Bekende Deense terreur researcher voorspelt aanstaande 9/11 achtige aanslagen in o.a. Rotterdam

Centraal Station van Rotterdam. Afbeelding (2).

—————————————————————————————————————————————-

‘Naast Rotterdam ook Londen, Barcelona, Manchester en Parijs mogelijke doelwitten’ – ‘Aanslagen zullen worden aangegrepen om einde te maken aan vrijheid van meningsuiting op het internet’

—————————————————————————————————————————————-

De al 36 jaar actief zijnde bekende Deens researcher Ole Dammegard, auteur van ‘Coup d’etat in slow motion’ (over de moord op de Zweedse premier Olof Palme in 1986), waarschuwt in een noodbericht dat er op korte termijn, mogelijk al in de komende dagen, een serie ongekende terreuraanslagen in enkele Europese steden zullen plaatsvinden, waaronder Rotterdam.

Dammegard heeft in onafhankelijke nieuwskringen (sommigen zeggen liever ‘complotkringen’) een grote naam als ‘false flag’ specialist. In 1983 begon hij de moorden op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy te onderzoeken. Later dook hij ook in de ‘Deep State’ moord op de Zweedse premier Olof Palme, waar hij het genoemde boek over schreef. Tevens verrichtte hij baanbrekend onderzoek naar de terreuraanslagen op 22 juli 2011 door ‘ex’-vrijmetselaar Anders Breivik in Noorwegen, wat naar zijn overtuiging eveneens een ‘inside job’ was.

Van een van zijn vele bronnen zou Dammegard hebben vernomen dat er op 23 of 24 oktober 39 aanslagen zullen worden gepleegd in 5 Europese steden, te weten Londen, Barcelona, Manchester, Parijs en Rotterdam. ‘Dit is groter dan ik ooit heb gezien. Ik geloof dat dit de Europese versie van 9/11 wordt.’

‘Opnieuw false flag operaties’

Het zou opnieuw om false flag operaties kunnen gaan die –zoals al vaak is gebeurd, zoals in Oslo in 2011- ‘toevallig’ samenvallen met grootschalige oefeningen van de politie, brandweer en/of het leger. Doel zou het opzetten van bevolkingsgroepen tegen elkaar zijn (links tegen rechts, en /of moslims tegen christenen, etc..), zodat de autoriteiten een excuus hebben om keihard in te grijpen en dwingende maatregelen (ook financieel en economisch) op te leggen die nu nog te omstreden zijn (zoals permanent het leger op de straten en het overdragen van alle macht aan de EU).

Een van de bekende signalen dat we met een ‘false flag’ te maken kunnen hebben is dat de identiteit van de dader(s) heel snel bekend wordt gemaakt, bijvoorbeeld omdat er ter plekke identiteitsbewijzen worden gevonden, en/of de gebeurtenissen worden gefilmd door verkeers- of bewakingscamera’s. Dit was bijvoorbeeld het geval bij de verdachte recente aanslag op een synagoge in het Duitse Halle.

Dammegard roept mensen op om in de genoemde steden extra alert te zijn op verdachte activiteiten, en deze zo mogelijk te filmen met hun smartphones, zodat de opnames achteraf als bewijs kunnen dienen dat de eventuele aanslagen geen ‘volslagen verrassing’ waren, maar grondig werden voorbereid, zoals in de weken voorafgaande aan het oorspronkelijke 9/11 gebeurde.

Voorwendsel voor staatscensuur van het internet

De Deen hoopt dat het bericht zoveel mogelijk wordt verspreid, zodat de aanslagen kunnen worden voorkomen. ‘Dan zullen ze wel zeggen: Dammegard, je hebt het voorspeld maar het is niet uitgekomen, maar dat maakt me niets uit. Als het maar wordt gestopt.’

Als de aanslagen toch plaatsvinden, dan is hij bang dat de autoriteiten deze zullen aangrijpen om de vrijheid van meningsuiting op het internet fors aan banden te leggen, en alle ‘extremistisch’ genoemde websites en blogs (waarop kritisch over het overheidsbeleid wordt geschreven) offline zullen worden gehaald. Oftewel: staatscensoren gaan dan bepalen wat we wel en niet mogen schrijven en lezen. Dat betekent dat uitsluitend nog voorgekauwde propaganda zal worden toegelaten.

Nodeloos te zeggen dat het dan gebeurd zal zijn met deze website, en tal van andere, zoals bijvoorbeeld Rob Jensen, GeenStijl, Martin Vrijland, en noem maar op.

 

Xander

(1) YouTube
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Denk het niet dat Rotterdam, als grootste doorvoerhaven van allerhande soorten drugs (heroïne, cocaïne, marihuana, enz..) enig doelwit zal zijn.

  Vergeet niet dat de CIA hiermee heel veel handel mis gaat lopen.

  PS. het is ondertussen alweer de 25ste.

