opties voor ons stoffelijke overschot: begrafenis of crematie, zo schreef Science Alert in december 2019. Daar is nu een ‘uniek alternatief ritueel’ bijgekomen: compost.””

  Misschien een optie voor atheïsten die niet geloven dat er meer is tussen hemel en aarde?
  Ach, volgens mij gaat het hier over een sf-film gemaakt door een zieke geest die coke en heroïne snoof?

  De in 1973 uitgebrachte film Soylent Green wordt als één van de grotere science fiction klassiekers beschouwd, en won diverse prijzen.” Toe maar. Over smaak valt niet te twisten.

  Ik kies toch maar liever voor Begraven en wil met rust gelaten worden. Waarom? Ik geloof net als Jeshua in de Opstanding van het lichaam uit de dood. Dat is toch een spannender vooruitzicht dan tot compost, voedsel voor tomaten verwerkt te worden? Details 1 Corinthe 15.

 26. Het geeft wel een hele nieuwe dimensie aan de ietwat ouderwetse uitdrukking “de vrucht van mijn lendenen” ….

 27. Dit is echt demonisch, en ik zie de illuminati, de cabal, Soros, Gates, en de WHO hiertoe in staat. Ze zijn geheel onder invloed van de duivel zelf!

 28. Als de mensen dit willen stoppen dan gaan we vanavond om 9 uur naar buiten om op pannen te slaan. Afgelopen deze ellende. Direct!

  En je spreekt je buren nog eens een keer. Dan is het klaar. De schuldige berechten en verder met ons leven. En deze Collectieve waanzin Mag nooit meer gebeuren.

Comments are closed.