Wetenschappers toonaangevende MIT bevestigen dat alle social distancing zinloos is

—————————————————————————————————————————————

Opnieuw is er een studie gepubliceerd waarmee andermaal wordt bevestigd dat alle ‘corona’ maatregelen zinloos zijn. Wetenschappers van het toonaangevende Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben geconstateerd dat anderhalve meter afstand, twee meter, of zelfs 20 meter afstand houden in binnenruimten geen enkele invloed heeft op het risico om te worden ‘besmet’. We schrijven nu ongeveer een jaar dat lockdowns, social distancing, mondkapjes en avondklokken helemaal niets met volksgezondheid en veiligheid te maken hebben, maar één groot gedragsexperiment zijn om te kijken of de doorsnee burger inmiddels zó geïndoctrineerd is, dat hij kritiekloos met de meest nutteloze en absurde maatregelen akkoord gaat.

Nu de ziekenhuizen in diverse landen vollopen met zogenaamde ‘derde golf’ patiënten – wat volgens tal van onafhankelijke waarnemers in werkelijkheid mensen zijn die ziek worden na gevaccineerd te zijn – hebben wetenschappers van het gerenommeerde MIT feitelijk geconstateerd dat het niets anders dan een mythe is dat social distancing in wat voor vorm dan ook de verspreiding van het coronavirus tegenhoudt of vertraagt.

2 meter of 20 meter – het maakt niet uit

Overigens veegden onafhankelijke wetenschappers van meet af aan de vloer aan met anderhalve meter of twee meter afstand, omdat er in de hele geschiedenis nul komma nul bewijs is geleverd dat zaken zoals social distancing, mondkapjes en avondklokken ook maar iets kunnen uitrichten tegen een virus. De Washington Post wees er onlangs op dat het massaal dragen van mondkapjes tijdens de Spaanse grieppandemie van ruim een eeuw geleden totaal niet heeft geholpen.

Volgens MIT professoren Martin Bazant en John Bush blijkt het helemaal niets uit te maken of je in een ruimte anderhalve meter of twee meter afstand houdt. Uitgeademde vochtdruppeltjes (aerosolen), die zijn aangewezen als belangrijke verspreiders van het coronavirus (we laten even in het midden of dat nu wel of niet een correcte aanname is) blijken namelijk zich binnen no-time uniform door een ruimte te verspreiden. Vooral in afgesloten ruimten ‘is iemand op 20 meter afstand niet veiliger voor via de lucht verspreidde ziekteverwekkers dan op 2 meter).

‘Inschatting maken voor iedere ruimte’

Professor Bush zei dat de resultaten van de studie niet onmiddellijk kunnen worden gebruikt om de hele samenleving nu maar meteen compleet open te gooien. Volgens hem zou er voor iedere ruimte een aparte inschatting moeten worden gemaakt. Ook is het volgens hem nuttig om indien mogelijk zo kort mogelijk in een binnenruimte te blijven. In goed geventileerde ruimten lopen mensen overigens aanzienlijk minder risico.

Enfin, dat is wat bijvoorbeeld Maurice de Hond een jaar geleden al zei. Tot op heden is hij, en met hem inmiddels duizenden wetenschappers en andere kritische experts, in Den Haag nog geen seconde serieus genomen. En dat komt, zoals u inmiddels weet, omdat het nooit om onze gezondheid en veiligheid ging, maar om de ‘Great Reset’ mogelijk te maken, de totale omkering van onze vrije samenleving in een totalitaire klimaat-vaccin dictatuur.

.

Xander

(1) Just the News via PNAS (Proceedings of the National Academy of Sciences of the USA)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

64

 1. KAPPEN MET DE ONZIN HiER.
  Jullie (en Xander voorop) komen hartstikke in aanmerking voor de Dodo-prijs voor lallend en dom keuvelend samen de afgrond in lopen (en helaas ook minder domme mensen mee de afgrond in trekken). Kennelijk wil je liever je eigen uitleg verzinnen voor een wetenschappelijke publicatie die je op geen enkele manier goed kunt lezen of begrijpen. De MIT-wetenschappers zeggen niet dat de anderhalve meter afstand onbelangrijk is, alleen dat het minder uitmaakt voor sommige typen virusdragers zoals aerosoldruppels. Ze zeggen niet dat social distancing niet risicoverlagend werkt, alleen dat mondkapjes dragen en andere maatregelen in het geval van bepaalde typen binneklimaat/-ruimte minstens net zo belangrijk zijn. Er zouden zelfs strengere aangepaste gedragsmaatregelen moeten komen om bescherming te verbeteren. Dat is nogal mijlever van de totaal misplaatste conclusie die Xander hierop bedacht heeft.

 2. @tukker
  Tegen een geloofsovertuiging is niet op te boksen:-).
  Vind het altijd fascinerend. Honderden geloven…. puntje bij paaltje is het maar waar je opgroeid in de wereld

 3. Het bewijs van de zinloosheid van de injecties. De Seychellen zijn meer gevaccineerd dan welk land dan ook, met zelfs een dubbele injectie. Desalniettemin stijgt daar weer het aantal ziektegevallen en is men in schrik: https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-04/world-s-most-vaccinated-nation-reintroduces-curbs-as-cases-surge
  Waarom zou je die experimentele injectie dus überhaupt nemen. Het beschermt domweg niet tegen een “infectie” die met hypergevoelig ingestelde PCR-tests wordt aangetoond zonder dat men zich ziek voelt.
  Dit gebeurt allemaal precies aan het begin van het aangewezen VN-decennium (2020-2030) voor de Grote Agenda Die Alles Moet Veranderen. Toeval?

