Institutioneel racisme rukt op: BIJ1 in Tweede Kamer; senatoren VS willen geen blanke kabinetsleden meer

Wanneer wordt onze samenleving eens echt kleurenblind, in plaats van dat we allemaal in specifieke belangengroepjes gebaseerd op ras, afkomst, huidskleur, seksuele voorkeur, identiteit etc. worden verdeeld, en zo tegen elkaar worden opgezet?

—————————————————————————————————————————————-

Racistisch clubje BIJ1, met op kieslijst een activist die in Zuid Afrika ‘Kill The Boer’ acties steunde, met één zetel in de Tweede Kamer en zelfs een ‘serieuze optie’ voor Mark Rutten

—————————————————————————————————————————————-

Institutioneel racisme rukt op, maar niet zoals het establishment beweert. Doelwit van dat institutionele racisme zijn namelijk bijna uitsluitend mensen met een blanke huidskleur. Twee ‘gekleurde’ Amerikaanse senatoren hebben nu openlijk verklaard dat ze weigeren samen te werken met iedere blanke die president Joe Biden nog aan zijn kabinet gaat toevoegen. Ze vinden het kabinet niet ‘divers’ genoeg, en ‘divers’ betekent in het Westen inmiddels alle tinten, maar geen blanken. Eigenlijk moeten we van de mainstream ‘witten’ schrijven, omdat ‘blank’ te ‘kwetsend’ zou zijn. Nog even, en het complete bestaan van ‘witten’ wordt als ’te kwetsend’ ervaren? In Nederland komt zo’n club racistische extremisten (BIJ1) nu met 1 zetel in de Tweede Kamer.

De Aziatische Democratische senatoren Tammy Duckworth en Mazie Hirono gaan voortaan alleen nog maar op ‘raciale minderheden’ en ‘LGBTQ’ genomineerden stemmen, niet meer op blanken. (1) Het gewraakte ‘N’ woord wordt anno 2021 omgekeerd toegepast op blanken, het enige ras dat het stempeltje ‘niet-divers’ (‘N’) opgeplakt heeft gekregen. Dit is overduidelijk schaamteloos institutioneel racisme ten top.

Gaan we nu ook van ‘donkere’ Afrikaanse regeringen eisen dat ze ‘witte’ en ‘gele’ mensen in hun regeringen opnemen? Gaan we klagen dat de Chinese regering geen bruine, zwarte en witte mensen bevat? Waar zijn de protestdemonstraties, waar blijft het verontwaardigde gebral over racisme, diversiteit en inclusiviteit in de media?

Of accepteren we gewoon dat een overheid doorgaans een afspiegeling is van de meerderheid van de bevolking. Maar nee, alléén in Amerika en Europa moet dat tegenwoordig ‘racistisch’ worden genoemd. Hier moeten mensen met een bruine of zwarte huidskleur alleen maar achtergesteld en zielig worden gevonden. Heb je de pech met een blanke huidskleur te zijn geboren, dan behoor je in de ogen van extreemlinks automatisch tot een groep ‘onderdrukkers’ die voortaan als tweederangsburgers dienen te worden behandeld.

Haalt Mark Rutte dit racistische haatclubje in de nieuwe regering?

Inmiddels hebben zoveel mensen, waaronder ook veel blanken, zich laten aanpraten dat alles wat ‘wit’ is, slecht en kwaadaardig is, dat ze op racistische partijen zijn gaan stemmen, zoals in Nederland BIJ1 van onze ‘nationale hysterica’ Sylvana Simons. Achter geijkte termen zoals ‘gelijke rechten en gelijke kansen’ en ‘allemaal anders maar toch gelijkwaardig’ blijkt een radicale ideologie schuil te gaan die op een bijzonder geniepige en nare wijze blanken zo ongeveer de schuld geeft van alle problemen – met racisme voorop – in de wereld. En daar moeten de blanken flink voor gaan boeten.

Nee, op hun website zult u geen directe Black Lives Matter haatpropaganda vinden, ook al komt het ongedaan willen maken van het zogenaamde ‘kolonialisme’ als belangrijkste doel daar heel dichtbij. Maar wat dacht u hiervan? Nummer 7 op de lijst van BIJ1 is Lennon Fokkens, die in 2019 nog meedeed met een ‘Kill The Boer’ bijeenkomst van het extreemlinkse EFF in Zuid Afrika. In dat land zijn blanke boeren al jaren regelmatig het slachtoffer van roofovervallen en soms gruwelijke slachtpartijen, en daar is deze meneer Fokkens dus openlijk een voorstander van.

