Vrijwel onbehandelbare dodelijke schimmelinfectie verspreidt zich snel over de wereld

Bijna helft van alle geïnfecteerde patiënten sterft binnen 3 maanden –Afbeelding: Embed from Getty Images (2) (gewone Candida Albicans schimmel).

———————————————————————————————————————————–

Naast superbacteria is er nu ook een superschimmel opgedoken genaamd Candida Auris, die zich snel over de wereld aan het verspreiden is en tot nu toe amper behandeld kan worden. Als de schimmel eenmaal in je bloed terecht komt dan is de kans dat je er binnen een tot drie maanden aan sterft bijna 1 op 2. Volgens een Nederlandse expert is het jarenlange massale gebruik van antischimmel middelen in de landbouw de belangrijkste oorzaak.

Op een overzichtskaartje van het CDC, gepubliceerd door de New York Times, valt gelijk op dat vooral de ontwikkelde wereld wordt getroffen door C. Auris. Ook Nederland staat bij het lijstje getroffen landen, al is het aantal slachtoffers hier officieel nog beperkt tot één. Het CDC heeft de schimmel inmiddels tot ‘urgente dreiging’ verklaard.

Het eerste gedocumenteerde geval dateert uit 2009, toen een 70 jarige Japanse vrouw in het ziekenhuis kwam met C. Auris in haar oorkanaal. De schimmel verspreide zich vervolgens via Azië naar Europa en Noord Amerika. Het eerste geval in Amerika was in 2013 een 61 jarige vrouw, die de schimmel uit de Verenigde Arabische Emiraten met zich mee had genomen.

‘Alles zit onder’ met ‘schepsel uit de duistere diepte’

CDC hoofd schimmelinfecties noemt C. Auris een ‘schepsel uit de duistere diepte (lett. lagune)… Het kwam ineens omhoog en nu is het overal.’ Vooral mensen met een verzwakt afweersysteem lopen risico.

In juni 2016 moest het Royal Brompton ziekenhuis in Londen de IC afdeling 11 dagen lang hermetisch afsluiten omdat de superschimmel er was opgedoken. Uiteindelijk bleken 72 mensen te zijn besmet, al waren sommigen enkel dragers zonder er zelf ziek van te worden.

In mei van dit jaar werd een oudere man in een ziekenhuis in Brooklyn opgenomen met C. Auris. Hij stierf na 90 dagen, maar de schimmel niet. Integendeel, werkelijk alles in zijn kamer bleek ermee onder te zitten: het matras, het bed, de gordijnen. ‘Alles in de kamer testte positief’ op C. Auris, verklaarde de directeur. Er moest specialistische reinigingsapparatuur aan te pas komen om de kamer weer schoon te maken.

‘Schimmel bestrijdingsmiddelen landbouw oorzaak’

Bijkomend probleem is dat er niet één, maar vier erg verschillende varianten van de schimmel vrijwel gelijktijdig op diverse plaatsen in de wereld zijn verschenen. De Nederlandse microbioloog dr. Jacques Meis is van mening dat dit mogelijk kon worden vanwege het jarenlange massale gebruik van schimmel bestrijdingsmiddelen in de landbouw.

Dat heeft hetzelfde effect gehad als antibiotica op de komst en ontwikkeling van superbugs. Juist vanwege de door de genoemde middelen gecreëerde extreem vijandige omgeving hebben de sterkste schimmels zich aangepast en zijn resistent geworden, met C. Auris als dodelijk gevolg.

‘Ziekenhuizen houden paniek stil voor publiek’

Al tientallen ziekenhuizen over de hele wereld hebben de afgelopen paar jaar patiënten moeten opnemen, maar houden de interne paniek die hierover is ontstaan het liefste stil voor het grote publiek.

In Valencia (Spanje) werden in 2015 in het universitaire ziekenhuis maar liefst 372 mensen ‘gekoloniseerd’ door de schimmel, wat betekent dat ze het op hun lichaam hadden, maar er nog niet in. Bij 85 patiënten gebeurde dit uiteindelijk wel. Zij ontwikkelden infecties in hun bloedbaan. Binnen 30 dagen was 41% van hen overleden.

Top epidemioloog dr. Lynn Sosa van de staat Connecticut noemt C. Auris dan ook het grootste gevaar van alle resistente infecties. ‘Het is vrijwel onverslaanbaar en moeilijk te identificeren.’