 4. rodu , helder, dan kan ik maar twee dingen zeggen : Doe je ogen open/kijk EERLIJK naar de wereld

 5. Ook een bewonderenswaardige vrouwelijke gouverneur: Kristi Noem. Hier vertelt ze het juichende publiek dat South Dakota geen bedrijven en kerken heeft gesloten. Dat er geen maskerplicht was en dat de regering niet mag bepalen welk bedrijf noodzakelijk is en welk niet. Na 2:20 minuten: https://www.youtube.com/watch?v=lep70dcxrYA
  “Niet Covid sloot de economie, maar de regering sloot de economie.”
  De restricties van die overheden zijn onwetenschappelijk en arbitrair.
  Ze kreeg veel kritiek van o.a. Fauci. Die waarschuwde haar dat er op de slechtste dag 10.000 ziekenhuispatiënten zouden moeten worden opgenomen. In werkelijkheid waren het er 600 op de slechtste dag. South Dakota heeft geen opvallend slechtere cijfers dan andere staten met strenge lockdowns. Net als Zweden en Florida.

 6. God zou ook een kracht van dwaling brengen aan hun die de waarheid niet gehoorzaam zijn maar de leugen geloven. 2 Tess. 2 vers 9 – 12

 7. @tukker
  Ik ben atheïst. Vind godsdiensten erg interessant maar ieder geloof heeft de monopoly op de waarheid. Wie heeft God gecreëerd eigenlijk?

 8. Zweden laat zien dat het virus voor het gros van de mensen niet gevaarlijk is. Scholen voor kinderen tot 16 jaar zijn de hele tijd open geweest. Er is geen sprake geweest van grote oversterfte. Scholen blijken geen levensgevaarlijke brandhaard. Ook in vergelijking met Zweden zelf, over zeer vele voorbije jaren, is er sprake van een laag sterftecijfer.
  Ferguson faalde gigantisch toen hij n.a.v. het Zweedse beleid sterftecijfers voor Zweden voorspelde. https://www.blckbx.tv/
  Al met al is het dus duidelijk dat zo’n vaccin helemaal niet nodig is. Ook die belachelijke testsamenleving die De Jonge de ondernemers “gunt” (hoe verzint-ie het), is nergens voor nodig.

 9. Merkel heeft, in een gesprek met jongeren uit de cultuursector, gezegd dat ze de rechtbanken te lastig vindt (die van Weimar b.v.) en daarom die wet heeft gemaakt dat ze centraal noodmaatregelen voor heel Duitsland kan nemen. Zo kan voortaan alleen het Bundesverfassungsgericht zich buigen over die noodmaatregelen.
  Zo veegt ze met groot gemak de Duitse grondwet opzij. Hier zegt ze dat op 11:25 minuut: https://www.youtube.com/watch?v=Gd5eYjK90P4
  Het sarcastische commentaar komt van Reitschuster, de kritische Duitse journalist.

 10. Sorry Rodu 1.13 PM 4 mei
  , Gaat hardstikke goed in Nederland ,
  Er staat ergens in de Bijbel een stukje over ogenzalf kopen, mag ik je dat aanraden Rodu, heb je in mijn beleving HARD NODIG .

 11. De maskers toont hoe onderdanig we allemaal zijn. Het wordt tijd dat ze de propagandaborden aanpassen. in plaats van “Laat u vaccineren!”
  “Gaat u zich langzaam laten doodspuiten?”

  Doe zo voor Johan van vught

 12. @klaas
  Tijd zal het leren. Ik kom erop terug als ik achteraf helemaal fout zat(eerlijk is eerlijk) jij dan ook?

  Helse scenario’s, afgaan, achterdocht etc…ben ik een beetje klaar mee. Gaar gewoon hartstikke goed in Nederland!!

 13. @Theo Kainos schreef: 03/05/2021 om 7:30 pm

  Bedankt voor deze link! Heb 2u met aandacht geluisterd naar deze zitting als of het mijn eigen zaak betrof …en dat is het natuurlijk ook, net als voor 17½M andere landgenoten.

  SCHOKKEND vond ik de verwijzing @47min naar het totalitaire Duitsland.
  Daar is blijkbaar vorige week nl een heuse dictatuur wet aangenomen:

  1) Tot 5jr cel bij overtreding coronaregels;
  2) Bevoegdheid toegewezen aan politie om elke woning binnen te gaan;
  3) Zodra Merkel de bevoegdheid krijgt wordt iedereen gedwongen 6wk in huis te blijven
  en men mag slechts 2u/wk naar buiten. Tussentijds zelfs niet op balkon of tuin.

 14. Dit alles gebeurd, om de Agenda 21 uit te rollen. Corona ingezet tegen de wereldbevolking, om deze tot slaven te maken van een duivels regime.

 15. Met de coronna pas zou je privileges krijgen zoals op restaurant gaan en fuiven zonder mondmasker waarbij je geen afstand van elkaar hoeft te houden.
  Wie weet ? krijgt men in de toekomst bepaalde kortingen met een coronna pas .
  Of krijg je? Een bon voor een ijsje als je voor de overheid een goede burger bent door een coronna pas te hebben..

