Italië verklaart oorlog aan NGO’s: € 5500,- boete per naar Europa gebrachte migrant

‘Avaaz, Oxfam, Amnesty, HRW op loonlijst van extreemlinkse globalist George Soros, proberen Europese burgers een schuldgevoel te geven’ –Als het aan Italië ligt gaat zo’n met illegale migranten gevuld smokkelbootje straks een forse boete kosten. (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

De in eigen land immens populaire Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini is van plan om nog harder op te treden tegen illegale immigratie, en wil de ‘reddings’schepen van de Europese NGO’s een boete van € 5500,- per naar Europa gesmokkelde migrant gaan opleggen.

‘Al deze internationale NGO’s zoals Avaaz, Oxfam, Amnesty, Human Rights Watch en vele anderen hebben absoluut één ding gemeen: hun financiële bron, en die is (de extreemlinkse globalist George) Soros,’ schreef Francesca Totolo onlangs in haar laatste boek. ‘Hun rol is het om het Italiaanse volk een schuldgevoel te geven als ze geen immigranten accepteren, legale of illegale. Ze moeten hoe dan ook worden toegelaten.’

Migranteninvasie werd al in 2008 door Soros gepland

‘Dus deze NGO’s… hebben de afgelopen paar jaar feitelijk direct of indirect zo’n 700.000 mensen naar Italië gesmokkeld. Het is in alle opzichten noodzakelijk te begrijpen dat dit vanaf het allereerste begin een geplande operatie is… al sinds 2008, toen in Rome de vereniging ‘Carta di Roma’ werd opgericht. Die kan als de eerste rechtstreeks door Soros gefinancierde NGO worden beschouwd.’

‘Wat is het doel van deze ‘vereniging van journalisten’? Om ‘correcte informatie over immigranten, vluchtelingen en asielzoekers in Italië te promoten’. Denkt u nu niet dat het onvermijdelijk is dat Soros al in 2008 wist wat er drie jaar later zou gaan gebeuren in Libië, en daarom de weg voorbereidde voor een ‘verandering van het (migratie)model?’

‘Oorlogsverklaring aan NGO’s’

Diverse ‘hulp’organisaties reageerden dat Salvini’s plan neerkomt op ‘een oorlogsverklaring aan de NGO’s die op zee levens redden.’ MSF-Italië president Claudia Lodesani vergeleek het op kromme wijze* met ‘een boete geven aan ambulances omdat ze patiënten naar het ziekenhuis brengen.’

Italië wil echter een definitief einde maken aan deze mensensmokkel- annex migranteninvasie. De Franse tak van Artsen Zonder Grenzen zou bijvoorbeeld € 440 miljoen boete moeten betalen voor de 80.000 illegalen die het de afgelopen 3 jaar naar Europa bracht.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. correctie datum van artikel in Le Telegramme moet zijn: vrijdag 9 augustus 1991

 2. In het franse dagblad de Le Telegramme van vrijdag 8 augustus 1991, waar ik een kopie hier van heb staat een foto van een groot vrachtschip ” VLORA “, dat in zuid-oost italië met tien duizend man vluchtelingen erop (waarvan 8000 albanezen) aanmeerden. De italianen werden gewoon gedwongen die mensen aan land te laten enof op te nemen. Als ze zoiets niet gedaan hadden toen in 1991 hadden iedereen hun een moordenaar genoemd. Migratie is dus iets van alle tijden, maar het is de ongelijkheid die aanzet tot migratie . Mensen zoals die Amazon miljardair en zijn vrouw en al die andere zelfverrijkers zorgen er dus voor dat er mensen zijn die in ongelijkheid leven. Ik ben niet tegen rijkdom, maar de extremiteit ervan dat de helft van de werelld rijkdom in handen is van slechts 1% van de wereldbevolking is om te walgen. Italië weet waar ze het over heeft als het om migratie en vluchtelingen gaat. Die poederdoos minnende linkse migranten liefhebbers zouden hun neus een keer in de italiaanse migranten poederdoos moeten steken en vooral diep inhaleren.
  Gewoon geen migranten meer aannemen, Het is dweilen met de kraan open. Rapport van de club van Rome rekende ons dit probleem toen al voor dat dit NU zou gebeuren.