De nummer 10 van BIJ1 is blanke zelfhaatproponent Petra Kramer, die zonder gevolgen kon twitteren: ‘Mag ik Wybren van Haga alsjeblieft een kogel door zijn kop jagen?’ Nummer 4 is Jeanette Chedda, die schreef dat ‘witte gehandicapten zich niet bewust zijn van hun witte privilege. Gratis advies: ga terug naar start en doe je huiswerk.’

‘Antiracisten zijn zelf de grootste racisten’

‘Beken kleur’, staat op de website van BIJ1. Werd dat bewust gedaan omdat wit officieel géén kleur is? Ik voel me gediscrimineerd… (Overigens is wit de gelijkmatige vermenging van alle kleuren, dus is wit in feite de meest inclusieve en diverse kleur die er bestaat. De slogan zou dus eigenlijk omgekeerd moeten zijn: ‘Word kleurenblind!’, of ‘word wit’!).

‘Zo zie je maar weer dat de anti-racistenpartijen zelf gewoon de grootste racisten zijn,’ constateert Linda de Kok in het onderstaande TikTok clipje. ‘En het ergste is nog dat mensen hierop stemmen, en goedpraten wat zij doen. Dus mijn vraag is: waarom komt dit niet op het nieuws?’

Misschien omdat Mark Rutte BIJ1 een ‘serieuze’ optie heeft genoemd als mogelijke nieuwe coalitiepartij? Wat zegt dit dan over de VVD-leider, behalve dan dat de meeste mensen nu wel doorhebben dat hij zich al jaren geleden tot het linksradicale gedachtegoed bekeerd heeft? (Voor zover zijn ‘liberale’ houding vroeger niet van meet af aan gefingeerd was om zich naar de top te kunnen opwerken).

Wat moet er van dit land worden als zo’n marxistisch, diep racistisch haatclubje mag meebeslissen over onze toekomst?

 

Xander

(1) Natural News
Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Na zwarte Piet moet onze witte Sint Nicolaas straks het veld ruimen >

 2. ach dit heeft kortweg alles te maken met volkeren die het verschil tussen vergeving en vergelding (wraakzucht) niet kennen, of juist maar al te goed maar er niet van willen weten omdat hun haat de drive is en blijft, en met die laatste groep blijft het tot de laatste sterveling ellende op aarde wanneer er niet wordt ingegrepen.
  En het schijnt dat, zichzelf elitair wanende types, daar weer graag dankbaar misbruik van maken………nooit te beroerd om het vuurtje op te stoken dus.

 3. Even weer het bekende onderwerp, waar ik graag even de aandacht op wil vestigen !!

  Een paar weken geleden : de strook waar het Meest gevaccineerd wordt, in Nederland ,de MEESTE besmettingen wat dat ook betekenen mag.
  Een paar dagen geleden zag ik , geloof ik, op Nine for News , 13 Amerikaanse staten waar het MEEST gevaccineerd wordt de Meeste besmettingen , wat dat ook betekenen mag.

 4. Het begin van racisme zie je al bij het oudste scheppingsverhaal en dan bedoel ik niet Genesis maar de Enuma Elish die duizenden jaren daarvoor is geschreven en waar de Joden hun inspiratie uit gehaald hebben toen ze Genesis schreven toen ze in Ballingschap waren in Babylonie.

  In Enuma Elish wordt de eerste mens een primitieve werker  genoemd die het zware werk van de goden in de kolenmijnen moest overnemen. En je hoef maar even aan de lopende band in een fabriek te hebben gestaan om te merken dat er in die duizenden jaren na Enuma Elish niet veel is veranderd…

  http://blogs.bu.edu/mzank/2017/09/14/enuma-elish-and-genesis/

  Maar even off topic.Mike Adams vraagt zich in deze video af wat de lange termijn gevolgen zullen zijn op de staatskas als miljoenen mensen zullen gaan overlijden die gevaccinneerd zijn tegen Corona.Hij voorspelt dat hele steden in de VS failliet zullen gaan doordat  miljoenen gevaccineerden zullen overlijden en daardoor  voor een groot gedeelte  belastingopbrengsten wegvallen waardoor overheidsdiensten als de zorg  en de  politie zwaar onder druk komen te staan en waarschijnlijk zullen wegvallen. Hij voorspelt ook een verschuiving in de bevolkingspyramide en het politiek landschap omdat het voornamelijk democraten zijn die op Biden hebben gestemd en die voorstanders zijn van het coronavaccin.

