90% minderjarige Marokkaanse migranten blijkt na controle volwassen te zijn

Afbeelding: Getty Images (2).

—————————————————————————————————————————————-

Islamisering in overdrive: Over 30 jaar is 30% Zweedse bevolking moslim

—————————————————————————————————————————————–

De Zweedse autoriteiten hebben na een onderzoek in samenwerking met Marokko ontdekt dat maar liefst 90% van de ‘minderjarige’ migranten uit Marokko heeft gelogen over hun leeftijd, en in werkelijkheid volwassen zijn.

De Zweedse overheid, grenspolitie en sociale diensten hebben samen met Marokkaanse collega’s de vingerafdrukken van ‘asielzoekers’ die beweren minderjarig te zijn gecontroleerd. Slechts 10% bleek te waarheid te hebben verteld. Exacte cijfers over hoeveel ‘onbegeleide minderjarigen’ uit Marokko op dit moment in Zweden zijn, konden niet worden gegeven, omdat velen het Scandinavische land illegaal binnenkomen.

Dankzij EU regels zoals open grenzen en een slap uitzetbeleid kunnen veel van die illegalen vervolgens vrijelijk naar andere lidstaten gaan. ‘Als we achter hun identiteit komen verlaten ze het land en gaan dan naar steden zoals Barcelona en Parijs,’ verklaarde grenspolitie manager Christian Frödén. ‘Ze willen niet dat de politie erachter komt wie ze zijn, want dan kunnen ze worden gestraft en uitgezet naar Marokko.’

De afgelopen jaren hebben ongeveer 1800 Marokkaanse ‘kinderen’ asiel aangevraagd in Zweden, vermoedelijk dus slechts een fractie van het werkelijke aantal. Volgens de migratie commissie daalt het aantal weer omdat migranten andere Europese landen uitkiezen, of op een meer georganiseerde wijze worden geïmporteerd.

Islamisering in overdrive

Eind vorig jaar kondigde de linkse regering in Stockholm aan nog eens 5000 extra ‘vluchtelingen’ uit het Midden Oosten en Afrika naar Zweden te halen, waarvan velen zelfs met het vliegtuig worden ingevlogen.  (1)

Zweden is percentueel het meest geïslamiseerde land van Europa. Alleen al in 2015 werden op een bevolking van 10 miljoen zo’n 165.000 migranten binnengelaten. Over ongeveer 30 jaar zal 30% van de Zweedse bevolking moslim zijn, waardoor het ooit stabiele en welvarende land –gezien de anarchistische toestanden in beruchte migrantenwijken in Malmö, Stockholm, Göteborg en andere steden- waarschijnlijk compleet zal zijn ingestort.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

12

 1. Coudenhoven-Kalergi plan! Omvolking van de blanke mens…. Zoek op en snap wat er aan de hand is!

 2. @Oma: 6:06 pm, op 15/6. Eens met U. Maar de kiezers/schapen in Nederland blijven maar stemmen op de partijen die hiervoor verantwoordelijk zijn!

 3. T.D. schreef:
  14/06/2019 om 12:46 pm
  “Hoe zit het eigenlijk in Nederland?”

  Volgen Nederlanders dan de actualiteit in eigen land niet?

  De Nederlandse rutte regering ondersteunde de laatste jaren in het diepste geheim gewapende groepen in syrië.
  Nieuwsuur en trouw brachten in verschillende onderdelen dit staatsgeheime programma aan het licht.
  De regering beloofde de Kamer alleen gematigde strijdgroepen in syrië te steunen met civiel materieel om ze te helpen tegen assad en isis.
  De groepen zouden geen mensenrechten schenden en niet samenwerken met extremisten.
  Dit zou continu en door monitoring in de gaten worden gehouden.
  Maar de door nederland gesteunde groepen schonden wel mensenrechten en ze werkten samen met extremistische groepen.
  Nederland zou zelfs een groep hebben gesteund die door het openbaar ministerie als een terroristische organisatie bestempeld werd.
  En de zogenaamde civiele goederen die nederland stuurde bleken militair-logistiek van aard en bedoeld voor gebruik aan de frontlinie.
  Na deze publicaties zei minister blok (VVD) dat het niet de bedoeling was dat groeperingen zich misdroegen – naïef of wat? Alsof blok ook maar énige controle zou hebben over deze groeperingen? – maar dat het heel lastig was om het allemaal bij te houden, hij had geen ‘totaal overzicht’ maar nederland beschikte wel over veel en zeer gedetailleerde informatie over de groepen, nl volgde de activiteiten vd groepen op het slagveld, volgde hun sociale media en kenden zelfs hun eetgewoonten en kledingvoorkeuren.

  Uit de geheime stukken van de overheid over het steunprogramma blijkt dat het verzamelen van informatie over syrische strijders en groeperingen zelfs een van de doelen vh steunprogramma is en daar waren de veiligheidsdiensten ook bij betrokken.
  Dit steunprogramma liep van 2015 tot 2018

  De Nederlandse bevolking kan enkel raden hoeveel van hun belastinggeld door deze minister blok en hun regering naar terroristen is gedragen?
  De Nederlandse regering steunde dus in feite terroristen? 22 ondersteunde groepen werden in kaart gebracht waarvan 13 groepen nog steeds onbekend blijven. Er mag aangenomen worden dat daar ongetwijfeld ook extremistische en terroristische groepen tussen zitten.