 3. Zo’n regering hadden wij moeten hebben ipv die gratenloze troep dat wij hier hebben zitten.

 4. @Oma: 1:39 am. Ben ik het mee eens Oma. Het is gewoon praktijk, dat maar 2% van de bevolking lid is van een politieke partij, maar van die 2% zijn er, die in de baantjes worden geloosd, in de volksvertegenwoordiging. Het is gewoon partijbelang(en) en niet het algemeen belang voor de bevolking. Om de baantjes en de poen, daar is het hun om te doen. De goedwillenden niet te na gesproken!

 5. Goed zo!!Of zeg tegen die gasten neem wat vluchtelingen mee naar je straat of neem ze in huis,dan piepen ze misschien anders!!En nee niet een paar vluchtelingen,maar een paar honderd,in je huis en bij je familie en schoon familie!!!

 6. @Tom, het politieke systeem moet veranderen van particratie in democratie en daarvoor moet er gestemd worden voor de enige partij die bindende referenda in haar partijprogramma heeft en dat is Vlaams Belang.
  Het volk dient de macht te hebben en het beleid te bepalen, de politiek hoort haar plaats te hebben: ten dienste van het volk, niet andersom zoals nu het geval is. Wij horen te beslissen en te bepalen en de politiek hoort de wil van de meerderheid uit te voeren. Wij leven niet in een democratie maar in een schijndemocratie die eigenlijk dictatuur is.
  Uiteraard zullen de huidige graaiers zich met alle mogelijke middelen hiertegen verzetten want dat betekent dan het einde van hun al-macht/dictatuur.
  Het is regelrecht een schande dat politici reeds op voorhand durven een politieke partij uit te sluiten, durven hun weigering uit te spreken om samen te werken met een partij als die door de kiezer verkozen zou worden. Dat er voorakkoorden kunnen worden gesloten, dat partijen onderling afspraken maken enkel om andere partijen te saboteren voor regeringsdeelname.
  Daarvoor alleen al verdienen ze de strop voor verraad van de democratie, hun arrogantie en minachting voor de kiezers/de bevolking wordt zelfs openlijk zonder enige schaamte bekend.

 7. @ Oma: 4:01 pm. Tja, zo is het helaas Oma. Maar zolang de “schapen”, het “domme kiesvolk”, op de kartelpolitieke partijen blijven stemmen, verandert er niets!

 8. Er is zowel een verhaal gelekt dat de chemische bommen waarvan word gezegd dat ze uit de lucht zijn gegooid in Syrië niet uit de lucht zijn gekomen en dat ze hele aanval verzonnen kan zijn door de rebellen in Syrië;

  https://www.zerohedge.com/news/2019-05-14/leaked-document-pokes-more-holes-establishment-syria-narrative

  Daarnaast is het gelekte verhaal dat de VU Amsterdam heeft gepubliceerd over Intel chips nog groter eigenlijk. Want hun concurrent AMD was in het verleden hulp in bescherming geweigerd door de veiligheidsdiensten omdat het ze weigerde te helpen om onze privacy te schenden.
  Het verhaal over de Intelchips gaat er over een ontwerpfout waardoor alles waarvoor wij onze computer gebruiken te koppelen is aan ons en te decoderen is. Hierdoor vormt het een deel van de Big Data die over personen bewaard is. Als er genoeg voor betaald word, is als onze data publiek. Hierdoor leven wij allang in een totalitaire staat.

  https://www.reddit.com/r/AMD_Stock/comments/bos1pw/intel_tried_to_bribe_vu_university_amsterdam_into/

  https://www.reddit.com/r/AMD_Stock/comments/bos1pw/intel_tried_to_bribe_vu_university_amsterdam_into/