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. In het boek Openbaring staat o.a. dat er pestziekten zullen komen, daar zal deze schimmel ook bij horen

 2. Het speelt al een jaar of 10 dus zo’n vaart lijkt het ook weer niet te lopen.Ik ben er al een jaar of dertig alert op.Mijn vader maakte toen een rare opmerking die ik niet direct in zijn verband kon plaatsen.Ëen gevaarlijke schmmel” zei hij alleen maar.Ik ben sindsdien altijd in die richting blijven denken,Schimmels zijn fascinerende organismen.

 3. Er is geen artikel over ‘Candida auris’ in de Nederlandse Wikipedia maar wel in de Engelse versie:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Candida_auris

  Er is wel Nederlandse info op:

  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/186654-candida-auris-japanse-schimmel-ziekenhuisinfectie.html#risicofactoren-van-schimmelinfectie

  Symptomen aan huid, oren en bloed
  De schimmelinfectie tast de huid, het oor of de bloedbaan aan. Soms zijn de symptomen niet merkbaar omdat de patiënt reeds ziek en zwak is. De symptomen zijn variabel, ook in ernst. Een wondinfectie gaat gepaard met koorts, koude rillingen, pus op wonden en een algemeen ziek gevoel (malaise). De infectieziekte tast echter ook de oren aan; dan ontstaat een oorinfectie wat vergezeld gaat met oorpijn, een oorafscheiding (otorree) en gehoorverlies. Het is ook mogelijk dat de schimmel in het bloed terechtkomt; dan ontstaat sepsis, een levensbedreigende toestand. Orgaanfalen en een coma zijn dan kenmerkend.

 4. Typisch het beeld van de eindtijd, zoals Jezus in Matth. 24 zijn discipelen vertelde.
  Nog een opmerkelijk gegeven. In Iran zijn hevige regens de oorzaak van massale overstromingen in het grootste deel van het land, zoals er nog nooit eerder zijn geweest. De geestelijke leiders van Iran hadden de bevolking opgeroepen om massaal hun god allah aan te roepen om Israël te vervloeken. Allah blijkt dus niet zo goed in geografie te zijn!

 5. Het geneesmiddel hebben we, gratis. Mogen we niet gebruiken.
  De vieze lucht van de elite wordt snel dikker.

 6. Xander je heb een geweldige nieuwe opmaak
  Heel makkelijk en goed gedaan Top ga zo door.

  Dank Jan. Mod.

 7. Voor ik het vergeet, Xander, proficiat met de nieuwe opmaak. Heel mooi gedaan.

  Dank Tom. Mod.

 8. Mensen reizen over de hele wereld, dieren worden verkocht over heel de wereld.
  En ook voedsel. Dus erg vreemd is het niet dat er ziekten terugkomen en bijkomen.
  De schuld van de landbouw? Eerder de schuld van de wetenschap die van alles produceert
  voor mens en dier en eten. En wat vanuit die wetenschap verplicht wordt gesteld.
  Dan is dit weer niet goed en dan dat, want je krijgt overal ziektes van.
  Penicilline werd van schimmels gemaakt. Maar nu zijn er dodelijke schimmels.
  De ene ramp na de andere, wat krijgen wij het daar toch beter van.

 9. Openbaringen 6:8 (Herziene Statenvertaling):

  “8 En ik zag, en zie: een grauw paard en die erop zat, zijn naam was de dood, en het rijk van de dood volgde hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel van de aarde om te doden met het zwaard, met honger, met de dood en door de wilde dieren van de aarde.”

  Dit zal dan tijdens de laatste 7 jaar voor de Wederkomst van de Heere Jezus plaatsvinden en wat we nu zien, zijn voorbereidingen daarvan. De wilde dieren van de aarde kunnen ook micro-organismen zijn.

  Verder Praten op het Geloofsforum. Mod.

 10. @Oma: 10:26 am: Ik stem in met uw reactie. Het is wel zeer toevallig, wat er nu gebeurt, te toevallig in mijn optiek. De NWO is bezig haar vileine plannen uit te voeren, het decimeren van de wereldbevolking tot ca. 500 miljoen mensen.

 11. Zoals alles wat de mens tracht te vernietigen wil uiteindelijk overleven door zijn aanvaller kapot te maken(de mens). De 4 verschillende mutaties tegelijkertijd is enkel mogelijk door het uitwisselen van genen. Een soort in levensgevaar maakt dikwijls de raarste bokkensprongen in de evolutie
  Iedere tak apart reageert op zijn manier om te overleven.

 12. De meeste hebben schimmel op hun ballen, maar dit zal dan weer iets anders zijn vrees ik. Een pandemie door de steeds oplopende wereldbevolking tegen 2050 zullen we met tien miljard mensen zijn en dat is teveel elke ziekte kan dan bijna een pandemie worden en door de migratie is het nog erger geworden.