 16. COVID-19 moet je eens andersom schrijven:

  91-DIVOC

  91 STAAT VOOR 9/11 ?
  D –> Digital
  I –> Identity
  V –> Verification
  O –> Opportunity
  C –> in de tafel van 6 is C de derde letter, oftewel: 6×3 = 18 = 6+6+6

  COVID-19 = TEKEN VAN HET BEEST

 17. Lekker uit de context weer van Fake nieuws Xandernieuws.
  Het onderzoek zegt dat binnen – wanneer er geen ventilatie is – het weinig uitmaakt of je op anderhalve meter of 10 meter staat. Al helemaal wanneer mondkapjes gebruikt worden. Hiervan zeggen ze dat deze wel werkt.

  Zonder mondmaskers, dan is er WEL weer bewijs dat 3 meter beter beschermd dan anderhalve meter afstand.

  Wanneer een binnenruimte goed wordt geventileerd hebben maskers en afstand houden WEL zin, volgens deze zelfde MIT studie.

  Mooie conclusie uit z’n verband gerukt Xander. Dit is naar mijn mening gewoon liegen naar je lezers.

 18. @Rodu: “Het is schandalig om alles direct in twijfel te trekken, omdat je dat zomaar denk”.

  Het is eerder schandalig om klakkeloos aan te nemen wat “de wetenchap” zegt. Heb je de video van Corbett gekeken? Waarschijnlijk niet. Deprogrammeer jezelf, kom uit je illusie.

  @Fleur: melinda is geen haar beter dan bill. En yes, viruses are not transmissible! 🙂

  @Krit Noot: Maurice de onbetrouwbare man is onderdeel van het establishment om de virusleugen in stand te houden. Negeer hem.

  @ AlbertV: brieven schrijven naar propaganda-media als volkskrant is zonde van je energie.

  @De Verdrietige Wetenschapper: “Zonder geld stopt alles”… in het geval van onderzoek wel, maar het gaat erom waar dat geld vandaan komt en welke belangen het dient. Lees u in over de huidige crisis in de “wetenschap”, waar zelfs gerenommeerde personen zeggen dat vrijwel geen enkel onderzoek meer te vertrouwen is door tegenstrijdige belangen.

  @Ernie: precies, “Dossier Mexicaanse Griep” is een aardig boek in genoemde context, de vorige virushoax. En het maakt overheden inderdaad niets uit, zie https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9. Daarom. 😉

  @amo: mooi gezegd, bovenstaande link verklaart waarom dit zo is: de enige echte terroristen zijn overheden.

  @Vilseledd: zoals Fleur, ik en diverse anderen al regelmatig gezegd hebben: virussen verspreiden zich niet. Lees “The Contagion Myth” (https://www.transitieweb.nl/achtergrond-longreads/de-besmettingsmythe-een-nederlandstalige-samenvatting-van-the-contagion-myth/)

 19. Veel o.a. ziekenhuizen hebben een luchttechnies systeèm waar afvoerlucht -gedeeltelijk- ”dus met bacterien van allerlei aard’ gebruikt wordt om aangezogen buitenlucht te warmen dit tbv minder energie kostten.
  Kortom door de jaren heen zijn deze toevoer luchtkanalen voorzien van die allerlei bacterièn die ruimtes voorzien van ‘verse’ lucht.

 20. ik plaats hem onder dit bericht omdat het het meest actuele is.

  16 juni 1990 Nelson Mandela bracht een bezoek aan Koningin Beatrix. Nelson Mandela was een man die zijn leven lang strijd had gevoerd tegen apartheid. Apartheid was een systeem dat werd gehanteerd in Zuid Afrika. De blanke inwoners hadden veel rechten de zwarten hadden nauwelijks rechten, blank had de eerste rang, zwarten waren derderangs burgers.

  Nederland 2021, we staan op de vooravond van een nieuw apartheidssysteem waarin gevaccineerden veel rechten hebben en niet gevaccineerden weinig rechten. Indien Mandela vandaag de dag Nederland zou bezoeken dan wordt hij niet ontvangen door de Koning, neen hij wordt als maatschappij kritisch persoon in de gaten gehouden door het AIVD. Hij wordt als staatsondermijnend beschouwd. Er is sinds 1990 veel veranderd.

  Indien een vredesactivist als Mahatma Gandhi vandaag de dag in Nederland had geleefd dan was hij op het Museumplein of Malieveld naar de grond gewerkt en het ziekenhuis in geknuppeld door de mobiele eenheid. Een Mobiele Eenheid doet mij sterk denken aan een groep Badr Hari klonen die teveel anabolen hebben geslikt.

  Tot 1 á 2 jaar geleden bestonden slogan’s ‘goed dat er politie is’ en ‘de politie is je beste vriend’. Anno 2021 heb ik dit gevoel niet bij de politie. Wanneer ik 2 jaar geleden een politiesirene hoorde dan dacht ik: Er is een ongeluk gebeurt of er is sprake van een overval. Vandaag de dag denk ik: bij 1 sirene, er is een 70-plusser gesignaleerd bij het Kruitvat zonder mondkapje of bij meerdere sirenes, er zijn groepjes mensen die op een kleedje in het park in de zon zitten.

  Vroeger was een agent een man of vrouw zoals jij of ik. Die met een gesprek de angel uit een conflict kon halen, iemand die vertrouwen en veiligheid uitstraalde. Vandaag de dag zijn agenten opgepompte bodybuild kickboksers met heel korte lontjes. Je herkent ze meestal aan zwaar gespierde armen gevuld met tatoeages. Ik voel mij er niet veilig bij.