 9. @Tom Hendrix: eenmaal saddam weg, kon de massale instroom vanuit afrika naar europa beginnen en zo gebeurde het ook. Italië zal onvermijdelijk worden teruggefloten voor het beboeten van ngo’s door eu.
  Hoe? Ze zullen de humane kaart gaan trekken: bij de publieke opinie trachten verontwaardiging op te roepen doordat Italië ‘hulpverleners’ verbiedt om arme, hulpeloze vluchtelingen te helpen…Italië zal verweten worden dat ze vluchtelingen laten verdrinken en weigeren hulp te bieden.
  Daar trapt intussen niemand meer in en dat zou zich dan weleens kunnen vertalen in een klap bij de europese verkiezingen..
  Als antwoord op deze maatregel van italië zal eu weer op de proppen komen met de ‘nood’ aan opvangplaatsen in eigen regio’s, uiteraard gefinancierd door de europeanen en met de smoes om de instroom afrikaanse vluchtelingen te kunnen stoppen….we moeten toch “menselijk” blijven, hé?
  Tenslotte is het toch ook onze schuld dat die straatarme, zwarte dutskes moeten gaan vluchten voor een menswaardig bestaan omdat hun rijke dictators niet voor eigen volk zorgen en hen laten creperen, nietwaar?
  Als illegalen niet meer naar hier mogen komen om te profiteren van onze welvaart, dan moeten wij maar verarmen door hen in eigen land te pamperen volgens eu en co.

 10. Mag ik deze site erop wijzen, dat de Nederlandse Overheid ook bakken geld ter beschikking stelt voor de (rijke) Mensen die specifiek dit soort buitenlandse Gelukzoekers in huurwoningen plaatsen tussen de gewone Burger?

  Doel is dus dmv. veel geld, voor de Rijken, deze buitenlanders op deze manieren tussen de normale Blanke samenleving de duwen….

  En daar alleen Mensen met geld hiervan zullen profiteren, weet eigenlijk niemand van de Gewone Burgers hoe dit zieke proces werkt.

  https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/tijdelijke-regeling-stimulering-huisvesting-vergunninghouders

  Tja, voor Blanke mensen aan een huisje te helpen, krijgen ze geen geld. Voor de Zwarten wel. Wie duw je dan in je Huisje 😉

 11. Volgens naar ik heb gehoord staat Italië er financieel niet zo goed voor.
  Kan dus dat geld wel gebruiken voor eigen bevolking.
  De meesten zijn geen vluchtelingen maar worden het land uitgezet. Ga maar bij Japie wonen.
  En mensensmokkelaars leven er wel bij.
  Dit moet dan ook worden gestopt.

 12. “Denkt u nu niet dat het onvermijdelijk is dat Soros al in 2008 wist wat er drie jaar later zou gaan gebeuren in Libië, en daarom de weg voorbereidde voor een ‘verandering van het (migratie)model?’”

  In dit plan paste ook de jacht en moord op saddam hussein die de buffer vormde tussen afrikaanse vluchtelingen die naar europa wilden. De europese buitengrenzen werden daarvoor in afrika verlegd om legitiem een doorgang te creëren maar saddam hield de poort dicht, weigerde mee te werken en daarom moest deze ‘dictator’ verdwijnen uit naam van democratie en voor de zogenaamde bevrijding van zijn volk.
  Al heel lang, al van in de jaren ’50 werd de vernietiging, genocide en omvolking van europa bedisseld door nazi’s (architect van ‘europa’ als machtsblok) en verdergezet door het monster soros, ‘eu’ en co.
  Oorlog met wapens lukte 2 (wereld)oorlogen niet, dus werden immigratie en armoede de wapens vd economische oorlog voor totalitaire machtscontrole over de europeanen.

 13. Ja allemaal leuk en aardig, maar dit zijn typisch woorden en geen daden. Dit valt in de categorie ‘diesel-gate’ en die boete voor ING. Voor het volk klinkt het allemaal fantastisch, maar hoe kan ING eigenlijk overleeft hebben met 675 miljoen boete? Of VW met 20 miljard boete? Kijk, u als ‘normaal’ mens krijgt een boete van 360 Euro, kan u niet betalen want niet genoeg op de bank en de uitkering is te laag, of salaris en uitgaven te weinig, en huppa, incasso, geen pardon, hoger en hoger; de overheid is bijna nooit uw beste vriend.
  Dus hoe gaat Italie dit innen? Inhouden op de belasting-teruggave? Je verwacht toch niet dat die leugenachtige NGO’s het overmaken aan de bank, ze gaan uberhaupt liever procederen en dat betekend jaren uitstel, en uit het oog uit het hart…
  Dus nee, broodje aap, doet ze niets die NGO’s, lariekoek en onhaalbaar. Er is zelfs kans dat die zelfhatende linkse idioten die die NGO’s steunen, er nog meer inpompen om hun deugdzaamheid te zelfpijpen.
  Er is maar 1 oplossing, en die staat ook in de handvesten van de UN zelf; een land heeft grenzen en regeringen, en de grens is heilig. Wil je er zonder toestemming van een regering overheen, dan ben je een crimineel. Dat is men vergeten door de decennia van linkse indoctrinatie en sprookjes over ‘we zijn allemaal mens’ (dus ook die Benghali van 19 die doet alsof ie 16 jaar is en als hobby het verkrachten van jonge blonde meisjes heeft; mensen denk na!). En criminelen, daar hebben de hardwerkende, respectvolle, goed maar niet gek opgevoede mensen een broertje dood aan. Dus, aan de ketting die schepen, terugslepen naar Libie of Syrie of desnoods naar Mauretanie, en laten stranden voor de kust. Uitladen dat schip, en kapot bombarderen. Anders gaat het maar door en door.