  Ik ben wel een beetje benieuwd hoe Nederland er in 2021/ 2022 uit gaat zien en of onze steden dan ook failliet zullen gaan.

  https://www.brighteon.com/e86a8f0d-bae2-4c3c-926d-61c60c6e4c38

 5. @ Doordenker 11.25 u.
  Aanvulling: en bij rampen, wie brengen altijd hulpgoederen?
  De blanken.
  Wie zorgen voor miljarden ontwikkelingsgelden?
  De blanken.
  Wie zorgen voor gezondheidszorg in andere landen?
  De blanken.
  Wie zorgen voor voedsel in andere landen?
  De blanken.
  Wie leren zwarten hoe ze hun eigen land, waar ze al eeuwen wonen, moeten verbouwen?
  De blanken.
  In de jaren 80 van de vorige eeuw is het halve volk van Suriname hier bij die “blankies” gekomen (hebben wij niet om gevraagd) waarvan het grootste deel het handje ophield of de misdaad verkoos.
  Wie hebben altijd, na miljarden en miljarden steun ontvangen te hebben, hun monden altijd open over die “racisten in Nederland”?
  Onze donkere ‘medelanders’ in de overzeese gebieden.

  Annab, zie siteregels, deel van uw post verwijderd. Mod.

 6. Domheid en onverschilligheid bedreigen het functioneren van de democratie en kan zomaar uitmonden in tirannie of anarchie, aldus hoogleraar in de rechtsfilosofie Andreus Kinneging in een uitspraak van 10 jaar geleden. Deze haast profetische uitspraak zien we nu gebeuren in een volkomen doorgeslagen diversiteit en andere dommigheden, die te samen zullen uitmonden in een dictatoriale tirannie om de zelf veroorzaakte anarchie te beteugelen.

 7. Vele honderden miljoenen zwarten hebben hun comfort, hun gezondheid en hun leven te danken aan de medicijnen en talloze andere uitvindingen van de ‘racistische’ blanke man.

  In geen enkel land ter wereld, dat door zwarten zelf bestuurd wordt, leven de zwarten zo goed als in de Westerse landen die door ‘racistische’ blanken bestuurd worden.

  Als gevolg van immigratie uit derde wereld landen, zullen steeds meer zwarten de Westerse landen gaan mee besturen, waardoor het niveau van welvaart gaan zakken tot het niveau van welvaart van derde landen die door zwarten bestuurd worden.
  Rhodesië (thans Zimbabwe) en Zuid-Afrika zijn treffende voorbeelden van deze teloorgang..

  Er is een duidelijke correlatie tussen het gemiddelde IQ van de bevolking en de welvaart van een land. IQ and the Wealth of Nations – https://brainstats.com/average-iq-by-country.html

 8. Binnenkort is ‘blank’ zijn een vloek. De multiculturele samenleving, de wereld mijn dorp. Daar gaan we naar toe. En daardoor loert zeker een wereldoorlog om te hoek, omdat alles met elkaar verbonden is. We moeten goed te ontwikkelingen in Israël in het oog houden, daar ligt de sleutel. Shalom

 9. Dat “N” woord staat dat voor “nikker”? Dan begrijp ik goed dat u ook over “witte” spreekt in plaats van “blanke”.
  Weet je, in het duizendjarige vredesrijk van Christus bestaan er nog steeds Natiën en Volkeren.
  Dus gewoon niet bang zijn God regels het wel

 10. PCR-test veroorzaakt kanker, neemt illegaal DNA af en is voor de rest waardeloos.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/27/pcr-test-veroorzaakt-kanker-neemt-illegaal-dna-af-en-is-voor-de-rest-waardeloos/#more-72616
  En zelfs de bedenker van de PCR-test heeft gezegd, dat met zijn test geen besmetting kan worden aangetoond. Maar toch blijven ze met die test de boel bedriegen, want anders heeft de wereldwijde covid-19 maffia, geen handvat voor de destructie van de bevolking meer.

