Jodenhaat moslimmigranten reden voor Zweden om hen juist wel asiel te verlenen

Rechten gewelddadige moslimmisdadigers net als in Duitsland en Nederland belangrijker dan veiligheid van autochtone inwoners:  Zweedse autoriteiten lieten vorig jaar 75% van tot gevangenisstraf en deportatie veroordeelde migranten weer vrij, 9 van de 10 misdadigers worden sowieso nooit uitgezet –
De synagoge van Göteborg was vorig jaar het doelwit van een groep van ca. 10 tot 15 migranten. (Afbeelding: WikiMedia Commons (2)).

————————————————————————————————————————————–

Links laat vooral in Zweden hoe langer hoe meer zijn ware kleuren zien. De uitgewoonde nepmaskers van humaniteit, diversiteit en multiculti vallen af nu Jodenhaat er inmiddels een geldige reden is om moslimmigranten juist asiel te verlenen. Ja, u leest het goed, want een afgewezen illegale asielzoeker, tevens een veroordeelde misdadiger, werd het toegestaan om in Zweden te blijven omdat hij een gewelddadige haatmisdaad tegen Zweedse Joden had begaan. Joden beginnen dus wederom vogelvrij te worden verklaard in progressief-socialistisch Europa, net zoals dat onder de Duitse nationaal-socialisten zo’n 80 jaar geleden het geval was.

Het Zweedse hof van beroep draaide de uitzetting van de 22 jarige Palestijnse Feras uit Gaza terug. Samen met twee andere moslimmigranten was hij veroordeeld voor brandstichting bij de synagoge van Göteborg in december 2017. Op dat moment had hij van het migratiebureau al het land moeten zijn uitgezet, maar hij was simpelweg niet vertrokken omdat de Zweedse autoriteiten bepaald geen haast maken met deportaties.

Feras gebruikte die vrijheid om met een grote groep van 10 tot 15 moslims de synagoge aan te vallen, waar op dat moment in een bijgebouw Joden bijeen waren voor een feest. De moslims gooiden allerlei brandende voorwerpen over het hek, onder andere op geparkeerde auto’s. Het vuur kon snel worden geblust, en de schade was niet groot.  

Antisemitische haatmisdaad geconstateerd, maar gewoon mogen blijven

Zowel een lagere als hogere rechter oordeelden dat het om een antisemitische haatmisdaad ging. De lagere rechtbank had Feras daarom veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, gevolgd door deportatie. Ook het hof van beroep constateerde dat Feras ‘grove onwettelijke bedreigingen had geuit met de intentie om leden van de Joodse gemeenschap kwaad te doen. De daad kan ook worden gezien als een serieuze politieke misdaad gericht tegen andere Joden.’

Desondanks besloot dat hogere hof om de deportatie van Feras te schrappen, zogenaamd omdat zijn mensenrechten in ‘Palestina’ dan in gevaar zouden komen omdat de Israëlische autoriteiten dan mogelijk actie tegen deze veroordeelde en reeds afgewezen illegaleJodenhatendemisdadiger en zouden kunnen ondernemen.

Het schandalige oordeel van deze progressieve Zweedse rechters schept een gevaarlijk precedent dat angstvallig veel op de gebeurtenissen onder een eerder socialistisch regime doet terugdenken, namelijk dat van Nazi Duitsland zo’n 80 jaar geleden. De rechten van de Joden in Zweden zijn namelijk nu officieel ondergeschikt gemaakt aan de rechten van degenen die hen haten en willen vermoorden.

Ook in Zweden hebben migrantenmisdadigers meer rechten dan autochtone bevolking

Overigens doen ook de rechten van de autochtone burgers er nauwelijks meer toe in Zweden. Uit statistieken bleek dat vorig jaar 75% van de migranten die waren veroordeeld tot gevangenisstraf en deportatie gewoon weer werden vrijgelaten. Tussen 2000 en 2014 werd maar 20% van de veroordeelde migrantenverkrachters, en slechts 17% van de migranten kinderverkrachters, uitgezet. In de jaren daarna werd het nog veel erger: inmiddels worden 9 van de 10 veroordeelde migrantenmisdadigers niet gedeporteerd, ongeacht de aard en zwaarte van hun misdaden.

Dit geldt zelfs voor terroristen. Een Syriër die in 2015 als ‘vluchteling’ naar Zweden kwam en rivaliserende Shi’itische moslims met molotov cocktails had aangevallen, werd vrijgesproken en niet gedeporteerd, omdat zijn leven dan gevaar zou lopen.

Ook in eigen land hebben moslimmigranten speciale rechten die boven die van het Nederlandse volk uitstijgen. Zo hadden we onlangs een ‘progressieve’ rechter die besloot een Afghaanse migrant die een 18 jarig licht verstandelijk beperkt meisje had verkracht een veel lagere straf dan gebruikelijk te geven, omdat anders zijn verblijfsvergunning in gevaar zou komen. Met andere woorden: deze moslimmisdadiger kreeg van de rechterlijke macht in Nederland feitelijk een directe aanmoediging om na zijn vrijlating nog meer meisjes te verkrachten.

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, Bilden är fotograferad av Harri Blomberg, CC-SA licentie 3.0