 2. Natuurlijk komen er aanslagen, ook in Nederland !
  Daar hoef je geen deskundige voor te zijn, die heb ik ook reeds voorspeld.
  Net als de financiële crisis die ik voorspeld heb in 2004 en in 2008 ook begon.
  Deze crisis heeft ook de door mij voorspelde 10 jaar geduurd, men heeft verklaard dat hij voorbij is, maar dat is niet geheel juist: hij is voor een deel voorbij en voor een deel sluimert deze crisis gewoon door… over enige tijd zal een ‘nieuwe’ crisis komen welke eigenlijk reeds bestond en onder ons door woekert zonder dat we het in de gaten hebben.

  Aanslagen zullen volgend, zoals ik ook reeds voor ‘Parijs’ had voorspeld, maar dan in meerdere landen en op meerdere plaatsen tegelijk… en uiteindelijk kun je niets, maar dan ook helemaal niets aan doen… al denken onze ‘deskundige’ dat de zaken onder controle zijn.

  Het is wachten op de woorden; “gaat u gerust slapen”…
  Het is niet de vraag: óf, maar de vraag: wannéér !

 3. EOWel, in dit geval lijkt het er toch wel heel erg op dat we nu met fake news te maken hadden, nog steeds niets gebeurd!

 4. @econoom of betweter, mijn hele familie woonde toen in rotterda(n)m vlak naast die smerige bouw locatie en hebben die smerige z.g oorlog daar meegemaakt.

 5. John, de bouw van de maastunnel begon in 1937 en werd afgesloten in 1942. Een mooi stukje Nederlands ingenieurswerk waat de Duitsers niets mee te maken hebben, behalve dat zj j hebben toegestaan de werkzaamhedenboort te zetten. De Duitsers hadden er zelfs de technische kennis niet voor in huis.

 6. @eelke piers wie hebben de maastunnels aangelegd? DE Duitsers zij hebben ook deels de havens af gesloten, maar wat schijnbaar niemand beseft is dat de olie en de nodige brandstof GRATIS werd geleverd aan de z,g vijand door Royal Dutch SHELL.

 7. Wie het weet mag het zeggen!!! Maar volgens mij komt het grote afslachten pas om de hoek kijken als de ISLAM zich sterk genoeg voeld, en dan vanuit alle hoeken de autochtone bevolking aan zullen vallen. En aangezien de MEESTE Nederlanders soft zijn en geen bloed kunnen zien, staat de hoop bij mij op een laag pitje, voor deze burgeroorlog die komen gaat.

 8. Goed, 23 oktober loopt bijna ten eind. Ofschoon ik het dikwijls eens ben met de auteur van deze site, in zulke voorspellingen geloof ik niet al te gauw meer. False flag operations, ja, die zullen er zijn. Maar dat wordt door niemand uitgebracht, anders werkt het plannetje niet.
  Er gaan zeker veel aanslagen komen, waarbij 9/11 zal verbleken. Maar niet 23-24 oktober…

 9. De overheden voeren liever oorlog tegen gewone mensen dan dat ze tegen terrorisme strijden.
  Het heet allemaal voor de veiligheid te zijn, maar de waarheid wordt niet erkend.
  Terroristen worden met de open grenzen gewoon binnen gelaten, wapens en munitie, explosieven.
  Je zit je weleens af te vragen door wie of wat die materialen worden verkregen.

 10. Eerst 9/11 organiseren zodat ge een reden hebt om het midden oosten aan te vallen.Door daar een totale chaos te creëren komen er massa’s vluchtelingen in onze landen die ge alles gratis geeft zodat er massaal gelukszoekers bijkomen.Een vermenging van volkeren waarvan ge weet dat deze nooit overeen zullen komen.Op zich al genoeg om haat en nijd te creëren daarbovenop nog wat valse aanslagen zodat ze mekaars bloed kunnen drinken.Dan een economische crisis van jewelste waarvan ge op voorhand wist dat die ging komen en dan kunnen we mekaar doodslaan,ONTVOLKING.We zijn allen medewerkers van het plan zonder het te beseffen

 11. Rotterdam?? Waarom niet in den haag eigelijk?
  Als het zou gebeuren in rotterdam zijn het amateurs denk ik, aangezien den haag eigelijk het hart is is nederland. Vanuit den haag wordt er alles wordt er geregeld en gedaan

 12. Ik hoop dat “Geen stijl”nog lang blijft. Ik mag deze humor wel.
  In mei 1940 is niet het centrum van Rotterdam gebombardeerd maar een (historische) woonwijk dat later een winkelcentrum werd

 13. Wat zijn de bewijzen waarop Dammegasrd zich baseert? Of roept hij maar wat?

 14. Redactie: al eens nagedacht om aansluiting te zoeken bij het mastodon netwerk?
  Dan is de kans groter dat xandernieuws bereikbaar blijft!