 11. Ik word heel moe van deze wereld. Mensen get a live. Het leven is mooi en simpel. Stop met stempels zetten. Stop met mensen in een hokje te zetten. Elk mens is uniek.
  Hallo iedereen: HET SYSTEEM(machthebbers) IS HET PROBLEEM.
  Even de feiten voor de “anti racisten”:
  Witte mensen waren/werden ook gekoloniseerd. Hier in Nederland bv.: de Veenkoloniën in Drenthe. Mijn opa zat erin.
  In Afrika waren er de donkere mensen, die zelf geld verdienden om ze door te verkopen aan blanke. enz enz. Blanke mensen waren gewoon goed in handel drijven/boten bouwen/landbouw enz.
  Donkere dames trouwden met landheren en zo zijn ze zelf de baas geworden over plantages in Suriname bv.
  In Marokko zijn er Franse boeren, die later hun erfgoed weggaven aan de inwoners daar en zo zijn dorpen en steden ontstaan. bv Khemisset.
  Het gedoe om homo/ander geslacht zijnde dan vrouw/man. Ook dat wordt uitvergroot. Ik ken homo’s die walgen van de gayparade.
  Laat het verleden nu eens rusten en laten we elkaar respecteren voor wie we zijn. We moeten niet allemaal hetzelfde worden, want dat is saai.
  Oh ja, de meesten donkere mensen zijn helemaal niet tegen Zwarte Piet. Sterker nog, ze spelen zelf voor zwarte piet en of vieren het feest zelf ook. Ook dat is weer door propaganda opgeblazen. De groep Black Lives Matters wordt niet gestuurd door de originele oprichters/gedachtengoed. Ook die zijn weer geïnfiltreerd.
  Satan zit tegenwoordig overal.

 12. Wat tijd en afkomst heeft gescheiden zal men niet trachten samen te brengen!

 13. De dubbele standaard van de media . . .

  https://ejbron.wordpress.com

  Dit zijn de dubbele standaards van de media. Als bij een incident de dader blank is en de slachtoffers (deels) getint, exploiteren de media dit om anti-racisme propaganda te promoten. Als de dader getint is en de slachtoffers blank blijken te zijn, hoor je niks meer over het incident, alsof het nooit gebeurd is.

  U kunt hier ook de geweldige spotprenten bekijken van E J Bron over Rutte de aartsleugenaar ( die waarschijnlijk de duvel nog trucks kan leren op dat gebied, onze liberale vrijmetselaar en van huis uit Hervormde PM

 14. Volgens de linkse gekken in Oregon is wiskunde ook racistisch omdat de zwarten het niet kunnen begrijpen.

  Het “Witte Huis” is ook racistisch. Hoe lang nog voordat die naam verandert moet worden?

 15. Kijk eens naar Siener van Rensburg. Die voorspelde zo’n 90 jaar terug al dat Europa door andere mensen (hij noemde ze zwart) dan ons zou worden geregeerd. En een onchristelijk continent en zelfs het einde van Amerika. In Zuid Afrika daarentegen zouden de blanke boeren het weer voor het zeggen krijgen na WO3. Hoop dat het alleen niet al te veel slachtoffers gaat kosten. Misschien nu het moment om Europa te verlaten.

 16. De mensen hebben geen idee hoe stom ze zich een democratisch oor aan hebben laten naaien.
  Het gedoe met rassen is slechts een topje er broeit veel meer
  Maar ik zal wel een zwartkijker zijn zoals ik wel vaker als reactie krijg.

 17. Bij voorbaat fvd en pvv afschrijven maar BIJ1 is een ‘serieuze’ optie…

  Tegen de tijd dat D66 en VVD stemmers er achter komen hoe groot de fout is die ze gemaakt hebben dan is het te laat.

  Ik had echt op beter gehoopt, ik dacht dat er veel mensen waren die het zat waren maar van buiten ‘doen alsof’ ze politiek correct zijn. Nu weten we hoe onze mede Nederlanders over het algemeen echt denken en het ziet er niet goed uit.

 18. Dit is niks nieuws, het hele kabinet, met name `links` zijn geïnfiltreerd door anti democratische Kamerleden. Het gebeurt steeds openlijker en zonder schaamte. Er wordt geen strobreed in de weg gelegd want anders ben je een racist! Wie zijn dan de echte racisten? Men zou iets dergelijks eens in China of Rusland moeten proberen! Mijn respect dat die landen geen politieke zelfmoord plegen! Nederland en daarbij heel west/ noord Europa zijn de sukkeltjes van de klas. We laten ons chanteren en domineren door aanhangers van de Sharia. Maar wat stelt onze politie en leger nog voor? Peppie en Kokkie zijn moderne handhavers die ons moeten beschermen tegen dat soort tuig? Nep pistolen met knappertjes erin. Het leger roept `pang pang` bij een militaire oefening omdat er geen geld meer is. Turken springen spottend op een politieauto van een YouTube filmpje. Het is intriest maar de realiteit die we met lede ogen aan moeten zien.

 19. ieder die op de Vvd of D66 heeft gestemd is onderdeel van het probleem niet van de oplossing.

Comments are closed.