  En het wordt nog beter: nu begint dit steunprogramma steeds vaker een rol te spelen in strafzaken tegen teruggekeerde terroristen, beschuldigd van terrorisme wegens deelneming aan een terroristische organisatie.

  Hoe draait de verdediging nu weer de rollen om?
  Niet de terrorist staat terecht maar nu begint het gekibbel over groepen en of dit wel of niet terroristische groeperingen zijn omdat ze gesteund werden door de nederlandse regering.
  In feite wordt dus het steunprogramma van de nederlandse regering aan gewapende groepen in syrië het onderwerp van de rechtszaak om zo de terrorist en oorlogsmisdadiger te kunnen vrijpleiten wanneer ook zijn ‘groep’ behoorde tot het steunprogramma.
  Zoals jabhat al-shamiya, waarvan de beschuldigde syrië ganger beweerde, net zoals buitenlandse zaken die deze groep ook direct heeft ondersteund, dat het om een gematigde groep zou gaan die tegen ‘is’ vocht – volgens het OM was het wel een terroristische organisatie die weliswaar tegen ‘is’ vocht maar ook optrok met andere terreurbewegingen.
  Rapporten van amnesty international toonde aan dat deze groep wel degelijk als terroristisch kan bestempeld worden.

  De verdediger vindt dat zijn cliënt, dries m., niet mag vervolgd worden als terrorist indien buitenlandse zaken jabhat al-shamyia gematigd vond en ondersteunde?
  Nu nog mooier! Dat zijn twee verschillende zaken.
  Dat de nederlandse regering in het geheim steun verleende aan ‘gematigde strijdgroepen in syrië’, wil dus zeggen dat teruggekeerde syrië gangers, die zich schuldig maakten aan terrorisme niet zouden vervolgd mogen worden??

  Wie staat eigenlijk terecht?
  De nederlandse regering voor geheime steun aan vermeende gematigde maar mogelijk terroristische groeperingen
  of
  teruggekeerde ‘strijders’ die willens en wetens naar syrië vertrokken om aan een oorlog voor een vreemde mogendheid deel te nemen door zich aan te sluiten bij gewapende terreurgroepen??

  Waarom werd dit steunprogramma overigens geheim gehouden voor het publiek en zelfs voor de Kamerleden?
  Om hoeveel NL steun/belastinggeld gaat het dan wel over drie jaar?
  Er werd gedetailleerde informatie verzameld, alle activiteiten werden gevolgd maar blok (VVD) en buitenlandse zaken wisten niet of het wel of niet om terroristische groepen ging?
  Geloofwaardig? Dacht het niet….
  Of misschien was het wel nét de bedoeling vd regering/blok door het opheffen van dit ‘staatsgeheim’ aan het OM om immorele advocaten van de verdediging in staat te stellen om elke terrorist/syrië ganger op die manier vrij te kunnen pleiten?
  Welke rol speelt de nederlandse regering? Beschermen van teruggekeerde terroristen?

  Intussen wordt bij de armen in eigen land allerlei toelagen ter ondersteuning zoals huurtoelage teruggevorderd, wordt de gezondheidszorg onbetaalbaar etc……
  Had de NL regering het geld van dit steunprogramma voor gewapende syrische en (mogelijk) terroristische groeperingen niet beter besteedt om de armen van eigen bevolking in eígen land te steunen?

 4. Geert Wilders heeft eigenlijk gelijk met zijn uitspraak “Minder, minder….”. Hoe zit het trouwens in Nederland? Hebben we ook hier dat probleem?

 5. Geert Wilders heeft eigenlijk groot gelijk met zijn “Minder, minder Marokkanen.”. Hoe zit het eigenlijk in Nederland? Zijn er ook veel “minderjarige” volwassenen? Tijd dat er ook hier onderzoek naar wordt gedaan.

 6. Het is vreemd en beangstigend hoe Zweden met eigen bevolking omgaat. Eigen volk laten
  beroven, Verkrachtingen en daarna wellicht vermoorden door dat moslim gebroed.
  En heel Europa is zijn leven niet meer zeker. Veiligheid heet dat.

 7. En Marokka is ze liever kwijt dan rijk. Ik zou zeggen: kort op de geldstroom naar marokko, als dit land de klaplopers niet terugneemt.

 8. Zweden, een socialistisch zotland. Tja, wat men zaait zal men oogsten.

 9. Zweden is Verleden.

  Intussen is er geen enkele autoriteit in geen enkel land meer op ons continent, die nog enig stem heeft in het belang van eigen bevolking. het is een gotspe aanfluiting om te denken dat wij nog beschermd worden.

  De Zweden hebben bewust en weloverwogen deze, hier niet toedoende agressieve honderd duizenden (ook nog ingevlogen) uit een zandbak gehaald, onder dwang van de één of andere handtekening. Maar, wetten kunnen gewijzigd worden.
  Waar staat het koningshuis nog voor???

  Zweden is Verleden
  Nederland is brandend zand

 10. De leugen zit ingebakken bij die lui. Hoe ontstellend naïef is onze overheid toch.

 11. Het is werkelijk om te janken. Ons prachtige Europa wordt helemaal kapot gemaakt door krankzinnige linkse marxisten. Ik heb m´n hielen al gelicht, ruim 20 jaar geleden, het is toch hopeloos. En al zou de toestroom vandaag stoppen, wat niet gebeurd, zie Marakkesh pact, dan is de atmosfeer toch al verpest.

Comments are closed.