 13. Haast onbehandelbare en extreem dodelijke shimmelnfectie raast over de wereld…
  No more worries then right.
  Als dit artikel op waarheid berust “ik neem aan van wel” dan hoeven we ons geen zorgen meer te maken over een neuwe wereld oorlog, of over de absurde klimaat waanzin, een nieuwe wereld-munt, het enorme Moslim-probleem, of over whatever ander soort ramp die ons te wachten staat..
  De shimmelinfectie lost nu ineens alle problemen op want de Elite is in feite al vele jaren bezig om te proberen de halve wereld bevolking uit te uitroeien.

 14. Dus als ik Meis goed begrijp worden er bestrijdingsmiddelen gebruikt die schimmels doen vluchten en dan gaan ze ergens anders naar toe(op of in zitten)kkkrrrr

 15. Nou ja, ieder schimmel of bacterie kan zich muteren van gedaante veranderen.Ik zie hier geen complot theorien in,sorry.Het zal wel een oorzaak hebben.

 16. Kijk jongens, dank zij de medische en wetenschappelijke vooruitgang kunnen kan de wereld ziekten thans beter begrijpen en zelfs bestrijden dan in enige andere periode van de menselijke geschiedenis. Op medische gebied hebben werkzame wetenschappers een hele reeks antibiotica en vaccins ontwikkeld, krachtige wapens tegen ziekten en de microben die er de oorzaak van vormen. Maar dat is nog niet alles want verbeteringen in de ziekenhuiszorg en in de waterzuivering, sanitaire voorzieningen voedselbereiding etc. hebben ook geholpen bij de strijd tegen besmettelijke ziekten.

  Enkele tientallen jaren geleden dachten velen dat de strijd bijna gewonnen was. De pokken waren uitgeroeid en andere ziekten stonden op de lijst om dat zelfde lot te delen. Talloze kwalen werden doeltreffend beteugeld met medicijnen. Mensen in de gezondheidszorg zagen de toekomst met optimisme tegemoet. Infectieziekten zouden verslagen worden; de overwinningen zouden elkaar opvolgen, de medische wetenschap zou zegevieren, triomferen yes.

  Maar bekende ziekten waarvan men eens dacht dat ze overwonnen waren, maken een come-back in vormen die dodelijker en moeilijker te genezen zijn dan voorheen. Een voorbeeld bijvoorbeeld daarvan is tuberculose, een ziekte die eens onder controle werd beschouwd in de wereld. Maar tuberculose is niet verdwenen; ze eist nu zo’n drie miljoen doden per jaar. Verwacht wordt dat als de maatregelen ter bestrijding niet verbeterd worden, zo’n negentig miljoen mensen de ziekte zullen krijgen. In veel landen verbreidt zich een tuberculose die resistent is tegen medicijnen.

  Maar ze heeft niet gezegevierd. Wat zien wij dus en welke conclusie kunnen wij hieruit trekken? Dat de mensheid onder een spervuur van epidemieën staat en dat geen enkel land veilig is. En zoals Xander/Mod. de gedachte naar voren brengt met de volgende woorden vanaf de eerste zeven zinnen van beneden naar boven: “maar houden de interne paniek die hierover is ontstaan het liefste stil voor het grote publiek”. Heftig hè!

 17. “….valt gelijk op dat vooral de ontwikkelde wereld wordt getroffen door C. Auris” toch heeeel merkwaardig dat nooit een terroristennest of een schurkenstaat getroffen wordt, nietwaar?!
  Dat is volgens mij het bewijs dat regio’s worden uitgekozen als doelwit om opzettelijk dood, verderf en vooral angst en paniek te zaaien door virussen/bacterieën uit labo’s los te laten.
  Om het aannemelijk en geloofwaardig te maken, komt er dan weer een ‘expert’ (betaald voor zijn ‘expertise’) op de proppen om de westerse wereld weer op te zadelen met schuldgevoelens – deze keer is de zondebok antischimmel middelen, gebruikt in de landbouw – eigen schuld, dikke bult dus.
  En CDC en andere officiële instanties wakkeren dan de angst nog wat aan…bah, gerichte uitroeiing noem ik dat.

 18. In het artikel staat dat er vier verschillende varianten van de schimmel vrijwel gelijktijdig op diverse plaatsen in de wereld zijn verschenen. Het op diverse plaatsen gelijktijdig in de wereld verschijnen van een virus kan nooit toeval zijn. Dit is weer zo`n gecreëerde aanval met het doel de wereldbevolking te laten verminderen. Ik hoop dat de creatoren zichzelf per ongeluk hebben besmet en als eerste hiermee zichzelf vernietigen.

Comments are closed.