Zeebrugge overspoeld door criminele migranten, burgers willen recht in eigen hand nemen

‘Smerige stink Belg!’ in Antwerpen: Groep migranten bekogelt gehandicapte bejaarde vrouw met stenen – Na verkrachting 13 jarig meisje door Syrische migrant: Linkse regering Zweden deelt cartoons uit aan migranten hoe ze blonde vrouwen moeten benaderen voor seks –
De vele illegale migranten in Zeebrugge veroorzaken enorme overlast. (Afbeelding: Getty Images (4).

———————————————————————————————————————————–

De Belgische havenstad Zeebrugge wordt overspoeld door criminele migranten. De overlast is dermate uit de hand gelopen –onlangs arresteerde de politie 63 migranten in slechts 2 dagen tijd- dat de burgers op het punt staan burgerwachten te vormen, en het recht in eigen hand te nemen. ‘Gevaarlijk, niet doen,’ is natuurlijk de reactie van de politiek en politie. Maar de Belgen lijken in sommige steden de grens te hebben bereikt dat het gevaarlijker is geworden om niets te doen, en toe te zien hoe hun straten worden veroverd en onveilig gemaakt.

Na talloze inbraken en berovingen op straat zijn de inwoners van Zeebrugge het zat. Lokale media berichten dat ‘de mensen het recht in eigen hand nemen’ en burgerwachten gaan vormen.

‘Niet doen,’ is de reactie van burgemeester Renaat Landuyt. ‘Het verminderen of vermijden van het ongemak heeft onze voortdurende aandacht. De politie doet alles wat mogelijk is, en blijft controleren. Helaas blijft de situatie bestaan, maar ik kan de inwoners verzekeren dat wij alert blijven.’

Een andere doorn in het oog is dat de vele illegale migranten gewoon op straat slapen, of daar zonnebaden, zoals in het Sint-Donaaspark en rond de lokale kerk. Maar ook hier hebben de Zeebruggenaren het advies gekregen om vooral niets te doen, niet de confrontatie op te zoeken, en de ‘autoriteiten hun werk te laten doen’. Wat net als in de rest van Europa feitelijk enkel neerkomt op het dagelijks binnenlaten van nog meer migranten, en de grote problemen die zij veroorzaken vervolgens door de media te laten bagatelliseren of negeren. (1)

Antwerpen: Migranten bekogelen gehandicapte bejaarde met stenen

Zo lezen we in de reguliere media niets over dagelijkse ‘incidenten’ zoals in Antwerpen, waar een gehandicapte bejaarde vrouw door een groep migranten met grote stenen werd bekogeld. Ze maakten volgens het slachtoffer obscene gebaren, schreeuwden ‘smerige stink Belg!’ tegen haar, en dreigden dat ze de rest van hun broers en familie zouden halen. De politie werd onmiddellijk ingeschakeld, maar de vogels waren reeds gevlogen.

Antwerpen is net als Brussel in razendsnel tempo aan het islamiseren. Zo’n 75% van alle nieuwgeboren baby’s in Antwerpen wordt in een migrantengezin geboren. Onlangs moest de burgemeester een samenscholingsverbod instellen nadat er flinke rellen waren geweest tussen Turkse en Koerdische migranten (de Koerden zijn in Turkije en Syrië het slachtoffer van een Turkse uitroeiingsoorlog).

Zweden: 13 jarig meisje verkracht door migrant, linkse regering deelt cartoons uit

In het Zweedse plaatsje Örkelljunga werd een jonge Syrische migrant gearresteerd die volgens diverse getuigen een 13 jarig meisje had verkracht, wat door het binnenhalen van enorme aantallen moslimmigranten de laatste jaren niets bijzonders meer is in het statistische ‘verkrachtingsland nummer 1’ van Europa.

‘Vroeger waren we één van de beste landen om in te leven,’ reageerde William Hahne, vice voorzitter van de pas opgerichte Alternatieven Voor Zweden partij. ‘We stonden bekend als een veilige en welvarende samenleving, maar nu zijn we berucht voor verkrachtingen en het exporteren van terreur. In het buitenland zijn we een vreselijk voorbeeld geworden, maar terwijl immigratie onze samenleving verwoest, blijven de politici en media blijven ons de mond snoeren.’ (2)

De wat oudere anti-immigratiepartij Zweden Democraten is in de peilingen ondertussen in een nek-aan-nek race verwikkeld met de sociaaldemocraten, die bij de komende verkiezingen in september voor het eerst in decennia niet meer de grootsten zouden kunnen worden. (2)

De reactie van de door hen geleide linkse regering? Cartoons uitdelen aan migranten, met daarop tenenkrommend politiek correcte plaatjes van ‘multi culti’ stellen die zouden moeten uitbeelden wat voor migranten de juiste manier is om onder andere blonde Zweedse vrouwen te benaderen voor seks. (3)

Het lijkt daarom wachten totdat bij de eerste Zweden de ver weggestopte Vikingen mentaliteit weer naar boven komt, en ze hun in geweld, chaos en straks ook armoede wegzinkende land gaan heroveren op het pact tussen links en islam.


Xander

(1) Infowars Europe
(2) Infowars Europe
(3) Infowars Europe
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)