ISIS: In 2016 activeren we onze terroristen in Europa en volgt eindstrijd Midden Oosten

ISIS-leider Baghdadi in audio boodschap: ‘Mijn strijders zullen binnenkort Israël aanvallen; Joden, Palestina wordt jullie graf’ –
Het bloedbad dat moslimterroristen op 13 november in het Bataclan Theatre aanrichtten, waar op dat moment de band Eagles of Death Metal een concert gaf, zou nog maar een voorproefje zijn geweest van wat ons in het nieuwe jaar te wachten staat.

———————————————————————————————————————————–

… en na alle meligheid weer snel terug naar de realiteit. De nieuwjaarsboodschap van ISIS windt er geen doekjes om: in 2016 worden vele duizenden ‘sleeper cells’, als vluchtelingen vermomde terroristen, in Europa geactiveerd om massaal aanslagen te plegen op de burgerbevolking. Daarbij moeten zo ontzettend veel slachtoffers vallen, dat het Westen geen andere keus heeft dan grootschalig militair in te grijpen in het Midden Oosten. Dat is tenminste wat ISIS wil, want die invasie zal volgens hen al-Malhama al-Kubra -de islamitische variant van Armageddon- in gang zetten, dat volgens de jihadisten door hen zal worden gewonnen.

De informatie over het jongste dreigement van de barbaarse islamitische terreurstaat is geen loos gerucht, maar afkomstig van één van ’s werelds grootste ISIS experts, dr. Theodore Karasik. Het aantal aanslagen van de jihadisten zal volgens hem niet alleen in omvang, maar ook in aantal sterk toenemen, en niet alleen Europa, maar ook andere werelddelen raken.

‘ISIS’ media campagne daagt zijn vijand uit om hun laatste eindstrijd (bij Dabiq in Syrië) uit te vechten,’ aldus Karasik. ‘Maar eerst willen ze vol geestdrift laten zien dat ze over de hele wereld zitten… van cellen, tot individuele personen, tot ‘slaapkamer’ jihadisten, en bekende plaatsen en mensenmenigten in tientallen landen over de hele wereld treffen.’

‘2016 wordt chaotischer dan 2015’

‘Er zijn wereldwijd bijna 40 aan ISIS verwante groepen, die miljoenen volgelingen en gelovigen hebben. Het nieuwe jaar zou wel eens met terreuraanslagen ingeluid kunnen worden,’ waarschuwt Karasik. ‘ISIS is een zich door de lucht verspreidende ziekte en blijft robuust nu de beweging een nieuwe strijdlustige en agressieve fase ingaat. De mate van ISIS’ verwoestende kracht, het forceren van confrontaties over de hele wereld, laat zien dat 2016 waarschijnlijk chaotischer wordt dan 2015.’

‘Deze dreiging is reëel en vereist absoluut internationale, regionale en lokale samenwerking, die keer op keer op mogelijk onverwachte plekken getest zal worden.’

‘Joden, Palestina wordt jullie graf’

Afgelopen week liet ISIS-kalief Abu Bakr al-Baghdadi voor het eerst sinds bijna een jaar weer eens van zich horen. De terroristenleider pochte dat ‘het goed gaat’ met zijn strijders, en riep zijn volgelingen op te vertrouwen dat Allah hen de overwinning zal schenken. Baghdadi zei dat de regering van Saudi Arabië omver moet worden geworpen, en dat zijn strijders binnenkort Israël zullen aanvallen.

‘Joden, jullie zullen nooit rust vinden in Palestina, dat nooit jullie land of jullie thuis zal worden, maar jullie begraafplaats.’

Volgens dr. Karasik is ISIS inderdaad van plan om Libanon, Israël, Jordanië en de Arabische Golfstaten te destabiliseren. ‘Baghdadi daagt Amerika en zijn bondgenoten, die bang zijn grondtroepen te sturen, uit om tegen ISIS te vechten vanwege wat hen wacht in Dabiq en Ghouta. Daarmee verwijst de leider naar de Laatste Strijd. Dit soort termen doen het goed bij het ISIS-publiek, overal waar dat is.’

Aartsbisschop Canterbury: ISIS ‘engel des doods’ en veroorzaakt Apocalyps

Afgelopen week waarschuwde de Aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, dat ISIS het christendom in het Midden Oosten dreigt uit te roeien. Welby beschreef de moslimterroristen als ‘de Herodes van vandaag.. .Deze Apocalyps wordt door henzelf ingevuld en enkel door de engel des doods aangekondigd.’ (1)


Xander

(1) UK Express 

Zie ook o.a.:

27-12: Komt de Apocalyps door zichzelf vervullende profetieën?
25-12: Pentagon vs. Obama: Legerleiding VS probeert Derde Wereldoorlog te voorkomen
23-12: Paus waarschuwt: Eindtijd begonnen, deze kerst mogelijk laatste voor de mensheid
02-12: Obama vanuit eigen partij gewaarschuwd dat hij kernoorlog met Rusland kan veroorzaken
30-11: Infowars slaat 3e groot alarm voor Derde Wereldoorlog 
22-11: Duizenden Iraanse troepen oefenen op aanval op Jeruzalem
15-10: Islam wil Israël in 2022 vernietigen, 2 jaar na de val van Europa
10-11: Zo dreigt de NAVO binnen enkele jaren oorlog met Rusland te veroorzaken
02-11: Pro-Erdogan media kondigen Islamitisch Kalifaat aan na gemanipuleerde overwinning (/ Geprofeteerde laatste 8e wereldrijk, het herstelde Ottomaanse, stap dichterbij)
23-10: Ramkoers met Rusland: Qatar dreigt met Turkse-Saudische invasie van Syrië (/ Analisten: Mogelijk een Turkse-Arabische aanval op Syrische en Iraanse troepen bij Damascus)
23-10: Voorspellingen 500 zieners over massa immigratie, ISIS en Derde Wereldoorlog komen uit

2014:17-10: ‘Obama laat ISIS winnen vanwege islamitische Armageddon profetie’

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.