  Het geeft mij als burger het gevoel dat ergens iets heel erg is misgegaan in dit land.

 21. Interview met Geert Vanden Bossche over de wereldwijde catastrophohe die zich thans voltrekt door de massa vaccinatie tegen COVID-19. Vanden Bossche is beslist geen antivaxxec, integendeel , hij stond aan het hoofd van diverse wetenschappelijke en farmaceutische organisaties o.a. GAVI de organisatie van Bill/Melinda Gates

  Een zeer hoog begaafde wetenschapper legt eenvoudig uit de verschrikkelijke horror welke op de mensheid afkomt door het vaccineren met een experimenteel mRNA vaccin waarbij het immuunsysteem na vaccinatie alleen nog zal reageren op specifieke virussen en niet meer op het gehele scala aan virussen en daar weerloos voor wordt gemaakt.

  https://lnkd.in/dYG_3a6

 22. Eén prik met coronavaccin kan overdracht binnen huishouden met helft verminderen
  Wie al een eerste prik kreeg met het coronavaccin van Pfizer/BioNTech of AstraZeneca, vermindert niet alleen het risico om besmet te raken, maar ook om het virus door te geven aan leden van zijn of haar huishouden. Dat blijkt uit een Britse studie. Als één iemand in een gezin ingeënt is, zien wetenschappers meteen de helft minder besmettingen.
  Die bescherming komt bovenop het verminderde risico van gevaccineerden om nog besmet te raken met symptomatische Covid-19. Dat bedraagt vier weken na inenting 60 tot 65 procent.

  Eerder onderzoek toonde al aan dat huishoudens een belangrijke bron van besmettingen zijn. Verwacht wordt dat iets soortgelijks vastgesteld zal worden in andere omgevingen met een hoog risicogehalte, zoals gevangenissen en plaatsen waar mensen accommodatie delen.

  In de studie waren meer dan 57.000 contacten opgenomen uit 24.000 huishoudens waarin iemand gevaccineerd was. Ze werden vergeleken met bijna een miljoen contacten waar nog geen sprake was van vaccinatie.

  Public Health England (PHE) drukt er wel op dat het nog altijd erg belangrijk is om de coronamaatregelen te volgen als je gevaccineerd bent, de sociale afstand te bewaren en een goede handhygiëne te respecteren.

 23. Inderdaad @Ken de Spaanse griep was geen griepepidemie maar een wereldwijde plandemie en wel een vaXXinatie PLANDEMIE!!!
  Lees ook Virusmania van Thorsten Engelbrecht e.a.

 24. @joost visser
  Als je de wetenschap niet meer kunt vertrouwen is het einde zoek. Het is schandalig om alles direct in twijfel te trekken, omdat je dat zomaar denkt. Vooralsnog doet Nederland vergeleken met andere landen zeer goed! Economisch en qua gezondheid. Massa doden door vaccinaties komen er echt niet en een ingebouwde chip etc…. neee, sorry… over een paar jaar zal je zien dat het van vele viruswappies een volledig overtrokken reactie is. Heb wel eens het idee dat mensen ervan smullen als de walgelijke scenario’s uitkomen..

 25. Nee, de MIT wetenschappers schrijven juist dat Social distancing uitgebreider moet. Niet alleen 1.5 meter maar daarnaast ook op de ventilatie letten.

 26. “Uitgeademde vochtdruppeltjes (aerosolen), die zijn aangewezen als belangrijke verspreiders van
  het coronavirus (we laten even in het midden of dat nu wel of niet een correcte aanname is) blijken namelijk zich binnen no-time uniform door een ruimte te verspreiden.”

  Vergelijk het maar met rook. Je ruikt ook vrijwel onmiddellijk of iemand op grotere afstand een sigaret opsteekt.

 27. Als je het verhaal van Maurice de Hond combineert met het verhaal van ventilatiesysteem specialisten dan is slechts 1 conclusie mogelijk.
  95 van de 100 binnenruimten hebben onvoldoende ventilatie. Maurice pleit in zijn ventilatiedeltaplan voor gebruik van mondkapjes in al deze ruimtes die niet voldoen.
  Aangezien de meeste mensen sceptisch zijn over mondkapjes is het dus duidelijk dat alle binnenruimtes gesloten moeten blijven.

 28. Geweldig sterk verweer van Jeroen Pols in het Kort Geding op maandag 3 mei waarbij hij o.a. aantoont dat de regering en de omgekochte media sjoemelen met de definitie van een epidemie door te suggeren dat een epidemie een sterke toename is van het aantal besmettingen in Nederland terwijl art 1i uit de Wet Publieke Gezondheid juist zegt dat het een sterke toename is van het aantal nieuwe patiënten lijdend aan een infectieziekte en dan kom je op een heel ander getal uit….

  i.epidemie van een infectieziekte: een in korte tijd sterke toename van het aantal nieuwe patiënten lijdend aan een infectieziekte behorend tot groep A, B1, B2 of C;

  De hele coronapandemie is gebaseerd op suggestie en op misbruik van de onwetenheid van het grote publiek van de definitie van een epidemie uit de Wet Publieke Gezondheid.