 14. @ Clement: 8:06 pm, op 14/5. Wat die partijen betreft waarde Clement, zie mijn reactie op: 6:04 pm. Ze staan er allemaal.

 15. @ Tom Hendrix
  Geheel met u eens. Is in de 70er jaren al begonnen. En die Sores is een crimineel.

 16. Waarom worden de namen van politieke partijen niet genoemd die achter deze ngo’s staan.
  Dan zou de naive burger wat meer nadenken als hij naar de stembus gaat.
  in plaats van zijn ganse leven aan dezelfde zijn volmacht te Geven.
  Het begint bij ieder van ons en het eindigt bij ieder van ons.
  Betalen zullen in de eerste plaats deze die gespaard en gewerkt hebben en nu economisch niet meer rendabel zijn.
  Alleen maar kosten.

 17. Uitstekend initiatief! En bij geen stipte betaling de NGO in gebreke stellen en het incasso bureau erop los laten!😂👍

 18. Heel goed. Het gaat bij die organisaties alleen maar om geld. Dat je de bevolking opzadelt met hoge kosten, intersseert hun niets. Daarom moeten zg reddingsoperaties niet meer gesubsidieerd worden. Moet je kijken hoe snel het “redden” gestaakt wordt.

 19. Je kan in ieder geval niet zeggen dat Salvini geen ballen heeft.
  Het is interessant om te volgen hoe ver hij het kan oprekken en doorzetten, voordat er één of ander schandaal wordt bedacht of een moordaanslag wordt gepleegd door een ‘verwarde’ man.
  Als je het opneemt tegen Soros krijg je de EU en Timmerfrans tegen je met allerlei rechtszaken.
  Zie maar Hongarije, rechtszaken over de universiteit, de persvrijheid, de immigratie en natuurlijk de doorlopende propaganda van de linkse media met allerlei leugens over extra belasting voor de vrije media etc.
  Prachtig interview op Radio 1 een tijd terug met iemand die wist hoe het zat in Hongarije. Radio 1 dacht iemand te spreken die het met hun eens was: Hij vertelde dat een zender van RTL daar subsidie kreeg van de overheid en anti Orban was. Andere zenders geen subsidie. Waarom dan subsidie? afschaffen. Hetzelfde gold voor een linkse krant. Subsidie ingetrokken. En toen konden ze hun eigen broek niet meer ophouden omdat niemand ze wilde hebben. Dus huilie huilie natuurlijk en zeggen dat ze extra belasting moesten betalen wat de linkse media in de rest van de EU natuurlijk gretig overnam zonder fact-checking. Radio 1 draaide die man snel van de zender, dat konden ze niet aanhoren haha!!!

 20. Eens met deze maatregel. Soros, een adept van de NWO, wil heel Europa omvormen en kapotmaken. Dat is en was ook de opzet, zie het “Coudenhoven-Kalergiplan”, ” De Resolutie van Straatsburg”, en sinds december; “het Marrakesh-Pact”. Dit is allemaal al reeds lange tijd gepland. Tevens met behulp van de socialistische internationale, de groenen, de illuminati, en de vrijmetselaars, benevens kartel partijen als er zijn; christendemocraten, sociaaldemocraten, en liberalen.

 21. Mensensmokkelaars zijn per definitie crimineel. Het is gewoon een verdienmodel over de rug van illegalen.

Comments are closed.