 15. ‘Ik stond even in de schoenen van de main stream media’ die zoals bekend geen verschillen meer maken tussen waar of niet waar. Wie de schoen past , trekke hem aan. Terecht gewezen op mijn foutieve vermelding !
  Wellicht ben ik ‘in de war gebracht’ door een artikel van Gerard de Boer uit 2015. Inderdaad : Het Vergeten Bombardement, heeft destijds veel ‘denkstof’ bij mij losgemaakt. Immers na het bombardement op 14 mei 1940 heeft de stad nog 268 luchtaanvallen te verduren gehad, uitgevoerd door “onze bevrijders”
  Ik kan u overigens deze site van harte aanbevelen
  Waarvan akte….

 16. ‘Naast Rotterdam ook Londen, Barcelona, Manchester en Parijs mogelijke doelwitten’
  Toch merkwaardig dat telkens Brussel, de hoofdstad, het centrum van eu, geen doelwit is?
  De aanslagen wel in Zaventem op de luchthaven en dan in de metro maar niet in de buurt van eu of andere overheidsgebouwen of de europese wijk (die overigens goed bewaakt en veilig afgesloten is)
  Dat toont al aan dat er iets niet klopt?

 17. Morgen en overmorgen gebeurt er helemaal niets. En nee, dat is niet dankzij de wijde verspreiding van deze waarschuwingen.

  We gaan het (niet) zien!

  🙂

 18. Rotterdam is gebombardeerd door zowel de bezetter als (per ongeluk) door de bevrijder (‘het vergeten bombardement’). En lang daarvoor (1572) in spaanse naam al eens flink uitgedund door de hertog van Bossu.

  Maar Brexit is weer (enige tijd?) uitgesteld, dus geen zorgen voor een lege haven en rijksweg.. ,-)

 19. @Sultan,

  Het hart van Rotterdam is er uit gebombardeerd door de moffen (Duitsers) hoor.
  Just saying….

 20. Sultan het centrum van Rotterdam is niet weggebombardeerd door onze bevrijders, masr 5 jaar eerder door onze bezettters

 21. Lekkere jongen die Rutte. De gluiperigheid druipt van zijn tronie. Ik ben blij dat ik al bijna tachtig ben; binnen is binnen en krijgen is een kunst. Als Ole Dammegard gelijk krijgt kan ik m’n computer wel bij het grof vuil zetten. De producten van die oude Gutenberg-pers zijn al jaren geleden bij het grof vuil gezet en in het vergeetboekje geraakt. Dan maar weer pim pam petten of m’n zeentje voor de dag halen.

 22. ‘Terreur’ in R’dam ? …. is van alle dag ! In R’dam heerst angst en woede.
  Moet , zou moeten, een ‘insider’ zijn, Rotjeknor heeft immers geen centrum. Volledig weggebombardeerd door ‘onze bevrijders’ . Bevrijders van toen hebben inmiddels dubieuze plannen met Europa en de rest van onze aardkloot. Aanslagen, ik verwonder mij waarom er in ons mooie Nederland nog nooit geen enkele ECHTE aanslag’ is geweest. Deze vraag, ik moet het eerlijk bekennen, heb ik reeds een jaar eerder op een buitenlandse site bestudeert. Het zou toch zo eenvoudig kunnen zijn …. . Met een ‘aanslag’ werd indertijd een gewelddadige inbreuk op onze maatschappij bedoeld, waarbij het CO II, consumptie waren, bedreigingen tegenover politici en landbouwgif niet bedoeld werden ! Voor de goede ‘orde’ kan /wil ik over de suggesties die geopperd werden niet uitweiden. Het zou zo eenvoudig zijn.
  In het bewuste artikel van (x)ander staat dat de ‘angst’ groot is dat e.a. verboden gaat worden….. de censuur is inmiddels een carcinoom geworden. Voor eenieder die de achterkant van de ‘spiegel’ wil lezen en begrijpen , weet, heeft ondervonden, dat opgeslagen items ‘geblust’ zijn. Nog…. nog, is er bij een site niet te ‘ spieken’ Het dark- net : de ui !
  Tja, je moet er maar op komen…. . Ondanks deze afschuwelijke ‘spleet’ zijn er wereldwijd echte journalisten die ook de ‘voorkant’ van de spiegel laten zien ….. Rotterdam, Amsterdam, Lutjebroek, Appelscha, Maastricht en alle gehuchtjes, dorpen en steden blijf op uw hoede, de vijand is inmiddels volledig geïntegreerd en is onder ons….
  LEVE EUROPA

 23. Bah wat een verwrongen idee om een grote aanslag te plegen ergens in een Europese stad wat lopen er toch zieke geesten rond.

 24. Vind het een goed artikel. En de verraderlijke politici, maken gebruik van de kennis, van de filosoof Niccolo Machiavelli, beschreven in “Il Principe”, met inderdaad hun smerige drijfveren; zet mensen tegen elkaar op, en verdeel en heers!

 25. Het enige goede aan dit bericht is het mogelijke verdwijnen van Geenstijl, mede-verantwoordelijk voor de zelfmoord van plakvliegslachtoffer mevr. Vogelaar.

Comments are closed.