  Let wel. Zelfs de Rechter moest even aan Jeroen vragen of er een definitie bestaat van een epidemie…..

  https://youtu.be/6jqz5kZEyks

  https://wetten.overheid.nl/BWBR0024705/2021-02-22

 29. Waarom wordt een dicht op elkaar staande groep van duizenden Ajax-fans niet afgetuigd door de ME maar een groep vreedzame demonstranten wel?

 30. Als de politie, in confrontatie met keiharde gewetenloze criminelen, geweld gebruikt, volgt daarna een uitgebreid onderzoek (kan een jaar duren) of dat geweld wel correct was. Dit gebeurt onder invloed van links.
  Maar nu de politie geweld gebruikt tegen weerloze niet criminele burgers, wordt dit over een brede linie domweg geaccepteerd. Nul kritiek van links. Ziedaar hoe krom het recht is geworden.

 31. Nav het bericht van Nieuw Begin schreef: 03/05/2021 om 5:55 pm
  denk ik toch aan het Woord van Yeshua…et heil is uit de Joden!
  En ook aan de machtige belofte van de Heer aan Abraham Ik zal zegenen die u zegenen en die u vervloeken zal Ik vervloeken en in u zullen alle geslachten des aardbodems worden gezegend.

  Deze Joodse arts verdient de Nobelprijs en hoe in en in slecht zij dokters en bijvoorbeeld de WHO die dit reddende medicijn menen te moeten verbieden! Deze Joodse arts is een zegen voor de mensheid!

 32. Dank je Fleur!!
  Video’s als deze horen elke avond op TV en op scholen en Universiteiten getoond te worden, in plaats van de Charlatans die tegenwoordig het beeld bepalen.

  Iedereen, kijk en leer van deze video en deel het met vrienden en familie (ook al zullen ze je voor gek verklaren). Link nogmaals: https://m.youtube.com/watch?v=JRThaiUAQnc

  Dit is de waarheid en dit is het bewijs hoe overheid, media en alles eromheen een crimineel en leugenachtig manipulerend instituut is.

 33. Arts, die beroemd werd door hydroxychloroquine, voorgedragen voor de Nobelprijs voor de Vrede (+ video!)

  https://ejbron.wordpress.com/2021/05/03/arts-die-beroemd-werd-door-hydroxychloroquine-voorgedragen-voor-de-nobelprijs-voor-de-vrede-video/#more-270483

  Vladimir Zelneko (foto), die als een van de eerste artsen in de wereld corona met hydroxychloroquine behandelde, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Hij kon eerst niet geloven dat hij genomineerd was, zei hij tegen “One American News” (OAN). Hij zei dat zijn nominatie geloofwaardigheid aan zijn boodschap verleent.

  Zelenko behandelde met succes patiënten met hydroxychloroquine, totdat de gezondheidsautoriteiten hem dit verboden. “Ik heb geprobeerd het leven van mijn patiënten te redden”, verklaarde hij.

  Zijn resultaten, die later in een wetenschappelijk tijdschrift werden gepubliceerd, toonde aan dat ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de groep met een hoog risico na het gebruik van hydroxychloroquine met 84% afnamen. Het onderzoek werd tientallen malen herhaald met steeds dezelfde uitkomsten.

  De voor de Nobelprijs voor de Vrede genomineerde groep bestaat uit 103 artsen, die op hun beurt weer deel uitmaken van een groep van 11.000 artsen. “De artsen kennen de waarheid”, zei Zelenko. “Het is gewoon een schande dat zo veel mensen onnodig sterven.”

  De arts benadrukte dat er “krachten” actief zijn in de wereld die de mensheid getraumatiseerd hebben en angst inzetten als wapen. “Geeft u niet toe aan de angst. Er bestaan effectieve behandelingen. Enkele zijn zelfs zonder recept vrij verkrijgbaar.”

  U hoeft niet aan corona te sterven. De ziekte is heel goed te behandelen. Gebruikt u uw gezonde mensenverstand, zei Zelenko. Hij probeert de mensen gerust te stellen: “U hoeft er niet bang voor te zijn wanneer u toegang krijgt tot goede zorg.”

 34. Aanklacht tegen Nederlandse regering bij Internationaal Strafhof, samenwerking met Reiner Fuellmich

  https://www.ninefornews.nl/aanklacht-tegen-nederlandse-regering-bij-internationaal-strafhof-samenwerking-met-reiner-fuellmich/

  De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 bereidt een aanklacht voor tegen de Nederlandse regering bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Dat laat de commissie weten via haar nieuwsbrief en op social media.
  De aanklacht betreft foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd. De aanklacht wordt ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van het demissionaire kabinet. Als het nieuwe kabinet het huidige beleid voortzet, zal ook tegen iedere bewindspersoon van het nieuwe kabinet een aanklacht worden ingediend.
  Tweede Neurenberg-tribunaal

  Door het Strafhof is inmiddels een zaaknummer en een investigator toegewezen. De commissie heeft sinds oktober vorig jaar veel deskundigen gehoord en een uitgebreid archief opgebouwd, dat zal dienen als bewijslast.
  Ook werkt BPOC 2020 samen met advocaat Reiner Fuellmich bij de groepszaak, die inmiddels het Tweede Neurenberg-tribunaal wordt genoemd. Fuellmich richtte een Duitse buitenparlementaire onderzoekscommissie op.

 35. Misschien al eerder op dit forum genoemd, maar de aflevering van van Zembla genaamd
  “De overbodige griepprik ” uit 2010 is zeer het kijken waard en bijzonder actueel. Vooral het interview met Roel Coutinho, destijds directeur van het RIVM, die daar met een mond vol tanden zit en schaamteloos verwijst naar niet bestaand wetenschappelijk onderzoek waaruit zou moeten blijken hoe bijzonder effectief griepvaccinatie is. Ook de duidelijke commerciële belangen van wetenschappers die de Gezondheidsraad adviseren worden belicht. Het maakt de overheid geen snars uit.

 36. Enkele eeuwen geleden had de wetenschap besloten dat de aarde plat is, stil staat en dat planeten en de zon om de aarde draaien. Personen die het daar niet mee eens waren, werden vervolgd door de overheid en de ‘specialisten’ van die tijd. Je kan de Kerk van destijds vergelijken met de regering, specialisten en AIVD van vandaag. Zoals het OMT oordeelt wat de juiste wetenschap is werd dit destijds gedaan door de Inquisitie. Toen mensen als Copernicus, Galileo en Kepler anders beweerden werden zij vervolgt. De Paus verklaarde destijds, de grootste wetenschapper in die tijd; indien de aarde zou bewegen dan zou hij dat voelen. Dat gaf aan de de wereld om de aarde draait en niet andersom.
  Vergelijk dit met de behandeling die wetenschappers en personen die vandaag de dag krijgen bij het hebben van twijfels bij het corona vaccinatie en het klimaatverhaal.
  http://www.inquiriesjournal.com/articles/1675/copernicus-galileo-and-the-church-science-in-a-religious-world
  Het gegeven dat de wetenschap gesloten is: ‘de wetenschap is er heel duidelijk in’; er is geen ruimte voor discussie. Dit doet mij denken aan middeleeuwse denken.
  Het AIVD had deze andersdenkenden (met name Galileo ) als staatsgevaarlijk, revolutionair, veroorzakers van onrust in de samenleving bestempeld. In het Duitsland van vandaag was Galileo in een GGZ kliniek geplaatst.
  Persoonlijk vervult het mij met trots dat ik zelfstandig denk. Mensen als Kepler, Newton, Jacobus van ’t Hoff gingen mij voor. De hele technologische samenleving had er nooit kunnen zijn zonder tegendraadse denkers. electriciteit, medische wetenschap, meteorologie alles is gebouwd op de fundamenten van kritische denkers die de geaccepteerde ‘wetenschap’ onder de loupe namen. Denkers die ingingen tegen de geaccepteerde wetenschap.
  Zoals het AIVD anders denkenden nauwlettend in de gaten houdt (met name kritische websites en de reacties van lezers) deed de inquisitie dit ook. Ja, ik besef mij heel goed dat mijn reacties worden bestudeerd door het AIVD, daarom schrijf ik dit ook. Geef dat maar eens door aan jullie ministerie en het Outbreak Managent Team.
  De titel coronawappie is daarom een geuzenaam, Copernicus ging mij voor.

 37. Als de regering zou willen dat je door coronamaatregelen niet ziek zou worden dan was het wel verplicht geworden om in een hazmat-suit met zuurstoftank rond te lopen. Het zal ze een rotzorg zijn of je ziek gaat worden of niet. Zolang je maar als een mak schaap doet wat ze zeggen is alles prima. Zorgen om demonstraties tenzij ze voor Amerikaanse criminele negers zijn (BLM) want als je een BLM-shirt hebt slaat het virus je over. Maar goed, het volk zal je ook vrijwel niet horen klagen, daar is het te zwak voor en bij verkiezingen kiest men gewoon weer Rutte, beetje stockholm syndroom achtig. We zijn wel niet de enige half europa is zo zwak als het maar kan. Trots dat mag niet want dat waren de Duitsers en je bent toch geen facist? Nadenken, dat kan niet dat doet Rutte al voor je (op papier). Lekker druk maken om een virus en intussen blijven de migranten binnenstromen want die hebben nooit corona. Alles moet groen want neem de electronische auto, die vervuild niet (even veel als een normale auto maar vooral tijdens de bouw). Neem geen kinderen en als je het toch doet, geef je zoon een jurkje en je dochter een leren jack en spijkerbroek want regenboogkleuren is geweldig. Moraal verziekt, geestenlijk verzwakt, nationaal dood gemaakt en vooral goddenloos -> Welkom in het Westen, de beste plek op aarde want we hebben alles wat Amerika heeft, coca cola, nike schoenen en films over twerkende kinderen van 12 want je kan er maar beter vroeg bij zijn natuurlijk. Seksuele voorlichting start namelijk al op de basisschool, dat is wel zo liberaal

 38. Halverwege vorig jaar schreef ik een brief naar de Volkskrant met een vraag aan de ‘schetenwaps journalist’ Marten Keulemans: moet ik in de buitenlucht in het kader van anderhalve meter afstand houden nog rekening houden met windrichting en windsterkte? Natuurlijk geen antwoord hierop en al helemaal niet geplaatst. Wel werd er een brief geplaatst van een wappie die vond dat de fietspaden in Nederland te smal waren om elkaar op anderhalve meter te kunnen passeren.
  In een andere brief stelde ik voor om in plaats van de NIET werkende mondkapjes clownsneuzen te gaan dragen. Die doen ook helemaal niets tegen de verspreiding van corona maar zijn een stuk minder ongezond dan die muilkorven en bovendien wordt het straatbeeld wat opgevrolijkt. Natuurlijk ook geen reactie en niet geplaatst.
  Beste Rodu 10:54 pm, wat een meerderheid beweert wil nog niet zeggen dat ze gelijk hebben, de geschiedenis staat vol met enkelingen die tegen de main stream ingingen en toch gelijk kregen. En hoe kom je aan die 95%?

 39. Neurenberg 2 wordt nu opgericht. Europese landen slaan de handen ineen. Elk land verzamelt nu documenten tegen de regerende partijen.
  Vooral duitsland is al ver gevorderd.
  Goed nieuws dus.

 40. Inderdaad de eenzaamheid bij veel alleenstaanden neemt toe in deze maatschappij. en de vraag is inderdaad heeft het zin??? Shalom

 41. Professor Bush van MIT… goh, familie van? LOL! De zoveelste shill die de virusleugen in stand houdt.

  “…omdat er in de hele geschiedenis nul komma nul bewijs is geleverd dat zaken zoals social distancing, mondkapjes en avondklokken ook maar iets kunnen uitrichten tegen een virus.” – sterker nog, “besmetting” met een virus is ook nog nooit bewezen. Daarbovenop: er is nog nooit bewezen dat een virus überhaupt bestaat; er is nog nooit een “virusdeeltje” geïsoleerd. Zie voor wat achtergrond bijvoorbeeld https://thefreedomarticles.com/10-reasons-sars-cov-2-imaginary-digital-theoretical-virus/.

  @Ken zegt het treffend: “Jammer dat velen onder ons zich schrik laten aanjagen voor iets wat niet wetenschappelijk bewezen is.”

  @Johan: je vraagt naar tips, begin hier eens: https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9.

  @Rodu: je bent duidelijk misleid, comment van @Joost is helemaal waar. “Diens brood men eet, diens woord men spreekt” geldt voor steeds meer “wetenschappers”. Je zou https://open.lbry.com/@corbettreport:0/ep398-sciencesays:2 eens moeten bekijken, dan verrtouw je wat minder blind op wat “overgrote merendeel van de wetenschap” zegt… en geloof je niet in onzin-statistieken als “95% van de wetenschap…” etc. Sterkte met het ongedaan maken van je hersenspoeling, je hebt duidelijk nog een lange weg te gaan. 😉

 42. @Rodu.
  Wetenschap heeft niks te maken met consensus maar met feiten. Galileo ging ook niet mee in de consensus dat de zon om de aarde draaide om maar eens wat te noemen.
  Nog even daargelaten dat er helemaal geen consensus is maar enorm verschillende gedachtes over zowel corona als bv klimaat maar dat er om politieke redenen slechts 1 kant wordt belicht.

 43. BPOC 2020 dient aanklacht in tegen regering bij ICC

  BPOC 2020 bereidt een aanklacht voor tegen de Nederlandse regering bij het ICC (International Criminal Court) in Den Haag. De aanklacht betreft foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd.

  Het Internationaal Strafhof is een permanent hof voor het vervolgen van personen die verdacht worden van genocide, misdaden tegen de menselijkheid of oorlogsmisdaden, zoals deze zijn omschreven in het Statuut van Rome.

  De aanklacht zal worden ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van het (demissionaire) kabinet. Indien het nieuwe kabinet het beleid voortzet, zal ook tegen elke afzonderlijke bewindspersoon van het nieuwe kabinet een aanklacht worden ingediend.

  Inmiddels is er door het ICC een zaaknummer en een investigator (onderzoeker) toegewezen.

  Het ICC moet niet verward worden met de Nederlandse Rechtbank in Den Haag.

  BPOC 2020 heeft sinds 11 oktober 2020 een uitgebreid archief opgebouwd. Het archief wordt nog steeds uitgebreid d.m.v. de verhoren die nu en in de komende tijd gewoon door zullen gaan. Het archief dient als bewijslast.

  Reiner Fuellmich

  Ook werkt BPOC 2020 samen met dr. Reiner Fuellmich in de Class-Action Lawsuit, het zgn. Tweede Neurenbergtribunaal.

  BPOC 2020 vond het echter noodzakelijk de Nederlandse regering ook apart aan te klagen bij het ICC om te voorkomen dat het kabinet middels het niet erkennen van het tribunaal zich onttrekt aan vervolging.

 44. Beste meneer Visser: wetenschappers worden betaald omdat onderzoek vreselijk veel geld kost. Wetenschap is verder ontstaan vanuit een bepaald belang: men wil(de) dingen begrijpen.

  Dat velen iets anders zoeken dan de huidige resultaten van intensief research is spijtig. Deze tweespalt in de samenleving is er altijd geweest. Denk aan platte Aarde, holle Aarde, en bv dat de mens nooit op de maan is geweest terwijl er nu al een helikopter op Mars rondvliegt.

  Het is uw goedrecht uw eigen standpunt te hebben maar beweer wel de juiste dingen over wetenschap. Zonder geld stopt alles.

 45. Dank voor artikel, Xander. Maar voor mij zijn dit soort onderzoeken ook quatsch en zeker als het van het MIT komt waarvan bekend is dat het onderdeel van de Cabal is. Ze gaan namelijk nog steeds ervan uit dat virussen besmettelijk kunnen zijn en dat zijn ze niet. Wil de mensheid echt bevrijd zijn, dan is dit toch echt het belangrijkste besef dat er wereldwijd moet komen. Virussen zijn niet meer dan lichaamseigen opruimmechanismen die juist de echte veroorzaker van ziekte neutraliseert. Wat wij vervolgens uitademen, uitzweten of uit niezen is niets meer dan het reeds geneutraliseerde toxin en dat is totaal ongevaarlijk. De virus of besmettingstheorie van Pasteur is anno 2020/ 2021 “Der Grosse Luge” (The Great Lie) zoals de Nazi’s die destijds gebruikten om hun volk angstig te maken en te keren tegen alles dat niet volgens hun wereldbeeld was.

  Trap er niet in zoals onze opa’s en oma’s er in 1933 wel zijn ingetrapt. De virus/besmettingstheorie is een leugen, de Terrain (Omgevings)theorie is veel belangrijker om te volgen. Onze electromagnetisch vervuilde omgeving maakt mensen zwak en ziek en onze eigen virussen (exosomen) worden aan het werk gezet om dat te weerstaan en op te ruimen. Virussen de schuld geven is net zo dom als zeggen dat we ons moeten laten vaccineren tegen witte bloedlichaampjes.

 46. Remedie tegen een dodelijke plaag aangereikt door de gestigmatiseerde Marie-Julie Jahenny die uitsluitend over de eindtijd heeft geprofeteerd:
  « De enige remedie om jezelf te beschermen is om een heel klein stukje papier in te slikken waarop geschreven staat: “O Jezus, Overwinnaar van de dood, red ons! O Crux ave, Spes unica!” » (27 mei 1880)

 47. Als reactie op Rodu. Corona kan een gevaarlijk beestje zijn!!!
  Als dadelijk blijkt dat bijna alle mensen die het vaccin hebben gehad binnen 3 jaar moeten sterven
  zeg zo’n 3 miljard mensen lijkt mij het 2e iets gevaarlijker als een griep
  (corona = de nieuwe griep ) waar je 99.5 % niks van krijgt. Maar dat Rodu lekker dat vaccin pakt. Dat is ook vrijheid., vraag later wel niet om medelijden. Dit verdienen duivelse mensen niet.
  Link: https://www.bitchute.com/video/i5xy0YKJ1oWI/

 48. Goeie vergelijking; Spaanse Griep. Duurde hier van oktober 1918 tot en met april 1920. In India (waar nu de zgn. tweede golf bezig is) duurde de Spaanse Griep tot 1922. En Australië en Nieuw-Zeeland namen even draconische maatregelen tegen de Spaanse Griep als nu tegen Covid-19, maar kregen een massieve dodelijke vierde golf van de Spaanse Griep te verwerken. Het verloop van de huidige pandemie lijkt gelijkaardig te zijn met als belangrijkste verschil dat ze later in het seizoen begon. Volgend jaar zijn we er vanaf. Hopellijk na min of meer normale eindejaarsfeesten in familie- en vriendenkring, wellicht nog zonder massa-evenementen, maar het komt goed met of zonder vaccin. Overigens dateert het allereerste griepvaccin van 1937 en werd pas massaal gebruikt vanaf 1945:
  https://books.google.nl/books?id=uOE-3atWZssC&pg=PA49&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 49. @Rodu

  Wetenschappers betaald door mensen die een belang hebben, zijn geen wetenschappers.

 50. Het overgrote merendeel van de wetenschap zegt toch echt wat anders…. m.a.w. opzoek gaan naar elke keer het tegengeluid of 95 procent van de wetenschap geloven.
  Gezond verstand is het belangrijkste. Corona kan een gevaarlijke jongen zijn voor veel mensen.

 51. God zij dank ben ik na bijna 14 maanden nog steeds
  – Vrij van de Covid -griep
  – Vrij van de PCR testen
  – Vrij van het vaccin
  Heb steeds zoveel mogelijk mensen de hand geschud, als zij dat wilden
  Gehugt bij wie dat op prijs stelde.
  Nooit een muilkorf gedragen ( officiele vrijstelling wegens astma)
  Onbeperkt mensen ontvangen ( die elders nergens welkom waren!!)
  Ik gebruik wel dagelijks de maximale dosis Vit. C, D3 en Zink
  Nooit geen moment angst gehad… maar nu beginnen voor mij wat grotere gevaren op te doemen: https://www.frontnieuws.com/de-covid-cultus-en-de-10-stadia-van-genocide/
  Ik heb ze helemaal gelezen ( onder video in het Nederlands)
  Hebben jullie nog tips, beste lezers?
  Ik ben nieuwsgierig ………….

 52. Bewijzen stapelen zich als dozen oud papier, zoals deze worden gezien door de diverse instanties die aangestuurd en gekocht zijn door het grote geld.
  wef, who, un, eu, landsregeringen en aanverwante artikelen hebben een draaiboek al jaren ingestudeerd. Het vechten is alleen of de beloofde bonussen hoog genoeg zijn on het staande te houden, met andere woorden om alles waarin iedereen gelooft of geloofde te vernietigen.
  Hoe lang? Wel is zeker dat er een hele hoop ongelukkigen zonder blikken of blozen geofferd zullen worden.
  Het grootste verraad is dat de het huidige medische experiment ONOMKEERBAAR is door de deelnemers waarvan het gros niet eens weet dat ze proefkonijn zijn.

 53. Totale onderwerping wilt men bereiken. Het werd te heet onder de voeten van de elite…de bevolking begon in opstand te komen en door de coronaHOAX kan men dit terug breken.
  Jammer dat velen onder ons zich schrik laten aanjagen voor iets wat niet wetenschappelijk bewezen is.

Comments are closed.